Firma – og grupperejser

Hawaii deluxe

Paradis og utallige naturoplevelser

15-dages kør-selv-ferie fra kr. 42.350

Vi sidder klar på

70 22 66 00

”Aloha e komo mai” og en ”lei” rundt om halsen – sådan bliver du budt velkommen til det tropiske paradis Hawaii. Øerne Big Island, Maui og Kauai har en yderst afvekslende natur med hver deres individuelle særpræg. Det er derfor oplagt at tage på øhop for at opleve de varierede omgivelser, der spænder lige fra vulkaner til frodig regnskov og kridhvide sandstrande.

På denne rejse til det eksotiske ørige Hawaii er der i den grad dømt luksus for pengene! Du flyver med KLM’s Comfort Plus på den oversøiske strækning, så du er sikret komfort og service i topklasse under flyrejsen, og under hele rejsen bor du på eksklusive 4- og 5-stjernede hoteller med paradisiske omgivelser. Du kører skiftevis rundt i lejede jeeps og lækre Cabrioleter, og der er inkluderet hele tre ekstravagante udflugter undervejs på turen.

Turen starter på Big Island, hvor du kan se den brændende lava, der flyder ud i Stillehavet, og vandre i lavalandskabet, og du kan også besøge en af de mange kaffeplantager og smage på verdens mest eksklusive kaffe. Du kommer også på en udflugt til toppen af Hawaiis højeste vulkan Maunakea og oplever den smukkeste og klareste stjernehimmel – et helt fantastisk syn!

Derefter går turen videre til Maui, hvor du kan glæde dig til at gå en tur op på den slumrende vulkan i Haleakala National Park, hvor landskabet mest af alt ligner et fra det ydre rum, og på samme ø finder du tropisk regnskov med brusende vandfald. Som noget helt unikt kommer du også med på en fantastisk sejltur om bord på en luksuriøs katamaran og oplever øerne Maui, Lanai og Molokai fra søsiden, imens du får serveret et gourmetmåltid præpareret af den prisvindende kok Paris Nabavi.

På øen Kauai finder du Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon og et farveorgie af dimensioner. Det er ikke svært at forstå, hvorfor dette område har dannet bagtæppe for et utal af filmoptagelser. Du oplever også øens formidable natur fra luften på en spændende helikoptertur, hvor du får mulighed for at se flere af øens skjulte vidundere fra et unikt perspektiv.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Hawaii

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Ved ankomst bydes du velkommen med en "lei"

  Du ankommer til Big Island, hvor du bliver mødt med den traditionelle blomsterkrans, en ”lei”. Du henter jeepen i lufthavnen og kører til det fantastiske hotel The Fairmont Orchid, hvor du skal bo de næste tre nætter.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Fairmont Orchid

  Læs om hotellet

 • Vandfald på Big Island

  Navnet er afslørende: Øen Big Island er dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen. Øen hedder officielt slet og ret blot Hawaii, men bruger du navnet ”Big Island” undgår du forvekslinger med hele staten. I dag kan du nyde livet på en af de mange strande, udforske nærområdet eller gå den dejlige tur langs promenaden ind til byen Kailua Kona.

  Volcanoes National Park bør du heller ikke gå glip af – og du bør også sætte noget af aftenen af for at se den glødende lava flyde ud i det mørke hav. Det er en meget speciel oplevelse. I nationalparken ligger vulkanen Kilauea, som er en af de mest aktive vulkaner i verden. Du kan vandre i lavalandskabet mellem de mange kratere, men den ultimative oplevelse får du på en helikoptertur eller sejltur, når mørket sænker sig over vulkanerne.

  Tilkøb flere oplevelser

  Svøm med delfiner og udforsk havgrotter på Big Island

  Denne fire timers udflugt kombinerer to spændende oplevelser. Du sejler først ud og svømmer med vilde delfiner, hvilket er en unik mulighed for at opleve deres energi og interesse for interaktion med mennesker på nærmeste hånd. Dernæst rejser du sydpå for at udforske havgrotter langs Kona

  Fra 1395 kr. pr voksen     Fra 1190 kr. pr barn
  Snorkel med Manta Rays på Big Island

  Oplev en Hawaiian solnedgang imens du sejler til den berømte Manta Ray Village ud for Kona’s kyst. At snorkle med manta rays om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Manta rays er ikke farlige for mennesker, og de kommer frem når det er mørkt for at spise.

  Fra 975 kr. pr voksen     Fra 875 kr. pr barn
 • Stjernehimmel over Maunakea

  Som noget helt unikt har du mulighed for at komme på en guidet tur fra havets overflade til toppen af Maunakea – det højeste vulkanbjerg på Hawaii. Faktisk er vulkanen hele 36 m højere end den nærliggende vulkan Mauna Loa. Heroppe i højderne vil du i den grad opleve naturens vidundere, og du vil få et klart syn af Hawaiis fantastiske stjernehimmel. Med sine mere end 4207 m udgør bjerget det næstehøjeste punkt over havets overflade af alle øer i hele verden.

  På turen op ad den inaktive vulkan nyder du en picnic ved Historic Humuula Station, imens der serveres varm kakao, og den lokale guide lystigt beriger dig med historiske fortællinger. Når du når til toppen af Maunakea vil du se verdens største samling af forskningsteleskoper, og det er heroppe, at turens absolutte højdepunkt venter – at se solen gå ned i horisonten, hvorefter den smukkeste og klareste stjernehimmel viser sig.

  Det er vigtigt at du er i stand til at vandre på ujævnt terræn og sørg for at have praktiske sko, lange bukser og en trøje med.

 • Aloha skilt på Big Island

  Naturmæssigt har The Big Island det hele – smukke kyststrækninger, grønklædte bjerge, flotte vandfald, sneklædte bjergtoppe, golde lavamarker og strande med det fineste, sorte sand – og så dyrkes der kaffe i området nord og syd for Kona. Hvis du er kaffeentustiast – eller bare godt gammeldags nysgerrig – kan du besøge en af de mange kaffeplantager og se, hvordan verdens mest eksklusive kaffe dyrkes.

  Måske foretrækker du at bruge den sidste dag på The Big Island med lidt selvforkælelse. Der er heldigvis rig mulighed for at tilkøbe sig til wellness og velvære i hotellets spa-afdeling, og du kan også gøre brug af nogle af golfbanerne, der ligger i området, eller spendere dagen nede ved stranden.

 • Maui, Secret Cove ved daggry

  Bilen afleveres i lufthavnen, hvor du flyver fra Big Island til øen Maui. Du henter den ny lejebil i lufthavnen og kan bruge de næste dage på at udforske øen i en lækker Cabriolet.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Honua Kai Resort & Spa

  Læs om hotellet

 • Havskildpadde nær Maui

  Der er noget hemmelighedsfuldt ved vulkaner – oplev det eks. på en tur til toppen af den ”sovende” vulkan i Haleakala National Park. Her kan man virkelig tale om månelandskab, og det er fascinerende at opleve, hvor store forskelle de hawaiianske øer byder på.

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari på Maui

  Tag på hvalsafari på Maui og oplev den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran, og dette er uden

  Fra 510 kr. pr voksen     Fra 325 kr. pr barn
  Snorkling på det vestlige Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. De erfarne kaptajner kender de bedste steder at snorkle på øens vest side, og før du kommer i vandet, vil bådens yderst behjælpelige mandskab give lektioner og forberede dig på et fantastisk undervandseventyr. Dagen starter med

  Fra 1180 kr. pr voksen     Fra 705 kr. pr barn
  Solopgang over Haleakala krater på Maui

  Sæt din alarm og tage lidt varmt tøj på, så er du klar til at tage med til toppen af vulkanen Haleakala. Her oppe er der en fantastisk udsigt, og du vil se solen stå.

  Fra 1350 kr. pr voksen     Fra 880 kr. pr barn
  Royal Lahaina Luau og show på Maui

  Oplev en traditionel Hawaiian luau på den dejlige Ka’anapali Beach på Maui. Royal Lahaina ligger lige ud til havet, så festen foregår med havudsigt, og den dejlige mad serveres til live.

  Fra 950 kr. pr voksen     Fra 520 kr. pr barn
 • Cruise ved Maui

  Kombinér det bedste fra to verdener – en eksklusiv middag og den forrygende udsigt til solen, der langsomt går ned i horisonten. Vi har inkluderet en fantastisk sejltur om bord på en luksuriøs katamaran og oplev øerne Maui, Lanai og Molokai fra søsiden. Mærk vinden i håret og duften af den friske havgus, imens du nyder den spektakulære udsigt til de tilbageliggende Kahalawai-bjerge – en udsigt, som du bestemt ikke oplever på land! Når tiden er inde, får du serveret et eksklusivt gourmetmåltid præpareret af den prisvindende kok Paris Nabavi. Slap af og nyd de lækre drinks, imens du ser solen gå ned over havet.

 • Hana Highway

  Følg Hana Highway og få en stor naturoplevelse. Vejen forbinder Kahului og Hana og snor sig gennem tropisk regnskov, forbi flotte vandfald og over 59 broer – hvoraf de fleste er så smalle, at kun én bil kan passere.

 • Kauais smukke landskab

  Tiden er inde til at tage afsked med Maui og flyve den korte tur til Kauai. Cabrioleten, som du skal køre rundt i de næste dage, hentes i lufthavnen, og basen de næste dage er et skønt 4-stjernet hotel beliggende i flotte omgivelser med udsigt til vandet.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Westin Princeville Ocean Resort Villas

  Læs om hotellet

 • Kauai fra helikopter

  Kauai er Hawaiis fjerdestørste ø. Øen er beklædt med smaragdgrønne dale, skarpe bjergtinder og klipper, og Kauai er derfor Hawaiis smukkeste ø. På øen finder man ligeledes tropiske regnskove, forgrenede flode og strømmende vandfald, og den bedste måde at opleve øens formidable natur på er fra luften. Med en helikoptertur over Kauai får du udsigt til dele af øen, som ellers ikke er tilgængelige, og du får bl.a. mulighed for at se Napali Coast, Waimea Canyon, Manawaiopuna Falls og flere af øens skjulte vidundere fra et unikt perspektiv. Denne tur har vi inkluderet i prisen.

 • Waimea Canyon

  Brug f.eks. denne dag på at køre til Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner. Landskabet her er intet mindre end betagende, og billeder kan slet ikke vise, hvor skønt der er.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur med katamaran ved Kauai

  En af de bedste måder at opleve Kauais utrolige natur på er til vands. Kom på en halvdagstur og oplev storslåede Napali Coast fra en katamaran og få samtidig muligheden for at snorkle og se tårnhøje klipper, vandfald, havgrotter og uberørte strande. Fra december til april, vil du muligvis

  Fra 1155 kr. pr voksen     Fra 855 kr. pr barn
 • Tvillingevandfaldet Wailua

  Nyd de dejlige omgivelser på resortet eller udforsk omegnen. Kauai er kendt som ”have-øen” blandt de mange øer, da der er både regnskov og frodig vegetation i rigt mål. Besøg f.eks. Kokee State Park, hvor der er mange naturskønne vandrestier. Når du besøger Kauai er det ikke svært at forstå, at øen har dannet kulisse for mange filmoptagelser, hvor frodig flora og fauna har spillet store roller.

 • Bilen afleveres, og rejsen går hjem mod Danmark.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du om ekstra overnatninger på øerne eller et stop i New York? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejsen

 • Flybillet Danmark – Kona/Lihue t/r, inkl. skatter og afgifter (fra København, andre lufthavne mod evt. gebyr)
 • Economy Comfort på den øversøiske strækning t/r
 • Indenrigsfly mellem øerne, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 4 dages leje af bil i kategorien Jeep på Big Island
 • 4 dages leje af bil i kategorien Cabriolet på Maui
 • 4 dages leje af bil i kategorien Cabriolet på Kauai
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 4 x overnatninger på Big Island på 5-stjernet hotel
 • 4 x overnatninger på Maui på 4-stjernet hotel
 • 4 x overnatninger på Kauai på 4-stjernet hotel

Seværdigheder

 • Lei modtagelse ved ankomst til Big Island
 • Udflugt med picnic og stjernehimmel på toppen af vulkanen Maunakea
 • Cruise, solnedgang & gourmetmiddag på Maui
 • Helikoptertur på Kauai

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
50.395 kr.
45.495 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
55.195 kr.
42.350 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
50.395 kr.
42.350 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
50.395 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
55.195 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
50.395 kr.
3-pers. værelse
20. juni 2021 - 15. august 2021
45.495 kr.
16. august 2021 - 19. juni 2021
42.350 kr.
16. august 2021 - 31. marts 2022
42.350 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Et eksotisk eventyr på Hawaii

  Højdepunkter

  • Snorkling og natur i verdensklasse
  • Mauis tropiske strande med kridhvidt sanf og svajende palmer
  • Flydende lava i Volcanoes National Park, Big Island
  • Waimea Canyon på frodige Kauai
  • Historiske Pearl Harbour på Oahu

   

   

21-dages kør-selv-ferie fra

17.295 kr.

Se rejsen
Oplev Hawaii med Risskov Travel Partner
Se kort

En rejseekspert fortæller

Aloha Hawaii

Se rejsen
Hawaii - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii highlights

  Højdepunkter

  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Frodige Kokee State Park på Kauai
  • Snorkling blandt havskildpadder på Oahu
  • Tropisk Regnskov på Mauai
  • Farverige Waimea Canyon på Kauai

15-dages kør-selv-ferie fra

14.450 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & strand – fra New York til Hawaii

  Højdepunkter

  • Storbyoplevelser i New York
  • Magtens centrum i Washington DC
  • Afslapning på Hawaiis tropiske strande
  • Snorkling blandt havskildpadder
  • Frodige Waimea Canyon på Kauai

20-dages kør-selv-ferie fra

16.250 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

16.750 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det vestlige Canada & højdepunkter på Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne i Rocky Mountains
  • Bjørne langs Icefields Parkway
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Vulkaner og hvide sandstrande på Maui
  • Waimea Canyon og Kokee State Park på Kauai

29-dages kør-selv-ferie fra

25.995 kr.

Se rejsen
Oplev Hawaii med Risskov Travel Partner
Se kort

En rejseekspert fortæller

Aloha Hawaii

Se rejsen
Hawaii - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii highlights

  Højdepunkter

  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Frodige Kokee State Park på Kauai
  • Snorkling blandt havskildpadder på Oahu
  • Tropisk Regnskov på Mauai
  • Farverige Waimea Canyon på Kauai

15-dages kør-selv-ferie fra

14.450 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & strand – fra New York til Hawaii

  Højdepunkter

  • Storbyoplevelser i New York
  • Magtens centrum i Washington DC
  • Afslapning på Hawaiis tropiske strande
  • Snorkling blandt havskildpadder
  • Frodige Waimea Canyon på Kauai

20-dages kør-selv-ferie fra

16.250 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke