Firma – og grupperejser
Bøfler ved vejen i Yellowstone - Risskov Rejser

The Great American Crossing

Skiftende landskaber og forskellige storbyer i det store land

21-dages rejse fra 22.995

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne rejse tværs over USA får du et godt indtryk af det kæmpemæsssige land, de skiftende landskaber og de slående kontraster.

I det østlige USA er de store oplevelser hovedstaden Washington D.C. og byerne Gettysburg og Philadelphia, der har skrevet sig ind i historien på hver sin måde. Men historien bliver også nærværende længere vestpå ved Mt Rushmore med de fire præsidenthoveder og i wildwest-byen Cody, som Buffalo Bill satte på verdens-kortet.

En lang række af USA’s kendte nationalparker ligger på ruten, og du kan glæde dig til naturoplevelser i f.eks. Badlands, Yellowstone, Grand Teton, Bryce Canyon og Grand Canyon.

 

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til USA

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Columbus Circle i New York

 • US Capitol Building i Washington D.C

  Turen går til Philadelphia, der har spillet en central rolle i den tidlige amerikanske historie. Det var her Uafhængighedserklæringen blev underskrevet. I det historiske område besøger vi bl.a. Independence Hall og ser Frihedsklokken, som er et af de symboler, som amerikanerne er allermest stolt af. Der fortsættes til Washington D.C.

 • Det Hvide Huse i Washington D.C.

  En dag til at opleve den amerikanske hovedstad, der er designet til at være hovedstad. Formiddagens sightseeing inkluderer U.S. Capitol Building, Washington Monument, Lincoln Memorial, The White House og Arlington-kirkegården, hvor de tre Kennedy-brødre ligger begravet. Om eftermiddagen kan du udforske ”magtens centrum” på egen hånd og f.eks. besøge de spændende museer.

 • Niagara Falls ligger på grænsen mellem USA og Canada

  På turen til Niagara Falls stoppes der ved Gettysburg National Military Park, hvor et af de afgørende slag i den amerikanske borgerkrig fandt sted, og hvor præsident Lincoln holdt sin berømte ”Gettysburg Address” i 1863. Turen fortsætter igennem Pennsylvania og via Buffalo til Niagara Falls. Der overnattes på den canadiske side.

 • Niagara Falls med Toronto i baggrunden

  Inden turen går videre til Detroit, er der tid til en tur langs Table Rock med udsigt til de spektakulære vandfald. Dagen slutter i Detroit, der i generationer har været ”bilernes by”.

 • Chicago skyline ved solnedgang

  Dagens mål er Chicago, der betager alle med sin skyline. Lake Shore Drive, Magnificent Mile, Navy Pier og Sears Tower med sine 110 etager er noget af det, du ser ved ankomsten til storbyen.

 • Nyd en dag på egen hånd i Chicargo

  En dag på egen hånd i storbyen – shopping, en sejltur på Lake Michigan, en tur op i Sears Tower – i en storby som Chicago er der ingen ende på mulighederne.

 • Sioux City ved Missouri River

  Turen går gennem Midtvesten – gennem landbrugsland med vidtstrakte majs– og hvedemarker og karakteristiske røde landbrugsbygninger. Vi kommer til Sioux City i South Dakota. Byen ligger ved Missouri River, som Lewis & Clark-ekspeditionen fulgte, da de kortlagde det vestlige USA.

 • Badlands National Park

  Der køres gennem prærielandskabet til Badlands National Park i den vestlige del af South Dakota. Nationalparken er kendt for sine farverige, eroderede klippeformationer, og du kan være heldig at se bisoner og prærieulve. Så går turen til The Black Hills – et område, som har stor betydning for indianerne, og som emmer af wildwest-atmosfære. Det er også her, du kommer til at stå ansigt til ansigt med Mt Rushmore – de fire berømte præsidenthoveder, der er hugget ud i bjergsiden.

 • Oplev det vilde vesten

  Der fortsættes vestpå til staten Wyoming og til Cody. Byen blev grundlagt af William F. Cody, som er kendt som Buffalo Bill. Her i Cody kommer du virkelig til det vilde vesten – ikke mindst når det gælder underholdning, og  der er rig mulighed for at opleve en skudduel på ægte cowboy-maner.

 • Aktive gejsere i Yellowstone National Park

  Yellowstone National Park har status som USAs første nationalpark og er et af de mest aktive gejserområder i verden. Ud over at se nationalparkens mest kendte gejser, ”Old Faithful”, ser du bl.a. også Yellowstone Lake, Mammoth Hot Springs og den smukke Hayden Valley. Naturen i nationalparken er i det hele taget i særklasse med interessante naturfænomener og et spændende dyreliv.

 • Grand Teton National Park

  Syd for Yellowstone ligger Grand Teton National Park – endnu en naturperle. Nationalparken har navn efter bjergmassivet, hvor Grand Teton er den højeste tinde, og selv om der findes højere bjerge i USA, så er samspillet mellem bjergtinderne og det flade landskab med enge og søer helt unikt. Vi kører til Salt Lake City i mormon-staten Utah. Inden vi kører til hotellet, ser du Temple Square med bl.a. Salt Lake Tempel og The Tabernacle.

 • Solopgang ved Bryce Canyon

  Fra Salt Lake City går turen sydpå til Bryce Canyon National Park – til endnu en af rejsens mange storslåede naturoplevelser. I nationalparken Bryce Canyon bliver du mødt af et rødt landskab med eroderede kalkstensklipper, og en tur til fods mellem klipperne er en uforglemmelig oplevelse.

 • Bryce Canyon

  Der køres til Lake Powell. Den kunstigt skabte sø, der ud over at være den næststørste kunstige sø i verden, byder også på et uforglemmeligt sceneri, da det utrolige blå vand er en flot kontrast til de røde klipper. Der køres til Grand Canyon, hvor både størrelse og farvespil helt sikkert vil gøre indtryk! Et af de første indtryk får du fra udsigtspunktet ved Desert View Tower. Der overnattes i Flagstaff syd for nationalparken.

 • Velkommen til Las Vegas

  Turen til Las Vegas følger en del af den legendariske Route 66 og går bl.a. igennem den lille by, Seligman, hvor man godt kan få det indtryk, at tiden har stået stille siden 1960’erne. Det kan man ikke sige om spillebyen Las Vegas. Gå ikke glip af en tur ned ad hovedgaden The Strip med alle de kendte kasinoer, og det er helt i orden at kigge indenfor, selv om du ikke er interesseret i at satse din formue.

 • Las Vegas er en farverig spilleby

  Fra spillebyen går turen gennem Mojave-ørkenen til Los Angeles. Du kommer bl.a. en tur igennem Beverly Hills og Hollywood inden indkvarteringen.

 • Besøg Universal Studios

  En dag i LA. Måske har du lyst til opleve Universal Studios eller Disneyland?

 • Storbyen Los Angeles

  Fra Los Angeles går turen nordpå til Santa Barbara, der er en af Californiens mest populære feriebyer, og det er ikke overraskende, når man oplever den spanskinspirerede atmosfære og ser den dejlige strand. Der overnattes i Solvang, hvor man kan smage danske frikadeller og æbleskiver.

 • Den berømte Lombard Street i San Francisco

  På strækningen til San Francisco er der to byer på programmet – Carmel og Monterey. Skuespilleren Clint Eastwood har været borgmester i Carmel, hvor udviklingen følger et andet spor end i andre byer. Monterey er også en by, der er forbundet med en kendt personlighed. Det var nemlig her, forfatteren John Steinbeck fandt inspiration til nogle af sine romaner. Først på aftenen når du til San Francisco.

 • "The Painted Ladies" med San Franciscos skyline i baggrunden

  Om der denne dag bliver tid til flere oplevelser i San Francisco afhænger af, hvornår der er afrejse.

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark - New York/San Francisco - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • Transport i bus med air-condition

Overnatning

 • 19 overnatninger

Måltider

 • 5 x morgenmad

Seværdigheder

 • Guidet tur i Washington, Chicago, Salt Lake City, Los Angeles
 • Sightseeing som beskrevet
 • Entre til nationalparker
 • Engelsk rejseleder

Lignende rejser

Se kort

Skræddersyede rejser

Wings over the West – det vestlige USA

16-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Skræddersyede rejser

Colors of New England

11-dages rejse fra

Se rejsen
Musiker i USA - Risskov Rejser
Se kort

Skræddersyede rejser

Gone with the Wind

15-dages rejse fra

Se rejsen