Firma – og grupperejser

Sydstaternes højdepunkter: New Orleans, Nashville & Graceland

Et møde med et andet USA

18-dages kør-selv-ferie fra kr. 14.495

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne kør-selv-ferie i det sydlige USA kan du opleve mindre kendte, men absolut spændende sider af USA i de historiske byer Natchez, Savannah og Charleston. Turen går til New Orleans, hvor jazzen blev født, til countrymusikkens hovedstad, Nashville, og til Memphis, der er kendt for både blues og rock’n’roll og ikke mindst ”Graceland”, der var Elvis Presleys hjem i en lang årrække. Du får desuden mulighed for at opleve Great Smoky Mountains National Park og for at nyde livet ved Floridas bedste strande.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

 • Orlando, Florida

  Du ankommer til Orlando – byen, som ingen kendte, da Walt Disney tog initiativ til Disney World, som blev den første temapark i Orlando i 1964. Bilen afhentes i lufthavnen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

 • Indgangen til Universal Studios - Orlando har så mange temaparker, at det kan være svært at vælge!

  Så er der verdensberømte temaparker på programmet! Det er en god idé inden afrejsen at overveje, hvilken temapark, du vil opleve – én er rigelig for de fleste, så du står over for et svært valg. Disney har hele fire forlystelsesparker, hvoraf Magic Kingdom er den klassiske Disney-park med alle de kendte tegneseriefigurer, og i Universal Studios kommer du i filmens verden med alt det, som det indebærer af eventyr og stjernestøv. Er du Harry Potter-fan, kan du glæde dig til The Wizarding World of Harry Potter og til at blive en del af universet – så snart du kommer ind på ”Hogwarts” begynder billederne at tale til dig, og mens du bliver jagtet af et spøgelse, kommer Harry Potter flyvende på kosten.

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Orlando - 1 dags billet

  Entrebillet for en dag til enten Universal Studios eller Island of Adventures, hvor du kommer bag scenerne, bag lærredet og springer direkte ind i universet fra din favoritfilm fra Universal Movies. Uforglemmelige rutsjebaneture med loops og 3D effekter samt magiske eksperimenter i det

  Fra =1.733 kr. pr. person    A
  Disney World Orlando

  Entrebillet til Disney World i Orlando – med denne billet får du adgang til parken Disney World for én dag. Oplev magien i denne fantastiske park med forlystelser til alle aldre, mød de kendte Disney figurer som Mickey Mouse, Anders And og andre favoritter. Parken er meget stor så man kan godt

  =3.302 kr. pr. person    A
 • Søko stikker forsigtigt næsen op over vandoverfladen

  Området omkring byen Ocala er kendt for sine mange varme kilder, og vandets konstante temperatur på 22 grader skaber særlige gunstige forhold for dyrelivet, og man kan bl.a. møde de udryddelsestruede søkøer. Stop f.eks. ved Silver Springs og tag på en sejltur med en båd med glasbund og kom tæt på dyrene, der holder til i det klare vand. Fortsæt nordpå til Tallahassee, der er Floridas regeringsby, og et eksempel på, at regeringsbyen ikke altid er den største by i staten.

  Dagens distance: 453 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree by Hilton Tallahassee

  Læs om hotellet

 • Direkte adgang til Floridas golfkyst ved Pensacola

  Denne dag venter en skøn køretur langs Den Mexicanske Golf. Et stop i den lille by Apalachicola kan anbefales. Byen har status som Floridas ”østershovedstad” og står for næsten 90 % af den samlede fangst i staten. Apalachicola ligger isoleret på det, der bliver kaldt ”Floridas Forgotten Coast”. Du vil opleve, at livet leves mindre hektisk i dette hjørne af Florida, og der er flere af lignende små bysamfund og fredfyldte strande på ruten til Panama City. Den 150 km lange strækning fra Panama City til Pensacola bliver kaldt “The Miracle Strip”, da de hvide sandstrande hører til de absolut bedste i Florida. Du når til Pensacola, og at byen har haft en dramatisk historie er måske overraskende, men i Sevilla-kvarteret kan man få lidt af et historisk og stemningsfuldt tilbageblik.

  Dagens distance: 328 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton Pensacola Beach Gulf Front

  Læs om hotellet

 • Atmosfæren i New Orleans er helt speciel pga. Cajun-kulturen.

  Overvej et stop i Mobile, der på mange måder minder om New Orleans, og på havnefronten åbnede i 2015 GulfQuest National Maritime Museum – det første museum i verden dedikeret til Den Mexicanske Golf. New Orleans er i lighed med andre amerikanske storbyer en smeltedigel af forskellige kulturer, men i New Orleans er atmosfæren helt speciel på grund af Cajun-kulturen. Cajun har rod i den franske befolkningsgruppe, som blev fordrevet fra Canada i 1750’erne og endte med at bosætte sig i Louisianas sumpområder. Deres specielle musik og gastronomi sætter kolorit på livet i New Orleans. Slut dagen i The French Quarter, hvor musik i alle tonearter strømmer ud fra restauranter og spillesteder.

  Dagens distance: 322 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Courtyard by Marriott New Orleans

  Læs om hotellet

 • Musikken følger dig over alt i New Orleans - her i det franske kvarter

  Det gamle franske kvarter med den legendariske Bourbon Street er byens største seværdighed, og selv om kvarteret især er kendt for sit natteliv, er det også spændende at gå en tur gennem kvarteret om dagen og se de mange smukke huse med de karakteristiske smedejernsbalkoner. Gå også en tur forbi de gamle markedshaller ved Mississippi River, nyd stemningen på den legendariske Café du Monde fra 1822, kig indenfor i St. Louis Cathedral og overvej også en sejltur på Mississippi River. Listen af oplevelser er lang i New Orleans – og listen med spillesteder med ”live music” i mange forskellige genrer er endnu længere.

  Tilkøb flere oplevelser

  New Orleans Jazz tur

  Kun ganske få byer kan konkurrere med New Orleans’ natteliv takket være den spændende musikscene. Fra autentisk dixieland til big brass og enhver anden form for jazz indimellem – mulighederne for at opleve live musik er uendelige i byen, der fødte den sejeste genre indenfor musik.
  Hør om

  Fra 395 kr. pr voksen
  Dinner jazz Cruise

  Når aftenen falder på, er hjuldamperen, Creole Queen, klar til afgang. Gå om bord og sejl med på en skøn tur mens mørket falder på. Musikken fra det livlige jazzband fylder luften, mens du nyder en overdådig kreolsk buffet i de elegante indrettede spisesaloner. Interiøret er i overdådig

  Fra =806 kr. pr. person    A
 • Klassisk plantageejendom ved Mississippi

  Ruten denne dag følger Mississippi River, der på mange måder fortæller amerikansk historie. Fra New Orleans går ruten via Baton Rouge til Natchez, der er som en rejse tilbage i tiden – til tiden før den amerikanske borgerkrig. På grund af beliggenheden ved Mississippi River blomstrede Natchez i midten af 1800-tallet og blev en af de rigeste byer i USA. Plantageejerne spandt guld på bomuldsproduktionen. Rigdommen blev omsat til de prægtigste palæer i perioden inden den amerikanske borgerkrig, og den arkitektoniske stil bliver derfor kaldt ”ante bellum”. Der findes flere hundrede i området omkring Natchez. Besøg f.eks. “Melrose”, der stort set står som, da John T. McMurran opførte den statelige bygning i 1840’erne med bl.a. 10 pejse bygget af marmor fra Italien. Den lille by Vicksburg har skrevet sig ind i historien, da den under den amerikanske borgerkrig kontrollerede Mississippi-floden. I Vicksburg National Military Park fortæller slagmarken med kanoner og monumenter om amerikansk historie.

  Dagens distance: 400 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Courtyard Vicksburg

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Monmouth Historic Inn

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske kro ligger i afslappende omgivelser blot 5 minutter fra centrum af Natchez. Området byder på et udvalg af oplevelser, og der er bl.a. mulighed for at fiske eller sejle ved Mississippifloden, som ligger 2,4 km fra kroen. Monmouth

  Oak Alley Plantation

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne kro ligger på samme grund som den historiske plantage Oak Alley Plantation, og her er der mulighed for at lære om sydstaternes historie. På Oak Alley Plantation findes historiske udstillinger og bygninger, som du kan få adgang til mod.

 • Memphis - ”Home of the Blues. Birthplace of Rock n’Roll"

  Fra historiske oplevelser til musikoplevelser i Memphis. ”Home of the Blues. Birthplace of Rock n’Roll,” siger de i Memphis. Det var i Sun Studio i Memphis, at Elvis Presley begyndte sin karriere, og det er også i Memphis, du kan besøge ”Graceland”, der var Elvis Presleys hjem fra 1957 til hans død – og adressen er nem at huske: Elvis Presley Boulevard 3734. Gå på opdagelse i det historiske distrikt omkring Beale Street og besøg også National Civil Rights Museum, der er indrettet i hotellet, hvor Martin Luther King blev myrdet i 1968.

  Dagens distance: 407 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree by Hilton Hotel Downtown Memphis

  Læs om hotellet

 • Nashville, Tennessee - countrymusikkens hovedstad

  Denne dag går turen til Nashville – countrymusikkens hovedstad. Alt står i musikkens tegn i Nashville, hvor bl.a. Grand Ole Opry er en institution. Siden 1925 har der været sendt musikprogrammer i radioen herfra, og mange country- og westernstjerner har startet deres karriere i de legendariske omgivelser. I det legendariske RCA Studio B er der blevet indspillet ikke mindre end 1.000 hits af musikere som Everly Brothers, Jim Reeves, Elvis Presley og Dolly Parton. Country Music Hall of Fame & Music fortæller countrymusikkens historie, men det er også spændende blot at gå rundt i byen og komme på sporet af musikken i f.eks. Printer’s Alley.

  Dagens distance: 340 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Nashville Downtown

  Læs om hotellet

 • Nashville, Tennessee

  I dag kan du besøge Parthenon. Nej, det er ikke en stavefejl; der ligger rent faktisk en 1:1-udgave af det græske Parthenon-tempel i Nashville, bygget i 1897. I dag fungerer bygningen som kunstmuseum med en samling af amerikanske malerier fra det 19. og 20. århundrede. Inde i templet befinder der sig en knap 13 m høj statue af gudinden Athena, som er dækket af bladguld  – ikke just et syn, som man forventer at finde midt i Nashville.

  Sluk tørsten på Jack Daniels-distilleriet 90 minutters kørsel uden for Nashville. Uanset, om du er whisky-drikker eller ej, så er den guidede tur underholdende. Og hvis du sætter pris på et godt glas whisky, kan du tage distilleriets “tasting tour”.

 • Great Smoky Mountains National Park

  Turen går via Knoxville til nationalparken Great Smoky Mountains – USA’s mest besøgte og den eneste med gratis adgang. Clingmans Dome (2.025 m) er det højeste punkt i parken, og en asfalteret sti fører op til udsigtstårnet på toppen med den spektakulære udsigt. Har du tid, så gå ikke glip af denne oplevelse. Der skulle også gerne blive tid til at besøge Oconaluftee Indian Village og Museum of the Cherokee Indian. Dagen slutter i Cherokee.

  Dagens distance: 480 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  River Terrace Resort & Convention Center

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Great Smoky Mountains Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Rejs med tilbage i tiden midt i Gatlinburgs “Land of the blue smoke”. Blot få minutter fra USA’s mest besøgte nationalpark finder du Great Smoky Mountains Under Canvas, som med udsigt til frodige skove og uberørte bjerge leder tankerne tilbage til

  895 kr. pr voksen
 • Den kilometerlange egeallé ved Boon Hall Plantation

  Fra Cherokee går turen gennem staten South Carolina til Charleston, der trods jordskælv, orkaner og krige er spækket med historiske bygninger fra før den amerikanske borgerkrig. Lidt uden for Charleston kan du besøge Boone Hall Plantation med den næsten kilometerlange egeallé, som leder op til hovedbygningen. De ældgamle egetræer er fuldstændig overgroet med spansk mos og får stedet til at emme endnu mere af sydstatsatmosfære. Indenfor bliver du præsenteret for en kolossal rigdom, der især gør indtryk, når man tænker på, hvordan den anden halvdel af befolkningen levede dengang. Nyd resten af dagen i Charlestons historiske kvarter, hvor en af oplevelserne er rækken med de 14 pastelfarvede huse på East Bay Street, der kan dateres tilbage 1740 – og som ikke overraskende bliver kaldt Rainbow Row.

  Dagens distance: 429 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Charleston Historic Downtown

  Læs om hotellet

 • Savannah, Georgia

  Det er en god idé at besøge Magnolia Plantation i udkanten af Charleston. Der er tale om en ægte sydstatsplantage med en lang historie og et imponerende og prisbelønnet haveanlæg. Fortsæt til Savannah – en by med ægte sydstatsatmosfære, som engang var verdens største udskibningshavn for bomuld. I bybilledet er der mange smukke villaer fra byens storhedstid, og det er en god idé at begynde oplevelserne på Chippewa Square – hvor smedejernsgitre og skyggefulde træer med “spanish moss” slår sydstatsstemningen an. Savannah er i øvrigt den første by i USA, hvor man lavede byplanlægning, og resultatet er mange små grønne, kvadratiske åndehuller.

  Dagens distance: 167 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Savannah Historic District

  Læs om hotellet

 • PÅ opdagelse i St. Augustine - den ældste europæiske bosættelse i USA

  Ruten følger Georgias kystlinje til Brunswick, og den historiske by er oplagt til et frokoststop. St. Augustine er den ældste europæiske bosættelse i USA grundlagt allerede i 1565, og det er interessant at gå på opdagelse i det historiske centrum. Naturligvis skal du også se fortet, Castillo de San Marcos, som blev opført af spanierne allerede i 1670’erne, og som det tog ikke mindre end 23 år at bygge.

  Dagens distance: 292 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Ponce St. Augustine Hotel

  Læs om hotellet

 • Daytona Beach, Florida

  Denne dag har vi to spændende forslag. Du kan vælge at opleve Daytona Beach på vejen til Orlando. Bilkørsel er tilladt på den 37 km lange strand, og det årlige motorløb på Daytona Beach har gjort byen og stranden kendt verden over. Der er også den mulighed, at du kører direkte til Kennedy Space Center. Kennedy Space Center minder om en temapark, og alle sejl er sat til for at give både små og store besøgende en uforglemmelig oplevelse. Der afgår forskellige busture fra besøgscentret, bl.a. til forskellige affyringsramper. Apollo/Saturn V Center fortæller alt om månelandingerne. Galaxy Center viser fantastiske IMAX-film.

  Dagens distance: 269 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Kennedy Space Center

  Tag på en udflugt i Kennedy Space Center en time fra Orlando. Du får guidet tur og en indgangsbillet til centeret, hvor du kan møde astronauter, udforske rumrejser og opleve historien bag. Ved ankomst vil guider hjælpe dig med at komme godt ind i centeret. De fleste dage er der mulighed for at

  Fra =701 kr. pr. person    A
 • Afsked med Orlando

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i New Orleanse eller Memphis? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE SEDAN

Toyota Corolla eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize sedan

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Intermediate SUV

Toyota RAV4 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Orlando t/r, inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 17 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 16 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
21.895 kr.
14.495 kr.
21. juni - 15. august
26.095 kr.
17.095 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
21.895 kr.
21. juni - 15. august
26.095 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
14.495 kr.
21. juni - 15. august
17.095 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr.

Se rejsen
Golden-Gate
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the West

  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • San Francisco med Golden Gate Bridge
  • Zion og Bryce Nationalparker med de røde klipper
  • Strandbyen Santa Monica i Los Angeles
  • Nationalparker som Grand Canyon og Yosemite

20-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

14.095 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

18.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboys & indians i det vilde vesten

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere Yellowstone National Park
  • Arches National Park og Mount Rushmore
  • De lysende bjegtinder i nationalparken Grand Teton
  • Mount Rushmore
  • Indianerreservatet Pine Ridge og Wounded Knee

14-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr. pr. person

Se rejsen