Firma – og grupperejser

Hele 23 dage på 5-stjernet hotel med all inclusive

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

LANGTIDSFERIE I TYRKIET

23 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 12.995

Drømmer du om at sætte det sure, kolde efterår i Danmark på pause? Skrue op for solen og varmen? Og stå op til nye spændende oplevelser og tid til afslapning? På en langtidsferie til Tyrkiet har du hele 23 dage til alt dette!

På rejsen er der inkluderet spændende udflugter, hvor du bl.a. kommer på sporet af Tyrkiets fascinerende antikke historie, og du får naturoplevelser, der både forundrer og betager. Vi sætter bl.a. kurs mod Kekova, hvor du kan svømme blandt ruinerne af den sunkne by Simena. Du kommer også på udflugt til Demre, hvor du kommer helt tæt på historien om Skt. Nikolaus, som vi kender som julemanden.

I Perge og Side venter de antikke eventyr på rad og række, og i Antalya kommer du på byvandring i den gamle bykerne, Kaleiçi, der fortæller byens storslåede historie. Ved Manavgat og Duden-vandfaldene kan du glæde dig til rejsens helt store naturoplevelser.

Under hele rejsen har vi base på det 5-stjernede Limak Limra Hotel, som er beliggende direkte ud til strandkanten uden for Kemer. Opholdet er med all inclusive, så du skal ikke tænke på andet end at holde ferie og nyde det dejlige og omfangsrige tyrkiske køkken.

Ud over de inkluderede udflugter er der i rejsens program også indlagt god tid til at slappe af ved poolen, fornøje dig med de mange aktivitetsmuligheder, hotellet byder på, eller tage af sted på egne eventyr i området omkring Kemer.

Næste ledige afgange

31. okt. fra 12.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du bor på et 5-stjernet hotel direkte ud til stranden
 • Hele dit ophold er med all inclusive
 • Rejsen indeholder et varieret udflugtsprogram, hvor du oplever Tyrkiets historie
 • Du oplever den sunkne by Simena, hvor du får mulighed for at svømme blandt ruinerne
 • Den fascinerende historie om julemanden bliver nærværende i Demre
 • Der venter antikke eventyr i Perge og Side
 • Du kommer på byvandring i Antalyas gamle bykerne, Kaleiçi
 • Manavgat og Duden-vandfaldene sikrer smukke naturoplevelser
 • Du har mulighed for at supplere programmet med en 2-dages udflugt til Pamukkale

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 5-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • All inclusive under hele opholdet
 • 3 x frokost på udflugterne

Du får 23 dage med all inclusive på 5-stjernet luksushotel direkte ud til stranden

Det er muligt at flyve fra både Billund og København

Der er inkluderet spændende udflugter og god tid til egne oplevelser

Du får 23 dage med all inclusive på 5-stjernet luksushotel direkte ud til stranden

Det er muligt at flyve fra både Billund og København

Der er inkluderet spændende udflugter og god tid til egne oplevelser

Dagsprogram

 • Udsigt over den gamle bydel Kaleiçi i Antalya

  Vi ankommer til Tyrkiet, hvor der venter os tre dejlige uger fyldt med strandture, hyggeligt samvær, spændende udflugter og ikke mindst afslapning i 5-stjernede rammer på vores hotel ved Kemer.

  Fra lufthavnen i Antalya kører vi mod Kemer, der er smukt beliggende for foden af de grønne Taurus-bjerge sydvest for Antalya.

  Limak Limra Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  All inclusive
 • De frodige Taurus-bjerge, der omkranser Kemer

  Programmet på denne langtidsferie er sammensat, så der er en god kombination af inkluderede udflugter, mulighed for tilkøb af udflugt samt tid på egen hånd, så du selv kan drage af sted på lige netop de eventyr, du ønsker.

  Uanset om du drømmer om tid og ro til at få læst alle dine yndlingskrimier med havudsigt, eller du vil opleve så meget af Tyrkiet som muligt, så kan feriens oplevelser tilpasses din feriedrøm.

  Dine første feriedage kan du eksempelvis bruge på at udforske området omkring Kemer, hvor vi har vores base under hele rejsen.

  Kemer ligger naturskønt placeret i en dal, hvor de frodige, skovklædte Taurus-bjerge omkranser byen fra vest, mens Middelhavets bølger slår ind på stranden fra øst.

  Kemer var oprindeligt en lille landsby kendt for sine talrige appelsinlunde. Siden hen er Kemer blomstret op som moderne ferieby med sans for kvalitet.

  Her prydes bybilledet af dyre luksushoteller, den skønne marina, hyggelige markeder, forretninger og restauranter med velsmagende tyrkiske specialiteter.

  Uanset hvad din ferie skal bruges på, er rejselederen behjælpelig med tips til lokale oplevelser og med at arrangere udflugter og sammenkomster, afhængigt af gruppens ønsker.


  Inkluderede måltider

  All inclusive
 • Øen Kekova med udsigt til det omgivende hav

  I dag står i oplevelsernes tegn. Om morgenen tager vi i samlet flok med bus fra hotellet. Vi sætter kursen mod sydvest, hvor oplevelserne ligger som perler på en snor langs kysten.

  Dagens første højdepunkt er øen Kekova, der også går under navnet Theimussa. Kekova sender ikke ubesværet dine tanker mod myten om Atlantis.

  Under det rolige, klare vand gemmer ruinerne af oldtidsbyen Simena sig. Den delvist sunkne oldtidsby er et forunderligt syn. Den fortæller historien om et liv, der en gang blev levet i disse solbeskinnede gader og bag husenes vægge.

  I dag er det kun havets kontinuerlige strømme, der løber gennem byens gader. Øen Kekova er i dag ubeboet og byder sine gæster velkommen med en sælsom ro, der vidner om byens skæbnesvangre endeligt opslugt af havets bølger.

  Vi besøger Simena med båd og nyder en halv times svømmetur i nærheden af den historiske sunkne by.

  Efter en frokost tager vi videre mod byen Demre, der også kendes under navnet Myra. Byen var hjemsted for en ganske særlig mand, Sankt Nikolaus. Sankt Nikolaus var biskop i Myra i det 4. århundrede, og vi hører historien om, hvordan biskoppen endte med at blive forbundet med den verdenskendte sagnfigur, julemanden!

  Vi oplever også byens havn, Andraka, der var en af de vigtigste i den romerske og hellenistiske periode. Det var bl.a. i denne havn, apostlen Paulus ankom på sin rejse til Rom.

  Ikke langt fra havnen besøger vi kirken Noel Baba, hvor Sankt Nikolaus ligger begravet.

  Efter en dag fyldt med skønne oplevelser, spændende historie, sagn og myter vender vi tilbage til vores hotel.


  Inkluderede måltider

  All inclusive på hotellet og frokost på udflugten
 • Nyd den afslappende feriestemning ved marinaen i Kemer

  Dagene er til fri disposition.

  Rejselederen kommer gerne med forslag til oplevelser og bidrager gerne med at arrangere udflugter.

  Du kan også bare nyde Kemers afslappede feriestemning og de klukkende bølger fra sandstrandene, der strækker sig på hver sin side af marinaen. Nyd at slentre langs strandpromenaden med udsigt til Middelhavet og mærk de blide solstrejf fra november-solen på kinderne.

  Fortsæt turen ned til marinaen, hvor sejlende fra hele verden lægger til. Her kan du beundre de prangende luksusyachter, ose i butikkerne eller supplere hotellets all inclusive med en drink eller et måltid på en af de gode restauranter.

  Det er også i dette område, at du om aftenen kan gå ud for at nyde et glas vin eller lytte til tonerne af Kemers natteliv.

  Du kan også forkæle dig selv på bedste tyrkiske manér. Nemlig med en tradition, der igennem århundreder har været dyrket i Tyrkiet. Hamam selvfølgelig!

  Hamam er et tyrkisk bad, hvor du kan se frem til en forrygende forening af varme marmorsten, muskelafspænding, skrub og kropsmassage, der hensætter din krop til det dejligste, afslappede ferievelbefindende.


  Inkluderede måltider

  All inclusive
 • Ruinerne af Aspendos-teatret i oldtidsbyen Perge

  Tanket op på morgenmad er vi klar til en dag med nye eventyr.

  Vi drager mod oldtidsbyen Perge. Ifølge traditionen blev byen grundlagt af græske indvandrere i perioden efter Den Trojanske Krig.

  For at unddrage sig piraternes opmærksomhed byggede de byen flere kilometer fra havet. Og her midt i Tyrkiets grønne landskaber troner de velbevarede ruiner fortsat og fortæller historien om byens fortidige storhedstid.

  Ruinerne er fra den hellenistiske og romerske periode, ca. 300 f.Kr. til 300 e.Kr. På vores tur igennem ruinbyen oplever vi bl.a. bymuren, byporten, hovedgaden indrammet af søjlerækker, Aspendos-teatret samt et stadion, der kunne byde helt op til 12.000 tilskuere velkomne.

  Efter oplevelser i de prægtige historiske rammer gør vi holdt ved floden Aksu, hvor vi slapper af med en frokost i de naturskønne rammer ved flodbredden.

  Vi fortsætter til Side beliggende på kysten ud til Middelhavet. Her i denne tidligere fiskerby forenes den moderne turisme og det afslappede ferieliv på den gyldne sandstrand med den fængslende antikke historie, der lever i de mange velbevarede ruiner fra fordums tid.

  Byen blev grundlagt 700 f.Kr. og har været regeret af både grækere, romere og byzantinere. Vi oplever den gamle byport og bykernen, hvor de almindelige huse er i selskab med romernes ruiner, hvilket giver et spændende og kontrastfuldt møde med byen.

  Særligt byens prægtige amfiteater troner i byens landskab med plads til 17.000 tilskuere, der spændt har fulgt slagets gang, når dyr og gladiatorer tørnede skæbnesvangert sammen. Også Apollo- og Athene-templet er et besøg værd.

  Vores sidste stop på turen er ved vandfaldet Manavgat. Her former Manavgat-floden et brusende vandfald, hvor det smaragdgrønne flodvand piskes op i hvide skumsprøjt.

  I disse naturskønne rammer runder vi dagens oplevelser af med afslapning, inden vi tager tilbage til hotellet.


  Inkluderede måltider

  All inclusive på hotellet og frokost på udflugten
 • Find alt fra friske krydderier og frugt til lokalt håndværk i de hyggelige markeder i Kemer

  Du har dagene fri til oplevelser på egen hånd.

  Du kan f.eks. ose gennem Kemers lille handelscentrum, Liman Caddesi, hvor butikker og spisesteder ligger side om side.

  Du kan også prutte om prisen på dine bedste tyrkiske souvenirs på de forskellige markeder, der ligger spredt rundt om i byen.

  Hvis du vil mærke den lokale tyrkiske kultur, kan du lægge vejen forbi Kemer-markedet, hvor du kan købe alt fra krydderier, frisk frugt og grøntsager til lokalt håndværk.

  Med Kemers naturskønne beliggenhed direkte ud til Middelhavet er det også nærliggende at opleve den tyrkiske riviera fra søsiden.

  Hvis du hellere selv vil sætte kursen, er det også muligt at besøge Göynük Canyon Park, hvor du kan sejle i kajak og nyde parkens natur på en aktiv måde.

  Rejselederen hjælper gerne med at arrangere sejltur, kajaktur eller måske en helt tredje tur, som står højere på ønskelisten for din rejse.


  Inkluderede måltider

  All inclusive
 • Pamukkale – kalkstensterrasser, der kravler ned ad bjergskrænterne

  Dagene kan nydes på egen hånd med afslapning på hotellet eller ved stranden.

  Men skal ferien krydres med lidt flere eventyr, er der i dag mulighed for at tage med rejselederen på en 2-dages tilkøbsudflugt til det forunderlige naturfænomen Pamukkale – også kaldet bomuldsslottet.

  Udover de spektakulære kalkstensterrasser, der kravler ned ad bjergskrænterne og overrisles af termisk vand,  besøger vi også oldtidsbyerne Laodicea og Hierapolis, hvor der bl.a. bliver mulighed for at tage en særegen svømmetur i den selvsamme varme kilde, som Cleopatra svømmede i.


  Inkluderede måltider

  All inclusive

  Tilkøb flere oplevelser

  2-dages udflugt til Pamukkale

  Dag 1

  Vi starter dagen med afgang fra hotellet tidligt om morgenen. Undervejs på køreturen mod Pamukkale gør vi holdt i Laodicea, der med sin strategiske beliggenhed ved korsvejen mellem vigtige handelsruter var en betydningsfuld by i perioden 100 f.Kr.

 • Det knejsende Tahtali-bjerg i Beydağları National Park

  Dagene er fri til egne oplevelser.

  Måske frister et par afslappede dage på hotellet, hvor du kan gøre brug af hotellets mange forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder.

  Det kan også være, det er tid til en dag ved poolen eller en dukkert i havet. Eller måske er du bare sulten på endnu flere tyrkiske eventyr?

  Du kan f.eks. bruge dagene på at tage på opdagelse i den smukke natur, der omkranser Kemer. Et must på rejsen er at slentre igennem Kemers mange appelsinlunde, som byen er så kendt for.

  Skal benene udfordres en anelse mere, kan du besøge Beydağları National Park. Her får du en naturskøn ramme til feriens helt store vandretur. Snør vandreskoene, sug den friske luft ned i lungerne og nyd den smukke tyrkiske natur!

  En anden måde at opleve natursceneriet er fra toppen af Tahtali-bjerget. Du kan tage svævebanen derop på omtrent 10 minutter, hvorefter du fra 2.365 meters højde kan nyde 360 graders panoramaudsigt ud over det bjergrige landskab, feriebyen Kemer, det glitrende hav og horisonten.

  Et andet yndet udflugtsmål er hulen ved Beldibi. Hulen er blot en ud af mange i Tyrkiet. Beldibi-hulen er dog særlig interessant, da de første mennesker i Lilleasien slog sig ned i hulerne i netop dette område. Her kan du beundre vægmalerierne og lade tankerne vandre tilbage til den tidligste begyndelse for områdets civilisation.

  Uanset hvad du ønsker at bruge dagene på, står rejselederen klar med gode tips og råd til oplevelser – eller hjælp til at planlægge dem.


  Inkluderede måltider

  All inclusive
 • Det øvre Duden-vandfald i frodige omgivelser i Antalya

  Vi starter dagen med morgenmad på hotellet, hvorefter vi drager af sted mod oplevelser i Antalya-området.

  Antalya er blandt mange kendt som et populært rejsemål, der kombinerer mangeartede oplevelser i feriebyen med skønne sandstrande på Den Tyrkiske Riviera.

  Men Antalya er meget mere end blot et yndet mål for den perfekte badeferie. Antalya gemmer nemlig på sin gamle bykerne, Kaleiçi.

  På vores besøg i Kaleiçi får historien greb i os, når vi tager på opdagelse blandt de gamle ruiner fra romertiden. Vi spadserer igennem de pittoreske gader, hvor vi ser de historiske huse og moskéerne med deres tårne, der troligt indkalder til bøn.

  Vi oplever også den flot, velbevarede byport, Hadrians Port. Porten blev bygget i 130 f.Kr. til ære for den romerske kejser Hadrian, der ankom til byen. Knap 2.000 år efter fremstår porten stadig smukt med sine tre udførligt dekorerede buer.

  I den gamle bykerne finder vi også Hidirilik-tårnet, der bombastisk skuer mod den turkise kyst, den hyggelige marina og byens liv. Tårnet blev bygget i jonisk stil for mere end 2.000 år siden og udgør i dag et af Antalyas vigtigste vartegn. Parken er omkranset af en fin lille park.

  Efter at have set de største attraktioner i Antalyas gamle bydel, fortsætter vi dagen i Tyrkiets kønne natur.

  Vi besøger Duden-vandfaldene, der ligger lidt uden for Antalya. Duden-vandfaldene består af det øvre og det nedre vandfald.

  Det nedre vandfald er beliggende 8 km uden for Antalyas bymidte tæt ved Karpuzkaldiran-stranden. Dette vandfald er det største af de to, og her kaster vandfaldet sine brusende vandmasser lodret ned i havet fra de dramatiske klippekyster i 40 m højde.

  Vi skal opleve det nedre vandfald fra søsiden på en times bådtur, beundrer synet  og nyder den friske luft fra Middelhavet.

  Herefter fortsætter vi til det øvre vandfald, der er beliggende 10 km nord for Antalya. Her falder Duden-floden 20 m og efterlader os med et lille stykke af paradis.

  Vandfaldet er pakket ind i den smukkeste frodige kulisse med de brusende vandmasser som det ubetingede centrum for naturens skønhed. Gemt bag de fossende vandmasser er der huler, hvorfra der er et spektakulært udsyn til vandfaldet. Nær vandfaldet er der gravsten, der kan dateres helt tilbage til antikken.

  Midt i den grønne oase nyder vi vores frokost, inden vi vender næsen hjemad mod vores hotel.

  Resten af dagen er til fri disposition på hotellet.


  Inkluderede måltider

  All inclusive på hotellet og frokost på udflugten
 • Ruiner fra teater i Phaselis

  Rejsens sidste dage er til fri disposition.

  Hvad end ferien skal rundes af med gedigen afslapning i hotellets 5-stjernede rammer, eller du skal nå at vinge de sidste oplevelser af på ferielisten, så står mulighederne dig frit for.

  Rejselederen kommer gerne med gode forslag til aktiviteter eller hjælp til at arrangere udflugter.

  Vil du suge det sidste ud af Kemer, kan du dykke ned i lokalområdets historie i nomadeparken. Området er bygget af Yoruk-nomadestammen, der oprindeligt vandrede i Taurus-bjergene omkring Kemer.

  Udover et spændende indblik i Yoruk-nomadernes liv kan du også nyde den smukke udsigt over Kemer og havet. Nomadeparken ligger ikke langt fra Moonlight Park, hvor du kan spadsere en køn aftentur akkompagneret af tonerne fra de omkringliggende restauranters livemusik.

  Har du ikke fået nok af Tyrkiets spændende oldtidshistorie, kan du også få hjælp af rejselederen til at arrangere en dagsudflugt til de antikke byer Olympos og Phaselis.

  De to byer var i antikken en del af den historiske region Lykien. I dag udgør ruinbyerne en del af Olympos Beydaglari National Park.


  Inkluderede måltider

  All inclusive
 • 23 dejlige dage i Tyrkiet har nået sin afslutning.

  Om morgenen kører vi mod lufthavnen i Antalya, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
31. oktober
2021

23 dage

12.995 kr.

København
Billund

Se rejseplan

Afgange

31. oktober 2021
23 dage


12.995kr.
København
Billund

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på 5-stjernet hotel
 • All inclusive under hele opholdet
 • 3 x frokost på udflugterne
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Heldagsudflugt til Kekova, den sunkne by Simena og Demre
 • Heldagsudflugt til Perge inkl. Aspendos-teatret, den romerske havneby Side og Manavgat vandfaldet
 • Heldagsudflugt med byrundtur i Antalyas gamle bydel, Kaleiçi, med Hadrians Port og Hıdırlık-tårnet samt naturoplevelser ved Duden vandfaldene
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Enkeltværelsestillæg kr. 3.000

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Langtidsferie på Sicilien

  • Vi har håndplukket et skønt 4-stjernet hotel, som er din base under hele opholdet
  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Langtidsferien er en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og et skønt klima

22-dages langtidsferie

13.995 kr.

Næste afgang

23. okt

Se rejsen
Tyrkiets kulturskatte
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Tyrkiets kulturskatte

  • Alle entréer er inkluderet, så vi springer de lange køer over
  • Kun med os kan du komme på denne flotte rundrejse i Tyrkiet
  • Der er ingen skjulte udgifter undervejs på rejsen

10-dages rundrejse

9.995 kr.

Næste afgang

21. sep

Se rejsen
Tyrkiets kulturskatte
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Tyrkiets kulturskatte

  • Alle entréer er inkluderet, så vi springer de lange køer over
  • Kun med os kan du komme på denne flotte rundrejse i Tyrkiet
  • Der er ingen skjulte udgifter undervejs på rejsen

10-dages rundrejse

9.995 kr.

Næste afgang

21. sep

Se rejsen

Når rejsen går til Tyrkiet

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke