Firma – og grupperejser

Grand Tour of The Real America

På sporet af det vilde vesten, som det var engang.

19-dages kør-selv-ferie fra kr. 14.095

Vi sidder klar på

70 22 66 00

The Real America ligger langt fra Hollywoods glamour og Chicagos himmelstræbende skyskrabere og kan opleves i rigt mål på denne kør-selv-tur. Turen koncentrerer sig om Rocky Mountains-staterne Colorado, Wyoming og Idaho, præriestaten South Dakota og staterne Oregon og Washington, hvor Stillehavet sætter dagsordenen. Du kommer på sporet af det vilde vesten, som det var engang, og oplever et andet USA i små byer, hvor tiden næsten står stille. Samtidig er det en tur, der inkluderer meget forskellige nationalparker – fra Badlands’ eroderede landskaber til frodig regnskov i Olympic National Park.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Webinar: Bliv klogere på Midtvesten


Kør-selv-forslagets rute

 • Denver med The Rocky Mountains i baggrunden

  Ankomst til Denver. Storbyen er en af de hurtigst voksende i USA, og det skyldes bl.a. et tørt og solrigt klima året rundt og den naturskønne beliggenhed med udsigt til de sneklædte Rocky Mountains.

  Du kan f.eks. gå en tur ned ad 16th Street Mall, der er Denvers halvanden km lange gågade, og du kan tage hele turen til Colorado State Capitol, der har været Colorados regeringsbygning siden 1907. Det mest bemærkelsesværdige er kuplen, der er dækket af det pureste guld. I nærheden ligger Denver Art Museum, som den verdensberømte arkitekt Daniel Libeskind står bag, og inspirationen til de skæve linjer og spidse vinkler skulle efter sigende være de nærliggende Rocky Mountains. Museet er bl.a. kendt for sin fine samling af indiansk kunsthåndværk. En amerikansk storby med 1.400 km asfalterede cykelstier er noget af et særsyn, men Denver har førertrøjen på, når det gælder grønt miljø. Lej en cykel og kør til parkområderne ved South Platte River eller til Red Rocks Amphitheatre, som er en friluftsscene omsluttet af røde klipper.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Curtis Denver - a DoubleTree by Hilton Hotel

  Læs om hotellet

 • Rocky Mountains, Colorado

  Dagens spektakulære naturoplevelse får du i Rocky Mountains National Park, hvor du kan komme til at stå ansigt til ansigt med en række af USA’s højeste tinder. Trail Ridge Road fører gennem nationalparken, og en stor del af den 78 km lange strækning fra Grand Lake til Estes Park går op over trægrænsen til tundra og evig sne. Parkér bilen og oplev naturen på en vandretur, inden der fortsættes til Cheyenne i staten Wyoming.

  Dagens distance: 164 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Radisson Hotel Cheyenne

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Fri adgang med nationalpark-pas i USA

  USA’s nationale parksystem (NPS) omfatter omkring  400 parker, der beskytter dyrelivet, interessante landskabstyper, geologiske fænomener og historiske mindesmærker og bygninger. Langt størstedelen af USA’s 59 nationalparker ligger i det vestlige USA, og især i denne del af USA er passet et

  Fra 695 kr. pr voksen
 • 26.000 år gammelt skelet fra en hanmammut ved udgravningen i Hot Springs

  Dagens rute går fra Cheyenne til Rapid City. Du kan på ruten tage et stop i Hot Springs og besøge Mammoth Site, der er et interessant naturhistorisk museum, hvor man har bygget en udstillingshal over en ”mammut-kirkegård”. Man mener, at de kæmpemæssige dyr blev fanget i en sump for 26.000 år siden, og i forbindelse med en udgravning til et byggeri i 1974 fandt man både stødtænder og komplette skeletter. Indtil videre er der fundet rester fra 61 mammutter.

  Dagens distance: 480 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Ramkota Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Mount Rushmore Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Mount Rushmore Under Canvas er placeret på resterne af en tidligere guldmineby og er en af de absolut bedste måder at opleve en af USA’s mest ikoniske vartegn, Mount Rushmore. Herfra kan du nyde udsigten til det majestætiske klippemassiv om dagen,

  Fra 840 kr. pr voksen
 • Badlands National Park

  Brug dagen på et besøg i Badlands National Park med det forblæste prærielandskab og de farverige, eroderede klippeformationer. Her vil du opleve, at selv et barskt og uvenligt landskab kan byde på skønhed, og måske er du heldig at se bisoner, prærieantiloper og prærieulve.

  Inkluderet er også en 2 timers Jeep Safari tur, hvor vi vil lede efter elge, og selvfølgelig buffalos.

 • Mount Rushmore, der af mange betragtes som et symbol på det amerikanske demokrati

  The Black Hills i det sydvestlige hjørne af South Dakota har stor betydning for indianerne og er et af de steder i USA, hvor man kan få en ægte western-oplevelse. Denne dag kan du køre en tur ad Iron Mountain Road og få en flot udsigt over Mt Rushmore med de fire amerikanske præsidentansigter, der er hugget ud i bjergsiden og symboliserer det amerikanske demokrati. Hvert af de fire ansigter er omkring 18 m højt, og man er ikke i tvivl om, at det drejer sig om George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln. Tag videre til Custer State Park med de mange bisonflokke og til endnu et spektakulært monument – Crazy Horse Memorial – der er en hyldest til den oprindelige befolkning, selv om det kæmpemæssige monument efter mere end 60 år ikke er færdigt.

  Fortsæt mod guldgraverbyen Deadwood, som i 1876 blev grundlagt ulovligt i et indianerreservat, da der blev fundet guld i Black Hills. Her kan du opleve lidt af fortidens western-stemning, hvor berømtheder som Calamity Jane og Wild Bill Hickock engang huserede.

  Dagens distance: 70 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Lodge at Deadwood

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Mount Rushmore Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Mount Rushmore Under Canvas er placeret på resterne af en tidligere guldmineby og er en af de absolut bedste måder at opleve en af USA’s mest ikoniske vartegn, Mount Rushmore. Herfra kan du nyde udsigten til det majestætiske klippemassiv om dagen,

  Fra 840 kr. pr voksen
 • Devil's Tower, der bl.a. har særlig betydning for indianerne, og i træerne hænger der ofte ”dream catchers”.

  Kør mod Spearfish Canyon, der er en dyb og smal bugt, som vejen snor sig igennem. Se de brusende vandfald fra bilen eller gå på en af de korte vandreruter og kom helt tæt på. Fortsæt dagens rute videre via Devil’s Tower – Djævelens Tårn – der er en 264 m høj klippe i det flade prærielandskab, som bl.a. Steven Spielberg har brugt som filmkulisse i filmen ”Nærkontakt af tredje grad”. Geologer har fundet frem til, at der er tale om kernen af en vulkan, som erosion har gjort synlig. Klippeformationen har i øvrigt en særlig betydning for indianerne, og i træerne hænger der ofte ”dream catchers” (drømmefangere).

  I den charmerende by Buffalo er der autentisk amerikansk westernatmosfære. Gå en tur ned ad hovedgaden, hvor bygningerne ligner noget fra en westernfilm og spis middag på en af de hyggelige restauranter eller beværtninger. Buffalo emmer af afslappet livsførelse og hyggelig stemning.

  Dagens distance: 288 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Quality Inn Buffalo

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Buffalo Safari Jeep Tour

  På den 1½-2 timers Buffalo Safari Jeep Tour kommer du steder, hvor du ikke selv ville have mulighed for at komme. Vi trekker gennem parken i en åben jeep og søger efter de vilde dyr som gaffelbuk der er i familie med antilopen, kronhjort og den store bøffel. Undervejs vil de dygtige lokale

 • I byen Cody er der rig mulighed for at lære Buffalo Bill bedre at kende

  På dagens rute kører du gennem Bighorn National Forest og videre til Cody, som er opkaldt efter “Buffalo Bill” Cody, som var med til at grundlægge byen. Buffalo Bill var en berømt bisonjæger og en rigtig showmand, som turnerede med westernshows i hjemlandet USA og senere også så langt væk som Storbritannien og det europæiske fastland.

  Hvis der er tid til det, anbefaler vi at tage en afstikker til Bighorn Canyon i Montana. Vilde antiloper, heste, bjerggeder, sorte bjørne, grævlinger, ulve, prærieulve og ræve lever i stort antal her. Hvis du gerne vil se områdets mangfoldige dyreliv, er det en god idé at tage af sted i de tidlige morgentimer. Her er det køligst og knap så turistet, hvilket højner dyrenes aktivitetsniveau og gør chancen for et møde med dem større.

  Dagens distance: 292 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Cody Hotel

  Læs om hotellet

 • Yellowstone National Park er et af verdens mest aktive gejserområder

  Turen går i dag til Yellowstone National Park. Yellowstone er verdens mest aktive gejserområde med flere hundrede aktive gejsere, tusindvis af varme kilder og farverige landskaber. Denne dag kan du sikkert nå oplevelser i den nordlige del af parken. Her ligger bl.a. Mammoth Hot Springs – et usædvanligt naturfænomen, som kun findes få steder i verden.

  Dagens distance: 84 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brandin’ Iron Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Yellowstone Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Forestill dig at vågne op til lyden, duften og udsigten af en af de mest spektakulære steder på jorden! Blot 10 minutter fra Yellowstone National Park finder du Yellowstone Under Canvas, som tilbyder fantastiske naturlandskaber, stilhed og mulighed

  Fra 1365 kr. pr voksen
 • I Yellowstone National Park er der gode muligheder for at komme helt tæt på de enorme bisonokser

  Nationalparken blev oprettet i 1872 og var den første i verden af sin slags. Listen over seværdigheder er naturligvis lang i en nationalpark på næsten 9.000 km2 – et område, der er langt større end Sjælland! Yellowstone har sin egen Grand Canyon, og den 470 m dybe kløft kan Yellowstone River tage æren for.

 • Udsigt til bjergene i Grand Teton National Park

  Grand Teton National Park har ikke Yellowstones størrelse, men bjergtinderne, der troner over de flade søer og enge, er et imponerende syn. Den højeste bjergtinde, Grand Teton, på 4.197 m hører ikke til de højeste i USA, men ingen ligger i så smukke omgivelser, og ikke sjældent ses elge og hjorte langs vandhuller og søer. Wildwest-byen Jackson Hole er opkaldt af en pelsjæger, og ”hole” er det ord, pelsjægerne typisk brugte om en dal, der var omkranset af bjerge på alle sider. På byens centrale torv har lokale skabt kunstværker af hjortegevirer indsamlet i området, og der er altid en hyggelig bar eller spillested med live musik.

  Dagens distance: 193 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  49er Inn & Suites

  Læs om hotellet

 • Balanced Rock nær Twin Falls, Idaho

  Det bliver en dag, hvor du oplever mindre kendte sider af USA i Idaho, der er en af de mindst befolkede stater. Du kan tage den slagne vej til Boise og undervejs bl.a. se Balanced Rock i nærheden af byen Twin Falls. Du kan også vælge en alternativ rute via Craters of the Moon National Monument og opleve et særpræget vulkansk landskab, der ganske rigtigt minder om et månelandskab.

  Dagens distance: 558 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Quality Inn Airport

  Læs om hotellet

 • Der har boet indianere i området omkring Pendleton i mere end 10.000 år

  Indianere, guldgravere, pelsjægere, lykkeriddere, opdagelsesrejsende og nybyggere er alle en del af byen Pendletons historie. I området omkring Pendleton har der boet indianere i 10.000 år, og et besøg på Tamástslikt Cultural Institute giver et interessant indblik i indianernes kultur før og nu.

  Dagens distance: 354 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Pendleton

  Læs om hotellet

 • Multnomah Falls på ruten langs Columbia River Scenic Highway

  Dagens rute følger Columbia River Scenic Highway, og som navnet antyder, kan du glæde dig til mange naturoplevelser på turen til Portland. Highlights er bl.a. udsigten fra Crown Point og det 186 m høje vandfald Multnomah. Ruten langs floden har også et kulturelt og historisk aspekt, da den spillede en vigtig rolle, da nybyggerne tog det vestlige USA i besiddelse.

  Dagens distance: 340 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Jupiter Hotel

  Læs om hotellet

 • Den multikulturelle by Portland, Oregon

  Portland er en sofistikeret storby og har som de andre storbyer i det nordvestlige USA en helt speciel atmosfære. Den multikulturelle by er bl.a. kendt for sine mange mikrobryggerier, og er du her i sommerperioden, så besøg ”Rose Test Garden” med ikke mindre end 8.000 forskellige roser. Bognørder bør kigge indenfor hos Powell’s Books, der siges at være verdens største fysiske boghandel med nyt og gammelt i flere etager.

 • Ecola State Park - Oregons kyster er smukke og øde

  Fra Portland går turen til Astoria, der ligger, hvor Columbia River løber ud i Stillehavet, og efter at have krydset broen, er du i staten Washington. På turen nordpå langs kysten kan byerne tælles på få hænder, og det er nemt at finde en strand, du næsten kan have for dig selv. Der overnattes lige nord for Olympic National Park.

  Dagens distance: 259 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Lake Crescent Lodge

  Læs om hotellet

 • Hoh Rain Forest i Olympic National Park, som er USA’s eneste tempererede regnskov

  Vi foreslår, at du bruger det meste af dagen i Olympic National Park. Kun få veje trænger ind i regnskoven og gennem de gletsjerklædte bjerge, og blandt de største seværdigheder er Hurricane Ridge med den flotte udsigt til Mt Olympus og Hoh Rain Forest, som er USA’s eneste tempererede regnskov med op til 60 m høje træer, der er helt overgroet af mos og med en tæt underskov af bregner. Bilen afleveres i Seattle.

  Dagens distance: 179 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Warwick Seattle Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Besøg på Boeing flyfabrik

  Boeing i Seattle er verdens største flyfabrik, og et besøg her er ganske enkelt fascinerende!
  Du får et indtryk af, hvordan det bliver at være flypassager i fremtiden, og kan fordybe dig i flyhistoriens barndom. Men det mest interessante er rundvisningen i de kæmpestore,

  Fra 640 kr. pr voksen     Fra 510 kr. pr barn
  Show me Seattle - Taste of Pike Market

  Tag med på en intim guidet madtur på det  verdensberømte, Pike Place Market, når vi udforsker de små baggårde, smalle korridorer og små butiksfacader på jagt efter vores yndlingssteder. Smag det bedste, markedet har at byde på, mens en guiden deler underholdende historier om markedets

  Fra =479 kr. pr. person    A
 • Seattle med det karakteristiske udsigtstårn Space Needle i forgrunden

  Et must i Seattle er en tur op i udsigtstårnet Space Needle. I klart vejr kan man skimte de markante vulkaner Mt. Rainier og St. Helen. Gå heller ikke glip af det farverige Pike Place Market med den store fiskehandel, som har gjort markedet ekstra kendt – ja, verdenskendt. Havets herligheder bliver ”markedsført” på en ganske underholdende måde med humoristiske tilråb samtidig med, at de ansatte kaster fisk gennem luften og griber dem, som var det den letteste sag i verden. Er du med på legen, kan du jo prøve, om det nu er så nemt at gribe en flyvende laks.

 • Der er afrejse fra Seattle.

 • Brooklyn Bridge, New York

  Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Denver eller Yellowstone? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel, som har indendørs

  Fra kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE SEDAN

Toyota Corolla eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize sedan

Ford Fusion eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Intermediate SUV

Toyota RAV4 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Denver og Seattle - Danmark inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 16 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer
 • OBS: Gebyr for envejsleje på ca. USD 340 + lokale skatter og afgifter er ikke inkluderet i rejsens pris og betales lokalt ved afhentning

Hotel

 • 17 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • America the Beautiful National Park Pass
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
21.395 kr.
14.095 kr.
21. juni - 15. august
26.495 kr.
17.695 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
21.395 kr.
21. juni - 15. august
26.495 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
14.095 kr.
21. juni - 15. august
17.695 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboys & indians i det vilde vesten

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere Yellowstone National Park
  • Arches National Park og Mount Rushmore
  • De lysende bjegtinder i nationalparken Grand Teton
  • Mount Rushmore
  • Indianerreservatet Pine Ridge og Wounded Knee

14-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip på Route 66

  Højdepunkter

  • Autentisk 50’er nostalgi i små byer
  • Storbyen Chicago – Barack Obamas hjemby
  • Grand Canyon National Park
  • Gateway Arch i St. Louis
  • Indianerkultur i Santa Fe og Albuquerque

17-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & nationalparker i USA & Canada

  Højdepunkter

  • ”Going to the Sun Road” i Glacier National Park
  • Icefields Parkway mellem Jasper og Banff
  • Vulkanerne i Mt Rainier National Park
  • Små byer med western-stemning
  • Yellowstone National Park

16-dages kør-selv-ferie fra

12.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Et eksotisk eventyr på Hawaii

  Højdepunkter

  • Snorkling og natur i verdensklasse
  • Mauis tropiske strande med kridhvidt sanf og svajende palmer
  • Flydende lava i Volcanoes National Park, Big Island
  • Waimea Canyon på frodige Kauai
  • Historiske Pearl Harbour på Oahu

   

   

21-dages kør-selv-ferie fra

20.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip på Route 66

  Højdepunkter

  • Autentisk 50’er nostalgi i små byer
  • Storbyen Chicago – Barack Obamas hjemby
  • Grand Canyon National Park
  • Gateway Arch i St. Louis
  • Indianerkultur i Santa Fe og Albuquerque

17-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr. pr. person

Se rejsen