Firma – og grupperejser
Glad dreng og pige på stranden i Florida i USA
 • BREAKING NEWS: USA åbner fra november 2021 for alle, der er vaccineret mod Covid-19
 • BREAKING NEWS: USA åbner fra november 2021 for alle, der er vaccineret mod Covid-19

Storbypuls i New York & Floridas forlystelser

Fantastisk kombination af storbypuls og strandliv

13-dages kør-selv-ferie fra kr. 9.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

–Vi har her kombineret den ultimative storbyferie i New York med en uges ferie i Orlando. I New Yorks smeltedigel er bare det at gå på gaden en oplevelse, der pirrer alle sanser. Udforsk nogle af storbyens berømte kvarterer som f.eks. Chinatown og Little Italy, eller kryds den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn. Er du til shopping, har New York det hele, og hvis du ikke er til det supermondæne 5th Avenue, så er de kendte stormagasiner Bloomingdales og Macy’s gode alternativer.

Florida er for hele familien. “The Sunshine State”, som den kaldes, er kendt for sit solrige klima året rundt, og oplevelserne i området omkring Orlando ligger som perler på en snor. Orlando topper, når det gælder temaparker, og det er staten, hvor du den ene dag kan hilse på en astronaut i Kennedy Space Center og den næste gå på opdagelse i Disneys magiske univers. På den måde får du det bedste af to verdener med aktiviteter for både store og små. Nedenfor kan du læse meget mere om alle de oplevelser, der venter.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Brooklyn Bridge og Lower Manhattan

  Velkommen til USA og New York! Metropolen er et overflødighedshorn af oplevelser og er en af de amerikanske storbyer, man aldrig bliver færdig med. Det er en storby, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse.

  Det er oplagt at besøge 9/11 Memorial – mindeparken, der ligger, hvor World Trade Center lå, og som åbnede på 10-årsdagen for terrorangrebet. I mindeparken er der to Memorial Pools med navne på de personer, der mistede livet – og besøget kan ikke undgå at blive en tankevækkende oplevelse.

  Du kan naturligvis også vælge at gå på opdagelse i de farverige bydele Chinatown, Little Italy og Harlem. Sidstnævnte har i de senere år undergået en stor forvandling og er godt på vej til at blive metropolens nye in-sted, men trods det lever den afro-amerikanske kultur i bedste velgående og giver bydelen en særlig atmosfære.

  Nyd frokosten i Central Park – Manhattans grønne åndehul med bl.a. Strawberry Fields – et område, der er tilegnet John Lennon. Overvej også at tage med den gratis færge til Staten Island. Færgen sejler tæt på Ellis Island og Statue of Liberty, og du bliver præsenteret for en flot udsigt til Manhattan Skyline og Brooklyn Bridge.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Roosevelt Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Manhattan

  En tur i helikopter over Manhattan er den ultimative New York oplevelse. Du oplever en flot udsigt til Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og Ellis Island, før turen følger Hudson River og giver dig hele Manhattan oplevelsen på nært hold med Chrysler-bygningen, Empire State Building og

  Fra 1.795 kr. pr voksen
  Hop on/Hop off All Loops - New York City tour

  48 timers hop on/hop off sightseeingbillet til Gray Lines hop on/off store rutenet på Manhattan og i Brooklyn med ialt 39 forskellige stoppesteder. En fantastisk måde at opleve New York på. Er du i New York for første gang, giver denne hop-on-billet dig det bedste overblik over byen. Bussens

  Fra 495 kr. pr voksen     Fra 425 kr. pr barn
  Kulinarisk rundtur i Brooklyn med lokal guide

  Tag på rundtur til fods i Brooklyn med en lokal guide og oplev, hvorfor Brooklyn er et af New Yorks bedste steder at udforske madkulturen. Du får kulinariske oplevelser inspireret af Italien, Mellemøsten, det moderne Amerika og Asien – så der er utallige smagsoplevelser i vente. Du kommer

  Fra 530 kr. pr voksen
 • Universal Studios i Orlando

  Orlando er nok mest kendt for sine mange temaparker med masser af aktiviteter: f.eks. Discovery Cove, SeaWorld Orlando, Universal Studios Orlando og Disneys Magic Kingdom – faktisk er der hele seks temaparker i staten. I Disneys Magic Kingdom er det muligt at få taget billeder med Disney-figurerne, og der er endda mulighed for at spise morgenmad med dem. Hvis man vil springe de lange køer til de mange sjove forlystelser over, kan man downloade Disneys app, hvor man gratis kan bestille adgangsbilletter til at besøge forlystelserne på bestemte tidspunkter.

  Orlando ligger trygt placeret midt i Florida, men der er ikke mere end godt en times kørsel til kysten. De fleste badestrande er badevenlige, så det er oplagt at bruge et par dage med fødderne i sandet. På Daytona Beach er det muligt at parkere sin bil helt tæt ved vandet, og ved Flagler Beach kan naturen udforskes via anlagte vandrestier.

  Der er afrejse fra Florida dag 12

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Doubletree Universal

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Universal Orlando - 1 dags billet

  Entrebillet for en dag til enten Universal Studios eller Island of Adventures, hvor du kommer bag scenerne, bag lærredet og springer direkte ind i universet fra din favoritfilm fra Universal Movies. Uforglemmelige rutsjebaneture med loops og 3D effekter samt magiske eksperimenter i det

  Fra 1.275 kr. pr voksen     Fra 1.235 kr. pr barn
  Kennedy Space Center

  Tag på en udflugt i Kennedy Space Center en time fra Orlando. Du får guidet tur og en indgangsbillet til centeret, hvor du kan møde astronauter, udforske rumrejser og opleve historien bag. Ved ankomst vil guider hjælpe dig med at komme godt ind i centeret. De fleste dage er der mulighed for at

  Fra 440 kr. pr voksen     Fra 360 kr. pr barn
  Disney World Orlando

  Entrebillet til Disney World i Orlando – med denne billet får du adgang til parken Disney World for én dag. Oplev magien i denne fantastiske park med forlystelser til alle aldre, mød de kendte Disney figurer som Mickey Mouse, Anders And og andre favoritter. Parken er meget stor så man kan godt

  1550 kr. pr voksen     Fra 1475 kr. pr barn
 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i New York eller Orlando? Eller måske køre videre til Key West? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogteventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt til Bahamas

  Drømmer du om at prøve et krydstogt? Så prøv dette 4-nætters krydstogt fra Florida til Bahamas. Alle måltider er inkluderet, og der lægges til på Royal Caribbeans egen private ø. Der findes et hav af ruter at vælge imellem – kontakt din rejseekspert for at forhøre dig om mulighederne.

  Fra 4895 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et krydstogt til det vestlige Caribien

  Afslut din kør-selv-tur med et afslappende luksus-krydstogt til Caribien. Alle måltider er inkluderet, og der kan tilkøbes drikkepakker. Du kan både glæde dig til at opleve et nyt land hveranden dag, og nyde underholdningen ombord på skibet. Kontakt din rejseekspert for at forhøre dig om

  Fra 10895 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din kør-selv-ferie i USA?

Fullsize

Ford Fusion eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear

Midsize SUV

Toyota RAV4 eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køreoplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Ford Edge eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Chevy Tahoe eller lign.

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien, som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark – New York/Orlando – Danmark t/r inkl. skatter og afgifter
 • Flybillet New York - Orlando inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 8 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km
 • Alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatning

 • 4 overnatninger på hotel i New York
 • 7 overnatninger på hotel i Orlando

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
2 voksne & 2 børn
16. august 2021 - 19. juni 2022
13.995 kr.
10.995 kr.
9.550 kr.
9.395 kr.
16. juni 2022 - 31. marts 2023
13.995 kr.
10.995 kr.
9.550 kr.
9.395 kr.
20. juni 2022 - 15. juni 2022
15.895 kr.
12.250 kr.
10.450 kr.
10.295 kr.
Dobbeltværelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
13.995 kr.
16. juni 2022 - 31. marts 2023
13.995 kr.
20. juni 2022 - 15. juni 2022
15.895 kr.
3-pers. værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
10.995 kr.
16. juni 2022 - 31. marts 2023
10.995 kr.
20. juni 2022 - 15. juni 2022
12.250 kr.
4-pers. værelse
16. august 2021 - 19. juni 2022
9.550 kr.
16. juni 2022 - 31. marts 2023
9.550 kr.
20. juni 2022 - 15. juni 2022
10.450 kr.
2 voksne & 2 børn
16. august 2021 - 19. juni 2022
9.395 kr.
16. juni 2022 - 31. marts 2023
9.395 kr.
20. juni 2022 - 15. juni 2022
10.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Sol, strand & forlystelsesparker i Florida

  Højdepunkter

  • Temaparker med underholdning for hele familien
  • Endeløse sandstrande og skønne øer
  • Key West med den helt særlige atmosfære
  • Mødet med alligatorer i sumpområdet The Everglades
  • Kennedy Space Center på Cocoa Beach

15-dages kør-selv-ferie fra

10.250 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

9.950 kr.

Se rejsen
Orlando fra luften, Florida
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Florida

  Højdepunkter

  • Temaparkerne i Orlando
  • Everglades National Park
  • Øerne Sanibel og Captiva
  • Florida Keys
  • South Beach i Miami

14-dages kør-selv-ferie fra

10.350 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke