Firma – og grupperejser
Farverige Florida

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Sol, strand & forlystelsesparker i Florida

En underholdende ferie i smukke omgivelser

15-dages kør-selv-ferie fra kr. 9.850

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-ferie, der koncentrerer sig om Florida, er et oplagt valg til en familieferie. Florida bliver populært kaldt ”Solskinsstaten”, og staten lever bestemt op til sit navn med det dejlige, solrige klima. Læg hertil kilometervis af eventyrlige og børnevenlige strande, og der er ingen ende på attraktioner og seværdigheder. Florida topper, når det gælder temaparker, og det er staten, hvor du den ene dag kan hilse på en astronaut i Kennedy Space Center og den næste gå på opdagelse i opfinderen Thomas Edisons laboratorium, der ser ud som om, han lige er gået derfra.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Orlando

  Velkommen til Orlando, der byder på underholdning for hele familien.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

 • Roller Coaster i en af byens temaparker

  Åbningen af Walt Disney World i 1971 forandrede for alvor Orlandos status fra en ganske almindelig by til et af verdens mest populære rejsemål. Det vil tage uger, hvis man skal nå at opleve alle attraktioner og temaparker, men på de fire dage, som er afsat på denne tur, kan du nå rigtig meget. Det er en god idé inden afrejsen at overveje, hvilke temaparker, der skal udgøre programmet de fire dage. Det er værd at huske på, at en temapark om dagen er rigeligt for de fleste, så du står over for et svært valg! Mon ikke Walt Disney World er sikker på listen med de fire store forlystelsesparker, som hver har oplevelser til mindst en hel dag. I Magic Kingdom kan du møde alle de elskede figurer fra tegneserierne, og i Universal Studios kommer du i filmens verden med det, som det indebærer af eventyr og stjernestøv. Harry Potter-fans kan glæde sig til The Wizarding World of Harry Potter og til at blive en del af universet – så snart du kommer ind på ”Hogwarts”, begynder billederne at tale til dig, og mens du bliver jagtet af et spøgelse, kommer Harry Potter ridende på kosten!

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Orlando - 1 dags billet

  Entrebillet for en dag til enten Universal Studios eller Island of Adventures, hvor du kommer bag scenerne, bag lærredet og springer direkte ind i universet fra din favoritfilm fra Universal Movies. Uforglemmelige rutsjebaneture med loops og 3D effekter samt magiske

  Fra 1385 kr. pr. voksen
 • Cocoa Beach

  Turen går østpå til det, der populært bliver kaldt ”Florida’s Space Coast”, da det er her, Kennedy Space Center ligger, men kysten er også berømt for den ultimative strandoplevelse. Her får man østkystens bedste surf-eventyr, og naturligvis ligger verdens største surf shop her! På og ved den historiske mole leves livet, og den lille historiske by Cocoa lokker med et spændende udvalg af butikker og restauranter.

  Dagens distance: 100 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  International Palms Resort & Conference Center Cocoa Beach

  Læs om hotellet

 • Hvide sandstrande i Miami

  Det er bestemt ikke nemt at løsrive sig fra de dejlige omgivelser ved Cocoa Beach, men heldigvis venter der flere oplevelser af samme slags på ruten sydpå til Miami. Ruten følger nemlig kysten med udsigt til Atlanterhavet på den ene side og til grønne appelsinlunde på den anden. Der er mange spændende steder at stoppe undervejs, og det kunne f.eks. være ved Vero Beach, der skiller sig ud fra de øvrige badebyer på kysten med sin ”laid back feeling”, eller i Palm Beach, der har status som den mest mondæne og eksklusive i denne del af USA.

  Dagens distance: 360 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Marseilles Hotel

  Læs om hotellet

 • Livredderhus i Miami

  I Miami South Beach tiltrækkes ”celebrities” fra det meste af verden. Art deco-bygningerne ligger tæt på den berømte Ocean Drive, hvorfra der er adgang til den næsten endeløse sandstrand med de karakteristiske “livredderhuse”, der er inspireret af art deco-stilen. Nyd aftenen på Lincoln Road eller på Ocean Drive – ”the place to see and be seen!”

   

 • Seven Mile Bridge

  Key West er den sydligste bebyggelse i USA beliggende kun 150 km fra Cuba, og der venter en dejlig køretur via Florida Keys, der bindes sammen med ikke mindre end 42 broer. Ved Key Largo kan man besøge John Pennekamp Coral Reef State Park og opleve Nordamerikas eneste koralrev, der ligger her ved Florida Keys. Islamorada er oplagt til et stop – nyd feriestemningen ved Robbie’s Marina. Ungerne kan fodre fisk og pelikaner – og måske dukker der en søko eller to op. Undervejs afløser den ene bro hinanden, og at passere Seven Mile Bridge er en af de store oplevelser på turen til Key West – kun turkisblåt hav så langt øjet rækker.

  Dagens distance: 260 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Fairfield Inn & Suites Key West

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Svøm med delfiner fra Key Largo

  Key Largo er en af øerne blandt Florida Keys, og er et oplagt stop på enten udturen til- eller tilbageturen fra Key West. Her kan du nemlig svømme med delfiner og lærer om dem i en 1,5 timers interaktion sammen med en instruktør. Det giver dig en helt unik oplevelse medæ

  1385 kr. pr. voksen 1680 kr. pr. person
 • Southernmost Point marker i Key West

  Nyd dagen i USA’s eneste tropiske by! Samtidig er det her, du kan se USA’s sydligste punkt. Forfatteren Ernest Hemingway boede i Key West i 1930’erne. Huset, hvor han boede, står med inventar stort set som dengang, og på rundvisningen bliver der bl.a. fortalt anekdoter om Hemingways tid i Key West. Hemingways hus og hans favoritbar “Sloppy Joe” er blot to af byens attraktioner. Tag også en tur op i Key West Lighthouse til den flotte udsigt over byen og havet og besøg “The Little White House”, hvor præsident Harry S. Truman holdt vinterferie i sin præsidentperiode. Sørejsen syd om Florida var ikke ufarlig før i tiden, og skibsforlis var hverdagskost – og i dag er det blevet til en fængslende historie på The Key West Shipwreck Museum. Husk at få solnedgangen fra Mallory Square med. Sidst på eftermiddagen er Mallory Square stedet, hvor man mødes. Musikanter og gøglere står for underholdningen, og gadehandlerne har sat boder op, så stemningen er helt speciel.

 • Farverige huse i Fort Myers

  Turen går tilbage til fastlandet, og der er to valgmuligheder med hensyn til rute. ”Alligator Alley” (Highway 75) er den hurtige rute til Naples. Den går gennem Big Cypress National Preserve, der er en del af sumpområdet The Everglades, og den lever bestemt op til sit navn, da der er gode chancer for at se alligatorer. Den anden mulighed er at følge Highway 41 tværs over Florida og få et par spændende oplevelser undervejs i Everglades National Park. Hele sumpområdet har et fantastisk dyreliv, og stopper du ved nationalparkens besøgscenter ved Shark Valley, vil du se rigtig mange alligatorer, der soler sig ved parkeringspladsen. Vi foreslår en ”Tram Tour” med en af nationalparkens rangers, men du kan også leje cykler. En anden idé kunne være Miccosukee Indian Village, og da stedet ligger uden for nationalparken, kan du bl.a. komme med på en tur med ”airboat” i sumpområdet. Du når til The Paradise Coast, der er betegnelsen for Floridas sydvestlige hjørne. Hovedbyen Naples med det historiske kvarter, der udgør byens centrum, er bestemt et stop værd.

  Dagens distance: 472 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Outrigger Beach Resort

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Airboat-tur i Everglades fra Miami

  Oplev alligatorer, skildpadder og andre eksotiske dyr i Everglades på en airboat-tur tværs gennem ”River of Grass” – en af verdens største og mest rolige floder. Du vil møde professionelle guider, som løbende under turen vil fortælle om vådområderne og det

  Fra 350 kr. pr. voksen 1680 kr. pr. person
 • Stranden i Fort Myers

  Ikke mindre end 100 skønne øer og kilometervis af hvide sandstrande er inden for rækkevidde fra Fort Myers, denne dag kan du f.eks. nyde livet på enten Captiva Island eller Sanibel Island. I Fort Myers skal du i øvrigt huske at se opfinderen Thomas Edisons vinterbolig. Edison var ikke blot et opfindergeni, men også botanisk interesseret og plantede f.eks. hundredvis af palmer langs McGregor Boulevard i Fort Myers. Thomas Edisons nabo var bilfabrikanten Henry Ford, og fremstilling af syntetisk gummi var et af deres fælles projekter.

 • Stranden ved Sarasota er blandt Floridas absolut bedste

  Sarasota byder på en interessant og ikke helt almindelig attraktion. John Ringling startede sammen med fem brødre et omrejsende cirkus i 1880’erne, og The Ringling Brothers Circus tog USA med storm. Successen var så stor, at cirkuskongen John Ringlig kunne bygge en luksuriøs bolig med 56 værelser, som var inspireret af Dogepaladset i Venedig. På The Ringling Museum Complex kan du få hele ”cirkus-historien” og se cirkuskongens værdifulde kunstsamling. Hvis de skønne strande lokker, kan du tage til Lido Key, der ligger tæt ved down town.

  Dagens distance: 160 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sandcastle Resort at Lido Beach

  Læs om hotellet

 • Anna Maria Island

  Der ligger også mange skønne strande nord for Sarasota, og følger du Golf of Mexico Drive kommer du til Longboat Key og til Anna Maria Island ved indsejlingen til Tampa Bay. Anna Maria Island kan bedst beskrives som en tidslomme fra 1950’erne og er en kærkommen uspoleret kontrast til kystens mange andre badebyer. Nyd livet på Coquina Beach – det vil du ikke fortryde!

 • Kopiko flod

  Denne dag kan du nå at opleve mere af ”magiske Orlando” – og mon ikke ungerne har et par forslag til, hvad det skal være…

  Dagens distance: 211 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

 • Orlando fra luften

  Bilen afleveres, og der er afrejse fra Orlando.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Orlando eller Miami? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel,

  Fra 350 kr. pr. voksen Spørg efter pris.
 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt til Bahamas

  Drømmer du om at prøve et krydstogt? Så prøv dette 4-nætters krydstogt fra Florida til Bahamas. Alle måltider er inkluderet, og der lægges til på Royal Caribbeans egen private ø. Der findes et hav af ruter at vælge imellem – kontakt din rejseekspert for at forhøre

  Fra 350 kr. pr. voksen 4895 kr. pr. person
  Forlæng rejsen med et krydstogt til det vestlige Caribien

  Afslut din kør-selv-tur med et afslappende luksus-krydstogt til Caribien. Alle måltider er inkluderet, og der kan tilkøbes drikkepakker. Du kan både glæde dig til at opleve et nyt land hveranden dag, og nyde underholdningen ombord på skibet. Kontakt din rejseekspert for

  Fra 350 kr. pr. voksen 10895 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Den perfekte bil, og vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder man højere og har derfor en bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Orlando t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 14 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på print og digitalt

Overnatning

 • 13 overnatninger på hotel

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn i værelse
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
9.850 kr.
10.350 kr.
12.450 kr.
16.695 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.695 kr.
12.095 kr.
13.995 kr.
17.750 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
9.850 kr.
10.350 kr.
12.450 kr.
16.695 kr.
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
9.850 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
11.695 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
9.850 kr.
4-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
10.350 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
12.095 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
10.350 kr.
3-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
12.450 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
13.995 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
12.450 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
16.695 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
17.750 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
16.695 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • John Pennekamp Coral Reef State Park
  • Bydelen Little Havanna i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

10.750 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Familieferie i Florida med bil og feriehus

  Højdepunkter

  • Fast base i et skønt feriehus
  • Sjove temaparker i Orlando
  • Lækre badestrande
  • Det subtropiske område The Everglades
  • Øerne Sanibel og Captiva

14-dages kør-selv-ferie fra

7.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i solskinsstaten Florida

  Højdepunkter

  • Miami South Beach med den mondæne Ocean Drive
  • Florida Keys og Key West, der er USA’s sydligste by
  • The Everglades med det interessante dyreliv
  • Naples ved Den Mexicanske Golf
  • De verdensberømte temaparker i Orlando

14-dages kør-selv-ferie fra

10.095 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

9.950 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • John Pennekamp Coral Reef State Park
  • Bydelen Little Havanna i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

10.750 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Familieferie i Florida med bil og feriehus

  Højdepunkter

  • Fast base i et skønt feriehus
  • Sjove temaparker i Orlando
  • Lækre badestrande
  • Det subtropiske område The Everglades
  • Øerne Sanibel og Captiva

14-dages kør-selv-ferie fra

7.995 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke