Firma – og grupperejser

Rejser til San Francisco

Modsat mange andre amerikanske storbyer, er San Francisco en by, man sagtens kan opleve til fods – men du må heller ikke snyde dig selv for en tur med en af sporvognene, der kæmper sig op ad de bakkede gader. Du kan også leje cykler, hvis du vil udforske byen på to hjul og se nogle af byens største seværdigheder som Chinatown, Union Square og broen Golden Gate Bridge, der siden 1937 været byen vartegn.

Vil du underholdes, er Fisherman’s Wharf stedet at tage til, hvor du også kan møde byens berømte søløver, og i Chinatown er oplevelsen så kinesisk, at du nemt glemmer, at du befinder dig midt i en amerikansk storby.

Vi har nedenfor samlet alle vores forskellige rejser, der går til San Francisco, og uanset om du er mest til kør-selv-ferie i bil, rundrejser med dansk rejseleder eller ferie i autocamper, så er der noget for enhver smag. Skulle du mod forventning ikke finde den rejsekombination, du altid har drømt om, så tøv endelig ikke med at hive fat i os, da vi selvfølgelig skræddersyer rejsen, så den passer lige til dig.

Rejser hvor du oplever San Francisco

Sorter her

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser til San Francisco her

Klik her og se alle rejser, som passer til dine ønsker

Glæd dig til de bedste oplevelser i San Francisco

Se mere

Inspiration til din ferie i USA