Firma – og grupperejser

Roadtrip i solskinsstaten Florida

Oplev en fantastisk kombination af Floridas højdepunkter

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 12.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Oplevelserne ligger som perler på en snor på denne kør-selv-tur i Florida, der begynder og slutter i Miami. Den indeholder det bedste af Florida fra St. Augustine i nord til Key West i syd. På turen er der mulighed for at opleve Floridas dyreliv – ved Crystal River står søkøerne for oplevelsen, og i Everglades National Park er det alligatorerne. Der er afsat et par dage til at opleve de verdensberømte temaparker i Orlando.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Udkigstårn på Miami Beach

  Ankomst til Miami. Bilen hentes og eftermiddagen kan bruges på at udforske en af byens mange bydele. Besøg f.eks. Miami South Beach, som har en stor koncentration af bygninger i art déco-stil, eller Castro-kvarteret som har sat et cubansk præg på byen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Marseilles Hotel

  Læs om hotellet

 • Downtown Miami på en dejlig solskinsdag

  Den store attraktion i Miami er det berømte art deco-kvarter. Art deco-bygningerne ligger tæt på den berømte Ocean Drive, hvorfra der er adgang til den næsten endeløse sandstrand med de karakteristiske “livredderhuse”, der er inspireret af art deco-stilen. Det er i øvrigt sjældent at se en strand, der i den grad bliver kælet for. Om morgenen bliver den renset og revet, og hele tiden bliver der kørt mere sand på for at modvirke erosion. Shopping, strandliv eller sightseeing – alt er muligt i Miami.

  Er du til shopping, så overvej Aventura Mall og Bayside Market Place. Vil du have en naturoplevelse, så besøg Jungle Island, som er en temapark med eksotiske planter og dyr fra en stor del af verden. Om aftenen vil det være en idé med en tur til Fort Lauderdale, der nærmest er vokset sammen med Miami. Fort Lauderdale bliver også kaldt “Amerikas Venedig”, og der er en forrygende stemning på molen ved Lauderdale by the Sea med gademusikanter og fristende dejlige spisesteder.

  Tilkøb flere oplevelser

  Airboat-tur i Everglades fra Miami

  Oplev alligatorer, skildpadder og andre eksotiske dyr i Everglades på en airboat-tur tværs gennem ”River of Grass” – en af verdens største og mest rolige floder. Du vil møde professionelle guider, som løbende under turen vil fortælle om vådområderne og det sprudlende og varierede

  Fra 335 kr. pr voksen     Fra 285 kr. pr barn
  Miami bytur og cruise

  Tag med rundt i Miami i åben dobbeltdækker bus. Turen går igennem South Beach, Downtown, Coral Gables, Coconut Grove og Little Havana. Fortsæt turen i båd hvor du ser Miamis skyline, Fisher Island og alle de store villaer hvor de rige.

  Fra =602 kr. pr. person    A
 • Seven Mile Bridge

  Turen til Key West går over en perlerække af øer, som bliver kaldt Florida Keys, og som bindes sammen med ikke mindre end 42 små og store broer. At passere Seven Mile Bridge, der netop er syv miles lang, er en af de store oplevelser på turen til Key West. Her er turkisblåt hav næsten så langt øjet rækker – dog lige bortset fra de rustne rester af oliemillionæren og jernbaneentreprenøren Henry Flaglers Overseas Railroad, der stod færdig i 1912. I 1935 hærgede århundredets orkan i Florida, og det gik hårdt ud over broen, som man valgte ikke at reparere. Tre år senere kunne man nemlig køre i bil til Key West.

  Byen Key West er den sydligste bebyggelse i USA og ligger kun ca. 150 km fra Cuba, og stemningen i byen er alt andet end typisk amerikansk. Sørg for at komme til Key West i god tid, så du får solnedgangen fra Mallory Square med. Sidst på eftermiddagen er Mallory Square stedet, hvor man mødes. Musikanter og gøglere står for underholdningen, og gadehandlerne har sat boder op, så stemningen er helt speciel.

  Dagens distance: 265 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Fairfield Inn & Suites Key West

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Snorkletur i Key West

  Udforsk det eneste levende koralrev i Nordamerika ved Key West på en 3-timers snorkletur. Du vil her opleve krystalklart vand og snorkle ved revet, hvor du vil komme tæt på den flotte natur under overfladen. Du kan på turen hoppe i vandet fra en katamaran, som er en del af de største og mest

  Fra =1.115 kr. pr. person    A
 • Flamingoer i The Everglades

  Inden rejsen tilbage mod nord kan du bruge formiddagen til at se nogle af Key Wests seværdigheder. Forfatteren Ernest Hemingway boede i Key West fra 1931-41, og hans hus og favoritbar ”Sloppy Joe” er blandt de mest kendte. Det er også oplagt at slå et smut gennem The Everglades, som er et kæmpemæssigt subtropisk vildmarksområde med et helt enestående dyreliv. Her lever alligatorer, oddere, flamingoer, vaskebjørne og sjældne dyrearter som floridapanteren og søkoen. Der er flere indgange til Everglades National Park, og denne dag får du naturoplevelsen nemmest ved at køre fra Florida City og vestpå til Ernest Coe Visitor Center, der er et af nationalparkens besøgscentre. Anhinga Trail er en af de mange populære stier, og her kommer du tæt på dyrelivet – meget tæt endda, da du er i ”alligator country”. Har du tid, så følg den ca. 60 km lange vej gennem nationalparken til Flamingo, og du får et godt indtryk af naturen med mangrove, sumpe, regnskov og store sletter.

  Et koralrev strækker sig 320 km langs Florida Keys, og ved Key Largo ligger revet forholdsvis tæt ved kysten, hvor det er muligt at snorkle og dykke mellem farvestrålende koraller og tropiske fisk. Det er også ved Key Largo, du kan svømme med delfiner og søløver.

  Dagens distance: 155 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Key Largo

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Svøm med delfiner fra Key Largo

  Key Largo er en af øerne blandt Florida Keys, og er et oplagt stop på enten udturen til- eller tilbageturen fra Key West. Her kan du nemlig svømme med delfiner og lærer om dem i en 1,5 timers interaktion sammen med en instruktør. Det giver dig en helt unik oplevelse med trænede delfiner,

  Fra 1.590 kr. pr voksen
 • Naples i Florida

  Fra Key Largo går turen til feriebyen Naples ved Den Mexicanske Golf. Du kan vælge mellem to forskellige ruter. Kør enten med Highway 41, der er kendt som Tamiami Trail, eller via Interstate 75, der er kendt som Alligator Alley. Vælger du Highway 41, kan du stoppe ved besøgscentret Shark Valley, hvor alligatorerne med stor sandsynlighed soler sig på parkeringspladsen. Det er muligt at komme med på ture med en ranger, men du kan også leje cykel og følge en asfalteret sti til et udsigtstårn og se landskabet i fugleperspektiv. Nyd resten af dagen i Naples, der har en fin badestrand og ikke mindre end 40 golfbaner!

  Dagens distance: 280 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Roof Plus+ & Suites Naples

  Læs om hotellet

 • Solnedgang ved stranden i Naples

  Florida er med langt over 1.200 golfbaner et mekka for golfspillere, og Naples på vestkysten med omkring 22.000 indbyggere har eksempelvis ikke mindre end 70 golfbaner! Ingen tvivl om, at der er udfordringer for både nybegyndere og garvede golf-entusiaster.

 • Strandskaller på Sanibel Island

  Fortsæt nordpå til Fort Myers, hvor du kan besøge opfinderen Thomas Edisons vinterbolig, der omfatter både laboratorium og en botanisk have. Edisons nabo var bilfabrikanten Henry Ford, og hans hus er også et besøg værd. Overvej også en tur til øerne Sanibel og Captiva, hvor strandene efter højvande er dækket af usædvanligt store mængder strandskaller. I Ding Darling National Wildlife Refuge på Sanibel Island kan du opleve Floridas flora og fauna på nærmeste hold på en cykel- eller kanotur. Fort Myers er et glimrende sted at nyde et par timer på en af de fine sandstrande.

  Dagens distance: 45 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Outrigger Beach Resort

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Marco Island kajak tur

  Denne guidede tur kombinerer bådtur, kajaksejlads og en vandretur i én vidunderlig oplevelse!
  Turen begynder med en smuk bådtur ind i det skønne naturområde, 10.000 Islands Wildlife Refuge, der omgiver Marco Island.  Stedet er et af de smukkeste naturområder i Florida og kun ganske få

  Fra =1.302 kr. pr. person    A
 • Søko i Crystal River

  Kør via St. Petersburg nordpå til Crystal River. Her kan du besøge Crystal River National Wildlife Refuge og på en sejltur opleve de udryddelsestruede søkøer. Søkoen har ingen naturlige fjender, og at den i dag er truet af udryddelse skyldes menneskets indgriben i naturen. Søkoen er planteæder og græsser på havbunden, og selv om det lyder utroligt, så er elefanten en af dens fjerne slægtninge.

  Dagens distance: 350 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Plantation on Crystal River

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Svøm med søkøer

  En snorkletur i selskab med søkøerne er en enestående oplevelse – og det foregår naturligvis på søkøernes præmisser. Men da de er nysgerrige og accepterer ”besøgende”, skal du ikke blive overrasket, hvis der pludselig er tale om øjenkontakt. Prisen inkluderer alt udstyr. Der er søk

  Fra =1.875 kr. pr. person    A
 • Butiksgade i St. Augustine

  Denne dag kan du f.eks. besøge Silver Springs Park. Temaparken byder på meget forskellige oplevelser – der er noget for de naturinteresserede og noget for dem, der vil være aktive. Du kan f.eks. komme med på et ”Jungle Cruise” igennem det område, hvor den oprindelige Tarzan-film blev optaget. Turen fortsætter igennem Ocala National Forest til St. Augustine på Floridas østkyst.

  Dagens distance: 200 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Ponce St. Augustine Hotel

  Læs om hotellet

 • Broen ved Cocoa Beach

  Brug evt. også formiddagen i St. Augustine, eller du kan vælge at opleve Daytona Beach på vejen til Cocoa Beach. Bilkørsel er tilladt på den 37 km lange strand, og det årlige motorløb på Daytona Beach har gjort byen og stranden kendt verden over. Fra Daytona Beach går turen til Cocoa Beach på østkysten, som er basen de næste dage.

  Dagens distance: 213 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  International Palms Resort & Conference Center Cocoa Beach

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Kennedy Space Center

  Tag på en udflugt i Kennedy Space Center en time fra Orlando. Du får guidet tur og en indgangsbillet til centeret, hvor du kan møde astronauter, udforske rumrejser og opleve historien bag. Ved ankomst vil guider hjælpe dig med at komme godt ind i centeret. De fleste dage er der mulighed for at

  Fra =1.554 kr. pr. person    A
 • Astronaut ved Kennedy Space Center

  Cocoa Beach er nok mest kendt for sin smukke strand, hvor surfere valfarter til. Du kan også tage til Kennedy Space Center, hvor NASA udvikler og afprøver de amerikanske rumfærger. Kennedy Space Center minder faktisk mest af alt om en temapark, for alle sejl er sat til for at fortælle rumfartens historie på en underholdende og nærværende måde. Et af højdepunkterne er de imponerende IMAX-film, hvor man får fornemmelsen af selv at blive sendt ud i rummet. Du kan i øvrigt være heldig at møde en af de tidligere astronauter, der går rundt i rumdragt og snakker med de besøgende. Fra Cocoa Beach går turen til Orlando, som er det sidste stop inden hjemrejse.

  Dagens distance: 97 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

 • Universal Studios i Orlando

  Orlando er et af verdens mest populære rejsemål på grund af det store udvalg af attraktioner og temaparker. Den sekssporede International Drive er én “lang forlystelsespark”, hvor hoteller, restauranter og vandlande ligger tæt og med så forskellige attraktioner som et overdimensioneret pariserhjul, Madame Tussaud og Sea Life Aquarium.

  Tilbring gerne en dag med oplevelser i en af de verdensberømte temaparker i området. Disney har hele fire forlystelsesparker, hvoraf Magic Kingdom er den klassiske Disney-park med alle de kendte tegneseriefigurer. Universal Studios er den klassiske filmpark, hvor du får et kig ind bag kulisserne i Hollywood med afsæt i Universals mange film og tv-produktioner. Naboparken – Islands of Adventure – er den lidt mere ”vilde” udgave af Universal, og er du Harry Potter-fan, er Wizarding World of Harry Potter et must. Harry Potter-universet er blevet udvidet med Hogwart’s Express – en ”jernbane”, der forbinder de to parker. Det kan anbefales at købe VIP-pass, så de ofte lange køer, kan springes over.

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Orlando - 1 dags billet

  Entrebillet for en dag til enten Universal Studios eller Island of Adventures, hvor du kommer bag scenerne, bag lærredet og springer direkte ind i universet fra din favoritfilm fra Universal Movies. Uforglemmelige rutsjebaneture med loops og 3D effekter samt magiske eksperimenter i det

  Fra =2.403 kr. pr. person    A
  Disney World Orlando

  Entrebillet til Disney World i Orlando – med denne billet får du adgang til parken Disney World for én dag. Oplev magien i denne fantastiske park med forlystelser til alle aldre, mød de kendte Disney figurer som Mickey Mouse, Anders And og andre favoritter. Parken er meget stor så man kan godt

  =3.399 kr. pr. person    A
 • Orlando

  I dag er det tid til at køre til lufthavnen, hvor bilen afleveres, og kursen sættes mod Danmark.

 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt til Bahamas

  Drømmer du om at prøve et krydstogt? Så prøv dette 4-nætters krydstogt fra Florida til Bahamas. Alle måltider er inkluderet, og der lægges til på Royal Caribbeans egen private ø. Der findes et hav af ruter at vælge imellem – kontakt din rejseekspert for at forhøre dig om mulighederne.

  Fra 4895 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et krydstogt til det vestlige Caribien

  Afslut din kør-selv-tur med et afslappende luksus-krydstogt til Caribien. Alle måltider er inkluderet, og der kan tilkøbes drikkepakker. Du kan både glæde dig til at opleve et nyt land hveranden dag, og nyde underholdningen ombord på skibet. Kontakt din rejseekspert for at forhøre dig om

  Fra 10895 kr. pr voksen
 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Miami eller Ft. Myers? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE SEDAN

Toyota Corolla eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize sedan

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Intermediate SUV

Toyota RAV4 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Miami og Orlando - Danmark inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 14 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 13 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
18.395 kr.
12.395 kr.
21. juni - 15. august
22.495 kr.
15.295 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
18.395 kr.
21. juni - 15. august
22.495 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
12.395 kr.
21. juni - 15. august
15.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr.

Se rejsen
Golden-Gate
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the West

  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • San Francisco med Golden Gate Bridge
  • Zion og Bryce Nationalparker med de røde klipper
  • Strandbyen Santa Monica i Los Angeles
  • Nationalparker som Grand Canyon og Yosemite

20-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

14.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Eventyr i nord: San Francisco – Seattle

  • Storbyerne San Francisco, Portland og Seattle
  • Verdens højeste træer i Redwood National Park
  • Aktive vulkaner i staten Washington
  • Pike Place Market med de underholdende fiskehandlere
  • Skønne naturoplevelser ved Stillehavskysten

12-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

12.295 kr. pr. person

Se rejsen