Firma – og grupperejser

15% RABAT PÅ CRUISE AMERICA OG CRUISE CANADA AUTOCAMPERE
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. april 2024 og 31. oktober 2024. Bestilling senest 31. december 2023.

NEW ENGLAND – HISTORIE, KYST & GRØNNE SKOVE

Skovrig natur, idylliske kyststrækninger og interessante historiske oplevelser

13-dages autocamper-ferie fra kr. 9.295


70 22 66 00

En ferie i autocamper er oplagt, når du vil have mest muligt ud af din USA-rejse. Denne rejse byder på skovrig natur, idylliske kyststrækninger og interessante historiske oplevelser i de ikoniske New England-stater Vermont, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Connecticut og Rhode Island.

New England skiller sig på mange måder ud fra resten af USA, og mange amerikanere føler sig hensat til Europa på grund af landskabet og de præg på området, som de mange europæiske immigranter har sat gennem tiden. Følg selv i fodsporene på de første engelske pilgrimme ved Plymouth Rock, og gå på opdagelse i Bostons rige historie langs The Freedom Trail. Lad dig betage af de uspolerede landskaber i de mange statsparker på rejsen, og nyd de mange muligheder for velsmagende pauser med alskens godt fra havet på menuen.

Ruten er omkring 2.210 kilometer

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Udsigt over New Haven, Connecticut - omridset af det berømte universitet Yale kan anes i forgrunden

  I dag starter eventyret, når du får nøglerne i hånden til den autocamper, der skal være dit hjem de næste 11 dage. Fra Newark runder du Long Island Sound, hvorpå kursen går nordøst mod byen Preston i Connecticut. Undervejs kan du lægge vejen forbi havnebyen Bridgeport, der byder på museer og statens eneste zoologiske have. Du kan også gøre holdt i statens andenstørste by New Haven, hvor man finder det verdenskendte universitet Yale, og som også er tidligere præsident George W. Bushs fødeby.

  Dagens distance: 256 km

 • Udsigt over havnen i den lille kystby Mystic

  I dag foreslår vi at køre ud til den lille kystby Mystic, hvor du finder det spændende maritime museum Mystic Seaport. Museet fortæller den interessante søfartshistorie for området, og der er en levende fiskerby, som den så ud i 1800-tallet komplet med skuespillere, der opfører sig, som var det i de gode gamle dage. Derudover er der flere smukke skibe at gå på opdagelse i. Med danske øjne er det især af interesse, at man her finder det tidligere forsyningsskib Gerda III, der under 2. verdenskrig blev brugt til at smugle omkring 300 danske jøder til Sverige. Også det tidligere skoleskib Georg Stage, der i dag er omdøbt til Joseph Conrad, er at finde her.

  Det er også oplagt at lægge vejen forbi Newport i staten Rhode Island, der ikke blot er USA’s mindste stat, men også en af de tættest befolkede. Byen Newport har haft en magisk tiltrækningskraft på nogle af de rigeste amerikanske familier, og de ”mansions”, der findes her i byen, er små eventyrlige slotte omgivet af velplejede parker. Man kan komme indenfor og opleve en svunden tid i eksempelvis The Marble House, der giver indblik i, hvordan Vanderbilt-familien boede i slutningen af det 19. århundrede. Og føler man sig hensat til F. Scott Fitzgeralds roman The Great Gatsby, er det ikke så underligt, da Newport og dens rige indbyggere dannede forlæg til den fiktive by, der optræder i klassikeren.

  Dagens distance: 200 km

 • Udsigt over stranden og havet ved Cape Cod

  Inden turen går nordpå til Plymouth, kan du sætte kursen ned til halvøen Cape Cod og havnebyen Hyannis. Cape Cod er med sine skønne klitter, strande og små fiskerlejer et yndet fristed for folk fra New York og Boston. Det gælder også Kennedy-familien, der hver sommer kørte fra Boston til deres sommerresidens i Hyannis. Cape Cod var John F. Kennedys favoritsted, og i 1961 var han initiativtager til oprettelsen af den nationalpark, der i dag dækker hele den nordøstlige del af halvøen. På Kennedy-museet i det gamle rådhus i Hyannis kan man få historien om præsidentens fascination af Cape Cod.

  Tilbage i Plymouth er det et must at se den store granitsten Plymouth Rock, der ligger der, hvor man mener, de første engelske pilgrimme gik i land i 1620 for at grundlægge den første amerikanske koloni. Her kan du også se en kopi af skibet ”Mayflower”, som bragte pilgrimmene over Atlanterhavet, og på frilandsmuseet Plimoth Plantation kan du opleve en landsby fra perioden og få et indblik i, hvordan hverdagen så ud dengang.

  Dagens distance: 88 km

 • Hyggelig gade i historiske Boston

  Turen fortsætter langs den smykke østkyst, og det er oplagt at tilbringe noget tid i Boston. Boston er hovedstaden i Massachusetts, og af alle de amerikanske storbyer er Boston den mest europæiske. Sightseeing i byen er på mange måder en tidsrejse tilbage til 1700-tallet og de første 13 amerikanske kolonier. Det kan du få et indtryk af på en tur rundt i byen til de historiske seværdigheder, der udgør The Freedom Trail, og som har relation til de begivenheder, der gik forud for den amerikanske uafhængighedserklæring i 1776.

  Fra den største by i New England går turen nordpå forbi små hyggelige byer, idylliske fiskerlejer og dejlige strande. Læg evt. vejen forbi Salem, der er berømt – om ikke berygtet – for sine hekseprocesser i slutningen af 1600-tallet, hvor man jagtede personer, som man mente udførte trolddom og sort magi.

  Dagens distance: 232 km

 • Fyret ved kysten ud for Portland, Maine

  Det er en dag med oplevelser langs kysten i Maine, hvor livet leves mindre hektisk. I Portland, der er Maines største by, kan du gå på opdagelse i den gamle bydel, og i Camden foreslår vi en sejltur i Penobscot Bay – et af de mest naturskønne områder på Maines kyst. Har du ikke allerede smagt suppen ”clam chowder”, der er en New England-specialitet, har du chancen denne dag, hvor den ene lille fiskerby afløser den anden på ruten til Bar Harbour.

  Bar Harbour på Mount Desert Island var i starten af det 19. årh. østkystens mest populære feriested, foranlediget af, at landskabsmalerne Thomas Cole og Frederick Kirke i 1844, der brugte stedets barske landskab som motiv, og de velhavende familier, der købte malerierne, begyndte at tilbringe somrene der.

  Dagens distance: 376 km

 • Udsigt over Mount Blue State Park, Maine

  I dag går turen ind i landet til Maines største statspark, Mount Blue State Park. Undervejs kan du gøre et stop i Bangor, der i forne tider var tømmerhovedstaden over dem alle. Takket være den lukrative tømmerhandel har byen en masse interessant arkitektur at gå på opdagelse i. Og lad der så ellers gå natur i den!

  I statsparken Mount Blue State Park er der åbent året rundt, og der er derfor udendørs aktiviteter for alle interesser. Om vinteren kan man stå på ski, isfiske og køre på snescooter, og om sommeren kan man ro i kano, fiske, vandre og slappe af. Tag f.eks. hen til Webb Beach, hvor du kan bade i søen og slappe af ved søens sandbred, og ved Center Hill kan du hoppe i vandreskoene og følge en af områdets mange vandreruter.

  Dagens distance: 256 km

 • Du kan være heldig at se en sortbjørn i White Mountain National Forest

  Turen går ind i landet til White Mountains, hvor Mount Washington troner over alle andre bjergtoppe med sine 1.874 m. Uanset om du tager til toppen i bil, til fods eller med det charmerende lille tog, der kører i rutefart til toppen, er du garanteret en stor naturoplevelse. Og er vejret venligt stemt, kan du fra toppen nyde en enestående udsigt. Du kan måske være heldig at få et glimt af en sortbjørn, som der er en del af i området.

  Tag dig eventuelt også tid til at besøge den lille hyggelige by Bethlehem, der byder på små antikvitetsbutikker, gaveshops og gode restauranter.

  Dagens distance: 160 km

 • Dartmouth College – et af USA's syv Ivy League-universiteter

  I dag udskifter du det ene smukke landskab med et andet, når det går videre til Gifford Woods State Park, der er en skøn lille statspark tæt på bjergene Killington og Pico. Statsparken ligger også i nærheden af den kendte vandrerute Appalachian Trail, der strækker sig 3.500 km gennem det østlige USA. Er du til vandreruter, kan du finde støvlerne frem i Gifford Woods State Park, men er du mere i sightseeing-humør i dag, anbefaler vi at stoppe i byen Hanover på din vej mod statsparken.

  I Hanover finder man det berømte universitet Dartmouth College, der blev grundlagt i 1769. Dartmouth tilhører Ivy League, der bl.a. også tæller Harvard, Yale og Princeton – og er et af landets mest estimerede universiteter. Her kan du passende finde Lou’s – Hanovers ældste diner og de studerendes yndlings-hæng-ud-sted, hvor du kan nyde en god kop kaffe med et stykke tærte eller en god burger.

  Dagens distance: 200 km

 • Den historiske bro, som krydser floden Battenkill ved det vestlige Arlington

  I dag er der mulighed for at dykke ned i en helt særlig del af nyere amerikansk historie, når ruten går til den lille by Arlington, der ligger idyllisk ved floden Battenkill. Det var nemlig i Arlington, at den kendte amerikanske forfatter, kunstner og illustrator Norman Rockwell boede i perioden 1939-53. Norman Rockwell er især kendt for sine mange forsider, der prydede avisen Saturday Evening Post gennem fem årtier. Han yndede især at bruge hverdagssituationer som motiv og har dermed været med til at fange den amerikanske sjæl og dokumentere en hel periode.

  På Norman Rockwell-udstillingen i Arlington kan du stifte bekendtskab med et bredt udsnit af hans værker og få helt særlige historier fra lokale Arlington-indbyggere, der blev brugt som motiv i hans mange illustrationer.

  Dagens distance: 96 km

 • Præsident Franklin D. Roosevelts fødehjem i Hyde Park

  I dag går ruten sydpå tilbage til staten New York langs Hudson-floden, hvor vi anbefaler at gøre stop ved Hyde Park. Her finder du ejendommen Springwood – stedet, hvor præsident Franklin D. Roosevelt blev født, boede og senere hen begravet. Her kan man gå på opdagelse i museet, i dele af ejendommen og i haveanlægget.

  Når sulten melder sig, er det oplagt at lægge vejen forbi kokkeskolen/kokke-universitetet Culinary Institute of America, hvor de studerende finpudser deres evner i én af fire campus-restauranter, hvor ingen gourmet går forgæves (det anbefales at bestille bord i forvejen).

  Videre går det til den lille hyggelige by Gardiner, der ligger tæt på Minnewaska State Preserve, hvor der er mulighed for at nyde naturen på både den afslappede og den aktive måde.

  Dagens distance: 225 km

 • Newarks skyline i New Jersey

  I dag er det tid til at levere autocamperen tilbage for at vende snuden hjemad mod Danmark.

  Dagens distance: 120 km

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Vores samarbejdspartnere
Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Prisen inkluderer
Fly
 • Fly Danmark – New York t/r inkl. skatter og afgifter
Hotel
 • 1 overnatning på hotel anbefalet af Risskov Rejser
Autocamper
 • 11 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 1.400 forudbetalte miles (2.240 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Ekstra inkluderet
 • America the Beautiful National Park Pass
 • Et års medlemskab af Harvest Host
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Vinter: 1. november – 20. april
Forår: 21. april -20. juni
Sommer: 21. juni – 20. august
Sensommer: 21. august – 31. oktober

Rejseperiode
2 Voksne
2 voksne / 2 børn
Vinter 2023/24
13.795 kr.
9.295 kr.
Forår 2024
15.195 kr.
9.995 kr.
Sommer 2024
20.295 kr.
13.495 kr.
Sensommer 2024
15.795 kr.
10.295 kr.
2 Voksne
Vinter 2023/24
13.795 kr.
Forår 2024
15.195 kr.
Sommer 2024
20.295 kr.
Sensommer 2024
15.795 kr.
2 voksne / 2 børn
Vinter 2023/24
9.295 kr.
Forår 2024
9.995 kr.
Sommer 2024
13.495 kr.
Sensommer 2024
10.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Det bedste af det vestlige USA i autocamper

  Højdepunkter

  • Start rejsen med to dage i San Francisco
  • Californiens flotte kyst på Highway 1
  • Spot stjernerne i Hollywood
  • Solnedgang over Grand Canyon
  • Neonlysene i Las Vegas
  • Yosemites vandfald og dyreliv

17-dages autocamper-ferie fra

10.395 kr.

Se rejsen
Mt. Rainier NP i Washington
Se kort

autocamper-rejse

Storslået natur i det nordvestlige USA

  Højdepunkter

  • Overnatning i flere kendte nationalparker
  • Oplev et andet USA i de hyggelige, mindre byer
  • Flotte naturscenerier med vulkaner og gletsjere
  • Kom på sporet af nybyggere og indianere
  • Coulee Dam, der er tre gange større end Hoover Dam

15-dages autocamper-ferie fra

10.595 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Nationalparker og neonlys i det vestlige USA

  Højdepunkter

  • Start rejsen i Los Angeles
  • Spot stjernerne i Hollywood
  • Californiens flotte kyst på Highway 1
  • Yosemites vandfald og dyreliv
  • Neonlysene i Las Vegas
  • Solnedgang over Grand Canyon

16-dages autocamper-ferie fra

9.995 kr.

Se rejsen