Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Roadtrip på Route 66

I sporet på legendariske Route 66 fra Chicago til Santa Monica

17-dages kør-selv-ferie fra kr. 10.695

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Kør-selv-turen fra Chicago til Santa Monica følger i sporet på Route 66 – den legendariske hovedvej, som fik sit vejnummer i 1926, og som hurtigt blev en af landets vigtigste øst-vest-hovedveje. Vejen var især i 1950’erne med til at skabe den helt specielle amerikanske kultur med diners, drive-in-biografer og moteller. I 1966 blev Route 66 overhalet indenom af I-40, og selv om kun mindre strækninger af den oprindelige vej er bevaret, er vejen på vej til at blive et amerikansk ikon. Ruten går gennem otte delstater, og de små 4.000 km er en rejse gennem et andet USA.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Chicago, Illinois - den tredjestørste by i USA

  Kør-selv-turen begynder i den tredjestørste by i USA. Chicago er især kendt for sine skyskrabere og flotte skyline – og i de senere år også som Barack Obamas hjemby.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Chicago’s Essex Inn

  Læs om hotellet

 • Chicagos skyline med Navy Pier i forgrunden

  Dagen er afsat til oplevelser i Chicago. Snyd ikke dig selv for en tur op til den flotte udsigt fra 94. etage i John Hancock Centeret, og Navy Pier bør også med i dagens program. Den næsten en km lange havnekaj, der strækker sig ud i Lake Michigan er fyldt med stemning og underholdning. Vil du opleve Chicagos flotte skyline og de imponerende bygninger, så tag med på en sejltur på Chicago River. Senere kan du tage en slentrerur på Magnificent Mile, som er Chicagos Fifth Avenue, og kig evt. indenfor i butikscenteret Water Tower Place. Du kan naturligvis også vælge at bruge tiden i Grant Park med de mange museer.

 • Sinclair-tankstationen i Odell, der fungerer som besøgscenter

  Bilen hentes, og du kan begive dig ud på Route 66, som i en menneskealder forbandt Midtvesten med Californien. I slutningen af 1960’erne mistede Route 66 sin betydning, og i dag er kun mindre strækninger bevaret. Til gengæld er vejens kulturhistoriske værdi blevet genopdaget, og vejen er blevet et nationalt klenodie.

  I staten Illinois er der flere velbevarede strækninger af Route 66, og man kan køre langt på den oprindelige rute uden at skulle på Interstate 55. Et stop ved Sinclair-tankstationen i Odell, der nu fungerer som besøgscenter, kan anbefales, og i Springfield kan du f.eks. besøge Shea’s Gas Station Museum. Den store attraktion i St. Louis er den 193 m høje stålbue ”Gateway Arch”, der blev bygget til minde om nybyggerne, der udforskede og bosatte sig i området vest for Mississippi. Det mest overraskende er nok, at man indvendigt kan komme til tops i stålbuen og komme op til en fortryllende udsigt over byen og floden.

  Dagens distance: 480 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton St. Louis Downtown

  Læs om hotellet

 • St Louis, Illinois - med den berømte stålbue Gateway Arch

  Du har i dag mulighed for enten at nyde dagen i den spændende og pulserende storby St. Louis. Hvis du ønsker at køre en tur, så kan Meramec Caverns anbefales, da det ikke ligger langt fra byen. Meramec Caverns er navnet på et kæmpe hulesystem, som er dannet af erosion af kalkstensaflejringer gennem millioner af år.

 • Den berømte "Round Barn" i Arcadia - ét af Route 66-ikonerne

  Dagens rute følger Route 66 fra St- Louis til Springfield. På vejen til Springfield kan du stoppe i den lille by Arcadia og se et af Route 66-ikonerne – den rødmalede Round Barn bygget i 1898.

  Dagens distance: 350 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Route 66 Rail Haven

  Læs om hotellet

 • Oklahoma City byder på en helt speciel stemning

  På dagens rejse kommer du gennem det sydøstlige hjørne af Kansas til Oklahoma, der er den stat, der har den længste oprindelige Route 66-strækning. I byen Catoosa kan du se Route 66-ikonet The Blue Whale. Når du ankommer til Oklahoma City vil du opleve ægte cowboy-stemning. Butikkerne vrimler med western-tøj, hesteudstyr mm. Kan du ikke få nok af cowboys, så anbefaler vi at besøge verdens største kvægmarked, Oklahoma National Stockyards. Her bliver der hver uge handlet kvæg på ægte cowboy-manér.

  Er du mere til afslapning, så sæt dig blot på en af byens mange cafeer og restauranter og nyd den helt specielle stemning.

  Dagens distance: 460 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Homewood Suites by Hilton Oklahoma City, Bricktown

  Læs om hotellet

 • Langs Route 66 findes mange forladte tankstationer som her i Texas

  I forstaden Bethany kan du kigge indenfor i The Trading Post, der har et kæmpe udvalg af Route 66-souvenirs. Stop også i byen Clinton og se The Route 66 Museum, der fortæller seks årtiers historie om Route 66. Oplev også de små byer Sayre, Erick og Texola, hvor det er som om, tiden står stille. Du krydser grænsen til Texas, og et stop i byen Shamrock anbefales på grund af attraktionerne The Tower Station og U-Drop Inn Café. I 1929 valgte Phillips Petroleum at placere deres første benzinstation i Texas i byen McLean, og benzinstationen står her endnu og er også et stop værd. Den lille by Groom med under 600 indbyggere ca. 40 miles øst for Amarillo vil også gøre opmærksom på sig selv – og det er med et vandtårn, der hælder som det skæve tårn i Pisa, og et kæmpe kors, der er 60 m højt. Amarillo er centrum for kvæghandlen og byder på ægte cowboystemning og megastore steaks – og de største bliver serveret på Big Texas Steak Ranch.

  Dagens distance: 420 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Days Inn by Wyndham Amarillo East

  Læs om hotellet

 • Når du kommer til Midpoint Café i byen Adrian, har du tilbagelagt halvdelen af Route 66

  Fra Amarillo går turen vestpå til New Mexico, men først skal du se The Cadillac Ranch. 10 Cadillac’er står med forenden begravet i marken og siges at være en hyldest til friheden ”on the road”. Tag et coffee-stop i byen Adrian. The Midpoint Cafe ligger præcis midtvejs mellem Chicago og Los Angeles, og menu og indretning er som dengang i 50’erne. Du kommer igennem Santa Rosa, hvor du kan besøge Route 66 Auto Museum. I Albuquerque er der en velbevaret strækning på 18 miles af Route 66 med typiske moteller og restauranter.

  Dagens distance: 450 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Plus Rio Grande Inn

  Læs om hotellet

 • Albuquerque, New Mexico - her er selve hovedgaden, Central Avenue, en del af Route 66

  En dag med sightseeing i Albuquerque, der er den største by i New Mexico, og selve hovedgaden, Central Avenue, er Route 66. Den historiske del af byen emmer af spansk atmosfære, og ved Old Town Plaza sælger indianerne deres karakteristiske smykker, smukke lervarer og vævede tæpper. Besøg Indian Pueblo Cultural Center, der er et kulturcenter drevet af indianerlandsbyerne i oplandet, og her får man et fint indblik i de 19 landsbyers historie og i indianernes kultur.

 • Forstening af nåletræ i Petrified Forest National Park

  Ruten går via Gallup, som har en flot hovedgade med mange neonskilte fra 50’erne. Dagens store naturoplevelse får du i Petrified Forest National Park med 225 mio. år gamle forsteninger af store nåletræer, og nationalparken er den eneste, hvor den historiske Route 66 har gået igennem. Holbrook har en meget klassisk Route 66-hovedgade, og her kan du nemt finde en typisk ”diner”. Byen har i øvrigt noget så specielt som et Wigwam Motel, der stammer fra 1950’erne.

  Dagens distance: 420 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Americas Best Value Inn Holbrook

  Læs om hotellet

 • Udsigt over det 150 m dybe Barringer-krater vest for Holbrook

  Det er ikke så tit, man får chancen for at se et meteorkrater, men vest for Holbrook har du chancen. Her ligger det mere end 150 m dybe Barringer-krater med en diameter på 1.200 m, der blev dannet for 50.000 år siden. Fortsæt vestpå via Flagstaff og Williams til Grand Canyon, som for mange er den ultimative USA-oplevelse. At stå her ved den 440 km lange og 1,6 km dybe kløft og være vidne til det skiftende farvespil er en uforglemmelig oplevelse.

  Dagens distance: 290 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Yavapai Lodge West

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Grand Canyon Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Besøg Grand Canyon Under Canvas og oplev lejrens 160 hektar ren natur med base i dit eget luksuriøse telt! Brug dagene på at udforske et af verdens syv naturlige vidundere, Grand Canyon, eller deltag i aktiviteter som guidede

  Fra 840 kr. pr. person
 • Par skuer ud over det spektakulære landskab i Grand Canyon

  Der er ikke noget som solopgangen ved Grand Canyon, så hvorfor ikke stå tidligt op og få den oplevelse med.

  Dagens distance: 191 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Travelodge Williams

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Grand Canyon

  Der er ikke noget, der slår en helikoptertur over Grand Canyon! Den bedste oplevelse får du om morgenen og formiddagen, hvor sigtbarheden oftest er bedst. Det er vigtigt at bestille turen hjemmefra. Turen varer 30 min. og har afgang fra Grand Canyon.

  ;

  Fra 1.535 kr. pr. voksen 840 kr. pr. person
 • Hoover Dam, der ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona.

  Fra Williams går det igen vestpå, og du er endnu en gang på et autentisk stykke af Route 66, og her ligger byerne Seligman og Kingman, der emmer af nostalgi. Man kan næsten få det indtryk, at livet har stået stille, siden Route 66 mistede sin betydning. Kig indenfor i Mr. D’s Route 66 Diner i Kingman og få en ægte Route 66-oplevelse. Dagens rute fortsætter via Hoover Dam, der er et imponerende bygningsværk, inden du når Las Vegas.

  Dagens distance: 354 km

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Tropicana Doubletree by Hilton

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Las Vegas

  Las Vegas er byen, der aldrig sover, og faktisk er Las Vegas allermest fascinerende om aftenen, når de mange kasinoer og hoteller ligger badet i lys. Oplev det på en helikoptertur. Turen varer 12 – 15 min., og du får et godt indtryk af byen, der lyser op i ørkenen, og som i

  Fra 710 kr. pr. voksen 840 kr. pr. person
 • Velkommen til Las Vegas - byen, der aldrig sover

  Her i Nevadas ørken kan du komme hele verden rundt – til Luxor-pyramiderne, Eiffeltårnet og New York. Bare det at gå en tur ned ad The Strip med de berømte kasinohoteller er en oplevelse – og du skal ikke nøjes med at opleve dem udefra! Det er helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer, selv om du ikke er interesseret i at satse din formue. Selv om Las Vegas primært er en spilleby, er der også et par interessante museer – The Neon Museum, hvor byens gigantiske neoskilte ender deres dage, og The Atomic Testing Museum, der fortæller historien om atomprøvesprængningerne i Nevadas ørken. Er du interesseret i at shoppe, har Las Vegas alt fra eksklusive shoppingmalls langs the Strip til outlets med mærkevarer til spotpriser.

 • Calico var engang en livlig by omgivet af sølvminer, i dag er den en forladt spøgelsesby

  Ruten går gennem Mojave Desert, og inden du kommer til Barstow, kan stoppe og opleve Calico Ghost Town. I 1880’erne var der ikke meget spøgelsesby over Calico, der var omgivet af sølvminer. I Barstow kan du besøge Route 66 Mother Road Museum. Du kan også vælge at køre direkte til Santa Monica og sætte punktum for Route 66-oplevelsen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hotel Carmel by the Sea

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Cykeltur i Santa Monica og Venice Beach

  Udforsk historiske gader og fascinerende arkitektur på en guidet cykeltur i Santa Monica og Venice Beach. Gennem et italienskinspireret landskab vil du få mulighed for at se skulpturer og graffitivægge, som er skabt af anerkendte gadekunstnere. På turen er der guider, der

  Fra 555 kr. pr. voksen 840 kr. pr. person
 • Santa Monica Pier - stedet, hvor Route 66 ender.

  Bilen afleveres i lufthavnen, og der er afrejse fra Los Angeles.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Chicago eller Las Vegas? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel,

  Fra 555 kr. pr. voksen Spørg efter pris.

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate SUV

Den perfekte bil, og vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelse. I SUV’en sidder man højere og har derfor en bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Intermediate midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Chicago/Los Angeles, inkl. skatter og afgifter
 • 14 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 15 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • National Park Pass, som giver gratis adgang for en bil inkl. 4 personer til alle nationalparker i USA (værdi 660 kr. )
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på print og digitalt

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn i værelse
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.695 kr.
10.895 kr.
12.695 kr.
16.295 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
13.550 kr.
13.995 kr.
16.195 kr.
20.495 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
10.695 kr.
10.895 kr.
12.695 kr.
16.295 kr.
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.695 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
13.550 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
10.695 kr.
4-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.895 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
13.995 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
10.895 kr.
3-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
12.695 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
16.195 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
12.695 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
16.295 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
20.495 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
16.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboys & indians i det vilde vesten

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere Yellowstone National Park
  • Arches National Park og Mount Rushmore
  • De lysende bjegtinder i nationalparken Grand Teton
  • Cody – Buffalo Bills hjemby
  • Indianerreservatet Pine Ridge og Wounded Knee

14-dages kør-selv-ferie fra

10.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

10.395 kr.

Se rejsen
Golden-Gate
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the West

  Højdepunkter

  • Monument Valley i Navajo-reservatet
  • Spillebyen Las Vegas
  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • Gigantiske træer i nationalparken Kings Canyon
  • San Francisco med Golden Gate Bridge

20-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke