Firma – og grupperejser
Hawaii - Risskov Rejser
 • BREAKING NEWS: USA åbner fra november 2021 for alle, der er vaccineret mod Covid-19

Hawaii highlights

Havskildpadder, vilde vulkaner, tropisk regnskov og afslapning på stranden

15-dages kør-selv-ferie fra kr. 14.450

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Vil du på ferie i Hawaii til en god pris? Dette er et godt bud på en rejse til det eksotiske ørige Hawaii, hvor du kommer til de fire øer Big Island, Maui, Oahu og Kauai, der imponerer med sin utroligt varierede natur, men altid imødekommende befolkninger.

På Big Island kan du se den brændende lava, der flyder ud i Stillehavet, og vandre i lavalandskabet, og du kan også besøge en af de mange kaffeplantager og smage på verdens mest eksklusive kaffe. I Maui kan du glæde dig til at gå en tur op på den slumrende vulkan i Haleakala National Park, hvor landskabet mest af alt ligner et fra det ydre rum, og på samme ø finder du tropisk regnskov med brusende vandfald. På Oahu kan du slappe af på Waikiki Beach og selvfølgelig også tage et smut forbi Pearl Harbour, hvor USS Arizona Memorial minder om krigsskibet, som sank med alle mand om bord under japanernes bombning i 1941.

Husk at pakke snorkleudstyret, så du kan snorkle blandt de nysgerrige havskildpadder lige sydøst for Honolulu. På øen Kauai finder du Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon og et farveorgie af dimensioner. Det er ikke svært at forstå, hvorfor dette område har dannet bagtæppe for et utal af filmoptagelser.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Ved ankomst bydes du velkommen med en "lei"

  Afrejse fra Danmark og ankomst til The Big Island, hvor du bliver mødt med den traditionelle blomsterkrans, en ”lei”. Du henter bilen i lufthavnen og kører til hotellet. Her bor du de næste 3 nætter.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Royal Kona Big Island

  Læs om hotellet

 • Vandfald i Hilo

  Navnet er afslørende: Øen Big Island er dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen. Øen hedder officielt slet og ret blot Hawaii, men bruger du navnet ”Big Island” undgår du forvekslinger med hele staten. I dag kan du nyde livet på en af de mange strande, udforske nærområdet eller gå den dejlige tur langs promenaden ind til byen Kailua Kona.

  Volcanoes National Park bør du heller ikke gå glip af – og du bør også sætte noget af aftenen af for at se den glødende lava flyde ud i det mørke hav. Det er en meget speciel oplevelse. I nationalparken ligger vulkanen Kilauea, som er en af de mest aktive vulkaner i verden. Du kan vandre i lavalandskabet mellem de mange kratere, men den ultimative oplevelse får du på en helikoptertur eller sejltur, når mørket sænker sig over vulkanerne.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur på Big Island

  Få en helt unik oplevelse med en helikoptertur over de utroligt smukke Kohala Mountains. Helikopteren vil føre dig op langs stejle havklipper og tage dig ned i dybe, snoede dale som Waimanu, Pololu og Waipio. Turen giver dig et enestående indblik i øens utroligt smukke natur fra et imponerende

  Fra 1615 kr. pr voksen
  Svøm med delfiner og udforsk havgrotter på Big Island

  Denne fire timers udflugt kombinerer to spændende oplevelser. Du sejler først ud og svømmer med vilde delfiner, hvilket er en unik mulighed for at opleve deres energi og interesse for interaktion med mennesker på nærmeste hånd. Dernæst rejser du sydpå for at udforske havgrotter langs Kona

  Fra 1395 kr. pr voksen     Fra 1190 kr. pr barn
  Snorkel med Manta Rays på Big Island

  Oplev en Hawaiian solnedgang imens du sejler til den berømte Manta Ray Village ud for Kona’s kyst. At snorkle med manta rays om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Manta rays er ikke farlige for mennesker, og de kommer frem når det er mørkt for at spise.

  Fra 975 kr. pr voksen     Fra 875 kr. pr barn
 • Aloha skilt på Big Island

  Naturmæssigt har The Big Island det hele – smukke kyststrækninger, grønklædte bjerge, flotte vandfald, sneklædte bjergtoppe, golde lavamarker og strande med det fineste, sorte sand – og så dyrkes der kaffe i området nord og syd for Kona. Hvis du er kaffeentustiast – eller bare godt gammeldags nysgerrig – kan du besøge en af de mange kaffeplantager og se, hvordan verdens mest eksklusive kaffe dyrkes.

  Måske foretrækker du at bruge den sidste dag på The Big Island med lidt selvforkælelse. Der er heldigvis rig mulighed for at tilkøbe sig til wellness og velvære i hotellets spa-afdeling, og du kan også gøre brug af nogle af golfbanerne, der ligger i området, eller spendere dagen nede ved stranden.

 • Maui, Secret Cove ved daggry

  Bilen afleveres i lufthavnen, hvor du flyver fra Big Island til øen Maui. Du henter en ny lejebil i lufthavnen og kan bruge de næste dage på at udforske øen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kaanapali Beach Hotel Maui

  Læs om hotellet

 • Hana Highway

  Der er noget hemmelighedsfuldt ved vulkaner – oplev det eks. på en tur til toppen af den ”sovende” vulkan i Haleakala National Park. Her kan man virkelig tale om månelandskab, og det er fascinerende at opleve, hvor store forskelle de hawaiianske øer byder på.

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari på Maui

  Tag på hvalsafari på Maui og oplev den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran, og dette er uden

  Fra 510 kr. pr voksen     Fra 325 kr. pr barn
  Snorkling på det vestlige Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. De erfarne kaptajner kender de bedste steder at snorkle på øens vest side, og før du kommer i vandet, vil bådens yderst behjælpelige mandskab give lektioner og forberede dig på et fantastisk undervandseventyr. Dagen starter med

  Fra 1180 kr. pr voksen     Fra 705 kr. pr barn
  Royal Lahaina Luau og show på Maui

  Oplev en traditionel Hawaiian luau på den dejlige Ka’anapali Beach på Maui. Royal Lahaina ligger lige ud til havet, så festen foregår med havudsigt, og den dejlige mad serveres til live.

  Fra 950 kr. pr voksen     Fra 520 kr. pr barn
 • Mauis landskab ved kysten

  Følg Hana Highway og få en stor naturoplevelse. Vejen forbinder Kahului og Hana og snor sig gennem tropisk regnskov, forbi flotte vandfald og over 59 broer – hvoraf de fleste er så smalle, at kun én bil kan passere.

 • Oahu

  Du afleverer bilen på Maui og fortsætter rejsen fra én skøn ø til en anden. På Oahu skal du bo i Honolulu, kun et stenkast fra den berømte strand Waikiki Beach.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sheraton Princess Kaiulani

  Læs om hotellet

 • Waikiki beach

  Waikiki Beach er et oplagt sted at tilbringe nogle afslappende timer. Selv om stranden ligger midt i storbyen, og hotellerne ligger tæt, tager den hvide sandstrand alle med storm. En idé til dagens program kunne være en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater man kan vandre op til på 1-2 timer alt efter kondition.

 • Havskildpadde med selskab

  Når man er på Oahu, er et besøg på Pearl Harbour et must. Her finder du USS Arizona Memorial, der er bygget oven på det krigsskib, som blev ramt under japanernes bombardement 7. december 1941, og som kort efter sank med alle om bord. Er du interesseret i at snorkle eller dykke, kan du tage en tur til Hanauma Bay Nature Preserve sydøst for Honolulu. Korallerne hører til de mest farvestrålende på Hawaii, og der er chance for at møde grønne havskildpadder.

 • Strand på Kauai

  Tiden er inde til at tage afsked med Oahu og flyve den korte tur til Kauai. Bilen hentes i lufthavnen, og basen de næste dage er et skønt resort beliggende næsten i vandkanten på øens østside.

 • Waimea Canyon

  Brug f.eks. denne dag på at køre til Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner. Landskabet her er intet mindre end betagende, og billeder kan slet ikke vise, hvor skønt der er.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur med katamaran ved Kauai

  En af de bedste måder at opleve Kauais utrolige natur på er til vands. Kom på en halvdagstur og oplev storslåede Napali Coast fra en katamaran og få samtidig muligheden for at snorkle og se tårnhøje klipper, vandfald, havgrotter og uberørte strande. Fra december til april, vil du muligvis

  Fra 1155 kr. pr voksen     Fra 855 kr. pr barn
  Helikoptertur på Kauai

  Kauai er Hawaiis fjerdestørste ø. Øen er beklædt med smaragdgrønne dale, skarpe bjergtinder og klipper, og Kauai er derfor Hawaiis smukkeste ø. På øen finder man ligeledes tropiske regnskove, forgrenede flode og strømmende vandfald, og den bedste måde at opleve øens formidable natur på

  Fra 1540 kr. pr voksen
 • Wailua vandfaldet på Kauai

  Nyd de dejlige omgivelser på resortet eller udforsk omegnen. Kauai er kendt som ”have-øen” blandt de mange øer, da der er både regnskov og frodig vegetation i rigt mål. Besøg f.eks. Kokee State Park, hvor der er mange naturskønne vandrestier. Når du besøger Kauai er det ikke svært at forstå, at øen har dannet kulisse for mange filmoptagelser, hvor frodig flora og fauna har spillet store roller.

 • Bilen afleveres, og rejsen går hjem mod Danmark.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du om ekstra overnatninger på øerne? Eller et stop i New York på vejen hjem? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejsen

 • Flybillet Danmark - Kona/Lihue - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • 3 indenrigsflybilletter mellem øerne, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Big Island
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Maui
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Kauai
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 3 overnatninger på Big Island
 • 3 overnatninger på Maui
 • 3 overnatninger på Oahu
 • 3 overnatninger på Kauai

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-personers værelse
4-personers værelse
2 voksne & 2 børn
16. august 2021 - 19. juni 2022
20.450 kr.
17.850 kr.
16.550 kr.
14.450 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
22.550 kr.
20.250 kr.
17.595 kr.
15.495 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
20.450 kr.
17.850 kr.
16.550 kr.
14.450 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
20.450 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
22.550 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
20.450 kr.
3-personers værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
17.850 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
20.250 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
17.850 kr.
4-personers værelse
16. august 2011 - 19. juni 2022
16.550 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
17.595 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
16.550 kr.
2 voksne & 2 børn
16. august 2021 - 19. juni 2022
14.450 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
15.495 kr.
16. august 2022 - 31. marts 2023
14.450 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Et eksotisk eventyr på Hawaii

  Højdepunkter

  • Snorkling og natur i verdensklasse
  • Mauis tropiske strande med kridhvidt sanf og svajende palmer
  • Flydende lava i Volcanoes National Park, Big Island
  • Waimea Canyon på frodige Kauai
  • Historiske Pearl Harbour på Oahu

   

   

21-dages kør-selv-ferie fra

17.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii deluxe

  Højdepunkter

  • Tropisk regnskov på øen Maui
  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Helikoptertur på Kauai
  • Mystiske landskaber i Waimea Canyon
  • Frodig natur i Kokee State Park

15-dages kør-selv-ferie fra

42.350 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & strand – fra New York til Hawaii

  Højdepunkter

  • Storbyoplevelser i New York
  • Magtens centrum i Washington DC
  • Afslapning på Hawaiis tropiske strande
  • Snorkling blandt havskildpadder
  • Frodige Waimea Canyon på Kauai

20-dages kør-selv-ferie fra

16.250 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke