Firma – og grupperejser

15% RABAT PÅ CRUISE AMERICA OG CRUISE CANADA AUTOCAMPERE
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. april 2024 og 31. oktober 2024. Bestilling senest 31. december 2023.

DET BEDSTE AF DET VESTLIGE USA I AUTOCAMPER

Denne autocamper-ferie giver dig alle de klassiske højdepunkter i det vestlige USA

17-dages autocamper-ferie fra kr. 10.895


70 22 66 00

Denne autocamper-ferie giver dig alle de klassiske højdepunkter i det vestlige USA. Oplev den charmerende storby San Francisco, spillebyen Las Vegas, den imponerende Grand Canyon, Bryce Canyon og USA’s smukkeste nationalpark, Yosemite. Mulighederne og ruterne er mange, og vi kommer gerne med vores anbefalinger.

Turen i ruteforslaget er ca. 3.360 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid  :

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Sporvogn i San Franciscos stejle gader

  Ankomst til San Francisco med den storslåede beliggenhed ved Stillehavet. Fra næsten overalt i San Francisco er der udsigt til Golden Gate Bridge, der siden 1937 har været byens vartegn.

  San Francisco er ikke så praktisk med et køretøj, så derfor anbefaler vi to nætter på hotel i byen før autocamperen afhentes.

   

  Handlery Union Square Hotel

  Læs om hotellet
 • Den gamle fængselsø Alcatraz

  Fra San Francisco kan man se over til fængselsøen Alcatraz, hvor et af verdens bedst bevogtede fængsler tidligere lå. Da Alcatraz er en af de oplevelser, du ikke må glip af, anbefaler vi at købe billet til det hjemmefra via hjemmesiden: https://www.alcatrazcruises.com/ . Du kan nyde eftermiddagen ved Fisherman’s Wharf, hilse på søløverne ved Pier 39 og evt. besøge Aquarium of the Bay. Hop On Hop Off-bussen er en god løsning, hvis du vil til Golden Gate og Sausalito. En idé kunne også være at tage en tur med en af sporvognene, der kæmper sig op ad de stejle bakker. Linjen Powell-Hyde byder på de bedste udsigter, og i krydset Hyde St. og Lombard St. kan du stå af og fotografere verdens mest snoede vej, The Serpentine.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet cykeltur i San Francisco

  San Francisco er nem at opleve til fods – og bestemt også på cykel. Denne 3-timers cykeltur begynder ved Fisherman’s Wharf, følger havnefronten, går via Fort Mason over Golden Gate Bridge til Sausalito – og der er guide med på hele turen. Turen tilbage til San Francisco

  564 kr. pr. person      

 • Udsigten er flot på 17 mile drive

  Start dagen med at afhente autocamperen og følg den berømte Route 101 sydpå til byen San Louis Obispo og Santa Margarita Lake.

  Der er utallige fotostop på ruten og undervejs er det blandt andet muligt at opleve den skønne 17 mile drive, der forbinder Monterey og Pebble Beach. Eller hvad med et besøg i mediemogulen William Hearst esktravagante slot, med udsigt over Stillehavet.

  Dagens distance: 380 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari ved Monterey

  Monterey Bay er det perfekte sted at se hvaler hele året rundt. Tag på en 3,5-timers sejltur med en marinebiolog, som fortæller om hvalerne, delfinerne og andre af havets.

  1259 kr. pr. person      

 • Santa Barbara

  På ruten til Los Angeles køres i området omkring Santa Barbara, som også kaldes for den amerikanske riviera. Her er Stillehavet på den ene side og vinmarker på den anden. Tag et stop undervejs, nyd de lækre strande, tag et dyp i havet eller nyd en frokost på en af de utallige dejlige restauranter.

  Undervejs er der mulighed for en afstikker til Solvang. Et lille stykke dansk historie ca. 200km nord for Los Angeles. Oplev byen som de danske immigranter grundlagde og hvor gadenavne og Den Lille Havfrue på Denmark Square minder om det gamle fædreland.

  Dagens distance: 360 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Santa Barbara - kajaktur

  Tag med på en skøn og afslappende introduktion til kajaksejlads – et 2 timers eventyr langs Santa Barbaras smukke kystlinje. Denne tur er den perfekte halvdagsaktivitet, og en god introduktion til kajaksejlads. Sjovt for hele!

    

 • Los Angeles set fra det verdensberømte Hollywood-skilt

  Der er mange muligheder for at få et par spændende dage i ”The Big Orange”, som Los Angeles også bliver kaldt. Brug dagen i Disneyland eller få et indblik i filmens verden i Universal Studios, der er Hollywoods største og ældste filmby.

  Men du kan også nyde dagen i Santa Monica, der er en af de mest mondæne badebyer på Stillehavskysten. Mange reklamer og film bliver optaget i området, og du kan være heldig at løbe ind i en kendt skuespiller eller instruktør, hvis du kigger forbi den berømte restaurant “The Ivy by the Shore”. Santa Monica var engang kendt som byen, hvor Route 66 sluttede, og hvor en ny tilværelse begyndte for dem, der i 1930’erne forlod det kriseramte landbrug i præriestaterne.

   

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Studios i Los Angeles

  Få et underholdende kig ind i filmens og drømmenes verden! Universal Studios er både en forlystelsespark og et filmstudie, hvor der produceres shows og film næsten på samlebånd. Mød King Kong i en 3D-udgave skabt af Peter Jackson og se special effects manipulere med

  1093 kr. pr. person      

  Hop-on/Hop-off bus i Los Angeles

  Bussen er oplagt, når man vil have et indtryk af Los Angeles, hvor der bor så mange mennesker, at hvis L.A. var en stat, ville den være den 4 .største i USA. Det er den perfekte by at slippe rattet, og lade andre køre for dig, så du kan opleve alt der foregår i denne sp

  1480 kr. pr. person      

  Opdag det lokale Los Angeles

  Oplev Los Angeles som en af de lokale på denne dagstur, der både bringer dig til byens kendte vartegn og viser dig de alle de gemte oaser, som kun få finder frem til! Turen går til fods og med offentlig transport fra Hollywood til Santa Monica og undervejs kommer du forbi

    

 • Yucca-træ i Mojave ørkenen

  Turen går nu stik øst fra Los Angeles og gennem nogle af de mest øde ørkenområder i det vestlige USA. Undervejs til Kingman kan det anbefales at få en forfriskning på Peggy Sues Diner i Barstow. Det er også her i nærheden at den forladte spøgelsesby Calico Ghost Town ligger.

  Husk at stoppe undervejs, træde ud af motorhomet og nyde det vilde syn af de enorme åbne vidder.

  Dagens distance: 510 km

 • Grand Canyon National Park

  Ingen andre veje har spillet så vigtig en rolle i udviklingen af det moderne Amerika som Route 66. Men med anlæggelse af Interstate I-40 mistede Route 66 sin betydning, og kun få strækninger af den oprindelige Route 66 er bevaret, og det er f.eks. her i det nordlige Arizona, som dagens rute går igennem. I byerne Kingman, Seligman og Williams lever atmosfæren fra 1950’erne i bedste velgående. Dagens mål er Grand Canyon. Det er en god idé den første dag at besøge nationalparkens info-center og orientere sig om specielle aktiviteter og få inspiration til, hvordan du kan opleve området. Fra Canyon View Information Plaza kører der gratis busser med korte intervaller, og den røde rute går 13 km vestpå (er lukket for biler) til udsigtspunkterne på South Rim. Vi foreslår, at du enten denne dag eller den næste tager med hele turen til Hermits Rest og nyder solnedgangen herfra.

  Dagens distance: 305 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Grand Canyon

  Der er ikke noget, der slår en helikoptertur over Grand Canyon! Kun fra luften oplever du den næsten ufattelige storhed, når Grand Canyons enorme landskab folder sig ud for øjnene af dig.

  Den bedste oplevelse får du om morgenen og formiddagen, hvor sigtbarheden oftest

  1872 kr. pr. person      

  Riverrafting på Colorado River

  En tur for hele familien – og en anderledes måde at opleve naturen på. Turen varer ca. 5½ time, begynder ved Hoover Dam og går gennem Black Canyon. Guiden fortæller om områdets historie og om de dyr, der holder til mellem de lodrette klippevægge. Der lægges til

    

 • Der er mageløst flot i Antelope Canyon

  På dagens rute til Page og Lake Powell følger ruten Grand Canyon til udsigtspunktet Desert View, hvor der er en storslået udsigt over Colorado floden.

  Page er det naturlige udgangspunkt for udflugter til Lake Powell og Antelope Canyon.

  Sandstensformationerne i Antelope Canyon opleves bedst på en guidet tur, hvor en professionel guide viser dig rundt og fortæller om stedets utrolige geologi og spændende historie – det kan være en god idé at bestille disse ture hjemmefra, da der er rift om pladserne!

  Dagens distance: 210 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet tur til Antelope Upper Canyon

  Oplev enestående sandstensformationer på en guidet tur til Antelope Canyon. Din professionelle guide viser dig rundt og fortæller om stedets utrolige geologi og spændende historie. Desuden hjælper guiden dig gerne med at tage det perfekte billede i de smukke omgivelser,å

  755 kr. pr. person      

  Sejltur på Lake Powell til Antelope Canyon

  En spændende sejltur gennem den smalle, farverige og skulpturelle geologi ved den nedre del af Lake Powell. Turen starter ved Wahweap Marina ved Page, hvor du oplever Glen Canyon Dam, der er den andenstørste dæmning i hele USA. Dagens highlight er fascinerende Antelope,

    

 • Solnedgang ved Bryce Canyon

  En dag med naturoplevelser i Bryce Canyon National Park, hvor klippesøjler i de mest særprægede formationer – de såkaldte ”hoodoos” – strækker sig mod himlen. Det specielle landskab er opstået ved erosion, og det overraskende farvespil spænder fra rødt og orange til hvidt. Da der er store højdeforskelle i nationalparken, vil du komme til at opleve forskellige klimazoner og variation i nationalparkens flora og fauna. Hver halve time vises der en flot film om nationalparken i besøgscenteret, som er en god introduktion til dagens oplevelser. Bryce Canyon vender mod øst, og derfor er landskabet usædvanligt flot først på dagen, ikke mindst ved udsigtspunktet Sunrise Point. Når du ikke at komme tidligt op, gentager sceneriet sig senere på dagen ved Sunset Point. Det er tilladt at køre i autocamper gennem nationalparken, men du kan også tage med nationalparkens shuttlebus. Vælger du at køre selv, kan du komme til Rainbow Point, hvorfra der er en storslået udsigt over Colorado-plateauet, og på vejen til Rainbow Point kan du se den imponerende klippebro Natural Bridge. Vil du vandre, er der mange muligheder – The Queens Trail er eksempel på en af de lette ruter, og følger du The Navajo Loop Trail får du en mageløs udsigt til den flotte “hoodoo”, der bliver kaldt Thors Hammer.

  Dagens distance: 240 km

 • Zion National Park

  På vejen til Las Vegas venter en stor naturoplevelse i Zion National Park, hvor Virgin River har skabt et farverigt landskab og modelleret sandstensbjergene. Mange af bjergene har fået religiøse navne som f.eks. Angels Landing og Cathedral Mountain, da det var mormoner, der først opdagede stedet. Dagen slutter i helt andre omgivelser – nemlig i spillebyen Las Vegas.

  Dagens distance: 400 km

 • Neonlys i Las Vegas

  Las Vegas er USA’s hurtigst voksende storby, og det er ikke småpenge, der bliver brugt på at fastholde Las Vegas som verdens forlystelses- og spillehovedstad. En tur ned ad hovedgaden The Strip kan bestemt anbefales. Kasinoerne er åbne døgnet rundt, og det er helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer, også selv om du ikke er interesseret i at satse din formue. Du kan også vælge at køre en tur til Hoover Dam og få et indtryk af den største dæmning på den vestlige halvkugle.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Las Vegas

  Las Vegas er byen, der aldrig sover, og faktisk er Las Vegas allermest fascinerende om aftenen, når de mange kasinoer og hoteller ligger badet i lys. Oplev det på en helikoptertur. Turen varer 12 – 15 min., og du får et godt indtryk af byen, der lyser op i ørkenen, og som i

  931 kr. pr. person      

 • Rainbow Falls ved Mammoth Lakes

  Der er tid til flere oplevelser i Las Vegas, inden der køres mod frodigere omgivelser i Mammoth Lakes. Her, blandt Sierra Nevadas østlige bjerge, kan du give dig i kast med verdensklasse vandreruter, ørred-fiskeri, mountainbiking og endda skiløb – området har et eventyr for alle!

  Dagens distance: 495 km

  Bemærk: Denne rute er typisk lukket fra oktober til maj grundet stort snefald. Alternativt kan der køres via Sequioa National Park til Yosemite.

 • Yosemite har noget af den flotteste natur i Nordamerika

  Yosemite National Park går for at være en af de smukkeste nationalparker i hele USA. Dagene er afsat til at nyde naturen i Yosemite, der er kendt for flotte vandfald, monumentale klipper, spejlblanke søer, uforglemmelige udsigtspunkter og et spændende dyreliv. I nationalparken er der mange afmærkede vandrestier, som man roligt kan begive sig ud på, men det er også muligt at leje cykler og komme længere omkring. Endelig er det muligt at tage med de gratis busser, der cirkler rundt i nationalparken.

  Dagens distance: 180 km

   

 • I dag er det tid til at køre tilbage til San Francisco, hvor autocamperen afleveres og kursen sættes mod Danmark.

  Dagens distance: 280 km

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold på Hawaii

  Tilføj en eksotisk bade- og oplevelsesferie til rejsen!

  Pakken inkluderer både Oahu og Maui, to af øerne i Ø-gruppen Hawaii. Oahu er mest kendt for sandstranden i byen Honolulu og så Pearl Harbour, men en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater

    

Vores samarbejdspartnere
Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Prisen inkluderer
Fly
 • Fly Danmark – San Francisco t/r inkl. skatter og afgifter
Hotel
 • 2 overnatninger på hotel anbefalet af Risskov Rejser
Autocamper
 • 14 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 2.000 forudbetalte miles (3.200 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Ekstra inkluderet
 • America the Beautiful National Park Pass
 • Et års medlemskab af Harvest Host
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 21. april -20. juni
Sommer: 21. juni – 20. august
Sensommer: 21. august – 31. oktober
Vinter: 1. november – 20. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Vinter 2022/23
15.995 kr.
10.895 kr.
Forår 2023
20.595 kr.
13.295 kr.
Sommer 2023
28.395 kr.
18.095 kr.
Sensommer 2023
18.195 kr.
11.995 kr.
2 voksne
Vinter 2022/23
15.995 kr.
Forår 2023
20.595 kr.
Sommer 2023
28.395 kr.
Sensommer 2023
18.195 kr.
2 voksne / 2 børn
Vinter 2022/23
10.895 kr.
Forår 2023
13.295 kr.
Sommer 2023
18.095 kr.
Sensommer 2023
11.995 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Mt. Rainier NP i Washington
Se kort

autocamper-rejse

Storslået natur i det nordvestlige USA

  Højdepunkter

  • Overnatning i flere kendte nationalparker
  • Oplev et andet USA i de hyggelige, mindre byer
  • Flotte naturscenerier med vulkaner og gletsjere
  • Kom på sporet af nybyggere og indianere
  • Coulee Dam, der er tre gange større end Hoover Dam

15-dages autocamper-ferie fra

10.895 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Nationalparker og neonlys i det vestlige USA

  Højdepunkter

  • Start rejsen i Los Angeles
  • Spot stjernerne i Hollywood
  • Californiens flotte kyst på Highway 1
  • Yosemites vandfald og dyreliv
  • Neonlysene i Las Vegas
  • Solnedgang over Grand Canyon

16-dages autocamper-ferie fra

10.095 kr.

Se rejsen