Firma – og grupperejser

New York, Miami & caribisk krydstogt

Storbyferie i New York, oplevelser i Miami og et skønt caribisk krydstogt!

13-dages kør-selv-ferie kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Kombiner den ultimative storbyferie i New York med strand- og oplevelsesferie i Miami og et skønt caribisk krydstogt!

I New Yorks smeltedigel er bare det at gå på gaden en oplevelse, der pirrer alle sanser. Udforsk nogle af storbyens berømte kvarterer som f.eks. Chinatown og Little Italy, eller kryds den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn – og er du til shopping, har New York det hele!

Florida er for hele familien. “The Sunshine State”, som den kaldes, er kendt for sit solrige klima året rundt, og naturligvis sine skønne strande! Brug dagene på at udforske en af byens mange bydele, f.eks. Miami South Beach som har en stor koncentration af bygninger i art déco stil, eller Castro kvarteret som har sat et cubansk præg på byen.

Rejsens sidste del foregår ombord på Royal Caribbeans krydstogtskib “Mariner of the Seas”, som i løbet af 3 dage vil vise dig alt det bedste Caribien og Bahamas har at byde på.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter, overnatningsmuligheder og transportmidler

Idéer til oplevelser og seværdigheder undervejs samt andre nyttige tips

Mulighed for deltagelse i vores inspirationsaftener og egne messer i løbet af året

24-timers vagttelefon, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Udsigt over Manhattan

  Velkommen til USA og New York! Metropolen er et overflødighedshorn af oplevelser og er en af de amerikanske storbyer, man aldrig bliver færdig med. Det er en storby, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse.

  Det er oplagt at besøge 9/11 Memorial – mindeparken, der ligger, hvor World Trade Center lå, og som åbnede på 10-årsdagen for terrorangrebet. I mindeparken er der to Memorial Pools med navne på de personer, der mistede livet – og besøget kan ikke undgå at blive en tankevækkende oplevelse. Du kan naturligvis også vælge at gå på opdagelse i de farverige bydele Chinatown, Little Italy og Harlem. Sidstnævnte har i de senere år undergået en stor forvandling og er godt på vej til at blive metropolens nye in-sted, men trods det lever den afro-amerikanske kultur i bedste velgående og giver bydelen en særlig atmosfære. Nyd frokosten i Central Park – Manhattans grønne åndehul med bl.a. Strawberry Fields – et område, der er tilegnet John Lennon. Overvej også at tage med den gratis færge til Staten Island. Færgen sejler tæt på Ellis Island og Statue of Liberty, og du bliver præsenteret for en flot udsigt til Manhattan Skyline og Brooklyn Bridge.

  På dag 4 rejser du videre til Miami.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Manhattan

  En tur i helikopter over Manhattan er den ultimative New York oplevelse. Du oplever en flot udsigt til Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og Ellis Island, før turen følger Hudson River og giver dig hele Manhattan oplevelsen på nært hold med Chrysler-bygningen, Empire

  Fra   

  Hop on/Hop off All Loops - New York City tour

  48 timers hop on/hop off sightseeingbillet til Gray Lines hop on/off store rutenet på Manhattan og i Brooklyn med ialt 39 forskellige stoppesteder. En fantastisk måde at opleve New York på. Er du i New York for første gang, giver denne hop-on-billet dig det bedste overblik

  Fra   

  Kulinarisk rundtur i Brooklyn med lokal guide

  Tag på rundtur til fods i Brooklyn med en lokal guide og oplev, hvorfor Brooklyn er et af New Yorks bedste steder at udforske madkulturen. Du får kulinariske oplevelser inspireret af Italien, Mellemøsten, det moderne Amerika og Asien – så der er utallige smagsoplevelser i

  Fra   

 • Livreddertårn på Miami South Beach

  Shopping, strandliv eller sightseeing – alt er muligt i Miami. Er du til shopping, så overvej Aventure Mall og Bayside Market Place. Ocean Drive – et stenkast fra Atlanterhavets bølger – er Miamis svar på Santa Monica Beach i LA. Også her gælder det om at blive set! Miami South Beach er kendt for sin store koncentration af bygninger i art deco-stil, og en slentretur på Collins Avenue, Washington Avenue og Lincoln Road kan bestemt anbefales.

  Er du på udkig efter en ikke helt almindelig oplevelse, så tag til Little Havana, som er bydelen, hvor en stor del af Miamis eksil-cubanere og andre med latinamerikansk baggrund har bosat sig og lever en hverdag, der minder mest muligt om den, de forlod. Salsarytmer strømmer ud fra butikkerne på Souhtwest Street i det centrale Miami, og vareudbuddet er overraskende anderledes – ja, selv McDonald’s har fået et spansk inspireret udseende. Hjertet i Little Havana er Southwest 8th Street – bedre kendt som Calle Ocho, og her er det eneste, der minder om USA, bilerne.

  Du starter dit krydstogt i Caribien på dag 9.

  Tilkøb flere oplevelser

  Airboat-tur i Everglades fra Miami

  Oplev alligatorer, skildpadder og andre eksotiske dyr i Everglades på en airboat-tur tværs gennem ”River of Grass” – en af verdens største og mest rolige floder. Du vil møde professionelle guider, som løbende under turen vil fortælle om vådområderne og det

  Fra   

 • På krydstogtet får du set alt det bedste, Caribien og Bahamas har at byde på

  Stig ombord på krydstogtskibet “Mariner of the Seas”, som i løbet af tre dage vil vise dig alt det bedste, Caribien og Bahamas har at byde på.

 • Pige snorkler blandt farverige fisk

  Med sine 700 tropiske øer, der er spredt rundt i Det Caribiske Hav, er Bahamas som taget ud af et postkort!

  I dag kan du udforske Caylana’s vandland, prøve parasailing, udforske øens indre på guidede vandreture, undersøge havet på snorkel- eller kajakture – eller bare tilbringe dagen i en hængekøje med udsigt til en stor drink og et turkisblåt hav. Mulighederne er mange i dette tropiske paradis!

 • Palmer slænger sig i strandkanten - Caribien er som taget ud af et postkort

  Velkommen til Bahamas’ hovedstad Nassau! Dans til calypsomusik, smag stegt krabbe, eller spil domino med lokalbefolkningen. Bahamas, der tidligere var pirathavn, har en farverig historie, hvoraf meget er centreret omkring Nassau. Besøg f.eks. pirat-museet for at få indblik i, hvordan livet var for de lovløse søfarende, der engang dominerede Caribien.

  Du kan også bare svømme i det turkisfarvede hav, solbade på de kridhvide sandstrande eller udforske Pearl Island – en privat ø med alverdens muligheder for at nyde og udforske havet, på bl.a. vandtrampoliner, i kajak eller med snorkeludstyr på det fredede koralrev.

  Rejser du med børn, kan det anbefales at besøge Atlantis Resort – et underholdningsmekka og Caribiens største vandland med undergrundstunneller, vandrutsjebaner og et stort udvalg af pools og oplevelser at vælge imellem.

 • Udsigt over Miami

  Ankomst til Miami og hjemrejse til Danmark.

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - New York/Miami - Danmark, inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 3 overnatninger på hotel i New York
 • 5 overnatninger på hotel i Miami

Oplevelser

 • 4-dags krydstogt inkl. alle måltider samt vand, kaffe og the

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Storbyer & strandferie – fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • Udforsk New Yorks mange kvarterer – f.eks. Chinatown, Harlem eller Little Italy
  • Fordyb dig i historien i Washington DC
  • Oplev storbyerne by night
  • Enestående strandliv i Miami
  • Den cubanske stemning i Little Havana

12-dages storby og badeferie fra

9.150 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip fra New York til Miami

  Højdepunkter

  • New York – storbyen uden ende på oplevelserne
  • The Mall i Washington D.C. med de historiske monumenter
  • Blue Ridge Parkway i Great Smoky Mountains
  • Skønne strande ved Den Mexicanske Golf
  • Hils på alligatorerne i The Everglades

17-dages kør-selv-ferie fra

13.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storby & strand – fra New York til Hawaii

  Højdepunkter

  • Storbyoplevelser i New York
  • Magtens centrum i Washington DC
  • Afslapning på Hawaiis tropiske strande
  • Snorkling blandt havskildpadder
  • Frodige Waimea Canyon på Kauai

20-dages kør-selv-ferie fra

21.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storby & strand – fra New York til Hawaii

  Højdepunkter

  • Storbyoplevelser i New York
  • Magtens centrum i Washington DC
  • Afslapning på Hawaiis tropiske strande
  • Snorkling blandt havskildpadder
  • Frodige Waimea Canyon på Kauai

20-dages kør-selv-ferie fra

21.795 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke