Firma – og grupperejser

Oplev den portugisiske folkesjæl til en fado-aften med middag og musik i Lissabons historiske Alfama-kvarter.

DET STORSLÅEDE PORTUGAL

9-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 14995

Gæsternes vurdering

4,3 ud af 5

På denne omfangsrige rundrejse til Portugal oplever du det bedste, landet har at byde på – de smukke landskaber, hyggelige middelalderbyer og de to kulturbyer Porto og Lissabon. Du får et indblik i Portugals fantastiske historie, der er præget af søfarere, konger, tempelriddere og maurere, når vi besøger slotte, fæstninger og klostre, og i de små landsbyer vil du opleve, at traditionerne lever i bedste velgående.

Du oplever den portugisiske folkesjæl til en fado-aften med middag og musik i Lissabons historiske Alfama-kvarter. I Porto besøger du et portvinshus, og i den smukke Douro-dal besøger vi et danskejet vinhus, der ligger midt i Douro-dalens grønne landskab.

Blandt de mange højdepunkter på denne rundrejse til Portugal er den historiske middelalderby Coimbra, hjemsted for et af Europas ældste universiteter, og nationalpaladset i Sintra, hvor eventyrdigteren H.C. Andersen faldt i svime over de skønne bjerge og smukke slotte. Glæd dig også til Óbidos – en af Portugals perler, som ligger malerisk på en bakke.

I Batalha ligger en af Europas smukkeste katedraler bygget i Portugals guldalder, og du besøger også den historiske by Braga. Portugals natur er præget af store kontraster fra frodige landskaber i  til barsk Atlanterhavskyst, som du oplever ved Cabo da Roca – Europas vestligste punkt.

Bemærk

Nedenstående program er for afgangene 2024 – du kan se programmet for 2023-afgangene her.

Næste ledige afgange

07. maj. fra 15995 kr.Bestil
14. maj. fra 14995 kr.Bestil
21. maj. fra 15995 kr.Bestil
28. maj. fra 15995 kr.Bestil
16. jul. fra 15995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever de to fantastiske storbyer Lissabon og Porto
 • Du besøger Cabo da Roca – Europas vestligste punkt
 • På rejsen ser du en perlerække af hyggelige atmosfærefyldte og maleriske byer
 • Du oplever den smukke Douro-dal og besøger en vingård i området
 • Du kommer på en sejltur på Douro-floden i Porto
 • Du oplever den smukke og historiske by Coimbra med det verdensberømte bibliotek
 • Du besøger den gamle tempelridderborg i Tomar
 • Du oplever en fado-aften med middag og musik i Lissabon
 • Du får en indholdsrig rejse med mange autentiske oplevelser
 • Der er afsat tid til oplevelser på egen hånd i de pittoreske byer

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Fly inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på 3- og 4-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 8 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 5 x aftensmad

Vi besøger den danskejede vingård Quinta do Pégo, der ligger smukt placeret midt i det berømte Douro-distrikt

Du får et velkomponeret udflugtsprogram, hvor du lærer landet at kende og får store smagsoplevelser

Du kommer tæt på folkesjælen i det historiske Porto og til fado-aften i Lissabon

Vi besøger den danskejede vingård Quinta do Pégo, der ligger smukt placeret midt i det berømte Douro-distrikt

Du får et velkomponeret udflugtsprogram, hvor du lærer landet at kende og får store smagsoplevelser

Du kommer tæt på folkesjælen i det historiske Porto og til fado-aften i Lissabon

Bliv klogere på rejsen i disse videoer


Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christians rejselyst har bragt ham til store dele af verden, og han har arbejdet i rejsebranchen siden 1999 – både som rejseleder og producent af rundrejser med dansk rejseleder. Christian har en helt særlig forkærlighed for Europa, og du kan se frem til at få et helt særlig lokalindsigt.

Læs mere om Christian
JENS ULRICH PEDERSEN

I sit tidligere virke som journalist og korrespondent for nogle af Danmarks største nyhedsmedier, har Jens rejst Portugal tynd. Jens har efterfølgende arbejdet en halv snes år som rejseleder – bl.a. i Lissabon. Bag Jens’ mange titler som særegen formidler gemmer der sig et unikt kendskab til livet i.

Læs mere om Jens
OLE FOURNAIS

Rejseleder Ole Fournais er uddannet i historie, og hans begejstring for Portugals kulturhistorie, paladser og middelalderbyer, vil helt sikkert smitte af på dig. Ole sætter en ære i at finde interessante og anderledes oplevelser,  som du kan glæde dig til på.

Læs mere om Ole
MORTEN RONNE

Morten Ronne er uddannet translatør og tolk i spansk og engelsk. Han har stor erfaring som rejseleder og har – naturligvis – en imponerende viden om både Spanien, Portugal og Sydamerika.

Læs mere om Morten

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christians rejselyst har bragt ham til store dele af verden, og han har arbejdet i rejsebranchen siden 1999 – både som rejseleder og producent af rundrejser med dansk rejseleder. Christian har en helt særlig forkærlighed for Europa, og du kan se frem til at få et helt særlig lokalindsigt.

Læs mere om Christian
JENS ULRICH PEDERSEN

I sit tidligere virke som journalist og korrespondent for nogle af Danmarks største nyhedsmedier, har Jens rejst Portugal tynd. Jens har efterfølgende arbejdet en halv snes år som rejseleder – bl.a. i Lissabon. Bag Jens’ mange titler som særegen formidler gemmer der sig et unikt kendskab til livet i Portugal.

Læs mere om Jens
OLE FOURNAIS

Rejseleder Ole Fournais er uddannet i historie, og hans begejstring for Portugals kulturhistorie, paladser og middelalderbyer, vil helt sikkert smitte af på dig. Ole sætter en ære i at finde interessante og anderledes oplevelser,  som du kan glæde dig til på rejsen.

Læs mere om Ole
MORTEN RONNE

Morten Ronne er uddannet translatør og tolk i spansk og engelsk. Han har stor erfaring som rejseleder og har – naturligvis – en imponerende viden om både Spanien, Portugal og Sydamerika.

Læs mere om Morten

Dagsprogram

 • Douro-floden, der skærer sig gennem Porto

  Porto er en fantastisk og travl handelsby beliggende ved Douro-floden, bygget op ad de nordlige skrænter og med Atlanterhavet et par kilometer mod vest.

  Portos havn har i århundreder været byens omdrejningspunkt, og Douro-floden, der skærer sig gennem byen, har lige så længe spillet en væsentlig rolle i produktionen af portvin.

  Langs med floden ligger det gamle Ribiera-distrikt, der i 1996 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og det var herfra, at den verdenskendte portvin blev udskibet til resten af verden. I dag er det et tætbefolket område med snævre snoede gader, skyggefulde buegange, caféer og de allestedsnærværende konditorier, der er typisk portugisisk, og som sælger ”Pastel de nata” – den traditionelle butterdejskage.

  Vi tager på en sejltur på floden og sejler langs med de gamle kvarterer og under flere af de gamle broer, der forbinder Portos to bydele.

  Efter vores sejlads på Douro-floden går vi tilbage til bussen og kører til vores hotel, hvor vi tjekker ind. Om aftenen spiser vi en god portugisisk middag inkl. vin på en restaurant i Porto.

  Hotel HF Tuela Porto

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Portos bymidte med de karakteristiske farverige huse, der ligger i lag som legoklodser

  Porto skal opleves til fods, og det gør vi på dagens byvandring. Vi kører i bus ind til centrum, hvorfra vi oplever Portos historiske bymidte. Byens centrum udstråler en falmet skønhed og charme med arkitektur i forskellige stilarter, bl.a. de karakteristiske farverige huse, som vi ikke kan undgå at se, når vi går gennem Ribiera-distriktet.

  Havnefronten er uden tvivl Portos mest ikoniske og fotogene område med de farverige huse, der er bygget i lag som legoklodser, og med hyggelige caféer, hvorfra man kan nyde udsigten over de gamle træbåde på Douro-floden og til de mange portvinshuse på den anden side af floden.

  Vi bevæger os gennem Portos gamle, historiske kvarter og kommer forbi det store marked, Mercado De Bolháo, hvor du kan købe alt fra bønner til blæksprutter. Ikke langt herfra ligger Portos mest berømte café, Cafe Majestic. Caféen stammer fra 1921, og indenfor er det som at træde tilbage i tiden. Caféen har også sat sit spor i vores moderne historie, da J. K. Rowling skrev den første roman om Harry Potter ved et af caféens borde.

  Vi besøger også byens banegård Sao Bento fra 1903, som må siges at være en af verdens smukkeste. Banegårdens hall prydes af ikke mindre end 20.000 kalkfliser med dramatiske blå malerier af historiske slag.

  Turen går videre ad den smukke og brede Aliados-boulevard til Bolsa-paladset, hvor vi kommer en tur indenfor i den gamle neoklassicistiske bygning. Bolsa-paladset regnes for en af de smukkeste bygninger i Porto og har oprindeligt huset børsen. Bygningsarbejdet startede i 1842 og varede hele 38 år, hvilket resulterede i en stor variation i arkitekturen og udsmykningen af husets mange værelser.

  Ikke langt derfra ligger Igreja de São Francisco-kirken, som gemmer på nogle af Portugals mest blændende barokudsmykninger.

  Vi krydser floden via Dom Luis-broen, der blev bygget af en af Gustave Eiffels studerende i 1886. Broen har to niveauer – det øverste for gående og byens metrolinje og det nederste for billister og et smalt fortov til gående. Fra begge niveauer er udsigten over Douro-floden og Portos gamle bydel simpelthen forbløffende.

  På den anden side oplever vi det gamle distrikt Gaia, der i dag er et moderne område med caféer og hyggelige butikker. Men det er også her, de gamle portvinshuse ligger. Vi besøger den mere end 150 år gamle portvinsproducent Calem og får naturligvis også lov til at få en smagsprøve på varerne.

  Resten af dagen og aftenen er fri på egen hånd i Porto. Der er mulighed for at blive i centrum eller at følge med bussen retur til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • En af de mange maleriske kanaler i Aveiro

  Syd for Porto i bunden af Ria-lagunen ligger den maleriske havneby Aveiro. Den gamle bydel er præget af de mange kanaler, der skærer gennem bydelen, og de mange utroligt farverige huse, der ligger langs med kanalerne, hvoraf nogle er prægtige art nouveau-bygninger.

  På kanalen vugger de gondol-lignende både, der kaldes ”moliceiros”, afsted og vidner om byens maritime arv. Det gamle og meget imponerende fiskemarked, Praça do Peixe, ligger midt i byen, og rundt om markedet findes et væld af caféer og barer. I denne livlige bydel findes også flere museer og kirker, der er et besøg værd, og man må under ingen omstændigheder snyde sig selv for Aveiros berømte småkager ”ovos moles”, der består af en sprød dej fyldt med en smagfuld creme af æggeblommer og sukker.

  Vi går en lille byrundtur i Aveiro, hvorefter der er tid til at nyde byen på egen hånd eller tage på en sejltur på kanalen med en af de mange “moliceiros”-både.

  Først på eftermiddagen fortsætter vi gennem den smukke natur til Portugals universitetsby og gamle hovedstad – middelalderbyen Coimbra. Coimbra var i middelalderen Portugals hovedstad, og flere middelalderkonger blev født i byen. Den atmosfærefyldte historiske bydel er bygget på skråningerne rettet mod Mondego-floden, der løber øst for byen. Floden er medvirkende til, at den gamle bydel er et skønt og meget stemningsfuldt sted.

  Efter vi har tjekket ind på hotellet, går vi rundt i området gennem smalle gader, der er omgivet af middelalderkirker og farverige gamle bygninger.

  Midt i den gamle bydel ligger det verdensberømte universitet fra 1290. Universitetet var et af Europas første, og hovedbygningen ligger i det gamle kongepalads. Vi går en tur i universitetsområdet, og vi skal også besøge det verdensberømte og helt unikke bibliotek. Et besøg i biblioteket er et must på alle rejser i Portugal, og når man træder indenfor i den gamle barokbygning, står det klart hvorfor. Freskoer, træudskæringer, guldbelagte ornamenter og bøger fra gulv til loft gør biblioteket til noget helt specielt. Forfatteren J.K. Rowling brugte biblioteket som inspiration for Hogwarts-biblioteket i sine verdensberømte romaner om Harry Potter.

  Vi får en rundvisning på biblioteket, hvorefter der er tid på egen hånd i Coimbra, inden vi om aftenen spiser middag på hotellet.

  Hotel Dona Ines Coimbra

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Nationalpaladset i Sintra med de kegleformede skorstene

  I dag fortsætter vi sydpå til Sintra, hvor Portugals konger gennem århundreder tilbragte sommeren. Eventyrdigteren H.C. Andersen opholdt sig også i Sintra i en periode i 1866 og faldt i svime over de skønne bjerge, hvor de portugisiske konger har efterladt flere både små og store slotte.

  På torvet i Sintras centrum ligger byens mest iøjnefaldende landemærke, Nationalpaladset Palácio Nacional – en massiv bygning med to kegleformede skorstene. Slottet er præget af forskellige stilarter, for det tog usædvanligt lang tid at opføre bygningen, og man mener, at de første mure blev rejst af maurerne, der herskede over Portugal i middelalderen. Indtil begyndelsen af 1900-tallet blev paladset brugt af kongefamilien, og paladsets overdådige indre har en interessant historie at fortælle om de mange efterfølgende beboere, hvilket vi oplever på en spændende rundtur i paladset. Udenfor paladset ligger den hyggelige gamle bydel, hvor der vil være mulighed for at gå en lille tur og besøge et af byens berømte konditorier.

  Fra Sintra kører vi lidt længere mod vest ud til den barske kyst ved Cabo da Roca. Det er en særlig oplevelse at stå med vind i håret og skue ud over Atlanterhavet her på det forrevne klippefremspring med det lille fyrtårn ved Europas vestligste punkt.

  Vi fortsætter langs kysten gennem de gamle fiskerbyer Cascais og Estoril. Vi passerer det berømte kasino i Estoril, og hotellet hvor forfatteren Ian Flemming var udstationeret af den engelske underretningstjeneste under 2. verdenskrig, og som også inspirerede ham til en af James Bond-romanerne. Det var også her i Estoril, at flere europæiske kongefamilier levede i eksil under 2. verdenskrig.

  Om aftenen venter der os en helt speciel oplevelse, når vi kommer tæt på den portugisiske folkesjæl til en fado-aften. Fado er en musikform, der kan spores tilbage til 1820’ernes Portugal og er et autentisk stykke musik, der ofte er melankolsk og sentimental. Fado bliver normalt sunget af enten en mand eller kvinde akkompagneret af en portugisisk og en klassisk guitar. Fado er desuden blevet optaget på UNESCO’s kulturelle verdensarvsliste.

  I det gamle Alfama-kvarter, nedenfor Lissabons gamle mauriske fæstning, skal vi opleve fadoen i dens originale form, når vi besøger en fado-restaurant, hvor vi hører de smukke fadoer og får serveret typiske portugisiske retter inkl. vin. Du kan godt glæde dig til en helt speciel mad- og musikoplevelse.

  Bemærk, at vi på enkelte afgange kan benytte andre hoteller end det viste på denne dag – standarden vil være den samme.

  Hotel Turim Marques

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Lissabons gule sporvogne, der slæber sig op ad de stejle gader

  Lissabon er Portugals hovedstad og en smuk og pulserende by, hvor kontrasterne mødes i gammelt og nyt.

  Vi starter dagen med at køre til Belém-kvarteret, som ligger, hvor floden Tejo munder ud i Atlanterhavet. Herfra sejlede skibe i det 16. århundrede ud på ekspeditioner i verdenshavene. I dag er Belém-kvarteret et hyggeligt og afslappet område med caféer, historiske monumenter og moderne museer. Vi ser det imponerende monument til minde om Portugals opdagelsesrejsende, der blev opført i 1960 på 500-året for Henrik Søfarerens død. Lidt længere oppe ad floden ligger Belém Tårnet og det prægtige Jerónimos Kloster, hvor Vasco de Gama ligger begravet.

  Ingen rundtur i Belém er komplet uden at besøge det berømte konditori Pasteis de Belém. Her kan du smage lækre, varme tærter bagt i en let, sprød dej. Opskriften er stadig en velbevaret hemmelighed.

  Efter lidt godt til ganen går turen videre til det gamle kvarter, Alfama. I de smalle, stejle gader med et virvar af trapper og små handlende leves det traditionelle liv, og her i det ægte Lissabon glemmer du for en stund, at du er i en storby. Vasketøjet flagrer over dit hoved, der er en duft af grillede sardiner og fadoen strømmer ud fra caféen på gadehjørnet. Dele af det gamle Alfama-kvarter var en gang den gamle jødiske bydel, og vi ser tegn på den jødiske arv overalt i den gamle by. Vi går en tur  i bydelen og spiser frokost på en lokal restaurant.

  I forlængelse af Alfama ligger det storslåede Baixa-kvarter. Området føles som porten til Lissabon med den myldrende aktivitet og de raslende gule sporvogne, der slæber sig op ad de stejle gader til udsigt over byens tage.

  Vi ser den majestætiske plads Praça do Comércio, der ligger ud til Tejo-floden omgivet af tre store, gule bygninger. En triumfbue gennemskærer bygningerne og leder ud til den store forretningsgade Rua Augusta, der ligger bag pladsen. Langs med Rua Augusta ligger de gamle forretningskvarterer, der i dag er omdannet til gågader. I forlængelse af gågaderne åbner den ene store plads sig op efter den anden, og arkitekturen vidner om den stormagt Portugal var langt op i moderne tid. Vi går gennem kvarteret og ser nærmere på Lissabons storhed.

  Ovenfor Baixa-kvarteret ligger Bairro Alto, hvorfra vi tager en sporvogn, den såkaldte “Gloria” op i kvarteret. Her går vi en tur og nyder de fantastiske udsigtspunkter over Lissabon. Vi slutter dagen af i Bairro Alto-kvarteret, og resten af dagen er fri til at opleve fantastiske Lissabon på egen hånd – der er både mulighed for at blive i centrum eller at følge med bussen tilbage til hotellet.

  Tag f.eks. med en tur med Elevador de Santa Justa – en 30 m høj stålrammet elevator, der kører fra Rua do Ouro til Largo do Carmo, og som minder om en mindre udgave af Eiffeltårnet. En slentretur fra Praça do Comércio langs Tejo-floden til Cais do Sodré kan bestemt anbefales, eller gå op gennem Alfama-kvarteret til den gamle fæstning, der troner over Lissabon. Mulighederne er mange, og rejselederen står selvfølgelig til rådighed med tips.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Den maleriske by Obidos med den velbevarede bymur

  Efter morgenmaden kører vi fra Lissabon til den lille by Óbidos. Óbidos er en af Portugals perler, og byen ligger malerisk på en bakke, der rejser sig fra et smukt slettelandskab bestående af vinmarker, gammeldags vindmøller og små gårde.

  Vi går en tur i middelalderbyen med den velbevarede bymur og oplever den særlige stemning i de smalle brostensbelagte gyder, der snor sig mellem traditionelle portugisiske huse med rustikke hvidkalkede facader. Vi ser Óbidos’ renæssancekirke Santa Maria, som gør et flot indtryk med de specielle kakler fra det 17. århundrede. Kirken har også gravkamre og malerier af kunstneren Josefa de Óbidos.

  Vi forlader Óbidos og kører ind i landet til tempelriddernes by Tomar. Tomar var tempelriddernes og derefter Kristusordnens hovedkvarter i Portugal. Byen er utroligt charmerende og oser af portugisisk charme, med smalle gader, gamle broer og et flot bytorv. Vi besøger naturligvis tempelriddernes borg fra det 12. århundrede, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og går en tur i tempelriddernes fodspor gennem byen.

  Vi fortsætter mod byen Viseu, der er hovedstad i Dão-Lafões-regionen og hvis navn stammer fra det romerske udtryk “viso”, som betyder god udsigt. Det er bestemt heller ikke uden grund, at byen har fået netop det navn. Fra byens højeste punkt kan du nemlig opleve en spektakulær udsigt over byen og de smukke omgivelser. Det var faktisk også på dette punkt, at den første romerske bosættelse fandt sted.

  Om aftenen spiser vi fælles aftensmad på hotellet i Viseu.

  Hotel Grão Vasco

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Douro-dalen med sine bølgende vinmarker

  Efter morgenmaden går vi op og ser udsigten fra Viseus smukke katedral, der blev grundlagt i det 12. århundrede, og som i dag er smukt udsmykket med forskellige skulpturer og azulejos. Vi går også en lille rundtur i byen, der vrimler med kunstneriske og kulturelle aktiviteter som gadeteatre, udstillinger og koncerter.

  Dagens næste stop er Douro-dalen, et af de mest betydningsfulde og ældste vinområder i verden. Douro-dalen er ikke kun en vinoplevelse, det er i høj grad også en dejlig naturoplevelse, hvilket vi oplever på dagens køretur. Her produceres årligt omkring 165 millioner liter vin, hvoraf ca. halvdelen er portvin. Vi besøger den danskejede vingård Quinta do Pego, der ligger smukt placeret midt i Douro-distriktet – bemærk, at der er en lille gåtur op ad bakke fra bussen til vingården. Vi spiser frokost på gården og smager naturligvis også på de lokale produkter i form af to rødvine og to portvine. Udsigten over Douro-dalen fra Quinta do Pego er intet mindre end fabelagtig, og der vil være tid til at nyde omgivelserne, inden vi fortsætter vores rejse nordpå til Braga.

  Braga ligger i den nordvestligste del af Portugal og er landets 3. største by. Byen har en lang kristen historie og er i dag stadig Portugals religiøse centrum, hvor bl.a. biskopperne har hjemme i paladset Antigo Paco, der er landets bispesæde.

  På bakken øst for Braga ligger en af Portugals mest berømte turistattraktioner, kirken Bom Jesus do Monte. Stedet er kendt for sin gigantiske trappe og mange fontæner. Her kan man nogle gange se pilgrimme, der på knæ klatrer op ad de mange trin, men vi kan heldigvis også tage den interessante kabelbane fra 1882, som benytter en særlig teknik baseret på vand, og som stadig fungerer i bedste velgående.

  Vi overnatter i Braga og spiser middag på hotellet.

  Hotel Vila Gale Braga

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, let frokost med vinsmagning og aftensmad
 • Santa Luzia-basilikaen i Viana do Castelo

  Viana do Castelo ligger, hvor floden Rio Lima flyder ud i Atlanterhavet, og byen er derfor også en by fuld of flådehistorie. I det 15. århundrede havde byen sin storhedstid som udskibningshavn for Portugals flåde, og den rige maritime arv afspejles i de maleriske gader og en imponerende havnepromenade.

  På vores tur rundt i byen ser vi de største seværdigheder og besøger også et af byens højdepunkter (bogstaveligt talt), nemlig den imponerende Santa Luzia-basilika, som fra sin bakketop byder på en storslået udsigt over byen og Atlanterhavet. Det historiske centrum er en charmerende labyrint af brostensbelagte gader, og der er rig mulighed for at finde gode spisesteder.

  Efter frokost på egen hånd, kører vi tilbage til Braga, hvor vi deltager i en spændende byvandring i den historiske by.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Vi kører til lufthavnen og flyver hjem med kufferten fuld af portugisiske rejseminder.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
07. maj
2024

9 dage

Ole Thomsen

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
14. maj
2024

9 dage

Christian Rosenberg

14995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
21. maj
2024

9 dage

Ole Thomsen

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
28. maj
2024

9 dage

Christian Rosenberg

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
16. juli
2024

9 dage

Jens Ulrich Pedersen

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
27. august
2024

9 dage

Ole Thomsen

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
03. september
2024

9 dage

Christian Rosenberg

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
10. september
2024

9 dage

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
17. september
2024

9 dage

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
24. september
2024

9 dage

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
01. oktober
2024

9 dage

Jens Ulrich Pedersen

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
15. oktober
2024

9 dage

Morten Ronne

15995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

07. maj 2024
9 dage

Ole Thomsen
15995kr.
Billund
København

14. maj 2024
9 dage

Christian Rosenberg
14995kr.
Billund
København

21. maj 2024
9 dage

Ole Thomsen
15995kr.
Billund
København

28. maj 2024
9 dage

Christian Rosenberg
15995kr.
Billund
København

16. juli 2024
9 dage

Jens Ulrich Pedersen
15995kr.
Billund
København

27. august 2024
9 dage

Ole Thomsen
15995kr.
Billund
København

03. september 2024
9 dage

Christian Rosenberg
15995kr.
Billund
København

10. september 2024
9 dage


15995kr.
Billund
København

17. september 2024
9 dage


15995kr.
Billund
København

24. september 2024
9 dage


15995kr.
Billund
København

01. oktober 2024
9 dage

Jens Ulrich Pedersen
15995kr.
Billund
København

15. oktober 2024
9 dage

Morten Ronne
15995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Fly inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program (værdi af entréer kr. 395)
 • Overnatning på 3- og 4-stjernet hotel
 • 8 x morgenmad, 2 x frokost og 5 x aftensmad
 • 2 x vinsmagning (portvinssmagning i Porto og vinsmagning i Douro-dalen)
 • Sejlads på Douro-floden
 • Byrundtur i Porto med rundvisning i Bolsa-paladset
 • Byvandring i den smukke havneby Aveiro
 • Byvandring i Coimbra, Portugals smukke middelalderhovedstad og universitetsby med besøg på biblioteket
 • Byvandring i Sintra og rundvisning på Nationalpaladset
 • Besøg ved Cabo de Roca – Europas vestligste punkt
 • Byrundtur i Lissabon med de historiske kvarterer Belen, Alfama, Baixa og Bairro Alto
 • Fado-aften med middag og musik i Lissabon
 • Middagen på de to 4-stjernede hoteller er inkl. vin til maden
 • På dag 1 og til fado-aften i Lissabon er der inkluderet vin til middagen
 • Byvandring i de smukke byer Óbidos og Tomar
 • Kørsel gennem Douro-dalen
 • Besøg ved Bom Jesus de Monte i Braga
 • Engelsktalende lokalguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 3.395
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Viva España – Valencia, vin & vindmøller

  • Vi flyver direkte fra København
  • Passioneret rejseleder som er Spanien-ekspert
  • Alle udflugter, halvpension samt 3 frokoster & 4-stjernede hoteller er inkluderet i rejsens pris

8-dages rundrejse

11995 kr.

Næste afgang

03. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

10. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • Du kommer på byvandring i den gotiske bydel i Barcelona med de største seværdigheder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

16. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fra Bilbao til Madrid

  • Du kan rejse fra både Billund og København
  • Unik kulturrejse du kun finder hos os med Bilbao og Madrid på én og samme rejse
  • Du forkæles med kulinariske specialiteter som cochinillo fra Segovia og vinsmagning i Rioja-distriktet

8-dages rundrejse

14495 kr.

Næste afgang

21. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

10. okt

Se rejsen

Når rejsen går til Portugal

Spændende artikler om Portugal