Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

TEXAS & LOUISIANA – ET SYDSTATSEVENTYR

Et møde med et andet USA

16-dages autocamper-ferie fra kr. 9.895


70 22 66 00

Denne tur i autocamper koncentrerer sig om to meget forskellige amerikanske sydstater. Texas er USA’s næststørste stat og tager imod med store vidder og den særlige ”tex-mex-kultur”. I Louisiana er det Cajun-kulturen med den specielle musik og gastronomi, der sætter kolorit på oplevelserne.

Turen i ruteforslaget er ca. 3.140 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Houston byder på et hav af spændende oplevelser

  Du lander i USA’s fjerdestørste by, og vil hurtigt få en fornemmelse af, at der er tale om en meget rig by. Tidligere var det olien, der var årsag til velstanden. I dag er det bl.a. rumfartsindustrien og byens mange elektronikvirksomheder, der står bag vækst og velstand, og som især kommer til udtryk i de spektakulære bygninger og fashionable butikker i centrum.

  Rumfart er uløseligt forbundet med Houston. Det vil være en god ide at besøge Space Center Houston, der ligger ved Johnson Space Center, hvorfra NASA’s bemandede rumskibe styres. Der er oplevelser til mere end hel dag på Space Center Houston, og man kan bl.a. opleve, hvordan det er at være vægtløs, prøve at styre en rumskibssimulator, og på en guidet tur i astronauternes træningshal kommer man også meget tæt på virkelighedens verden. Forlæng evt. dit ophold her i Houston med en nat så du har god tid til dette.

 • Feriebyen Galveston ved Den Mexicanske Golf

  Autocamperen hentes, og tiden er inde til at sætte kurs mod Den Mexicanske Golf. Den lille langstrakte ø Galveston ud for Houston er uden tvivl den mest populære feriedestination i staten. Her er strand så langt øjet rækker, og ingen andre steder i USA vil man opleve en historisk by direkte på stranden, og Galveston er derfor ikke en helt almindelig amerikansk badeby. Der er nærmere tale om en by fra det 19. årh., der har fået vokseværk – og stadig har det.

  Dagens distance: 130 km

 • Strand langs en af Texas' mange langstrakte øer nær Corpus Christi

  Fra Galveston og sydpå langs Texas’ kyst ligger en række langstrakte øer, hvoraf mange er ubeboede. Der er mange muligheder for at få en dejlig dag med strand- og naturoplevelser på turen til Corpus Christi. Vi foreslår, at du bor to nætter i Port Arkansas, som er en lille by beliggende på den smalle landtange Mustang Island, der udgør den yderste forpost mellem fastlandet og Den Mexicanske Golf, og her kan du opleve et spændende dyreliv med bl.a. pelikaner og delfiner.

  Dagens distance: 325 km

 • Corpus Christi, Texas

  Nyd dagen ved havet eller tag på sightseeing i Corpus Christi, hvor byens to store attraktioner ligger ved siden af hinanden på havnefronten. Her kan du komme om bord på USS Lexington – et af USA’s store hangarskibe bygget under 2. verdenskrig. USS Lexington spillede en vigtig rolle i afgørende slag mod den japanske flåde i Stillehavet. Efter at have været træningsskib for amerikanske piloter endte hangarskibet som museumsskib i Corpus Christi, der har en af landets store amerikanske flådebaser.

  Den anden store attraktion i Corpus Christi er Texas State Aquarium, som er en enestående mulighed for at opleve den forunderlige dyreverden i Den Mexicanske Golf og bl.a. komme tæt på skildpadder, delfiner og alligatorer.

 • Stemningsfyldte Paseo del River i San Antonio

  I San Antonio møder man den særlige ”tex-mex-kultur”, som er opstået i området, hvor Texas og Mexico mødes, og en stor del af byens indbyggere har da også mexicanske rødder.

  Det mexicanske kan ses i arkitekturen, smages i maden og høres i sproget. The River Walk eller Paseo del River giver San Antonio et strejf af noget sydlandsk. En biflod til San Antonio River blev i 1939 lavet til en kanal, der snor sig gennem down town. Langs kanalen, der i øvrigt ligger under gadeniveau, er der et hyggeligt miljø med gallerier, butikker med kunsthåndværk, restauranter og caféer, og specielt i den lune aften er det et skønt sted at være, selv om der naturligvis er mange andre, der har fået samme idé.

  Vi foreslår, at du bor to nætter i San Antonio.

  Dagens distance: 405 km

 • The Alamo, som i 1836 var centrum for et blodigt slag

  Du må endelig ikke gå glip af en sejltur på kanalen, der forbinder de mange seværdigheder i centrum. Historiske bygninger ligger side om side med moderne skyskrabere. Det gælder f.eks. den gamle spanske missionsstation The Alamo. Den skrev sig ind i historien i 1836, da den var skueplads for et blodigt slag, hvor 189 texanere forsvarede sig til sidste mand (deriblandt Davy Crockett) mod 5.000 mexicanere.

  Besøg også La Villita – en af byens ældste bebyggelser, hvor bl.a. kunsthåndværkere og smykkekunstnere holder til, og hvor man bl.a. kan købe de karakteristiske Navajo-smykker med turkiser og perlemor.

 • Texas boots - måske du skal have et par med hjem i kufferten?

  Texas er en kæmpestor stat – ja, faktisk er det den næststørste og kun overgået af Alaska. Denne dag er der mulighed for at opleve Texas uden for storbyerne, når turen går nordpå til byen Abiline. Byen er det, man tidligere kaldte ”en frontier town”, og er en god mulighed for at opleve et hjørne af USA, hvor livet leves ”typisk amerikansk.”

  Dagens distance: 410 km

 • Fort Worth er oprindeligt kendt som "Cowtown", da det var her store kvægflokke blev samlet, inden de skulle drives over Red River

  Er ungerne med på turen til USA, er det måske en god idé at køre direkte til North Texas Jellystone Park, der byder på aktiviteter og oplevelser for børn og barnlige sjæle, og hvor der også kan overnattes på campingplads. Men du kan naturligvis også afsætte det meste af dagen til at opleve byerne Fort Worth og Dallas, der næsten er vokset sammen. Fort Worth er oprindelig kendt som “Cowtown”, da store kvægflokke blev samlet her, inden de skulle drives over Red River og gennem ”Indian country”. Du kan f.eks. besøge Stockyards National Historic District i Fort Worth og få hele historien samtidig med, at du bliver underholdt.

  Du kan også vælge at koncentrere dig om Dallas, som skrev sig ind i verdenshistorien 22. nov. 1963. Det, som ingen troede, kunne ske, skete på åben gade i Dallas. Præsident John F. Kennedy blev skudt, da bilkortegen drejede ned ad Elm Street. The Sixth Floor Museum er indrettet i bygningen, hvorfra der blev skudt, og her kan du se en enestående udstilling med effekter, nyhedsudsendelser og fotos, der afdækker det tragiske forløb.

  Dagens distance: 250 km

 • I byen Texarkana kan du stå med den ene fod i Texas og den anden i Arkansas

  Dagens første oplevelse kunne være et besøg på Southfork Ranch i det nordøstlige Dallas. Her blev der optaget 356 episoder af den populære tv-serie ”Dallas” tilbage i 1980’erne, og hver dag er der guidede rundvisninger i familien Ewings hjem.

  På den videre rute kan du evt. stoppe i Mount Pleasant og opleve en typisk texansk by, der emmer af western-atmosfære. Dagens mål er byen Texarkana, der som navnet antyder, ligger på grænsen mellem Texas og Arkansas.

  Dagens distance: 375 km

 • Klassisk plantageejendom nær Natchez

  Denne dag oplever du ikke mindre end fire stater: Texas, Arkansas, Louisiana og Mississippi. Du lægger Texas bag dig, og turen går gennem det sydvestligste hjørne af Arkansas til Louisiana. Dagens mål er Natchez ved Mississippi River i staten Mississippi.

  Her i Natchez kommer du på en rejse tilbage til perioden før den amerikanske borgerkrig, hvor Natchez var en af de rigeste byer i USA. Årsagen var primært beliggenheden ved Mississippi River, som gjorde det nemt at afskibe bomuldsproduktionen. Plantageejerne spandt guld på bomulden og gjorde dem i stand til at bygge de prægtigste og mest overdådige palæer og villaer. De er meget fine eksempler på den arkitektoniske stil, der bliver kaldt ”ante bellum”, og som var typisk for perioden. Mange er åbne for besøg/rundvisning, og du kan f.eks. vælge “Melrose”, der stort set står som, da John T. McMurran opførte den overdådige bygning i 1840’erne med bl.a. 10 pejse bygget af marmor fra Italien.

  Dagens distance: 425 km

 • Musikken følger dig over alt i New Orleans - her i det franske kvarter

  New Orleans er en sand smeltedigel af forskellige kulturer og er meget anderledes end andre amerikanske storbyer. I New Orleans er atmosfæren helt speciel på grund af Cajun-kulturen, der har rod i den franske befolkningsgruppe, som blev fordrevet fra Canada i 1750’erne, og som endte med at bosætte sig i Louisianas sumpområder. Glæd dig til at opleve, hvordan deres specielle musik og gastronomi sætter kolorit på livet i New Orleans. Begynd oplevelserne i det franske kvarter, hvor musik i alle tonearter – jazz, soul, R’n’B, cajun, reggae og rock’n’roll strømmer ud fra spillestederne.

  Dagens distance: 265 km

 • St. Louis Cathedral i New Orleans

  Nyd dagen i New Orleans. Oplev stemningen på Jackson Square, kig indenfor i St. Louis Cathedral, der er en af USA’s ældste kirker, gå på opdagelse i The French Market, der har været en del af gadebilledet siden 1791 og nyd livet på den legendariske Café du Monde fra 1822. Det franske kvarter er især kendt for sit natteliv, men det er også spændende at gå en tur gennem kvarteret om dagen og se de mange smukke huse med de karakteristiske smedejernsbalkoner, og Constalk Fence på Royal Street er et af de bedste eksempler på, hvor raffineret smedjejernskunst kan være. Overvej også en sejltur med hjuldamper på Mississippi River.

 • Mississippi River

  Du kan følge Mississippi River en stor del af vejen til Baton Rouge, der er provinshovedstad i staten Louisiana. I Louisiana kan du se en af de mest spektakulære regeringsbygninger i USA. Louisiana State Capitol er bygget i art deco-stil og er med sine 34 etager den højeste regeringsbygning i USA. Tag turen op til 27. etage og få en flot udsigt over Baton Rouge, inden der fortsættes til Lafayette. Den historiske by Vermilionville er en af attraktionerne i Lafaytte, og her kan man opleve levendegørelse af Cajun-kulturen.

  Dagens distance: 215 km

 • Alligator i Beaumonts sumpområde

  Turen tilbage til Texas går via Lake Charles, og har du brug for et længere stop, kunne det passende være her. Charpentier Historic District er en af de interessante historiske oplevelser, men vil du hellere have en naturoplevelse, er der mulighed for at komme på guidede ture og opleve sumpområdets dyreliv.

  Dagens distance: 215 km

 • Houston, Texas

  Autocamperen afleveres i Houston.

  Dagens distance: 125 km

Vores samarbejdspartnere
Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Cruise America
★★★☆☆

Cruise America tilbyder autocampere af standard kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fem vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Road Bear
★★★★★

Road Bear tilbyder autocampere af højeste kvalitet i USA

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Muligheder for markise

 

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Houston t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Houston ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser i Nordamerika
 • Et års medlemskab af Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA (værdi 650 kr.)
Autocamper
 • 15 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på USD 1.500)
 • 2.000 forudbetalte miles (3.200 km)
 • Udstyrspakke til autocamperen (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæde mv.)
 • Ekstra førere
Seværdigheder
 • U.S. Park Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 15 personer, til de fleste nationalparker i USA i et år (værdi 650 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Lavsæson: 16. august – 19. juni
Sommer: 20. juni – 15. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
14.795 kr.
9.895 kr.
Sommer 2021
17.695 kr.
11.395 kr.
Sommer 2022
17.095 kr.
11.295 kr.
2 voksne
Lavsæson
14.795 kr.
Sommer 2021
17.695 kr.
Sommer 2022
17.095 kr.
2 voksne / 2 børn
Lavsæson
9.895 kr.
Sommer 2021
11.395 kr.
Sommer 2022
11.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Sydstatsstemning & Floridas strande

  Højdepunkter

  • Great Smoky Mountains – USA’s mest populære nationalpark
  • Byerne Savannah og Charleston, der er to sydstatsperler
  • Det solrige strandliv i Florida, f.eks. på Cedar Key
  • Pastelfarvede Rainbow Row
  • Chimney Rock med udsigt til Lake Lure

15-dages autocamper-ferie fra

6.995 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Nordcaliforniens højdepunkter

  Højdepunkter

  • Storbyerne San Francisco og Sacramento
  • Nationalparken Yosemite
  • Vinområdet Sonoma
  • Vidunderlige kyststrækninger på Highway 1 langs Stillehavet
  • Mount Shasta, det andethøjeste bjerg i Cascades-bjergkæden

16-dages autocamper-ferie fra

7.395 kr.

Se rejsen
Newport Beach i Californien
Se kort

autocamper-rejse

Sydcaliforniens højdepunkter

  Højdepunkter

  • Afslappet storbystemning i Los Angeles
  • Farverige San Francisco med fængselsøen Alcatraz
  • Yosemite National Park
  • Bjergtagende kyststrækninger på Highway 1 langs Stillehavskysten
  • Havnebyen San Diego

14-dages autocamper-ferie fra

6.795 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Det bedste af det vestlige USA i autocamper

  Højdepunkter

  • Start rejsen med to dage i San Francisco
  • Californiens flotte kyst på Highway 1
  • Spot stjernerne i Hollywood
  • Solnedgang over Grand Canyon
  • Neonlysene i Las Vegas
  • Yosemites vandfald og dyreliv

17-dages autocamper-ferie fra

9.695 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke