Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

AUSTRALIEN & NEW ZEALAND TIL SØS

19-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr.

Rundrejsen består kort og godt af uforglemmelige oplevelser i Australien og New Zealand bundet sammen på et eventyrligt krydstogt med Celebrity Cruises. Rejsen begynder med sightseeing i Sydney, hvor Operahuset er den helt store attraktion, og det gælder også nationalparken Blue Mountains med det spændende dyreliv. Det 11-nætter lange krydstogt om bord på “Celebrity Solstice” begynder her i Sydney, og da der primært sejles om natten, får du set rigtig meget undervejs.

Efter et langt stræk over Det Tasmanske Hav tager New Zealand imod med den mest forunderlige natur i Fiordland National Park, og vi kan godt love dig, at det kun er begyndelsen på en perlerække af oplevelser i det naturskønne land. Efter et par dage i Auckland kan du rejse hjem med så mange overvældende oplevelser i bagagen, at du må knibe dig selv i armen!

Derfor har vi valgt Celebrity Cruises

Et krydstogt med Celebrity Cruises er en gennemført kvalitetsoplevelse, og ikke overraskende har Celebrity Cruises vundet mange internationale priser. Alt er i top hos et af verdens førende krydstogtfirmaer – den udsøgte service, de gastronomiske oplevelser, den eksklusive underholdning og det stilfulde design, der følger dig overalt. I hver by, der lægges til, kan du tilkøbe indholdsrige udflugter, og der er meget at vælge imellem. Ved bestilling af rejsen får du et login, så du inden afrejsen i ro og mag kan beslutte dig til, hvad du vil opleve.

Vi har desværre ingen ledige afgange i øjeblikket

Spændende rejseforedrag

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du kommer på et luksuskrydstogt med oplevelser i to lande
 • Du bliver forkælet om bord på ”Celebrity Solstice”
 • Der er sightseeing i Sydney og rundvisning i Sydney Opera House
 • Du kommer tæt på dyrelivet i Blue Mountains National Park
 • Der venter oplevelser i syv forskellige områder i naturskønne New Zealand
 • Du kommer i selskab med en passioneret rejseleder, der kender begge lande

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Aalborg, Aarhus, Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller i Sydney og Auckland
 • Overnatning i indvendig kahyt på krydstogtet
Tallerken

Måltider

 • 5 x morgenmad, 2 x aftensmad og helpension på krydstogtet

Du bliver forkælet om bord på Celebrity Solstice

Der er store oplevelser inkluderet i både Sydney og Auckland

Der er afrejse i den absolut bedste del af sæsonen

Du bliver forkælet om bord på Celebrity Solstice

Der er store oplevelser inkluderet i både Sydney og Auckland

Der er afrejse i den absolut bedste del af sæsonen

Mød din rejseleder

MARIANNE SCHIBBYE

Marianne har et brændende engagement for rejser, hvor eventyrlyst og nysgerrighed har været en rød tråd gennem hele hendes liv. Hun er specielt interesseret i kunst, historie, kultur og arkitektur. Glæd dig derfor til at tage med Marianne på krydstogt til Australien og New Zealand!

Læs mere om Marianne

Mød din rejseleder

MARIANNE SCHIBBYE

Marianne har et brændende engagement for rejser, hvor eventyrlyst og nysgerrighed har været en rød tråd gennem hele hendes liv. Hun er specielt interesseret i kunst, historie, kultur og arkitektur. Glæd dig derfor til at tage med Marianne på krydstogt til Australien og New Zealand!

Læs mere om Marianne

Dagsprogram

 • Fra København flyver vi via Singapore til Sydney.

 • Sydney

  Vi lander i Australiens største by om aftenen og kører til hotellet i Sydney, som er vores base i tre nætter.

  Rydges Sydney Central

  Læs om hotellet
 • Operahuset i Sydney

  Sydney er intet mindre end fascinerende! Det vil du opleve denne dag, hvor du ser mange forskellige sider af storbyen. Byturen går bl.a. til den berømte Bondi Beach, gennem de eksklusive forstæder Watsons Bay, Rose Bay og Double Bay og til den charmerende bydel Paddington med de smukt restaurerede huse. Du får en kinesisk oplevelse i Chinatown, og fra udsigtspunktet Mrs. Maquarie’s Chair bliver du præsenteret for en flot udsigt til Operahuset. Ét er at se Operahuset udefra, noget helt andet er at opleve det arkitektoniske mesterværk på en rundvisning, og den oplevelse, har vi naturligvis sørget for, at du får. Det 67 m høje Operahus ligger i ensom majestæt på Bennelong Point, og ingen forudså, at Operahuset ville blive Australiens største turistattraktion. Om aftenen mødes vi til middag i Darling Harbour, og der er reserveret bord til os på Cyren Bar Grill Seafood.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt til Three Sisters

  Australien er kendt for enestående natur og overraskende dyreliv, som ikke findes andre steder i verden. Derfor har vi inkluderet en udflugt til nationalparken Blue Mountains – for det skal du bestemt opleve! Et par timers kørsel og du er i Blue Mountains National Park, der er World Heritage Area, og her får du en storslået naturoplevelse med skovklædte bjerge, eroderede klipper, flotte vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og det er baggrunden for nationalparkens navn. I løbet af dagen ser du flotte udsigtspunkter, klippeformationen, The Three Sisters, og får mulighed for at komme på en tur med verdens stejleste jernbane 400 m ned ad den næsten lodrette bjergside. Frokosten bliver serveret på en restaurant i den lille by Leura, og på vejen tilbage til Sydney stoppes der ved Featherdale Wildlife Park med mulighed for at se mange af de dyrearter, der kun findes i Australien.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Queen Victoria Building i Sydney

  En sejltur er et ”must” i Sydney, og vi anbefaler et Sydney Harbour Cruise, hvor du i løbet af halvanden time kan nyde byens skyline. En ide kunne også være at tage til The Rocks, som er den ældste bydel i Sydney, og som ligger i området mellem Circular Quay og Harbour Bridge. Det var her, de første straffefanger ankom til i 1788, og her de straks begyndte at bygge. Selv om meget har ændret sig, skaber de gamle bygninger og pubber, restauranter og butikker en herlig stemning.

  Queen Victoria Building på George Street er både en arkitektonisk oplevelse og shopping-oplevelse. Bygningen har butikker i fire etager, men det er jo ikke noget særsyn i en storby, men det er derimod selv bygningen. Den er opført som markedsbygning i 1898, og der er virkelig kælet for de arkitektoniske detaljer. Er du interesseret i kunst, vil vi anbefale Museum of Contemporary Art beliggende ved West Circular Quay mellem færgeterminalen og området The Rocks. Ud over den faste samling er der altid adskillige særudstillinger, der giver et fint indtryk af, hvad der rører sig på kunstscenen “Down Under”. Der er gratis adgang til museet.

  Hen på eftermiddagen gør vi os klar til at gå om bord på ”Celebrity Solstice”, og du kan glæde dig til den flotte skyline, du bliver præsenteret for på udsejlingen fra havnen i Sydney.

  Afgang fra Sydney kl. 18.45.

  Celebrity Solstice

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Oplevelser ved Eden

  Om morgenen lægger Celebrity Solstice til ved den lille by Eden, der ligger knap 500 km syd for Sydney. Byen har en smuk beliggenhed med den barske, men utroligt smukke kystlinje.

  Celebrity Solstice tilbyder en lang række forskellige udflugter i og omkring byen, som du kan vælge at tage på denne dag. Ønsker du at blive på land, kan du f.eks. besøge spækhuggermuseet (Killer Whale Museum), hvor du bl.a. kan se store hvalskelletter, eller du kan besøge kystmuseet (Sapphire Coast Marine Discovery Centre), der fortæller om kysten. Begge museer ligger på havnen i umiddelbar nærhed af, hvor skibet lægger til.

  Celebrity Solstice tilbyder

  Krydstogtskibet tilbyder en lang række interessante ture. Her får du en appetitvækker på nogle af de ture, du kan tage på ved Eden:

  National Parks Walking Tour of the Sapphire Coast” – en guidet tur til nationalparken Bournda

  Pambula Lake Oyster Cruise & Micro Brewery”– sejlads på Pambula-søen med østers smagning og efterfølgende besøg på et mikrobryggeri

  Spectacular Locations Walking Photography Tour” – guidet vandretur i området ledsaget af en professionel fotograf, der giver gode råd om at tage det perfekte billede.

  Vi tager afsked med Eden og sætter kursen mod New Zealand.

  Ankomst til Eden kl. 9

  Afgang fra Eden kl. 18


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • De næste to dage tager vi turen over Det Tasmanske Hav, og det er en tur på lidt mere end 2.000 km. Heldigvis er der meget at fornøje sig med om bord på krydstogtskibet, og underholdningstilbuddene spænder lige fra kasinooplevelser til kunstudstillinger, og der er flere swimmingspools om bord, som du frit kan benytte dig af.

 • Fiordland National Park

  Den første smagsprøve vi får af New Zealand er nationalparken Fiordland, der gemmer sig på Sydøen – og denne oplevelse vil du bestemt ikke være foruden! Hverken ord eller billeder kan beskrive den skønne natur, der venter os her. Nationalparken Fiordland er med sine 1,2 mio. ha landets største nationalpark, og bjergsiderne er en ægte farvesymfoni i grønt, da der falder 8.000 mm regn om året. En sand frodighed med mos, bregner og gigantiske træer dækker bjergene, og den store regnmængde giver kraft til vandfaldene, der vælter ud over bjergsiderne. Dybe fjorde skærer sig ind i det bjergrige område, og det er også netop disse fjorde, der gør det muligt at opleve nationalparken, der har status som World Heritage Park og med rette bliver betegnet som verdens ottende vidunder. Sejlturen i det imponerende naturområde går til de tre fjorde: Milford Sound, Doubtful Sound og Dusky Sound, der er spektakulære på hver deres måde.

  Fra Fiordland sejler vi i løbet af natten til Dunedin, der ligger på Sydøens østkyst.

  Ankomst til Fiordland kl. 8

  Afgang fra fra Fiordland kl. 18


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • Dunedin

  Denne dag lægger Celebrity Solstice til i Dunedin. Der er en hel dag til rådighed til forskellige oplevelser i byen, der i den grad emmer af skotsk atmosfære. Byen blev grundlagt af skotske bosættere i 1848, og de mange historiske bygninger stammer fra 1860’erne, hvor der blev fundet guld i området og byen havde sine kronede dage. Det er nemt at udforske byen til fods på egen hånd eller sammen med rejselederen.

  Celebrity Solstice tilbyder

  Naturen er den helt store attraktion i New Zealand, og du kan tilkøbe mange gode oplevelser som f.eks.:

  Excursion on Taieri Gorge Train” – en spektakulær tur med det kendte veterantog

  Otago Harbour Wildlife Cruises” – mød det fascinerende dyreliv på Otago-halvøen

  Ankomst til Dunedin kl. 9

  Afgang fra Dunedin. kl. 19


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • Sporvogn ved Bridge of Remembrance

  Christchurch er den største by på Sydøen og har en overraskende engelsk atmosfære. Det kommer bl.a. til udtryk i arkitekturen og i gadenavnene – floden, der snor sig gennem byen, hedder f.eks. Avon, ligesom floden, der bl.a. snor sig gennem Shakespeares fødeby Stratford i England. Christchurch kaldes også “The Garden City” på grund af de mange grønne områder og smukke parker.

  Der er mulighed for at springe på en af krydstogtskibets udflugter eller følge med vores rejseleder til fods rundt på en hyggelig byvandring.

  Celebrity Solstice tilbyder

  Oplevelserne står i kø ved Christchurch – her er eksempler på ture, du kan tilkøbe:

  Town & Country Canterbury Sheep Farm Experience” – oplev livet på et landbrug med de berømte New Zealandske får.

  Waipara Wine Tasting” – en udflugt til tre anerkendte vingårde i den smukke Waipara Valley

  Antarctic Ice and Airforce Wings” – et spændende besøg på det arktiske museum og efterfølgende på Airforce-museet, hvor du kan blive klogere på historien bag de New Zealands fly

  Ankomst til Christchurch kl. 7

  Afgang fra Christchurch kl. 18


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • Picton

  Byen Picton er kendt som porten til Sydøen grundet de adskillige færger, der hver dag sejler fra Wellington på nordøen. Picton ligger i den smukke Marlborough-region, der bl.a. er kendt for sine verdensberømte vinområder. Du kan vælge at gå en tur rundt i byen med rejselederen, eller tage på en af de mange udflugter, som krydstogtskibet tilbyder i området omkring Picton.

  Celebrity Solstice tilbyder

  Marlborough Train Tour” – udflugt med et historisk damplokomotiv fra 1915 til den charmerende by Blenheim

  Explore Marlborough Wineries by Bike” – på cykel gennem det smukke vinområde, der også inkluderer hele tre vinsmagninger

  Ankomst til Picton kl. 8

  Afgang fra Picton kl. 19


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • Kabelbanen i Wellington

  Celebrity Solstice lægger denne dag til i den newzealandske hovedstad Wellington, og her er der en hel dag til rådighed. Er der noget, du ikke må gå glip af i hovedstaden, så er det uden tvivl nationalmuset Te Papa Tongarewa. Der er ikke tale om et museum i traditionel forstand – i stedet er avanceret computerteknologi og alle tænkelige audio-visuelle virkemidler taget i brug på museet for at fortælle New Zealands historie fra mange forskellige vinkler og på en særdeles spændende måde. Siden åbningen i 1998 har museumsfolk fra hele verden valfartet til Te Papa for at lure ”kiwierne” kunsten af.

  En ide denne dag kunne også være et besøg i den botaniske have, der er grundlagt af immigranter som en slags forsøg på at se, hvordan træer og buske fra det “gamle” land ville klare sig i nye omgivelser.

  Ankomst til Wellington kl. 8

  Afgang fra Wellington kl. 17


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • I dag har du en hel dag til afslapning og oplevelser om bord på krydstogtskibet, imens der sejles til Tauranga i det nordlige New Zealand.


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • Udsigt ved Tauranga

  Vi ankommer i dag til Tauranga, som er det sidste sted, krydstogtskibet lægger til, inden vi når Auckland.

  Ankomst til Tauranga kl. 7

  Afgang fra Tauranga kl. 18


  Inkluderede måltider

  Helpension om bord på skibet
 • Auckland

  Denne morgen lægger Celebrity Solstice til i Auckland, og vi går fra borde.

  Eventyret er dog langt fra slut! Vi tager nemlig på sightseeing i Auckland, der bliver kaldt “City of Sails”, da Hauraki-bugten, hvor Auckland ligger, næsten altid er besat med hvide sejl. Auckland er den by i verden, hvor flest indbyggere har deres egen sejlbåd.

  Sammen med rejselederen kommer du på sightseeing i Auckland. Byen er bygget på omkring 60 udslukte vulkaner, men der er kun tre, der er synlige i landskabet i dag. Mest kendt er One Tree Hill med det ensomme træ, som dog ikke længere eksisterer. De to øvrige er Mount Albert og Mount Eden. Sidstnævnte er inkluderet på formiddagens sightseeingtur, og fra den 196 m høje udslukte vulkan kan man ikke bare se hele Auckland og omegn, men også ned i det 50 meter dybe krater.

  Sightseeingturen går også til bydelen Parnell, der er Aucklands ældste med hyggelige gader med victorianske huse, og til Auckland Domain, der er Aucklands grønne åndehul, og hvor Auckland Museum ligger.

  Efter frokost tjekker vi ind på hotellet, hvor vi bor de næste to nætter.

  Ankomst til Auckland kl. 06.30

  Sky City Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Nyd dagen i New Zealands største by og som afsluttes med manér med en dejlig afskedsmiddag. Aucklands vartegn er det 328 m høje udsigtstårn Sky Tower, som ligger i forbindelse med Sky City Complex, og det er her, vi skal spise middag på The Orbit Restaurant og betages af udsigten over Hauraki-bugten. Der er mulighed for at tage elevatoren højere op til den flotte panoramaudsigt over hele Auckland, Hauraki-bugten og de udslukte vulkaner, der knejser i bugten, og hvoraf Rangitoto Island er den mest markante.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og afskedsmiddag
 • Vi tager afsked med New Zealand og flyver via Singapore hjem til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Eventyret i Australien & New Zealand får sin afslutning, og vi ankommer igen til Danmark.

Afgange.

Ikke flere afgange

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på verden@risskovrejser.dk eller 70 22 66 00.
De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god idé at melde dig til her.

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller i Sydney og Auckland
 • Overnatning i indvendig kahyt på krydstogtet
 • 5 x morgenmad, 2 x aftensmad og helpension på krydstogtet
 • Al transport samt udflugter i Sydney og Auckland inkl. entréer jf. program
 • Sightseeing i Sydney inkl. rundvisning i Operahuset
 • Velkomstmiddag i Darling Harbour i Sydney
 • Heldagsudflugt til nationalparken Blue Mountains inkl. frokost
 • 11 nætters krydstogt fra Sydney til Auckland
 • Drikkepenge om bord på skibet og havneskatter (værdi kr. 2.527)
 • Sightseeing i Auckland
 • Afskedsmiddag i Sky Tower i Auckland
 • Visum til Australien
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Ved afrejse fra Aalborg, Billund eller Aarhus lufthavn. Tillæg kr. 1.250
 • Visum til New Zealand: Indrejsetilladelse og besøgsgebyr, samlet NZD 47 (NzeTA-ansøgningen udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Tillæg for enkeltværelse og enkeltkahyt med balkon kr. 31.995
 • Tillæg for enkeltværelse og indvendig enkeltkahyt kr. 22.995
 • Tillæg for balkonkahyt (2A/2B) kr. 4.495 pr. person
 • Ved afrejse fra Aalborg, Billund eller Aarhus lufthavn. Tillæg kr. 1.250

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Naturskønne New Zealand

  • Det er den eneste rundrejse i DK, der inkluderer et minikrydstogt i Milford Sound med overnatning
  • DK’s mest indholdsrige rundrejse på 22 dage til den bedste pris!
  • Du får en overnatning og sightseeing i Singapore med i købet

22-dages rundrejse

50.995 kr.

Næste afgang

14. nov

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Den store Australien-rejse

22-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Den store Australien-rejse

22-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Australien & New Zealand

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke