Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Storbyer & nationalparker i USA & Canada

16-dages kør-selv-ferie fra kr. 11.995

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-tur begynder og slutter i Seattle og er spækket med naturoplevelser i både USA og Canada. I USA får du oplevelserne i staterne Oregon, Washington, Montana, Idaho og Wyoming, og i Canada er det i provinserne British Columbia og Alberta. Ud over naturoplevelserne kan du glæde dig til at opleve mindre kendte sider af specielt USA, og du vil opleve, at der stadig findes vaskeægte cowboys, for hvem rodeo er den ultimative underholdning.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA & Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Seattle

  Ankomst til Seattle, hvor bilen afhentes i lufthavnen. Seattle bliver populært kaldt ”den smagradgrønne by”, og du vil opleve, at byen har en eventyrlig beliggenhed på en landtange mellem søen Washington og sundet Puget.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Warwick Seattle Hotel

  Læs om hotellet

 • Smukke Vancouver

  Du krydser grænsen til Canada og kommer til Vancouver, der har en beliggenhed, der er mindst lige så flot som Seattles – og efter manges mening måske en af verdens flotteste. Tag med svævebanen til toppen af Grouse Mountain, og du bliver præsenteret for en flot udsigt over Vancouver. Man behøver nu ikke at tage op i bjergene for at få naturoplevelser. De er inden for rækkevidde, f.eks. i Stanley Park, der er et 400 ha stort naturområde med 10 km kystlinje, strande, udsigtspunkter og vandrestier, og her er desuden også en fin samling totempæle.

  Dagens distance: 224 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

 • Spækhugger ved Vancouver Island

  Denne dag kan du vælge at udforske Vancouver eller tage til Vancover Island. Hvis du vælger Vancouver Island, kan du glæde dig til færgeturen, der som meget andet i Canada er en fin naturoplevelse. Færgeturen går forbi små og store øer, og hvis heldet er med dig, kan du se spækhuggere eller pukkelhvaler. På Vancouver Island kan du gå opdagelse i Victoria og f.eks. også besøge den verdensberømte park, Butchart Gardens ca. 20 km nord for Victoria.

 • Kamloops Lake

  Denne dag begynder naturoplevelserne for alvor, og ruten følger Fraser Canyon, som floden Fraser har ”skåret” i landskabet, og det er samme rute, som de eventyrlystne og håbefulde guldgravere i sin tid fulgte. Det bliver efterhånden tydeligt, at du er i ”cowboy-country”. Landskabet er præget af ranches, og i de små byer vil du uden tvivl møde vaskeægte cowboys. Du når til Kamloops og kan nyde resten af dagen i byen, der oprindeligt var en vigtig handelsstation grundlagt i 1812.

  Dagens distance: 429 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sandman Inn & Suites Kamloops

  Læs om hotellet

 • Mt Robson

  Ruten nordpå går via Clearwater og fortsætter med Yellowhead Highway, og snart er det muligt at se Mt Robson, der er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Du passerer Yellowhead Pass og når til Jasper National Park kendt for sit spændende dyreliv og talrige smukke søer. Den lille by Jasper ligger midt i naturens herligheder, og en af de flotteste søer er Pyramid Lake kun otte km fra byen, og den kunne være målet for en aftentur.

  Dagens distance: 447 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sawridge Inn & Conference Center

  Læs om hotellet

 • Icefield Parkway

  Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper, og det er 230 km med de flotteste naturscenerier og med gode chancer for at se en bjørn eller to i vejkanten. Icefields Parkway snor sig mellem forrevne bjerge, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne over de to pas The Bow og Sunwapta.  Du må ikke regne med, at de 230 km kan tilbagelægges i normalt tempo. Du bliver nemlig konstant fristet til et stop – det skal de flotte udsigter og spektakulære vandfald nok sørge for. Det er en god idé at planlægge en vandretur og tage frokosten med. Cirka halvvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, som udgør Columbia Icefields, og en tur med den terrængående bus til Athabasca-gletsjeren er et “must”. Inden du kommer til Banff kan du tage en afstikker til Lake Louise, der er flot rammet ind af stejle bjerge, og udsigten til Victoria-gletsjeren tager alle med storm.

  Dagens distance: 290 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et

  Fra 750 kr. pr. person
 • Banff National Park

  Vi foreslår, at du bruger det meste af dagen i Banff National Park. Nationalparken blev oprettet allerede i 1885, og årsagen var de varme, mineralholdige kilder, der findes i området. Du kan overveje en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra der er en imponerende udsigt over Bow Valley. Fælles for alle søerne i de canadiske Rocky Mountains er de eventyrlige farver og naturskønne beliggenheder, og Moraine Lake og Peyto Lake er to billedskønne eksempler. Der er mange afmærkede vandreruter i nationalparken, og i Banff kan du leje cykler/mountainbikes, ligesom der er mulighed for at komme på rideture og river rafting. Senere på dagen kan du køre til Calgary og opleve en storby med cowboy-stemning.

  Dagens distance: 125 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sandman Signature Calgary Downtown Hotel

  Læs om hotellet

 • Grinnell Glacier

  Waterton Lakes National Park i det sydlige Alberta og Glacier National Park i det nordlige Montana udgør tilsammen Waterton Glacier International Peace Park. Siden 1932 har de to nationalparker symboliseret fred og venskab mellem USA og Canada, og i 1995 blev den fælles fredspark optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Der er tale om en typisk Rocky Mountain-nationalpark med sneklædte bjerge, dybe søer, skovområder, brusende floder og gletsjere, og det unikke er, at der findes fire forskellige naturtyper med varierede flora og fauna. En af nationalparkens store oplevelser er ”Going to the Sun Road”, der snor sig gennem Glacier National Park og er 84 km med de mest spektakulære naturscenerier. I Kalispell kan du besøge The Conrad Mansion og se, hvad en nybygger fra østkysten førte det til, efter at han havde bosat sig i Kalispell i 1890’erne. Huset med de 23 værelser står med originalt interiør – og der er ikke sparet på noget!

  Dagens distance: 350 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Kalispell

  Læs om hotellet

 • Morning Glory Pool i Yellowstone

  Ruten går via Flathead Lake, som er den største ferskvandssø vest for Mississippi, og igennem det vestlige Montana til Yellowstone National Park i Wyoming. Nationalparken dækker et kæmpe område på størrelse med Sjælland og Lolland/Falster, og naturoplevelserne er lige så overvældende. Det skyldes ikke mindst de flere hundrede aktive gejsere og det spændende dyreliv. ”Old Faithful” er den mest kendte gejser, og den springer regelmæssigt hver 92. minut. Men her er også varme kilder, boblende mudderpøle og revner i jordskorpen, hvorfra der kommer vanddampe og gasser. Andre oplevelser i nationalparken er f.eks. Yellowstone Lake, der er USA’s største bjergsø, og Yellowstone Canyon med de flotte vandfald, og kører du til Hayden Valley, er der chance for at se wapiti-hjorte og bisoner.

  Dagens distance: 624 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brandin’ Iron Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Yellowstone Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Forestill dig at vågne op til lyden, duften og udsigten af en af de mest spektakulære steder på jorden! Blot 10 minutter fra Yellowstone National Park finder du Yellowstone Under Canvas, som tilbyder fantastiske naturlandskaber,

  Fra 1365 kr. pr. person
 • Grand Teton National Park

  Glæd dig til at opleve endnu en ubeskrivelig flot nationalpark. I Grand Teton National Park bliver du mødt af et landskab med sneklædte bjergtinder, der troner over de flade søer og enge, og ofte kan man se elge og hjorte ved søerne. Den højeste bjergtinde, som er Grand Teton på 4.197 m, hører ikke til de højeste i USA, men ingen ligger i så smukke omgivelser. Jackson er en by med ægte western-stemning. Country- og westernmusik strømmer ud fra barer og restauranter, og et par gange om ugen er der rodeo i byen.

  Dagens distance: 200 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Continumm ( tidligere The Inn at Jackson Hole)

  Læs om hotellet

 • Shosone Fall

  Turen går vestpå til den sydlige del af staten Idaho og til Craters of the Moon National Monument.  Landskabet minder ganske rigtigt om et månelandskab, og det golde lavalandskab er resultatet af 15.000 års vulkansk aktivitet, som først sluttede for omkring 2.000 år siden. I løbet af sommeren kan man opleve det interessante naturfænomen på ture med rangers. I nærheden af byen Twin Falls ligger Shoshone Falls, der ikke overraskende bliver kaldt ”Niagara of the West”.  Vandfaldet imponerer med en bredde på 300 m, og med en højde på 65 m er vandfaldet 14 m højere end Niagara Falls, og når du står her, vil du også opleve, at der er slående lighed mellem de to vandfald.

  Dagens distance: 432 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Twin Falls

  Læs om hotellet

 • Boise i Idaho

  I Boise National Forest kan du få en stor naturoplevelse og komme på sporet af The Oregon Trail – en historisk rute, som nybyggerne fulgte, når de rejste vestpå for at bosætte sig. Boise er både den største by og hovedstaden i Idaho, og det er især områdets natur og de mange udendørsaktiviteter, der lokker besøgende til byen. Fra Boise går turen via Baker City til Pendleton i Oregon.

  Dagens distance: 541 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Pendleton

  Læs om hotellet

 • Mt Rainier National Park

  Denne dag vil vi foreslå, at du koncentrerer dig om Mt Rainier National Park. Her rejser vulkanen Mt Rainier sig magtfuldt 4.392 m i vejret, og den regnes for en aktiv vulkan, selv om den ikke har haft nævneværdige udbrud de sidste 600 år. Naturen med det rige dyreliv inviterer til vandreture, og der findes et utal af velbeskrevne muligheder. I området ved Yakima bliver der dyrket vin, og adskillige vingårde er åbne for vinsmagning – så det er oplagt at slutte dagen med en amerikansk vinoplevelse.

  Dagens distance: 362 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Yakima Center

  Læs om hotellet

 • Første Starbucks i Seattle

  Seattle er nok mest kendt, fordi virksomhederne Microsoft og Boeing holder til i byen, og så er der selvfølgelig også udsigtstårnet Space Needle, der har været byens vartegn siden Verdensudstillingen i 1962. Fra toppen af tårnet kan man i klart vejr skimte de markante vulkaner Mt Rainier og Mt St Helen. Byens store marked – Pike Place Market – er en meget speciel oplevelse, ikke mindst på grund af de verdensberømte fiskehandlere, der underholder kunder og turister – og før man ved af det, skal man være klar til at gribe en fisk! Er du flyinteresseret, så besøg Future of Flight Aviation Center, og er musik passionen, så besøg byens moderne musikmuseum.

  Dagens distance: 216 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Warwick Seattle Hotel

  Læs om hotellet

 • Bilen afleveres i lufthavnen, og der er afrejse fra Seattle.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Seattle eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel,

  Fra Spørg efter pris.

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 1 stor kuffert og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Den perfekte bil, og vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder man højere og har derfor en bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

 • Inkluderet som standard i prisen

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - Seattle t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 15 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 14 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • National Park Pass, som giver gratis adgang for en bil inkl. 4 personer til alle nationalparker i USA (værdi 660 kr. )
 • Discovery Pass som giver bl.a. gratis adgang til alle nationalparker (værdi 410-965 kr.)
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på print og digitalt

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn i værelse
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
11.995 kr.
12.295 kr.
14.450 kr.
18.795 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
15.150 kr.
15.650 kr.
18.295 kr.
23.695 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
11.995 kr.
12.295 kr.
14.450 kr.
18.795 kr.
2 voksne & 2 børn i værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
11.995 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
15.150 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
11.995 kr.
4-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
12.295 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
15.650 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2019
12.295 kr.
3-pers. værelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
14.450 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
18.295 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
14.450 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2019 - 19. juni 2020
18.795 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020
23.695 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020
18.795 kr.
OBS
Børn er til og med 11 år.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Eventyr i nord: San Francisco – Seattle

  • Storbyerne San Francisco, Portland og Seattle
  • Verdens højeste træer i Redwood National Park
  • Aktive vulkaner i staten Washington
  • Pike Place Market med de underholdende fiskehandlere
  • Skønne naturoplevelser ved Stillehavskysten

12-dages kør-selv-ferie fra

8.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Nationalparker i det vestlige USA

  Højdepunkter

  • Mange kendte nationalparker med vidt forskellige landskaber
  • Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles
  • Vestkystens skønneste strande
  • Death Valley, hvor naturen går til ekstremer
  • San Francisco med Golden Gate Bridge

19-dages kør-selv-ferie fra

11.895 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke