Firma – og grupperejser

SPAR 1.500 KR. PR. PERSON PÅ REJSER TIL HAWAII

 

Du får 1.500 kr. i rabat pr. person, når du bestiller en skræddersyet rejse til Hawaii til en værdi af minimum 15.000 kr. pr. person med afrejse efter 1. oktober 2021! Tilbuddet gælder til og med 7. maj 2021.

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Storby & strand – fra New York til Hawaii

Den ultimative storbyferie kombineret med den ultimative badeferie

20-dages kør-selv-ferie fra kr. 17.195

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Det her er den ultimative storbyferie i New York og Washington D.C. med 14 dages rejse på Hawaii! I New Yorks farverige smeltedigel er en helt almindelig gåtur i gaderne en ikke helt almindelig oplevelse. Udforsk nogle af storbyens berømte kvarterer som f.eks. Chinatown og Little Italy, eller kryds den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn – og er du til shopping, har New York vitterligt det hele!

“Magtens centrum” i Washington byder på Capitol Hill med Kongressen og Højesteret. Herfra er der en imponerende udsigt ud over The Mall med de historiske monumenter, der hylder flere tidligere præsidenter, f.eks. Abraham Lincoln. Gå også en tur forbi Det Hvide Hus og få et kig gennem jerngitteret til præsidentboligen og gå på opdagelse på et af byens mange, spændende museer.

Hawaii. Man kan næsten ikke sige ordet uden at tænke hvide bountystrande, frodiggrønne dale, sprudende vulkaner, farvestrålende blomster og skønne hula-dansere, der vugger til eksotiske danserytmer. Denne anden del af rejsen indeholder alt det og mere! Du kommer til de fire øer Big Island, Maui, Oahu og Kauai, der imponerer med sin utroligt varierede natur, men altid imødekommende befolkninger. Glæd dig til en gåtur på en aktiv vulkan, til at snorkle blandt nysgerrige havskildpadder, til at mærke historiens vingesus ved Pearl Harbour og til at komme helt ned i gear på de fineste sandstrande.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Udsigt over Manhattan

  Velkommen til USA og New York! Metropolen er et overflødighedshorn af oplevelser og er en af de amerikanske storbyer, man aldrig bliver færdig med. Det er en storby, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse.

  Det er oplagt at besøge 9/11 Memorial – mindeparken, der ligger, hvor World Trade Center lå, og som åbnede på 10-årsdagen for terrorangrebet. I mindeparken er der to Memorial Pools med navne på de personer, der mistede livet – og besøget kan ikke undgå at blive en tankevækkende oplevelse. Du kan naturligvis også vælge at gå på opdagelse i de farverige bydele Chinatown, Little Italy og Harlem. Sidstnævnte har i de senere år undergået en stor forvandling og er godt på vej til at blive metropolens nye in-sted, men trods det lever den afro-amerikanske kultur i bedste velgående og giver bydelen en særlig atmosfære. Nyd frokosten i Central Park – Manhattans grønne åndehul med bl.a. Strawberry Fields – et område, der er tilegnet John Lennon. Overvej også at tage med den gratis færge til Staten Island. Færgen sejler tæt på Ellis Island og Statue of Liberty, og du bliver præsenteret for en flot udsigt til Manhattan Skyline og Brooklyn Bridge.

  På dag 4 rejser du med tog fra New York til Washington DC.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Roosevelt Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Manhattan

  En tur i helikopter over Manhattan er den ultimative New York oplevelse. Du oplever en flot udsigt til Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og Ellis Island, før turen følger Hudson River og giver dig hele Manhattan oplevelsen på nært hold med Chrysler-bygningen, Empire

  1890 kr. pr. person
  Hop on/Hop off All Loops - New York City tour

  48 timers hop on/hop off sightseeingbillet til Gray Lines hop on/off store rutenet på Manhattan og i Brooklyn med ialt 39 forskellige stoppesteder. En fantastisk måde at opleve New York på. Er du i New York for første gang, giver denne hop-on-billet dig det bedste overblik

  535 kr. pr. voksen 1890 kr. pr. person
  Kulinarisk rundtur i Brooklyn med lokal guide

  Tag på rundtur til fods i Brooklyn med en lokal guide og oplev, hvorfor Brooklyn er et af New Yorks bedste steder at udforske madkulturen. Du får kulinariske oplevelser inspireret af Italien, Mellemøsten, det moderne Amerika og Asien – så der er utallige smagsoplevelser i

  535 kr. pr. voksen 570 kr. pr. person
 • US Capitol, Washington DC

  Det er en god idé at begynde oplevelserne i hovedstaden ved Capitol-bygningen (den amerikanske kongres). Fra The Hill er der flot udsigt ud over de historiske monumenter, der enten hylder tidligere præsidenter eller faldne soldater, og som ligger på en akse fra Capitol Hill til Lincoln Memorial. Naturligvis skal du også gå en tur til Det Hvide Hus på Pennsylvania Avenue og få et kig gennem jerngitteret til magtens helt konkrete centrum. Det vil også være en god idé at sætte tid af til at opleve bydelen Georgetown, der har helt sin egen puls. Især på M Street og N Street ligger små arkitektoniske perler fra 1800-tallet side om side med trendy butikker – og om aftenen er det her i Georgetown, det sker.

  En lang række af USA’s mest prestigefyldte museer ligger desuden i Washington D.C. Der er gratis adgang til de mange museer, der hører under The Smithsonian Institution, og som ligger i mægtige palæer langs The National Mall.

  På dag 6 flyver du fra Washington til Big Island, Hawaii. Du henter bilen ved ankomst og kører til dit hotel for de næste 3 nætter.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Capitol Skyline Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet cykeltur i Washington D.C.

  Oplev Washingtons historie og kultur på en guidet cykeltur. På cykelturen gennem gaderne udforsker du Capitol Hill, mindestedet for 2. verdenskrig, Washington-monumentet og mange andre kendte attraktioner i historiske Washington. På turen får du tips og tricks om, hvilke

  335 kr. pr. voksen 570 kr. pr. person
 • Glødende lava flyder ud i havet, Volcanoes National Park

  Navnet er afslørende: Øen Big Island er dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen. Øen hedder officielt slet og ret blot Hawaii, men bruger du navnet ”Big Island” undgår du forvekslinger med hele staten. I dag kan du nyde livet på en af de mange strande, udforske nærområdet eller gå den dejlige tur langs promenaden ind til byen Kailua Kona.

  Volcanoes National Park bør du heller ikke gå glip af – og du bør også sætte noget af aftenen af for at se den glødende lava flyde ud i det mørke hav. Det er en helt særlig oplevelse. I nationalparken ligger vulkanen Kilauea, som er en af de mest aktive vulkaner i verden. Du kan vandre i lavalandskabet mellem de mange kratere, men den ultimative oplevelse får du på en helikoptertur eller sejltur, når mørket sænker sig over vulkanerne.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Royal Kona Big Island

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur på Big Island

  Få en helt unik oplevelse med en helikoptertur over de utroligt smukke Kohala Mountains. Helikopteren vil føre dig op langs stejle havklipper og tage dig ned i dybe, snoede dale som Waimanu, Pololu og Waipio. Turen giver dig et enestående indblik i øens utroligt smukke

  335 kr. pr. voksen 1615 kr. pr. person
  Svøm med delfiner og udforsk havgrotter på Big Island

  Denne fire timers udflugt kombinerer to spændende oplevelser. Du sejler først ud og svømmer med vilde delfiner, hvilket er en unik mulighed for at opleve deres energi og interesse for interaktion med mennesker på nærmeste hånd. Dernæst rejser du sydpå for at udforske

  Fra 1400 kr. pr. voksen 1615 kr. pr. person
  Snorkel med Manta Rays på Big Island

  Oplev en Hawaiian solnedgang imens du sejler til den berømte Manta Ray Village ud for Kona’s kyst. At snorkle med manta rays om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Manta rays er ikke farlige for mennesker, og de kommer frem når det er mørkt for at spise.

  Fra 975 kr. pr. voksen 1615 kr. pr. person
 • Besøg området omkring Kona, hvor der dyrkes kaffe i stor stil

  Naturmæssigt har The Big Island det hele – smukke kyststrækninger, grønklædte bjerge, flotte vandfald, sneklædte bjergtoppe, golde lavamarker og strande med det fineste, sorte sand – og så dyrkes der kaffe i området nord og syd for Kona. Hvis du er kaffeentustiast – eller bare godt gammeldags nysgerrig – kan du besøge en af de mange kaffeplantager og se, hvordan verdens mest eksklusive kaffe dyrkes.

  Måske foretrækker du at bruge den sidste dag på The Big Island med lidt selvforkælelse. Der er heldigvis rig mulighed for at tilkøbe sig til wellness og velvære i hotellets spa-afdeling, og du kan også gøre brug af nogle af golfbanerne, der ligger i området, eller spendere dagen nede ved stranden.

 • Landskab langs Mauis kyst

  Bilen afleveres i lufthavnen, hvor du flyver fra Big Island til øen Maui. Du henter en ny lejebil i lufthavnen og kan bruge de næste dage på at udforske øen.

 • Månelandskab på toppen af den sovende vulkan i Haleakala National Park

  Der er noget hemmelighedsfuldt ved vulkaner – oplev det f.eks. på en tur til toppen af den ”sovende” vulkan i Haleakala National Park. Her kan man virkelig tale om månelandskab, og det er fascinerende at opleve, hvor store forskelle de hawaiianske øer byder på.

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari på Maui

  Tag på hvalsafari på Maui og oplev den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran,

  Fra 520 kr. pr. voksen 1615 kr. pr. person
  Snorkling og barbeque på Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. Dagen starter med kontinental morgenmad, og på denne tur får du mulighed for at opleve to af øens bedste steder at snorkle. Når der er kastet anker, vil der blive tændt op i grillen, og du vil få serveret et

  520 kr. pr. voksen Spørg efter pris.
  Snorkling på det vestlige Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. De erfarne kaptajner kender de bedste steder at snorkle på øens vest side, og før du kommer i vandet, vil bådens yderst behjælpelige mandskab give lektioner og forberede dig på et fantastisk.

  Fra 1180 kr. pr. voksen Spørg efter pris.
  Royal Lahaina Luau og show på Maui

  Oplev en traditionel Hawaiian luau på den dejlige Ka’anapali Beach på Maui. Royal Lahaina ligger lige ud til havet, så festen foregår med havudsigt, og den dejlige mad serveres til live.

  Fra 975 kr. pr. voksen Spørg efter pris.
 • Hana Highway snor sig gennem tropisk regnskov og forbi flotte vandfald

  Følg Hana Highway og få en stor naturoplevelse. Vejen forbinder Kahului og Hana og snor sig gennem tropisk regnskov, forbi flotte vandfald og over 59 broer – hvoraf de fleste er så smalle, at kun én bil kan passere.

 • Waikiki Beach, Honolulu

  Du afleverer bilen på Maui og fortsætter rejsen fra én skøn ø til en anden. På Oahu skal du bo i Honolulu, kun et stenkast fra den berømte strand Waikiki Beach.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sheraton Princess Kaiulani

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Heldagstur på Oahu med Pearl Harbor og skøn natur

  På denne tur har du muligheden for at opleve de største seværdigheder på Oahu i løbet af en enkelt dag. Denne unikke tur bringer dig bl.a. til Pearl Harbor, som er det ultimativt mest besøgte sted på Oahu. Turen bringer dig forbi flere fantastiske seværdigheder, og duå

  775 kr. pr. voksen Spørg efter pris.
 • På Waikiki Beach er der rig mulighed for at lære at surfe

  Waikiki Beach er et oplagt sted at tilbringe nogle afslappende timer. Selv om stranden ligger midt i storbyen, og hotellerne ligger tæt, tager den hvide sandstrand alle med storm. En idé til dagens program kunne være en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater man kan vandre op til på 1-2 timer alt efter kondition.

 • Arizona Memorial ved Pearl Harbour

  Når man er på Oahu, er et besøg på Pearl Harbour et must. Her finder du USS Arizona Memorial, der er bygget oven på det krigsskib, som blev ramt under japanernes bombardement 7. december 1941, og som kort efter sank med alle om bord. Er du interesseret i at snorkle eller dykke, kan du tage en tur til Hanauma Bay Nature Preserve sydøst for Honolulu. Korallerne hører til de mest farvestrålende på Hawaii, og der er chance for at møde grønne havskildpadder.

 • Panorama over frodige Kauai

  Tiden er inde til at tage afsked med Oahu og flyve den korte tur til Kauai. Bilen hentes i lufthavnen, og basen de næste dage er et skønt resort beliggende næsten i vandkanten på øens østside.

 • Waimea Canyon, Hawaiis svar på Grand Canyon

  Brug f.eks. denne dag på at køre til Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner. Landskabet her er intet mindre end betagende, og billeder kan slet ikke vise, hvor skønt der er.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur på Kauai

  Kauai er Hawaiis fjerdestørste ø. Øen er beklædt med smaragdgrønne dale, skarpe bjergtinder og klipper, og Kauai er derfor Hawaiis smukkeste ø. På øen finder man ligeledes tropiske regnskove, forgrenede flode og strømmende vandfald, og den bedste måde at opleve øens

  Fra 775 kr. pr. voksen 1610 kr. pr. person
  Sejltur med katamaran ved Kauai

  En af de bedste måder at opleve Kauais utrolige natur på er til vands. Kom på en halvdagstur og oplev storslåede Napali Coast fra en katamaran og få samtidig muligheden for at snorkle og se tårnhøje klipper, vandfald, havgrotter og uberørte strande. Fra december til

  Fra 1290 kr. pr. voksen 1610 kr. pr. person
 • Kauai har dannet kulisse for mange filmoptagelser pga sin frodige vegetation og skønne strande

  Nyd de dejlige omgivelser på resortet eller udforsk omegnen. Kauai er kendt som ”have-øen” blandt de mange øer, da der er både regnskov og frodig vegetation i rigt mål. Besøg f.eks. Kokee State Park, hvor der er mange naturskønne vandrestier. Når du besøger Kauai er det ikke svært at forstå, at øen har dannet kulisse for mange filmoptagelser, hvor frodig flora og fauna har spillet store roller.

 • Tid til afsked med Hawaiis svajende palmer

  Bilen afleveres, og rejsen går mod Danmark.

 • Pga. tidsforskellen lander du først i Danmark to dage efter afrejse fra Hawaii.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Washington eller New York? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - New York-Big Island/Kauai inkl. skatter og afgifter
 • Fly mellem øerne på Hawaii
 • Tog mellem New York og Washington
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Big Island
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Maui
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Kauai
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.

Overnatning

 • 3 nætter på hotel i New York
 • 2 nætter på hotel i Washington
 • 3 nætter på hotel på Big Island
 • 3 nætter på hotel på Maui
 • 3 nætter på hotel på Oahu
 • 3 nætter på hotel på Kauai

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
17.195 kr.
17.750 kr.
20.295 kr.
25.395 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
21.895 kr.
22.995 kr.
25.795 kr.
31.450 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
17.195 kr.
17.750 kr.
20.295 kr.
25.395 kr.
2 voksne & 2 børn
16. august 2019 - 19. juni 2020
17.195 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
21.895 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
17.195 kr.
4-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
17.750 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
22.995 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
17.750 kr.
3-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
20.295 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
25.795 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
20.295 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
25.395 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
31.450 kr.
16. august 2020 - 19. juni 2021
25.395 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Hawaii - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii highlights

  Højdepunkter

  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Frodige Kokee State Park på Kauai
  • Snorkling blandt havskildpadder på Oahu
  • Tropisk Regnskov på Mauai
  • Farverige Waimea Canyon på Kauai

14-dages kør-selv-ferie fra

14.450 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

16.550 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Sol, strand & forlystelsesparker i Florida

  Højdepunkter

  • Temaparker med underholdning for hele familien
  • Endeløse sandstrande og skønne øer
  • Key West med den helt særlige atmosfære
  • Mødet med alligatorer i sumpområdet The Everglades
  • De spektakulære IMAX-film i Kennedy Space Center

15-dages kør-selv-ferie fra

9.850 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

9.950 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • John Pennekamp Coral Reef State Park
  • Bydelen Little Havanna i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

10.750 kr.

Se rejsen
Hawaii - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Hawaii highlights

  Højdepunkter

  • Vulkanen Kilauea på Big Island
  • Frodige Kokee State Park på Kauai
  • Snorkling blandt havskildpadder på Oahu
  • Tropisk Regnskov på Mauai
  • Farverige Waimea Canyon på Kauai

14-dages kør-selv-ferie fra

14.450 kr. pr. person

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • John Pennekamp Coral Reef State Park
  • Bydelen Little Havanna i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

10.750 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke