Firma – og grupperejser
Farverige huse i Fort Myers, Florida

Familieferie i Florida med bil og feriehus

En ferie med massere af oplevelser og en fast base til afslapning

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 9.250

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Florida er for hele familien. “The Sunshine State”, som den kaldes, er kendt for sit solrige klima året rundt, og oplevelserne her ligger som perler på en snor. Det er et oplagt sted at have en fast base i et feriehus for så at tage på endagsture og vende hjem om aftenen fyldt med gode oplevelser.

Når man vil rejse flere sammen, måske med børn eller flere generationer, er feriehus/lejlighed et oplagt valg. Her har man alt samlet ét sted og skal ikke pakke kufferten ned og ud mange gange. Der er også noget at spare på madbudgettet, fordi man har eget køkken og ikke behøver at spise alle måltider ude på restaurant.

Vi har her kombineret en kør-selv-ferie med feriehus, hvor du i løbet af 14 dage bor to forskellige steder i Florida: Én uge i Orlando og én uge i Fort Myers. På den måde får du det bedste af Florida: aktiviteter for store og små, afslapning og enestående natur. Nedenfor kan du læse mere om feriehusene/lejlighederne og alle de oplevelser, der venter.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Orlando

  Ved ankomst til Orlando henter du lejebilen og sætter kursen mod Highland Reserve, hvor den næste uge skal tilbringes.

  Orlando er nok mest kendt for sine mange temaparker med masser af aktiviteter: f.eks. Discovery Cove, SeaWorld Orlando, Universal Studios Orlando og Disneys. Der er hele seks temaparker i staten. I Disneys Magic Kingdom er det muligt at få taget billeder med Disney-figurerne, og der er endda mulighed for at spise morgenmad med dem. Hvis man vil springe de lange køer til de mange sjove forlystelser over, kan man downloade Disneys app, hvor man gratis kan bestille adgangsbilletter til at besøge forlystelserne på bestemte tidspunkter.

  Orlando ligger trygt placeret midt i Florida, men der er ikke mere end godt en times kørsel til kysten. De fleste badestrande er badevenlige, så det er oplagt at bruge et par dage med fødderne i sandet. På Daytona Beach er det muligt at parkere sin bil helt tæt ved vandet, og ved Flagler Beach kan naturen udforskes via anlagte vandrestier.

  I og omkring Orlando er der rig mulighed for at tage på spændende aktivitetsture, og nedenfor kan du vælge mellem en række af dem.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Highlands Reserve Executive Homes

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Orlando - 1 dags billet

  Entrebillet for en dag til enten Universal Studios eller Island of Adventures, hvor du kommer bag scenerne, bag lærredet og springer direkte ind i universet fra din favoritfilm fra Universal Movies. Uforglemmelige rutsjebaneture med loops og 3D effekter samt magiske eksperimenter i det

  Fra 1.275 kr. pr voksen     Fra 1.235 kr. pr barn
  Disney World Orlando

  Entrebillet til Disney World i Orlando – med denne billet får du adgang til parken Disney World for én dag. Oplev magien i denne fantastiske park med forlystelser til alle aldre, mød de kendte Disney figurer som Mickey Mouse, Anders And og andre favoritter. Parken er meget stor så man kan godt

  1550 kr. pr voksen     Fra 1475 kr. pr barn
 • Estero Beach i Fort Myers

  Efter en dejlig uge i Orlando er det tid til at køre lidt længere mod syd og flytte ind i et feriehus i Fort Myers. Kør f.eks. en tur ned i The Everglades, som er et enormt subtropisk område med et vildt dyreliv. Alligatorer, vaskebjørne og oddere og mere sjældne dyrearter som Floridapanteren og søkoen bor her. Vi kan anbefale at tage på en sejltur med en airboat og opleve landskabet og dyrene på helt tæt hold.

  I Fort Myers er det også oplagt at besøge opfinderen Thomas Edisons vinterbolig, som både omfatter laboratorium og en botanisk have. Overvej også en afstikker til øerne Sanibel og Captiva, hvor strandene dækkes af store mængder strandskaller, når tidevandet trækker sig tilbage.

  Vi tilbyder en række spændende tilkøbsudflugter, som er oplagte at tage på, når ferien holdes i Fort Myers.

  Tilkøb flere oplevelser

  Airboat-tur i Everglades fra Miami

  Oplev alligatorer, skildpadder og andre eksotiske dyr i Everglades på en airboat-tur tværs gennem ”River of Grass” – en af verdens største og mest rolige floder. Du vil møde professionelle guider, som løbende under turen vil fortælle om vådområderne og det sprudlende og varierede

  Fra 335 kr. pr voksen     Fra 285 kr. pr barn
  Bådtur til Key West fra Fort Myers

  Kom på bådtur til Key West i en moderne hurtigfærge med aircondition og lækkert design. Nyd den 3,5-timers sejltur fra Fort Myers på færgens solterrasse eller køb forfriskninger i færgens snackbar, få lækre cocktails eller bliv underholdt af færgens storsk.

  Fra 1.535 kr. pr voksen     Fra 1.115 kr. pr barn
  Marco Island kajak tur

  Denne guidede tur kombinerer bådtur, kajaksejlads og en vandretur i én vidunderlig oplevelse!
  Turen begynder med en smuk bådtur ind i det skønne naturområde, 10.000 Islands Wildlife Refuge, der omgiver Marco Island.  Stedet er et af de smukkeste naturområder i Florida og kun ganske få

  Fra 1.075 kr. pr voksen     Fra 535 kr. pr barn
 • Er rejsen for kort til dig? Vi skræddersyr din rejse, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel, som har indendørs

  Fra kr. pr voksen
 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogteventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt til Bahamas

  Drømmer du om at prøve et krydstogt? Så prøv dette 4-nætters krydstogt fra Florida til Bahamas. Alle måltider er inkluderet, og der lægges til på Royal Caribbeans egen private ø. Der findes et hav af ruter at vælge imellem – kontakt din rejseekspert for at forhøre dig om mulighederne.

  Fra 4895 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et krydstogt til det vestlige Caribien

  Afslut din kør-selv-tur med et afslappende luksus-krydstogt til Caribien. Alle måltider er inkluderet, og der kan tilkøbes drikkepakker. Du kan både glæde dig til at opleve et nyt land hveranden dag, og nyde underholdningen ombord på skibet. Kontakt din rejseekspert for at forhøre dig om

  Fra 10895 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Midsize SUV

Toyota RAV4 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag v. 4 personer

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag v. 6 personer

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark - Orlando t/r, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 14 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV v. 4 personer
 • 14 dages leje af bil i kategorien Minivan v. 6 personer
 • Fri km
 • Alle forsikringer med en selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 1 uge i Highlands Reserve Executive Homes i Orlando i 4-bedroom villa
 • 1 uge i Osprey Sound i Fort Myers i 4-bedroom villa

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
4 personer
6 personer
16. august 2021 - 19. juni 2022
11.650 kr.
9.250 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
12.795 kr.
9.995 kr.
16. august 2022 - 19. juni 2023
11.650 kr.
9.250 kr.
4 personer
16. august 2021 - 19. juni 2022
11.650 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
12.795 kr.
16. august 2022 - 19. juni 2023
11.650 kr.
6 personer
16. august 2021 - 19. juni 2022
9.250 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
9.995 kr.
16. august 2022 - 19. juni 2021
9.250 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i solskinsstaten Florida

  Højdepunkter

  • Miami South Beach med den mondæne Ocean Drive
  • Florida Keys og Key West, der er USA’s sydligste by
  • The Everglades med det interessante dyreliv
  • Naples ved Den Mexicanske Golf
  • De verdensberømte temaparker i Orlando

14-dages kør-selv-ferie fra

11.795 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

11.595 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

13.695 kr.

Se rejsen
Se kort

9.250 kr. pr. person

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

11.595 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke