Firma – og grupperejser

Cowboys & indians i det vilde vesten

Prærielandskaber, bisonflokke og små, søvnige westernbyer.

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 12.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Se de storslåede prærielandskaber med bisonflokke, de røde klippelandskaber og de små søvnige western-byer, der har været kulisse i utallige film.

Denne kør-selv-tur giver et godt indtryk af det vilde vesten, som det var dengang, Buffalo Bill slog sine folder i Cody, og lovløsheden herskede i western-byen. Men western-stemningen kan stadig opleves i mange af de mindre byer på ruten, ligesom du kan få et indblik i indianernes kultur og traditioner før og nu. Læg hertil naturoplevelser i en lang række nationalparker og oplevelser i Salt Lake City og Denver.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Webinar: Bliv klogere på Midtvesten


Kør-selv-forslagets rute

 • Denver med Rocky Mountains i baggrunden

  Afrejse fra Danmark. Ankomst til Denver, hvor bilen afhentes i lufthavnen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Express Denver Downtown

  Læs om hotellet

 • Rocky Mountains, Colorado

  Turens første naturoplevelser får du i Rocky Mountains National Park, og vi anbefaler, at du følger Trail Ridge Road, der bliver kaldt ”hovedvejen til himlen”. Navnet siger lidt om, hvilke naturoplevelser, der venter i nationalparken med nogle af USA’s højeste bjerge.

  Dagens distance: 165 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Historic Plains Hotel

  Læs om hotellet

 • Mount Rushmore med de fire præsidentansigter hugget ud i bjergsiden betragtes som et symbol på det amerikanske demokrati

  Dagens rute går til Rapid City i South Dakota. På vejen kan du gøre holdt i Hot Springs og følge The Freedom Trail langs Fall River. Mere end 100 varme kilder løber ud i floden, der året rundt har en temperatur på over 30 grader.

  Vest for Rapid City er The Black Hills – et område med stor betydning for indianerne. Det er her, du kan se Mt Rushmore med de fire amerikanske præsidentansigter, der er hugget ud i bjergsiden, og som er et symbol på det amerikanske demokrati. Hvert af de fire ansigter er omkring 18 m høje, og på afstand virker de udtryksfulde, og man er ikke i tvivl om, at det drejer sig om George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln. 40 km herfra ligger et andet monument – Crazy Horse – en hyldest til den oprindelige befolkning, selv om det kæmpemæssige monument efter mere end 60 år ikke er færdigt! Der overnattes to nætter i Rapid City.

  Dagens distance: 465 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Ramkota Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Mount Rushmore Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Mount Rushmore Under Canvas er placeret på resterne af en tidligere guldmineby og er en af de absolut bedste måder at opleve en af USA’s mest ikoniske vartegn, Mount Rushmore. Herfra kan du nyde udsigten til det majestætiske klippemassiv om dagen,

  Fra 840 kr. pr voksen
 • Klippeformationer i Badlands National Park, hvor du bl.a. kan se bisoner, prærieantiloper og prærieulve.

  Vi foreslår, at du bruger dagen i Badlands National Park med de farverige, eroderede klippeformationer og forblæste prærielandskaber, hvor man bl.a. kan se bisoner, prærieantiloper og prærieulve. Syd for Badlands ligger indianerreservatet Pine Ridge og Wounded Knee, der to gange har skrevet sig ind i amerikansk historie. I 1890 udførte amerikanske soldater en massakre mod Sioux-folket ved floden Wounded Knee. Årsagen var udelukkende, at indianernes åndedans blev opfattet som en krigsdans, og resultatet var 150 døde. I 1973 fandt der igen en konfrontation sted her, som endte med, at de oprindelige amerikanere fik mange af deres krav opfyldt.

 • Devil's Tower, der bl.a. har særlig betydning for indianerne, og i træerne hænger der ofte ”dream catchers”.

  Ruten går bl.a. via Devil’s Tower, der er en 264 m høj klippe i det flade prærielandskab, som bl.a. Steven Spielberg har brugt som filmkulisse. Geologer har fundet frem til, at der er tale om kernen af en vulkan, som erosion har gjort synlig. Klippeformationen har i øvrigt en særlig betydning for indianerne, og i træerne hænger der ofte ”dream catchers” (drømmefangere).

  Dagens distance: 660 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Plus Clock Tower Inn

  Læs om hotellet

 • Cowboys på sletterne nær Buffalo Bills hjemby Cody i Wyoming.

  Cody er kendt som Buffalo Bills hjemby – bisonjægeren William F. Cody, der rejste verden rundt med sit wildwest-show. Besøg Buffalo Bill Historical Centre og få genopfrisket historien – ikke blot om Buffalo Bill, men også om den periode, hvor ”civilisationen” kom til vesten.

  Dagens distance: 168 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Cody

  Læs om hotellet

 • Yellowstone National Park er et af verdens mest aktive gejserområder.

  En dag med naturoplevelser i Yellowstone National Park med verdens mest aktive gejserområde. Men her er også varme kilder, boblende mudderpøle og revner i jordskorpen, hvorfra der kommer vanddampe og gasser. Gå ikke glip af Mammoth Hot Springs, der er et af nationalparkens mest overraskende naturfænomener.

  Dagens distance: 215 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brandin’ Iron Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Yellowstone Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Forestill dig at vågne op til lyden, duften og udsigten af en af de mest spektakulære steder på jorden! Blot 10 minutter fra Yellowstone National Park finder du Yellowstone Under Canvas, som tilbyder fantastiske naturlandskaber, stilhed og mulighed

  Fra 1365 kr. pr voksen
 • Udsigt til bjergtinderne i Grand Teton National Park

  Grand Teton National Park har ikke Yellowstones størrelse, men bjergtinderne, der troner over de flade søer og enge, er et imponerende flot syn. Der køres til Jackson Hole – endnu en hyggelig wildwest-by. Byen er opkaldt af en pelsjæger, og ”hole” brugte pelsjægerne typisk om en dal, der var omkranset af bjerge på alle sider.

  Dagens distance: 193 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Continumm ( tidligere The Inn at Jackson Hole)

  Læs om hotellet

 • Det seks-tårnede Salt Lake Temple ved Temple Square, Salt Lake City

  Brug et par timer i Salt Lake Citys centrum, der domineres af mormonkirkens bygninger. Se f.eks. The Tabernacle med et af verdens største orgler.

  Dagens distance: 490 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Crystal Inn Hotel & Suites

  Læs om hotellet

 • Arches National Park, som imponerer med mere end 2.000 naturlige klippebuer i sandsten

  Overvej en ”svømmetur” i den store saltsø, inden der fortsættes til Arches National Park. Det er ikke nogen tilfældighed, at nationalparken hedder Arches (buer), for det er det eneste sted i verden, der findes en så stor koncentration af naturlige klippebuer i sandsten. Der er registreret over 2.000. ”Landscape Arch” er den største, men ”Delicate Arch” går for at være den smukkeste.

  Dagens distance: 378 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Big Horn Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Moab Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Oplev de majestætiske nationalparker Arches og Canyonland på tætteste hold med en overnatning på Moab Under Canvas. Du finder den 40 hektar store camp lidt nord for Moab, hvor teltene kun diskret synes i det dramatiske landskab af dybe kløfter og

  Fra 925 kr. pr voksen
 • Canyonlands National Park i Utah - Risskov Rejser

  Inden for en radius af 200 miles fra Moab ligger der ikke mindre end otte nationalparker. En af dem er Canyonlands National Park, som kunne være en idé at besøge denne dag.

 • Besøg Buffalo Bills grav og genopfrisk bisonjægernes bedrifter på The Buffalo Bill Museum i Golden

  Stop f.eks. i Golden og se The Buffalo Bill Museum, der fortæller hele historien om William F. Cody.

  Dagens distance: 570 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Express Denver Downtown

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Gateway Canyons

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Dette luksuriøse resort ligger i storslåede omgivelser med udsigt til Unaweep Canyon, som er en af verdens mest unikke kløfter, da den har to udmundinger. De naturskønne omgivelser byder på et væld af fascinerende dyreliv, som er værd at

  Fra kr. pr voksen
 • Denver har tilnavnet ”The Mile High City”, som skyldes byens placering 1 mile over havets overflade.

  Denver er hovedstad i Colorado og er tilmed placeret yderst smukt. Byen har tilnavnet ”The Mile High City”, som skyldes byens placering 1 mile over havets overflade. I Denver kan du f.eks. besøge Denver Art Museum, som har en af Nordamerikas største samlinger af indiansk kunst, eller gå en tur blandt de skinnende skyskrabere, inden lejebilen afleveres, og turen går hjem mod Danmark.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Denver eller Yellowstone? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Toyota Camry eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

 

Intermediate SUV

Mazda CX-5 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Standard SUV

Toyota 4Runner eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Ford Expedition eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Chrysler Pacifica eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Denver t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 13 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 12 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • America the Beautiful National Park Pass
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
18.095 kr.
12.395 kr.
21. juni - 15. august
22.595 kr.
15.495 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
18.095 kr.
21. juni - 15. august
22.595 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
12.395 kr.
21. juni - 15. august
15.495 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

14.095 kr.

Se rejsen
Golden-Gate
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the West

  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • San Francisco med Golden Gate Bridge
  • Zion og Bryce Nationalparker med de røde klipper
  • Strandbyen Santa Monica i Los Angeles
  • Nationalparker som Grand Canyon og Yosemite

20-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip på Route 66

  Højdepunkter

  • Autentisk 50’er nostalgi i små byer
  • Storbyen Chicago – Barack Obamas hjemby
  • Grand Canyon National Park
  • Gateway Arch i St. Louis
  • Indianerkultur i Santa Fe og Albuquerque

17-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

18.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip på Route 66

  Højdepunkter

  • Autentisk 50’er nostalgi i små byer
  • Storbyen Chicago – Barack Obamas hjemby
  • Grand Canyon National Park
  • Gateway Arch i St. Louis
  • Indianerkultur i Santa Fe og Albuquerque

17-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr. pr. person

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr. pr. person

Se rejsen