Firma – og grupperejser

En fuldendt rejse med mange highlights og meget inkluderet!

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

NATURSKØNNE NEW ZEALAND

22 eller 24 dages rejse fra kr. 49.995

Gæsternes vurdering

4,9 ud af 5

Naturen i New Zealand er den helt store attraktion, og det kommer du til at opleve på denne rundrejse i New Zealand. Få lande kan byde på så smukke og varierede landskaber som New Zealand. En dag står du med udsigt til en gletsjer, den næste er du omgivet af frodig regnskov. Og mange steder er naturen lige så uberørt, som da de første mennesker kom hertil omkring år 800.

Hvis naturen er den største attraktion, er newzealænderne den næststørste. De tager gæstfrit imod, er stolte af deres land og viser det gerne frem. De kalder sig selv for ”kiwier” – og det vidner jo om humor. Samme ord bliver nemlig brugt om den lodne frugt og nationalfuglen, der ikke har været på vingerne i mange tusinde år.

New Zealand er på størrelse med Storbritannien og består af hovedøerne Nordøen og Sydøen. De to øer er naturmæssigt meget forskellige, og på denne rundrejse i New Zealand ser du de største highlights og får de bedste oplevelser på begge øer.

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever New Zealand fra nord til syd
 • Det er en komplet rejse med stort set alt inkluderet
 • Du får en stor vandreoplevelse i selskab med en lokal guide
 • Der venter en vinsmagning på vingården Yealands Estate
 • Du kommer på hvalsafari ved Kaikoura
 • Vi har inkluderet et minikrydstogt med overnatning på Milford Sound
 • Du kommer på togtur med The TranzAlpine gennem Southern Alps
 • Du har mulighed for at forlænge rejsen med 3 dage i skønne Sydney

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Aalborg, Aarhus, Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3-, 4- og 5-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 18 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 9 x aftensmad

Det er den eneste rundrejse i DK, der inkluderer et minikrydstogt i Milford Sound med overnatning

DK’s mest indholdsrige rundrejse på 22 dage til den bedste pris!

Du får en overnatning og sightseeing i Singapore med i købet

Det er den eneste rundrejse i DK, der inkluderer et minikrydstogt i Milford Sound med overnatning

DK’s mest indholdsrige rundrejse på 22 dage til den bedste pris!

Du får en overnatning og sightseeing i Singapore med i købet

Hør rejselederen fortælle om rejsen her


Mød din rejseleder

ANNE KVIST KJÆR

En motorcykeltur Australien rundt i 1996 kulminerede i, at Anne Kvist Kjær og hendes mand flyttede Down Under og endte i New Zealand i 2000. Anne har arbejdet som rejseleder i 11 år, og er til hverdag guide på et ur-museum i hjembyen Whangarei.

Læs mere om Anne
KLAVS BACH

Klavs har siden 1988 været tilknyttet rejsebranchen som rejseleder og underviser. Klavs har ad flere omgange boet i nabolandet Australien og er særligt fascineret af den specielle kultur, som findes Down Under.

Læs mere om Klavs

Mød din rejseleder

ANNE KVIST KJÆR

En motorcykeltur Australien rundt i 1996 kulminerede i, at Anne Kvist Kjær og hendes mand flyttede Down Under og endte i New Zealand i 2000. Anne har arbejdet som rejseleder i 11 år, og er til hverdag guide på et ur-museum i hjembyen Whangarei.

Læs mere om Anne
KLAVS BACH

Klavs har siden 1988 været tilknyttet rejsebranchen som rejseleder og underviser. Klavs har ad flere omgange boet i nabolandet Australien og er særligt fascineret af den specielle kultur, som findes Down Under.

Læs mere om Klavs

Dagsprogram

 • Ved middagstid går vi om bord på flyet til Singapore.

 • Udsigt til Singapores skyline

  Der er langt til New Zealand, og derfor har vi indlagt et stop undervejs i Singapore. Her kommer du til at bo på det dejlige 4-stjernede Furama Riverfront Hotel, der ligger centralt og ved Singapore River.

  Da vi lander tidligt om morgenen og først kan checke ind på hotellet over middag, er der om formiddagen en sightseeingtur, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Singapore. Turen går bl.a. til Merlion Park med den flotte udsigt til Marina Bay, og vi det besøger det kinesiske Thian Hock Keng Tempel, der er et af de ældste i Singapore.

  Turen går også til Den Botaniske Have, hvor National Orchid Garden er en eksotisk overdådighed med mere end 60.000 orkideer. Sightseeingturen afsluttes med et stop i en helt anden verden – og det bliver i Little India, der er en farverig oplevelse for alle sanser.

  Furama Riverfront Hotel

  Læs om hotellet
 • Merlion-parken i Singapore

  Du kan vælge at slappe af på hotellet eller måske shoppe lidt på Orchard Road. Vil du gerne se mere af Singapore, vil rejselederen selvfølgelig være behjælpelig med information og gode råd – en hyggelig kanalrundfart, et besøg til det imponerende Marina Bay Hotel med udsigt over Singapores skyline eller en gåtur blandt de flotte, fremtidsagtige drivhuse er alle oplevelser som varmt kan anbefales.

  Ved aftenstid køres der til lufthavnen, og turen går videre til Auckland.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Auckland

  Ankomst til Auckland, der er New Zealands største by. Auckland bliver kaldt ”City of Sails”, da Haurakibugten, hvor Auckland ligger, næsten altid er tæt besat med hvide sejl.

  Om aftenen tager vi til Sky City Complex, som det 328 m høje Sky Tower er en del af, og hvor der venter en lækker middag i The Orbit Restaurant i 190 meters højde. Restauranten roterer langsomt, og du kan imens nyde den flotte panoramaudsigt over hele Auckland, Hauraki-bugten og de udslukte vulkaner, der knejser i horisonten.

   

  Copthorne Hotel Auckland City

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Downtown i Auckland

  En dag med sightseeing i Auckland. Byen er bygget på udslukte vulkaner, og en af dem, der stadig er synlig, er den 196 m høje Mt Eden, og her nyder vi den flotte udsigt 360 grader rundt.

  Der fortsættes til bydelen Parnell med de hyggelige gader med viktorianske huse og til Auckland Domain, som er Aucklands grønne åndehul. Der er stop ved Auckland Museum, der ligger i parken, og vi ser museets omfattende samling af maori-genstande og kunstskatte fra Polynesien.

  Næste oplevelse er Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter and Underwater World. Gennemsigtige tunneller fører gennem akvarier og Stillehavets maritime verden, og du kommer helt tæt på hajer, gigantiske rokker, elektriske ål og myriader af søheste og farvestrålende fisk. En anden spændende oplevelse her er det arktiske landskab befolket med kongepingviner.

  Om eftermiddagen skal vi på en dejlig sejltur og se Auckland fra søsiden. Resten af dagen kan du nyde Auckland på egen hånd. Hovedgaden Queen Street begynder ved havnefronten og er et godt sted at begynde, hvis du vil shoppe.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Cathedral Cove på Coromandel-halvøen

  Halvøen Coromandel er kendt for sin uberørte natur og kilometervis af fredfyldte strande, men det er også stedet, hvor der i det 19. årh. blev skrevet guldgraverhistorie.

  Denne dag køres der direkte fra Auckland til Tairua på Coromandels østkyst. Herefter går turen nordpå til Hot Water Beach, hvor man kan opleve et helt specielt fænomen, hvis man kommer her på det “rette tidspunkt”. Der er nemlig varme kilder under sandet, og vandet, der kommer op fra undergrunden, er omkring 64 grader varmt. Ved lavvande kan man ved at grave lidt ned i sandet få et ”badekar” med varmt vand, og selv om vi måske ikke er så heldige at komme hertil, når det er lavvande, er stranden og udsigten bestemt værd at køre efter.

  Længere nordpå ligger Cathedral Cove. Her går vi en flot vandretur i landskabet med de hvide, eroderede klipper, og vi ser blandt andet hvordan havet har efterladt en stor tunnel i klipperne mellem to bugte.

  Grand Mercure Puka Park Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Glæd dig til en skovtur blandt kauri-træer, der kan blive ældgamle

  Coromandel havde sin storhedstid, da der blev fundet guld i midten af 1800-tallet. Vi kører til området omkring byen Puketui sydvest for Tairua og møder vores lokalguide, som kender hver en krog af skoven og selv har været med til at anlægge de stier vi vandrer på.

  Han tager os med på en vandretur (afslappet tempo) i den newzealandske natur og på en rejse tilbage i tiden til dengang området virkede som en magnet på lykkeriddere og spekulanter. Vandreturen går gennem en skov af majestætiske kauri-træer, som kan blive flere tusinde år gamle, og som i dag er fredede.

  Vi kommer forbi gamle guldminer og efterladte redskaber og får et indtryk af, hvordan fundet af guld i en periode satte sit præg på området. Vi har frokosten med, som vi nyder på en fredfyldt plet ved floden.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Kiwitræer

  Fra Tairua køres der sydpå til den lille by Waihi, der tidligere var en meget betydningsfuld mineby med betydeligt flere indbyggere. Her ligger Marta Gold & Silver Mine, som er en af de vigtigste miner i New Zealand.

  Vi fortsætter til Tauranga hvor vi spiser en hyggelig frokost. Tauranga er en travl havneby, og det skyldes bl.a., at den store produktion af kiwier sendes ud i den store verden herfra. Vi kører gennem et område, hvor kiwiplantagerne ligger tæt og gennem Te Puke – kiwifrugtens ”hovedstad”.

  Vi stopper ved Kiwifruit Company i nærheden af Te Puke, hvor vi bliver klogere på historien om kiwien. Herfra fortsætter vi til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet. Selv inde i byen står dampen op fra sprækker i fortovet, og der er kogende mudderhuller få meter fra parkeringspladsen.

  Sudima Hotel Lake Rotorua

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Termisk aktivitet i Rotorua

  Sightseeing i Rotorua – og en af dagens første oplevelser bliver The Agrodome Farm Show, hvor fårehunde og fåreklippere viser deres færdigheder på en underholdende måde – og det går ekstremt stærkt at befri fårene for “vinterfrakken”.

  Så går turen til Rainbow Springs, der giver et spændende indblik i new zealandsk flora og fauna. I et hus, hvor der er kunstig nat, kan man se den new zealandske nationalfugl kiwien. Det specielle ved kiwien er bl.a., at den som den eneste fugl har to næsebor for enden af et 18 cm langt næb, og på den måde kan den snuse sig frem til insekter og orm.

  Det er frokosttid, og du har nu et par timer på egen hånd. Rotorua er kendt for sine mineralholdige bade, og en ide kunne være at besøge Polynesian Spa og få en afslappende oplevelse. Eller du kan gå en tur til St Faith’s Church, der trods sit engelske navn har stor betydning for maorierne, og se glasmosaikken, som viser Jesus klædt som maori. Du kan også vælge at slappe af i Government Gardens, som er det grønne område, der omgiver Rotorua Museum.

  Vi mødes igen sidst på eftermiddagen og tager til Te Puia i Whakarewarewa-dalen i udkanten af Rotorua, og som både er et termisk område og et interessant center om maori-kulturen.

  Du bliver budt velkommen “the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske danse og sange, der tager udgangspunkt i maori-legender er også en del af programmet, og selvfølgelig skal vi også se den berømte krigsdans ‘haka’. Du får serveret en hangi – et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn. Der er også mulighed for at se Pohuto-gejseren, der regelmæssigt springer op til 30 meter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Huka Falls

  Denne dag går turen sydpå til New Zealands hovedstad, Welllington. Undervejs stopper vi og ser Huka Falls, som er opstået her, hvor Waikato River presses gennem en 15-20 m smal kløft. Det er ikke noget stort vandfald, men det overrasker med sin flotte turkise farve og den imponerende vandmængde, der med stor kraft kommer gennem den smalle kløft. Vi kommer også forbi Lake Taupo, der er New Zealands største sø, der er opstået ved et vulkanudbrud, og igennem Tongariro National Park med de tre aktive vulkaner Mt Ruapehu, Mt Ngauruhoe og Mt Tongariro.

  Frokosten i dag er speciel, da vi bliver budt indenfor i et lokalt New Zealandsk hjem, hos værterne Neil og Virginia. Her oplever vi ægte new zealandsk gæstfrihed, og vi får tilberedt en yderst velsmagende BBQ-frokost og hører samtidig lidt om deres landbrug. Neil plejer desuden gerne med stolthed at at vise os, hvordan hans fårehunde med simple lyde og fløjt holder styr på en fåreflok.

  Dernæst fortsættes langs Kapiti-kysten til Wellington, der har været New Zealands hovedstad siden 1865. At valget faldt netop på Wellington skyldtes den strategiske placering midt i landet.

  Ibis Wellington

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Skønne Wellington

  Der venter en hel dag med sightseeing i Wellington, hvor vi starter med at køre med den gamle kabelvogn op til Den Botaniske Have, hvorfra vi har udsigt over hele Wellington-bugten. Haven blev grundlagt af immigranter, som en slags forsøg, for at se hvordan træer og buske fra ‘det gamle land’ ville klare sig i de nye omgivelser.

  Efter en charmerende vandretur gennem området, ender vi ved Lady Norwoods rosenhave, som er fyldt med roser i alverdens farver. Herfra skal vi på en interessant rundvisning i de newzealandske parlamentsbygninger – den mest iøjnefaldende er den 72 meter høje bygning, hvis form minder om en bikube – inden vi gør et stop ved Old St. Paul’s Church, som blev bygget i 1866, og som var Wellingtons katedral i 100 år.

  En stor del af eftermiddagen tilbringes på nationalmuseet Te Papa Tongarewa, der er Wellingtons største attraktion. Te Papa er ikke et museum i traditionel forstand, da avanceret computerteknologi og alle tænkelige audio-visuelle virkemidler er taget i anvendelse for at fortælle New Zealands historie fra mange forskellige vinkler og på en yderst spændende måde.

  Siden åbningen i 1998 har museumsfolk fra hele verden valfartet til Te Papa for at lure ”kiwierne” kunsten af. Vi har inkluderet en rundvisning, der giver en interessant introduktion til betydningsfulde begivenheder inden for historie, kunst og kultur.

  Efter rundvisningen kan du bl.a. vælge at udforske museet på egen hånd, hvor du f.eks. kan gå ind i et hus og på egen krop mærke et mindre jordskælv. Der vil også være tid til at kunne gå langs den meget charmerende havnefront med friluftsbassiner, markeder, caféer, restauranter og museer.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Vi ankommer med færgen til Picton

  Om morgenen skal vi med færgen til Sydøen. Færgeturen fra Wellington til Picton er en utroligt flot naturoplevelse – især den sidste del af turen igennem Queen Charlotte Sound, hvor det grønne landskab spiller sammen med den blå fjord, og på mange måder minder om den svenske skærgård. Det er også muligt at se delfiner på overfarten, som legesygt springer op af vandet foran stævnen – så det er bare med at komme op på dækket! Der bliver tid til at nyde stemningen i den lille by Picton, der fungerer som “gateway” til Sydøen.

  New Zealand er en af verdens førende vinproducenter. Vi fortsætter gennem vinområdet Marlborough, der især er kendt for sine gode Sauvignon Blanc-vine. Herefter gør vi stop ved vingården Yealands Estate, hvor en guidet rundvisning venter på os, og hvor vi får lov til at smage på stedets fantastiske vine.

  Herfra kører vi via Lake Grassmere, som benyttes til saltudvinding. Vi fortsætter videre sydpå langs kysten til Kaikoura. Her kan man stadig se spor af ødelæggelserne efter jordskælvet i 2016, hvor mange jordskred lukkede vejen mellem Picton og Kaikoura i næsten et år. Visse steder er havbunden synlig, da de enorme kræfter formåede at løfte havbunden med 2-3 m.

  Inden vi kører til hotellet, laver vi et stop ved Point Kean, hvor vi kan være heldige at spotte sæler.

  The White Morph

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Pukkelhval ved Kaikoura

  Den lille by Kaikoura er blevet kendt verden over, fordi hvalerne kommer tæt på kysten. Tidligt om morgenen tager vi derfor på hvalsafari, og selv om man ikke kan give garantier, når det gælder naturen, er der store chancer for at se de enorme kaskelothvaler og sikkert også andre hvalarter og delfiner.

  Efter denne oplevelse sætter vi kurs sydpå mod Christchurch og videre vestpå over den flade Canterbury-slette til Lake Tekapo. Vi stopper også ved den lille stenkirke ”Church of the Good Shepherd”, der ligger ved bredden af Lake Tekapo, og som i stedet for altertavle har et stort panoramavindue med frit udsyn til bjergene, der spejler sig i søen.

  Dagens sidste oplevelse bliver ved den smukke Lake Pukaki, hvor vi kan være heldige at få et fantastisk blik op mod landets højeste bjerg Aoraki (Mt. Cook). Der overnattes i Omarama.

  MacKenzie Country Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Milford Sound

  Fra Omarama går ruten gennem højlandet med vidtstrakte landskaber og kæmpestore fårestationer og via Lindis Pass til Cromwell. Byen ligger ved Lake Dustan, der opstod i forbindelse med bygningen af Clyde Dam, og som også var årsag til, at man var nødt til at flytte byen til sin nuværende beliggenhed. Der dyrkes frugt i stor stil i området, og vi stopper og lader os friste af friskplukkede ferskner og abrikoser.

  Fra Cromwell går ruten gennem vinområdet Gibbston Valley og følger Lake Wakatipu et langt stykke sydpå. Der bliver længere og længere mellem de små byer, og efterhånden er kun de modkørende biler tegn på civilisation. Vi passerer den lille by Te Anau og søen af samme navn, der i øvrigt er den største på Sydøen.

  Vi nærmer os Fiordland National Park, der dækker et område på størrelse med Jylland, og som uden tvivl er det flotteste naturområde i New Zealand. Ruten går via Eglington Valley, forbi Lake Gunn, hvor de omkringliggende bjerge i stille vejr spejler sig i søen, og gennem den 1,2 km lange Homer Tunnel, som det tog næsten 20 år at bygge.

  Herfra går det nedad til Milford Sound, hvor vi om eftermiddagen går om bord på ”Milford Mariner” og begynder sejlturen på den 16 km lange fjord, der er den mest kendte i Fiordland med lodrette klippesider, der fortsætter mere end 400 m under havoverfladen.

  Sejlturen på Milford Sound går helt ud til Det Tasmanske Hav, og hverken ord eller billeder kan beskrive naturoplevelsen på sejlturen, der inkluderer overnatning. Der falder 8.000 mm regn om året, og bjergsiderne er en farvesymfoni i grønt. En sand frodighed med mos, bregner og gigantiske træer dækker bjergene, og den store regnmængde giver kraft til vandfaldene, der vælter ud over bjergsiderne.

  Dybe fjorde skærer sig ind i det bjergrige område, og det er da også fjordene, der gør det muligt at opleve nationalparken, der har status som World Heritage Park og med rette bliver betegnet som ”verdens 8. vidunder.” Mitre Peak (1.962 m) og vandfaldene Bowen og Stirling er blot et par af højdepunkterne på sejlturen, og ud over det flotte natursceneri kan du være heldig at se sæler. Der kastes anker ved Harrison Cove, og det er i disse omgivelser den dejlige middag bliver serveret, og hvor der overnattes.

  Milford Mariner

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Bungy jumping ved hængebroen over Kawarau-kløften

  Vågn op til en ny dag midt i naturen og glæd dig til at nyde morgenmaden i de eventyrlige omgivelser. Først på formiddagen er “Milford Mariner” tilbage ved udgangspunktet, og vi sætter kurs mod Queenstown. Bungy jumping er en newzealandsk opfindelse, og det første spring blev taget fra Kawarau Suspension Bridge, hvor vi også stopper og ser vovehalsene tage springet 43 m ned til den brusende flod, inden vi kører videre til den gamle guldmineby Arrowtown.

  Byen Arrowtown kan fortælle historie fra guldfeberens dage. Der blev fundet guld i området i 1861, og selv om man forsøgte at holde det hemmeligt, havde 1.500 lykkeriddere slået sig ned et år senere, og byen begyndte at tage form. I dag kan man se mindst 50 autentiske bygninger fra guldgravertiden og også de ydmyge boliger, hvor de kinesiske minearbejdere boede indtil 1928. Efter oplevelserne i den historiske by køres der til hotellet i Queenstown.

  Novotel Queenstown Lakeside

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Smukt beliggende Queenstown

  En dag på egen hånd i Queenstown, der er omgivet af bjergkæden The Remarkables og ligger smukt ved Lake Wakatipu. Queenstown har status som New Zealands førende actionby, og selv hvis man ikke er til river rafting og jetboating, er byen et godt bekendtskab.

  Der ligger adskillige vingårde i nærheden af Queenstown, hvis du er interesseret i vin, og vil du vandre, er der mange afmærkede ruter. Et must er at tage kabelvognene op på toppen af Bob’s Peak, hvorfra man bliver belønnet med en eminent udsigt over Queenstown, søen og de smukke bjerge. En anden idé kunne også være en sejltur med det historiske dampskib TSS Earnslaw, der sejler på Lake Wakatipu, og shopping er naturligvis også en mulighed.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det berømte Wanaka-træ i Wanaka Lake

  Der er ingen tvivl – dagen bliver en stor naturoplevelse! Fra Queenstown går turen til Wanaka, følger Lake Hawea nordpå og fortsætter videre gennem Mount Aspiring National Park. Det er tankevækkende, at dette område var helt utilgængeligt indtil 1965, hvor vejen blev anlagt.

  Den snor sig gennem bjerglandskabet, gennem smukke dale og forbi mange vandfald, og vi når til byen Haast ikke langt fra vestkysten. Vi har frokosten med og finder undervejs et naturskønt sted at nyde den.

  Naturoplevelserne fortsætter på Sydøens vestkyst, der på én gang er både barsk og smuk. Den ene flotte udsigt afløser den anden, og der er naturligvis mange steder, der inviterer til et stop – f.eks. Knights Point Lookout.

  Om eftermiddagen skal vi ud på en vandretur ved den flotte Lake Matheson. De højeste sneklædte tinder i Southern Alps spejler sig i søen, og du vil opleve, at for en gangs skyld overgår virkeligheden postkortene!

  Dagen slutter ved Franz Josef Glacier, der både er navnet på en lille by og en berømt gletsjer, som vi ser efter vandreturen. Normalt er gletsjere ikke så tilgængelige som Franz Josef-gletsjeren i Westland National Park. Den 12 km lange Franz Josef-gletsjer kommer nemlig helt ned til den tempererede regnskov i kun 300 meters højde. Der overnattes i Franz Josef Town, opkaldt efter gletsjeren.

  Heartland Hotel Fox Glacier

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, picnic-lunch og aftensmad
 • Sydøens vestkyst i nærheden af Hokitika

  Turen går nordpå langs Sydøens dramatiske, men også naturskønne vestkyst. Undervejs stoppes der i Hokitika. Byen er centrum for ”greenstone” – newzealandsk jade – som bliver fundet her på Sydøens vestkyst, og flere steder i Hokitika kan man se, hvordan jaden forarbejdes og bliver til de skønneste figurer og smykker.

  Næste stop er Shantytown, hvor man har genskabt en typisk guldmineby med mere end 30 autentiske huse, skole, kirke og bibliotek, og et gammelt damplokomotiv kører gennem regnskoven. Noget af det mest imponerende er dog, at det er frivillige, der har skabt dette stykke ”historie”.

  Vi når til Greymouth, der er den største by på vestkysten, hvor vi overnatter.

  Kingsgate Greymouth

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Pancake Rocks

  En af de mere specielle oplevelser på Sydøens vestkyst er Pancake Rocks ved Punakaiki. De eroderede klipper ligner ganske rigtigt en stabel forstenede pandekager, men klipperne er også interessante på grund af de såkaldte ”blowholes”. Bølgerne har i tidens løb eroderet store grotter under vandet, og når bølgerne nu presser luften ud af grotterne, er det med lyd på!

  Vi skal også på en halv times vandretur ad den frodige og grønne Truman Track, som er fyldt med flax-planter. Flax-planten er en form for hør, som maorierne oprindeligt brugte til at flette tøj, net og reb af. For enden af vandreturen får vi en udsigt over den mest charmerende lille bugt.

  Vi kører tilbage til Greymouth og står på toget The TranzAlpine, som forbinder Greymouth med Christchurch, og det er en togstrækning, der regnes blandt de mest spektakulære i hele verden. Den 223 km lange strækning går tværs igennem bjergkæden Southern Alps og snor sig gennem tunneler og bjergpas og over viadukter. Toget har store panoramavinduer, men det er også muligt at nyde natursceneriet fra udendørs platforme.

  Turen tager 4½ time og slutter i Christchurch, der er en meget engelsk by, og det afspejler sig i mange af bygningerne i centrum.

  Crowne Plaza Christchurch

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Christchurch

  Christchurch er den største by på Sydøen og har en overraskende engelsk atmosfære. Det kommer til udtryk i arkitekturen og i gadenavnene –  floden, der snor sig gennem byen, hedder eksempelvis Avon, ligesom floden der blandt andet snor sig gennem Shakespeares fødeby Stratford i England. Men Christchurch bliver også kaldt The Garden City på grund af de mange grønne områder og smukke parker.

  Vi går fra hotellet gennem Den Botaniske Have til centrum og får en indholdsrig formiddag sammen med rejselederen og ser bl.a., hvordan jordskælvet i 2011 forandrede byen. Man har brugt flere år på at fjerne de beskadigede bygninger, og man er så småt begyndt at opføre nye.

  Vi besøger også New Zealands smukkeste gade, New Regent Street, som med sine små, farverige huse beliggende skulder ved skulder er utroligt yndig – byens kabelvogn kører også igennem gaden, som giver gode fotomuligheder.

  Vi lægger også vejen forbi den midlertidigt opførte Cardboard Cathedral. Den gamle katedral blev voldsomt beskadiget under jordskælvet, så man har opført en jordskælvsikret og miljøvenlig katedral i stedet, en anderledes og specielt formet bygning, som absolut er et besøg værd.

  Efter en eftermiddag på egen hånd mødes vi til afskedsmiddag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • En lang og dejlig rejse er ved at være slut, og tiden er inde til at tage afsked med New Zealand. Vi kører til lufthavnen efter morgenmaden, vinker farvel og flyver hjem eller videre til Sydney, hvis I har valgt at forlænge rejsen med et ophold der.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • 21 dage i New Zealand har nået sin ende, og vi ankommer til Danmark igen – med kufferten fyldt af skønne rejseminder.

 • Operahuset i Sydney

  Det er muligt at forlænge rejsen med 3 overnatninger i Sydney. Bemærk venligst, at de ekstra dage er på egen hånd.

  Tilkøb flere oplevelser

  Ekstra dage i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på det 4-stjernede hotel Rydges Sydney Central med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney lufthavn.

  Ønsker man at bo på enkeltværelse koster pakken 6.495.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
14. november
2022

22 dage

Anne Kjær

49.995 kr.

Billund
København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan
09. januar
2023

22 dage

Anne Kjær

49.995 kr.

Billund
København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan
06. februar
2023

22 dage

49.995 kr.

Billund
København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan
27. februar
2023

22 dage

49.995 kr.

Billund
København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan

Afgange

14. november 2022
22 dage

Anne Kjær
49.995kr.
Billund
København
Aalborg
Aarhus

09. januar 2023
22 dage

Anne Kjær
49.995kr.
Billund
København
Aalborg
Aarhus

06. februar 2023
22 dage


49.995kr.
Billund
København
Aalborg
Aarhus

27. februar 2023
22 dage


49.995kr.
Billund
København
Aalborg
Aarhus

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Ophold i Singapore inkl. transport lufthavn - hotel t/r og sightseeing
 • 18 x morgenmad, 4 x frokost og 9 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3-, 4- og 5-stjernede hoteller
 • Vandretur med lokalguide på Coromandel-halvøen
 • Maori-festaften med "hangi"
 • Vinsmagning på Yealands Estate
 • Besøg på en newzealandsk farm
 • Rundvisning på nationalmuseet Te Papa
 • Færgetur Wellington – Picton
 • Hvalsafari ved Kaikoura
 • Krydstogt på Milford Sound med overnatning i dobbeltkahyt med bad/toilet
 • Togtur med Tranz Alpine gennem Southern Alps
 • Dansk rejseleder

Tilkøb

 • Enkeltværelsestillæg kr. 11.995
 • Visum til New Zealand: Indrejsetilladelse og besøgsgebyr, samlet NZD 47 (NZeTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • 3 ekstra dage i Sydney kr. 4.995 (enkeltværelse kr. 6.495)
 • Ved afrejse fra Aalborg, Billund eller Aarhus lufthavn. Tillæg kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Australien & New Zealand til søs

  • Du bliver forkælet om bord på Celebrity Solstice
  • Der er store oplevelser inkluderet i både Sydney og Auckland
  • Der er afrejse i den absolut bedste del af sæsonen

19-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til New Zealand

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke