Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

SYDCALIFORNIENS HØJDEPUNKTER

De bedste sandstrande, nationalparker og skøn storbystemning

14-dages autocamper-ferie fra kr. 6.795


70 22 66 00

Los Angeles, San Francisco, San Diego og nationalparken Yosemite. Dette autocamper-ruteforslag har det hele og mere til. På rejsen oplever du både stemningen i meget forskellige storbyer langs vestkysten og kommer til at stå ansigt til ansigt med spektakulær natur i nationalparkerne og på landevejene, hvor landskabet kontinuerligt folder sig ud for øjnene af dig. Der bliver også tid til at stikke tæerne i sandet, nyde brisen fra Stillehavet og tage en dukkert i poolen på campingpladserne. Hvis du vil opleve det bedste af det sydlige Californien på en autocmaper-ferie, så er det her rejsen for dig!

Turen i ruteforslaget er ca. 2.400 km.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Udsigt over Los Angeles fra det berømte Hollywood-skilt

  Ankomst til Los Angeles, hvor første overnatning er på hotel.

  Hilton Los Angeles Airport

  Læs om hotellet
 • Santa Barbara Beach

  I Los Angeles henter du autocamperen og finder omkring fire timers kørsel væk den campingplads, som du skal overnatte på. Området omkring Santa Barbara kaldes ”den amerikanske riviera”, så strandene og restauranterne langs kysten giver dig rig mulighed for at gøre holdt flere steder på vejen. Vi foreslår at lægge vejen forbi Chumash Painted Cave, som er en grotte, hvor et indfødt folk gennem måske mere end 1.000 år har malet motiver af deres kosmologi.

  Dagens distance: 385 km

 • Sæler soler sig nær Hearst Castle

  På dagens rute kører du med næsen mod Stillehavet og videre på en af de mest berømte strækninger i USA, Highway 1. Tæt på, hvor du skal bo denne nat, ligger Hearst Castle. Aviskongen William Randolph Hearst realiserede i 1920’erne en næsten ufattelig drøm, der var inspireret af tidligere tiders fyrster, ved at bygge det imponerende slot og fylde de 144 værelser med uvurderlige kunstskatte primært fra Europa. Slottet ligger på toppen af bjerget La Cuesta Encantada – “Den fortryllende bakke” – og her blev der holdt overdådige fester i de brølende 1920’ere for indflydelsesrige politikere og Hollywood-stjerner. Der findes forskellige guidede ture, og det er en god idé at bestille billet i forvejen, da slottet er en af USA’s største seværdigheder.

  Dagens distance: 90 km

 • Køreturen langs Highway 1 er en af verdens smukkeste

  Fortsæt rejsen mod nord på en af verdens mest naturskønne highways. Kyststrækningen mellem San Simeon og Carmel er den mest dramatiske på Highway 1 og kaldes for Big Sur, og dramatikken understreges af de mange broer, der strækker sig over kløfter, som skærer sig ind i landskabet.

  Monterey har været Californiens hovedstad i flere perioder og er kendt for sin smukke beliggenhed og gamle victorianske huse, men det er forfatteren John Steinbeck, der har sat byen på verdenskortet. Du kan bl.a. opleve Fisherman’s Wharf og Cannery Row, som Steinbeck udødeliggjorde i en roman af samme navn. Har du tid, skulle du overveje en køretur på 17-Mile Drive, der snor sig gennem milliardærernes paradis på den sydlige del af Monterey-halvøen. Vær opmærksom på, at det er en privat vej, som koster ca. 10 dollars at køre på – men så oplever du til gengæld også noget af det mest mondæne, man kan forestille sig.

  Du skal de næste to dage bo på en campingplads knap 25 km fra San Francisco. Det giver dig mulighed for at undgå at skulle manøvrere autocamperen rundt og finde parkeringspladser inde midt i byen. Du kan komme ind til San Francisco med bus eller BART-toget (Bay Area Rapid Transit).

  Dagens distance: 370 km

 • Yosemite National Park

  Kør øst mod Yosemite, som er en af de mest kendte – og måske også smukkeste – af alle USA’s nationalparker.

  De næste to dage er afsat til at nyde naturen i Yosemite, der er kendt for flotte vandfald, monumentale klipper, spejlblanke søer, uforglemmelige udsigtspunkter og et spændende dyreliv. I nationalparken er der mange afmærkede vandrestier, som man roligt kan begive sig ud på, men det er også muligt at leje cykler og komme længere omkring. Endelig er det muligt at tage med de gratis busser, der cirkler rundt i nationalparken.

  Vi foreslår at lægge vejen forbi vandfaldene Bridal Veil og Yosemite Falls på vandreture på de anlagte stier. I foråret og den tidlige sommer er vandmasserne så kraftige, at det kan være en god idé at pakke lidt ekstra tøj med i en pose i rygsækken eller tage regnslag på, hvis du vil helt tæt på vandfaldene. Hvis du har vandreskoene på, er det oplagt at vandre de godt fire km op til Inspiration Point. Stien er stejl op mod toppen, men udsigten fra toppen er det hele værd.

  Dagens distance: 240 km

 • Nationalparken Kings Canyon

  I dag kører du for en sidste gang gennem Yosemite og på naturskønne Route 395 mod syd. På dagens rute kører du forbi intet mindre end tre forskellige nationalparker: Kings Canyon, Death Valley og Sequoia. Du kører også forbi Mt. Whitney, som er det højeste punkt i ”fastlands-USA”. Mellem al den overvældende og skønne natur ligger Manzanar. Uanset kontinuerlige kontroverser om, hvorvidt Manzanar skal betegnes som tidligere ”relokationslejr”, ”interneringslejr” eller slet og ret ”koncentrationslejr”, er virkeligheden, at over 110.000 japansk-amerikanere blev tvangsforflyttet hertil i løbet af 2. verdenskrig. Lejren er bevaret som minde om en del af amerikansk historie, som de færreste nok kender til, og giver en helt anden indsigt i USA som ”land of the free”.

  Dagens distance: 480 km

 • Den gamle togstation i Barstow

  Fortsæt rejsen mod syd gennem Sierra Nevada og til de langstrakte vidder i Mojave-ørkenen, som dækker en stor del af det sydlige Californien, Utah, Nevada og Arizona. Du overnatter i Barstow, som engang var en korsvejsby, hvor Route 66 og The Old Spanish Trail, som forbandt bosættelserne i det nordlige New Mexico med Los Angeles, krydsede hinanden. I dag er det primært shoppelystne besøgende, der lægger vejen forbi byen, hvor der ligger to store outlet-centre.

  I Mojave-ørkenen ligger en del spøgelsesbyer, hvoraf en af de mere berømte er Calico, som opblomstrede sent i 1800-tallet, da der blev opdaget sølv i området. Efter få årtier halveredes sølvprisen, og de eventyrlystne guld- og sølvgravere efterlod byen, som i dag fremstår restaureret præcis som i sin storhedstid. Der er kun ca. 20 minutters kørsel fra campingpladsen til Calico, og du kan tage en af shuttlebusserne, der kører direkte til spøgelsesbyen.

  Dagens distance: 260 km

 • Pandabjørn i San Diego Zoo

  De næste to dage kan du bl.a. bruge til at begrave tæerne i sandet, læne dig tilbage og få pulsen helt ned. Du skal bo tæt på San Diego, hvor du f.eks. kan tage en tur i verdensberømte San Diego Zoo eller besøge det historiske Hotel del Coronado, som er et af de eneste tilbageværende eksempler på en amerikansk arkitektonisk genre: victorianske strandhoteller bygget i træ. Det var det største resort i verden, da det åbnede i 1888, og utallige præsidenter, kongelige og kendte har boet her gennem tiden.

  Dagens distance: 300 km

 • Orange County Coastline

  Newport Beach er en strandby i Orange County, hvor der året rundt er nyt at opleve. Langs kysten er der rige muligheder for spændende spiseoplevelser – herunder også vinsmagning – og aktiviteter for hele familien. Med et pariserhjul, arkadespillehaller og mulighed for hvalsafari er her noget for enhver. Vi anbefaler at tage et kig i Newport Beachs egen aktivitetskalender, som giver et godt overblik over kommende arrangementer, når du nærmer dig afrejsen fra Danmark.

  Dagens distance: 145 km

 • Los Angeles

  Efter morgenmaden er der kun små 50 km til Los Angeles, hvor du afleverer autocamperen og derefter vender næsen mod lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark.

  Dagens distance: 50 km

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Vores samarbejdspartnere
Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Los Angeles t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Los Angeles ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika
 • Et års medlemskab af Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA (værdi 650 kr.)
Autocamper
 • 12 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 1.500 forudbetalte miles (2.400 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Seværdigheder
 • U.S. Park Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 15 personer, til de fleste nationalparker i USA i et år (værdi 650 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Lavsæson: 16. august – 19. juni
Sommer: 20. juni – 15. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
9.295 kr.
6.795 kr.
Sommer 2021
15.295 kr.
9.795 kr.
Sommer 2022
14.895 kr.
9.795 kr.
2 voksne
Lavsæson
9.295 kr.
Sommer 2021
15.295 kr.
Sommer 2022
14.895 kr.
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
6.795 kr.
Sommer 2021
9.795 kr.
Sommer 2022
9.795 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Nordcaliforniens højdepunkter

  Højdepunkter

  • Storbyerne San Francisco og Sacramento
  • Nationalparken Yosemite
  • Vinområdet Sonoma
  • Vidunderlige kyststrækninger på Highway 1 langs Stillehavet
  • Mount Shasta, det andethøjeste bjerg i Cascades-bjergkæden

16-dages autocamper-ferie fra

7.395 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Nationalparker og neonlys i det vestlige USA

  Højdepunkter

  • Start rejsen i Los Angeles
  • Spot stjernerne i Hollywood
  • Californiens flotte kyst på Highway 1
  • Yosemites vandfald og dyreliv
  • Neonlysene i Las Vegas
  • Solnedgang over Grand Canyon

16-dages autocamper-ferie fra

7.195 kr.

Se rejsen
Mt. Rainier NP i Washington
Se kort

autocamper-rejse

Storslået natur i det nordvestlige USA

  Højdepunkter

  • Overnatning i flere kendte nationalparker
  • Oplev et andet USA i de hyggelige, mindre byer
  • Flotte naturscenerier med vulkaner og gletsjere
  • Kom på sporet af nybyggere og indianere
  • Coulee Dam, der er tre gange større end Hoover Dam

15-dages autocamper-ferie fra

8.195 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke