Firma – og grupperejser
Fyrtårn i Maine i New England i USA

Det bedste af New England: Boston, Newport & Cape Cod

Smukke kyststrækninger, hyggelige fiskerlejer og historiefyldte byer

13-dages kør-selv-ferie fra kr. 10.295

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-tur er en spændende kombination af historie og natur i området, hvor de første engelske indvandrere bosatte sig. Naturoplevelserne får du i Acadia National Park ved Atlanterhavskysten og i White Mountains, der hører til blandt de smukkeste bjerge i USA. På kyststrækningerne i staten Maine ligger små idylliske byer som perler på en snor og vidner om, at her leves livet i et lidt andet tempo. Boston er en af de amerikanske storbyer, hvor historien er mest nærværende, og det kan du opleve på The Freedom Trail, der fortæller om frihedskampen, der førte til dannelsen af United States of America. På turen overnattes der blandt andet på hyggelige Inns, hvor du også kommer tæt på byernes historie og natur.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Hyggelig gade i historiske Boston

  Boston er hovedstaden i Massachusetts og en af de mest europæiske byer i USA.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Wyndham Beacon Hill

  Læs om hotellet

 • Følg Freedom Trail i Boston

  Få byer i USA har en historie som Boston, og en gåtur i byen er som en tidsrejse tilbage til 1700-tallet. Boston var dengang centrum for den engelske kolonimagt i Nordamerika, og det var her i byen, at oprøret mod englænderne startede.

  Det var en massakre på fem demonstranter i 1770, der udløste oprøret. Man kan se stedet, hvor det skete på The Freedom Trail, der går til 16 steder i byen med relation til frihedskampen, som senere førte til uafhængighedserklæringen. Andre oplevelser er Faneuil Hall, der har været et vigtigt mødested siden bygningen i 1742 – og er det stadig nu, hvor der er shoppingcenter og spisesteder.

  Paul Revere House fra 1680 er det ældste beboelseshus i Boston og viser, hvordan sølvsmeden Paul Revere og hans familie levede. Boston er kendt for de prestigefyldte universiteter Harvard og Massachusetts Institute of Technologi (MIT), og begge tilbyder rundvisninger.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet cykeltur i Boston

  Kom med på en guidet cykeltur igennem historiske Boston fra Italian North End til Fenway Park, og mærk den unikke stemning og atmosfære. Du vil få en unik oplevelse ved hjælp af din guide, som vil føre dig rundt igennem små gader og stræder. Du vil få indblik i nogle af Bostons historiske

  410 kr. pr voksen
 • Solnedgang over Portsmouth

  Bilen hentes og fra den største by i New England går turen nordpå til små hyggelige byer, idylliske fiskerlejer og dejlige strande, og første stop kunne være i Salem. Byen er berømt – tidligere berygtet – for sine hekseprocesser i slutningen af 1600-tallet, hvor man jagtede personer, som man mente udførte trolddom og sort magi.

  Tag en afstikker til de charmerende havnebyer, Gloucester og Rockport, der begge emmer af atmosfære, inden du krydser grænsen til staten New Hampshire. Vi anbefaler et stop i Portsmouth, der er grundlagt i 1623. Byen hævder at være den 3. ældste by i USA, men sandt er det, at den har været en betydningsfuld søfartsby, og det vidner de mange historiske bygninger om.

  Du når til Kennebunkport i staten Maine, der har spillet en vigtig rolle inden for skibsbygning, og i havnen ligger mange gamle skonnerter fra byens storhedstid.

  Dagens distance: 150 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Nonantum Resort

  Læs om hotellet

 • Klassisk clam chowder i brødskål

  Det er en dag med oplevelser langs kysten i Maine, hvor livet leves mindre hektisk. I Portland, der er Maines største by, kan du gå på opdagelse i den gamle bydel, og i Camden foreslår vi en sejltur i Penobscot Bay – et af de mest naturskønne områder på Maines kyst. Har du ikke allerede smagt suppen ”clam chowder”, der er en New England-specialitet, har du chancen denne dag, hvor den ene lille fiskerby afløser den anden på ruten til Bar Harbour.

  Dagens distance: 340 km

 • Smuk natur i Acadia Nationalpark

  Glæd dig til at opleve Acadia National Park, hvor havet og bjergene mødes, og som byder på spektakulære klippekyster og dybe skove. Hvis du kører langs Park Loop Road, kan du nyde de mange udsigter og naturfænomener som f.eks. Thunder Hole og Bubble Rock. En afstikker til fyrtårnet ved Bass Harbour kan også anbefales. På besøgscenteret kan du få et overblik over guidede ture og afmærkede vandrestier, og her er der også udlejning af cykler.

  Tilkøb flere oplevelser

  Fri adgang med nationalpark-pas i USA

  USA’s nationale parksystem (NPS) omfatter omkring  400 parker, der beskytter dyrelivet, interessante landskabstyper, geologiske fænomener og historiske mindesmærker og bygninger. Langt størstedelen af USA’s 59 nationalparker ligger i det vestlige USA, og især i denne del af USA er passet et

  Fra 695 kr. pr voksen
 • Måske ser du en sortbjørn undervejs?

  Turen går ind i landet til White Mountains, hvor Mount Washington troner over alle andre bjergtoppe med sine med sine 1.874 m. Uanset om du tager til toppen i bil eller til fods, er du garanteret en stor naturoplevelse, og er vejret venligt stemt, kan du fra toppen nyde en enestående udsigt. Du kan måske være heldig at få et glimt af en sortbjørn, som der er en del af i området.

  Dagens distance: 370 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Eagle Mountain House

  Læs om hotellet

 • Stowe er herlig året rundt – her iklædt efterårsfarver

  Denne dag kan du opleve nogle af USA’s smukkeste bjerge. White Mountains har store områder over trægrænsen, og udsigterne er helt ubeskrivelige. Vermonts højeste bjerg, Mount Mansfield, ligger i nærheden af byen Stowe.

  Den nemmeste måde at komme op til toppen med de flotte udsigter er at tage med Stowe Gondola. Vandrestierne begynder i øvrigt næsten, hvor du står ud af svævebanen. Der overnattes i byen Stowe, der er et lille stykke Østrig, da man i byen har ladet sig inspirere af byggestilen i Alperne.

  Dagens distance: 200 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Green Mountains Inn

  Læs om hotellet

 • Klassisk overdækket bro i Vermont

  De bedste naturoplevelser i staten Vermont får du, når du følger Route 100 gennem Green Mountain National Forest, der strækker sig langt sydpå til grænsen til Massachusetts. Det er oplagt at gå på opdagelse i de små byer, der ligger på ruten, og sætte tid af til en vandreoplevelse. Efter at have krydset grænsen til Massachusetts når du til Williamstown.

  Dagens distance: 260 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Orchards Hotel

  Læs om hotellet

 • Fyrtårn ved Newport

  Ruten går via Pittsfield og vi foreslår en afstikker til Hancock Shaker Village – en af landsbyerne fra perioden 1774-1836, hvor shakerne kom til USA og bosatte sig. På frilandsmuseet får du et godt indblik i den religiøse sekts spartanske levevis.

  Dagen slutter i Newport i staten Rhode Island, der ikke blot er USA’s mindste stat, men også en af de tættest befolkede. Byen Newport har haft en magisk tiltrækningskraft på nogle af de rigeste amerikanske familier, og de ”mansions”, der findes her i byen, er små eventyrlige slotte omgivet af velplejede parker. Man kan komme indenfor og opleve en svunden tid, f.eks. i The Marble House, der giver indblik i, hvordan Vanderbilt-familien boede i slutningen af det 19. århundrede.

  Dagens distance: 290 km

 • Ferieparadiset Cape Cod med den rige historie

  Til et mondænt ferieparadis! Der fortsættes til Cape Cod, der med sine skønne klitter, strande og små fiskelejer er et yndet fristed for folk fra New York og Boston. Det gælder også Kennedy-familien, der hver sommer kørte fra Boston til deres sommerresidens i Hyannis. Cape Cod var John F. Kennedys favoritsted, og i 1961 var han initiativtager til oprettelsen af den nationalpark, der i dag dækker hele den nordøstlige del af halvøen. På Kennedy-museet i det gamle rådhus i Hyannis kan man få historien om præsidentens fascination af Cape Cod.

  Dagens distance: 160 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Dan’l Webster inn & Spa

  Læs om hotellet

 • Nantucket

  Denne dag kan du nyde nogle af USA’s bedste strande på Cape Cod eller tage færgen til Martha’s Vineyard. Øen er de prominente amerikaneres feriested med masser af New England-idyl, specielt i Vineyard Haven og den gamle hvalfangerby Edgartown. Du kan også besøge den fredfyldte paradisø Nantucket med de små havne, dramatiske klipper, fyrtårne og smukke gamle huse.

 • Sådan så pilgrimsskibet Mayflower ud

  Turen tilbage til Boston går via Plymouth Rock, hvor man mener de første engelske pilgrimme gik i land i 1620 og grundlagde den første amerikanske koloni. Her kan du se en kopi af skibet ”Mayflower”, som bragte dem over Atlanterhavet, og besøge frilandsmuseet Plimoth Plantation, der er landsby fra perioden.

  Bilen afleveres i lufthavnen i Boston, og der er afrejse.

  Dagens distance: 130 km

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Boston eller Cape Cod? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate sedan

Toyota Corolla eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize sedan

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Intermediate SUV

Toyota RAV4 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Boston t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 9 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 11 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
15.495 kr.
10.295 kr.
21. juni - 15. august
19.495 kr.
13.195 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
15.495 kr.
21. juni - 15. august
19.495 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
10.295 kr.
21. juni - 15. august
13.195 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip: New York, Niagara Falls & Washington D.C.

  Højdepunkter

  • Niagara Falls fra den canadiske side
  • Torontos mange kvarterer
  • Udsigten fra Capitol Hill i Washington D.C.
  • Historiens vingesus i Philadelphia
  • Et møde med Amish-folket i Pennsylvania

11-dages kør-selv-ferie fra

10.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the East

  Højdepunkter

  • Storbyerne New York & Washington D.C.
  • Naturen i Catskills Mountains
  • Niagara Falls fra den canadiske side
  • Amish-folket i Pennsylvania
  • Skyline Drive i nationalparken Shenandoah

14-dages kør-selv-ferie fra

10.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

14.095 kr.

Se rejsen
Golden-Gate
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the West

  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • San Francisco med Golden Gate Bridge
  • Zion og Bryce Nationalparker med de røde klipper
  • Strandbyen Santa Monica i Los Angeles
  • Nationalparker som Grand Canyon og Yosemite

20-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the East

  Højdepunkter

  • Storbyerne New York & Washington D.C.
  • Naturen i Catskills Mountains
  • Niagara Falls fra den canadiske side
  • Amish-folket i Pennsylvania
  • Skyline Drive i nationalparken Shenandoah

14-dages kør-selv-ferie fra

10.695 kr. pr. person

Se rejsen