Firma – og grupperejser

STORSLÅET NATUR I DET NORDVESTLIGE USA

En rejse, hvor naturoplevelserne står i kø

15-dages autocamper-ferie fra kr. 10.895


70 22 66 00

Vælg en autocamper til ferien i det nordvestlige USA. Naturoplevelserne står i kø på denne rute gennem staterne Washington, Wyoming, Idaho, Montana og Oregon, og du får især naturoplevelserne i nationalparkerne. Ruten er planlagt sådan, at der er mulighed for at overnatte i flere nationalparker, og det gør kun oplevelsen i autocamperen større. Det vil i øvrigt være en god idé at lægge ekstra dage ind og forlænget opholdet i f.eks. nationalparkerne Yellowstone og Mt. Rainier. Ruten giver også mulighed for at komme på sporet af indianernes og nybyggernes historie samtidig med, at du får indblik i, hvordan livet leves i tyndtbefolkede områder.

Turen i ruteforslaget er ca. 3.040 km.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Webinar: Bliv klogere på Midtvesten


 
Dagsprogram
 • Velkommen til Seattle

  Seattle er nok mest kendt, fordi virksomhederne Microsoft og Boeing holder til i byen, og så er der selvfølgelig udsigtstårnet Space Needle, der har været byens vartegn siden Verdensudstillingen i 1962, og hvorfra der i klart vejr er udsigt til skyskrabere og vulkaner.

  Første overnatning er på hotel.

 • Køreturen til Mount Vernon byder på mange fine landskaber

  Autocamperen hentes. Denne dag er der kun planlagt en kort køretur nordpå til Mount Vernon, og der er tid til at købe ind og til at vænne sig til at sidde bag rattet i en autocamper.

  Dagens distance: 65 km

 • North Cascades National Park - Risskov Rejser

  Ruten følger Skagit River og går gennem små byer som Lyman, Hamilton og Concrete til Rockport og Marblemount. Især Concrete er et stop værd, for byen var engang kendt som ”cement city”.

  Du når til North Cascades National Park, og det er lidt interessant at lægge mærke til stednavnene i nationalparken – Damnation Peak, Mt. Despair, Mt. Terror – og så endelig Mt. Triumph. Kun én asfalteret vej fører igennem det alpine landskab med ikke mindre end 300 gletsjere, og det siger lidt om det wilderness-eventyr, der venter. Der skulle gerne blive tid til at opleve Diablo Lake og Ross Dam denne dag. Der overnattes i nationalparken.

  Dagens distance: 105 km

 • Coulee Dam i Electric City

  Fortsæt igennem North Cascades National Park og Okanogan National Forest til Electric City, hvor den store attraktion er Coulee Dam – en af verdens største vandkraftsdæmninger og med en kapacitet tre gange større end Hoover Dam. Til bygningen af dæmningen er der brugt lige så meget cement som til en cementeret vej fra Los Angeles til New York. Det vil være en god idé at besøge Grand Coulee Visitors Center og sætte tid af til at opleve det imponerende bygningsværk og se, hvordan opdæmningen har ændret landskabet.

  Dagens distance: 280 km

 • Udsigt over det sparsomt bebyggede område omkring Spokane, Washington

  Der fortsættes vestpå gennem et område med sparsom bebyggelse, og man kan ikke undgå at blive overrasket, når byen Spokane dukker op. Det er en god idé at planlægge et stop i Spokane, der er den næststørste by i delstaten Washington. Der dyrkes vin i området omkring Spokane, og både i byen og i Spokane Valley kan du få en vinoplevelse.

  Du krydser grænsen til delstaten Idaho og kommer til Coeur d’Alene. I nærheden af byen ligger den gamle missionsstation Cataldo, som katolske missionærer etablerede i 1850’erne. Stedet fortæller interessant historie, og der er samtidig tale om et usædvanligt naturskønt område.

  Dagens distance: 195 km

 • Udsigt over Downtown Butte Montana

  Du kører igennem delstaten Idaho dér, hvor den er meget smal, og hvor man næsten kan se fra den østlige til den vestlige grænse. Den historiske by Anaconda ligger indrammet af et bjergrigt sceneri på ruten til Butte. Anaconda var oprindelig en kobbermineby, og går du en tur på byens hovedgade, kommer du forbi The Washoe Theater, som er en arkitektonisk perle. Butte har også en fortid som mineby, og her i området var det både guld, sølv, bly og zink, der blev hentet op fra undergrunden.

  Dagens distance: 440 km

 • Græssende bisoner i Yellowstone National Park

  Det vil være en god idé at vælge rute 191 og køre igennem Gallatin National Forest på vejen til Yellowstone National Park. Nationalparken Yellowstone blev oprettet i 1872 og var den første i verden af sin slags. Listen over seværdigheder er naturligvis lang i en nationalpark på næsten 9.000 km2 – et område langt større end Sjælland! Yellowstone er verdens mest aktive gejserområde med flere hundrede aktive gejsere, tusindvis af varme kilder og farverige landskaber. Denne dag kan du sikkert nå at opleve Mammoth Hot Springs – et usædvanligt naturfænomen, som kun findes få steder i verden, og gejseren Old Faithful.

  Det vil være en god idé at afsætte en dag eller to mere til at opleve Yellowstone, der også har sin egen Grand Canyon, og den 470 m dybe kløft kan Yellowstone River tage æren for.

  Dagens distance: 290 km

 • Udsigt til bjergene i Grand Teton National Park

  Du forlader Yellowstone via den sydlige udgang og kører stort set fra en spektakulær nationalpark til den næste. Grand Teton National Park har ikke Yellowstones størrelse, men bjergtinderne, der troner over de flade søer og enge, er et imponerende syn. Den højeste bjergtinde, Grand Teton, på 4.197 m hører ikke til de højeste i USA, men ingen ligger i så smukke omgivelser. Bliv på rute 89 og fortsæt vestpå til Idaho Falls.

  Dagens distance: 345 km

 • Oregon Trail - her kommer du på sporet af de første nybyggere i USA

  Oregon Trail er en rute i det vestlige USA, som de første nybyggere fulgte, da de i midten af det 19. årh. drog til den nordlige del af Stillehavskysten for at bosætte sig, og den historiske rute kommer du på sporet af i denne del af USA. Oregon Trail begyndte i Kansas City og gik gennem det, der i dag er staterne Kansas, Nebraska, Wyoming, Idaho og Oregon. Denne dag kan du f.eks. opleve Register Rock, hvor mange håbefulde nybyggere ridsede deres navn på stenen, inden de forsatte i deres prærievogne gennem ukendt land.

  Ruten denne dag går gennem Fort Hall Indian Reservation, og her kan du opleve, hvordan oprettelse af kasinoer forandrer hverdagen for den oprindelige befolkning i reservaterne, og på Shoshone-Bannock Tribal Museum kan du få en historisk fortælling. Byen American Falls har en lidt speciel historie. I forbindelse med bygningen af American Falls Dam blev byen i 1925 flyttet til sin nuværende placering, og alt efter vandstanden i American Falls Dam kan man se adskillige bygninger, der helt spøgelsesagtigt dukker op over vandoverfladen.

  Dagens distance: 88 km

 • Udsigt over Snake River, Idaho

  Dagens rute går til Boise, der er provinshovedstad i Idaho, og første del af ruten følger Snake River. Trænger du til at strække ben, så gør det i Thousand Springs State Park, og du kan også tage en afstikker ved Glens Ferry til Snake River Birds of Prey National Conservation Area, hvor der er en stor koncentration af rovfugle. En anden afstikker kunne være til Brueau Dunes, som er et fascinerende klitområde. Du kan naturligvis også vælge at køre direkte til Boise eller til campingpladsen, der ligger lidt uden for byen.

  Dagens distance: 335 km

 • Wallowa-Whitman National Forest, Oregon

  Efter en kort køretur krydses grænsen til Oregon, og efter en længere strækning gennem et øde område kommer du til Baker City. Her kan du besøge National Historic Oregon Trail Interpretive Center, der på flere forskellige interessante måder fortæller historien om The Oregon Trail. Dagens mål er en campingplads i nærheden af byen Le Grande, og i stedet for at følge motorvejen kan du vælge en rute gennem Wallowa-Whitman National Forest.

  Dagens distance: 255 km

 • Smuk udsigt over Portland på en diset dag

  En stor del af dagens rute til Portland følger Columbia River, som danner grænse til staten Washington. Det er oplagt at stoppe i byen Pendleton. Der har boet indianere i området i 10.000 år, og et besøg på Tamástslikt Cultural Institute giver et interessant indblik i indianernes kultur før og nu. Stop evt. også ved Fort Dalles på Oregon Trail, der oprindeligt var den amerikanske hærs forpost i ”indian country”. I Hood River kan du tage en afstikker til Panorama Point og nyde den spektakulære udsigt til Mount Hood.

  Der bliver sikkert også tid til at opleve Portland – tag f.eks. til Mississippi Avenue med de mange finurlige butikker, kig indenfor i verdens største boghandel Powell’s Books og besøg et af Portlands mange mikrobryggerier.

  Dagens distance: 240 km

 • Mount Rainier tårner op i landskabet med sine 4.392 meter

  Fra Portland går turen nordpå til Mt. Rainier National Park i staten Washington, og undervejs kan du få et glimt af vulkanen Mt. St. Helens, der havde et voldsomt udbrud i 1980, der totalt ændrede landskabet, og f.eks. blev bjergets højde reduceret med 400 m.

  Mt. Rainier National Park blev etableret i 1899, og i nationalparken rejser vulkanen Mt. Rainier sig magtfuldt 4.392 m i vejret, og den regnes for en aktiv vulkan, selv om den ikke har haft nævneværdige udbrud de sidste 600 år. Naturen med det rige dyreliv inviterer til vandreture, og der findes et utal af velbeskrevne muligheder.

  Dagens distance: 290 km

 • Seattle skyline, USA

  Autocamperen afleveres i forstaden Everett, og der er afrejse fra lufthavnen i Seattle.

  Dagens distance: 175 km

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold på Hawaii

  Tilføj en eksotisk bade- og oplevelsesferie til rejsen!

  Pakken inkluderer både Oahu og Maui, to af øerne i Ø-gruppen Hawaii. Oahu er mest kendt for sandstranden i byen Honolulu og så Pearl Harbour, men en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater

    

Vores samarbejdspartnere
Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Prisen inkluderer
Fly
 • Fly Danmark – Seattle t/r inkl. skatter og afgifter
Hotel
 • 1 overnatning på hotel anbefalet af Risskov Rejser
Autocamper
 • 13 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 1.900 forudbetalte miles (3.040 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Ekstra inkluderet
 • America the Beautiful National Park Pass
 • Et års medlemskab af Harvest Host
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 21. april -20. juni
Sommer: 21. juni – 20. august
Sensommer: 21. august – 31. oktober
Vinter: 1. november – 20. april

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Vinter 2022/23
15.795 kr.
10.895 kr.
Forår 2023
17.195 kr.
11.595 kr.
Sommer 2023
22.795 kr.
16.595 kr.
Sensommer 2023
18.195 kr.
12.095 kr.
2 voksne
Vinter 2022/23
15.795 kr.
Forår 2023
17.195 kr.
Sommer 2023
22.795 kr.
Sensommer 2023
18.195 kr.
2 voksne / 2 børn
Vinter 2022/23
10.895 kr.
Forår 2023
11.595 kr.
Sommer 2023
16.595 kr.
Sensommer 2023
12.095 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Det bedste af det vestlige USA i autocamper

  Højdepunkter

  • Start rejsen med to dage i San Francisco
  • Californiens flotte kyst på Highway 1
  • Spot stjernerne i Hollywood
  • Solnedgang over Grand Canyon
  • Neonlysene i Las Vegas
  • Yosemites vandfald og dyreliv

17-dages autocamper-ferie fra

10.895 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Nationalparker og neonlys i det vestlige USA

  Højdepunkter

  • Start rejsen i Los Angeles
  • Spot stjernerne i Hollywood
  • Californiens flotte kyst på Highway 1
  • Yosemites vandfald og dyreliv
  • Neonlysene i Las Vegas
  • Solnedgang over Grand Canyon

16-dages autocamper-ferie fra

10.095 kr.

Se rejsen