Firma – og grupperejser

En fantastisk rejse med unikke oplevelser og stort set alt inkluderet!

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

TANZANIA – LOKALLIV, LUKSUSSAFARI & ZANZIBAR

14 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 34.995

En rejse til Tanzania er den ultimative drøm for mange, og det er ikke uden grund! Tanzania er nemlig kendt for at være et af de bedste safarilande i verden med den største bestand af vilde dyr og med størst chance for at se ”The Big Five”, som omfatter løve, leopard, bøffel, elefant og næsehorn. På vores rundrejse har vi inkluderet en 5-dages privat safari med storslåede oplevelser i de fem store nationalparker – Tarangire, Ngorongoro Crater, Serengeti, Lake Manyara og Arusha, som alle er meget forskellige og byder på helt unik natur og mangfoldigt dyreliv. På safarituren bor vi på håndplukkede luksus-lodges, som er en oplevelse i sig selv – du kan derfor godt glæde dig!

En rejse i Tanzania inkluderer meget mere end blot safari, og turen starter derfor med lokale oplevelser i Arusha, hvor vi lærer om livet i Tanzania. Her kommer vi bag facaden på hverdagslivet og og får nogle autentiske oplevelser sammen med de lokale.

Efter mange skønne oplevelser på fastlandet slutter vi rejsen af på Zanzibar med et par dage i det historiske Stone Town, efterfulgt af et afslappende ophold i luksuriøse omgivelser på et lækkert resort på nordkysten.

Næste ledige afgange

10. feb. fra 34.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du kommer tæt på lokalbefolkningen og får autentiske hverdagsoplevelser
 • Du deltager i gudstjeneste og besøger en pigeskole i Arusha
 • Du kommer på luksussafari i de fem store nationalparker i Tanzania
 • Du bor på håndplukkede luksus-lodges i nationalparkerne
 • Du besøger en lokal masai boma og får indsigt i masaiernes levevis
 • Du oplever det historiske Stone Town på Zanzibar
 • Turen afsluttes med en afslappende badeferie på luksusresort
 • Flere af dagene er med all inclusive
 • Du får en komplet rejse med stort set alt inkluderet

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på gode, håndplukkede hoteller og lodges samt 4 overnatninger på luksussafari-lodges
Tallerken

Måltider

 • 12 x morgenmad
 • 7 x frokost
 • 10 x aftensmad

Det er DK’s eneste rundrejse med besøg i hele fem nationalparker

Vi kommer bag facaden på lokallivet i Arusha

Det er en storslået rejse, hvor der er kræset for detaljerne og alt er inkluderet

Det er DK’s eneste rundrejse med besøg i hele fem nationalparker

Vi kommer bag facaden på lokallivet i Arusha

Det er en storslået rejse, hvor der er kræset for detaljerne og alt er inkluderet

Dagsprogram

 • Kilimanjaro - Afrikas højeste bjerg.

  Vi lander tidlig aften i Kilimanjaro lufthavn og kører direkte til vores hotel i Arusha, der ligger ca. en time væk. Arusha har ca. en halv mio indbyggere og ligger ved foden af det berømte bjerg Mount Meru.

  Vores hotel ligger i udkanten af byen, i et hyggeligt og fredfyldt hjørne af Arusha.

  Zawadi House, Arusha

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Let aftensmad
 • Besøg på kaffefarm.

  Efter morgenmaden får vi selskab af en af landsbyens kaffeeksperter, som vil tage os med på en gåtur til toppen af det lokale bjerg Nambere. Her får vi historien om kaffen – fra dens oprindelse i Etiopien til dagens produktion – og bliver klogere på, hvad der gør en kop kaffe rigtig god. Vi skal naturligvis også smage på varen, der ristes over bål, males i en stor morter og tilsættes kogende vand, mens vi nyder udsigten fra kaffefarmens udsigtsterrasse, hvor vi ubestridt har den bedste udsigt ud over Arusha by og Masai-stepperne.

  Efter frokost får vi et lynsprogkursus i swahili. Nøglen til enhver kultur ligger i sproget, og specielt er det vigtigt i den tanzanianske kultur, at man hilser høfligt på hinanden. Senere på eftermiddagen praktiserer vi vores nye sproglige færdigheder, når vi går en tur gennem landsbyen, får en snak med skomageren og grønthandleren og ikke mindst møder den humørfyldte og meget imødekommende befolkning.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Gudstjeneste i Arusha.

  I Tanzania findes der mange forskellige religioner, og ca. 40 % af befolkningen er kristne. Søndag formiddag er der gudstjenester i de mange kirker i og omkring Arusha, og det skal vi naturligvis med til. Det er en festlig og farverig oplevelse med storslået sang, musik og optræden – meget anderledes fra det, vi kender herhjemme.

  Vi besøger også en pigeskole for unge masaipiger. Skolen blev grundlagt i 1999 og er i dag en kostskole for 50 piger, der modtager undervisning på gymnasieniveau. Skolen har både et kulturelt og et uddannelsesmæssigt formål, der skal fremme uddannelse blandt masaipiger. Kun ganske få af pigerne får sig en videregående uddannelse, fordi de typisk bliver giftet væk i en meget ung alder.

  Inden vi tager tilbage til hotellet, lægger vi turen forbi Arusha Masai Market, som ligger i det centrale Arusha. Er du ude efter originale afrikanske træskærer, kunsthåndværk eller perlesmykker, så er dette stedet at gøre en god handel.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Elefanter i Tarangire National Park.

  Tidlig morgen sætter vi os til rette i safaribilerne, der skal tage os rundt i de mange nationalparker de næste fem dage. På vej ud af Arusha ser vi byen vågne og skolebørnene i deres fine uniformer på vej til skole.

  Efter et par timers kørsel kommer vi til nationalparken Tarangire, hvor vi skal ud på vores første safaritur og se vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Det unikke ved at tage på safari i Tanzania er, at der ikke er hegn mellem nationalparkerne, og dyrene kan færdes frit overalt.

  Vi åbner taget op på vores 4WD safaribil, snuser til den friske natur og gør os klar til at blive overvældet af det fascinerende dyreliv. Inden længe vil vi kunne spotte de første store elefantflokke – sørg derfor for at have kameraet og kikkerten klar. Nationalparken er på knap 3000 km2 og har fået sit navn efter floden Tarangire, der løber gennem parken og giver liv til den frodige vegetation. Det er også her, vi finder de enorme og imponerende baobabtræer, som er ganske enestående og giver landskabet et særegent præg. Der er også gode chancer for at se både giraffer, zebraer, gnuer, antiloper og masser af farverige fugle. Undervejs nyder vi vores medbragte frokost.

  Hen på eftermiddagen forlader vi parken og kører via Karatu til vores overnatningssted uden for naturreservatet Ngorongoro.    

  Ngorongoro Farm House

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Næsehorn i naturreservatet Ngorongoro.

  Vi starter dagen tidligt ud med en spændende udflugt til naturreservatet Ngorongoro, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi skal op i 2400 m højde, mens vi følger kanten rundt langs krateret og beundrer de flotte udsigter, inden vi kører 600 m ned i selve krateret, der er omkring 265 km2 stort og kaldes en caldera – en sammensunket vulkan. Denne vulkan er den største af sin slags i verden, og med sine 25.000 store pattedyr, er det også den mest dyrerige pga. den store frugtbarhed.

  Det er her, vi har størst chance for at kunne sætte kryds ved alle ”The Big Five”-dyrene, da den største koncentration af næsehorn findes netop her. Her er et væld af løver og hyæner, og er vi heldige, ser vi, hvordan de jagter det samme bytte. Herudover kan vi opleve elefanter, bøfler, gnuer, zebraer og masser af antiloper – her er dog ingen giraffer, da de med deres lange ben ikke kan forcere de stejle kraterkanter. Ved vandhullerne ser vi også, hvordan flodhestene boltrer sig med flamingoerne. Glæd dig derfor til en spændende dag i krateret!

  Naturscenerierne skifter som vi kører videre til nationalparken Serengeti, der gemmer på en flad og næsten endeløs savanne. Undervejs passerer vi en masse masai-landsbyer, kvinder, der er på vej ud for at hente vand, og mænd og drenge, der driver geder og køer med en stok iført deres traditionelle røde og blå klæder.

  Serengeti dækker et areal på knap 15.000 km2 og er den største og mest kendte nationalpark i Tanzania. Det er samtidig en af de mest berømte dyrereservater i verden. Her skal vi i løbet af de næste to dage opleve et enestående dyreliv, og på de åbne sletter spotter vi let gnuer, zebraer, antiloper, elefanter og giraffer. Og det du ikke selv spotter, kan du være sikker på, at vores erfarne allerede har i sigte. De ved nemlig lige præcis, hvor de enkelte dyrearter gemmer sig.

  Sidst på eftermiddagen når vi frem til det eksklusive Lahia Tented Lodge, som ligger i et af de smukkeste områder på toppen af en bakke med fuld panoramaudsigt ud over det centrale Serengeti. Et mere perfekt sted for dagens ”sundowner” finder du altså ikke.

  Lahia Tented Lodge

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost samt aftensmad inkl. alle drikkevarer
 • På savannen kan du opleve store flokke af både gnuer, zebraer og antiloper.

  Tidligt om morgenen kører vi ud på den store savanne, hvor endnu et spændende safarieventyr venter os. Overalt er der store vildtbestande, som lever her året rundt, men vi finder også den store migration af dyr, som vandrer i cyklus efter regntiderne. De største flokke er gnuer, som går på rad og række i millionvis, og de tilbagelægger ca. 1200 km årligt, når de er på jagt efter føde og vand – ofte i følgeskab af zebraer og gazeller. De ankommer om efteråret før regntiden starter, og senere på sæsonen i februar/marts kælver de med tusindvis af små kalve om dagen, hvilket lokker de kødædende rovdyr – løver, geparder, hyæner og sjakaler – til fra nær og fjern. Når tørken sætter ind i april, vandrer flokkene nordpå igen.

  Vi vender tilbage til lodgen for at spise en dejlig frokost. Om eftermiddagen kan du vælge at nyde luksuslivet i lodgen med en svømmetur, en drink og en god bog. Har du ikke fået nok af det fascinerende tanzanianske dyreliv, kan du også vælge at tage med vores passionerede safariguider på endnu en safaritur.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad samt alle drikkevarer
 • Både mænd og kvinder forlænger deres ører ved at bære store og tunge øreringe.

  I dag siger vi farvel til områdets luksuriøse omgivelser og begiver os tilbage gennem nationalparken. Undervejs følger vi dyreflokkene på sigt og forsøger at finde store flokke af flodheste, der boltrer sig i vandhullerne. Løver ser vi næsten med garanti sammen med et væld af gnuer, zebraer og giraffer – og er vi heldige, spotter vi også en leopard, der nyder solens stråler fra en trægren.

  Inden vi kører ud af nationalparken, skal vi besøge en masai boma, hvor vi bliver budt velkommen med dans og musik og hører om masaiernes levemåde og traditionsrige liv. Masaierne er et farverigt hyrde- og nomadefolk, hvis levevis stort set ikke har ændret sig i de sidste mange hundrede år. Ikke mindst styres livets gang af solopgang, solnedgang og de skiftende årstider. Køer og geder er livsnerven, da mælken drikkes, kødet spises, og gødningen bruges til at bygge hytter med. Ben og hove bruges til smykker og skindet til tæpper og tøj.

  Vi skal gennem naturreservatet Ngorongoro og gør holdt for at spise vores medbragte frokost. Vi kigger også indenfor i et galleri, som foruden at have et stort udvalg af afrikansk kunsthåndværk også har en udstilling af smykkestenen tanzanit, som netop udvindes her i området.

  Hen på eftermiddagen når vi frem til nationalparken Lake Manyara, som især er kendt for sin smukke sø med flotte lyserøde flamingoer.

  Vi skal bo tæt på søen på det luksuriøse Maramboi Tented Lodge, hvorfra vi kan nyde udsigten over sletten og se zebraer, antiloper, giraffer, vortesvin osv. græsse i fred og fordragelighed.

  Maramboi Tented Lodge

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost samt aftensmad inkl. alle drikkevarer
 • Kæmpe flokke af lyserøde flamingoer.

  Dagen starter med en gåtur ned til områdets flotte sø ledsaget af vores lokale safarieksperter. Her ser vi store lyserøde flamingoflokke så langt øjet rækker – et spektakulært syn, som ikke fås på tættere hånd.

  Hen på formiddagen forlader vi Maramboi Tented Lodge og kører mod nationalparken Arusha, hvor rejsens sidste safarioplevelse venter. Det er en relativ lille park, som ofte bliver overset, men her er en utrolig flot og varieret natur med regnskov, søer og Afrikas femte højeste bjerg Mount Meru – en sovende vulkan, der ikke har været i udbrud siden 1910. Her er et rigt dyreliv med giraffer, bøfler, bukke, vortesvin og masser af nysgerrige aber. Den mest sjældne af aberne er de sort-hvide Colobus-aber, som kun findes her. Så hold godt udkig efter dem!

  Ved Momela-søen er der et rigt fugleliv, og her forsøger vi også at spotte Tanzanias nationalfugl – den flotte blå krontrane.

  Herefter tager vi mod lufthavnen, hvor flyet til Zanizabar venter på os. Er vejret klart, kan vi få et godt udsyn til Kilimanjaro undervejs.

  Efter ankomsten til Zanzibar kører vi til Stone Town, hvor vi skal bo de næste par dage.

  Tembo House Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • I Stone Town ser vi stedet, hvor en af verdens sidste åbne slavemarkeder hørte til.

  Zanzibar er en øgruppe, som i 1700- og 1800-tallet var kontrolleret af det omanske sultanat. Herefter var det britisk protektorat, indtil det blev et selvstændigt sultanat i 1963, og efter revolutionen i 1964 slog republikken Zanzibar sig sammen med Tanganyika, som blev omdøbt til Tanzania samme år.

  Zanzibar by er hovedstaden, og byens gamle kerne – Stone Town – er i dag på UNESCOs verdensarvsliste. Og det er netop Stone Towns historiske seværdigheder, som vi skal kigge nærmere på i dag. Vi starter med en formiddagstur til fods rundt i området. Overalt mærkes den kulturelle indflydelse fra Afrika, Indien og Europa, men især den arabiske kulturarv er slående. Vi ser det tidligere sultanpalads The House of Wonders, den imponerende romersk-katolske katedral, The Old Fort, og ikke mindst ser vi stedet, hvor en af verdens sidste åbne slavemarkeder hørte til, indtil det i 1873 blev lukket ned af englænderne.

  Eftermiddagen er fri til oplevelser på egen hånd eller afslapning på stranden.

  Om aftenen vil rejselederen tage dig med på en kort gåtur langs havnepromenaden til parkområdet, hvor Stone Towns berømte Night Market åbnes hver aften. Det er et stort madmarked, hvor der grilles alt godt fra havet, grønsager, frugter osv., og her kan der købes et lækkert aftenmåltid med friske varer til billige penge. Har du ikke lyst til at spise der, kan du også gå rundt mellem de mange stande, hvilket er en oplevelse i sig selv.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Besøg på krydderifarm.

  Formiddagen er fri til egne oplevelser, afslapning eller en tur til Prison Island.

  Efter frokost forlader vi Stone Town og kører nordpå. Undervejs besøger vi en af øens mange krydderifarme. Krydderier er, udover tropisk frugt, en af de vigtigste eksportvarer for øen. Sammen med en lokal ekspert ser vi de mange frugter og krydderiplanter, hører om forarbejdningen, og får lov til at smage på dem.

  Midt på eftermiddagen kommer vi frem til Nungwi-stranden, der ligger på nordspidsen af øen. Her skal vi nyde rejsens sidste dage på et skønt resort.

  DoubleTree by Hilton Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Udflugt til Prison Island

  Hop om bord i en ”dhow” – en traditionel arabisk sejlbåd bygget af træ, og som kan ses overalt langs den østafrikanske kyst. Efter en halv times sejlads når vi Prison Island, der tidligere var ejet af en velhavende arabisk slavehandler, som brugte øen

  All Inclusive på DoubleTree by Hilton Resort

  Du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive på resortet, som inkluderer alle drikkevarer under hele opholdet fra ankomst dag 10 til afrejse dag 13 samt frokost på dag 11, 12 og 13.

 • Hvide sandstrande på Zanzibar.

  Nyd et par afslappende dage ved poolen eller ved stranden, og tag et tilbageblik på de mange fantastiske oplevelser, som du allerede kan tage med hjem i bagagen.

  Har du lyst til at gå på opdagelse uden for hotellet, så ligger resortet kun et stenkast fra landsbyen Nungwi. Rejselederen vil arrangere gåture denne dag, men du også kan sagtens udforske landsbyens butikker på egen hånd og gøre en god handel, hvis du skal have styr på de sidste souvenirs.   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Zanzibars strande indbyder til total afslapning.

  I dag er der tid til at slappe af og nyde godt af resortets mange faciliteter, inden vi om eftermiddagen kører mod lufthavnen. Vi takker af og flyver via Dar es Salaam hjem mod Europa, imens vi tænker tilbage på de mange skønne oplevelser, vi har fået.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Fulde af oplevelser ankommer vi igen til Danmark.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
10. februar
2023

14 dage

34.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

10. februar 2023
14 dage


34.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode, håndplukkede hoteller og lodges samt 4 overnatninger på luksussafari-lodges
 • 12 x morgenmad, 7 x frokost, 10 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Lokale oplevelser i Arusha inkl. lynkursus i swahili
 • Deltagelse i gudstjeneste
 • Besøg på masai pigekostskole
 • Besøg på Arusha Masai Market
 • 5 dages luksussafari i fem nationalparker med lokale safarieksperter
 • Gebyr ved entré til nationalparker (værdi kr. 4.100)
 • Gratis vand i safaribilerne
 • Besøg i lokal masai boma
 • Sightseeing i Stone Town
 • Besøg og rundvisning på Spice Farm
 • Engelsktalende lokalguide og safarieksperter
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 4.795
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Visum til Tanzania (bestilles online hjemmefra og koster 50 USD)
 • Tilkøb af udflugt til Prison Island kr. 225
 • Opgradering til 3 dages All Inclusive på DoubleTree by Hilton Resort (frokost og alle drikkevarer) kr. 900

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det gamle Egypten – en fuldendt oplevelse

  • Fantastisk rundrejse med alle Egyptens største højdepunkter inkl. Alexandria – KUN med Risskov Rejser
  • 4 overnatninger på 5-stjernet Nilkrydstogt
  • Dansk ekspert-rejseleder, som kender Egypten indgående

11 dage

15.495 kr.

Næste afgang

07. okt

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

19.495 kr.

Næste afgang

17. okt

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

19.495 kr.

Næste afgang

17. okt

Se rejsen

Når rejsen går til Tanzania

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke