Firma – og grupperejser
SYDKOREA & JAPAN – MED KRYDSTOGT I SETO-INDLANDSHAVET

16-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 42995

Her får du en enestående mulighed for at opleve sanselige Sydkorea og kulturrige Japan på en og samme rejse. Rejsen byder på storslået, frodig natur, spændende historie og farvestrålende traditioner, hvor kultur mixes med energisk storbyliv og et bombardement af sanseindtryk.

I Sydkorea kan du både se frem til at opleve den pulserende hovedstad Seoul, traditionelle koreanske landsbyer samt et spændende og tankevækkende besøg ved den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea. Du besøger templer, markeder og kejserbyer, så du får en fuldendt oplevelse af det sirlige og sanselige land.

I Japan kommer du også vidt omkring og oplever alt fra det hypermoderne og neonlysende Tokyo til kulturbyen Kyoto, som bringer dig tilbage til en tid med geishaer, shoguns og samuraier. Du bliver inviteret til en japansk teceremoni, rejser med det berømte lyntog Shinkansen, og i nationalparken Hakone kan du nyde synet af Ashi-søen og det hellige bjerg Mt. Fuji.

Prikken over i’et er den smukke sejltur mellem de to lande via Sentonaikai-strædet, når vi sejler fra Busan i Sydkorea til Osaka i Japan – glæd dig til en helt enestående rejse gennem to blomstrende kulturlande.

Næste ledige afgange

02. apr. fra 42995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Krydstogt mellem Sydkorea og Japan med smuk indsejling via Japans marine nationalpark og forbi en af verdens længste hængebroer
 • Du i Seoul bl.a. besøger det 600 år gamle kejserpalads Gyeongbokgung
 • Du er vidne til historien ved DMZ-zonen mellem Syd- og Nordkorea
 • Du oplever Sydkoreas store kulturarv i templer, paladser og gamle landsbyer
 • Der gøres holdt i Sydkoreas tidligere kejserby, Gyeongju, som er på UNESCOs verdensarvsliste
 • Du tager med en kabelbane op i højderne med flot udsigt over Ashi-søen og Mt. Fuji
 • Du kommer på flere byrundture i Kyoto med bl.a. Den Gyldne Pavillon, Nijo-slottet og zen-haver
 • Du rejser med 300 km/t i et af de berømte lyntog, Shinkansen
 • Der venter en sushikokkeskole i Tokyo, hvor vi selv laver en delikat frokost

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København, Aalborg og Aarhus
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 13 x morgenmad
 • 13 x frokost
 • 9 x aftensmad

En unik og spændende rejse med fokus på det bedste af både Sydkorea og Japan

Cruise mellem Sydkorea og Japan via Japans marine nationalpark Sentonaikai, under Seto Bridge og en af verdens længste hængebroer Akashi Strait Bridge

Flyv fra hele Danmark: Vi har afgange fra både Aalborg, Århus og København

En unik og spændende rejse med fokus på det bedste af både Sydkorea og Japan

Cruise mellem Sydkorea og Japan via Japans marine nationalpark Sentonaikai, under Seto Bridge og en af verdens længste hængebroer Akashi Strait Bridge

Flyv fra hele Danmark: Vi har afgange fra både Aalborg, Århus og København

Mød din rejseleder

BRIAN HANSEN

Rejseleder Brian Hansen har boet i Asien siden starten af 00’erne, hvor han begyndte som rejseleder. I Japan og Sydkorea kan du derfor se frem til indsigt i det fantastiske folkefærd, den smukke natur og ikke mindst historien og kulturen.

Læs mere om Brian

Mød din rejseleder

BRIAN HANSEN

Rejseleder Brian Hansen har boet i Asien siden starten af 00’erne, hvor han begyndte som rejseleder. I Japan og Sydkorea kan du derfor se frem til indsigt i det fantastiske folkefærd, den smukke natur og ikke mindst historien og kulturen.

Læs mere om Brian

Dagsprogram

 • Rejsen mod Japan og Sydkorea starter, når vi fulde af forventning stiger om bord på flyet i Danmark.

 • Seoul er hovedstaden, hvor fortid, nutid og fremtid mødes

  Vi ankommer til Seoul, som er hovedstaden, hvor fortid, nutid og fremtid mødes! Seoul havde status som hovedstad fra 1392 og indtil den japanske invasion i 1901. Efter 2. verdenskrig blev den koreanske halvø delt i to, og Seoul blev hovedstad i Sydkorea.

  Historien i den pulserende metropol strækker sig langt tilbage i tiden, og det er overraskende, hvor meget af det gamle Seoul, der faktisk er “bevaret” trods japansk overherredømme og trods Korea-krigen. Størstedelen af de gamle bygninger, der blev bombet under krigen, er blevet genopbygget, og der er ikke meget af det originale tilbage i byen.

  Vi ankommer til Seoul sidst på eftermiddagen, og finder os på rette på hotellet, inden vi mødes til aftensmad.

  Ibis Ambassador Insadong

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Grænsen mellem Nord- og Sydkorea

  Det er ingen hemmelighed, at der er et anspændt forhold mellem Sydkorea og Nordkorea. De to lande har aldrig sluttet fred, men lever med en våbenhvile fra 1953. I dag går turen til den demilitariserede zone (DMZ) ca. 50 km nord for Seoul. DMZ er et fire km bredt neutralt område, der adskiller de to lande, og som bliver skarpt bevogtet af begge lande. Vi ser flere interessante seværdigheder i grænseområdet, bl.a. mindeparken Imjingak og Dora Station, som ligger i den nordlige del af Sydkorea og som er den sidste station på en jernbane, der var bygget til at køre ind i Nordkorea. Der kører dog ikke tog over grænsen for tiden, men strækningen er klar til brug – hvis de to parter skulle blive venner!

  Vi besøger også DMZ Theater, hvor vi bliver klogere på opdelingen af landet efter Anden Verdenskrig, og så besøger vi ”Den 3. Infiltrationstunnel”, som er en underjordisk tunnel, gravet af Nordkorea under den demilitariserede zone. Tunnelen blev opdaget i 1978, og havde til formål at muliggøre angreb bag fjendens linjer.

  Derefter kommer vi til Dora Observatory, hvor vi kan kigge ud over DMZ-zonen. I horisonten kan man se nordkoreanske bygninger og verdens højeste flagstang. Der afspilles propaganda fra Nordkorea, som vi kan høre fra store højttalere. Det kommer sikkert ikke bag på nogen, at der er strenge regler for, hvordan man skal opføre sig, så en alvorsfuld attitude anbefales.

  Et af dagens sidste stop i den demilitariserede zone er ”Unification Village”, et neutralt område, hvor repræsentanter fra begge lande mødes til diplomatiske samtaler. Her kan man se de nord- og sydkoreanske soldater stå vagt over for hinanden – et symbol på den fortsatte deling af landet, men samtidig også et område med et spinkelt håb for fremtiden.

  Med disse interessante, tankevækkende, men også surrealistiske oplevelser, tager vi tilbage til Seoul, hvor vi skifter alvor og eftertænksomhed ud med et besøg i den livlige Hongdae Street, inden vi til slut vender retur til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Gyeongbokgung er det mest berømte palads i byen

  Seoul byder på mange og overvældende oplevelser. På dagens byrundtur skal vi bl.a. se Gyeongbokgung, der er det mest berømte palads i byen. Det 600 år gamle kejserpalads har været ødelagt og genopbygget utallige gange og fremstår i dag i sin originale stil. Det er en speciel oplevelse at komme direkte fra gadens larm og ind i det fredfyldte palads, hvor kejserens undersåtter – embedsmænd, soldater, tjenere, konkubiner og lærde – havde deres daglige gang i fordums tid.

  Vi skal også besøge Changdeokgung Palace, som er et af de fem store kongelige paladser og UNESCO-fredet verdensarv. Paladset blev bygget under Joseon-dynastiet og fungerede som et af de primære kongelige residenser. I dag er stedet en populær turistattraktion og et klassisk eksempel på traditionel koreansk paladsarkitektur i harmoni med naturen.

  Dernæst besøger vi N Seoul Tower, der ligger på toppen af Namsan-bjerget midt i hovedstaden. Stedet er et yndet område for kærestepar at besøge, hvilket de tusindvis af “kærlighedshængelåse”, der hænger overalt ved tårnet, er bevis for. N Seoul Tower er omgivet af parken Namsan, der er den største park i Seoul med bl.a. botanisk have og mange vandrestier, og en af parkens attraktioner er den ottekantede pavillon, Unamjeong.

  Vi går også en tur gennem Bukchin Hanok Village, der er en charmerende og særdeles velbevaret traditionel koreansk landsby beliggende i hjertet af Seoul. Området er kendt for sine smukke hanok-huse, traditionelle træhuse med tag af strå og fundamenter af sten. Stemningen her er helt særlig, og efterlader os med en autentisk og malerisk oplevelse af traditionel koreansk arkitektur og kultur midt i den moderne storby.

  Dagens sidste oplevelse er gaden Insadong, der er en gammel kunstnergade. Her er flotte butikker med varer af høj kvalitet, når det gælder lak- og træskærerarbejder. Inden vi bevæger os tilbage til hotellet, bliver der også tid til at stifte bekendtskab med Myeongdong, der er en af de primære shoppinggader i byen. Her finder du et væld af butikker med kendte designermærker, restauranter, gadekøkkener og teatre.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Korean Folk Village tager os tilbage til Joseon-dynastiet

  I dag skal vi besøge Korean Folk Village, som tager os på en spændende rejse tilbage til Joseon-dynastiet. I den rekreerede koreanske landsby, går vi mellem de restaurerede, traditionelle koreanske huse, der stammer tilbage fra Joseon-dynastiet, og oplever gamle koreanske traditioner og forestillinger som bl.a. nongak, der er koreansk folkemusik og -dans, kampsport til hest og hvis vi er heldige, et traditionelt bryllup.

  Efter en spændende rejse tilbage i tiden, bevæger vi os mod nationalparken Songnisan, hvor vi besøger det buddhistiske tempel Beopjusa. Tempelkomplekset blev oprindeligt grundlagt i det 7. århundrede og er en vigtig del af Koreas buddhistiske arv. Den smukke placering midt i naturskønne omgivelser kombineret med smukke pagoder, porte og træstrukturer gør templet til en populær destination for besøgende, der søger ro og åndelighed.

  Vi overnatter i Gyeongju, ikke langt fra Songnisan National Park, som er en af landets smukkeste parker, og hvor naturen viser sig frem på smukkeste vis uanset årstiden – med blomstrende kirsebærtræer i foråret, lysende grønne fyrretræer om sommeren og en imponerende palette af efterårsnuancer.

  Benikea Swiss Rosen Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Tumuli-parken er kendt for sine gravhøje

  Denne dag byder på en guidet tur i den tidligere hovedstad i Silla-dynastiet, Gyeongju. Byen kaldes også for ”museet uden vægge”, da der overalt, hvor man kigger, er imponerende og velbevarede vidnesbyrd om landets lange og ædle historie. Vi besøger bl.a. det UNESCO-fredede Bulguksa-tempel, som stammer helt tilbage fra 528.  Templet er især kendt for sine udsøgte stenrelieffer og træskulpturer, men er også et yndet udflugtsmål for koreanerne, når der skal hygges og holdes skovtur i naturområdet omkring templet.

  Vi ser også Tumuli-parken, der ud over sine mange stier og træer er fyldt med græsklædte gravhøje. Helt frem til 1970’erne lå gravhøjene og huse side om side, indtil det blev besluttet at fjerne husene og skabe en park, hvor gravhøjene kunne ligge i fred i naturskønne omgivelser. Det er højtstående personer fra Silla-dynastiet, som er stedt til hvile inde i gravhøjene, og det er muligt at se en af gravhøjene indefra, hvor en udstilling viser, hvordan en begravelse foregik, og hvad de døde fik med sig i gravhøjen.

  Vi skal også besøge det historiske astronomiske observatorium Cheomsongdae, som er et af de ældste af sin art i verden. Observatoriet menes at have været brugt til at studere himmellegemer som stjerner, måner og planeter allerede i det 7. århundrede under Silla-dynastiet og spillede en vigtig rolle i datidens astronomi.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Pavillion nær Seokguram-grotten

  Efter morgenmaden venter en dag fyldt med oplevelser i og omkring Gyeongju. Første stop er Tohamsan-bjerget, hvor den lille Seokguram-grotte ligger. Grotten er en af Asiens bedst bevarede buddha-helligdomme. Seokguram er ikke en ”rigtig” grotte, altså naturskabt, men er menneskeskabt og kan dateres til år 751.

  Næste stop er den kongelige gravplads Gwaeneung fra det gamle Silla-dynasti. Den historiske gravplads er omgivet af stenmure og hylder konger og medlemmer af dynastiet. Området er en vigtig del af Koreas kulturarv, og har haft stor ceremoniel betydning op gennem historien.

  Dagen afsluttes med en naturskøn køretur til Yangdong landsbyen, som er kendt for sin velbevarede samling af traditionelle hanok-huse. Landsbyen er omgivet af bjerglandskaber og smuk natur, og har en historie, der går mere end 500 år tilbage i tiden. Landsbyen har bevaret en række historiske bygninger, og besøgende får også ofte mulighed for at deltage i traditionelle aktiviteter som håndværk, dans of musik.

  Vi overnatter i Busan.

  Best Western Haeundae Busan

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Busans mange farvestrålende huse

  I bjergene omkring Busan ligger det buddhistiske Unmoosa-tempel i fredelige og spirituelle omgivelser. Templet blev oprindeligt grundlagt i det 9. århundrede under Silla-dynastiet og skaber en sjælden harmoni mellem natur og åndelighed. Templet oser af ro og skønhed, og udsigten til de omkringliggende landskaber af frodige skove og maleriske bjerge skaber en følelse af forbindelse mellem jord og himmel.

  Efter denne fredfulde oplevelse fortsætter dagen i Sydkoreas vigtigste havneby Busan. Vi begynder vores rundtur her med at besøge byens vartegn Busan Tower og danne os et overblik over byen. Busan Tower tårner sig med sine 120 meter over Busan og udgør således en markant skikkelse i byens skyline.

  Dernæst besøger vi fiskemarkedet Jagalchi i Busan. Jagalchi-markedet er Sydkoreas største fiskemarked, og her er stand efter stand fyldt med eksotiske fangster fra havet. Fra blæksprutter og søpølser til skaldyr i alskens former. Et ægte sanserigt mekka for passionerede seafood lovers!

  Dagens sidste stop er den livlige handelsgade Nampodong Street, hvor du finder både butikker, restauranter og sanseligt gadeliv fyldt med farver og dufte. Her suger vi de sidste koreanske indtryk til os, inden vi bevæger os mod havnen og skibet, som om eftermiddagen vil sejle os videre til nye oplevelser i Japan.

  Her venter en aften og nat til vands, når vi med krydstogtskib krydser Det Østlige Hav mellem Sydkorea og Japan og derefter sejler vi den smukke vej via Indlandshavet Seto til Osaka. En smuk sejlads, hvor vi krydser storslåede landskaber i Japans maritime nationalpark, Setonaikai. Nationalparken strækker sig mere end 400 kilometer fra Osaka til Kitakyushu og rummer omkring 3000 øer, hvoraf flere er beboede. Meget af indsejlingen til Japan foregår om natten, men du kan glæde dig til, at vi tidligt om morgenen (ved 6-tiden) sejler under Seto-broen og ca. kl. 08:30 under Akashi Strait-broen, der er den længste hængebro i verden, og som japanerne er særligt stolte af.

  PanStar Dream

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Farvestrålende Osaka

  Efter en smuk indsejling langs Japans indre kyster ankommer vi om formiddagen til Osaka, der er kendt for sit imponerende mix af moderne arkitektur og historiske seværdigheder. Byen er en af landets mest betydningsfulde og fungerer som både økonomisk, kulturelt og gastronomisk knudepunkt.

  Et af Osakas mest bemærkelsesværdige steder er Osaka-borgen, som omringes af en smuk og velbesøgt park, der især trækker besøgende til i april, når kirsebærtræerne blomstrer. Den oprindelige fæstning blev bygget i det 16. århundrede, og selvom den nuværende borg er en rekonstruktion efter ødelæggelse under historiske begivenheder, efterlader stedet dig stadig med en fordybende oplevelse af Japans samurai-æra.

  Efter besøget her, kører vi videre til Kyoto, hvor vi spiser middag og tjekker ind på vores hotel.

  Hotel Keihan Kyoto Grande

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Japanske kirsebærtræer og smalle gader i Kyoto

  Kyoto er en af verdens mest enestående byer. Byen var Japans hovedstad i perioden 794-1867, husede mere end 2.000 templer og var Japans kulturelle centrum. Da amerikanerne skulle beslutte, hvor de skulle smide atombomberne i slutningen af 2. verdenskrig, var Kyoto en af byerne, de overvejede at bombe. Byen blev dog skånet, hvilket gjorde, at den rige historiske kulturarv kunne forblive intakt.

  Denne dag skal vi se nærmere på, hvad det er, der gør Kyoto så speciel, og se nogle af Japans største attraktioner.

  Vi begynder med det store buddhistiske tempel, Kiyomizudera-templet, som er en del af UNESCOs verdensarv. Her venter der os en flot udsigt fra den enorme træpavillon. Selve gåturen op til templet går via farverige gader med små souvenirbutikker og meget gamle huse. Her ser vi også unge japanere og turister iført de gamle traditionelle japanske klædedragter.

  Herefter tager vi til området Arashiyama i det vestlige Kyoto og får en fortryllende oplevelse i bambuslundene med de gigant-store bambus, der er så store, at de næsten lukker sig om områdets mange templer. Ved indgangen til den smukke bambusskov, hvor farverne er helt surrealistiske, ligger zen-templet Tenryuji, og her har haven gennem århundreder bevaret sin oprindelige form. Den er et enestående eksempel på, hvor smukt og harmonisk et haveanlæg kan spille sammen med skovklædte bjerge.

  Dernæst skal vi se Kinkakuji-templet, der også bliver kaldt Den Gyldne Pavillon. Den Gyldne Pavillon er bygget ud fra en tidligere shoguns forestilling om, hvordan der må se ud i himlen. Hver en sten, træ og busk er lagt, stillet eller plantet helt præcist – intet er overladt til tilfældigheder, og smukkere sted er svært at finde.

  Eftermiddagen byder på te. Teceremoni er nemlig en helt unik japansk tradition, der tager udgangspunkt i et koreograferet ritual med nøje indstuderede bevægelser, og vi får et indblik i betydningen af de enkelte bevægelser i forbindelse med tebrygningen og serveringen.

  Hvad der gør denne teceremoni helt unik er, at den vil blive udført af en maiko, som er en ung pige, der er i træning til at blive en geisha. Vi er helt tæt på en af de mystiske hvidmalede piger og kan tage billeder af hende og stille hende spørgsmål.

  Vi afslutter en begivenhedsrig dag i Kyotos verdensberømte Gion-distrikt. Her findes mange gamle tehuse, og man kan være heldig at opleve de fine geishaer med deres flotte kimonoer, kunstfærdigt opsatte hår og hvide ansigter på deres vej til og fra tehusene.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Den berømte bygning A-bomb Dome.

  Vi starter dagen tidligt og med fart på, da vi skal ud og køre med de berømte højhastighedstog, Shinkansen. Med 300 km/t bliver vi ført forbi landskaber med rismarker på begge sider til dagens første besøg – Hiroshima.

  Den japanske havneby blev 6. august 1945 ramt af Little Boy – den atombombe, som USA kastede over byen. Der venter os et besøg på byens gode og informative krigsmuseum og mindepark, der bl.a. beretter om denne voldsomme hændelse, der tog over 78.000 liv og sårede endnu flere. Vi går også en tur igennem den fine mindepark, som bl.a. huser den berømte bygning A-bomb Dome.

  Herefter venter en sejltur til den hellige ø Miyajima, der ligger ud for Hiroshima. Øen har den mest berømte røde torii-port i Japan, som er placeret så langt ude på stranden, at det pga. tidevandet ligner, at den står ude i havet. Miyajima er en meget hellig ø inden for shintoismen. I gamle dage måtte man ikke betræde jorden, så det flotte hovedtempel blev bygget på stolper ude i vandet, så besøgende kunne se templet uden at betræde jorden.

  Vi tager højhastighedstoget tilbage til Kyoto.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Røde torii-porte og skrifttegn Fushimi Inarai-tempel

  Efter morgenmaden skal vi opleve Fushimi Inari-templet, som er kendt for sine tusindvis af torii-porte. Hele vejen op ad bakken til templets indgang går man gennem disse flotte røde porte, som står så tæt, at man næsten føler, at man går under overdækning – et imponerende syn.

  Herefter kører vi mod Nara, Japans første hovedstad, fra 700-tallet. Nara var buddhismens fødested i Japan, og her skal vi bl.a. se det imponerende Todaiji-tempel, som er verdens største træbygning, med den store Buddha-statue.

  Todaiji er beliggende i Nara-parken, som har mere end 1.000 sika-hjorte. De anses for at være hellige af japanerne og løber frit rundt imellem templets besøgende. Vi besøger også Katsuga-helligdommen som med sine tusindvis af sten- og bronzelanterner er noget af et syn.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Langs søbredden ved Ashi er den hellige torii-port med sin karakteristiske røde farve

  Efter morgenmad er der afgang med højhastighedstog til den smukke og meget populære nationalpark Hakone sydvest for Tokyo. På vej til nationalparken vil vi forhåbentlig få vores første glimt af det hellige og majestætiske bjerg Mt. Fuji. Mt. Fuji er Japans højeste bjerg med sine 3.776 m, og hun er en sky dame, da hun kun viser sig omtrent hver tredje dag på grund af skydække omkring hende.

  Vi starter besøget i nationalparken med en fin lille sejltur på Ashi-søen, som en af mange smukke søer, der ligger i området. Her kan du slappe lidt af og nyde den flotte natur, og forhåbentlig vil du kunne få flere kig på Japans højeste bjerg – Mt. Fuji. Langs søbredden og også ude i vandet står den hellige torii-port, som er nemt genkendelig med sin karakteristiske røde farve.

  Herefter fører Komagatake-kabelbanen os op til 1.340 m højde, hvor der venter en eminent udsigt over den smukke Ashi-sø – og hvis vi er heldige – af magiske Mt. Fuji.

  Efter en masse gode naturoplevelser sætter vi kursen mod Tokyo, hvor vi skal overnatte.

  Shinjuku Washington Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Ca. 2,4 millioner mennesker krydser Shibuya Crossing hver eneste dag

  I dag venter oplevelser i Japans hovedstad, Tokyo – en by, som kan tage pusten fra de fleste. Visse steder i byen vil du føle, at du er trådt ind i fremtiden med flotte skyskrabere, neonlys og masser af liv, for i næste øjeblik at føle dig trukket tilbage i tiden ved byens gamle templer.

  Oplevelserne vil være store helt fra begyndelsen af dagen – vi lægger nemlig ud med et besøg i Tokyo Tower. Tårnet er med sine 333 meter en af de mest genkendelige strukturer i byen, og observationsdæk i forskellige niveauer sikrer besøgende en spektakulær udsigt over Tokyo.

  Der venter også et besøg ved Kejserpaladset, hvor Japans kejserfamilie er bosiddende, og vi går en hyggelig tur gennem en stor park for at besøge Tokyos vigtigste shintotempel – Meiji-templet. Her kan vi være heldige at opleve et af de unge smukke shinto-brudepar, da dette er et meget smukt og helligt sted at blive viet.

  Vi afslutter dagen med at se verdens mest berømte lyskryds, Shibuya Cross, der optræder i mange film med de ikoniske krydsende fodgængerfelter, der ligger i et stort og farverigt shoppingområde.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Templet, Asakusa Senso-ji

  Det er blevet tid til at indsamle de sidste oplevelser i Tokyo, og i dag besøger vi bl.a. Tokyos mest kendte tempel Asakusa Senso-ji. Her er et leben uden lige samt en meget hyggelig handelsgade. Der bliver også tid til et besøg i Akihabara for at foretage de sidste indkøb inden hjemrejsen.

  En ting, som man uvægerligt forbinder med Japan, er sushi, og hvad kan være mere oplagt end at afslutte rejsen med en sushilektion på kokkeskole? Til frokost skal vi således lave vores egen sushi og lære, hvordan de små sunde godbidder kreeres.

  Vi afslutter dagen med at besøge områderne Shinjuku og Harajuku. I Shinjuku vil du opleve en spændende blanding af forretning, underholdning, shopping og kultur, mens Harajuku-området, som er området, hvor de unge i Tokyo hænger ud. Nogle af dem er klædt ud i deres helt egen specielle tøjstil, som er en spøjs blanding af punkere og tegneseriefigurer.

  Mættede af oplevelser og sanseindtryk tager vi om aftenen i lufthavnen, hvor flyet hjem mod Danmark venter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
02. april
2024

16 dage

Brian Hansen

42995 kr.

København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan

Afgange

02. april 2024
16 dage

Brian Hansen
42995kr.
København
Aalborg
Aarhus

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse til Sydkorea og retur fra Japan inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Krydstogt fra Busan til Osaka Flyrejse t/r til Jeju Island inkl. skatter og afgifter
 • Kørsel med et af de berømte lyntog, Shinkansen
 • 13 x morgenmad, 13 x frokost og 9 x aftensmad
 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Byrundtur i Seoul bl.a. med besøg i N Seoul Tower og Gyeongbokgung-paladset
 • Tankevækkende udflugt til den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea
 • Vi ser det UNESCO-fredede Bulguksa-tempel og Seokguram-grotten
 • Byrundtur i den tidligere kejserhovedstad Gyeongju, hvor vi bl.a. ser gravhøjene i Tumuli-parken
 • Besøg på Osaka-borgen
 • God tid i Kyoto, hvor vi bl.a. ser Den Gyldne Pavillon, Kiyomizu-dera templet og bambusskoven
 • Oplev en japansk teceremoni udført af en rigtig Maiko Lady
 • Byrundtur i Hiroshima og besøg på Miyajima-øen
 • Todaji-templet i Nara og de berømte torii-porte ved Fushimi Inarai-templet
 • Sejltur på Ashi-søen med udsigt til Mt. Fuji
 • Med kabelbane op i 1.340 m højde i Hakone Nationalpark
 • Oplevelser i Tokyos forskellige områder bl.a. Shinjuku, Ginza, Harajuku og Shibuya
 • Besøg i templet Asakusa Kannon
 • Sushilektion på restaurant hvor vi laver vores egen frokost
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 9.195
 • Udvendig dobbeltkahyt fra Busan til Osaka kr. 775
 • Udvendig enkeltkahyt fra Busan til Osaka kr. 1.550
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Indenrigstillslutning fra Aalborg og Aarhus fra kr. 1.250

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Kina & Sydkorea krydstogt

18-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Kina & Sydkorea krydstogt

18-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Japan og Sydkorea på et efterårskrydstogt