Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

DET BEDSTE AF SYDKOREA

Rejsen her er en enestående mulighed for at opleve skønne Sydkorea, der byder på storslået, frodig natur, spændende historie og farvestrålende traditioner. Her blander traditionel koreansk kultur sig med energisk storbyliv i en perfekt kombination, og landet er et bombardement af sanseindtryk, hvor end man vender sig. Vi starter rejsen med at se Seoul fra oven fra toppen af N Seoul Tower og dykker dernæst dybere ned i hovedstadens mange forskellige sider, når vi tager på marked, besøger paladser og får indblik i historien på nogle af byens museer.

Historien bliver også nærværende, når vi kommer tæt på ingenmandsland i den demilitariserede zone mellem Syd- og Nordkorea. Og der venter et helt særligt indblik i landet og dets unikke kultur, når vi bevæger os uden for storbyen kommer tættere på lokalbefolkningen og landets tradtioner og skikke. Her besøger vi templer og landsbyer og tre særlige byer gør stort indtryk, nemlig den smukt beliggende kulturby Andong, den UNESCO-fredede gamle kejserby Gyeongju og pulserende Busan med Sydkoreas mest berømte strand, Haeundae Beach.

Vi har desværre ingen ledige afgange i øjeblikket

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du i Seoul bl.a. besøger det 600 år gamle kejserpalads Gyeongbokgung
 • Du er vidne til historien ved DMZ-zonen mellem Syd- og Nordkorea
 • Du oplever Sydkoreas store kulturarv i templer, paladser og gamle landsbyer
 • Der venter unikke oplevelser i Andong, hvis kultur går mere end 2.000 år tilbage
 • Du mærker roen sænke sig ved den UNESCO-fredede Seokguram-grotte
 • Du besøger landsbyen Hahoe og får indblik i landets masketraditioner
 • Der gøres holdt i Sydkoreas tidligere kejserby, Gyeongju, som er på UNESCOs verdensarvsliste
 • Du besøger fiskemarkedet i Sydkoreas vigtigste havneby, Busan

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 6 x frokost
 • 5 x aftensmad

Du får en helt unik og spændende rejse til Sydkorea

Du kommer på en rejse, der er spækket med koreansk kultur, natur og historie

Du kommer afsted med en erfaren og passioneret rejseleder

Du får en helt unik og spændende rejse til Sydkorea

Du kommer på en rejse, der er spækket med koreansk kultur, natur og historie

Du kommer afsted med en erfaren og passioneret rejseleder

Mød din rejseleder

OPLEV SYDKOREA INDEFRA MED BRIAN

Rejseleder Brian Hansen er Asien-ekspert, og Sydkorea er et af de lande, som Brian har et særdeles indgående kendskab til. Sammen med Brian vil du opleve sider af Sydkorea, som turister sjældent.

Læs mere om Oplev

Mød din rejseleder

OPLEV SYDKOREA INDEFRA MED BRIAN

Rejseleder Brian Hansen er Asien-ekspert, og Sydkorea er et af de lande, som Brian har et særdeles indgående kendskab til. Sammen med Brian vil du opleve sider af Sydkorea, som turister sjældent ser.

Læs mere om Oplev

Dagsprogram

 • I Seoul besøger vi bl.a. observatoriedækket i N Seoul Tower, der ligger på toppen af Namsan-bjerget

  Vi ankommer til Seoul, som er hovedstaden, hvor fortid, nutid og fremtid mødes! Historien i den pulserende metropol strækker sig langt tilbage i tiden, og det er overraskende, hvor meget af det gamle Seoul, der faktisk er “bevaret” trods japansk overherredømme og trods Koreakrigen. Størstedelen af de gamle bygninger, der blev bombet under krigen, er blevet genopbygget, og der er ikke meget af det originale tilbage i byen. Seoul havde status som hovedstad fra 1392 og indtil den japanske invasion i 1901. Efter 2. verdenskrig blev den koreanske halvø delt i to, og Seoul blev hovedstad i Sydkorea.

  En af vores første oplevelser i Seoul bliver at slentre ned ad Myeong-dong, der er en af de primære shoppinggader i Seoul. Her finder du et væld af butikker med kendte designermærker, restauranter, gadekøkkener og teatre.

  For at danne os et overblik over byen, besøger vi observatoriedækket i N Seoul Tower, der ligger på toppen af Namsan-bjerget midt i hovedstaden. Stedet er et yndet område for kærestepar at besøge, hvilket de tusindvis af “kærlighedshængelåse”, der hænger overalt ved tårnet, er bevis for. N Seoul Tower er omgivet af parken Namsan, der er den største park i Seoul med bl.a. botanisk have og mange vandrestier, og en af parkens attraktioner er den ottekantede pavillon, Unamjeong.

  T-mark Grand Hotel Seoul

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Frokost og aftensmad.
 • Det smukke og berømte palads, Gyeongbokgung i Seoul

  Det er ingen hemmelighed, at der er et anspændt forhold mellem Sydkorea og Nordkorea. De to lande har aldrig sluttet fred, men lever med en våbenhvile fra 1953. I dag går turen til den demilitariserede zone (DMZ) ca. 50 km nord for Seoul. DMZ er et fire km bredt neutralt område, der adskiller de to lande, og som bliver skarpt bevogtet af begge lande. Vi ser flere interessante seværdigheder i grænseområdet, bl.a. mindeparken Imjingak og Dora Station, som ligger i den nordlige del af Sydkorea og som er den sidste station på en jernbane, der var bygget til at køre ind i Nordkorea. Der kører dog ikke tog over grænsen for tiden, men strækningen er klar til brug – hvis de to parter skulle blive venner!

  Derefter kommer vi til Dora Observatory, hvor vi kan kigge ud over DMZ-zonen. I horisonten kan man se nordkoreanske bygninger og verdens højeste flagstang. Der afspilles propaganda fra Nordkorea, som vi kan høre fra store højttalere. Det kommer sikkert ikke bag på nogen, at der er strenge regler for, hvordan man skal opføre sig, så en alvorsfuld attitude anbefales. Med disse interessante, tankevækkende, men også surrealistiske oplevelser, tager vi tilbage til hovedstaden.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Over alt i Sydkorea frister duftende gadekøkkener med koreanske specialiteter

  Efter morgenmad tager vi til Suwon, hvor vi besøger Hwaseong-fæstningen, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Her oplever du fæstningens imponerende bygningsstruktur, som stammer tilbage fra den senere del af Joseon-dynastiet.

  Herefter går turen tilbage til Seoul, som byder på overvældende mange oplevelser – og vi har selvfølgelig inkluderet de mest interessante på dagens byrundtur. Vi skal bl.a. se Gyeongbokgung, der er det mest berømte palads i Seoul. Det 600 år gamle kejserpalads har været ødelagt og genopbygget utallige gange og fremstår i dag i sin originale stil. Det er en speciel oplevelse at komme direkte fra gadens larm og ind i det fredfyldte palads, hvor kejserens undersåtter – embedsmænd, soldater, tjenere, konkubiner og lærde – havde deres daglige gang i fordums tid. Vi oplever også genopførelsen af den traditionelle vagtskifte-ceremoni komplet med trommer, vajende faner, sværd og farverige gevandter.

  Dernæst går vi en tur gennem gaden Insadong, der er en gammel kunstnergade. Her er flotte butikker med varer af høj kvalitet, når det gælder lak- og træskærerarbejder. Der bliver også tid til at få stimuleret sanserne, når vi besøger byens største og mest populære marked, Namdaemun. Som i øvrigt er det største marked i Sydkorea. Her bliver der solgt alverdens ting og sager, og duftende gadekøkkener frister med koreanske specialiteter, og vi får på den måde en rigtig god introduktion til det koreanske køkken.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • Traditionelle koreanske masker

  I dag går rejsen videre til Sydkoreas midte, hvor vi bl.a. finder landsbyen Hahoe, der ud over at ligge utrolig naturskønt, også er på UNESCOs verdensarvsliste. Landsbyen ligger i et bjergrigt område, der er dækket af frodiggrønne nåletræer, og Nakdong-floden smyger sig pittoresk rundt om byen, hvilket også har været med til at give byen sit navn, da Hahoe betyder ”landsbyen omringet af vand”.

  I det 16. århundrede blev byen grundlagt af Ryu-klanen, og har lige siden været beboet af medlemmer af klanen, der stolt har sørget for at bevare traditionerne og arkitekturen fra Joseon-perioden, hvilket de stråtækte huse – og især de klassiske huse med smukke tegltage – vidner om. Set fra oven ligner byen en lotusblomst og er bygget op efter pungsun-principperne, der er den koreanske variant af feng shui.

  Vi går rundt i den smukke landsby og får også tid til at besøge byens maskemuseum, der fortæller historien om de mange koreanske masker, der bliver brugt i traditionelle maskedanse. For at sætte maskerne ind i en kontekst, er der også en udstilling om de forskellige masketraditioner, der findes rundt omkring i verden.

  Efter en herlig frokost kører vi videre til Andong, der af mange omtales som hovedstaden for den koreanske sjæl. Byen er rig på historie og har op gennem tiden været hovedbyen for lærdom og konfucianismen, hvilket stammer helt tilbage fra Joseon-perioden. Vi besøger derfor det konfucianske akademi Byeongsan Seowon, som blev oprettet af anerkendte konfucianske lærde for at hylde mindet om Seong-nyong (1542-1607), der var respekteret for sine alternative tanker og personlighed. Omkring 1863 nød konfucianske skoler mange friheder under Joseon-reglen, der fritog studerende og lærde på skolen for beskatning og andre udgifter. Fik man sin uddannelse i Andong, var man derfor sikret anseelse og respekt, hvilket fortsat gør sig gældende.

  Det er også her, du kan gøre dig bekendt med nogle lokale delikatesser, bl.a. saltet makrel, risvinen Andong soju og Heotjesabap, der er en variant af bibimpap, der traditionelt serveres med chilipasta, men som i Andong serveres med soja. Bibimpap er en risret, der oversat betyder ”blandet ris”, og består af en skål dampende ris med stegte grøntsager, oksekødsstrimler og ofte et æg, der blandes godt og grundigt rundt, lige før man spiser.

  Grand hotel Andong

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Bulguksa-templet

  Vi tjekker ud fra hotellet og fortsætter turen til sydøstkysten og den tidligere hovedstad i Silla-dynastiet, Gyeongju, hvis historiske område er UNESCO-fredet. Byen kaldes også for ”museet uden vægge”, da der overalt, hvor man kigger, er imponerende og velbevarede vidnesbyrd om landets lange og ædle historie.

  Inden vi kommer dertil venter der et besøg ved endnu en seværdighed, der også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste, nemlig Seokguram-grotten og Bulguksa-templet.

  På Tohamsan-bjerget ligger den lille Seokguram-grotte, der er en af Asiens bedst bevarede buddha-helligdomme. Seokguram er ikke en ”rigtig” grotte, altså naturskabt, men er menneskeskabt og kan dateres til år 751. Herinde bag en glasrude sidder den smilende buddha og hviler, og det er muligt at få et kig ind til ham.

  Bulguksa-templet stammer helt tilbage fra 528 og er op gennem tiden blevet udbygget og finjusteret af de forskellige dynastier. Templet er især kendt for sine udsøgte stenrelieffer og træskulpturer, men er også et yndet udflugtsmål for koreanerne, når der skal hygges og holdes skovtur i naturområdet omkring templet.

  Efter frokost koncentrerer vi os om selve Gyeongju, der ligger omkranset af Gyeongju Nationalpark. Vi besøger bl.a. museet i Gyeongju og ser de mange fine arkæologiske fund og smukke kunstværker  samt udenfor i museumshaven. Vi ser også dammen Anapji – en kunstig, men utrolig smuk dam, der engang var del af det royale palads i det gamle Silla-dynasti og som i dag er fyldt med farverige fisk og omgivet af lotusblomster.

  Commodore Hotel Gyeongju

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Gravhøje i Tumuli Park

  Dagen starter med en tur i Tumuli-parken, der ud over sine mange stier og træer er fyldt med græsklædte gravhøje. Helt frem til 1970’erne lå gravhøjene og huse side om side, indtil det blev besluttet at fjerne husene og skabe en park, hvor gravhøjene kunne ligge i fred i naturskønne omgivelser. Det er højtstående personer fra Silla-dynastiet, som er stedt til hvile inde i gravhøjene, og det er muligt at se en af gravhøjene indefra, hvor en udstilling viser, hvordan en begravelse foregik, og hvad de døde fik med sig i gravhøjen.

  Efter Tumuli-parken fortsætter vi med en slentretur op ad den ”hippe” gade Hwangridan-gil, der ligger i det historiske område i Gyeongju. Her mødes fortiden og nutiden i den grad, og gadens restauranter og caféer er alle inspirerede af ”hanok”, som kendetegner den traditionelle, koreanske arkitektur, der blev designet og bygget i det 14. århundrede under Joseon-dynastiet.

  Inden vi når til Busan, besøger vi Haeinsa-templet i Hapcheon, der er et af Koreas tre ”juveltempler”. Dette hellige sted fører besøgende gennem symbolske porte og helligdomme op til hovedbygningen Janggyeonggak. Som centralt sted for Hwa-eom-buddhismen, har templet med nød og næppe undgået ødelæggelse gennem årene, senest under Koreakrigen. Haeinsa betyder ”buddhistisk skrift” og er næsten ligeså vigtigt for buddhisterne som grundlæggeren af deres religion. Templet huser et UNESCO-kulturlevn, kendt som Tripitaka Koreana, der består af tusinder af træblokke, der er udskåret under Goryeo-dynastiet (918-1392) med buddhistiske, hellige skrifter.

  Best Western Haeundae Busan

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Haedong Yonggungsa-templet ved Busan

  I dag fortsætter vi til Sydkoreas andenstørste by, Busan, som har ca. 3,6 mio. indbyggere og et energisk storbyliv. Her besøger vi det buddhistiske tempel Haedong Yonggungsa, som er placeret med en bjergtagende udsigt over havet. Templet er lidt af en sjældenhed, da den ligger ved kysten og ikke i bjergene, som de fleste buddhistiske templer gør i Korea. Templet blev bygget i 1376 under Goryeo-dynastiet, og undergik i 1970 en nænsom restaurering, der har bragt templet tilbage til sin farvestrålende pragt. Templet er velbesøgt, og koreanerne ynder især at besøge templet nytårsdagsmorgen for at ønske, imens solen går op, samt højtiden i den periode, der markerer Buddhas fødsel.

  Herefter nyder vi et besøg i Yongdusan-parken, der ligger på et af Busans tre berømte bjerge. Herfra er der en skøn udsigt over byens havn, og det er også her, man finder det 120 meter høje tårn, Busan Tower. Vi besøger også kulturlandsbyen Gamcheon, der er kendt for sine stejle trapper, snoede stræder og små, søde huse. De mange pastelfarvede huse, den kreative atmosfære og utallige caféer gør Gamcheon til et af de mest fascinerende steder i Sydkorea.

  Der bliver også tid til en tur på Jagalchi-fiskemarkedet, hvor ”ajumma” – lokale midaldrende, gifte kvinder – falbyder makrel, hvalkød og alverdens farverige skal- og bløddyr til interesserede forbipasserende. Og på byens største marked, Gukje, går vi på opdagelse blandt de mange boder, der kan tilfredsstille nærmest ethvert behov, uanset om man er sulten, har brug for ny elektronik eller vil have en sjov souvenir med hjem.

  Vi slutter dagens oplevelser af med at besøge Haeundae Beach, der med sit smukke hvide sand breder sig 1,5 km, og som om sommeren er fyldt med mennesker. Herefter er resten af dagen fri til egne oplevelser. Du kan f.eks. tilbringe nogle ekstra timer på stranden, da den koreanske sommer starter tidligere og varer længere end den danske.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • Kvinder i traditionelle kjoler i Gyeongbokgung paladset

  Efter morgenmad tjekker vi ud fra hotellet og tager rejsen tilbage til Danmark.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange.

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • 8 x morgenmad, 9 x frokost og 7 x aftensmad
 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Byrundtur i Seoul bl.a. med besøg i N Seoul Tower og Gyeongbokgung-paladset
 • Besøg ved den UNESCO-fredede Hwaseong-fæstning
 • Tankevækkende udflugt til den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea
 • Besøg i den UNESCO-fredede landsby Hahoe inkl. besøg på byens maskemuseum
 • Vi tilbringer tid i den over 2.000 år gamle kulturby Andong
 • Vi ser det UNESCO-fredede Bulguksa-tempel og Seokguram-grotten
 • Byrundtur i den tidligere kejserhovedstad Gyeongju, hvor vi bl.a. ser gravhøjene i Tumuli-parken
 • Vi besøger den farverige kulturlandsby Gamcheon
 • Oplevelser i Busan med besøg i Haedong Yonggungsa-templet, som ligger smukt ud til kysten og besøg ved den berømte strand Haeundae Beach
 • Vi besøger flere spændende markeder undervejs på turen bl.a. det tradtionelle Namdaemun-marked og fiskemarkedet Jagalchi i Sydkoreas vigtigste havneby Busan
 • Dygtig og engageret engelsktalende lokalguide
 • Passioneret og erfaren dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 3.595
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Eventyrligt efterårskrydstogt til Japan & Sydkorea

  • Du bliver forkælet om bord på Celebrity Millenium
  • Vi har inkluderet mange private udflugter
  • Du får et indholdsrigt program spækket med kulturelle indslag og dansk rejseleder

17-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Kina – Østens perler

  • Du oplever kejserbyen Xian og storbyerne Beijing og Shanghai
  • Du får naturskønne sejlture i “Østens Venedig” i Tong Li og Suzhou
  • Du ser den berømte Terrakottahær, Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By

16-dages rundrejse

19.995 kr.

Næste afgang

01. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Kina – dynastiernes land

  • Der venter store oplevelser i tre af Kinas store byer: Beijing, Xian og Shanghai
  • Du ser den berømte Terrakottahær, Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By
  • Der venter en dejlig sejltur på Huangpu-floden i Shanghai

11-dages rundrejse

14.995 kr.

Næste afgang

04. apr

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Eventyrligt efterårskrydstogt til Japan & Sydkorea

  • Du bliver forkælet om bord på Celebrity Millenium
  • Vi har inkluderet mange private udflugter
  • Du får et indholdsrigt program spækket med kulturelle indslag og dansk rejseleder

17-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Sydkorea

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke