Firma – og grupperejser

Oplev forskellige sider af fascinerende Thailand

DET GYLDNE THAILAND

16-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 20995

Gæsternes vurdering

4,5 ud af 5

Oplev det bedste af Smilets Land på denne rundrejse i Thailand, der viser den historiske såvel som den moderne del af landet.

Vi starter rejsen med 5 dage i den nordlige del af landet, hvor vi møder bjergstammer og etniske minoriteter som bor i de mest fantastiske landskaber.

Vi oplever spiritualiteten ved hundredårige templer og deltager i thaiernes morgenritualer, når vi i Chiang Mai er med til at give offergaver til munkene, der tidligt om morgenen går gennem byens gader. Vi besøger det fascinerende område “Den Gyldne Trekant” – grænselandet mellem Burma, Laos og Thailand. 

I Bangkok mødes gammelt og nyt i et fascinerende sammensurium af orangeklædte munke, travle forretningsfolk, hypermoderne højhuse, overdådige templer, flydende markeder og dampende gadekøkkener – alt sammen smukt oplyst af både neonlys og rispapirlamper, når mørket sænker sig.

Længere vestpå venter den frodige jungle, som vi oplever fra både vand- og landsiden, og vi besøger bl.a. den legendariske bro ved floden Kwai, og kører en naturskøn og – ikke mindst – tankevækkende tur med “Dødens Jernbane”.

Thailand er verdensberømt for sine skønne strande, og vi slutter eventyret af med nogle dejlige afslappende dage med badeferie ved ferieparadiset Hua Hin på et 4-stjernet resort.

Næste ledige afgange

06. jan. fra 22995 kr.Bestil
20. jan. fra 21995 kr.Bestil
19. feb. fra 21495 kr.Bestil
06. mar. fra 20995 kr.Bestil
22. mar. fra 21995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever meget forskellige sider af Thailand, som du ellers ikke ville få at se selv
 • Du møder bjergstammer og etniske minoriteter i Den Gyldne Trekant
 • Du oplever junglen på en sejltur med bambus-tømmerflåde
 • Der er besøg i Det Hvide Tempel
 • Der venter en tur med ”Dødens Jernbane” ved floden Kwai
 • Du ser det farverige, flydende marked Damnoen Saduak
 • Der er sejltur på Chao Phraya-floden i Bangkok og middag ved floden
 • Der er valgt hoteller med naturskøn beliggenhed
 • Der er er inkluderet 4 dages badeferie på dejligt 4-stjernet resort ved Hua Hin
 • Den danske rejseleder og vores dansktalende lokalguide Mr. Kim har tilsammen et unikt og indgående kendskab til Thailand

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Mulighed for afrejse fra Aalborg, Aarhus & København
 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 9 x morgenmad
 • 6 x frokost
 • 6 x aftensmad

Du bor på særligt udvalgte hoteller med dejlige omgivelser og en placering

Du får et flot og afbalanceret program, hvor vi kommer tæt på den thailandske kultur og historie

En rejse der byder på mange gode smagsoplevelser fra det spændende thailandske køkken

Du bor på særligt udvalgte hoteller med dejlige omgivelser og en placering

Du får et flot og afbalanceret program, hvor vi kommer tæt på den thailandske kultur og historie

En rejse der byder på mange gode smagsoplevelser fra det spændende thailandske køkken

Bliv klogere på Thailand i dette rejseforedrag


Mød din rejseleder

MORTEN DJØRBY

Morten har arbejdet som rejseleder i Thailand i over 16 år og glæder sig hver gang, han skal på en ny tur med gæsterne. Han fortæller: ”Jeg elsker at møde nye mennesker, og elsker at fortælle og vise Thailand frem. Min største glæde er, hvis jeg kan give en uforglemmelig ferie.

Læs mere om Morten
HENRIK DAHL

Henrik har været rejseleder siden 2001 og han glæder sig hver gang over at være med til at give sine rejsende en masse gode rejseminder. Henrik elsker at formidle sin store viden,  så gæsterne får ekstra meget med hjem.

Læs mere om Henrik

Mød din rejseleder

MORTEN DJØRBY

Morten har arbejdet som rejseleder i Thailand i over 16 år og glæder sig hver gang, han skal på en ny tur med gæsterne. Han fortæller: ”Jeg elsker at møde nye mennesker, og elsker at fortælle og vise Thailand frem. Min største glæde er, hvis jeg kan give en uforglemmelig ferie.

Læs mere om Morten
HENRIK DAHL

Henrik har været rejseleder siden 2001 og han glæder sig hver gang over at være med til at give sine rejsende en masse gode rejseminder. Henrik elsker at formidle sin store viden,  så gæsterne får ekstra meget med hjem.

Læs mere om Henrik

Dagsprogram

 • På rejsens første dag drager vi mod Thailand – klar til at fylde kufferten med skønne rejseminder.

 • Risterrasser ved Chiang Mai

  Vi ankommer til Bangkok, hvorfra vi med det samme flyver videre til Chiang Mai i det nordlige Thailand. Efter ankomst kører vi til hotellet, der er vores base de næste to nætter.

  Chiang Mai er Thailands næststørste by, og har på grund af sin isolerede beliggenhed bevaret sit lokale særpræg og provinsielle charme, som ikke mindst skyldes de mange bjergstammer, der kommer til byen. Vi skal lære byen lidt bedre at kende, når vi om eftermiddagen køres rundt i tuktuk.  Her bliver der tid til at se den gamle bymur og stoppe ved det lokale madmarked og blomstermarked.

  Om aftenen samles vi til en skøn velkomstmiddag på en hyggelig lokal restaurant med udsigt over floden.

  Mövenpick Suriwongsee Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad.
 • Munke i Chiang Mai

  De morgenfriske får i dag et helt særligt indblik i landet. I Thailand er buddhismen en stor del af både thaiernes hverdag og hele gadebilledet. Når munke i kobberfarvede klæder ved morgengry myldrer ud gennem tempelportene, bliver det helt tydeligt.

  Mange thaier har som fast morgenritual at donere mad og andre gaver til buddhistmunkene, fordi de buddhistiske thaier tror på reinkarnation, og at de kan samle karma eller “merit” ved at give offergaver og på den måde gøre deres for at få et bedre næste liv.

  Du kan selv opleve at være en del af dette ældgamle ritual, når vi tidligt om morgenen tager til det lokale marked, hvor munkene i lange rækker vandrer igennem og med jævne mellemrum gør holdt for at modtage offergaver fra byens indbyggere, der overleverer gaverne med et respektfuldt buk eller knæl. Bagefter går turen tilbage til hotellet, hvor morgenmaden venter.

  Der er flere hundrede templer i Chiang Mai og omegn, og formiddagen byder på et besøg til et af de helligste, Doi Suthep-templet. Templet er cirka 600 år gammelt, og da nogle af Buddhas relikvier er opbevaret her, er templet et mål for mange pilgrimme, som gladeligt går de 300 trappetrin op til templet.

  Doi Suthep har en imponerende beliggenhed på toppen af det 1.000 m høje bjerg, hvorfra der er en storslået udsigt over Chiang Mai-sletten. 95 % af Thailands 65 mio. indbyggere er buddhister, og her i de skønne omgivelser giver rejselederen en interessant introduktion til religionen.

  Hele området omkring Chiang Mai er kendt for sit kæmpe udbud af brugskunst og kunsthåndværk – f.eks. træskærerarbejder, tekstiler, keramik og sølvvarer. Vi tager til en af de små landsbyer i området og får indblik i, hvordan de forskellige ting forarbejdes. Der er bl.a. besøg på en paraplyfabrik og en silkefabrik, hvor vi ser hele processen fra silkeorm til færdigt produkt.

  Tilbage i Chiang Mai kan du opleve byen på egen hånd og f.eks. udforske det farverige liv i arkaderne omkring hovedgaden. Vi bor tæt på det populære natmarked, så du kan også bruge aftenen på at gå på opdagelse blandt de mange boder.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • Badende elefant i Chiang Mai

  Vi starter dagen tidligt med et besøg på en orkidéfarm, hvor vi kan nærstudere og beundre Thailands nationalblomst – og der er mange af dem til at fryde øjet. Herefter kører vi hen til et elefantreservat, hvor unge elefanter bor på en slags “elefantbørnehjem”, hvor de bliver passet godt i smukke omgivelser. Vi får mulighed for at opleve elefanternes morgenbadning og fodring og lærer mere om livet som mahout (elefantpasser) og deres arbejde særligt efter den megen fokus på dyrevelfærd. Der er ingen elektricitet på reservatet, så du får den helt autentiske land oplevelse når vi også får en typisk landmands-frokost serveret på bananblade, som vi nyder i de smukke omgivelser..

  Derefter venter der en skøn sejltur ned ad floden gennem junglen. Det foregår på en bambus-tømmerflåde og er alle tiders måde at opleve naturen på.

  Vi fortsætter mod nord i byen Thaton, hvor vi skal bo de næste to nætter på et dejligt resort med en fredfyldt beliggenhed ved Mae kok-floden.

  Da vi er i provinsen Shan, skal vi naturligvis smage på deres madkultur. Derfor vil der tilbage på hotellet, blive serveret en ægte Shan Set middag. Shan folket er en minoritet fra områderne omkring bjergenes grænser.

  Maekok River Village Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Padong-folket

  I dag venter flere store natur- og kulturoplevelser, når vi først skal på en sejltur på Mae Kok-floden og dernæst kører op i bjergene, hvor vi besøger nogle af områdets bjergstammer.

  I denne del af Thailand bor der ca. en halv mio. bjergstammefolk, som har anden etnisk oprindelse end thailandsk og med helt egne traditioner, sprog og religion. De klæder sig festligt og farverigt selv på hverdage. Deres forfædre var hovedsagelig omvandrende nomadestammer fra Tibet og Kina. Bjergstammerne levede tidligere mest af opiumsudvinding, men på markerne bliver der i dag dyrket frugt, grøntsager, kaffe og te. Vi besøger Padong-folket også kaldet Karensfolket. Det karakteristiske for denne stamme er kvinderne, de såkaldte ”Long Neck Women” – eller ”kvinderne med de lange halse”. For at komme dertil kører vi gennem bjergområdet i åbne biler med plads til 8-10 personer.

  Efter frokost venter en eftermiddag fyldt med smukke udsigter og en sød smagsoplevelse. Vi starter med at besøge en appelsinplantage og smager de saftige frugter. Herefter sætter vi kursen mod Thatons udsigtspunkt, hvorfra vi har den mest fantastiske udsigt over Fang-dalen og nabolandet Burma.

  Tilbage på hotellet vil der blive serveret en lækker BBQ-middag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Sejltur på Mekong

  Efter morgenmaden kører vi forbi grønne rismarker og tobaksmarker, når vi sætter kursen mod Mae Sai, som er Thailands nordligst beliggende by ved grænsen til Burma. Herfra kan vi observere den livlige grænsehandel, og ved den berømte Gyldne Trekant, hvor Thailand, Burma og Laos mødes, tager vi igen på en sejltur på den mægtige Mekong-flod, inden vi går i land og besøger et lille opiumsmuseum med spændende fortællinger om områdets “opium-baroner”, dyrkning af opiumvalmuer og smugling i Den Gyldne Trekant op gennem tiden.

  Ved frokosttid skal vi opleve det landlige liv, når vi med firehjulstrækker kører ud mellem rismarkerne til den restaurant, hvor vi skal nyde vores frokost. Herefter fortsætter vi med bus til Chiang Rai, hvor vi skal besøge byens mest berømte seværdighed, Det Hvide Tempel, Wat Rong Khun. Dette mesterværk af Chalermchai er dagligt et stort samtaleemne for turisterne.

  Herefter er aftenen fri til egne eventyr, og det er oplagt at besøge byens berømte natmarked, som er fyldt med et væld af madboder og ligger tæt på hotellet.

  Laluna Hotel & Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • Broen over Kwai-floden

  Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet og flyver til Bangkok, hvor de næste par dage byder på både natur- og historiske oplevelser.

  Fra lufthavnen kører vi forbi ris- og sukkerrørsmarker til Kanchanaburi, der ligger ved floden Kwai og som nok er mest kendt for netop den berømte bro ved floden Kwai og ”Dødens Jernbane”, som den japanske besættelsesmagt beordrede bygget. Vi hører meget mere om dette, når vi besøger Jeath-museet, der giver et tankevækkende indblik i det barske liv, man bød tvangsarbejderne og krigsfangerne, der byggede broen og jernbanen.

  Museet ligger meget naturskønt, og vi spiser frokost på en house raft (flydende tømmerflåde-hus), der bliver trukket af en traditionel long-tail boat til den berømte bro over floden Kwai. Her besøger vi mindesmærket og krigskirkegården, inden vi kører videre mod vores hotel nær grænsen til Burma.

  Hotellet, som vi skal bo på i to nætter, ligger med en pragtfuld udsigt over junglen, og aftensmaden serveres på hotellets terrasse akkompagneret af regnskovens mange lyde. For at komme til hotellet sejles der det sidste stykke med long-tail boat.

  River Kwai Resotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Namtok Sai Yok Noi vandfald

  Dagen begynder med en helt særlig sejltur op ad floden Kwai om bord på endnu en house raft. Det er en meget naturskøn flodsejlads, hvor det er muligt at opleve regnskoven, læne sig tilbage og nyde freden og stilheden.

  Bag hotellet ligger en lille Mon-landsby. Mon-stammen er oprindeligt fra Burma og de fleste arbejder på resortet. Her går vi en tur og får et indblik i de lokales hverdag. Vi smager lokale frugter og krydderier og besøger en lille børnehave (obs: lukket på helligdage). Fra hotellet skal vi med bus ud til det lille vandfald Namtok Sai Yok Noi.

  Derefter går turen til togstationen ved Nam Tok, hvor der spises frokost, inden turen med ”Dødens Jernbane” fører os gennem det smukke landskab, som har været vidne til så tragisk og voldsom en historie. Jernbanen blev bygget af tvangsarbejdere og krigsfanger under 2. verdenskrig, og over 100.000 mistede livet under arbejdet. Det officielle navn var Thailand-Burma Jernbane, og den fulde strækning udgør 415 km mellem Nong Pladuk Junction i Thailand og Thanbyuzayat i Burma.

  Dagen slutter med en dejlig middag på hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Kokosnøddeplantage

  Tidligt om morgenen tager vi til det flydende marked i Damnuen Saduak, der er et af de sidste originale af sin slags i Thailand. Fra nær og fjern kommer kvinderne i deres små både for at afsætte deres varer. Det er et farverigt syn – så hav endelig kameraet parat. Sidste del af strækningen til markedet bliver om bord på en “long tail boat”. Inden ankomst til det flydende marked besøger vi en familie, der driver en mindre virksomhed med kokosnødder som omdrejningspunkt. Her ser og hører vi om, hvor mange forskellige ting, man kan bruge kokosnødder til, lige fra kokossukker, olie, sæbe og fiber til fremstilling af eksempelvis måtter.

  Til aften skal vi på et rigtigt mad-eventyr – nemlig en “Bangkok Food Tour”. Her bliver vores smagsløg introduceret for de sofistikerede smage af Bangkok’s 200 års gamle fællesskab, der er rig på thai-kinesiske traditioner og fantastisk mad.  På denne tour vil vi gå rundt og smage på  lokale specialiteter fra 7 forskellige spisesteder, alt fra street food til berømte thai-kinesiske restauranter.

  Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Kanalrundtur i Bangkok

  Dagens sightseeing i den kæmpemæssige by starter med en sejltur via byens mange kanaler som starter på floden Chao Phaya, også kaldet The River Of Kings og de berømte kanaler af Bangkok (klongs). Her vil du opleve det traditionelle liv, for de folk der bor langs floden, i huse der står på stylter i vandet. Når vi sejler gennem disse små kanaler, føles det som om, at livet her ikke har ændret sig i flere årtier.

  Vi vil hernæst besøge en af verdens største Chinatown’er uden for Kina, der ligger i den ældste del af Bangkok.  vi skal se det imponerende Den Gyldne Buddhas Tempel, Wat Traimit, med den 5,5 tons tunge Buddha-figur. Den Gyldne Buddha har en forhistorie med den gamle danske koncern Det Østasiatiske Kompagni – ØK – da det ved et rent tilfælde blev opdaget, at den tunge buddha var lavet af guld. Buddhaen var nemlig oprindeligt dækket af stuk, og det var først ved en flytning fra et af ØK’s varelagre, at det blev opdaget, hvor unik buddhaen var, da stukken slog revner og fremviste sit gyldne indre.

  Byrundturen går også til templet Wat Pho, hvor Den Liggende Buddha på 46 m slænger sig. Tempelkomplekset er det ældste og største i Bangkok og indeholder mere end 1.000 Buddha-afbildninger. Flere af dem er bragt hertil fra andre templer efter ordre af Kong Rama d. 1., og templet blev udbygget af hans barnebarn fra år 1832. Det endte med at tage hele 16 år – men grunden til den langvarige renovation er ikke svært at forestille sig, når man ser alle de sindrige detaljer i det enorme kompleks.

  Om eftermiddagen og aftenen er der tid til at gå opdagelse på egen hånd. Her kan i få jeres sidste shopping tur og bare nyde byen. Byen er på én og samme tid hypermoderne og traditionel, og du kan derfor både shoppe i moderne “megamalls” og på små markeder. Også når det gælder de kulinariske oplevelser er spændvidden bred, og du kan fornøje smagsløgene på alt fra eksklusive og eksperimenterende restauranter til små, velbesøgte gadekøkkener.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Hua Hin togstation fra 1926

  Fra storbyens travlhed kører vi til badebyen Hua Hin, hvor der bliver tid til at se byens vartegn – den smukke gamle togstation fra 1926 inden vi kommer frem til vores luksuriøse resort, Amari Hua Hin.
  Her tages afsked med den danske rejseleder og du kan nu glæde dig til en dejligt afslappende badeferie i Hua Hin, der også er den thailandske kongefamilies foretrukne ferieby. Vores resort ligger blot 400 m fra stranden og byder på et stort, lækkert poolområde og et Beach Club-område med restaurant, bar og endnu en pool.

  Om aftenen kan de der har lyst følge med vores lokalguide til natmarkedet i Hua Hin. Denne tur kan med fordel også bruges til at få tips og idéer til, hvad man kan opleve i Hua Hin-området de næste par dage, som er på egen hånd.

  Amari Hua Hin

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Stranden ved Hua Hin

  Der ligger nogle skønne dage forude til at nyde solen, poolområdet, stranden og den hyggelige by.

  Det er nemt at komme rundt i området i tuk-tuk og skabe oplevelser på egen hånd. Du kan f.eks. køre forbi kongefamiliens palads Klai Kangwon mellem Hua Hin og Cha Am, og langs kysten ligger de små fiskerbyer og venter på at blive udforsket. Det er også værd at fordybe sig nærmere i Hua Hins tilbud og seværdigheder, f.eks. den smukke banegård eller fiskerihavnen, hvor du finder en masse restauranter, der serverer alt godt fra havet, helt friskfanget!


  Inkluderede måltider

  3 x morgenmad.
 • Bangkok

  I dag er badeferiens sidste dag, og om eftermiddagen vil lokalguiden møde jer på hotellet og køre med til Bangkok lufthavn, hvorfra turen går hjem til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
06. januar
2024

16 dage

22995 kr.

København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan
20. januar
2024

16 dage

21995 kr.

København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan
19. februar
2024

16 dage

21495 kr.

København

Se rejseplan
06. marts
2024

16 dage

20995 kr.

København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan
22. marts
2024

16 dage

21995 kr.

København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan

Afgange

06. januar 2024
16 dage


22995kr.
København
Aalborg
Aarhus

20. januar 2024
16 dage


21995kr.
København
Aalborg
Aarhus

19. februar 2024
16 dage


21495kr.
København

06. marts 2024
16 dage


20995kr.
København
Aalborg
Aarhus

22. marts 2024
16 dage


21995kr.
København
Aalborg
Aarhus

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • 13 x morgenmad, 6 x frokost og 6 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Besøg i Doi Suthep-templet og oplevelser i lokalområdet omkring Chiang Mai
 • Besøg i elefantreservat og sejltur med bambustømmerflåde gennem junglen
 • Udflugt til de nordthailandske bjergstammer
 • Heldagsudflugt i Den Gyldne Trekant
 • Det Hvide Tempel i Chiang Rai
 • Sightseeing i Bangkok med Den Liggende Buddha og sejltur på Chao Phraya-floden
 • Flere sejlture på floden Kwai gennem regnskoven
 • Besøg på Jeath-museet og togtur med "Dødens Jernbane"
 • En stor oplevelse for smagssanserne på "Food-tour" i Bangkok
 • 4 dages badeferie på det 4-stjernede Hotel Amari Hua Hin i Deluxe Ocean View værelse
 • Dansk rejseleder fra dag 2-12
 • Engelsktalende lokalguide

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg 5.575 kr.
 • Ved afrejse fra Aalborg eller Aarhus lufthavn. Tillæg fra 1.250 kr.
 • Administrationsgebyr 125 kr.

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Laos & Cambodja

  • Du oplever to lande, som få endnu har besøgt
  • Rejsen indeholder mange UNESCO-highlights
  • der er ophold i kongebyen Luang Prabang med de smukke templer
  • du ser tempelkomplekset Angkor Wat og kongebyen Angkor Thom

14-dages rundrejse

25995 kr.

Næste afgang

14. feb

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vietnam – Ha Long, højland og Mekong

  • Vi sejler i Ha Long-bugten – et af Vietnams mest fascinerende og smukke naturscenerier
  • Vi besøger højlandet i syd – Dalat-området – hvor du bl.a. ser kaffe- og teplantager
  • Vi slutter rejsen af i Mekong-deltaet

14-dages rundrejse

19495 kr.

Næste afgang

14. okt

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Kina – Østens perler

  • Du oplever kejserbyen Xian og storbyerne Beijing og Shanghai
  • Du får naturskønne sejlture i “Østens Venedig” i Tong Li og Suzhou
  • Du ser den berømte Terrakottahær, Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By

16-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Kina – dynastiernes land

  • Der venter store oplevelser i tre af Kinas store byer: Beijing, Xian og Shanghai
  • Du ser den berømte Terrakottahær, Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By
  • Der venter en dejlig sejltur på Huangpu-floden i Shanghai

11-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Kina – Østens perler

  • Du oplever kejserbyen Xian og storbyerne Beijing og Shanghai
  • Du får naturskønne sejlture i “Østens Venedig” i Tong Li og Suzhou
  • Du ser den berømte Terrakottahær, Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By

16-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Thailand

Spændende artikler