Firma – og grupperejser

Roadtrip på Route 66

I sporet på legendariske Route 66 fra Chicago til Santa Monica

17-dages kør-selv-ferie fra kr. 12.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Tag på roadtrip på Route 66 – den legendariske hovedvej, som gik hele vejen fra Chicago i Illinois til Santa Monica i Californien. Vejen fik sit nummer i 1926, og blev dengang hurtigt en af landets vigtigste øst-vest-hovedveje. I 1950’erne var Route 66 med til at skabe den helt specielle amerikanske kultur med diners, drive-in-biografer og moteller langs vejen. I 1966 blev denne legendariske rute overhalet af I-40, og selv om der i dag kun er mindre strækninger af den oprindelige vej bevaret, så er vejen blevet et amerikansk ikon.

Rejsen starter i storbyen Chicago, som også er Barack Obamas hjemby, og undervejs vil du opleve en autentisk 50’er stil i de små byer, der ligger langs ruten. Videre går turen igennem fantastiske Grand Canyon National Park, og du vil også opleve indianerkulturen i Santa Fe og Albuquerque. Ruten tager dig igennem otte delstater, og de knap 4.000 kilometer er en fantastisk rejse gennem et andet USA.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Chicago, Illinois - den tredjestørste by i USA

  Kør-selv-turen begynder i den tredjestørste by i USA. Chicago er især kendt for sine skyskrabere og flotte skyline – og i de senere år også som Barack Obamas hjemby.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Chicago’s Essex Inn

  Læs om hotellet

 • Chicagos skyline med Navy Pier i forgrunden

  Dagen er afsat til oplevelser i Chicago. Snyd ikke dig selv for en tur op til den flotte udsigt fra 94. etage i John Hancock Centeret, og Navy Pier bør også være med i dagens program. Den næsten en kilometer lange havnekaj, der strækker sig ud i Lake Michigan er fyldt med stemning og underholdning. Vil du opleve Chicagos flotte skyline og de imponerende bygninger, så tag med på en sejltur på Chicago River. Senere kan du tage en slentrerur på Magnificent Mile, som er Chicagos Fifth Avenue, og kig evt. indenfor i butikscenteret Water Tower Place. Du kan naturligvis også vælge at bruge tiden i Grant Park med de mange museer.

 • Sinclair-tankstationen i Odell, der fungerer som besøgscenter

  Bilen hentes, og du kan begive dig ud på Route 66, som i en menneskealder forbandt Midtvesten med Californien. I slutningen af 1960’erne mistede Route 66 sin betydning, og i dag er kun mindre strækninger bevaret. Til gengæld er vejens kulturhistoriske værdi blevet genopdaget, og vejen er blevet et nationalt klenodie.

  I staten Illinois er der flere velbevarede strækninger af Route 66, og man kan køre langt på den oprindelige rute uden at skulle på Interstate 55. Et stop ved Sinclair-tankstationen i Odell, der nu fungerer som besøgscenter, kan anbefales, og i Springfield kan du f.eks. besøge Shea’s Gas Station Museum. Den store attraktion i St. Louis er den 193 m høje stålbue ”Gateway Arch”, der blev bygget til minde om nybyggerne, der udforskede og bosatte sig i området vest for Mississippi. Det mest overraskende er nok, at man indvendigt kan komme til tops i stålbuen og komme op til en fortryllende udsigt over byen og floden.

  Dagens distance: 480 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton St. Louis Downtown

  Læs om hotellet

 • St. Louis, Illinois - med den berømte stålbue Gateway Arch

  Du har i dag mulighed for enten at nyde dagen i den spændende og pulserende storby St. Louis. Hvis du ønsker at køre en tur, så kan Meramec Caverns anbefales, da det ikke ligger langt fra byen. Meramec Caverns er navnet på et kæmpe hulesystem, som er dannet af erosion af kalkstensaflejringer gennem millioner af år.

 • Den berømte "Round Barn" i Arcadia - ét af Route 66-ikonerne

  Dagens rute følger Route 66 fra St. Louis til Springfield. På vejen til Springfield kan du stoppe i den lille by Arcadia og se et af Route 66-ikonerne – den rødmalede Round Barn bygget i 1898.

  Dagens distance: 350 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Route 66 Rail Haven

  Læs om hotellet

 • Oklahoma City byder på en helt speciel stemning

  På dagens rejse kommer du gennem det sydøstlige hjørne af Kansas til Oklahoma, der er den stat, der har den længste oprindelige Route 66-strækning. I byen Catoosa kan du se Route 66-ikonet The Blue Whale. Når du ankommer til Oklahoma City vil du opleve ægte cowboy-stemning. Butikkerne vrimler med western-tøj, hesteudstyr mm. Kan du ikke få nok af cowboys, så anbefaler vi at besøge verdens største kvægmarked, Oklahoma National Stockyards. Her bliver der hver uge handlet kvæg på ægte cowboy-manér.

  Er du mere til afslapning, så sæt dig blot på en af byens mange caféer og restauranter og nyd den helt specielle stemning.

  Dagens distance: 460 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Homewood Suites by Hilton Oklahoma City, Bricktown

  Læs om hotellet

 • Langs Route 66 findes mange forladte tankstationer som her i Texas

  I forstaden Bethany kan du kigge indenfor i The Trading Post, der har et kæmpe udvalg af Route 66-souvenirs. Stop også i byen Clinton og se The Route 66 Museum, der fortæller seks årtiers historie om Route 66. Oplev også de små byer Sayre, Erick og Texola, hvor det er som om, tiden står stille. Du krydser grænsen til Texas, og et stop i byen Shamrock anbefales på grund af attraktionerne The Tower Station og U-Drop Inn Café. I 1929 valgte Phillips Petroleum at placere deres første benzinstation i Texas i byen McLean, og benzinstationen står her endnu og er også et stop værd. Den lille by Groom med under 600 indbyggere ca. 40 miles øst for Amarillo vil også gøre opmærksom på sig selv – og det er med et vandtårn, der hælder som det skæve tårn i Pisa, og et kæmpe kors, der er 60 m højt. Amarillo er centrum for kvæghandlen og byder på ægte cowboystemning og megastore steaks – og de største bliver serveret på Big Texas Steak Ranch.

  Dagens distance: 420 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Days Inn by Wyndham Amarillo East

  Læs om hotellet

 • Når du kommer til Midpoint Café i byen Adrian, har du tilbagelagt halvdelen af Route 66

  Fra Amarillo går turen vestpå til New Mexico, men først skal du se The Cadillac Ranch. 10 Cadillac’er står med forenden begravet i marken og siges at være en hyldest til friheden ”on the road”. Tag et coffee-stop i byen Adrian. The Midpoint Cafe ligger præcis midtvejs mellem Chicago og Los Angeles, og menu og indretning er som dengang i 50’erne. Du kommer igennem Santa Rosa, hvor du kan besøge Route 66 Auto Museum. I Albuquerque er der en velbevaret strækning på 18 miles af Route 66 med typiske moteller og restauranter.

  Dagens distance: 450 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Plus Rio Grande Inn

  Læs om hotellet

 • Albuquerque, New Mexico - her er selve hovedgaden, Central Avenue, en del af Route 66

  En dag med sightseeing i Albuquerque, der er den største by i New Mexico, og selve hovedgaden, Central Avenue, er Route 66. Den historiske del af byen emmer af spansk atmosfære, og ved Old Town Plaza sælger indianerne deres karakteristiske smykker, smukke lervarer og vævede tæpper. Besøg Indian Pueblo Cultural Center, der er et kulturcenter drevet af indianerlandsbyerne i oplandet, og her får man et fint indblik i de 19 landsbyers historie og i indianernes kultur.

 • Forstening af nåletræ i Petrified Forest National Park

  Ruten går via Gallup, som har en flot hovedgade med mange neonskilte fra 50’erne. Dagens store naturoplevelse får du i Petrified Forest National Park med 225 mio. år gamle forsteninger af store nåletræer, og nationalparken er den eneste, hvor den historiske Route 66 har gået igennem. Holbrook har en meget klassisk Route 66-hovedgade, og her kan du nemt finde en typisk ”diner”. Byen har i øvrigt noget så specielt som et Wigwam Motel, der stammer fra 1950’erne.

  Dagens distance: 420 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Americas Best Value Inn Holbrook

  Læs om hotellet

 • Udsigt over det 150 m dybe Barringer-krater vest for Holbrook

  Det er ikke så tit, man får chancen for at se et meteorkrater, men vest for Holbrook har du chancen. Her ligger det mere end 150 m dybe Barringer-krater med en diameter på 1.200 m, der blev dannet for 50.000 år siden. Fortsæt vestpå via Flagstaff og Williams til Grand Canyon, som for mange er den ultimative USA-oplevelse. At stå her ved den 440 km lange og 1,6 km dybe kløft og være vidne til det skiftende farvespil er en uforglemmelig oplevelse.

  Dagens distance: 290 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Yavapai Lodge West

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Grand Canyon Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Besøg Grand Canyon Under Canvas og oplev lejrens 160 hektar ren natur med base i dit eget luksuriøse telt! Brug dagene på at udforske et af verdens syv naturlige vidundere, Grand Canyon, eller deltag i aktiviteter som guidede rideture eller måske

  Fra 840 kr. pr voksen
  Med tog fra Williams til Grand Canyon

  Tag med på denne historiske tur fra byen Williams til Grand Canyon, og slip for at bruge hele dagen på at sidde bag rattet. Der har kørt tog på denne rute siden 1901, men hvor de førhen transporterende guld-malm og andet, transportere det i dag besøgende til Grand Canyons flotte South Rim.

  Fra 665 kr. pr voksen     Fra 410 kr. pr barn
 • Par skuer ud over det spektakulære landskab i Grand Canyon

  Der er ikke noget som solopgangen ved Grand Canyon, så hvorfor ikke stå tidligt op og få den oplevelse med.

  Dagens distance: 191 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Travelodge Williams

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Grand Canyon

  Der er ikke noget, der slår en helikoptertur over Grand Canyon! Kun fra luften oplever du den næsten ufattelige storhed, når Grand Canyons enorme landskab folder sig ud for øjnene af dig.

  Den bedste oplevelse får du om morgenen og formiddagen, hvor sigtbarheden oftest er bedst. Det er

  Fra =1.846 kr. pr. person    A
 • Hoover Dam, der ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona

  Fra Williams går det igen vestpå, og du er endnu en gang på et autentisk stykke af Route 66, og her ligger byerne Seligman og Kingman, der emmer af nostalgi. Man kan næsten få det indtryk, at livet har stået stille, siden Route 66 mistede sin betydning. Kig indenfor i Mr. D’s Route 66 Diner i Kingman og få en ægte Route 66-oplevelse. Dagens rute fortsætter via Hoover Dam, der er et imponerende bygningsværk, inden du når Las Vegas.

  Dagens distance: 354 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Tropicana Doubletree by Hilton

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Las Vegas

  Las Vegas er byen, der aldrig sover, og faktisk er Las Vegas allermest fascinerende om aftenen, når de mange kasinoer og hoteller ligger badet i lys. Oplev det på en helikoptertur. Turen varer 12 – 15 min., og du får et godt indtryk af byen, der lyser op i ørkenen, og som i 1950’erne kun varå

  Fra =2.769 kr. pr. person    A
 • Velkommen til Las Vegas - byen, der aldrig sover

  Her i Nevadas ørken kan du komme hele verden rundt – til Luxor-pyramiderne, Eiffeltårnet og New York. Bare det at gå en tur ned ad The Strip med de berømte kasinohoteller er en oplevelse – og du skal ikke nøjes med at opleve dem udefra! Det er helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer, selv om du ikke er interesseret i at satse din formue. Selv om Las Vegas primært er en spilleby, er der også et par interessante museer – The Neon Museum, hvor byens gigantiske neoskilte ender deres dage, og The Atomic Testing Museum, der fortæller historien om atomprøvesprængningerne i Nevadas ørken. Er du interesseret i at shoppe, har Las Vegas alt fra eksklusive shoppingmalls langs the Strip til outlets med mærkevarer til spotpriser.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur med landing i Grand Canyon fra Las Vegas

  Få en spektakulær oplevelse fra luften! På denne helikoptertur fra Las Vegas venter der betagende udsigter over Hoover Dam og Lake Mead og selvfølgelig højdepunktet Grand Canyon. Helikopteren lander på et plateau i kløften, hvor der er en smuk udsigt over Colorado-floden. I disse

  Fra =4.775 kr. pr. person    A
  Helikoptertur over Las Vegas

  Las Vegas er byen, der aldrig sover, og faktisk er Las Vegas allermest fascinerende om aftenen, når de mange kasinoer og hoteller ligger badet i lys. Oplev det på en helikoptertur. Turen varer 12 – 15 min., og du får et godt indtryk af byen, der lyser op i ørkenen, og som i 1950’erne kun varå

  Fra =4.775 kr. pr. person    A
 • Calico var engang en livlig by omgivet af sølvminer, i dag er den en forladt spøgelsesby

  Ruten går gennem Mojave Desert, og inden du kommer til Barstow, kan du stoppe og opleve Calico Ghost Town. I 1880’erne var der ikke meget spøgelsesby over Calico, der var omgivet af sølvminer. I Barstow kan du besøge Route 66 Mother Road Museum. Du kan også vælge at køre direkte til Santa Monica og sætte punktum for Route 66-oplevelsen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hotel Carmel by the Sea

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Studios i Los Angeles

  Få et underholdende kig ind i filmens og drømmenes verden! Universal Studios er både en forlystelsespark og et filmstudie, hvor der produceres shows og film næsten på samlebånd. Mød King Kong i en 3D-udgave skabt af Peter Jackson og se special effects manipulere med virkeligheden. Køb

  Fra =1.991 kr. pr. person    A
  Hop-on/Hop-off bus i Los Angeles

  Bussen er oplagt, når man vil have et indtryk af Los Angeles, hvor der bor så mange mennesker, at hvis L.A. var en stat, ville den være den 4 .største i USA. Det er den perfekte by at slippe rattet, og lade andre køre for dig, så du kan opleve alt der foregår i denne spændende by.

  Du

  Fra =1.460 kr. pr. person    A
 • Santa Monica Pier - stedet, hvor Route 66 ender.

  Bilen afleveres i lufthavnen, og der er afrejse fra Los Angeles.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Chicago eller Las Vegas? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel, som har indendørs

  Fra kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Toyota Camry eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

INTERMEDIATE SUV

Mazda CX-5 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Standard SUV

Toyota 4Runner eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Ford Expedition eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Chrysler Pacifica eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Chicago og Los Angeles - Danmark inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 14 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer
 • OBS: Gebyr for envejsleje på ca. USD 605 + lokale skatter og afgifter er ikke inkluderet i rejsens pris og betales lokalt ved afhentning

Hotel

 • 15 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
18.795 kr.
12.395 kr.
21. juni - 15. august
23.095 kr.
15.295 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
18.795 kr.
21. juni - 15. august
23.095 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
12.395 kr.
21. juni - 15. august
15.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboys & indians i det vilde vesten

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere Yellowstone National Park
  • Arches National Park og Mount Rushmore
  • De lysende bjegtinder i nationalparken Grand Teton
  • Mount Rushmore
  • Indianerreservatet Pine Ridge og Wounded Knee

14-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Golden-Gate
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the West

  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • San Francisco med Golden Gate Bridge
  • Zion og Bryce Nationalparker med de røde klipper
  • Strandbyen Santa Monica i Los Angeles
  • Nationalparker som Grand Canyon og Yosemite

20-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

18.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

14.095 kr.

Se rejsen
Se kort

Se rejsen
Se kort

12.395 kr. pr. person

Se rejsen