Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Grand Tour of the East

Den ultimative tur i det østlige USA

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 7.895

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Metropolen New York og hovedstaden Washington D.C. er selvskrevne på en kør-selv-tur i det østlige USA, men denne tur giver også et godt indtryk af det østlige USA uden for storbyerne. Nationalparkerne i det østlige USA er ofte ”hidden secrets”, og vi har inkluderet en sand perle – Shenandoah i Virginia.

Historiens vingesus kan du opleve i Philadelphia, hvor den amerikanske Uafhængighedserklæring blev underskrevet, og ved The National Mall i Washington D.C. med de mange historiske monumenter. Kør-selv-turen inkluderer en afstikker til Canada, for det er fra den canadiske side, du får den mest spektakulære udsigt over Niagara Falls.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • New York

  Der er ingen ende på oplevelserne i USA’s største by, hvor det at gå på gaden er en oplevelse for alle sanser – og det er uanset, om du er på Manhattan eller i Brooklyn.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Roosevelt Hotel

  Læs om hotellet

 • Times Square

  Metropolen New York er et overflødighedshorn af oplevelser, og for at få mest ud af dagen er det fornuftigt med lidt planlægning. Har du ikke været i New York tidligere, er det en god idé at tage med Hop on Hop off-bussen og på den måde se forskellige sider af storbyen.

  Andre idéer kunne være en sejltur rundt om Manhattan eller til Liberty Island, hvor Frihedsgudinden byder velkommen. Læg vejen forbi Empire State Building, der er et ægte newyorker-ikon, og hvis køen ikke er for lang, så tag turen op til 102. etage og nyd udsigten.

  En tankevækkende oplevelse får du ved 9/11 Memorial, der ligger, hvor World Trade Center lå, og som blev åbnet på 10-årsdagen for terrorangrebet. Central Park er også en overvejelse værd – en ægte newyorker-oplevelse, der er helt gratis.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Manhattan

  En tur i helikopter over Manhattan er den ultimative New York oplevelse. Du oplever en flot udsigt til Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og Ellis Island, før turen følger Hudson River og giver dig hele Manhattan oplevelsen på nært hold med Chrysler-bygningen, Empire

  1890 kr. pr. person
  Hop on/Hop off All Loops - New York City tour

  48 timers hop on/hop off sightseeingbillet til Gray Lines hop on/off store rutenet på Manhattan og i Brooklyn med ialt 39 forskellige stoppesteder. En fantastisk måde at opleve New York på. Er du i New York for første gang, giver denne hop-on-billet dig det bedste overblik

  535 kr. pr. voksen 1890 kr. pr. person
 • Catskill Mountain

  Den lejede bil hentes i Newark lufthavn. Du kan nu lægge storbyen bag dig, og tre timer senere er du i Catskill Mountains – et bjergområde i den sydøstlige del af staten New York. Området har mange afmærkede vandreruter og inviterer til oplevelser til fods, og du kan f.eks. vælge en rute, der passerer Kaaterskill Falls, som er det højeste vandfald i New York State.

  Dagens distance: 375 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Orchards Hotel

  Læs om hotellet

 • Lake Seneca vinmark

  Denne dag er afsat til at opleve området The Finger Lakes i den centrale del af staten New York. Finger Lakes refererer til 11 smalle, langstrakte søer, der på et landkort ligner en fremstrakt hånd. Landskabet veksler mellem blanke søer, skovområder og frugtbart landsbrugsland.

  Lake Seneca er den største af de langstrakte Finger Lakes, og søen fryser ikke til om vinteren, men holder på varmen, så vækstsæsonen i området forlænges, og der kan dyrkes vin. Langs Lake Seneca ligger der mange vingårde, der primært producerer hvidvin, og en del af dem er åbne for besøg.

  Dagens distance: 290 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aloft Syracuse Inner Harbor

  Læs om hotellet

 • Udsigt over Niagara Falls

  Turen til de berømte vandfald går via storbyen Buffalo ved Lake Eire. Der er ingen tvivl om, at Niagara Falls er flottest fra den canadiske side. Herfra er der frit udsyn til det 670 m brede hesteskoformede vandfald, der har et fald på 56 m, så derfor overnattes der de næste to nætter på et hotel på den canadiske side.

  Niagara Falls består faktisk af tre vandfald: Horseshoe Falls på den canadiske side og de mindre American Falls og Bridal Veil Falls på den amerikanske side.

  Dagens distance: 265 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton Fallsview Niagara Falls

  Læs om hotellet

 • Det berømte vandfald Niagara Falls

  En sejltur med ”Hornblower” er en af de allerbedste måder at opleve Niagara Falls på, og selv om man ofte må stå i kø, er det virkelig værd at vente på, for sejlturen giver en helt anderledes fornemmelse af den enorme kraft, der ligger i vandmasserne.

  Her på den canadiske side kan du også se Niagara Falls fra toppen af det 236 m høje udsigtstårn Skylon Tower, og specielt om aftenen, når vandfaldene ligger badet i lys, er det et flot syn.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur ved Niagara Falls

  De tre vandfald – American Falls, Bridal Veil Falls og det gigantiske Horsehoe Falls udgør Niagara Falls. Ét er at se vandfaldene, noget andet er at være så tæt på, at man mærker vandmassernes enorme kraft. Den oplevelse får du på en sejltur med Maid of the Mist fra

  Fra 150 kr. pr. voksen 1890 kr. pr. person
 • Amish hestevogn

  Turen går sydpå til staten Pennsylvania og området omkring Lancaster, der er landbrugsland med korn- og grøntsagsmarker, så langt øjet rækker. Og man kigger lige en ekstra gang, når man ser, at der er heste foran redskaberne. Men du er kommet til et af de steder i USA, hvor det er muligt at stifte bekendtskab med Amish-folket, der lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund på samme måde, som da deres europæiske forfædre kom hertil i 1600-tallet.

  Ifølge Amish-folkets overbevisning er brugen af moderne teknologi ensbetydende med forfængelighed, og derfor er biler, traktorer og elektricitet bandlyst, og på vejene vil du i stedet se de karakteristiske sorte hestevogne med kaleche. I nærheden af Lancaster kan du f.eks. besøge ”The Amish Farm & House” og få et indblik i Amish-folkets levevis før og nu.

  Dagens distance: 548 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Lancaster

  Læs om hotellet

 • Gettysburg

  Der bor omkring 20.000 af USA’s Amish-befolkning i området omkring Lancaster, og langt de fleste ernærer sig ved landbrug. Du kan begynde dagen med en rundtur tur i området, og måske møder du Amish-børnene på vej til skole.

  Senere kan du fortsætte til Gettysburg – området, hvor det blodigste slag i den amerikanske borgerkrig fandt sted i juli 1863. Antallet af dræbte, sårede og savnede nåede op på det astronomiske tal 51.000.

  Dagens distance: 90 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Quality Inn Gettysburg Battlefield

  Læs om hotellet

 • Gettysburg statue

  Besøg Gettysburg National Military Park og få historien om slaget, der endte med, at sydstatshæren, ledet af general Robert E. Lee, måtte se sig besejret af Unionsstyrken og general George Gordon Meade.

  Borgerkrigen sluttede ikke med slaget ved Gettysburg, men det blev et vendepunkt. Fire måneder efter slaget indviede præsident Abraham Lincoln en kirkegård på slagmarken, og i den forbindelse holdt han sin berømte Gettysburg-tale, hvor budskabet var, at slaveriet i Sydstaterne skulle forbydes. Talen var kort og præcis og på kun 272 ord og er i øvrigt gengivet i Lincoln Memorial i Washington D.C. Der skulle dog gå næsten to år, før der endelig blev fred og Unionen blev genforenet.

 • Blue Ridge

  Nationalparken Shenandoah i staten Virginia har de færreste måske hørt om, men den byder på en af de absolut smukkeste køreture i USA – nemlig den 105 miles lange Skyline Drive. Den følger de skovklædte Blue Ridge Mountains gennem nationalparken, og ikke mindre end 75 udsigtspunkter er tilgængelige langs vejen.

  Der er et utal af vandrestier i nationalparken, f.eks. til parkens højeste punkt, Hawksbill Peak, og til South River Falls. Shenandoah National Park blev åbnet i 1936, men længe inden var det naturskønne område eftertragtet.

  Dagens distance: 215 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Big Meadows Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Fri adgang med nationalparkpas

  USA’s nationale parksystem (NPS) omfatter omkring  400 parker, der beskytter dyrelivet, interessante landskabstyper, geologiske fænomener og historiske mindesmærker og bygninger. Langt størstedelen af USA’s 59 nationalparker ligger i det vestlige USA, og især i denne del

  Fra 150 kr. pr. voksen 695 kr. pr. person
 • Skyline Drive og Shenandoah National Park

  Det vil være en god idé at bruge formiddagen i nationalparken, der som regel har interessante ture og aktiviteter med nationalparkens rangers. På turen til Washington D.C. kan du vælge at køre via Mount Vernon ca. 25 km syd for Washington D.C. Her boede USA’s første præsident, George Washington, indtil sin død i 1799, og her ligger han også begravet.

  Mount Vernon er en meget tidstypisk ”plantation”, der også giver et indtryk af de boliger, der husede mere end 300 slaver. Et andet stop på ruten kunne være Arlington National Cemetery, der er som en åben historiebog. Her er der siden 1864 begravet primært faldne soldater fra de krige, som USA har deltaget i, men også en lang række prominente personer, bl.a. er præsident Kennedy og brødrene Joseph, Robert og Edward begravet her.

  På kirkegården er der også en lang række mindesmærker af nyere dato, bl.a. et monument, der har form som Pentagon til minde om de 184 ofre for angrebet på Pentagon 9/11.

  Dagens distance: 113 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Capitol Skyline Hotel

  Læs om hotellet

 • US Capitol Building i Washington D.C

  En dag med oplevelser i “magtens centrum” – og det mest magtfulde sted i Washington er Capitol Hill med Kongressen og Højesteret. Fra Capitol Hill er der en imponerende udsigt ud over The Mall med de historiske monumenter, der hylder flere tidligere præsidenter, f.eks. Abraham Lincoln. Ved Lincoln Memorial holdte borgerretsforkæmperen Martin Luther King i 1963 sin legendariske tale ”I Have a Dream” for mere end 200.000 tilhørere, og som præsident Obama refererede til i sin indsættelsestale.

  Gå også en tur forbi Det Hvide Hus og få et kig gennem jerngitteret til præsidentboligen. En lang række af USA’s mest prestigefyldte museer ligger i Washington D.C. Der er gratis adgang til de mange museer, der hører under The Smithsonian Institution, og som ligger i mægtige palæer langs The National Mall. Vil du shoppe, foreslår vi bydelen Georgetown med de charmerede, historiske omgivelser.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet cykeltur i Washington D.C.

  Oplev Washingtons historie og kultur på en guidet cykeltur. På cykelturen gennem gaderne udforsker du Capitol Hill, mindestedet for 2. verdenskrig, Washington-monumentet og mange andre kendte attraktioner i historiske Washington. På turen får du tips og tricks om, hvilke

  335 kr. pr. voksen 695 kr. pr. person
 • Frihedsklokken i Philadelphia

  På turen til New York skulle der gerne blive tid til et stop i Philadelphia, hvor den amerikanske uafhængighedserklæring blev underskrevet i Independence Hall. Du kan f.eks. også se Frihedsklokken, som forkyndte budskabet om frihed den 4. juli 1776, og som er et af de symboler, amerikanerne er allermest stolte af. Bilen afleveres i New York (Newark lufthavn), og der er afrejse.

  Dagens distance: 365 km

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Washington eller New York? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate midsize

Toyota RAV4 eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Ford Edge eller lign.

Den perfekte bil, og vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder man højere og har derfor en bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Standard SUV

Hyundai Elantra eller lign.

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - New York t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 17 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV

Overnatning

 • 12 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • Circle Line Cruise i New York

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn i værelse
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
7.950 kr.
7.895 kr.
9.250 kr.
11.950 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
10.850 kr.
10.950 kr.
12.695 kr.
16.250 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
7.950 kr.
7.895 kr.
9.250 kr.
11.950 kr.
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
7.950 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
10.850 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
7.950 kr.
4-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
7.895 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
10.950 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
7.895 kr.
3-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
9.250 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
12.695 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
9.250 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
11.950 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
16.250 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
11.950 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip: New York, Niagara Falls & Washington D.C.

  Højdepunkter

  • Niagara Falls fra den canadiske side
  • Torontos mange kvarterer
  • Udsigten fra Capitol Hill i Washington D.C.
  • Historiens vingesus i Philadelphia
  • Et møde med Amish-folket i Pennsylvania

11-dages kør-selv-ferie fra

6.950 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

9.950 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i solskinsstaten Florida

  Højdepunkter

  • Miami South Beach med den mondæne Ocean Drive
  • Florida Keys og Key West, der er USA’s sydligste by
  • The Everglades med det interessante dyreliv
  • Naples ved Den Mexicanske Golf
  • De verdensberømte temaparker i Orlando

14-dages kør-selv-ferie fra

10.095 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

10.395 kr.

Se rejsen

Spændende artikler om USA

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke