Firma – og grupperejser

Familieferie til Hawaii og besøg i Disneyland

En drømmekombination af børneoplevelser og afslapning

17-dages kør-selv-ferie fra kr. 22.695

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Hawaii er et paradis, og noget som de fleste drømmer om at besøge. Vi giver her vores forslag til en tur til Hawaii med hele familien, hvor der både er plads til afslapning ved poolen, leg i børneklubben, tid til at udforske den flotte natur og aktiviteter med lidt gang i. I dette forslag har vi valgt hoteller, der er børnevenlige, og I har flere dage på hver ø, så der er tid til at komme ned i gear.

På Maui kan du glæde dig til at gå en tur på den slumrende vulkan i Haleakala National Park, hvor landskabet mest af alt ligner det ydre rum. På samme ø finder du tropisk regnskov med brusende vandfald, som også er en kæmpe oplevelse. På Oahu kan du slappe af på Waikiki Beach og selvfølgelig tage et smut forbi Pearl Harbour, hvor USS Arizona Memorial minder om krigsskibet, som sank med alle mand om bord under japanernes bombning i 1941.

For at kickstarte den perfekte familieferie startes rejsen med nogle dage i Los Angeles, hvor vi har inkluderet adgang til Disneyland.

Alt i alt venter en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser for både store og små.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Solopgang i Los Angeles

  Afrejse fra Danmark og ankomst til Los Angeles, hvor du skal bo i bydelen Anaheim de næste 4 nætter. Det er her Disneyland ligger, og der er inkluderet 2-dags park-hopper billetter i rejsens pris, så der er tid til at udforske både Disneyland og Disneys’s California Adventure Park.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Embassy Suites by Hilton Anaheim South

  Læs om hotellet

 • Nyd en dag på stranden

  Disneyland ligger i gåafstand fra hotellet, så vi anbefaler, at du kommer tidligt op og afsted, så du ankommer til parken, når den åbner. Du har 2-dags billetter til parken, så det burde være muligt at nå det hele, men der er også nogle af forlystelserne, der er så sjove, at man gerne vil prøve dem flere gange.

  Hvis du en dag vil til stranden og dyppe tæerne i Stillehavet, så er det blot 20 minutters kørsel fra hotellet. Besøg f.eks Huntington Beach der med sin brede strandpromenade og mole er en dagstur værd.

 • Havskildpadder ved Oahu

  Du flyver videre mod vest og mod paradisøerne, der udgør Hawaii. Du starter på Oahu, hvor den berømte strand Waikiki Beach ligger. Vi har valgt et hotel som ligger 30 minutter fra det livlige Waikiki Beach, men i stedet i smukke omgivelser med en lagoon-strand lige udenfor døren. De næste 3 nætter bor du på Oahu.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aulani Disney Vacation Club Villas

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Svøm med delfiner på Oahu

  Få en helt unik oplevelse på Oahu og kom helt tæt på delfiner i Sea Life Park Hawaii! På denne tur vil du lære om delfinernes leveforhold, og du vil desuden få mulighed for at svømme og tage billeder med dem. Dette er en enestående mulighed for at komme tæt på et yderst fascinerende.

  1560 kr. pr voksen
 • Waikiki Beach

  Slap af ved poolen eller tage en tur til Waikiki Beach. Du kan også besøge Pearl Harbour, der er mange forskellige ture dertil. En af de mest interessante steder ved Pearl Harbour er USS Arizona Memorial. Få en smagsprøve på, hvad der venter i videoen nedenfor

 • Smukke Maui

  Du lander på Maui, hvor bilen står klar. Den har du til rådighed de næste 5 dage, så du kan udforske øen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kaanapali Beach Hotel Maui

  Læs om hotellet

 • Secret Cove ved daggry

  Der er mange muligheder for ture på Maui, så det er op til dig hvad du vil opleve. Her er nogle forslag:

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari på Maui

  Tag på hvalsafari på Maui og oplev den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran, og dette er uden

  Fra 510 kr. pr voksen     Fra 325 kr. pr barn
  Snorkling på det vestlige Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. De erfarne kaptajner kender de bedste steder at snorkle på øens vest side, og før du kommer i vandet, vil bådens yderst behjælpelige mandskab give lektioner og forberede dig på et fantastisk undervandseventyr. Dagen starter med

  Fra 1180 kr. pr voksen     Fra 705 kr. pr barn
  Solopgang over Haleakala krater på Maui

  Sæt din alarm og tage lidt varmt tøj på, så er du klar til at tage med til toppen af vulkanen Haleakala. Her oppe er der en fantastisk udsigt, og du vil se solen stå.

  Fra 1350 kr. pr voksen     Fra 880 kr. pr barn
  Royal Lahaina Luau og show på Maui

  Oplev en traditionel Hawaiian luau på den dejlige Ka’anapali Beach på Maui. Royal Lahaina ligger lige ud til havet, så festen foregår med havudsigt, og den dejlige mad serveres til live.

  Fra 950 kr. pr voksen     Fra 520 kr. pr barn
  Udforsk Lanai

  Denne heldagsudflugt fra Lahaina på Maui til naboøen, Lanai er helt unik, da firmaet som står for turen, er det eneste, der har lov til at lade sine gæster snorkle i Hulopo’e Marine Preserve.

  I dette billedskønne, beskyttede naturområde strækker den strålende hvide sandstrand sig i

  Fra 1995 kr. pr voksen     Fra 1140 kr. pr barn
 • Pukkelhval

  På denne dag skal du på  hvaltur på Maui. Her kan du forhåbentlig opleve den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran, og dette er uden tvivl den bedste måde at opleve de nænsomme giganter og det vestlige Mauis smukke landskab på.

 • Flydende lava strømmer ud i havet på Big Island

  Du forlader Maui og den grønne natur og rejser mod den største ø Hawaii, eller Big Island som den bliver kaldt. Bilen står klar i lufthavnen og du kører til hotellet som skal være dit hjem de næste 3 nætter.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton Waikoloa Village

  Læs om hotellet

 • Paradis under vandoverfladen

  Endnu en maritim dag venter forude, for vi har på denne dag inkluderet en snorkeltur med Manta rays. Det er en oplevelse som hele familien kan være med til – selv børn ned til 4 år. At snorkle med Manta rays om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Manta rays er ikke farlige for mennesker, og de kommer frem, når det er mørkt for at spise plankton.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur på Big Island

  Få en helt unik oplevelse med en helikoptertur over de utroligt smukke Kohala Mountains. Helikopteren vil føre dig op langs stejle havklipper og tage dig ned i dybe, snoede dale som Waimanu, Pololu og Waipio. Turen giver dig et enestående indblik i øens utroligt smukke natur fra et imponerende

  Fra 1615 kr. pr voksen
  Svøm med delfiner og udforsk havgrotter på Big Island

  Denne fire timers udflugt kombinerer to spændende oplevelser. Du sejler først ud og svømmer med vilde delfiner, hvilket er en unik mulighed for at opleve deres energi og interesse for interaktion med mennesker på nærmeste hånd. Dernæst rejser du sydpå for at udforske havgrotter langs Kona

  Fra 1395 kr. pr voksen     Fra 1190 kr. pr barn
 • Vandfald i Hilo

  Brug den sidste dag af ferien til at nyde poolen, det flotte hav eller tag på en sidste oplevelse på øen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur på Big Island

  Få en helt unik oplevelse med en helikoptertur over de utroligt smukke Kohala Mountains. Helikopteren vil føre dig op langs stejle havklipper og tage dig ned i dybe, snoede dale som Waimanu, Pololu og Waipio. Turen giver dig et enestående indblik i øens utroligt smukke natur fra et imponerende

  Fra 1615 kr. pr voksen
 • Havskildpadde med selskab

  Bilen afleveres, og rejsen går hjem mod Danmark.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Los Angeles eller på en af Hawaii øerne? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark - Los Angeles/Hawaii - Danmark, inkl. skatter og afgifter, (København, andre lufthavne mod evt. gebyr).
 • Flybillet mellem Los Angeles - Oahu inkl. skatter og afgifter
 • Indenrigsfly mellem øerne, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Big Island
 • 5 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Maui
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 4 overnatninger i Anaheim, Los Angeles
 • 3 overnatninger på Oahu
 • 4 overnatninger på Maui
 • 3 overnatninger på Big Island

Seværdigheder

 • 2 dags Park-hopper billetter til Disneyland og Adventure Park (værdi 8.150 kr. for 2 voksne og 2 børn)
 • Entré til Sea Life Park med delfinsvømning på Oahu
 • Hvalsafari på Maui
 • Snorkeltur med Manta Rays på Big Island

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn
16. august 2021 - 19. juni 2022
22.695 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
23.695 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
22.695 kr.
2 voksne & 2 børn
16. august 2021 - 19. juni 2022
22.695 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
23.695 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
22.695 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Et eksotisk eventyr på Hawaii

  Højdepunkter

  • Snorkling og natur i verdensklasse
  • Mauis tropiske strande med kridhvidt sanf og svajende palmer
  • Flydende lava i Volcanoes National Park, Big Island
  • Waimea Canyon på frodige Kauai
  • Historiske Pearl Harbour på Oahu

   

   

21-dages kør-selv-ferie fra

17.295 kr.

Se rejsen
Oplev Hawaii med Risskov Travel Partner
Se kort

En rejseekspert fortæller

Aloha Hawaii

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii deluxe

  Højdepunkter

  • Tropisk regnskov på øen Maui
  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Helikoptertur på Kauai
  • Mystiske landskaber i Waimea Canyon
  • Frodig natur i Kokee State Park

15-dages kør-selv-ferie fra

42.350 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & strand – fra New York til Hawaii

  Højdepunkter

  • Storbyoplevelser i New York
  • Magtens centrum i Washington DC
  • Afslapning på Hawaiis tropiske strande
  • Snorkling blandt havskildpadder
  • Frodige Waimea Canyon på Kauai

20-dages kør-selv-ferie fra

16.250 kr.

Se rejsen
Oplev Hawaii med Risskov Travel Partner
Se kort

En rejseekspert fortæller

Aloha Hawaii

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii deluxe

  Højdepunkter

  • Tropisk regnskov på øen Maui
  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Helikoptertur på Kauai
  • Mystiske landskaber i Waimea Canyon
  • Frodig natur i Kokee State Park

15-dages kør-selv-ferie fra

42.350 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & strand – fra New York til Hawaii

  Højdepunkter

  • Storbyoplevelser i New York
  • Magtens centrum i Washington DC
  • Afslapning på Hawaiis tropiske strande
  • Snorkling blandt havskildpadder
  • Frodige Waimea Canyon på Kauai

20-dages kør-selv-ferie fra

16.250 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke