Firma – og grupperejser

Rejser til Nordamerika & Caribien

Fra sneklædte bjergtinder i Canada til caribiske sandstrande på Cuba. Nordamerika og Caribien lokker dig over Atlanten til et hav af rejseeventyr. Du finder her alle vores spændende rundrejser med danske rejseledere, der guider dig til alle de største seværdigheder.

Storslåede Canada og USA

I Canada kan du eksempelvis pakke kufferten til mageløse naturoplevelser som det betagende vandfald Niagara Falls eller Rocky Mountains, der imponerer med kæmpemæssige gletsjere, majestætiske bjerge og turkisblå skovsøer. Du kan også opleve USA’s vidtrækkende landskaber, storslåede nationalparker og imponerende storbyer. Eller fornøje dig i sjove temaparker, lade dig forføre af glitter og glamour og snuppe en dukkert fra de dejlige strande.

Caribiske rytmer og solskin

Cuba kan du slentre i Havanas stemningsfyldte gader og svinge hofterne til sprøde salsarytmer. Skal benene hviles, kan du nyde en stor cigar, en god rom eller en forfriskende mojito. Fordyb dig også i den spændende historie med revolutionshelten Che Guevara og fortiden som koloni. På De Vestindiske Øer kan du endda gå på opdagelse i Danmarks fortid som kolonimagt. Slæng dig i solen på de palmeklædte og kridhvide sandstrande og mærk stress og jag forlade kroppen, når du indfinder dig med det afslappede, caribiske driverliv.

Gå på opdagelse i alle de bedste rundrejser til Nordamerika og Caribien nedenfor.

Vores rejser til Nordamerika og Caribien

Vores rejser til Nordamerika og Caribien

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser her

Se alle rejser