Firma – og grupperejser

Storbyer & nationalparker i USA & Canada

16-dages kør-selv-ferie fra kr. 12.795

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-tur begynder og slutter i Seattle og er spækket med naturoplevelser i både USA og Canada. I USA får du oplevelserne i staterne Oregon, Washington, Montana, Idaho og Wyoming, og i Canada er det i provinserne British Columbia og Alberta. Ud over naturoplevelserne kan du glæde dig til at opleve mindre kendte sider af specielt USA, og du vil opleve, at der stadig findes vaskeægte cowboys, for hvem rodeo er den ultimative underholdning.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA & Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Seattle

  Ankomst til Seattle, hvor bilen afhentes i lufthavnen. Seattle bliver populært kaldt ”den smagradgrønne by”, og du vil opleve, at byen har en eventyrlig beliggenhed på en landtange mellem søen Washington og sundet Puget.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Warwick Seattle Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Besøg på Boeing flyfabrik

  Boeing i Seattle er verdens største flyfabrik, og et besøg her er ganske enkelt fascinerende!
  Du får et indtryk af, hvordan det bliver at være flypassager i fremtiden, og kan fordybe dig i flyhistoriens barndom. Men det mest interessante er rundvisningen i de kæmpestore,

  Fra 640 kr. pr voksen     Fra 510 kr. pr barn
  Show me Seattle - Taste of Pike Market

  Tag med på en intim guidet madtur på det  verdensberømte, Pike Place Market, når vi udforsker de små baggårde, smalle korridorer og små butiksfacader på jagt efter vores yndlingssteder. Smag det bedste, markedet har at byde på, mens en guiden deler underholdende historier om markedets

  Fra =480 kr. pr. person    A
 • Smukke Vancouver

  Du krydser grænsen til Canada og kommer til Vancouver, der har en beliggenhed, der er mindst lige så flot som Seattles – og efter manges mening måske en af verdens flotteste. Tag med svævebanen til toppen af Grouse Mountain, og du bliver præsenteret for en flot udsigt over Vancouver. Man behøver nu ikke at tage op i bjergene for at få naturoplevelser. De er inden for rækkevidde, f.eks. i Stanley Park, der er et 400 ha stort naturområde med 10 km kystlinje, strande, udsigtspunkter og vandrestier, og her er desuden også en fin samling totempæle.

  Dagens distance: 224 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra =1.925 kr. pr. person    A
  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra =2.120 kr. pr. person    A
  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den gamle Cedar-skov og

  Fra =1.796 kr. pr. person    A
 • Spækhugger ved Vancouver Island

  Denne dag kan du vælge at udforske Vancouver eller tage til Vancover Island. Hvis du vælger Vancouver Island, kan du glæde dig til færgeturen, der som meget andet i Canada er en fin naturoplevelse. Færgeturen går forbi små og store øer, og hvis heldet er med dig, kan du se spækhuggere eller pukkelhvaler. På Vancouver Island kan du gå opdagelse i Victoria og f.eks. også besøge den verdensberømte park, Butchart Gardens ca. 20 km nord for Victoria.

 • Kamloops Lake

  Denne dag begynder naturoplevelserne for alvor, og ruten følger Fraser Canyon, som floden Fraser har ”skåret” i landskabet, og det er samme rute, som de eventyrlystne og håbefulde guldgravere i sin tid fulgte. Det bliver efterhånden tydeligt, at du er i ”cowboy-country”. Landskabet er præget af ranches, og i de små byer vil du uden tvivl møde vaskeægte cowboys. Du når til Kamloops og kan nyde resten af dagen i byen, der oprindeligt var en vigtig handelsstation grundlagt i 1812.

  Dagens distance: 429 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sandman Inn & Suites Kamloops

  Læs om hotellet

 • Mt Robson

  Ruten nordpå går via Clearwater og fortsætter med Yellowhead Highway, og snart er det muligt at se Mt Robson, der er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Du passerer Yellowhead Pass og når til Jasper National Park kendt for sit spændende dyreliv og talrige smukke søer. Den lille by Jasper ligger midt i naturens herligheder, og en af de flotteste søer er Pyramid Lake kun otte km fra byen, og den kunne være målet for en aftentur.

  Dagens distance: 447 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sawridge Inn & Conference Center

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra =1.164 kr. pr. person    A
  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  Fra =975 kr. pr. person    A
  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  Fra =1.122 kr. pr. person    A
 • Icefield Parkway

  Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper, og det er 230 km med de flotteste naturscenerier og med gode chancer for at se en bjørn eller to i vejkanten. Icefields Parkway snor sig mellem forrevne bjerge, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne over de to pas The Bow og Sunwapta.  Du må ikke regne med, at de 230 km kan tilbagelægges i normalt tempo. Du bliver nemlig konstant fristet til et stop – det skal de flotte udsigter og spektakulære vandfald nok sørge for. Det er en god idé at planlægge en vandretur og tage frokosten med. Cirka halvvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, som udgør Columbia Icefields, og en tur med den terrængående bus til Athabasca-gletsjeren er et “must”. Inden du kommer til Banff kan du tage en afstikker til Lake Louise, der er flot rammet ind af stejle bjerge, og udsigten til Victoria-gletsjeren tager alle med storm.

  Dagens distance: 290 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et dejligt badeværelse og

  Fra 750 kr. pr voksen
 • Banff National Park

  Vi foreslår, at du bruger det meste af dagen i Banff National Park. Nationalparken blev oprettet allerede i 1885, og årsagen var de varme, mineralholdige kilder, der findes i området. Du kan overveje en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra der er en imponerende udsigt over Bow Valley. Fælles for alle søerne i de canadiske Rocky Mountains er de eventyrlige farver og naturskønne beliggenheder, og Moraine Lake og Peyto Lake er to billedskønne eksempler. Der er mange afmærkede vandreruter i nationalparken, og i Banff kan du leje cykler/mountainbikes, ligesom der er mulighed for at komme på rideture og river rafting. Senere på dagen kan du køre til Calgary og opleve en storby med cowboy-stemning.

  Dagens distance: 125 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sandman Signature Calgary Downtown Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  Fra =257 kr. pr. person    A
  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag.

  Fra =1.354 kr. pr. person    A
  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  Fra =1.606 kr. pr. person    A
  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  Fra =944 kr. pr. person    A
 • Grinnell Glacier

  Waterton Lakes National Park i det sydlige Alberta og Glacier National Park i det nordlige Montana udgør tilsammen Waterton Glacier International Peace Park. Siden 1932 har de to nationalparker symboliseret fred og venskab mellem USA og Canada, og i 1995 blev den fælles fredspark optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Der er tale om en typisk Rocky Mountain-nationalpark med sneklædte bjerge, dybe søer, skovområder, brusende floder og gletsjere, og det unikke er, at der findes fire forskellige naturtyper med varierede flora og fauna. En af nationalparkens store oplevelser er ”Going to the Sun Road”, der snor sig gennem Glacier National Park og er 84 km med de mest spektakulære naturscenerier. I Kalispell kan du besøge The Conrad Mansion og se, hvad en nybygger fra østkysten førte det til, efter at han havde bosat sig i Kalispell i 1890’erne. Huset med de 23 værelser står med originalt interiør – og der er ikke sparet på noget!

  Dagens distance: 350 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Kalispell

  Læs om hotellet

 • Morning Glory Pool i Yellowstone

  Ruten går via Flathead Lake, som er den største ferskvandssø vest for Mississippi, og igennem det vestlige Montana til Yellowstone National Park i Wyoming. Nationalparken dækker et kæmpe område på størrelse med Sjælland og Lolland/Falster, og naturoplevelserne er lige så overvældende. Det skyldes ikke mindst de flere hundrede aktive gejsere og det spændende dyreliv. ”Old Faithful” er den mest kendte gejser, og den springer regelmæssigt hver 92. minut. Men her er også varme kilder, boblende mudderpøle og revner i jordskorpen, hvorfra der kommer vanddampe og gasser. Andre oplevelser i nationalparken er f.eks. Yellowstone Lake, der er USA’s største bjergsø, og Yellowstone Canyon med de flotte vandfald, og kører du til Hayden Valley, er der chance for at se wapiti-hjorte og bisoner.

  Dagens distance: 624 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brandin’ Iron Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Glamping: Yellowstone Under Canvas

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Forestill dig at vågne op til lyden, duften og udsigten af en af de mest spektakulære steder på jorden! Blot 10 minutter fra Yellowstone National Park finder du Yellowstone Under Canvas, som tilbyder fantastiske naturlandskaber, stilhed og mulighed

  Fra 1365 kr. pr voksen
 • Grand Teton National Park

  Glæd dig til at opleve endnu en ubeskrivelig flot nationalpark. I Grand Teton National Park bliver du mødt af et landskab med sneklædte bjergtinder, der troner over de flade søer og enge, og ofte kan man se elge og hjorte ved søerne. Den højeste bjergtinde, som er Grand Teton på 4.197 m, hører ikke til de højeste i USA, men ingen ligger i så smukke omgivelser. Jackson er en by med ægte western-stemning. Country- og westernmusik strømmer ud fra barer og restauranter, og et par gange om ugen er der rodeo i byen.

  Dagens distance: 200 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Continumm ( tidligere The Inn at Jackson Hole)

  Læs om hotellet

 • Shosone Fall

  Turen går vestpå til den sydlige del af staten Idaho og til Craters of the Moon National Monument.  Landskabet minder ganske rigtigt om et månelandskab, og det golde lavalandskab er resultatet af 15.000 års vulkansk aktivitet, som først sluttede for omkring 2.000 år siden. I løbet af sommeren kan man opleve det interessante naturfænomen på ture med rangers. I nærheden af byen Twin Falls ligger Shoshone Falls, der ikke overraskende bliver kaldt ”Niagara of the West”.  Vandfaldet imponerer med en bredde på 300 m, og med en højde på 65 m er vandfaldet 14 m højere end Niagara Falls, og når du står her, vil du også opleve, at der er slående lighed mellem de to vandfald.

  Dagens distance: 432 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Twin Falls

  Læs om hotellet

 • Boise i Idaho

  I Boise National Forest kan du få en stor naturoplevelse og komme på sporet af The Oregon Trail – en historisk rute, som nybyggerne fulgte, når de rejste vestpå for at bosætte sig. Boise er både den største by og hovedstaden i Idaho, og det er især områdets natur og de mange udendørsaktiviteter, der lokker besøgende til byen. Fra Boise går turen via Baker City til Pendleton i Oregon.

  Dagens distance: 541 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Pendleton

  Læs om hotellet

 • Mt Rainier National Park

  Denne dag vil vi foreslå, at du koncentrerer dig om Mt Rainier National Park. Her rejser vulkanen Mt Rainier sig magtfuldt 4.392 m i vejret, og den regnes for en aktiv vulkan, selv om den ikke har haft nævneværdige udbrud de sidste 600 år. Naturen med det rige dyreliv inviterer til vandreture, og der findes et utal af velbeskrevne muligheder. I området ved Yakima bliver der dyrket vin, og adskillige vingårde er åbne for vinsmagning – så det er oplagt at slutte dagen med en amerikansk vinoplevelse.

  Dagens distance: 362 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Red Lion Hotel Yakima Center

  Læs om hotellet

 • Første Starbucks i Seattle

  Seattle er nok mest kendt, fordi virksomhederne Microsoft og Boeing holder til i byen, og så er der selvfølgelig også udsigtstårnet Space Needle, der har været byens vartegn siden Verdensudstillingen i 1962. Fra toppen af tårnet kan man i klart vejr skimte de markante vulkaner Mt Rainier og Mt St Helen. Byens store marked – Pike Place Market – er en meget speciel oplevelse, ikke mindst på grund af de verdensberømte fiskehandlere, der underholder kunder og turister – og før man ved af det, skal man være klar til at gribe en fisk! Er du flyinteresseret, så besøg Future of Flight Aviation Center, og er musik passionen, så besøg byens moderne musikmuseum.

  Dagens distance: 216 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Warwick Seattle Hotel

  Læs om hotellet

 • Bilen afleveres i lufthavnen, og der er afrejse fra Seattle.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i  Vancouver eller Yellowstone? Eller måske et stop i New York på vejen hjem? Hvorfor ikke fortsætte til Hawaii? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen i New York

  Drømmer du om at opleve New York? Så tilføj den spændende storby til rejsen! New York kan i mange tilfælde kombineres med din flybillet, så spørg din rejsekonsulent for pris og muligheder på netop din rejse. Bo f.eks. 4 nætter på det centralt beliggende Skyline Hotel, som har indendørs

  Fra kr. pr voksen
 • Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en flerdages bjørnesafari.

  Tilkøb flere oplevelser

  Farewell Harbour Lodge - 4-dags tur

  Langt uden for lands lov og ret ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse.

  Den ene del af

  Fra 19.495 kr. pr voksen     Fra 10.595 kr. pr barn
  Knight Inlet Lodge - 4 dages tur

  Knight Inlet er en 100 km lang fjord, som skærer sig gennem enorme gletsjere i bjergene ved Canadas vestkyst. Denne uberørte vildmark er hjemsted for grizzly- og sortbjørne, som hvert forår kommer ud af deres hi og leder efter mad, og om efteråret fanger de laks i Glendale-floden. Området er

  Fra 14.995 kr. pr voksen     Fra 9.450 kr. pr barn
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
  Sundance Guest Ranch

  Sundance Guest Ranch ligger i nærheden af den lille by Ashcroft og er mere end en almindelig ranch. Her får du ranch-livet ind under huden og får indsigt i livet som cowboy. Ranchen har ikke mindre end 100 heste, og ridning er en af de oplevelser, ranchen især er kendt for. Sundance Guest

  Fra 2150 kr. pr voksen     Fra 1195 kr. pr barn
 • Emerald Lake Lodge

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Tilkøb flere oplevelser

  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et dejligt badeværelse og

  Fra 750 kr. pr voksen
  Moraine Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I nationalparken Banff midt i de canadiske Rocky Mountains finder du Moraine Lake Lodge. Denne historiske Lodge er placeret ved bredden af Moraine Lake og blot 15 km fra den verdensberømte Lake Louise. Hotellet tilbyder gratis guidede vandreturs

  2055 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

Toyota Camry eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Intermediate SUV

Mazda CX-5 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Standard SUV

Toyota 4Runner eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Fullsize SUV

Ford Expedition eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Chrysler Pacifica eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Seattle t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 15 dages billeje i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • Ingen selvrisiko
 • Fri kilometer

Hotel

 • 14 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • America the Beautiful National Park Pass
 • Discovery Pass
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på dansk

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er et eksempel på fra-priser og er per person. Den endelige pris afhænger af antal rejsende, ledige pladser på fly, biltype, tilgængelige hoteller samt rejsedatoer. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
19.295 kr.
12.795 kr.
21. juni - 15. august
23.295 kr.
15.295 kr.
2 voksne
16. august - 20. juni
19.295 kr.
21. juni - 15. august
23.295 kr.
2 voksne / 2 børn
16. august - 20. juni
12.795 kr.
21. juni - 15. august
15.295 kr.
OBS
Børn er til og med 11 år.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Eventyr i nord: San Francisco – Seattle

  • Storbyerne San Francisco, Portland og Seattle
  • Verdens højeste træer i Redwood National Park
  • Aktive vulkaner i staten Washington
  • Pike Place Market med de underholdende fiskehandlere
  • Skønne naturoplevelser ved Stillehavskysten

12-dages kør-selv-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

18.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip: New York, Niagara Falls & Washington D.C.

  Højdepunkter

  • Niagara Falls fra den canadiske side
  • Torontos mange kvarterer
  • Udsigten fra Capitol Hill i Washington D.C.
  • Historiens vingesus i Philadelphia
  • Et møde med Amish-folket i Pennsylvania

11-dages kør-selv-ferie fra

10.195 kr.

Se rejsen