Firma – og grupperejser

Eventyr i nord: San Francisco – Seattle

En ferie fuld af storbyoplevelser og vild natur

12-dages kør-selv-ferie fra kr. 12.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

En kør-selv-tur spækket med naturoplevelser i staterne Californien, Oregon og Washington, der alle tre har Stillehavet som nabo. I Redwood National Park kommer du til at stå ansigt til ansigt med verdens højeste træer, og to nationalparker i Oregon er et møde med både aktive og udslukte vulkaner. Læg hertil Stillehavskysten, der bidrager med skønne strande, afvekslende landskaber og hyggelige byer, hvor livet leves i et lidt andet tempo. De tre meget forskellige storbyer – San Francisco, Portland og Seattle – binder oplevelserne sammen og understreger USA’s fascinerende forskelligheder.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Storbyoplevelser i San Francisco

  Ankomst til San Francisco, og du er klar til at indtage den fascinerende storby.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Union Square Hotel

  Læs om hotellet

 • Alcatraz og søløver i San Francisco

  Tag f.eks. til Fisherman’s Wharf, hils på søløverne ved Pier 39 og besøg evt. Aquarium of the Bay. En idé kunne også være at tage en tur med en af sporvognene, der kæmper sig op ad de stejle bakker. Linjen Powell-Hyde byder på de bedste udsigter, og i krydset Hyde St. og Lombard St. kan du stå af og fotografere verdens mest snoede vej, Lombard Street. Overvej også en tur til fods over Golden Gate Bridge eller tag til bydelene Haight og Ashbury, hvor du kan genopleve 60’ernes hippiekultur. Fra San Francisco er der kun et kvarters sejlads til Alcatraz, hvor USA’s bedst bevogtede fængsel lå indtil 1963 – og det er en af den slags oplevelser, du ikke må gå glip af.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet cykeltur i San Francisco

  San Francisco er nem at opleve til fods – og bestemt også på cykel. Denne 3-timers cykeltur begynder ved Fisherman’s Wharf, følger havnefronten, går via Fort Mason over Golden Gate Bridge til Sausalito – og der er guide med på hele turen. Turen tilbage til San Francisco foregår med færge –

  Fra =551 kr. pr. person    A
 • Oplev de kæmpestore redwoods i Muir Woods

  Bilen hentes i byen, og det er tid til at tage afsked med San Francisco, og det bliver via Golden Gate Bridge. Du kan evt. tage en afstikker til Muir Woods National Monument, der er det sydligste sted i Californien, man kan se de majestætiske redwoods. Turen nordpå går via Californiens kendte vinområder, og her vil det være oplagt med et stop. Der fortsættes ud til Stillehavskysten, og landskabet skifter synligt karakter. Der er mange naturskønne steder at stoppe undervejs, og et eksempel er fyrtårnet ved Cabrillo Point. Dagen slutter i Fort Bragg, og her er havnen omdrejningspunktet. Der bliver fanget fisk i store mængder, og herfra udskibes meget af det tømmer, der kommer fra skovene i det nordlige Californien.

  Dagens distance: 247 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Vista Manor Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Napa Valley Wine Train

  En dekadent rejse ombord på det elegante vintage-tog gennem Napa Valley og tilbage til en anden tid; de glamourøse dage med togrejser. Vælg mellem frokost eller middag, som nydes i to forskellige typer stilfuldt renoverede, antikke Pullman togvogne – en spisevogn og en loungevogn.
  Togturen ,

  Fra =2.393 kr. pr. person    A
 • Glass Beach i Californien

  Dagens første oplevelse kunne være en frisk tur langs Glass Beach, og det lidt specielle navn skyldes, at stranden er dækket af farvede småsten i alle tænkelige farver og nuancer. En af de store attraktioner på denne kør-selv-tur er de imponerende redwoods – også kaldet sequoia sempervirens – der er den højeste af alle træarter i verden. I dag findes disse træer kun her ved Stillehavskysten, hvor de nyder godt af fugtigheden fra havet. I nærheden af Leggett kan du opleve de imponerende træer på en lidt speciel måde. Her troner ”The Chandelier Tree”. Det menes at være over 2.000 år gammelt, og siden 1930’erne har vejen gået igennem det 96 m høje træ, som derfor dagligt bliver foreviget! ”Avenue of the Giants” er en strækning på 50 km, der går parallelt med motorvejen mellem Phillipsville og Pepperwood. Her kan du nyde ”giganterne”, der hører til Californiens største, i slow motion. Sæt tid af til en vandretur eller til at nyde den medbragte frokost. Der fortsættes til Eureka, der er den største by på kysten mellem San Francisco og Portland, og her havde tømmerindustrien tidligere kronede dage. I dag er byen kendt for en anden anvendelse af træ. Kunsthåndværkere laver de flotteste brugsgenstande af det, man kalder ”burl wood”, som er træ fra træer, der har fået de underligste former, som følge af stress. Du krydser Humboldt Bay og kommer til Arcata.

  Dagens distance: 227 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Arcata Inn

  Læs om hotellet

 • Giant Redwood i Sequoia National Park i Californien

  Det vil være en skam at forlade Arcata uden en naturoplevelse ved Humboldt Bay, hvor især det rige fugleliv er interessant. Der fortsættes nordpå til Redwood National Park med verdens højeste træer, hvoraf det højeste strækker sig 115 m mod himlen. De imponerende redwoods er ikke kun de højeste træer i verden, de hører også til blandt de ældste. Det er en god idé at begynde i nationalparkens besøgscenter og bl.a. få overblik over vandremuligheder og mulige ture med nationalparkens rangers. Efter denne enestående naturoplevelse krydses grænsen til Oregon, og der bliver efterhånden længere og længere mellem de små byer på kysten. Nyd stemningen i Coos Bay med den hyggelige havnefront og de historiske bygninger fra dengang, hvor tømmer var byens store indtægtskilde.

  Dagens distance: 337 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Coos Bay

  Læs om hotellet

 • Buggy i klitlandskabet

  Et stykke længere op ad kysten begynder et kæmpemæssigt klitlandskab, der strækker sig 40 km langs kysten. Lej en ”dune buggy” og få et adrenalin-kick i Oregon Dunes National Recreation Area, hvor mange af klitterne bliver over 100 m høje. Du kan glæde dig til en dag med klitlandskaber, øde strande og små hyggelige kystbyer. Du når til Lincoln City, som er opkaldt efter Abraham Lincoln – den 16. i rækken af amerikanske præsidenter.

  Dagens distance: 200 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Plus Landmark Inn

  Læs om hotellet

 • Portland

  Ved Tillamook går ruten ind i landet til Portland. Området omkring Tillamook er kendt for at producere fremragende ost, og et besøg på Tillamook Cheese Factory kan anbefales. Portland har noget europæisk over sig, og det ses i bybilledet, hvor der er mange cyklister, og byen bliver da også kaldt ”The American Bicycle Capital” – så lej en cykel, når du skal på sightseeing. Portland er også en by, hvor en stor andel af indbyggerne har fokus på økologi og en alternativ livsstil.

  Dagens distance: 185 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Jupiter Hotel

  Læs om hotellet

 • Vinstokke

  Nyd dagen i Portland. Tag til Mississippi Avenue med de mange små finurlige butikker, kig indenfor i verdens største boghandel, Powell’s Books, og besøg et af de mange mikrobryggerier – der er over 60 i byen! Portland er kendt for sine flere hundrede ”food carts”, der er mobile madboder, som sælger frisklavede retter, og den kulinariske inspiration kommer fra hele verden. Hvis du vil shoppe, er Woodburn Premium Outlets en halv times kørsel syd for Portland en mulighed. Og vil du have en vinoplevelse, skal du tage til Willamette Valley ca. 35 km sydvest for Portland. Området er især kendt for at producere skønne røde og hvide pinot noir-vine, og mange vingårde er åbne for besøg. Øst for Portland kan du opleve spektakulære Multnoma Falls, der faktisk er to fald, der tilsammen er 189 m.

 • Multnomah Falls waterfall, Oregon

  Naturoplevelserne står i kø på dagens rute. I Mt. Rainier National Park rejser vulkanen Mt. Rainier sig magtfuldt 4.392 m i vejret, og den regnes for en aktiv vulkan, selv om den ikke har haft nævneværdige udbrud de sidste 600 år. Naturen med det rige dyreliv inviterer til vandreture, og der findes et utal af velbeskrevne muligheder. Længere sydpå dukker vulkanen Mount St. Helens op. Vulkanen havde et voldsomt udbrud i 1980, der totalt ændrede landskabet, og der blev taget 400 m af bjergets højde.

  Seattle er nok mest kendt, fordi virksomhederne Microsoft og Boeing holder til i byen, og så er der selvfølgelig også udsigtstårnet Space Needle, der har været byens vartegn siden Verdensudstillingen i 1962, og hvorfra der i klart vejr er udsigt til skyskrabere og vulkaner.

  Dagens distance: 278 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Warwick Seattle Hotel

  Læs om hotellet

 • Seattle skyline

  Microsoft, Boeing-flyfabrikken og Starbucks er virksomheder, der har sat Seattle på verdenskortet. Er du flyinteresseret, så besøg Future of Flight Aviation Center, og er musik passionen, så besøg byens moderne musikmuseum. Udefra betager den futuristiske arkitektur, og indenfor er der for alvor sat lyd på udstillingerne. Byens store marked, Pike Place Market, er en meget speciel oplevelse, ikke mindst på grund af de verdensberømte fiskehandlere, der underholder kunder og turister – og før man ved af det, skal man være klar til at gribe en fisk! I nærheden af Space Needle kan du opleve “Chihuly Garden & Glass” – et eventyrligt glashus med værker af den verdensberømte glaskunstner Dale Chihuly.

  Tilkøb flere oplevelser

  Show me Seattle - Taste of Pike Market

  Tag med på en intim guidet madtur på det  verdensberømte, Pike Place Market, når vi udforsker de små baggårde, smalle korridorer og små butiksfacader på jagt efter vores yndlingssteder. Smag det bedste, markedet har at byde på, mens en guiden deler underholdende historier om markedets

  Fra =2.475 kr. pr. person    A
  Besøg på Boeing flyfabrik

  Boeing i Seattle er verdens største flyfabrik, og et besøg her er ganske enkelt fascinerende!
  Du får et indtryk af, hvordan det bliver at være flypassager i fremtiden, og kan fordybe dig i flyhistoriens barndom. Men det mest interessante er rundvisningen i de kæmpestore,

  Fra 640 kr. pr voksen     Fra 510 kr. pr barn
 • Første Starbucks i Seattle

  Inden du tager afsked med Seattle, skal du nyde en kop kaffe på Starbucks-kædens første café, der åbnede i 1971 på Pike Place Market. Bilen afleveres, og der er afrejse fra Seattle.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Seattle eller San Francisco? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel, som har indendørs

  Fra kr. pr voksen
 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt Alaska

  Forkæl jer selv, og forlæng kør-selv-turen med en uges krydstogt med alt inkluderet. Skibet sejler fra Vancouer, op langs den canadiske vestkyst til Alaska. Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker alle interesser og

  Fra 10.995 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE SEDAN

Toyota Corolla eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize sedan

Ford Fusion eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Intermediate SUV

Toyota RAV4

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - San Francisco t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 9 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 10 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
16.795 kr.
12.395 kr.
21. juni - 15. august
18.695 kr.
13.495 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
16.795 kr.
21. juni - 15. august
18.695 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
12.395 kr.
21. juni - 15. august
13.495 kr.
OBS
Børn er til og med 11 år

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

18.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & nationalparker i USA & Canada

  Højdepunkter

  • ”Going to the Sun Road” i Glacier National Park
  • Icefields Parkway mellem Jasper og Banff
  • Vulkanerne i Mt Rainier National Park
  • Små byer med western-stemning
  • Yellowstone National Park

16-dages kør-selv-ferie fra

12.795 kr.

Se rejsen
Golden-Gate
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of the West

  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • San Francisco med Golden Gate Bridge
  • Zion og Bryce Nationalparker med de røde klipper
  • Strandbyen Santa Monica i Los Angeles
  • Nationalparker som Grand Canyon og Yosemite

20-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of The Real America

  Højdepunkter

  • Bisoner og springende gejsere i Yellowstone National Park
  • Lysende bjergtinder i Grand Teton National Park
  • Mosdækkede skove i Olympic National Park
  • Oregons kystlandskaber
  • Mount Rushmore

   

19-dages kør-selv-ferie fra

14.095 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip: New York, Niagara Falls & Washington D.C.

  Højdepunkter

  • Niagara Falls fra den canadiske side
  • Torontos mange kvarterer
  • Udsigten fra Capitol Hill i Washington D.C.
  • Historiens vingesus i Philadelphia
  • Et møde med Amish-folket i Pennsylvania

11-dages kør-selv-ferie fra

10.195 kr.

Se rejsen