Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Vildmarkseventyr i Alaska & Yukon

Nationalparker med vilde dyr og en storslået natur

16-dages kør-selv-ferie fra kr. 19.650

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Alaska og Yukon ligger yderst på det nordamerikanske kontinent og er indbegrebet af vildmark, opdagelseseventyr og guldgraverhistorie. I denne del af verden sætter naturen dagsordenen. Yukon-floden var i århundreder livsnerven for den sparsomme befolkning og afgjorde, hvor byerne skulle ligge, og da civilisationen gjorde sit indtog, bestemte bjerge og floder vejenes placering. Med andre ord – der venter et forunderligt vildmarkseventyr og ubeskrivelige naturoplevelser på denne kør-selv-tur.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Alaska

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Anchorage i Alaska

  Ankomst til Anchorage, der er porten til vildmarkseventyret. Bilen hentes i lufthavnen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Inlet Tower Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Byrundtur i Anchorage – Alaskas største by

  Oplev byen, der har været en del af den russiske provins, i selskab med en lokal guide. Sightseeingturen er inkl. et besøg på Alaska Native Heritage Center, der giver et indblik i de oprindelige folkeslag bl.a. med autentisk sang og.

  Fra 770 kr. pr. person
 • Elg i Denali National Park

  Turen går nordpå til Denali National Park, og det varer ikke længe, før du kan se USA’s højeste bjerg Denali på 6.194 m. USA’s højeste bjerg ændrede officielt navn i 2015 fra Mt. McKinley til Mt. Denali, som betyder ”den høje” på det oprindelige folks sprog.

  Dagens distance: ca. 250 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Denali Grizzly Bear Resort

  Læs om hotellet

 • Denali National Park

  For at beskytte naturen er det ikke tilladt at køre selv i Denali National Park. Men der kører busser efter fastlagte ruter, og der er flere at vælge imellem, og du kan vælge, om det skal være med eller uden guide. Næsten uanset hvad du vælger, er der chance for at se grizzly-bjørne, og måske også elge og ulve.

 • Chena River ved Fairbanks

  I 1890’erne blev der fundet guld i Alaska. Tager du til Gold Dredge 8, der ligger i nærheden af Fairbanks, får du historien fortalt på en underholdende måde. Du kan prøve lykken som guldgraver, og de fleste tager herfra med ægte guld i lommen.

  Dagens distance: 335 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Chena River

  Læs om hotellet

 • Hundeslæde i Alaska

  Du kommer til at køre på Alaska Highway, der forbinder Delta Junction i Alaska med Dawson Creek i British Columbia. Vejen blev anlagt under 2. verdenskrig, og byen Tok opstod, da der her blev etableret en lejr for arbejderne. Det siges, at der blev brugt så mange penge på etablering af lejren, at den blev kaldt Million Dollar Camp. Tok er også kendt som Alaskas ”slædehunde-hovedstad”, og mange af byens indbyggere arbejder med opdræt og træning af slædehunde.

  Dagens distance: 325 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Young’s Motel

  Læs om hotellet

 • Grizzly bjørne

  Du krydser grænsen til Yukon-territoriet og er nu i Canada. Ruten følger Top of the World Highway til Dawson City, der er kendt som porten til guldgraverområdet Klondike. Guldeventyret begyndte i 1896, hvor tre mænd gik langs et vandløb og så noget glimte i det klare vand. I løbet af den følgende sommer havde 100.000 håbefulde guldgravere fundet vej til Klondike, og Dawson City var pludselig den største by nord for Seattle og vest for Winnipeg. Her ved Dawson City vil du møde Yukon River, der løber tværs igennem Alaska til Beringshavet, og som på mange måder har været livsnerven i vildmarken.

  Dagens distance: ca. 250 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Eldorado Hotel

  Læs om hotellet

 • Dawson by med typiske farverige huse

  Nyd dagen i Dawson City, hvor der stadig er guldgraverstemning med saloons og de karakteristiske fortove i træ.

 • Whitehorse

  Whitehorse er Yukons største by med ca. 27.000 indbyggere. Den kaldes også Canada Wilderness City, og det er ikke så overraskende, da byen ligger ved bredden af Yukon-floden og er flot omgivet af bjerge, og tæt ved bygrænsen er der et stort netværk af vandrestier. Byens vartegn er den gamle hjuldamper S.S. Klondike, som det er muligt at komme om bord på. Hjuldamperen spillede en vigtig rolle under guldfeberen, hvor floderne var vigtige transportveje.

  Dagens distance: 533 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Gold Rush Inn Whitehorse

  Læs om hotellet

 • Landskabet i Skagway

  Du når til Skagway og er igen i Alaska. Afsæt tid til at opleve den historiske by, hvor den store attraktion er hovedgaden med de maleriske træhuse. Fra Skagway fortsætter turen med færge til Haines – en vigtig by på Alaska Marine Highway System, som forbinder 30 små og store byer. Færgeturen tager en time, og undervejs er der gode chancer for at se hvaler og spækhuggere.

  Dagens distance: 176 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Westmark Inn Skagway

  Læs om hotellet

 • Nysgerrige Grizzly bjørne

  Haines Junction ligger i udkanten af Kluane National Park – et kæmpemæssigt vildmarksområde, der strækker sig ind i både Alaska, British Columbia og Yukon. Kluane National Park er den nationalpark i Nordamerika med den største koncentration af grizzly-bjørne, og det bemærkelsesværdige er, at bjørnene her er noget mindre end normalt, da de er vegetarer.

  Dagens distance: 238 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Raven Hotel

  Læs om hotellet

 • Elg

  Ruten går gennem Dawson Range, og på dagens rute kan du ikke undgå at få vildmarken ind under huden.

  Dagens distance: 476 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Young’s Motel

  Læs om hotellet

 • Gletsjeren Gulkana

  Ruten fra Tok følger den spektakulære Richardson Highway, hvor naturoplevelserne står i kø. En af de store kan du få ved Summit Lake, hvor omgivelserne er helt ubeskrivelige. Søen er dannet af en gletsjer og er de fleste af årets måneder dækket af is. Tag evt. en afstikker til gletsjeren Gulkana og nyd naturen på en vandretur.

  Dagens distance: 460 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Alaska Garden Gate

  Læs om hotellet

 • Kenai-halvøen

  Seward ligger på halvøen Kenai, der er et sandt naturparadis med flere nationalparker, og vi foreslår, at du koncentrerer dig om Kenai Fjords National Park. Under sidste istid skabte enorme gletsjere dalene, som havet senere fyldte med vand. Resultatet blev et storslået sceneri med smukke fjorde. Nationalparken er bl.a. kendt for den enorme Harding Icefield, hvorfra der udgår utallige gletsjere, der flyder mod havet – og så er der dyrelivet, som mildt sagt er eventyrligt.

  Dagens distance: 270 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Seward Windsong Lodge

  Læs om hotellet

 • Fra Kenai til Anchorage

  Der er tid til flere oplevelser på den natuskønne Kenai-halvø, inden der køres til Anchorage.

  Dagens distance: 204 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ramada Anchorage

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur i Kenai Fjords National Park

  Kom på en spændende sejltur i Kenai Fjords National Park, igennem Resurrection Bay for et tæt møde med diverse dyr. Du sejler forbi fugle kolonier, søløver og der bliver tid ti lstop for at fotograferer hvaler og de søde havoddere der ligger og svømmer rundt på ryggen.

  Fra 1445 kr. pr. voksen 770 kr. pr. person
 • Hval ud for Anchorage

  Bilen afleveres, og der er afrejse fra Anchorage.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Anchorage? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt fra Alaska til Canada

  Forkæl jer selv, og forlæng kør-selv-turen med en uges krydstogt med alt inkluderet. Skibet sejler fra Seward, ned langs den canadiske vestkyst til Vancouver. Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker

  Fra 1445 kr. pr. voksen 8500 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Den perfekte bil, og vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder man højere og har derfor en bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

 

 

Fullsize SUV

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagerer. 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagerer er der plads til 5 store kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • 14 dages leje af bil i kategorien Standard SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0

Overnatninger

 • 14 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • Guidet tur i Denali National Park inkl. snacks

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne & 2 børn
4-pers. værelse
3-pers. værelse
Dobbeltværelse
18. maj 2020 - 31. august 2020
19.650 kr.
20.295 kr.
23.350 kr.
29.495 kr.
2 voksne & 2 børn
18. maj 2020 - 31. august 2020
19.650 kr.
4-pers. værelse
18. maj 2020 - 31. august 2020
20.295 kr.
3-pers. værelse
18. maj 2020 - 31. august 2020
23.350 kr.
Dobbeltværelse
18. maj 2020 - 31. august 2020
29.495 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Alaska

  Højdepunkter

  • Denali National Park
  • Girdwood i Chugach Mountains
  • Naturparadiset i Kenai Fjords National Park
  • Nordamerikas højeste bjerg, Denali
  • Spektakulære Richardson Highway

18-dages kør-selv-ferie fra

20.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Alaska på den aktive måde

  Højdepunkter

  • Uforglemmelige gletsjer-landskaber
  • Hvalsafari i naturparadiset Kenai Fiords National Park
  • Spektakulære Richardson Highway
  • Helleflynder-fiskeri i verdens “helleflynder-hovedstad”
  • White Water Rafting & Denali National Park

16-dages kør-selv-tur fra

18.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & nationalparker i USA & Canada

  Højdepunkter

  • ”Going to the Sun Road” i Glacier National Park
  • Icefields Parkway mellem Jasper og Banff
  • Vulkanerne i Mt Rainier National Park
  • Små byer med western-stemning
  • Storbyerne Seattle, Vancouver og Calgary

16-dages kør-selv-ferie fra

11.995 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke