Firma – og grupperejser
Golden-Gate

Grand Tour of the West

Vores bud på den ultimative kør-selv-tur til det vestlige USA

20-dages kør-selv-ferie fra kr. 16.695

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Dette er vores bud på den ultimative kør-selv-tur til det vestlige USA, og den er baseret på vores egne oplevelser og erfaringer. Alle hoteller er håndplukket, og med 20 dage til rådighed er der tid til at bo samme sted i flere nætter og til at få endnu flere oplevelser i de berømte byer og majestætiske nationalparker. Glæd dig f.eks. til at opleve de gigantiske mammuttræer i Kings Canyon, ikoniske Monument Valley i Navajo-reservatet og ikke mindst solopgangen over Grand Canyon og Colorado River. Ruteforslaget er lige knap 4.000 kilometer og tager dig igennem nogle de største og mest fantastiske oplevelser i det vestlige USA. Find eventyrlysten frem til intet mindre end the Grand Tour of the West!

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • De berømte farvede huse "The Painted Ladies" med San Franciscos skyline i baggrunden

  Ankomst til San Francisco med den storslåede beliggenhed ved Stillehavet. Fra næsten overalt i San Francisco er der udsigt til Golden Gate Bridge, der siden 1937 har været byens vartegn.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Union Square Hotel

  Læs om hotellet

 • Fængselsøen Alcatraz, hvor Al Capone ruskede tremmer

  Fra San Francisco kan man se over til fængselsøen Alcatraz, hvor et af verdens bedst bevogtede fængsler tidligere lå. Da Alcatraz er en af de oplevelser, du ikke må glip af, anbefaler vi at købe billet til det hjemmefra via hjemmesiden: https://www.alcatrazcruises.com/

  Du kan nyde eftermiddagen ved Fisherman’s Wharf, hilse på søløverne ved Pier 39 og evt. besøge Aquarium of the Bay. Hop On Hop Off-bussen er en god løsning, hvis du vil til Golden Gate og Sausalito. En idé kunne også være at tage en tur med en af sporvognene, der kæmper sig op ad de stejle bakker. Linjen Powell-Hyde byder på de bedste udsigter, og i krydset Hyde St. og Lombard St. kan du stå af og fotografere verdens mest snoede vej, The Serpentine.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet cykeltur i San Francisco

  San Francisco er nem at opleve til fods – og bestemt også på cykel. Denne 3-timers cykeltur begynder ved Fisherman’s Wharf, følger havnefronten, går via Fort Mason over Golden Gate Bridge til Sausalito – og der er guide med på hele turen. Turen tilbage til San Francisco foregår med færge –

  Fra =551 kr. pr. person    A
 • Landskaberne langs Highway 1 er mange steder spektakulære

  Bilen hentes. Dagens rute følger Highway1 sydpå til Monterey, hvor forfatteren John Steinbeck fandt inspiration til flere af sine romaner, bl.a. “Et mægtigt gilde”, hvor gaden Cannery Row spiller en vigtig rolle. I dag er der gallerier, butikker og restauranter i de tidligere fiske- og konservesfabrikker, men den autentiske stemning kan stadig fornemmes.

  Husk at afsætte tid til en tur på 17-Mile Drive, som er kystvejen, der slynger sig gennem millionærernes paradis på den sydlige del af Monterey-halvøen. Da der er tale om en privat vej, opkræves der en afgift, men du skal vide, at man kan få beløbet refunderet, hvis man bruger mere end US$ 25 på en af restauranterne på strækningen. En idé kunne også være at tage til byen Salinas øst for Monterey, hvor John Steinbeck er født. Her kan du besøge National Steinbeck Center og bl.a. se en film om hans liv og høre den tale, han holdte, da han fik overrakt Nobelprisen i 1962.

  Dagens distance: 179 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hyatt Regency Monterey Hotel & Spa

  Læs om hotellet

 • Hvalsafari ud for Monterey

  Kyststrækningen mellem Carmel og San Simeon er den mest dramatiske på Highway 1 og kaldes for Big Sur, og dramatikken understreges af de 29 broer, der går over kløfter, der skærer sig ind i landskabet.

  Ved fyrtårnet ved Piedras Blancas kan du stoppe og se søelefanter og sæler, der hygger sig på stranden. Men det er en god ide at løsrive sig fra naturen og besøge Hearst Castle i nærheden af San Simeon. Aviskongen William Randolph Hearst realiserede en næsten ufattelig drøm, der var inspireret af tidligere tiders fyrster, og byggede det imponerende slot i 1920’erne og fyldte de 144 værelser med uvurderlige kunstskatte primært fra Europa.

  Slottet ligger på toppen af bjerget La Cuesta Encantada – “Den fortryllende bakke” – og her blev der holdt overdådige fester i de brølende 1920’ere for indflydelsesrige politikere og Hollywood-stjerner. Der findes forskellige guidede ture, og det er en god idé at bestille billet i forvejen, da slottet er en af USA’s største seværdigheder. Du kan også slå et smut forbi den danske koloni Solvang, der blev grundlagt i 1911, og som er et stykke dansk udvandrer-historie.

  Dagens distance: 380 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Express Santa Barbara

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari ved Monterey

  Monterey Bay er det perfekte sted at se hvaler hele året rundt. Tag på en 3,5-timers sejltur med en marinebiolog, som fortæller om hvalerne, delfinerne og andre af havets.

  Fra =1.243 kr. pr. person    A
 • Strandpromenade i Santa Barbara

  Mange Hollywood-berømtheder har valgt at have adresse i Santa Barbara, og det er helt forståeligt. På Californiens kyst ligger 21 missionsstationer, som spanierne byggede i 1700-tallet, og den, der ligger her i Santa Barbara, er en af de smukkeste og den eneste med to tårne. Gå heller ikke glip af byens stolthed – retsbygningen, der er bygget i spansk-maurisk stil. Husk at tage turen op i det 26 m høje klokketårn til en flot udsigt over byen. Du vil opleve, at livet leves ved strandene i nærheden af Los Angeles, og det får du en forsmag på i Malibu og i Santa Monica, der er kystens mest mondæne badebyer.

  Der overnattes to nætter i Santa Monica, så der er god tid til at nyde stemningen, Third Street Promenade og den legendariske Santa Monica Pier. Molen er bygget i 1912, og her er en stemningsfuld atmosfære med lystfiskere og det lille tivoli, Pacific Park, og det er stedet, hvor man køber en is, kigger på mennesker og nyder solen. Der er endda nogen, der siger, at Santa Monica har 300 dage med solskin om året!

  Dagens distance: 298 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hotel Carmel by the Sea

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Santa Barbara - kajaktur

  Tag med på en skøn og afslappende introduktion til kajaksejlads – et 2 timers eventyr langs Santa Barbaras smukke kystlinje. Denne tur er den perfekte halvdagsaktivitet, og en god introduktion til kajaksejlads. Sjovt for hele!

  Fra 450 kr. pr voksen     Fra 450 kr. pr barn
 • Solopgang over Los Angeles

  Der er mange muligheder for at få et par spændende dage i ”The Big Orange”, som Los Angeles også bliver kaldt. Brug dagen i Disneyland eller få et indblik i filmens verden i Universal Studios, der er Hollywoods største og ældste filmby.

  Men du kan også nyde dagen i Santa Monica, der er en af de mest mondæne badebyer på Stillehavskysten. Mange reklamer og film bliver optaget i området, og du kan være heldig at løbe ind i en kendt skuespiller eller instruktør, hvis du kigger forbi den berømte restaurant “The Ivy by the Shore”. Santa Monica var engang kendt som byen, hvor Route 66 sluttede, og hvor en ny tilværelse begyndte for dem, der i 1930’erne forlod det kriseramte landbrug i præriestaterne.

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Studios i Los Angeles

  Få et underholdende kig ind i filmens og drømmenes verden! Universal Studios er både en forlystelsespark og et filmstudie, hvor der produceres shows og film næsten på samlebånd. Mød King Kong i en 3D-udgave skabt af Peter Jackson og se special effects manipulere med virkeligheden. Køb

  Fra =1.078 kr. pr. person    A
  Hop-on/Hop-off bus i Los Angeles

  Bussen er oplagt, når man vil have et indtryk af Los Angeles, hvor der bor så mange mennesker, at hvis L.A. var en stat, ville den være den 4 .største i USA. Det er den perfekte by at slippe rattet, og lade andre køre for dig, så du kan opleve alt der foregår i denne spændende by.

  Du

  Fra =1.460 kr. pr. person    A
 • Luftballoner over London Bridge i Lake Havasu City

  Turen går til Barstow og videre østpå med Interstate 40 til Lake Havasu. Tag gerne en afstikker til Amboy og oplev Route 66-stemning i Roy’s Cafe.

  Dagens distance: 480 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Nautical Beachfront Resort

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Stagecoach Trails Guest Ranch

  Ranchen har den perfekte beliggenhed i Arizonas ørken, blot et par timers kørsel fra Las Vegas og Grand Canyon. Ranchen er bygget som en lille western-by, så man føler virkelig, man er kommet tilbage i tiden til dengang, der blev gravet guld. Overnatningen på ranchen kan enten være på et af

  4865 kr. pr voksen
 • I byerne Kingman og Seligman er et lille stykke af den legendariske Route 66 bevaret

  Ingen andre veje har spillet så vigtig en rolle i udviklingen af det moderne Amerika som Route 66. Men med anlæggelse af Interstate I-40 mistede Route 66 sin betydning, og kun få strækninger af den oprindelige Route 66 er bevaret, og det er f.eks. her i det nordlige Arizona, som dagens rute går igennem.

  I byerne Kingman, Seligman og Williams lever atmosfæren fra 1950’erne i bedste velgående. Dagens mål er Grand Canyon. De næste to nætter skal du bo på Yavapai Lodge West, der ligger i nationalparken, og de flotte naturoplevelser er inden for rækkevidde døgnet rundt. Det er en god idé den første dag at besøge nationalparkens info-center og orientere sig om specielle aktiviteter og få inspiration til, hvordan du kan opleve området.

  Fra Canyon View Information Plaza kører der gratis busser med korte intervaller, og den røde rute går 13 km vestpå (er lukket for biler) til udsigtspunkterne på South Rim. Vi foreslår, at du enten denne dag eller den næste tager med hele turen til Hermits Rest og nyde solnedgangen herfra.

  Dagens distance: 395 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Yavapai Lodge West

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Grand Canyon Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Besøg Grand Canyon Under Canvas og oplev lejrens 160 hektar ren natur med base i dit eget luksuriøse telt! Brug dagene på at udforske et af verdens syv naturlige vidundere, Grand Canyon, eller deltag i aktiviteter som guidede rideture eller måske

  Fra 840 kr. pr voksen
  Med tog fra Williams til Grand Canyon

  Tag med på denne historiske tur fra byen Williams til Grand Canyon, og slip for at bruge hele dagen på at sidde bag rattet. Der har kørt tog på denne rute siden 1901, men hvor de førhen transporterende guld-malm og andet, transportere det i dag besøgende til Grand Canyons flotte South Rim.

  Fra 665 kr. pr voksen     Fra 410 kr. pr barn
 • Solopgang over Grand Canyon

  Grand Canyon er 30 km bred og 440 km lang og går gennem staterne Utah, Arizona og Nevada. 1,6 km nede løber Colorado River, der har skabt det spektakulære landskab.

  Det er ikke kun størrelsen, der imponerer, men også farvespillet, som kulminerer, når solen står op og går ned. Så denne dag skal du naturligvis stå tidligt op og opleve sceneriet, og heldigvis bor du lige, hvor det hele sker – næsten.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Grand Canyon

  Der er ikke noget, der slår en helikoptertur over Grand Canyon! Kun fra luften oplever du den næsten ufattelige storhed, når Grand Canyons enorme landskab folder sig ud for øjnene af dig.

  Den bedste oplevelse får du om morgenen og formiddagen, hvor sigtbarheden oftest er bedst. Det er

  Fra =1.846 kr. pr. person    A
 • Monument Valley, som har været kulisse i mange cowboyfilm

  Ruten følger Grand Canyon til udsigtspunktet Desert View. Herfra er der en storslået udsigt over Grand Canyon, hvor den slår et knæk, og man ser tydeligt Colorado-floden langt nede og ude i horisonten, hvor den løber ind i Painted Desert i indianerreservatet. Udsigtstårnet ved Desert View er bygget i 1932 og er i øvrigt en rekonstruktion af de tårne, som pueblo-indianerne byggede i området. Fra toppen af tårnet får du en af nationalparkens bedste udsigter, og i souvenirshoppen i underetagen er det let af blive fristet af krukker, smykker og vævede ting, som navajo-indianerne har kreeret.

  På dagens køretur er det muligt at lægge vejen forbi Monument Valley. Området har været kulisse i så mange cowboyfilm, at man næsten forventer at se John Wayne komme ridende mellem de karakteristiske røde klippeformationer, der rejser sig som totempæle op over landskabet. Du kan naturligvis også vælge at køre direkte til Page og Lake Powell. Byen er et naturligt udgangspunkt for udflugter til bl.a. Antelope Canyon. Kløftens enestående sandstensformationer opleves bedst på en guidet tur, hvor en professionel guide viser dig rundt og fortæller om stedets utrolige geologi og spændende historie – det kan være en god idé at bestille disse ture hjemmefra, da der er rift om pladserne!

  Dagens distance: 423 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Courtyard Page at Lake Powell

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Naturskøn flyvetur over Horseshoe Bend og Lake Powell

  Tag en 30-minutters flyvetur over det smukke udsigtspunkt Horseshoe Bend og Lake Powell fra Page, hvor du kan opleve naturen fra sin mest spektakulære side.  Du kan fra oven få det flotte syn af Colorado-floden, der er formet som en hestesko omgivet af klinter. Glæd dig til at nyde udsigten

  Fra =4.775 kr. pr. person    A
  Guidet tur til Antelope Upper Canyon

  Oplev enestående sandstensformationer på en guidet tur til Antelope Canyon. Din professionelle guide viser dig rundt og fortæller om stedets utrolige geologi og spændende historie. Desuden hjælper guiden dig gerne med at tage det perfekte billede i de smukke omgivelser, så du kan mindes

  Fra =3.678 kr. pr. person    A
  Sejltur på Lake Powell til Antelope Canyon

  En spændende sejltur gennem den smalle, farverige og skulpturelle geologi ved den nedre del af Lake Powell. Turen starter ved Wahweap Marina ved Page, hvor du oplever Glen Canyon Dam, der er den andenstørste dæmning i hele USA. Dagens highlight er fascinerende Antelope Canyon, hvor smalle

  Fra 430 kr. pr voksen     Fra 315 kr. pr barn
 • Klippeformationerne i Antelope Canyon

  Inden du forlader Page anbefaler vi besøge Antelope Canyon. Denne nationalpark er virkelig noget for sig selv med sine flotte klippeformationer, hvor lysstråler trænger igennem og ned på bunden, hvor du går. Man kan kun besøge parken på en guidet tur, og der er meget få pladser om dagen, så denne skal bestilles hjemmefra, hvis du vil have denne specielle oplevelse.

  Resten af dagen koncentrerer sig om naturoplevelserne i Bryce Canyon National Park, hvor klippesøjler i de mest særprægede formationer – de såkaldte ”hoodoos” – strækker sig mod himlen.

  Dagens distance: 243 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Plus Ruby’s Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Rockin’ R Ranch

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? På denne ranch er der mulighed for at få et unikt indblik i livet som cowboy! Ranchen ligger på en ejendom på 1.000 hektar i det sydlige Utah, som tilbyder et væld af naturskønne oplevelser, og i området findes et udvalg af nationalparker og

  Fra kr. pr voksen
 • Bryce Canyon, USA

  En dag med naturoplevelser i Bryce Canyon National Park, hvor klippesøjler i de mest særprægede formationer – de såkaldte ”hoodoos” – strækker sig mod himlen. Det specielle landskab er opstået ved erosion, og det overraskende farvespil spænder fra rødt og orange til hvidt. Da der er store højdeforskelle i nationalparken, vil du komme til at opleve forskellige klimazoner og variation i nationalparkens flora og fauna.

  Hver halve time vises der en flot film om nationalparken i besøgscenteret, som er en god introduktion til dagens oplevelser. Bryce Canyon vender mod øst, og derfor er landskabet usædvanligt flot først på dagen, ikke mindst ved udsigtspunktet Sunrise Point. Når du ikke at komme tidligt op, gentager sceneriet sig senere på dagen ved Sunset Point.

  Det er tilladt at køre i bil gennem nationalparken, men du kan også tage med nationalparkens shuttlebus. Vælger du at køre selv, kan du komme til Rainbow Point, hvorfra der er en storslået udsigt over Colorado-plateauet, og på vejen til Rainbow Point kan du se den imponerende klippebro Natural Bridge. Vil du vandre, er der mange muligheder – The Queens Trail er eksempel på en af de lette ruter, og følger du The Navajo Loop Trail får du en mageløs udsigt til den flotte “hoodoo”, der bliver kaldt Thors Hammer.

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Zion Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Zion Under Canvas tilbyder en ekstraordinær lodgingoplevelse! Den 196 hektar store camp er placeret på grænsen til Zion National Park og er dermed blot få minutters gang fra områdets fantastiske vandrestier og udsigtspunkter! Lejren flyder i ét

  Fra 925 kr. pr voksen
 • Udsigt over Zion National Park fra udsigtspunktet Angels landing

  Denne dag får du også en stor naturoplevelse, og det bliver i Zion National Park, hvor Virgin River har skabt et farverigt landskab og modelleret sandstensbjergene. Mange af bjergene har fået religiøse navne som f.eks. Angels Landing og Cathedral Mountain, da det var mormoner, der først opdagede stedet. Dagen slutter i helt andre omgivelser – nemlig i spillebyen Las Vegas.

  Dagens distance: 422 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Tropicana Doubletree by Hilton

  Læs om hotellet

 • Udsigt over Las Vegas og byens mange fristelser

  Las Vegas er USA’s hurtigst voksende storby, og det er ikke småpenge, der bliver brugt på at fastholde Las Vegas som verdens forlystelses- og spillehovedstad. En tur ned ad hovedgaden The Strip kan bestemt anbefales. Kasinoerne er åbne døgnet rundt, og det er helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer, også selv om du ikke er interesseret i at satse din formue. Du kan også vælge at køre en tur til Hoover Dam og få et indtryk af den største dæmning på den vestlige halvkugle.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur med landing i Grand Canyon fra Las Vegas

  Få en spektakulær oplevelse fra luften! På denne helikoptertur fra Las Vegas venter der betagende udsigter over Hoover Dam og Lake Mead og selvfølgelig højdepunktet Grand Canyon. Helikopteren lander på et plateau i kløften, hvor der er en smuk udsigt over Colorado-floden. I disse

  Fra =3.857 kr. pr. person    A
  Helikoptertur over Las Vegas

  Las Vegas er byen, der aldrig sover, og faktisk er Las Vegas allermest fascinerende om aftenen, når de mange kasinoer og hoteller ligger badet i lys. Oplev det på en helikoptertur. Turen varer 12 – 15 min., og du får et godt indtryk af byen, der lyser op i ørkenen, og som i 1950’erne kun varå

  Fra =4.775 kr. pr. person    A
 • Death Valley, som er USA's varmeste og laveste sted

  Der bliver meget varmt i Death Valley, ja dødens dal er faktisk det varmeste sted i hele USA med temperaturer, der om sommeren nemt når op på 55 grader. Også landskabet går til ekstremer. F.eks. er det her i Death Valley, man finder det laveste punkt i USA, Badwater, der ligger 86 m under havets overflade.

  Mange stednavne inkluderer ord som ligkiste, helvede, djævel og begravelse, og det siger lidt om det uvenlige landskab. Du skal bo på Furnace Creek Ranch i Death Valley og får rig lejlighed til at opleve landskabet på nærmeste hold.

  Dagens distance: 234 km

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Stovepipe Wells Village Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  The Inn at Death Valley

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Dette elegante hotel ligger i hjertet af Death Valley National Park, som byder på et væld af fascinerende naturoplevelser. Zabriskie Point og Badwater Basin er to populære seværdigheder i nationalparken, som bestemt er et besøg værd, og hvis du

  Fra kr. pr voksen
 • Mammoth Lakes byder på vandreruter i verdensklasse

  Der er tid til flere oplevelser i Death Valley, inden der køres mod frodigere omgivelser i Mammoth Lakes. Her, blandt Sierra Nevadas østlige bjerge, kan du give dig i kast med verdensklasse vandreruter, ørred-fiskeri, mountainbiking og endda skiløb – området har et eventyr for alle!

  Dagens distance: 300 km

  Bemærk, at rejser du i april, maj og oktober, er ruten en smule anderledes! I disse perioder vil overnatningen denne dag nemlig være placeret i Visalia nordvest for Sequoia National Park. Afhængigt af hvilken rute du vælger, vil afstanden fra Death Valley være ca. 480 km.

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Mammoth Mountain Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Mammoth Mountain Inn

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Dette hotel ligger i naturskønne omgivelser ved foden af bjerget Mammoth. Området byder på et væld af udendørs aktiviteter, som er sæsonpræget. Om sommeren er det oplagt at udforske en af de mange vandrestier i området, og om vinteren er det s

 • Yosemite National Park

  Turen fra Mammoth Lakes til Oakhurst går gennem skovlandskaber, langs floder og bjerge gennem Yosemite National Park. Du får masser af tid til at udforske parken de kommende dage, så læn dig tilbage og nyd landskabet – måske du er heldig at spotte en bjørn! Yosemite National Park går for at være en af de smukkeste i hele USA, og to dage her er ikke spor for meget. Der overnattes i El Portal ca. en halv times kørsel fra Yosemite Village.

  Dagens distance: 170 km

  Bemærk, at rejser du i april, maj og oktober er ruten en smule anderledes! I disse perioder vil du denne dag køre fra Visalia til Yosemite. Afhængigt af, hvilken rute du vælger, vil afstanden være ca. 225 km.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Yosemite Cedar Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Ahwahnee Hotel

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Dette historiske hotel ligger i en majestætisk, storslået dal i nationalparken Yosemite. Området byder på et væld af fantastiske naturoplevelser, og i nærheden findes store seværdigheder som Yosemite-vandfaldene og udsigtspunktet Glacier Point.

  Fra kr. pr voksen
 • Gigantiske træer i Yosemite National Park

  Yosemite National Park går for at være en af de smukkeste nationalparker i hele USA. Dagen er afsat til at nyde naturen i Yosemite, der er kendt for flotte vandfald, monumentale klipper, spejlblanke søer, uforglemmelige udsigtspunkter og et spændende dyreliv.

  I nationalparken er der mange afmærkede vandrestier, som man roligt kan begive sig ud på, men det er også muligt at leje cykler og komme længere omkring. Endelig er det muligt at tage med de gratis busser, der cirkler rundt i nationalparken.

 • Sporvogn i San Franciscos bakkede gader

  I dag er det tid til at køre til lufthavnen i San Francisco, hvor bilen afleveres, og kursen sættes mod Danmark.

  Dagens distance: 304 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Napa Valley Wine Train

  En dekadent rejse ombord på det elegante vintage-tog gennem Napa Valley og tilbage til en anden tid; de glamourøse dage med togrejser. Vælg mellem frokost eller middag, som nydes i to forskellige typer stilfuldt renoverede, antikke Pullman togvogne – en spisevogn og en loungevogn.
  Togturen ,

  Fra =2.001 kr. pr. person    A
 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i San Francisco eller Grand Canyon? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Toyota Camry eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Intermediate SUV

Mazda CX-5 eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Standard SUV

Toyota 4Runner eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Full-size SUV

Ford Expedition eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Chrysler Pacifica eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - San Francisco t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 17 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 18 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • America the Beautiful National Park Pass
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
24.795 kr.
16.695 kr.
21. juni - 15. august
28.495 kr.
18.795 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
24.795 kr.
21. juni - 15. august
28.495 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
16.695 kr.
21. juni - 15. august
18.795 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

18.695 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip på Route 66

  Højdepunkter

  • Autentisk 50’er nostalgi i små byer
  • Storbyen Chicago – Barack Obamas hjemby
  • Grand Canyon National Park
  • Gateway Arch i St. Louis
  • Indianerkultur i Santa Fe og Albuquerque

17-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Den tropiske ø Kauai set fra luften
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii highlights

  Højdepunkter

  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Frodige Kokee State Park på Kauai
  • Snorkling blandt havskildpadder på Oahu
  • Tropisk Regnskov på Mauai
  • Farverige Waimea Canyon på Kauai

15-dages kør-selv-ferie fra

17.495 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

14.095 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip på Route 66

  Højdepunkter

  • Autentisk 50’er nostalgi i små byer
  • Storbyen Chicago – Barack Obamas hjemby
  • Grand Canyon National Park
  • Gateway Arch i St. Louis
  • Indianerkultur i Santa Fe og Albuquerque

17-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr. pr. person

Se rejsen
Den tropiske ø Kauai set fra luften
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii highlights

  Højdepunkter

  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Frodige Kokee State Park på Kauai
  • Snorkling blandt havskildpadder på Oahu
  • Tropisk Regnskov på Mauai
  • Farverige Waimea Canyon på Kauai

15-dages kør-selv-ferie fra

17.495 kr. pr. person

Se rejsen

Spændende artikler om USA