Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

GRAND CANYON & LAS VEGAS

Uovertrufne nationalparker og storslåede storbyoplevelser

10-dages autocamper-ferie fra kr. 6.195


70 22 66 00

Har du flere feriedage til rådighed, kan ruten forlænges med en afstikker til nationalparkerne Bryce og Zion i Utah, og du kan også vælge at bo en dag eller to mere i Grand Canyon National Park og Las Vegas. På denne rute er der desuden mulighed for at komme på sporet af Route 66. Den legendariske vej fik sit vejnummer i 1926 og hurtigt blev en af landets vigtigste øst-vest hovedvej, og selv om kun mindre strækninger i dag er bevaret, er vejen godt på vej til at blive et amerikansk ikon.

Turen i ruteforslaget er ca. 1.125 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Udsigt over Las Vegas "The Strip"

  Du lander i spillebyen Las Vegas – byen, der aldrig sover! Der overnattes på hotel i Las Vegas den første nat, så hvorfor ikke starte USA-oplevelsen med en tur på hovedgaden The Strip, der er indbegrebet underholdning og spektakulære overraskelser. Ved Bellagio kan du opleve verdens største springvandsshow, ved Mirage er en vulkan i udbrud og ved Treasure Island kæmper piraterne. Selv om du ikke har planer om at satse din formue, er det helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer – og man tror næppe sine egne øjne. Har du ikke været i Las Vegas tidligere, vil vi foreslå at du lægge et par ekstra dage ind i programmet.

 • Klassisk kaktus-landskab, Arizona

  Ruten går via Hoover Dam, der er et imponerende bygningsværk, men vi foreslår, at du venter med en rundvisning til sidst på turen. Du krydser grænsen til Arizona, og snart sørger landskabet for, at du får en ”true taste of the Wild West”.

  Ruten går sydpå med rute 93, og inden du når til Kingman, bør du tage en afstikker til den gamle sølvmineby Chloride. I dag er der mere tale om en ”ghost town”, men i 1870’erne havde byen vokseværk på grund af sølvforekomsterne i de nærliggende Cerbat Mountains. I denne del af Arizona kan du opleve et autentisk stykke af Route 66, og ikke mindst Kingman emmer af Route 66-nostalgi. Kig indenfor i Mr. D’s Route 66 Diner i Kingman og få en ægte Route 66-oplevelse. Du når til Blake Ranch RV Park, hvor der overnattes.

  Dagens distance: 185 km

 • Legendariske Route 66

  Byen Williams syd for Grand Canyon er den by, der ligger nærmest den sydlige kant (south rim) af Grand Canyon, og her vælger mange at bo, når drømmen om at opleve Grand Canyon skal realiseres. Her i Williams kan du få klassiske Route 66-oplevelser, og det skyldes, at Williams var den sidste by på Route 66, der måtte overgive sig og acceptere, at I- 40 blev ført udenom byen. Kig f.eks. indenfor på Rod’s Steak House og oplev lidt Route 66-stemning. I Williams kunne det også være en ide at besøge flymuseet Planes of Fame.

  Dagens distance: 160 km

 • Udsigt over Grand Canyon

  Fra Williams går turen nordpå til Grand Canyon, og du kommer igennem et skovområde med ponderosa-fyrretræer. Grand Canyon var i mange århundreder en velbevaret hemmelighed, og først i 1971 blev Grand Canyon fuldstændig kortlagt. Du kommer ind i nationalparken dér, hvor Grand Canyon Village ligger, og som er nationalparkens ”hovedkvarter” med bl.a. hoteller, restauranter og campingpladser. Vi foreslår, at du bor på Mather Campground, der ligger i forbindelse med Grand Canyon Village. Men da det er eftertragtet at bo her, kræver det, at du bestiller i meget god tid, og det vil sige omkring et halvt år i forvejen.

  Fra Grand Canyon Village og vestpå langs South Rim er det ikke tilladt at køre i bil, men der går gratis busser. Du kan stå af og på ved de forskellige udsigtspunkter, som du har lyst. Det vil være en god ide at tage med hele vejen til udsigtspunktet Hermits Rest og nyde solnedgangen herfra. Der er naturligvis mange andre måder at opleve Grand Canyon på, og det vil være en god ide at bruge en ekstra dag i den storslåede og fascinerende nationalpark, hvis du f.eks. vil vandre ned i kløften eller river rafte på Colorado River.

  Dagens distance: 90 km

 • Sedona-området, kaldes også for "Red Rock Country"

  Vi foreslår, at du følger rute 64 østpå fra Grand Canyon Village til udsigtspunktet Desert View. Udsigtstårnet er bygget i 1932 og er i øvrigt en rekonstruktion af de tårne, som pueblo-indianerne byggede i området. Fra toppen er der en storslået udsigt over Grand Canyon, hvor den slår et knæk, og man ser tydeligt Colorado-floden langt nede og langt ude i horisonten, hvor den løber ind i Painted Desert. Du er nu ikke længere i nationalparken Grand Canyon, men det er ikke ensbetydende med, at naturoplevelserne er slut. Du får en appetitvækker på The Painted Desert, som er et farverigt ørkenområde nord for Little Colorado River, og som strækker sig fra Grand Canyon og næsten til grænsen til New Mexico.

  Turen sydpå går via Flagstaff og gennem Coconino National Forest, der er kendt for sine mange forskellige landskabstyper, og gennem Oak Creek Canyon. Turen gennem Oak Creek Canyon er en kæmpe oplevelse, og strækningen betragtes da også som en af de smukkeste i USA. Du når til Sedona, hvor røde klippeformationer skaber en enestående kulisse til byen. Mange kunstnere har valgt at bosætte sig i Sedona, og det gør, at byen har en særlig atmosfære.

  Dagens distance: 175 km

 • Montezuma Castle i Arizona

  Fra Sedona kan du tage en afstikker til Montezuma Castle National Monument, der er et 5-etagers ”hus”, som Sinagua-indianerne i 1100-tallet huggede ud i klipperne i 30 meters højde. Fortsæt til byen Jerome, hvor tidligere Arizonas største kobbermine lå, men i dag er Jerome den største ”ghost town” i USA. Afsæt tid til at opleve den historiske mineby, inden der fortsættes via Prescott til Ash Fork, hvor du igen kommer på én strækning af Route 66.

  Du når til Seligman, der med sine ca. 500 indbyggere kun er en lille flække, men indbyggere er meget bevidste om byens Route 66-historie, så glæd dig til restauranter og caféer med Route 66-stemning og overvej at spise typisk amerikansk på The Roadkill Cafe.

  Dagens distance: 210 km

 • Grand Canyon Skywalk

  Der eksisterer ikke mange strækninger af den oprindelige Route 66, men denne dag kommer du til at køre på en af dem, hvis du fra Seligman vælger rute 66, der går via Peach Springs i Hualapai Indian Reservation. Tager du denne rute, kan du overveje en afstikker til Grand Canyon Skywalk, som er Hualapai-indianernes bud på, hvordan man skal opleve Grand Canyon. Der er tale om en svævende stålbro med glasbund, hvorfra der er et direkte kig 400 m ned i kløften.

  Du når til Kingman, hvor man næsten kan få det indtryk, at livet har stået stille, siden Route 66 blev overhalet indenom af Interstate 40. Kig f.eks. indenfor i Mr. D’s Route 66 Diner og besøg også Route 66-museet.

  Dagens distance: 145 km

 • Hoover Dam, der ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona.

  Denne dag bliver der tid til at opleve Hoover Dam på grænsen mellem Nevada og Arizona, og en guidet tur helt ind i bygningsværkets ”hjerte” kan bestemt anbefales. Da dæmningen blev bygget, opstod Lake Mead – en kæmpemæssig sø, der omkring 180 km lang, og som vidner om de store ændringer, landskabet undergik i 1930’erne, og som kan opleves på en sejltur på søen. Du kan nyde resten af dage i naturen eller køre direkte til en helt anden verden i Las Vegas.

  Dagens distance: 160 km

 • Las Vegas

  Autocamperen afleveres i Las Vegas, og herfra flyves der tilbage til Danmark.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Vores samarbejdspartnere
Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Las Vegas t/r inkl. skatter, (København, andre lufthavne mod evt. gebyr)
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Las Vegas ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika
 • Et års medlemskab af Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA (værdi 650 kr.)
Autocamper
 • 8 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 700 forudbetalte miles (1.120 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Seværdigheder
 • U.S. Park Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 15 personer, til de fleste nationalparker i USA i et år (værdi 650 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Lavsæson: 16. august – 19. juni
Sommer: 20. juni – 15. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
7.995 kr.
6.195 kr.
Sommer 2021
12.295 kr.
8.395 kr.
Sommer 2022
11.695 kr.
8.195 kr.
2 voksne
Lavsæson
7.995 kr.
Sommer 2021
12.295 kr.
Sommer 2022
11.695 kr.
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
6.195 kr.
Sommer 2021
8.395 kr.
Sommer 2022
8.195 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Texas & Louisiana – et sydstatseventyr

  Højdepunkter

  • Byerne Fort Worth & Dallas
  • Natchez ved Mississippi med den interessante historie
  • New Orleans, hvor jazz’en blev født
  • Space Center Houston, der er et kig ”ud i rummet”
  • Texas er et møde med vaskeægte cowboys

16-dages autocamper-ferie fra

9.895 kr.

Se rejsen
Mt. Rainier NP i Washington
Se kort

autocamper-rejse

Storslået natur i det nordvestlige USA

  Højdepunkter

  • Overnatning i flere kendte nationalparker
  • Oplev et andet USA i de hyggelige, mindre byer
  • Flotte naturscenerier med vulkaner og gletsjere
  • Kom på sporet af nybyggere og indianere
  • Coulee Dam, der er tre gange større end Hoover Dam

15-dages autocamper-ferie fra

8.195 kr.

Se rejsen
Arizona kaktus i solnedgang
Se kort

autocamper-rejse

Ørkeneventyr: Fra Phoenix til Las Vegas

  Højdepunkter

  • Ørkenlandskabet omkring Mesa
  • En dukkert i Slide Creek State Park i Sedona
  • Solopgang i Grand Canyon National Park
  • De særprægede ”hoodoos” i Bryce Canyon National Park
  • Spillebyen Las Vegas

12-dages autocamper-ferie fra

6.895 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke