Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Roadtrip i solskinsstaten Florida

Oplev en fantastisk kombination af Floridas højdepunkter

14-dages kør-selv-ferie fra kr. 10.095

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Oplevelserne ligger som perler på en snor på denne kør-selv-tur i Florida, der begynder og slutter i Miami. Den indeholder det bedste af Florida fra St. Augustine i nord til Key West i syd. På turen er der mulighed for at opleve Floridas dyreliv – ved Crystal River står søkøerne for oplevelsen, og i Everglades National Park er det alligatorerne. Der er afsat et par dage til at opleve de verdensberømte temaparker i Orlando.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Udkigstårn på Miami Beach

  Ankomst til Miami. Bilen hentes og eftermiddagen kan bruges på at udforske en af byens mange bydele. Besøg f.eks. Miami South Beach, som har en stor koncentration af bygninger i art déco-stil, eller Castro-kvarteret som har sat et cubansk præg på byen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Marseilles Hotel

  Læs om hotellet

 • Downtown Miami på en dejlig solskinsdag

  Den store attraktion i Miami er det berømte art deco-kvarter. Art deco-bygningerne ligger tæt på den berømte Ocean Drive, hvorfra der er adgang til den næsten endeløse sandstrand med de karakteristiske “livredderhuse”, der er inspireret af art deco-stilen. Det er i øvrigt sjældent at se en strand, der i den grad bliver kælet for. Om morgenen bliver den renset og revet, og hele tiden bliver der kørt mere sand på for at modvirke erosion. Shopping, strandliv eller sightseeing – alt er muligt i Miami.

  Er du til shopping, så overvej Aventura Mall og Bayside Market Place. Vil du have en naturoplevelse, så besøg Jungle Island, som er en temapark med eksotiske planter og dyr fra en stor del af verden. Om aftenen vil det være en idé med en tur til Fort Lauderdale, der nærmest er vokset sammen med Miami. Fort Lauderdale bliver også kaldt “Amerikas Venedig”, og der er en forrygende stemning på molen ved Lauderdale by the Sea med gademusikanter og fristende dejlige spisesteder.

  Tilkøb flere oplevelser

  Airboat-tur i Everglades fra Miami

  Oplev alligatorer, skildpadder og andre eksotiske dyr i Everglades på en airboat-tur tværs gennem ”River of Grass” – en af verdens største og mest rolige floder. Du vil møde professionelle guider, som løbende under turen vil fortælle om vådområderne og det

  Fra 350 kr. pr. voksen
 • Seven Mile Bridge

  Turen til Key West går over en perlerække af øer, som bliver kaldt Florida Keys, og som bindes sammen med ikke mindre end 42 små og store broer. At passere Seven Mile Bridge, der netop er syv miles lang, er en af de store oplevelser på turen til Key West. Her er turkisblåt hav næsten så langt øjet rækker – dog lige bortset fra de rustne rester af oliemillionæren og jernbaneentreprenøren Henry Flaglers Overseas Railroad, der stod færdig i 1912. I 1935 hærgede århundredets orkan i Florida, og det gik hårdt ud over broen, som man valgte ikke at reparere. Tre år senere kunne man nemlig køre i bil til Key West.

  Byen Key West er den sydligste bebyggelse i USA og ligger kun ca. 150 km fra Cuba, og stemningen i byen er alt andet end typisk amerikansk. Sørg for at komme til Key West i god tid, så du får solnedgangen fra Mallory Square med. Sidst på eftermiddagen er Mallory Square stedet, hvor man mødes. Musikanter og gøglere står for underholdningen, og gadehandlerne har sat boder op, så stemningen er helt speciel.

  Dagens distance: 265 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Fairfield Inn & Suites Key West

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Snorkletur i Key West

  Udforsk det eneste levende koralrev i Nordamerika ved Key West på en 3-timers snorkletur. Du vil her opleve krystalklart vand og snorkle ved revet, hvor du vil komme tæt på den flotte natur under overfladen. Du kan på turen hoppe i vandet fra en katamaran, som er en del af

  450 kr. pr. voksen
  Svøm med delfiner fra Key Largo

  Key Largo er en af øerne blandt Florida Keys, og er et oplagt stop på enten udturen til- eller tilbageturen fra Key West. Her kan du nemlig svømme med delfiner og lærer om dem i en 1,5 timers interaktion sammen med en instruktør. Det giver dig en helt unik oplevelse medæ

  450 kr. pr. voksen 1680 kr. pr. person
 • Flamingoer i The Everglades

  Inden rejsen tilbage mod nord kan du bruge formiddagen til at se nogle af Key Wests seværdigheder. Forfatteren Ernest Hemingway boede i Key West fra 1931-41, og hans hus og favoritbar ”Sloppy Joe” er blandt de mest kendte. Det er også oplagt at slå et smut gennem The Everglades, som er et kæmpemæssigt subtropisk vildmarksområde med et helt enestående dyreliv. Her lever alligatorer, oddere, flamingoer, vaskebjørne og sjældne dyrearter som floridapanteren og søkoen. Der er flere indgange til Everglades National Park, og denne dag får du naturoplevelsen nemmest ved at køre fra Florida City og vestpå til Ernest Coe Visitor Center, der er et af nationalparkens besøgscentre. Anhinga Trail er en af de mange populære stier, og her kommer du tæt på dyrelivet – meget tæt endda, da du er i ”alligator country”. Har du tid, så følg den ca. 60 km lange vej gennem nationalparken til Flamingo, og du får et godt indtryk af naturen med mangrove, sumpe, regnskov og store sletter.

  Et koralrev strækker sig 320 km langs Florida Keys, og ved Key Largo ligger revet forholdsvis tæt ved kysten, hvor det er muligt at snorkle og dykke mellem farvestrålende koraller og tropiske fisk. Det er også ved Key Largo, du kan svømme med delfiner og søløver.

  Dagens distance: 155 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Holiday Inn Key Largo

  Læs om hotellet

 • Naples i Florida

  Fra Key Largo går turen til feriebyen Naples ved Den Mexicanske Golf. Du kan vælge mellem to forskellige ruter. Kør enten med Highway 41, der er kendt som Tamiami Trail, eller via Interstate 75, der er kendt som Alligator Alley. Vælger du Highway 41, kan du stoppe ved besøgscentret Shark Valley, hvor alligatorerne med stor sandsynlighed soler sig på parkeringspladsen. Det er muligt at komme med på ture med en ranger, men du kan også leje cykel og følge en asfalteret sti til et udsigtstårn og se landskabet i fugleperspektiv. Nyd resten af dagen i Naples, der har en fin badestrand og ikke mindre end 40 golfbaner!

  Dagens distance: 280 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Roof Plus+ & Suites Naples

  Læs om hotellet

 • Solnedgang ved stranden i Naples

  Florida er med langt over 1.200 golfbaner et mekka for golfspillere, og Naples på vestkysten med omkring 22.000 indbyggere har eksempelvis ikke mindre end 70 golfbaner! Ingen tvivl om, at der er udfordringer for både nybegyndere og garvede golf-entusiaster.

 • Strandskaller på Sanibel Island

  Fortsæt nordpå til Fort Myers, hvor du kan besøge opfinderen Thomas Edisons vinterbolig, der omfatter både laboratorium og en botanisk have. Edisons nabo var bilfabrikanten Henry Ford, og hans hus er også et besøg værd. Overvej også en tur til øerne Sanibel og Captiva, hvor strandene efter højvande er dækket af usædvanligt store mængder strandskaller. I Ding Darling National Wildlife Refuge på Sanibel Island kan du opleve Floridas flora og fauna på nærmeste hold på en cykel- eller kanotur. Fort Myers er et glimrende sted at nyde et par timer på en af de fine sandstrande.

  Dagens distance: 45 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Outrigger Beach Resort

  Læs om hotellet

 • Søko i Crystal River

  Kør via St. Petersburg nordpå til Crystal River. Her kan du besøge Crystal River National Wildlife Refuge og på en sejltur opleve de udryddelsestruede søkøer. Søkoen har ingen naturlige fjender, og at den i dag er truet af udryddelse skyldes menneskets indgriben i naturen. Søkoen er planteæder og græsser på havbunden, og selv om det lyder utroligt, så er elefanten en af dens fjerne slægtninge.

  Dagens distance: 350 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Plantation on Crystal River

  Læs om hotellet

 • Butiksgade i St. Augustine

  Denne dag kan du f.eks. besøge Silver Springs Park. Temaparken byder på meget forskellige oplevelser – der er noget for de naturinteresserede og noget for dem, der vil være aktive. Du kan f.eks. komme med på et ”Jungle Cruise” igennem det område, hvor den oprindelige Tarzan-film blev optaget. Turen fortsætter igennem Ocala National Forest til St. Augustine på Floridas østkyst.

  Dagens distance: 200 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Ponce St. Augustine Hotel

  Læs om hotellet

 • Broen ved Cocoa Beach

  Brug evt. også formiddagen i St. Augustine, eller du kan vælge at opleve Daytona Beach på vejen til Cocoa Beach. Bilkørsel er tilladt på den 37 km lange strand, og det årlige motorløb på Daytona Beach har gjort byen og stranden kendt verden over. Fra Daytona Beach går turen til Cocoa Beach på østkysten, som er basen de næste dage.

  Dagens distance: 213 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  International Palms Resort & Conference Center Cocoa Beach

  Læs om hotellet

 • Astronaut ved Kennedy Space Center

  Cocoa Beach er nok mest kendt for sin smukke strand, hvor surfere valfarter til. Du kan også tage til Kennedy Space Center, hvor NASA udvikler og afprøver de amerikanske rumfærger. Kennedy Space Center minder faktisk mest af alt om en temapark, for alle sejl er sat til for at fortælle rumfartens historie på en underholdende og nærværende måde. Et af højdepunkterne er de imponerende IMAX-film, hvor man får fornemmelsen af selv at blive sendt ud i rummet. Du kan i øvrigt være heldig at møde en af de tidligere astronauter, der går rundt i rumdragt og snakker med de besøgende. Fra Cocoa Beach går turen til Orlando, som er det sidste stop inden hjemrejse.

  Dagens distance: 97 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

 • Universal Studios i Orlando

  Orlando er et af verdens mest populære rejsemål på grund af det store udvalg af attraktioner og temaparker. Den sekssporede International Drive er én “lang forlystelsespark”, hvor hoteller, restauranter og vandlande ligger tæt og med så forskellige attraktioner som et overdimensioneret pariserhjul, Madame Tussaud og Sea Life Aquarium.

  Tilbring gerne en dag med oplevelser i en af de verdensberømte temaparker i området. Disney har hele fire forlystelsesparker, hvoraf Magic Kingdom er den klassiske Disney-park med alle de kendte tegneseriefigurer. Universal Studios er den klassiske filmpark, hvor du får et kig ind bag kulisserne i Hollywood med afsæt i Universals mange film og tv-produktioner. Naboparken – Islands of Adventure – er den lidt mere ”vilde” udgave af Universal, og er du Harry Potter-fan, er Wizarding World of Harry Potter et must. Harry Potter-universet er blevet udvidet med Hogwart’s Express – en ”jernbane”, der forbinder de to parker. Det kan anbefales at købe VIP-pass, så de ofte lange køer, kan springes over.

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Orlando - 1 dags billet

  Entrebillet for en dag til enten Universal Studios eller Island of Adventures, hvor du kommer bag scenerne, bag lærredet og springer direkte ind i universet fra din favoritfilm fra Universal Movies. Uforglemmelige rutsjebaneture med loops og 3D effekter samt magiske

  Fra 1385 kr. pr. voksen 1680 kr. pr. person
 • Orlando

  I dag er det tid til at køre til lufthavnen, hvor bilen afleveres, og kursen sættes mod Danmark.

 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt til Bahamas

  Drømmer du om at prøve et krydstogt? Så prøv dette 4-nætters krydstogt fra Florida til Bahamas. Alle måltider er inkluderet, og der lægges til på Royal Caribbeans egen private ø. Der findes et hav af ruter at vælge imellem – kontakt din rejseekspert for at forhøre

  Fra 1385 kr. pr. voksen 4895 kr. pr. person
  Forlæng rejsen med et krydstogt til det vestlige Caribien

  Afslut din kør-selv-tur med et afslappende luksus-krydstogt til Caribien. Alle måltider er inkluderet, og der kan tilkøbes drikkepakker. Du kan både glæde dig til at opleve et nyt land hveranden dag, og nyde underholdningen ombord på skibet. Kontakt din rejseekspert for

  Fra 1385 kr. pr. voksen 10895 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Den perfekte bil, og vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder man højere og har derfor en bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Miami/Orlando, inkl. skatter og afgifter
 • 14 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på print og digitalt

Overnatninger

 • 13 overnatninger på hotel

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn i værelse
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.095 kr.
10.195 kr.
12.250 kr.
16.395 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.395 kr.
11.850 kr.
13.595 kr.
17.150 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
10.095 kr.
10.195 kr.
12.250 kr.
16.395 kr.
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.095 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.395 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
10.095 kr.
4-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.195 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.850 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
10.195 kr.
3-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
12.250 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
13.595 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
12.250 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
16.395 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
17.150 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
16.395 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Farverige huse i Fort Myers, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Familieferie i Florida med bil og feriehus

  Højdepunkter

  • Fast base i et skønt feriehus
  • Sjove temaparker i Orlando
  • Lækre badestrande
  • Det subtropiske område The Everglades
  • Øerne Sanibel og Captiva

14-dages kør-selv-ferie fra

7.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • John Pennekamp Coral Reef State Park
  • Bydelen Little Havanna i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

10.750 kr.

Se rejsen
Farverige Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Sol, strand & forlystelsesparker i Florida

  Højdepunkter

  • Temaparker med underholdning for hele familien
  • Endeløse sandstrande og skønne øer
  • Key West med den helt særlige atmosfære
  • Mødet med alligatorer i sumpområdet The Everglades
  • De spektakulære IMAX-film i Kennedy Space Center

15-dages kør-selv-ferie fra

9.850 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

9.950 kr.

Se rejsen
Farverige huse i Fort Myers, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Familieferie i Florida med bil og feriehus

  Højdepunkter

  • Fast base i et skønt feriehus
  • Sjove temaparker i Orlando
  • Lækre badestrande
  • Det subtropiske område The Everglades
  • Øerne Sanibel og Captiva

14-dages kør-selv-ferie fra

7.995 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • John Pennekamp Coral Reef State Park
  • Bydelen Little Havanna i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

10.750 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke