Firma – og grupperejser

Rejser til Seattle

Seattle er især kendt for sin “hovedrolle” i Tom Hanks-filmen Søvnløs i Seattle, og så var det også her, at tre universitetsvenner i 1971 åbnede den første kaffebar, der skulle gå hen og blive til verdens største kæde af kaffebarer, nemlig Starbucks. Så er der selvfølgelig også udsigtstårnet Space Needle, der har været byens vartegn siden Verdensudstillingen i 1962, og hvorfra du i klart vejr kan skimte de markante vulkaner Mount Rainier og Mount St. Helens.

Glæd dig også til byens store marked – Pike Place Market – der er en meget speciel oplevelse, ikke mindst på grund af de verdensberømte fiskehandlere, der underholder kunder og turister – og før man ved af det, skal man være klar til at gribe en fisk! Er du flyinteresseret, så besøg Future of Flight Aviation Center, og er musik din store passion, så læg vejen forbi byens moderne musikmuseum.

Vi har nedenfor samlet vores forskellige rejser, hvor du undervejs har fornøjelsen af at opleve Seattle – og uanset om du er mest til kør-selv-ferie i bil eller ferie i autocamper, så har vi sammensat nogle spændende ruter, der byder på helt særlige oplevelser. Skulle du mod forventning ikke finde den rejsekombination, du altid har drømt om, så tøv endelig ikke med at hive fat i os, da vi selvfølgelig skræddersyer rejsen, så den passer lige til dig.

Rejser hvor du oplever Seattle

Sorter her

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejserne til Seattle her her

Klik her og se alle rejser, som passer til dine ønsker

Glæd dig til de bedste oplevelser i Seattle

Se mere

Inspiration til din ferie i USA