Firma – og grupperejser

NYHED!
Inkl. Halvpension

BASKERLANDET – BILBAO, PYRENÆERNE OG RIOJA

8-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr.

Baskerlandet er et enestående rejsemål, der byder på en uovertruffen blanding af kultur, natur og kulinariske oplevelser. Her kan du opleve imponerende kunst og arkitektur i charmerende gamle byer, og i naturen venter en lige så imponerende overflod af skønhed fra dramatiske bjergkæder i Pyrenæerne til maleriske kystlinjer langs Biscayabugten. De baskiske traditioner er stolte og trives i mange afskygninger i regionen, f.eks. er det baskiske køkken verdensberømt og leverer uforglemmelige delikatesser, som altid serveres med gæstfrihed og venlig atmosfære.

På denne rundrejse venter spændende byvandringer i smukke, historiske byer, storslåede naturoplevelser i Pyrenæerne og smagfulde øjeblikke i vinområdet Rioja. Glæd dig til at udforske historiske byer som Bilbao og San Sebastián, gå på opdagelse i Pamplonas brostensbelagte gader, og lad dig forføre af den majestætiske skønhed i den imponerende kløft Cañón de Añisclo.

 

 

 

 

Vi har desværre ingen ledige afgange i øjeblikket

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever Bilbao inkl. det verdensberømte Guggenheim-museum
 • Vi har inkluderet en guidet rundvisning i Pamplona
 • Du oplever de spanske Pyrenæer på nærmeste hold
 • Du kommer på Jeep-safari i Pyrenæerne
 • Der er god tid til at opleve Rioja-regionen
 • Du oplever kystbyen San Sebastian
 • Du har god tid til at opleve Bilbao på egen hånd

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Mulighed for afgang fra Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad

Alle vores rejseledere har et indgående kendskab til Spanien, så du er sikret de bedste oplevelser

Du kan flyve fra både Billund og København

Halvpension er inkluderet i prisen

Alle vores rejseledere har et indgående kendskab til Spanien, så du er sikret de bedste oplevelser

Du kan flyve fra både Billund og København

Halvpension er inkluderet i prisen

Dagsprogram

 • Gennem Bilbao flyder den sejlbare Nervión-flod

  Vi ankommer til Bilbao og kører til hotellet, hvor vi tjekker ind.

  Bilbao er den største by i Baskerlandet og ligger smukt omgivet af små, træbevoksede bjerge. Gennem byen flyder den sejlbare Nervión-flod, der har sin udmunding i Biscayabugten.

  Byen bar tidligere præg af den store jern- og stålproduktion med slem forurening til følge, men er efter en kontinuerlig byfornyelse ved at være kommet det værste til livs. Især forskønnelsen af promenaden langs floden, restaureringen af den gamle bydel og opførelsen af Guggenheim-museet har skudt ny energi ind i byen.

  Efter ankomst er resten af dagen er fri til at udforske byen på egen hånd, inden vi om aftenen mødes og spiser aftensmad på hotellet.


  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Bilbaos gamle bydel, Casco Viejo

  I dag skal vi på opdagelse i Bilbao, og vi begynder med at danne os et overblik over byen fra bjerget Artxandra. Herfra fortsætter vi til Bilbaos gamle bydel, Casco Viejo, der er over 700 år gammel. Her ser vi blandt andet den gotiske Santiago Katedral, der er Baskerlandets ældste, samt Plaza Nueva og Ribera-markedet, som bugner af boder med friskfanget fisk, grøntsager, frugt og lokale specialiteter som f.eks. vinbjergsnegle og pinchos, der er Nordspaniens svar på tapas.

  Vi afslutter byrundturen med et besøg på det verdensberømte Guggenheim-museum tegnet af den berømte arkitekt Frank O. Gehry. Museet ligger ved bredden af Nervión-floden, og det imponerende bygningsværk stråler i farvespil ikke ulig fiskeskæl, når sollyset og vandet fra floden genspejler sig i den titanium- og glasbeklædte facade. Det er ikke engang nødvendigt at bevæge sig inden døre for at få den første kunstoplevelse, da der udenfor står flere store værker og installationer, heriblandt Jeff Koons’ blomsterhund og Louise Bourgeois’ ni meter høje ståledderkop ”Maman”. Indvendigt er den moderne kunst udstillet i 19 gallerier, hvor der også er eksperimenteret med arkitekturen.

  Om eftermiddagen fortsætter vi rejsen mod Pamplona.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Historiske Plaza del Castillo

  Pamplona er en charmerende by med en rig kulturarv og en unik atmosfære. Byen er mest kendt for sin årlige San Fermín-festival, hvor besøgende fra hele verden deltager i de berømte tyreløb gennem byens gader. Udover denne festlige begivenhed byder Pamplona på en smuk gammel bykerne med brostensbelagte gader, velbevarede middelalderlige monumenter og imponerende katedraler.

  Pamplonas hjerte er byens store plads, hvorfra de gamle gader strækker sig. Herfra går vi på en byvandring og ser nærmere på byens middelaldercentrum, oplever de hyggelige haver og parker og hører naturligvis mere om den lige dele berømte og berygtede festival.

  Fra Pamplona fortsætter vi rejsen mod den spanske del af Pyrenæerne, hvor vi overnatter i byen Jaca, ikke langt fra den franske grænse.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Glæd dig til den fantastiske natur i Pyrenæerne

  Efter morgenmaden bevæger vi os op i højderne for at opleve nogle af Pyrenæernes mange storslåede landskaber. Dagen byder på en smuk køretur i firhjulstrukne jeeps langs den 16 km lange og meget imponerende kløft Cañón de Añisclo. Kløften er skabt af floden Bellos erosion gennem millioner af år og byder på dramatiske, stejle klipper, frodige skove og en række vandfald. Området er en del af en større nationalpark i Pyrenæerne, som er kendt for sin fantastiske natur og er en populær destination for bl.a. vandrere.

  Vi afslutter dagens naturoplevelser med en kort gåtur, inden vi kører til Escalona, hvor turen begyndte, og hvor der vil være mulighed for på egen hånd at købe frokost.

  Vi overnatter i Logroño, hovedstaden i Rioja.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Glæd dig til at smage på de lokale dråber på en af Haros vingårde

  Dagen begynder med en kort køretur til den nærliggende by Nájera. Byen anses som et knudepunkt for Rioja-delen af den berømte Camino de Santiago og er bl.a. berømt for sin smukke kirke Santa Maria la Real. Kirken blev ifølge legenden grundlagt i 1052 af Kong Don Garcia Sanchez lll, efter han fandt et mystisk billede af Jomfru Maria i en nærliggende grotte, og står i dag som et imponerende eksempel på den romanske arkitektur, der er så karakteristisk for området.

  Herfra kører vi videre til San Millán de la Cogolla, kendt for klostrene San Millán de Yuso og San Millán de Suso. De to historiske klostre er kendt for deres betydning inden for spansk kultur, fordi de har forbindelse til udviklingen af det spanske sprog og den spanske litteratur – og netop af den grund blev de i 1997 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

  Efter frokost fortsætter vi til Briones, der anses som et af de smukkeste steder i Rioja. Her besøger vi et vinmuseum, som fører os gennem vinens historie og den spændende rejse fra drue til drik. Vi besøger også byen Haro, som har en rig historie, der er tæt knyttet til vinproduktion, og vi får lov til at smage de lokale dråber på en af områdets vingårde.

  Dagen afsluttes i Bilbao, hvor vi overnatter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • San Sebastián, der ligger ved Biscayabugten

  Dagens udflugt går til den henrivende gamle badeby San Sebastián, der ligger ved Biscayabugten. Byen er især kendt for sine to smukke strande La Concha og Ondarreta, som mange rejsende ynder at dase på, den gamle bydel og byens mange pincho-barer, som man skal unde sig selv at besøge.

  Vi starter vores byvandring med at se byen lidt fra oven ved Igueldo Muntain, hvor vi får en sublim udsigt over byen og kysten. Herfra bevæger vi os forbi strandene og fortsætter gennem den gamle bydel til den gotiske kirke San Vicente, og rundt om hjørnet ligger det tidligere San Telmo-kloster, der i dag er omdannet til museum.

  Eftermiddagen afsat til egne oplevelser i San Sebastián, inden vi kører til Bilbao – du kan jo passende starte med at nyde din frokost på en af de mange skønne pinchos-barer.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Bilbao er rig på kulinariske oplevelser

  Denne dag er fri til at udforske Bilbao på egen hånd. Bilbao byder på en rig blanding af kultur, kunst og kulinariske oplevelser, og det kan varmt anbefales at tjekke byens kalender på forhånd for at se, om der foregår noget særligt under dit besøg.

  Om aftenen mødes vi på hotellet, hvor vi nyder vores sidste fælles aften i det spanske.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Efter morgenmad på hotellet, kører vi til lufthavnen, hvor turen går tilbage til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange.

Ikke flere afgange

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på verden@risskovrejser.dk eller 70 22 66 00.
De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god ide at melde dig til her.
Er du interesseret i at opleve en af vores andre rundrejser til Spanien , så se mere her

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Al transport og udflugter inkl. entreer jf. program
 • 7 x morgenmad og 7 x aftensmad
 • Byrundtur i Bilbao
 • Entre til Guggenheim-museet
 • Jeepsafari i de spanske Pyrenæer
 • Besøg på Dinastía Vivanco Museum of the Culture of Wine i Rioja
 • Besøg i byen Haro, også kendt som Rioja-vinenes hovedstad
 • Vinsmagning i Rioja
 • Byrundtur i San Sebastian
 • Kabelbanetur til Iguelda Mountain
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr.
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • Du kommer på byvandring i den gotiske bydel i Barcelona med de største seværdigheder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

16. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fra Bilbao til Madrid

  • Du kan rejse fra både Billund og København
  • Unik kulturrejse du kun finder hos os med Bilbao og Madrid på én og samme rejse
  • Du forkæles med kulinariske specialiteter som cochinillo fra Segovia og vinsmagning i Rioja-distriktet

8-dages rundrejse

14495 kr.

Næste afgang

21. apr

Se rejsen

Når rejsen går til Spanien