Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Grand Tour of Florida

Denne rejse byder på alt lige fra temaparker, hvide sandstrande til storbyliv

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 10.750

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Vælger du denne kør-selv-tur i Florida, får du den absolutte deluxe-udgave. Vi har valgt ekstra gode hoteller med den bedst tænkelige komfort. Turen inkluderer ophold ved Clearwaters dejlige strande og på den skønne Captiva Island, hvor du kan glæde dig til at bo på et resort, der ligger usædvanlig skønt. Men vores forslag til den ultimative kør-selv-ferie i Florida indeholder mere end det. Vi har lagt vægt på, at der skal være god tid til at nyde livet og opleve, så derfor overnattes der flere dage samme sted.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Solnedgang over Orlando

  Afrejse fra Danmark og ankomst til Orlando. Bilen afhentes i lufthavnen, og du er allerede godt i gang med oplevelserne i byen, hvor Walt Disney tog initiativ til den første temapark i 1964. Den sekssporede International Drive er en “lang forlystelsespark”, hvor hoteller, restauranter og vandlande ligger tæt og med så forskellige attraktioner som et overdimensioneret pariserhjul, Madame Tussaud og Sea Life Aquarium.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

 • Oplevelser for hele familien

  En dag med oplevelser i en af de verdensberømte temaparker i Orlando-området. Mickey Mouse og hans venner er svære at komme udenom, når turen går til Orlando. Disney har hele fire forlystelsesparker, hvoraf Magic Kingdom er den klassiske Disney-park med alle de kendte tegneseriefigurer. Universal Studios er den klassiske filmpark, hvor du får et kig ind bag kulisserne i Hollywood med afsæt i Universals mange film og tv-produktioner. Naboparken – Islands of Adventure – er den lidt mere ”vilde” udgave af Universal, og er du Harry Potter-fan, er Wizarding World of Harry Potter et must. Harry Potter-universet er blevet udvidet med Hogwart’s Express – en ”jernbane”, der forbinder de to parker. Det kan anbefales at købe VIP-pass, så de ofte lange køer, kan springes over.

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Orlando - 1 dags billet

  Entrebillet for en dag til enten Universal Studios eller Island of Adventures, hvor du kommer bag scenerne, bag lærredet og springer direkte ind i universet fra din favoritfilm fra Universal Movies. Uforglemmelige rutsjebaneture med loops og 3D effekter samt magiske

  Fra 1385 kr. pr. voksen
 • Kennedy Space Center

  Du kan vælge at bruge dagen i endnu en temapark eller køre til østkysten og opleve Kennedy Space Center, hvor der er tale om en temapark med ”den ægte vare”. Alle sejl er sat til for at give både store og små besøgende en uforglemmelig oplevelse. Der afgår busture fra besøgscenteret bl.a. til de forskellige affyringsramper. Galaxy Center viser fantastiske IMAX-film. Apollo/Saturn V Center fortæller ALT om månelandingerne. Med andre ord – der er oplevelser til langt mere end én dag på Kennedy Space Center, så det gælder om at lave en god planlægning af besøget.

  Tilkøb flere oplevelser

  Kennedy Space Center

  Tag på en udflugt i Kennedy Space Center i Orlando. Du får guidet tur og en indgangsbillet til centeret, hvor du kan møde astronauter, udforske rumrejser og opleve historien bag. Ved ankomst vil guider hjælpe dig med at komme godt ind i centeret. De fleste dage er der

  Fra 480 kr. pr. voksen
 • Søko i Crystal River

  Turen går nu til Floridas vestkyst ca. to timers kørsel fra Orlando. Du kan vælge at køre via Crystal River og opleve de godmodige søkøer (manatees), der holder til ved de varme kilder omkring Crystal River. Søkøerne har ikke noget spæklag, så når temperaturen falder i Den Mexicanske Golf, søger de til varmere omgivelser. Det er svært at forestille sig, at søkøer er i slægtskab med elefanter, selv om de virker lidt kluntede. Søkøerne holder til på lavt vand, og iført våddragt og maske kan du gøre dem selskab ved Crystal River. Her i deres naturlige element er det ofte dem, der tager ”kontakt”.

  Dagens distance: 177 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton Clearwater Beach Resort

  Læs om hotellet

 • Clearwater Beach

  En dag til at nyde livet på stranden, men du kan også tage med på en sejltur med mulighed for at snorkle eller dykke. Hvis du vil spille golf, er der ikke mindre end 44 golfbaner i området. Et alternativ kunne være at besøge tvillingebyerne Tampa og St. Petersburg, som er forbundet med Howard Franklin Bridge. De to byer har hver deres udtryk. Tampa er især interessant på grund af det cubanske kvarter, Ybor City, og det er en god ide at planlægge at være i Tampa en aften og spise på den legendariske restaurant Columbia, hvor der flamenco-show, levende musik og paella på menuen – og så er det jo om aftenen, at salsastemningen intensiveres. St. Petersburg har en dejlig beliggenhed mellem Den Mexicanske Golf og Tampa Bay, og her er den store attraktion The Salvador Dalí Museum med en kæmpe samling af den spanske surrealists værker. I 2011 blev en ny museumsbygning indviet på havnefronten, og arkitekturen er lige så overraskende og uforudsigelig som Dalís værker.

 • Farverige huse i Fort Myers

  Fra et paradis til et andet. Fra Clearwater og sydpå skal du vælge Interstate 275, der går via Sunshine Skyway Bridge. Den næsten syv km lange bro, der nærmest svæver over Tampa Bay, er usædvanlig elegant og harmonisk, og med den flotte udsigt fra broen er det ikke overraskende, at Sunshine Skyway Bridge ligger øverst på Top-10-listen over verdens smukkeste broer. Vi foreslår, at du et stykke syd for Tampa drejer fra motorvejen og i stedet følger Highway 41 til Fort Myers. Her anbefaler vi et stop for at se opfinderen Thomas Edisons vinterbolig, der omfatter både laboratorium og en botanisk have. Edisons nabo var bilfabrikanten Henry Ford, og fremstilling af syntetisk gummi var et af deres fælles projekter. Begge huse kan opleves på samme billet. De næste dage er basen Fort Myers. Hotellet har en usædvanligt skøn beliggenhed med mindre end 10 m til den dejlige sandstrand.

  Dagens distance: 235 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Outrigger Beach Resort

  Læs om hotellet

 • Strandskaller på Sanibel Island

  Du kan nyde livet ved poolen, tage på fisketur eller besøge øerne Sanibel og Captiva. På Sanibel Island forsøger man at bevare øens oprindelige præg, og f.eks. må ingen bygninger være højere end palmerne. Sanibel Island er især kendt for den overvældende mængde af muslingeskaller, sneglehuse og konkylier, der dækker strandene, især efter højvande. Vådområderne byder på et spændende dyreliv, f.eks. i Ding Darling Wildlife Refuge, og den specielle flora og fauna kan opleves på en cykel- eller kanotur.

 • Keys

  Ruten går via det store subtropiske vildmarksområde The Everglades med det helt enestående dyreliv. Du kan f.eks. opleve det, hvis du stopper ved nationalparkens info-center ved Shark Valley, hvor alligatorerne ligger og soler sig lige ved parkeringspladsen. Lej en cykel eller tag med på en tur med en ranger. Hvis du vil opleve The Everglades på en tur med ”airboat”, skal du være opmærksom på, at det kun er muligt uden for nationalparken. Fortsæt til Key Largo, der er den største af øerne i Florida Keys, som er den række af øer, der strækker sig ud fra Floridas sydkyst. Ved Key Largo kan man besøge John Pennekamp Coral Reef State Park og opleve Nordamerikas eneste koralrev, der ligger her ved Florida Keys.

  Dagens distance: 337 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Key Largo

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Airboat-tur i Everglades fra Miami

  Oplev alligatorer, skildpadder og andre eksotiske dyr i Everglades på en airboat-tur tværs gennem ”River of Grass” – en af verdens største og mest rolige floder. Du vil møde professionelle guider, som løbende under turen vil fortælle om vådområderne og det

  Fra 350 kr. pr. voksen
 • Key West

  Der venter en dejlig køretur via Florida Keys, der bindes sammen med 42 broer. Islamorada er oplagt til et stop – nyd feriestemningen ved Robbie’s Marina. Ungerne kan fodre fisk og pelikaner – måske dukker der en manatee eller to op – og bagefter er det dejligt med en forfriskning under de skyggefulde kokospalmer.  Selv om det sikkert er svært at løsrive sig, så fortsæt til Key West, der er den sydligste bebyggelse i USA beliggende kun 150 km fra Cuba. At passere Seven Mile Bridge er en af de store oplevelser på turen til Key West – kun turkisblåt hav så langt øjet rækker, og dog … øjet fanger de rustne rester af oliemillionæren og jernbaneentreprenøren Henry Flaglers Overseas Railroad, der stod færdig i 1912. På den tid var det nødvendigt at sejle for at komme til Key West, og Henry Flagler havde en idé om, at åbningen af Panama-kanalen ville skabe mere samhandel med Latinamerika, og at Key West var en vigtig brik i den sammenhæng. I 1935 hærgede århundredets orkan Florida, og det gik hårdt ud over broen, som man valgte ikke at reparere. Tre år senere kunne man nemlig køre i bil til Key West.

  Dagens distance: 168 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Fairfield Inn & Suites Key West

  Læs om hotellet

 • Klassisk bil i Miami

  Der er god tid til at nyde turen til Miami og til en eller flere afstikkere til de små hyggelige øer og dejlige strande. Bahia Honda State Park med den skønne strand er et oplagt stop. Diverse rejsemagasiner har utallige gange udråbt stranden til at være en af de bedste i USA – og det er helt berettiget. Den store attraktion i Miami er det berømte art déco-kvarter. Miami South Beach var i 1920’erne et feriested med vokseværk, men udviklingen stoppede brat i forbindelse finanskrakket i 1929. Udviklingen tog fart igen i 1930’erne, og det er fra den periode, at den store koncentration af flotte bygninger i art déco-stil stammer. Hele området inklusiv bygninger var i 1970’erne ved at forsvinde i et hav af skyskrabere, men heldigvis var der en gruppe af ildsjæle, der så værdien i at bevare området, og i 1979 kom et areal på 2,5 km2 mellem 6th og 23rd Street på USA’s National Register of Historic Places. Miami-udgaven af art deco bliver ofte kaldt Tropical Déco, fordi motiver som flamingoer, solstråler og palmer er meget udbredt, men der er også mange maritimt inspirerede detaljer. De flotteste og mest spektakulære bygninger er indrettet som hoteller, og du kommer naturligvis til at bo på et af dem.

  Dagens distance: 257 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Marseilles Hotel

  Læs om hotellet

 • Paradise beach i Fort Lauderdale

  Art deco-bygningerne ligger tæt på den berømte Ocean Drive, hvorfra der er adgang til den næsten endeløse sandstrand med de karakteristiske “livredderhuse”, der er inspireret af art déco-stilen. Det er i øvrigt sjældent at se en strand, der i den grad bliver kælet for. Om morgenen bliver den renset og revet, og hele tiden bliver der kørt mere sand på for at modvirke erosion. Shopping, strandliv eller sightseeing – alt er muligt i Miami. Er du til shopping, så overvej Aventura Mall og Bayside Market Place. Vil du have en naturoplevelse, så besøg Jungle Island, som er en temapark med eksotiske planter og dyr fra en stor del af verden. Om aftenen vil det være en ide med en tur til Fort Lauderdale, der nærmest er vokset sammen med Miami. Fort Lauderdale bliver også kaldt “Amerikas Venedig”, og der er en forrygende stemning på molen ved Lauderdale by the Sea med gademusikanter og fristende dejlige spisesteder.

 • Farverige bygninger i Miami

  Endnu en dag til at opleve Miami. Vil du have en ikke helt almindelig amerikansk oplevelse, så tag til Little Havanna, som er bydelen, hvor en stor del af Miamis en million eksil-cubanere og andre med latinamerikansk baggrund har bosat sig og lever en hverdag, der minder mest muligt om den, de forlod. Salsarytmer strømmer ud fra butikkerne på Souhtwest Street i det centrale Miami, og vareudbuddet er overraskende anderledes – ja, selv McDonald’s har fået et spansk inspireret udseende. Hjertet i Little Havanna er Southwest 8th Street – bedre kendt som Calle Ocho, og her er det eneste, der minder om USA, bilerne. På hjørnet af Calle Ocho og 11th Avenue kan du kigge inden for i El Crédito Cigar Factory og se cigarer blive rullet med stor passion.

 • Miami strand

  Bilen afleveres, og der er afrejse fra Miami.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Miami eller Orlando? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt til Bahamas

  Drømmer du om at prøve et krydstogt? Så prøv dette 4-nætters krydstogt fra Florida til Bahamas. Alle måltider er inkluderet, og der lægges til på Royal Caribbeans egen private ø. Der findes et hav af ruter at vælge imellem – kontakt din rejseekspert for at forhøre

  Fra 350 kr. pr. voksen 4895 kr. pr. person
  Forlæng rejsen med et krydstogt til det vestlige Caribien

  Afslut din kør-selv-tur med et afslappende luksus-krydstogt til Caribien. Alle måltider er inkluderet, og der kan tilkøbes drikkepakker. Du kan både glæde dig til at opleve et nyt land hveranden dag, og nyde underholdningen ombord på skibet. Kontakt din rejseekspert for

  Fra 350 kr. pr. voksen 10895 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Den perfekte bil, og vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder man højere og har derfor en bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Orlando/Miami, inkl. skatter og afgifter
 • 12 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på print og digitalt

Overnatning

 • 12 overnatninger på hotel

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn i værelse
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.750 kr.
10.895 kr.
13.150 kr.
17.750 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.495 kr.
11.950 kr.
13.795 kr.
17.450 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
10.750 kr.
10.895 kr.
13.150 kr.
17.750 kr.
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.750 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.495 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
10.750 kr.
4-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.895 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.950 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
10.895 kr.
3-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
13.150 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
13.795 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
13.150 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
17.750 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
17.450 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
17.750 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Familieferie i Florida med bil og feriehus

  Højdepunkter

  • Fast base i et skønt feriehus
  • Sjove temaparker i Orlando
  • Lækre badestrande
  • Det subtropiske område The Everglades
  • Øerne Sanibel og Captiva

14-dages kør-selv-ferie fra

7.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Sol, strand & forlystelsesparker i Florida

  Højdepunkter

  • Temaparker med underholdning for hele familien
  • Endeløse sandstrande og skønne øer
  • Key West med den helt særlige atmosfære
  • Mødet med alligatorer i sumpområdet The Everglades
  • De spektakulære IMAX-film i Kennedy Space Center

15-dages kør-selv-ferie fra

9.850 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i solskinsstaten Florida

  Højdepunkter

  • Miami South Beach med den mondæne Ocean Drive
  • Florida Keys og Key West, der er USA’s sydligste by
  • The Everglades med det interessante dyreliv
  • Naples ved Den Mexicanske Golf
  • De verdensberømte temaparker i Orlando

14-dages kør-selv-ferie fra

10.095 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

9.950 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Familieferie i Florida med bil og feriehus

  Højdepunkter

  • Fast base i et skønt feriehus
  • Sjove temaparker i Orlando
  • Lækre badestrande
  • Det subtropiske område The Everglades
  • Øerne Sanibel og Captiva

14-dages kør-selv-ferie fra

7.995 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke