Firma – og grupperejser
Cowboys i Dallas

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Det bedste af Texas: Dallas, cowboys & NASA

Oplev det vilde vesten på denne ferie

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 10.750

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Texanerne er umådeligt stolte af, at ikke mindre end fem amerikanske præsidenter kommer fra netop deres stat. Mindre stolte er de, når talen falder på præsident Kennedy, der blev skudt i Dallas i 1963. Staten er 16 gange større end Danmark, og selv om det vilde vesten er en saga blot, er det på en kør-selv-ferie i Texas, du for alvor kan møde cowboys med det typiske dress – ternet skjorte, spidse støvler, cowboyhat, læderchaps – og hvis yndlingsbeskæftigelse er rodeo. Når det gælder storbyer i Texas, er San Antonio helt sin egen, og det skyldes den særlige tex-mex-kultur, der gennemsyrer byen.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Fort Worth Water Gardens i Texas

  Velkommen til Texas, hvor det vilde vesten begynder! Du lander i Dallas/Fort Worth, hvor den lejede bil står klar i lufthavnen. Du kan begynde ferien “The Texas Way” og nyde en stor og velsmagende bøf på The Cattlemen’s Steakhouse.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton Fort Worth

  Læs om hotellet

 • Fort Worth Stockyards er et historisk distrikt i Texas

  De to byer, Dallas og Fort Worth, er næsten vokset sammen. Fort Worth var fra 1860’erne kendt som “Cowtown”, da store kvægflokke blev samlet her, inden de skulle drives over Red River og gennem ”Indian country”. Da jernbanen kom til byen i 1876, voksede byens status, dog kun indtil kæmpestore lastbiler udkonkurrerede jernbanen.

  Vi foreslår, at du besøger Stockyards National Historic District og får hele historien samtidig med, at du bliver underholdt. Det hele bliver krydret med wildwest-stemning, og man kan både få en saloon-oplevelse, shoppe autentisk cowboyudstyr og blive tilskuer til ”cattle drive”, og hver lørdag og fredag aften kan man se Stockyards Champianships Rodeo. Du kan evt. slutte dagen ved Sundance Square – et kæmpe shopping- og underholdningsområde.

 • Austin vrimler med spillesteder

  Vi foreslår, at du følger US-281, der er en god mulighed for at opleve et stykke af ”the real USA” i de små byer, som vejen går igennem. Det tager ca. en times tid ekstra at køre denne rute, men til gengæld er trafikken begrænset, og oplevelsen større. Austin er hovedstaden i Texas, der også er kendt som ”Live Music Capital of the World”. Det vrimler med spillesteder i downtown, og alle genrer fra jazz til country & western er repræsenteret. Med andre ord, der er ingen tvivl om, hvor aftenen skal tilbringes.

  Dagens distance: 305 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Express and Suites Downtown Austin

  Læs om hotellet

 • Texas State Capitol Building er stærkt inspireret af US Capitol Building i Washington

  Statens regeringsbygning ligner umiskendeligt US Capitol i Washington D.C. og er i øvrigt lige lidt højere – og det siger ikke så lidt om texanernes opfattelse af sig selv. Man kan i øvrigt komme på rundvisning i Texas State Capitol, der blev bygget i 1888, og som stadig kan ses stort set fra hele byen.

  Lyndon B. Johnson kom hovedkulds ind i præsidentembedet, da han blev taget i ed umiddelbart efter mordet på præsident Kennedy. Lyndon B. Johnson er en af fem præsidenter med rødder i Texas, og på Lyndon B. Johnson Library kan du få et indblik i hans præsidentperiode og ”møde” personen bag verdens mægtigste mand. Hvis varmen har lagt sig over byen, vil det være en idé at tage til Barton Springs Pool og få en iskold dukkert.

 • San Antonio River

  I San Antonio møder man den særlige ”tex-mex-kultur”, som er opstået i området, hvor Texas og Mexico mødes, og en stor del af byens indbyggere har da også mexicanske rødder. Det mexicanske kan ses i arkitekturen, smages i maden og høres i sproget. The River Walk eller Paseo del River giver San Antonio et strejf af noget sydlandsk. En biflod til San Antonio River blev i 1939 lavet til en kanal, der snor sig gennem downtown. Langs kanalen, der i øvrigt ligger under gadeniveau, er der et hyggeligt miljø med gallerier, butikker med kunsthåndværk, restauranter og caféer, og specielt i den lune aften er det et skønt sted at være, selv om der naturligvis er mange andre, der har fået samme idé.

  Dagens distance: 147 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  El Tropicano Riverwalk Hotel

  Læs om hotellet

 • San Jose missionsstationen i San Antonio

  Du må endelig ikke gå glip af en sejltur på kanalen, der forbinder mange seværdigheder i centrum. Historiske bygninger ligger side om side med moderne skyskrabere, og det gælder f.eks. den gamle spanske missionsstation The Alamo. Den skrev sig ind i historien i 1836, da den var skueplads for et blodigt slag, hvor 189 texanere forsvarede sig til sidste mand (deriblandt Davy Crockett) mod 5.000 mexicanere.

  Besøg også La Villita – en af byens ældste bebyggelser, hvor bl.a. kunsthåndværkere og smykkekunstnere holder til, og hvor man bl.a. kan købe de karakteristiske Navajo-smykker med turkiser og perlemor. På ”The Mission Trail” ligger de fire spanske historiske missionsstationer – Concepción, San José, San Juan og Espada – som er på UNESCOs verdensarvsliste, da de fortæller en helt enestående historie. San José er den største af de fire, grundlagt i 1720 og færdigbygget i 1782, og her ligger der et informationscenter, hvorfra man kan komme med på guidede ture (gratis). Men du kan også opleve missionsstationerne på egen hånd, f.eks. på en cykeltur.

 • Waterfront homes i Galveston

  “Galveston, oh, Galveston, I still hear your sea winds blowing.” Sådan sang Glen Campell tilbage i 1969, og sangen blev på ingen tid Galvestons kendingsmelodi. Den lille langstrakte ø, der ligger ved Texas’ kyst ud for Houston, er uden tvivl den mest populære feriedestination i staten.  Her er strand så langt øjet rækker, og ingen andre steder i USA vil man opleve en historisk by direkte på stranden, og Galveston er derfor ikke en helt almindelig amerikansk badeby. Der er nærmere tale om en by fra det 19. århundrede, der har fået vokseværk – og stadig har det.

  Dagens distance: 400 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Resort Galveston – On the Beach

  Læs om hotellet

 • Stranden i Galveston

  Livet leves døgnet rundt, og underholdningsniveauet er højt i Galveston. Her er alt, hvad hjertet begærer af underholdning. Alt er som bekendt stort i Texas, og her i Galveston ligger verdens største vandrutsjebane. Når solnedgangen nærmer sig, er det ved Pleasure Pier, det foregår.

 • Space Center Houston

  På vejen til Houston, der er den 4. største by i USA, foreslår vi, at du ser Space Center Houston, hvor man bl.a. træner astronauter, og hvorfra man overvåger missionerne i rummet. En af de mest spændende oplevelser er rundturen i NASA Johnson Space Center, hvor man kommer ”behind the scenes”, men Space Center Houston byder også på underholdende aktiviteter og ture, hvor man kan opleve, hvordan det er at være astronaut. Det er en god idé at afsætte det meste af en dag til oplevelserne i Space Center Houston.

  Dagens distance: 85 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Houston Downtown

  Læs om hotellet

 • Houston byder på et hav af spændende oplevelser

  Det siger sig selv, at der er meget at opleve i en storby med mere end to millioner indbyggere. Den ældste del af Houston kan opleves ved Buffalo Bayou. I Houston Museum of Science kan man se komplette skeletter af dinosaurer, der uden tvivl sætter gang i fantasien.

  Vil du underholdes, er Kemah Boardwalk – træpromenaden ved Galveston Bay – stedet at tage til. Det er også muligt at komme på rundvisning i et af byens mange ølbryggerier, og de mange restauranter på Montrose Blv. understreger, at Houston også er leveringsdygtig i gastronomi. The Museum District omfatter 19 kulturelle institutioner i parklignende omgivelser, og en køretur gennem den velhavende bydel River Oaks byder på storbyens mest mondæne oplevelse.

 • Dallas Skyline

  Dallas skrev sig ind i verdenshistorien 22. nov. 1963. Det, som ingen troede kunne ske, skete på åben gade i Dallas. Præsident John F. Kennedy blev skudt, da bilkortegen drejede ned ad Elm Street. Øjenvidner konstaterede, at skuddene kom fra 6. etage i The Texas Book Depository, og her fandt politiet den riffel og de tre patronhylstre, der førte til anholdelse af Lee Harvey Oswald. Utallige undersøgelser har ikke været i stand til at give fyldestgørende svar på alle de spørgsmål, der er blevet stillet i forbindelse med drabet, men de har været kilde til mere eller mindre fantasifulde konspirationsteorier.

  The Sixth Floor Museum er indrettet i bygningen, hvorfra der blev skudt, og her kan du se en enestående udstilling med effekter, nyhedsudsendelser og fotos, der afdækker det tragiske forløb. Det er tankevækkende at kigge ned på Elm Street, hvor et flag og en mindeplade markerer stedet, hvor alle de håb, der var knyttet til Præsident Kennedy, blev slukket.

  Dagens distance: 385 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Crowne Plaza Downtown Dallas

  Læs om hotellet

 • Det enorme AT&T Stadium i Arlington

  Det er forholdsvist nemt at opleve Dallas, da mange attraktioner ligger i downtown. Dallas er en storby i glas og stål, og du kan få en storslået udsigt over storbyen fra Reunion Tower. Kunst og shopping – du kan få begge oplevelser samtidig i NorthCenter. Shoppingcenteret ligger i en af de velhavende bydele i Dallas, og det afspejler sig i et stort fokus på eksklusive mærkevarer. Samtidig er NorthCenter én stor kunstudstilling med skulpturer af berømte kunstnere fra det meste af verden – og det koster jo som bekendt ikke noget at kigge!

  Gå en tur forbi John F. Kennedy Memorial, som blev indviet i 1970, og er du interesseret i amerikansk historie, er George W. Bush Presidential Library & Museum en overvejelse værd – præsidenten lagde i øvrigt aldrig skjul på sin tilknytning til Texas. Fodbold-freaks kan tage en tur til AT&T Stadium i Arlington lidt uden for Dallas, der er en af de største fodboldarenaer i verden med plads til 100.000 siddende tilskuere.

  Tilkøb flere oplevelser

  Wildcatter Ranch

  Wildcatter Ranch ligger i nærheden af Graham ca. 145 km vest for Dallas, og et ophold her kan fint kombineres med kør-selv-turen. Det er helt op til dig, om du vil nyde livet og gæstfriheden på den afslappende måde, eller om du hellere vil skyde lerduer, lære at kast med lasso, tage på

  Fra 5345 kr. pr voksen
 • Bilen afleveres, og der er afrejse fra USA.

 • Selv om det vilde vesten er en saga blot, er det her i Texas, du kan møde cowboys i deres traditionelle “outfit”, der hylder de klassiske cowboy-dyder. Drømmer du om at opleve det ukomplicerede cowboyliv, så anbefaler vi et par dage på en ranch. Omgivet af de store vidder er du garanteret en unik og  anderledes USA-oplevelse,  og det kunne f.eks.  være på Wildcatter Ranch. For at få den bedste ranchoplevelse, anbefaler vi min. to nætter.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Wildcatter Ranch

  Wildcatter Ranch ligger i nærheden af Graham ca. 145 km vest for Dallas, og et ophold her kan fint kombineres med kør-selv-turen. Det er helt op til dig, om du vil nyde livet og gæstfriheden på den afslappende måde, eller om du hellere vil skyde lerduer, lære at kast med lasso, tage på

  Fra 5345 kr. pr voksen
 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Dallas eller Austin? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Midsize SUV

Toyota RAV4 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.

 

 

 

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark - Dallas t/r, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 13 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km
 • Alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 12 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • National Park Pass, som giver gratis adgang for en bil til nationalparker i USA (værdi 550 kr.)
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på print og digitalt

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
15.850 kr.
13.450 kr.
12.250 kr.
10.750 kr.
16. august 2021 - 19. juni 2022
15.850 kr.
13.950 kr.
12.650 kr.
11.095 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
16.595 kr.
13.450 kr.
12.250 kr.
10.750 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
15.850 kr.
16. august 2021 - 19. juni 2022
15.850 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
16.595 kr.
3-pers. værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
13.450 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
13.950 kr.
16. august 2022 - 19. juni 2022
13.450 kr.
4-pers. værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
12.250 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
12.650 kr.
16. august 2022 - 19. juni 2022
12.250 kr.
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
10.750 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
11.095 kr.
16. august 2022 - 19. juni 2022
10.750 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Sydstaternes højdepunkter: New Orleans, Nashville & Graceland

  Højdepunkter

  • Cajun-inspireret kultur og gastronomi i New Orleans
  • Nashville med status som countrymusikkens hovedstad
  • Legendariske Beale Street i musikbyen Memphis
  • Sydstatsbyerne Charleston og Savannah
  • Great Smokey Mountains

18-dages kør-selv-ferie fra

10.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip på Route 66

  Højdepunkter

  • Autentisk 50’er nostalgi i små byer
  • Storbyen Chicago – Barack Obamas hjemby
  • Grand Canyon National Park
  • Gateway Arch i St. Louis
  • Indianerkultur i Santa Fe og Albuquerque

17-dages kør-selv-ferie fra

11.250 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke