Firma – og grupperejser

Oplev fem lande på én rejse! Inkl. ekstra god tid i både Miami og Los Angeles

LUKSUS-KRYDSTOGT GENNEM PANAMAKANALEN

19-dages krydstogt med dansk rejseleder fra kr. 34995

Stik til søs på et luksuriøst og oplevelsesspækket krydstogt gennem en af menneskedens største arkitektoniske bedrifter, Panamakanalen! På krydstogtrejsen kan du glæde dig til et uovertruffent eventyr, der forener to verdenshave og rejseoplevelser i intet mindre end fem forskellige lande på én og samme rejse. Selvfølgelig krydret med luksusliv til søs om bord på det prisbelønnede krydstogtskib Celebrity Summit – og i skønt selskab med en dansk rejseleder.

Rejsen begynder med sightseeing i farverige Miami, hvorefter vi stævner ud mod Atlanterhavet. I Cartagena i Colombia følger vi i fodsporene på spanske søfarere og europæisk kolonihistorie. I Colón møder synet af den vilde regnskov os. Rejsens ultimative højdepunkt venter, når vi begynder sejladsen gennem Panamakanalen, en ingeniørmæssig bedrift, der forcerer vild regnskov, og som for altid ændrede verdens søfart. Vi betages af de enorme slusemekanismer i verdens vigtigste smutvej, mens vi fascineres af den århundredlange og dramatiske historie, der førte til byggeriet af Panamakanalen. Efter Panamakanalen venter oplevelserne på Stillehavskysten som perler på en snor med stop i eksotiske Costa Rica og den charmerende kystby i Puerto Vallarta i Mexico. Ankeret kastes til slut i englenes by, Los Angeles, hvor vi runder krydstogtets mange oplevelser af med filmglamour, vajende palmer og californisk luksusliv.

Rejsen er et perfekt miks af skønt driverliv til søs, spændende udflugter med dansk rejseleder og mulighed for tilkøb af krydstogtsskibets mange udflugter. Det giver dig optimal mulighed for at sammensætte dit krydstogteventyr helt, som din rejselyst lokker.

Næste ledige afgange

18. apr. fra 34995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du besøger 5 meget forskellige lande på 19 dage
 • Du forkæles med luksusliv om bord på krydstogtskibet Celebrity Summit
 • Du sejler fra verdenshav til verdenshav gennem den ikoniske Panamakanal
 • Du kommer på sightseeing i Miami
 • Du har god tid til at nyde en strandtur på den legendariske South Beach i Miami
 • Du følger i kolonitidens fodspor i Cartagena i Colombia
 • Du kan udforske Colóns vilde regnskov i Panama på en tilkøbsudflugt
 • Du kan tage på opdagelse i Costa Ricas tågeskove og opleve det eksotiske dyreliv på en tilkøbsudflugt
 • Du kommer på byrundtur i den charmerende kystby Puerto Vallarta i Mexico
 • Du ser de største highlights i Los Angeles på en byrundtur
 • Du får tid til afslapning på de berømte strande ved Santa Monica Beach og Venice Beach i Los Angeles
 • Du nyder all inclusive, drikkepakke og Wi-Fi-pakke om bord på krydstogtskibet

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på 4-stjernet hotel i Miami og lufthavnshotel i Los Angeles
 • Overnatning i indvendig dobbeltkahyt på luksus-krydstogtskib
Tallerken

Måltider

 • All inclusive og drikkevarepakke på krydstogtskibet
 • 3 x morgenmad på fastlandet

Du har god tid i Miami og Los Angeles, så du både kan nå sightseeing og strandture

Du får rejseoplevelser i fem forskellige lande på én rejse og oplever Panamakanalen på nært hold

Du bliver forkælet på det prisbelønnede krydstogtskib Celebrity Summit – inkl. drikkevarepakke, Wi-Fi-pakke og all inclusive

Du har god tid i Miami og Los Angeles, så du både kan nå sightseeing og strandture

Du får rejseoplevelser i fem forskellige lande på én rejse og oplever Panamakanalen på nært hold

Du bliver forkælet på det prisbelønnede krydstogtskib Celebrity Summit – inkl. drikkevarepakke, Wi-Fi-pakke og all inclusive

Mød din rejseleder

ELENA PLOUGMANN

Elena er en erfaren rejseleder med en umættelig eventyrlyst! Hun har bl.a. rejst i det meste af verden, boet i flere forskellige lande og så taler hun udover dansk også spansk og engelsk. Elena fortæller med glæde om sine mange eventyr rundt på kloden.    

Læs mere om Elena

Mød din rejseleder

ELENA PLOUGMANN

Elena er en erfaren rejseleder med en umættelig eventyrlyst! Hun har bl.a. rejst i det meste af verden, boet i flere forskellige lande og så taler hun udover dansk også spansk og engelsk. Elena fortæller med glæde om sine mange eventyr rundt på kloden.

 

 

Læs mere om Elena

Dagsprogram

 • Morgensolen stråler over Miami Beach

  Et eventyrtogt igennem Mellemamerika er i sigte – fra verdenshav til verdenshav! Med frit skue til skumsprøjt på bølgerne, blå himmelhvælving og utrolige oplevelser i intet mindre end seks forskelligartede lande. I dag flyver vi fra Danmark til Miami, hvor rejsens første af mange store oplevelser venter. Vi lander i lufthavnen sidst på eftermiddagen, hvorefter vi kører til vores hotel, hvor vi tjekker ind.

  The Gates Hotel South Beach – Doubletree by Hilton

  Læs om hotellet
 • Ocean Drive i Miami flankeret af palmer

  Efter en dejlig nats søvn tager vi på sightseeing i Miami, hvor vi oplever byens største højdepunkter og skønneste perler. Her stråler solen, neonskiltene og butiksruderne om kap med hinanden. Flankeret af palmetræer smyger Ocean Drive sig langs kysten – kun et stenkast fra den næsten endeløse sandstrand, hvor de ikoniske livredderhuse har frit kig til Atlanterhavets bølger. I Miami South Beach breder art déco-bygningerne sig dekorativt i gadebilledet. I bydelen Little Havana er det som at være dumpet ned på Cuba, og fra butikkerne på Southwest Street i det centrale Miami strømmer salsarytmerne ud og sikrer den helt rigtige muntre feriestemning. Og Collins Avenue, Washington Avenue og Lincoln Road er livsnerver gennem Floridas forførende og livlige metropol.

  Vi slutter dagens sightseeing om eftermiddagen, men det betyder bestemt ikke, at du ikke kan udforske mere af skønne Miami. Hop for eksempel i badetøjet og tilbring resten af dagen på Miamis berømte sandstrand, South Beach. Du kan selvfølgelig også nyde dagen med afslapning ved poolen på hotellet og lade op til flere spændende oplevelser, når dagen atter gryr over Miami.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Art deco, palmetræer og pastelfarver South Beach i Miami

  I dag begynder det eventyrlige krydstogt gennem Mellemamerika. Men inden vi letter anker, er der tid til at nyde det sidste af farverige og solkyssede Miami. Start dagen med en morgendukkert i poolen eller ved stranden, eller gå på opdagelse i nærområdet. Om eftermiddagen går vi forventningsfulde om bord på skibet og tjekker ind. Det er nu tid til at vinke farvel til det amerikanske fastland for de næste mange dage, når vi stævner ud med kursen sat mod storartede oplevelser i både Colombia, Panama, Costa Rica, Mexico og til sidst atter USA.

  Resten af dagen har du tid til at udforske dine nye, luksuriøse rammer om bord på krydstogtskibet Celebrity Summit, mens det skyder ubesværet gennem Det Caribiske Hav.

  Afsejling fra Miami kl. 16.00

  Celebrity Summit

  Læs om skibet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Nyd det luksuriøse liv om bord på krydstogtskibet

  De næste to dage tilbringer vi til søs, så vi har god tid til at lære skibet godt at kende. Her kan du udforske skibets mange forskellige spisesteder og barer. Du kan nyde den caribiske sol danse over himlen fra en solseng på soldækket, tage forfriskende svømmeture i poolen eller måske forkæle dig selv med en afslappende tur i spa – med panoramaudsigt til hav og himmel – så er scenen vist sat for ultimativ afstresning. Du kan også prøve dit held af i kasinoet, shoppe løs i butikkerne, blive underholdt i teateret eller fordybe dig i biblioteket. Du kan altid holde dig opdateret i skibets eget aktivitetsprogram, der findes om bord på skibet.

  Alt imens vi nyder det søde krydstogtliv, fører skibets kaptajn os gennem Det Caribiske Hav og sikrer os en fortryllende og eksotisk kulisse for vores rejse. Vores tanker går dovent til bløde bountystrande, vajende palmer, caribiske rytmer og revolutionshistorie, når vi passerer Bahamas, Cuba, Haiti og Jamaica. Og vi begynder at glæde os til de mange egne eventyr, der venter i horisonten.


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Fæstningen Castillo de San Felipe de Barajas i Cartagena

  I takt med at solen rejser sig over horisonten, nærmer vi os Colombias kyst, hvor krydstogtets første udflugt venter os. Vi kaster anker ved Cartagena, der blev grundlagt som en vigtig havneby af den spanske kommandør Pedro de Heredias tilbage i 1533. Kommandøren gav byen dens navn, Cartagena de Indias, som en reference til den spanske havneby Cartagena, hvorfra de første spanske tilflyttere stammede.

  Vi følger i sporet på datidens europæiske opdagelsesrejsende og søfarere, når vi i godt selskab med vores danske rejseleder begiver os mod fæstningen Castillo de San Felipe de Barajas, der troner som en af Spaniens mægtigste fæstninger i de tidligere spanske kolonier. Ud over fæstningens massive størrelse, betages vi også af den strategiske udformning med et netværk af tunneller, der sindrigt røbede selv den mindste lyd fra en fjendes indtrængen og muliggjorde, at spanierne nemt kunne kommunikere med hinanden under angreb. Vi nyder selvfølgelig også den flotte udsigt over Cartagena by og havet, der for flere hundrede år siden sikrede spanierne godt udsyn til pirater og andre ubudne gæster på jagt efter spaniernes erobrede skatte.

  Vi fortsætter dagens historiefortællinger, når vi besøger den gamle bydel i Cartagena, der er på UNESCOs verdensarvsliste som en af verdens bedst bevarede kolonibyer. Her skal vi se Las Bovedas, der med sin solskinsgule farve lyser smukt op i bybilledet. Bygningen er flankeret med 47 hvælvinger og 23 små kupler, og stemningen fra besøgende og boder med lokalt håndværk breder sig lystigt. Vi ser bygningen udefra – og lad ikke det venlige ydre snyde dig – for Las Bovedas blev i sin tid bygget som ammunitionslager til fortet og den spanske hær, og ifølge lokale legender blev bygningen under borgerkrigen brugt som fangehul, hvor fangerne på grund af bygningens maritime placering til tider sad i vand til knæene, når tidevandet skyllede ind.

  Videre går dagens udflugt til den lille grønne oase Parque Marina med sin flotte placering ud til Det Caribiske Hav og den smukke katedral, hvis fint dekorerede tårn skuer ud over byens tage. Vores byrundtur fortsætter til Plaza de la Aduana, der er den gamle bydels ældste og største plads. Pladsen blev under kolonitiden brugt til parader og var ramme om flere vigtige regerings- og administrationsbygninger. Her ser vi Columbus-statuen i midten og byens rådhus’ smukke ydre, inden vi tager videre til San Pedro Calver-kirken, som er endnu et prægtigt eksempel på kolonitidens arkitektur. Hvis kirken har åbent, kigger vi indenfor. Udflugtens sidste to stop er ved pladserne Plaza Bolivar og Plaza Santo Domingo. På Plaza Bolivar betragter vi kolonitidens fine, balkonklædte bygninger, der kaster kølende skygger i den caribiske varme, og på Plaza Santo Domingo ser vi en af byens mest berømte pladser. Pladsen er beliggende i hjertet af den gamle bydel og var under den spanske inkvisition en dyster kulisse for henrettelser af folk, der ikke delte den katolske tro. Fortiden gyser i os og står i skærende kontrast til det muntre folkeliv, der møder os på pladsen i dag.

  Efter en oplevelsesrig byrundtur i den gamle spanske koloniby, begiver vi os om eftermiddagen tilbage mod krydstogtskibet og nyder aftenen om bord, mens kaptajnen sætter kurs mod Panama.

  Ankomst kl. 8.00
  Afsejling kl. 16.00


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Den gamle spanske kanon vidner om kolonihistorien i Colón

  Vi står i dag op med udsigten til et nyt land med nye oplevelser. Vi er nået til Panama, hvis største berømthed naturligvis er Panama-kanalen! Men inden vi når til sejladsen igennem det mastodontiske vidunder, ankommer vi til Colón sidst på morgenen. Ved indsejlingen møder synet af den vilde regnskov os – præcis som da arbejdere i sin tid ankom for at bygge kanalen. Du kan enten vælge at udforske Colón på egen hånd eller tilkøbe en af krydstogtets guidede udflugter.

  Glæd dig for eksempel til at nørde ned i historien bag byggeriet af den enorme Panamakanal. Du kan også komme tættere på livet blandt det lokale Embera-stammefolk, der har bevaret deres kultur og livsstil efter den spanske kolonisering. I Panama City lever historien i hver en afkrog, når du på en byrundtur oplever den første by, som europæerne grundlagde på Stillehavskysten af Amerika. Kom på sejltur på den kæmpemæssige og menneskeskabte sø Gatún, eller se vilde aber springe adræt fra trækrone til trækrone.

  Efter en hel dag med dejlige oplevelser tuder krydstogtskibets horn om aftenen afsked med Colón, mens vi forventningsfuldt nærmer os Panamakanalen. Aften- og natsejladsen bringer os gennem den mellemamerikanske skærgård i Gatún-søen, hvor mennesket endnu en gang har leget arkitekter med naturen. Den enorme indsø blev nemlig kunstigt skabt i perioden mellem 1907 og 1913 som en indsejling til Panamakanalen fra Atlanterhavssiden. Alt sammen uforglemmelige oplevelser, der venter os efter en god nats søvn i kahytten.

  Ankomst kl. 9.00
  Afsejling kl. 19.00


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Krydstogtskib på vej gennem Panamakanalen

  Tidligt om morgenen kan du slå øjnene op til rejsens ubetingede højdepunkt! Vi begynder nemlig sejladsen igennem Panamakanalen. Et af verdenshistoriens største menneskeskabte vidundere – og bag det enorme projekt gemmer der sig en næsten endnu mere fascinerende historie! En historie om europæiske opdagelsesrejsende med visionære ambitioner, kuldsejlede drømme, mægtige bedrifter, internationale disputser, ukendte tropesygdomme, tusindvis af døde og milliarder af dollars. En flere hundreder år lang og dramatisk historie, der til sidst ændrede verden og søfarten for altid, da de to største verdenshave blev forbundet tværs igennem et kontinent og dermed sparede sejlende den mange tusind kilometer lange vej rundt om Sydamerika. Når du først står og spejder ud over rælingen og overværer de komplekse slusesystemer, der fører dig gennem den verdensberømte kanal, er dét ord, der bedst beskriver oplevelsen, ganske enkelt ”Wauw”!

  I 1914 stod byggeriet af Panamakanalen færdigt, og USS Ancon sejlede som det første skib igennem kanalen d. 15. august. Siden har resten af søfarten fulgt i kølvandet, og den dag i dag passerer op imod 15.000 skibe årligt gennem verdens vigtigste smutvej, Panamakanalen. Alt fra enorme container- og krydstogtskibe til sejlbåde på jordomsejling tager turen.

  Sejladsen gennem kanalen tager ca. 8-10 timer, så det sikrer os masser af tid til at beundre kanalens frodige junglebreder, betragte de enorme slusemekanismer og ikke mindst blive meget klogere på den fascinerende historie bag det skelsættende byggeri.

  Ankomst kl. 6.00 – sejlads gennem Panamakanalen indtil kl. 18.00


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Nyd livet på et af krydstogtskibets soldæk

  Efter rejsens helt store højdepunkt – sejladsen gennem Panamakanalen – nyder vi en dag til søs, nu på Stillehavssiden af Mellemamerika. Du har derfor rig mulighed for at fordøje gårsdagens oplevelser – måske fra en solseng, måske fra spaafdelingen eller måske fordybet på biblioteket? Du kan også orientere dig om aktiviteter og underholdning om bord på skibet eller begynde at glæde dig til de kommende dages spændende oplevelser, der venter os i det nye verdenshav.


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Oplev aberne springe fra trækrone til trækrone i Costa Ricas jungle

  Om morgenen slår vi øjnene op til oplevelser i Costa Rica, hvor tågeskove, vulkaner, jungle og sandstrande sætter dagsordenen. En fjerdedel af landet udgøres af nationalpark, og her er naturen rig og farvestrålende som få andre steder i verden. Den frodige natur er et eldorado for landets enestående dyreliv med alt fra rødøjede løvfrøer til brøleaber og havskildpadder.

  Vi ankommer til Puntarenas om morgenen, og her er hele dagen fri til at udforske Puntarenas præcis, som du har lyst til – enten på egen hånd eller på en af krydstogtets spændende tilkøbsudflugter.

  Glæd dig for eksempel til at opleve tågeskovenes eventyrlige favntag i Monteverde. Oplev naturen fra oven på en vandretur mellem trækroner og skyer. Besøg en lokal kaffeplantage og lær meget mere om produktionen fra bønne til kop. Lær de traditionelle costaricanske madtraditioner at kende på en kokkeskole, hvor du også bliver introduceret for de lokales særlige Pura Vida-livsstil. Shop souvenirs på havnepromenaden Paseo de los Turistas. Eller fortab dig i det unikke dyreliv, hvor du kan spotte både kolibrier, papegøjer, sommerfugle, krokodiller og meget mere!

  Først på aftenen letter vi atter anker – efter en dag med rige og eksotiske oplevelser i bjergtagende Costa Rica. Resten af aftenen nydes om bord på skibet.

  Ankomst kl. 8.00
  Afsejling kl. 18.00


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Spaområdet på Celebrity Summit

  De næste tre dage tilbringes til søs med kurs fra Costa Ricas jungleklædte kyster forbi Nicaragua, Honduras og El Salvador. Om bord på skibet nyder vi vældet af lækre faciliteter, der kan fornøje enhver krydstogtgæst. Så hvad end du er til skønne middage, selvforkælelse i spa, svømmeture i poolen, afslapning med din yndlingsroman eller noget helt femte – så finder du det garanteret på krydstogtskibet. Alt imens vi fornøjer os med det bedste, krydstogtlivet har at byde på, har vores kaptajn sat kursen mod nordvest op langs Mexicos kyst, hvor nye oplevelser venter.


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Feriebyen Puerto Vallarta lokker med grønne bjerge og hvide sandstrande

  I dag har vi igen landjord under fødderne, når vi om morgenen lægger til kaj i Puerto Vallarta i Mexico. Her kan vi se frem til en byvandring i selskab med vores danske rejseleder, der viser os byens største seværdigheder og gør os klogere på livet og historien i Puerto Vallarta. Det første, der springer os i øjnene, er byens billedskønne beliggenhed midt mellem Banderas-bugtens rolige, varme vande og Sierra Madre-bjergets frodige tinder. Junglen breder sig kort fra bygrænsen, og i bybilledet oplever du et charmerende miks af mexicansk fiskerby og luksuriøs feriedestination. Vi besøger den smukke havnepromenade, der snor sig ud i vandet. Her oplever vi det afslappede og maritime liv og nyder udsigten til det turkisblå hav, vuggende sejlbåde og den eksotiske, hvide sandstrand. Vi begiver os også ind i byens behageligt skyggefulde gader, hvor særligt byens katedral løber med opmærksomheden i Puerto Vallartas skyline. Katedralen er nemlig prydet med en kæmpe krone som spir. I kvarteret ”Zona Romantica” bliver historien tydelig, når vi ser de smukke koloniale bygningsværker side om side med restauranter, barer og forretninger. Og overalt charmeres vi af den skønne atmosfære, som byen emmer af.

  Først på eftermiddagen tager vi tilbage mod krydstogtskibet. Vi nyder resten af dagen om bord på skibet, mens vi stikker til søs mod rejsens slutmål: Los Angeles i solrige Californien!

  Ankomst kl. 7.00
  Afsejling kl. 14.00


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Nyd solnedgangen over Stillehavet fra baren

  Fra vores oplevelser i Mexico går krydstogtet nu tilbage mod det amerikanske fastland – kursen er nemlig sat mod englenes by, Los Angeles. Vi tilbringer de næste to dage til søs og nyder det sidste af krydstogtskibets mange muligheder. Måske er der en bar, du endnu ikke har besøgt til cocktails i solnedgangen? Måske er det blevet tid til at shoppe souvenirs med hjem fra dit eventyr til søs? Eller måske skal du nå at klemme den sidste ro og afslapning ud af krydstogtet, inden feriens sidste spændende oplevelser venter i L.A.


  Inkluderede måltider

  All inclusive og drikkepakke om bord på krydstogtskibet
 • Rodeo Drive i Beverly Hills

  Et eventyrligt krydstogt gennem Panama-kanalen er ved vejs ende. Men vi har heldigvis stadig rejsens sidste skønne oplevelser i kikkerten, når kaptajnen kaster anker i Los Angeles. Her omfavner Californiens brede sandstrande og Hollywoods fortryllende filmglamour os. Vi starter vores tur i Down Town L.A., hvor skyskraberne strækker sig mod himlen. Vi oplever livlige Chinatown og skulpturelle Walt Disney Concert Hall. I Santa Monica kalder den legendariske forlystelsespark ved Santa Monica Pier på vores opmærksomhed, og ved Venice Beach emmer der af ærkecalifornisk kyststemning langs strandpromenaden. I Beverly Hills beundrer vi de riges enorme villaer og de eksklusive butikker på Rodeo Drive. På Hollywood Boulevard er fortovet dekoreret med de berømte ”Walk of Fame”-bronzestjerner. Måske kan du spotte din yndlingsskuespiller? Eller gå (bogstaveligt talt) i skuespillernes fodspor på betonfriserne foran filmpaladset TCL Chinese Theater, hvor du kan se både signaturer, fodspor og håndaftryk fra verdensberømte skuespillere som Meryl Streep, musikere som Michael Jackson og instruktører som Quentin Tarantino.

  Ved aftenstid kører vi til vores hotel, hvor vi tjekker ind. Aftenen er fri til afslapning.

  Indsejling og ankomst til L.A. kl. 6.30

  Marriott Marina del Rey

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over skyskrabere i Down Town Los Angeles

  Inden turen går tilbage til Danmark, har vi tid på egen hånd til at nyde det sidste af englenes by og den californiske sol. Her er der mulighed for at slappe af ved Venice Beach, svømme en ekstra tur i poolen eller gå en tur ved den smukke marina. Ved 15-tiden kører vi mod lufthavnen og flyver hjem til Danmark.

 • Vi ankommer til Danmark efter en fantastisk krydstogtrejse gennem Panamakanalen. Et eventyr er slut, men kufferten er heldigvis sprængfyldt med utrolige og eksotiske rejseminder fra både Colombia, Panama, Costa Rica, Mexico og USA.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
18. april
2024

19 dage

Elena Plougmann

34995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

18. april 2024
19 dage

Elena Plougmann
34995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under afgangen
 • Overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel i Miami og Los Angeles
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • 3 x morgenmad
 • Sightseeing til de største seværdigheder i Miami
 • Sightseeing til de største seværdigheder i Los Angeles
 • 14 nætters krydstogt fra Miami gennem Panamakanalen til Los Angeles
 • Overnatning indvendig dobbeltkahyt på luksus-krydstogtskib
 • Rejseoplevelser i fem lande: USA, Colombia, Panama, Costa Rica og Mexico
 • Byvandring i Cartagenas gamle bydel
 • Byvandring i Puerto Vallarta
 • All inclusive på krydstogtskibet
 • Underholdning på krydstogtskibet
 • Classic drikkevarepakke om bord på krydstogtskibet (gælder et stort udvalg af sodavand, læskedrikke, juice, øl, vin, cocktails, drinks og spiritus til en værdi a maks. 9 USD pr. drikkevare)
 • Xcelerate Surf Wi-Fi pakke om bord på krydstogtskibet (basispakke, der giver mulighed for at browse på nettet, sende e-mails, skrive sms’er m.m.)
 • Drikkepenge om bord på skibet samt havneskatter
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg for hoteller og indvendig kahyt kr. 21.995
 • ESTA: USD 21 (ESTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Drikkepenge til chauffør, 5 dollars pr. person
 • Opgradering til delt udvendig kahyt pr. person kr. 4.450
 • Opgradering til delt balkonkahyt pr. person kr. 11.495
 • Opgradering til udvendig singlekahyt kr. 8.900
 • Opgradering til balkon singlekahyt kr. 22.995
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Klassiske Mexico

  • Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!
  • Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba
  • Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

   

16-dages rundrejse

21995 kr.

Næste afgang

19. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Klassiske Mexico

  • Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!
  • Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba
  • Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

   

16-dages rundrejse

21995 kr.

Næste afgang

19. jan

Se rejsen

Når rejsen går til USA