Firma – og grupperejser
 • BREAKING NEWS: USA åbner fra november 2021 for alle, der er vaccineret mod Covid-19
 • Grundet stor efterspørgsel på autocampere i hele Nordamerika anbefaler vi at bestille hurtigst muligt til 2022

NATIONALPARKER OG NEONLYS I DET VESTLIGE USA

Glæd dig til et autocamper-eventyr på den ultimative rute rundt i USA's vestlige stater

16-dages autocamper-ferie fra kr. 7.195


70 22 66 00

Når man siger autocamper i USA, falder tankerne ofte på roadtrip i solskin, åbne vidder og ørkenlandskaber, storslåede nationalparker og storbyklassikere som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Alt dette og meget mere kan du få på denne autocamper-ferie i de vestlige stater Californien, Nevada, Utah og Arizona. Ruteforslaget sikrer dig den ultimative rejse på bjergtagende kyststrækninger, gennem glamourøse storbyer og tværs over vidtstrakte, uspolerede naturområder. Glæd dig også til at opleve nationalparker som Zion, Yosemite, Grand Canyon og Antelope Canyon.

Der er rig mulighed for at krydre ferien med ekstraoplevelser – f.eks. en guidet cykeltur i San Francisco, helikoptertur over Las Vegas eller Grand Canyon eller en sejltur på Lake Powell til smukke Antelope Canyon.

Dette ruteforslag er ca. 3.200 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Solnedgang over stranden ved Santa Monica, Los Angeles

  Du ankommer til den amerikanske storby Los Angeles, hvor den første overnatning er på hotel. 

  Hilton Los Angeles Airport

  Læs om hotellet
 • Oplev den danske historie i Solvang

  Start dagen med at hente autocamperen og følg den berømte Route 101 nordpå til byen San Louis Obispo og Santa Margarita Lake.

  På ruten til Santa Margarita Lake køres i området omkring Santa Barbara, som også kaldes for den amerikanske riviera. Her er Stillehavet på den ene side og vinmarker på den anden. Tag et stop undervejs, nyd de lækre strande, tag et dyp i havet eller nyd en frokost på en af de utallige dejlige restauranter.

  Undervejs er der mulighed for en afstikker til Solvang. Et lille stykke dansk historie ca. 200km nord for Los Angeles. Oplev byen som de danske immigranter grundlagde og hvor gadenavne og Den Lille Havfrue på Denmark Square minder om det gamle fædreland.

  Dagens distance: 360 km

 • Golden Gate Bridge i San Francisco

  Er du klar på at opleve den ikoniske storby San Francisco? På turen til San Francisco kan du bl.a. stoppe ved Hearst Castle. Husk at nyde den smukke natur langs kysten, f.eks. ved Big Sur og Pebble Beach. Dagens højdepunkt indtræffer, når du kører over den berømte Golden Gate Bridge. Der findes flere overnatningsmuligheder i området. En af dem er Petaluma KOA, som ligger 54 km nord for San Francisco. Her får du mulighed for at bo på en vaskeægte ranch med masser af dyr, som hele familien kan hilse på. Brug f.eks. Petaluma som base og tag på dagsture til San Francisco. Der er daglige afgange med bus til storbyen fra maj til oktober.

  Dagens distance: 420 km

 • Yosemite Nationalpark

  Med dette forslag til rute kommer du til fire spændende nationalparker, og den første er Yosemite. Vi anbefaler, at du bor i området i to dage. På den måde har du rig mulighed for at gå på opdagelse i nationalparken.

  Yosemite er kendt for sine flotte vandfald, fascinerende klippeformationer og blanke søer. Der er masser af afmærkede vandrestier, som gør, at du sikkert kan bevæge dig rundt i nationalparken og nyde naturen og det spændende dyreliv. I nationalparken er det også muligt at leje cykler, så man kan komme længere omkring. En anden mulighed er at hoppe på en af de gratis busser, der cirkler rundt i nationalparken.

  Dagens distance: 300 km

 • Velkommen til Las Vegas

  Turens længste distance venter på dag 7. Men de mange kilometer er det hele værd, når du først ankommer til Las Vegas – ”The Fun Capital”, som den kaldes. Bo to dage på campingpladsen Circus Circus, som ligger lige på ”The Strip”. Brug dag 8 på en gå-tur langs The Strip, nyd en af de mange verdensklasse-forestillinger, som konstant kører, f.eks. Cirque de Soleil. Aftenerne skal selvfølgelig bruges på besøg på et eller flere af de mange kasinoer. 

  Dagens distance: 640 km

 • Zion Nationalpark

  Blot tre timers kørsel fra Las Vegas ligger nationalparken Zion, som er meget anderledes end Yosemite. Nationalparken ligger i Utah. Nyd synet af Virgin River, som gennem de sidste millioner af år har bugtet sig igennem landskabet. Vi anbefaler, at du står tidligt op i Las Vegas, så du hurtigt ankommer til Zion. Derved får du mulighed for at tage på hiking-tur på Angels Landing – en spektakulær vandretur med fantastiske udsigtspunkter.

  Dagens distance: 260 km

   

 • Antelope Canyon

  Fra Zion National Park køres østover mod Page og Lake Powell. Et forslag til aktiviteter på dagen kunne være Antelope Canyon med de specielle lysformationer og en sejltur på Lake Powell.

  Dagens distance: 170 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Lake Powell til Antelope Canyon

  En spændende sejltur gennem den smalle, farverige og skulpturelle geologi ved den nedre del af Lake Powell. Turen starter ved Wahweap Marina ved Page, hvor du oplever Glen Canyon Dam, der er den andenstørste dæmning i hele USA. Dagens highlight er fascinerende Antelope,

    

 • Grand Canyon i morgentågen

  Ca. 200 km skiller Page og porten til den måske mest kendte nationalpark i verden: Grand Canyon. Vi har afsat to dage til at opleve den spektakulære kløft. Der kører gratis busser til udsigtspunkterne på South Rim. Herfra kan solnedgangen nydes og hvis vejret tillader det, er det også muligt at vandre ned i kløften i løbet af dagen. Overvej også en helikoptertur og se hele sceneriet fra oven.

  Dagens distance: 210 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Grand Canyon

  Der er ikke noget, der slår en helikoptertur over Grand Canyon! Den bedste oplevelse får du om morgenen og formiddagen, hvor sigtbarheden oftest er bedst. Det er vigtigt at bestille turen hjemmefra. Turen varer 30 min. og har afgang fra Grand Canyon.

  ;

    

 • Historiske Route 66

  Du har garanteret hørt om route 66? Nu får du mulighed for at køre på den ikoniske strækning. En stor del af oplevelsen denne dag er selve køreturen gennem landskabet. Husk at stoppe undervejs, træde ud af autocamperen og nyde det vilde syn af de enorme åbne vidder. 

  Tip: Stop ved Route 66-museet i Kingman – det er et stop værd!

  Dagens distance: 310 km

 • Yucca-træ i mojave ørkenen

  Turen går nu stik vest til Barstow og gennem nogle af de mest øde ørkenområder i det vestlige USA. Ved ankomst kan det anbefales at få en  forfriskning på Peggy Sues Diner i byen. Det er også her i nærheden at den forladte spøgelsesby Calico Ghost Town ligger.

  Dagens distance: 330 km

 • Los Angeles

  Det er rejsens sidste dag, og snuden vendes igen mod Los Angeles. Dagens distance kan tilbagelægges på 3,5 time.

  Dagens distance: 200 km

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Vores samarbejdspartnere
Standard
Cruise America

Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og over 30 udlejningsstationer i USA.

Luksus
Road Bear

Vælger du en Road Bear-autocamper, kan du glæde dig til en autocamper-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Standard
Cruise America

Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og over 30 udlejningsstationer i USA.

Luksus
Road Bear

Vælger du en Road Bear-autocamper, kan du glæde dig til en autocamper-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Los Angeles t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika
 • Et års medlemskab af Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA (værdi 650 kr.)
Autocamper
 • 14 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 2.000 forudbetalte miles (3.200 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Seværdigheder
 • U.S. Park Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 15 personer, til de fleste nationalparker i USA i et år (værdi 650 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Lavsæson : 16. august – 19. juni
Sommer: 20. juni – 15. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
10.095 kr.
7.195 kr.
Sommer 2021
17.195 kr.
10.795 kr.
Sommer 2022
16.695 kr.
10.695 kr.
2 voksne
Lavsæson
10.095 kr.
Sommer 2021
17.195 kr.
Sommer 2022
16.695 kr.
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
7.195 kr.
Sommer 2021
10.795 kr.
Sommer 2022
10.695 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Nordcaliforniens højdepunkter

  Højdepunkter

  • Storbyerne San Francisco og Sacramento
  • Nationalparken Yosemite
  • Vinområdet Sonoma
  • Vidunderlige kyststrækninger på Highway 1 langs Stillehavet
  • Mount Shasta, det andethøjeste bjerg i Cascades-bjergkæden

16-dages autocamper-ferie fra

7.395 kr.

Se rejsen
Newport Beach i Californien
Se kort

autocamper-rejse

Sydcaliforniens højdepunkter

  Højdepunkter

  • Afslappet storbystemning i Los Angeles
  • Farverige San Francisco med fængselsøen Alcatraz
  • Yosemite National Park
  • Bjergtagende kyststrækninger på Highway 1 langs Stillehavskysten
  • Havnebyen San Diego

14-dages autocamper-ferie fra

6.795 kr.

Se rejsen
Niagara Falls og Toronto i baggrunden
Se kort

autocamper-rejse

Naturskønne Ontario: Niagara Falls & Algonquin

  Højdepunkter

  • Det enorme vandfald Niagara Falls
  • Algonquin Provincial Park
  • De spændende kvarterer i Toronto
  • 1000 Islands i Saint Lawrence floden
  • Det både franske og engelske Ottawa

13-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Mt. Rainier NP i Washington
Se kort

autocamper-rejse

Storslået natur i det nordvestlige USA

  Højdepunkter

  • Overnatning i flere kendte nationalparker
  • Oplev et andet USA i de hyggelige, mindre byer
  • Flotte naturscenerier med vulkaner og gletsjere
  • Kom på sporet af nybyggere og indianere
  • Coulee Dam, der er tre gange større end Hoover Dam

15-dages autocamper-ferie fra

8.195 kr.

Se rejsen
Niagara Falls og Toronto i baggrunden
Se kort

autocamper-rejse

Naturskønne Ontario: Niagara Falls & Algonquin

  Højdepunkter

  • Det enorme vandfald Niagara Falls
  • Algonquin Provincial Park
  • De spændende kvarterer i Toronto
  • 1000 Islands i Saint Lawrence floden
  • Det både franske og engelske Ottawa

13-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke