Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

SYDSTATSSTEMNING & FLORIDAS STRANDE

Oplev sydstaternes forskellige højdepunkter

15-dages autocamper-ferie fra kr. 6.995


70 22 66 00

Vælger du dette forslag til ferien i autocamper, kan du glæde dig til at opleve mange forskellige sider af USA – fra Floridas skønne strande til sydstatsstemning i staterne Georgia og South Carolina. Naturoplevelserne får du især i Great Smoky National Park, men mange af campingpladserne, vi foreslår, ligger også usædvanligt naturskønt. Det er en god idé at bestille plads om ikke på alle, så i hvert fald på de fleste af campingpladserne inden afrejsen – der er ikke noget mere ærgerligt end at køre forgæves. Overvej, om der er steder på ruten, hvor du har lyst til at blive længere. Autocamperen kan hentes i Kissimmee/Orlando, Tampa eller Atlanta, og du kan vælge at begynde/slutte turen i autocamper i en af disse byer.

Turen i ruteforslaget er ca. 2.530 km.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Daytona fra strandsiden

  Autocamperen hentes, og ruten følger kysten nordpå til St. Augustine, der er den ældste europæiske bosættelse i USA grundlagt allerede i 1565. Undervejs kan du opleve Daytona Beach. Bilkørsel er tilladt på den 37 km lange strand, og det årlige motorløb på Daytona Beach har gjort byen kendt verden over. Første overnatningssted på turen ligger ca. otte km uden for St. Augustine.

  Dagens distance: 200 km

 • Fortet Castillo de San Marcos

  Brug lidt tid i det historiske centrum i St. Augustine og se fortet Castillo de San Marcos, som blev opført af spanierne allerede i 1670’erne, og som det tog ikke mindre end 23 år at bygge. Fortsæt til Savannah – en by med ægte sydstatsatmosfære – som engang var verdens største udskibningshavn for bomuld, og i bybilledet er der mange smukke villaer fra dengang. Du kan f.eks. besøge ”The Pirates’ House” – den legendariske sømandsknejpe, som inspirerede forfatteren Robert Louis Stevenson, da han skrev “Treasure Island”.

  Dagens distance: 280 km

 • Rainbow Row Charleston

  Du krydser grænsen til staten South Carolina og når til Charleston, der trods jordskælv, orkaner og krige er spækket med historiske bygninger fra før den amerikanske borgerkrig. Nyd resten af dagen i Charlestons historiske kvarter, hvor en af oplevelserne er rækken med de 14 pastelfarvede huse på East Bay Street, der kan dateres tilbage til 1740, og som ikke overraskende bliver kaldt Rainbow Row. Det kunne også være en idé at besøge Fort Sumter, der har skrevet sig ind i historien. Den 12. april 1861 angreb sydstatstropper nemlig den amerikanske hær ved Fort Sumter, og det blev begyndelsen på den amerikanske borgerkrig.

  Dagens distance: 185 km

 • Springvand i Charleston

  I sydstaten South Carolina er det oplagt at besøge en af de historiske ”plantations” og opleve et stykke historie fra før den amerikanske borgerkrig. Her i nærheden af Charleston har vi to forslag. Det ene er Magnolia Plantation, hvor der er tale om en ægte sydstatsplantage med en lang historie og et imponerende og prisbelønnet haveanlæg. Boone Hall Plantation med den næsten kilometerlange egeallé, som leder op til hovedbygningen, er en anden mulighed. De ældgamle egetræer er fuldstændig overgroet med spansk mos og får stedet til at emme endnu mere af sydstatsatmosfære. Myrtle Beach tager imod med skønne strande og et eldorado af aktiviteter, og vil du underholdes 110 %, skal du tage til Broadway at the Beach.

  Dagens distance: 175 km

 • Chimney Rock

  Denne dag er der tale om et længere stræk i autocamperen. Ruten går gennem den sydlige del af North Carolina, og undervejs er der mulighed for at opleve en mindre kendt side af USA. Du når til Lake Lure, der ligger omgivet af et dramatisk sceneri med bl.a. den næsten 100 m høje Chimney Rock. Fra toppen af Chimney Rock er der en storslået udsigt til Hickory Nut Bridge og Lake Lure.

  Dagens distance: 450 km

 • Vandfald i Great Smoky Mountains National Park

  Vi anbefaler et stop i byen Asheville, der altid har haft en magisk tiltrækningskraft på østkystens millionærer. Det var f.eks. her, Vanderbilt byggede ”Biltmore Estate” i 1895, der med sine 250 værelser er det største private hjem i USA. Det vil være en god idé at sætte en ekstra dag af til oplevelserne i nationalparken Great Smoky Mountains – USA’s mest besøgte og den eneste med gratis adgang. Naturoplevelserne står i kø i nationalparken, og en af dem er Clingmans Dome (2.025 m), der er det højeste punkt i parken, og en asfalteret sti fører op til udsigtstårnet på toppen med den spektakulære udsigt. Dolly Parton er opvokset i Great Smoky Mountains. Syd for Pigeon Forge ligger temaparken ”Dollywood”, og parkens otte forskellige temaer viser alle tænkelige facetter af den populære countrysangerindes liv, karriere og sange.

  Dagens distance: 145 km

 • Stone Mountain Park

  Du krydser grænsen til staten Georgia. Dagens store oplevelse er Stone Mountain Park med det store granitbjerg midt i parken, som har et kæmpemæssigt udhugget relief, som der blev arbejdet på i næsten 60 år. Relieffet viser sydstaternes helte, der blev den amerikanske borgerkrigs tabere, og monumentets berettigelse diskuteres lige nu i alle hjørner af USA, fordi det står som minde om en tid, hvor der blev kæmpet for at bevare slaveriet. Stone Mountain Park er dog, ud over at være genstand for voldsom uenighed, en stor naturoplevelse med mange aktivitetsmuligheder.

  Dagens distance: 280 km

 • Strand og palmer ved Key West

  Turen går tilbage til Florida – til Solskinsstaten, hvor der venter en skøn oplevelse på Cedar Key ud for Floridas vestkyst. Her leves livet mere ”laid back” end på mange af de andre skønne øer i Florida. Og Cedar Key er måske det sted på ruten, hvor du skulle overveje et par ekstra dage, for så vil der også være tid til at besøge f.eks. Lower Suwannee National Wildlife Refuge.

  Dagens distance: 615 km

 • Ybor City

  Fra én verden på Cedar Key til en helt anden i Tampa. I Tampa er en af de store oplevelser byens cubanske kvarter Ybor City. Det opstod i forbindelse med, at cubaneren Vincente Martinez flyttede sin cigarfabrik fra Key West til Tampa i 1886. Nu bliver der ikke rullet mange cigarer i Ybor City, men den cubanske stemning er stadig intakt.

  Dagens distance: 200 km

 • Oplev den klassiske filmpark Universal Studios

  De sidste dage tilbringes i Orlando-området med de verdensberømte temaparker. Disney har hele fire forlystelsesparker, hvoraf Magic Kingdom er den klassiske Disney-park med alle de kendte tegneseriefigurer. Universal Studios er den klassiske filmpark, hvor du får et kig ind bag kulisserne i Hollywood med afsæt i Universals mange film og tv-produktioner. Naboparken – Islands of Adventure – er den lidt mere ”vilde” udgave af Universal, og er du Harry Potter-fan, er Wizarding World of Harry Potter et must. Harry Potter-universet er blevet udvidet med Hogwart’s Express – en ”jernbane”, der forbinder de to parker. Det vil være en god idé at forlænge turen med ekstra dage, for der er flere temaparker end de nævnte.

   

 • Orlando

  Autocamperen afleveres i Kissimmee. Der flyves tilbage til Danmark.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Vores samarbejdspartnere
Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Orlando t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Orlando ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika
 • Et års medlemskab af Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA (værdi 650 kr.)
Autocamper
 • 13 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 1.600 forudbetalte miles (2.560 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Seværdigheder
 • U.S. Park Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 15 personer, til de fleste nationalparker i USA i et år (værdi 650 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Lavsæson: 16. august – 19. juni
Sommer: 20. juni – 15. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
9.795 kr.
6.995 kr.
Sommer 2021
13.495 kr.
8.895 kr.
Sommer 2022
15.295 kr.
9.995 kr.
2 voksne
Lavsæson
9.795 kr.
Sommer 2021
13.495 kr.
Sommer 2022
15.295 kr.
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
6.995 kr.
Sommer 2021
8.895 kr.
Sommer 2022
9.995 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Texas & Louisiana – et sydstatseventyr

  Højdepunkter

  • Byerne Fort Worth & Dallas
  • Natchez ved Mississippi med den interessante historie
  • New Orleans, hvor jazz’en blev født
  • Space Center Houston, der er et kig ”ud i rummet”
  • Texas er et møde med vaskeægte cowboys

16-dages autocamper-ferie fra

9.895 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Nordcaliforniens højdepunkter

  Højdepunkter

  • Storbyerne San Francisco og Sacramento
  • Nationalparken Yosemite
  • Vinområdet Sonoma
  • Vidunderlige kyststrækninger på Highway 1 langs Stillehavet
  • Mount Shasta, det andethøjeste bjerg i Cascades-bjergkæden

16-dages autocamper-ferie fra

7.395 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke