Firma – og grupperejser

Grand Tour of the East

Den ultimative tur i det østlige USA

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 10.695

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Metropolen New York og hovedstaden Washington D.C. er selvskrevne på en kør-selv-tur i det østlige USA, men denne tur giver også et godt indtryk af det østlige USA uden for storbyerne. Nationalparkerne i det østlige USA er ofte ”hidden secrets”, og vi har inkluderet en sand perle – Shenandoah i Virginia.

Historiens vingesus kan du opleve i Philadelphia, hvor den amerikanske Uafhængighedserklæring blev underskrevet, og ved The National Mall i Washington D.C. med de mange historiske monumenter. Kør-selv-turen inkluderer en afstikker til Canada, for det er fra den canadiske side, du får den mest spektakulære udsigt over Niagara Falls.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • New York

  Der er ingen ende på oplevelserne i USA’s største by, hvor det at gå på gaden er en oplevelse for alle sanser – og det er uanset, om du er på Manhattan eller i Brooklyn.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Roosevelt Hotel

  Læs om hotellet

 • Times Square

  Metropolen New York er et overflødighedshorn af oplevelser, og for at få mest ud af dagen er det fornuftigt med lidt planlægning. Har du ikke været i New York tidligere, er det en god idé at tage med Hop on Hop off-bussen og på den måde se forskellige sider af storbyen.

  Andre idéer kunne være en sejltur rundt om Manhattan eller til Liberty Island, hvor Frihedsgudinden byder velkommen. Læg vejen forbi Empire State Building, der er et ægte newyorker-ikon, og hvis køen ikke er for lang, så tag turen op til 102. etage og nyd udsigten.

  En tankevækkende oplevelse får du ved 9/11 Memorial, der ligger, hvor World Trade Center lå, og som blev åbnet på 10-årsdagen for terrorangrebet. Central Park er også en overvejelse værd – en ægte newyorker-oplevelse, der er helt gratis.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Manhattan

  En tur i helikopter over Manhattan er den ultimative New York oplevelse. Du oplever en flot udsigt til Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og Ellis Island, før turen følger Hudson River og giver dig hele Manhattan oplevelsen på nært hold med Chrysler-bygningen, Empire State Building og

  Fra =2.097 kr. pr. person    A
  Hop on/Hop off All Loops - New York City tour

  48 timers hop on/hop off sightseeingbillet til Gray Lines hop on/off store rutenet på Manhattan og i Brooklyn med ialt 39 forskellige stoppesteder. En fantastisk måde at opleve New York på. Er du i New York for første gang, giver denne hop-on-billet dig det bedste overblik over byen. Bussens

  Fra =2.616 kr. pr. person    A
  Kulinarisk rundtur i Brooklyn med lokal guide

  Tag på rundtur til fods i Brooklyn med en lokal guide og oplev, hvorfor Brooklyn er et af New Yorks bedste steder at udforske madkulturen. Du får kulinariske oplevelser inspireret af Italien, Mellemøsten, det moderne Amerika og Asien – så der er utallige smagsoplevelser i vente. Du kommer

  Fra 530 kr. pr voksen
 • Catskill Mountain

  Den lejede bil hentes i Newark lufthavn. Du kan nu lægge storbyen bag dig, og tre timer senere er du i Catskill Mountains – et bjergområde i den sydøstlige del af staten New York. Området har mange afmærkede vandreruter og inviterer til oplevelser til fods, og du kan f.eks. vælge en rute, der passerer Kaaterskill Falls, som er det højeste vandfald i New York State.

  Dagens distance: 375 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Orchards Hotel

  Læs om hotellet

 • Lake Seneca vinmark

  Denne dag er afsat til at opleve området The Finger Lakes i den centrale del af staten New York. Finger Lakes refererer til 11 smalle, langstrakte søer, der på et landkort ligner en fremstrakt hånd. Landskabet veksler mellem blanke søer, skovområder og frugtbart landsbrugsland.

  Lake Seneca er den største af de langstrakte Finger Lakes, og søen fryser ikke til om vinteren, men holder på varmen, så vækstsæsonen i området forlænges, og der kan dyrkes vin. Langs Lake Seneca ligger der mange vingårde, der primært producerer hvidvin, og en del af dem er åbne for besøg.

  Dagens distance: 290 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aloft Syracuse Inner Harbor

  Læs om hotellet

 • Udsigt over Niagara Falls

  Turen til de berømte vandfald går via storbyen Buffalo ved Lake Eire. Der er ingen tvivl om, at Niagara Falls er flottest fra den canadiske side. Herfra er der frit udsyn til det 670 m brede hesteskoformede vandfald, der har et fald på 56 m, så derfor overnattes der de næste to nætter på et hotel på den canadiske side.

  Niagara Falls består faktisk af tre vandfald: Horseshoe Falls på den canadiske side og de mindre American Falls og Bridal Veil Falls på den amerikanske side.

  Dagens distance: 265 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton Fallsview Niagara Falls

  Læs om hotellet

 • Det berømte vandfald Niagara Falls

  En sejltur til vandfaldene er en af de allerbedste måder at opleve Niagara Falls på, og selv om man ofte må stå i kø, er det virkelig værd at vente på, for sejlturen giver en helt anderledes fornemmelse af den enorme kraft, der ligger i vandmasserne.

  Her på den canadiske side kan du også se Niagara Falls fra toppen af det 236 m høje udsigtstårn Skylon Tower, og specielt om aftenen, når vandfaldene ligger badet i lys, er det et flot syn.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur ved Niagara Falls

  De tre vandfald – American Falls, Bridal Veil Falls og det gigantiske Horsehoe Falls udgør Niagara Falls. Ét er at se vandfaldene, noget andet er at være så tæt på, at man mærker vandmassernes enorme kraft. Den oplevelse får du på en sejltur med Maid of the Mist fra den amerikanske

  Fra =240 kr. pr. person    A
 • Amish hestevogn

  Turen går sydpå til staten Pennsylvania og området omkring Lancaster, der er landbrugsland med korn- og grøntsagsmarker, så langt øjet rækker. Og man kigger lige en ekstra gang, når man ser, at der er heste foran redskaberne. Men du er kommet til et af de steder i USA, hvor det er muligt at stifte bekendtskab med Amish-folket, der lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund på samme måde, som da deres europæiske forfædre kom hertil i 1600-tallet.

  Ifølge Amish-folkets overbevisning er brugen af moderne teknologi ensbetydende med forfængelighed, og derfor er biler, traktorer og elektricitet bandlyst, og på vejene vil du i stedet se de karakteristiske sorte hestevogne med kaleche. I nærheden af Lancaster kan du f.eks. besøge ”The Amish Farm & House” og få et indblik i Amish-folkets levevis før og nu.

  Dagens distance: 548 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Lancaster

  Læs om hotellet

 • Gettysburg

  Der bor omkring 20.000 af USA’s Amish-befolkning i området omkring Lancaster, og langt de fleste ernærer sig ved landbrug. Du kan begynde dagen med en rundtur tur i området, og måske møder du Amish-børnene på vej til skole.

  Senere kan du fortsætte til Gettysburg – området, hvor det blodigste slag i den amerikanske borgerkrig fandt sted i juli 1863. Antallet af dræbte, sårede og savnede nåede op på det astronomiske tal 51.000.

  Dagens distance: 90 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Quality Inn Gettysburg Battlefield

  Læs om hotellet

 • Gettysburg statue

  Besøg Gettysburg National Military Park og få historien om slaget, der endte med, at sydstatshæren, ledet af general Robert E. Lee, måtte se sig besejret af Unionsstyrken og general George Gordon Meade.

  Borgerkrigen sluttede ikke med slaget ved Gettysburg, men det blev et vendepunkt. Fire måneder efter slaget indviede præsident Abraham Lincoln en kirkegård på slagmarken, og i den forbindelse holdt han sin berømte Gettysburg-tale, hvor budskabet var, at slaveriet i Sydstaterne skulle forbydes. Talen var kort og præcis og på kun 272 ord og er i øvrigt gengivet i Lincoln Memorial i Washington D.C. Der skulle dog gå næsten to år, før der endelig blev fred og Unionen blev genforenet.

 • Blue Ridge

  Nationalparken Shenandoah i staten Virginia har de færreste måske hørt om, men den byder på en af de absolut smukkeste køreture i USA – nemlig den 105 miles lange Skyline Drive. Den følger de skovklædte Blue Ridge Mountains gennem nationalparken, og ikke mindre end 75 udsigtspunkter er tilgængelige langs vejen.

  Der er et utal af vandrestier i nationalparken, f.eks. til parkens højeste punkt, Hawksbill Peak, og til South River Falls. Shenandoah National Park blev åbnet i 1936, men længe inden var det naturskønne område eftertragtet.

  Dagens distance: 215 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Big Meadows Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Great Smoky Mountains Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Rejs med tilbage i tiden midt i Gatlinburgs “Land of the blue smoke”. Blot få minutter fra USA’s mest besøgte nationalpark finder du Great Smoky Mountains Under Canvas, som med udsigt til frodige skove og uberørte bjerge leder tankerne tilbage til

  895 kr. pr voksen
 • Skyline Drive og Shenandoah National Park

  Det vil være en god idé at bruge formiddagen i nationalparken, der som regel har interessante ture og aktiviteter med nationalparkens rangers. På turen til Washington D.C. kan du vælge at køre via Mount Vernon ca. 25 km syd for Washington D.C. Her boede USA’s første præsident, George Washington, indtil sin død i 1799, og her ligger han også begravet.

  Mount Vernon er en meget tidstypisk ”plantation”, der også giver et indtryk af de boliger, der husede mere end 300 slaver. Et andet stop på ruten kunne være Arlington National Cemetery, der er som en åben historiebog. Her er der siden 1864 begravet primært faldne soldater fra de krige, som USA har deltaget i, men også en lang række prominente personer, bl.a. er præsident Kennedy og brødrene Joseph, Robert og Edward begravet her.

  På kirkegården er der også en lang række mindesmærker af nyere dato, bl.a. et monument, der har form som Pentagon til minde om de 184 ofre for angrebet på Pentagon 9/11.

  Dagens distance: 113 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Capitol Skyline Hotel

  Læs om hotellet

 • US Capitol Building i Washington D.C

  En dag med oplevelser i “magtens centrum” – og det mest magtfulde sted i Washington er Capitol Hill med Kongressen og Højesteret. Fra Capitol Hill er der en imponerende udsigt ud over The Mall med de historiske monumenter, der hylder flere tidligere præsidenter, f.eks. Abraham Lincoln. Ved Lincoln Memorial holdte borgerretsforkæmperen Martin Luther King i 1963 sin legendariske tale ”I Have a Dream” for mere end 200.000 tilhørere, og som præsident Obama refererede til i sin indsættelsestale.

  Gå også en tur forbi Det Hvide Hus og få et kig gennem jerngitteret til præsidentboligen. En lang række af USA’s mest prestigefyldte museer ligger i Washington D.C. Der er gratis adgang til de mange museer, der hører under The Smithsonian Institution, og som ligger i mægtige palæer langs The National Mall. Vil du shoppe, foreslår vi bydelen Georgetown med de charmerede, historiske omgivelser.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet cykeltur i Washington D.C.

  Oplev Washingtons historie og kultur på en guidet cykeltur. På cykelturen gennem gaderne udforsker du Capitol Hill, mindestedet for 2. verdenskrig, Washington-monumentet og mange andre kendte attraktioner i historiske Washington. På turen får du tips og tricks om, hvilke andre seværdigheder

  Fra =431 kr. pr. person    A
  Monumenter i måneskin

  Du har ikke set Washington, før du har set byen om aftenen!
  På denne tur bliver du taget med tilbage i tiden, når der køres langs de samme gader i byen som USA’s præsidenter.  Hør fortællinger og anekdoter om byens fascinerende historie. Der stoppes bla. ved Lincoln Memorial, Martin

  Fra =755 kr. pr. person    A
 • Frihedsklokken i Philadelphia

  På turen til New York skulle der gerne blive tid til et stop i Philadelphia, hvor den amerikanske uafhængighedserklæring blev underskrevet i Independence Hall. Du kan f.eks. også se Frihedsklokken, som forkyndte budskabet om frihed den 4. juli 1776, og som er et af de symboler, amerikanerne er allermest stolte af. Bilen afleveres i New York (Newark lufthavn), og der er afrejse.

  Dagens distance: 365 km

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i New York? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii eller Canada? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Toyota Camry eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Intermediate SUV

Mazda CX-5 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Standard SUV

Toyota 4Runner eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Ford Expedition eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Chrysler Pacifica eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - New York t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 11 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 12 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
15.695 kr.
10.695 kr.
21. juni - 15. august
18.195 kr.
12.295 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
15.695 kr.
21. juni - 15. august
18.195 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
10.695 kr.
21. juni - 15. august
12.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip: New York, Niagara Falls & Washington D.C.

  Højdepunkter

  • Niagara Falls fra den canadiske side
  • Torontos mange kvarterer
  • Udsigten fra Capitol Hill i Washington D.C.
  • Historiens vingesus i Philadelphia
  • Et møde med Amish-folket i Pennsylvania

11-dages kør-selv-ferie fra

10.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

14.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i solskinsstaten Florida

  Højdepunkter

  • Miami South Beach med den mondæne Ocean Drive
  • Florida Keys og Key West, der er USA’s sydligste by
  • The Everglades med det interessante dyreliv
  • Naples ved Den Mexicanske Golf
  • De verdensberømte temaparker i Orlando

14-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

14.095 kr.

Se rejsen

Spændende artikler om USA