Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Alaska på den aktive måde

Bo med naturoplevelserne lige uden for døren

16-dages kør-selv-ferie fra kr. 19.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Det er, når du parkerer bilen, at du for alvor får Alaska ind under huden. Derfor har vi givet denne kør-selv-tur en aktiv dimension og inkluderet en række aktiviteter, der optimerer naturoplevelserne. Glæd dig til 16 dage med det absolut bedste af Alaska i bl.a. nationalparkerne Denali, Kenai Fjords og Wrangell St. Elias, og du kommer naturligvis til at bo med naturoplevelserne lige uden for døren.

Vi har inkluderet en perlerække af de bedste ture – både med og uden guide – så du kan godt begynde dig at glæde dig til at få dit livs naturoplevelser!

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Anchorage, Alaska - Risskov Rejser

  Ankomst til Alaskas største by.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Inlet Tower Hotel

  Læs om hotellet

 • To elge i Denali National Park

  Bilen hentes ved lufthavnen lige uden for Anchorage, og Alaska-eventyret begynder for alvor. Det varer ikke længe før, du kan se USA’s højeste bjerg Denali (6.194 m) i det fjerne. Sidst på dagen er der white water rafting på programmet, og iført våddragt går det i susende fart ned ad Nenana-floden! Der er både større og mindre strømfald, så det er med at holde godt fast!

  Dagens distance: ca. 250 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Denali Grizzly Bear Resort

  Læs om hotellet

 • Grizzly-bjørne slapper af Denali National Park

  For at beskytte naturen er det ikke tilladt at køre selv i Denali National Park. Men der kører busser efter fastlagte ruter, og der er flere at vælge imellem, og du kan vælge, om det skal være med eller uden guide. Næsten uanset, hvad du vælger, er der chance for at se grizzly-bjørne, og måske også elge og ulve.

 • Landskab i Fairbanks

  Turen går via Fairbanks til Chena Hot Springs. Det var guldgravere, der i 1905 lokaliserede de varme kilder, der er en del af et geotermisk område på 100 km2. Kilderne har en konstant temperatur på 69 grader, og de afkøles, så man kan nyde det mineralholdige vand. Du skal bo på Chena Hot Springs Resort, og her kan du nyde kilderne.

  Dagens distance: ca. 430 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Chena Hot Springs Resort

  Læs om hotellet

 • Chena River

  Denne dag er der rig mulighed for at udforske omgivelserne – og det bliver på cykel, og det er helt op til dig, hvor udfordrende det skal være. Vælger du en kortere cykeltur, er der tid til at besøge The Aurora Ice Museum. Det er det største af sin slags i hele verden og er bygget af mere end 1.000 ton is og sne. Kreativiteten er fascinerende – selv martiniglassene er lavet af is.

 • Richardsons Highway - Alaskas veje kan synes endeløse

  Det bliver en dag, hvor du vil opleve, at der kan være langt mellem civilisationens fingeraftryk. Til gengæld står naturoplevelserne i kø. Ruten følger Richardson Highway til Chitina, der ligger i udkanten af USA’s største nationalpark Wrangell St. Elias.

  Dagens distance: 575 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Caribou Hotel

  Læs om hotellet

 • Worthington-gletsjeren i Alaska

  Ruten går forbi Worthington-gletsjeren, der må være en af de mest fotograferede gletsjere i denne del af Alaska, da der er frit udsyn til den fra vejen. Havnebyen Valdez forbindes med to skelsættende begivenheder – jordskælvet i 1964 og olieudslippet fra Exxon-tankeren i 1989.

  Dagens distance: 192 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Mountain Sky Hotel

  Læs om hotellet

 • Shoup Bay, hvor naturoplevelser i kajak venter

  Denne dag venter der naturoplevelser i kajak i selskab med en lokal guide. Turen begynder med en sejltur fra Valdez til Shoup Bay, og herfra sejler du i kajak til Shoup-gletsjeren, som er yngleplads for mange fugle.

 • Matanuska-gletsjeren på en klar solskinsdag

  Turen til Sheep Mountain er usædvanligt flot – vandfald og gletsjere i lange baner og bjerge og søer næsten hele vejen. Om eftermiddagen kommer du med på en vandring ved Matanuska-gletsjeren, der har ord for at være en af de mest spektakulære i Alaska.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sheep Mountain Lodge

  Læs om hotellet

 • Kenai-halvøen - Kenai Fiords National Park er efter sigende et af de bedste steder i verden at se hvaler

  Sidste del af kør-selv-turen tilbringes på Kenai-halvøen. Seward er porten til Kenai Fiords National Park – et af de bedste steder i verden at se hvaler.

  Dagens distance: 29 km

 • Legende hval i Kenai Fiords National Park

  Dagen tilbringes i Kenai Fiords National Park – kendt for den enorme Harding Icefield, hvorfra der udgår utallige gletsjere, der flyder mod havet. Du kommer på en eventyrlig sejltur, hvor der er gode chancer for at se søløver, havoddere og havørne, og mon ikke der også dukker spækhuggere og pukkelhvaler op.

 • Cook Inlet, som er opkaldt efter James Cook, der i 1778 udforskede området for første gang, da han forsøgte at finde nordvestpassagen.

  Ruten følger Cook Inlet med de utallige smukke udsigter, der indbyder til stop. Det var James Cook, der i 1778 udforskede området for første gang, da han forsøgte at finde nordvestpassagen. Homer er en lille by ved Kachemak-bugten, og den syv km lange sandtange The Spit, med Salty Dawg Saloon på spidsen er en turistmagnet med alt, hvad det indebærer, men selvfølgelig skal du besøge den legendariske bar fra 1897. En anden ting, som du heller ikke må gå glip af, er de lækre østers, der findes i området.

  Dagens distance: 270 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Bidarka Inn

  Læs om hotellet

 • Mand, der fisker - byen Homer er kendt som verdens” helleflynder-hovedstad”

  Byen Homer er også kendt som verdens” helleflynder-hovedstad”, og selvfølgelig skal du på fisketur og prøve, om du kan fange en helleflynder eller to. Du bliver udstyret med alt det nødvendige grej og lærer de rigtige teknikker. Oftest vil en helleflynder veje mellem 10 og 25 kg, men der fanges jævnligt helleflyndere, der vejer omkring 150 kg.

  Tilkøb flere oplevelser

  Bjørnesafari i Katmai National Park

  Nyd en fantastisk flyvning (varighed 1-1¾ time) over aktive vulkaner og gletsjere til østkysten af Katmai National Park. Turen varer i alt 5 timer og starter med morgenafgang fra Homer. Der flyves med et lille fly, der lander direkte på stranden. Sammen med guiden går vi på stranden og iæ

  Fra 5485 kr. pr voksen
 • Anchorage, Alaska

  Turen går tilbage til Anchorage.

  Dagens distance: 358 km

 • Forlæng din rejse!

  Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Anchorage eller Denali? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Forlæng din rejse med et cruise!

  Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt fra Alaska til Canada

  Forkæl jer selv, og forlæng kør-selv-turen med en uges krydstogt med alt inkluderet. Skibet sejler fra Seward, ned langs den canadiske vestkyst til Vancouver. Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker alle interesser og

  Fra 8500 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark – Anchorage t/r inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 14 dages leje af bil i kategorien Fullsize bil
 • Fri km
 • Alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 14 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • White Water Rafting på Nenana-floden dag 2
 • Bustur til Eielson i nationalparken Denali dag 3
 • Entré til Chena Hot Springs dag 4
 • Leje af cykel ved Chena Hot Springs dag 4
 • Sejltur til Shoup Bay og kajaktur til Shoup-gletsjeren dag 8
 • Vandring ved Matanuska-gletsjeren dag 9
 • Sejltur i Kenai Fjords National Park inkl. frokost dag 11
 • Fisketur i Homer dag 13

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
2 voksne & 2 børn
20. maj 2022 - 03. september 2022
28.250 kr.
23.950 kr.
20.695 kr.
19.395 kr.
Dobbeltværelse
20. maj 2022 - 03. september 2022
28.250 kr.
3-pers. værelse
20. maj 2022 - 03. september 2022
23.950 kr.
4-pers. værelse
20. maj 2022 - 03. september 2022
20.695 kr.
2 voksne & 2 børn
20. maj 2022 - 03. september 2022
19.395 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Vildmarkseventyr i Alaska & Yukon

  Højdepunkter

  • Denali National Park
  • Vildmarksområdet Haines Junction
  • Søen Summit Lake
  • Smukke fjorde i Kenai Fjord National Park
  • Guldgraverhistorier ved Fairbanks

16-dages kør-selv-ferie fra

18.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Alaska

  Højdepunkter

  • Denali National Park
  • Girdwood i Chugach Mountains
  • Naturparadiset i Kenai Fjords National Park
  • Nordamerikas højeste bjerg, Denali
  • Spektakulære Richardson Highway

18-dages kør-selv-ferie fra

17.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & nationalparker i USA & Canada

  Højdepunkter

  • ”Going to the Sun Road” i Glacier National Park
  • Icefields Parkway mellem Jasper og Banff
  • Vulkanerne i Mt Rainier National Park
  • Små byer med western-stemning
  • Yellowstone National Park

16-dages kør-selv-ferie fra

11.495 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke