Firma – og grupperejser

Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

STORBYFERIE I NEW YORK

6-dages rundrejse fra kr. 10.995

Oplev New York i selskab med en rejseleder bosiddende i New York, hvor sightseeing er mere end bare facts om seværdighederne. Maria-Leena har de sidste 10 år boet i New York, og vi nyder godt af hendes mange anekdoter og kendskab til byens områder og unikke steder.

Tiden i The Big Apple er den perfekte kombination af tid til egne oplevelser og oplevelser i selskab med rejselederen, hvor du kan glæde dig til at New York til fods, så du virkelig kan fornemme storbyens puls.

Vi starter med at koncentrere os om Midtown med de ikoniske bygninger som Rockefeller Center, FN-bygningen, Grand Central Station med Meyers Madmarked og den berømte Empire State Building. De følgende dage skal vi blandt andet besøge området ved 9/11 Memorial og en tur over den historiske bro Brooklyn Bridge, og der bliver selvfølgelig også tid til sammen at nyde en middag en af aftenerne.

Vi bor centralt på et 3-stjernet hotel med Times Square indenfor kort afstand og der er rig mulighed for at gå på egne eventyr og udforske byens mange muligheder og seværdigheder. Du kan blandt andet glæde dig til at gøre brug af de mange Hop On/Hop Off-busser, da vi har inkluderet en 24-timers billet i denne rejse, så du kan komme vidt omkring.

Vi slutter rejsen dejligt af med et besøg i Central Park, hvor newyorkerne ofte bruger deres weekend til at løbe en tur, cykle eller bare sidde og nyde den grønne oase.

13. april (PÅSKE), 11. maj (STORE BEDEDAG), 1. juni (PINSE), 19. oktober (EFTERÅRSFERIE)

Næste ledige afgange

07. sep. fra 11.495 kr.Bestil
19. okt. fra 11.995 kr.Bestil
16. nov. fra 10.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Du kommer i selskab med en rejseleder, der bor i New York og kender byen som sin egen bukselomme
 • 1 x velkomstmiddag på den ikoniske restaurant Bubba Gump
 • Byvandring i Trendy Brooklyn og Lower Manhattan med Financial District og 9/11 Memorial og det nye One World Trade Center
 • Overnatning i dobbeltværelse på det 3-stjernede hotel Courtyard New York Manhattan/Times Square West
 • 4 x morgenmad
 • 24-timers billet til Hop On/Hop Off bus på dag 3
 • Spændende byvandring i Midtown med blandt andet Rockefeller Centre og Empire State Building
 • Tur i Central Park - New Yorkernes grønne åndehul

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på centralt beliggende hotel
Tallerken

Måltider

 • 4 x morgenmad
 • 1 x aftensmad

Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway

Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd

Du får en billet til Hop On/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway

Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd

Du får en billet til Hop On/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

Mød din rejseleder

MARIA-LEENA KERR

Maria-Leena Kerr forelskede sig i New York for over 15 år siden og flyttede til byen i 2011. Her har hun brugt det sidste årti som selvstændig rejseleder, hvor hun har hjulpet tusinder gæster med at få den klassiske newyorker-oplevelse med et twist.

Læs mere om Maria-Leena

Mød din rejseleder

MARIA-LEENA KERR

Maria-Leena Kerr forelskede sig i New York for over 15 år siden og flyttede til byen i 2011. Her har hun brugt det sidste årti som selvstændig rejseleder, hvor hun har hjulpet tusinder gæster med at få den klassiske newyorker-oplevelse med et twist.

Læs mere om Maria-Leena

Dagsprogram

 • Times Square

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York, hvor vi i lufthavnen bliver modtaget af rejselederen.

  Vi kører til centrum af Manhattan, hvor vi skal bo de næste 4 nætter.

  Her den første aften kan du få en appetitvækker på de næste dages eventyr i New York, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse, der pirrer alle sanser. Vi går en tur op til Times Square og oplever det store lyshav og det leben, der er på pladsen.

  Rejselederen bor i New York og støder til i lufthavnen ved ankomst

  Courtyard New York Manhattan/Times Square West

  Læs om hotellet
 • Empire State Building

  Manhattan er for stor til, at vi kan opleve det hele på én dag, og i dag vil vi have fokus på Midtown.

  Her ligger interessante bygninger, der har skrevet sig ind i historien og fået ikon-status. Vi går fra hotellet til Rockefeller Centre. Komplekset var USA’s første, der både husede kontorer, forretninger og underholdningstilbud og repræsenterer med sin art déco-stil det bedste af 1930´ernes arkitektur. Centeret er opkaldt efter John D. Rockefeller, Jr., som udviklede området i perioden 1929-1940.

  I dag huser bygningerne bl.a. andet NBC’s hovedkvarter og Radio City Music Hall. Hvert år i december tændes USA’s højeste juletræ på Rockefeller Plaza, der om vinteren bliver omdannet til skøjtebane til stor fornøjelse for byens indbyggere. En af byens bedste udsigter får man fra toppen af GE-bygningen, der er en del af Rockefeller Centre.

  Vi fortsætter til fods til FN-bygningen ved East River. Bygningskomplekset stod færdigt i 1950 og har siden fungeret som De Forenede Nationers hovedkarter med diplomater fra 193 lande.

  Når det bliver frokosttid, går vi til Grand Central Terminal. På vejen til stationen kigger vi indenfor i Chrysler-bygningens smukke lobby og får fornemmelsen af, at tiden bliver skruet tilbage til 1930’ernes New York. Bygningen er opført i art déco-stil og er efter mange newyorkeres mening en af byens flotteste.

  I Grand Central Terminal ligger Claus Meyers madmarked – Great Northern Food Hall – som serverer nordisk inspireret mad til newyorkerne. Der vil være tid til at få stillet sulten “the american way”

  Det er som om, hele verden mødes her i Grand Central Terminal. Dagligt passerer da også mere end 750.000 mennesker gennem stationen, der har flere perroner end nogen anden togstation i verden.

  Vi forlader stationens hektiske univers og går 5-10 min. ad 42. Street til New York Public Library, som regnes for et af verdens fornemste biblioteker, og ud over at betjene 17 mio. lånere opbevarer biblioteket mange vigtige historiske dokumenter. Vi kigger indenfor i bibliotekets forunderlige verden, hører om dets historie og om, hvad der findes af berømte bøger og historiske landkort.

  Turens sidste stop gør vi ved Empire State Building. Denne ikoniske bygning var engang byens højeste bygning og med sin klassiske art déco-stil nem at få øje på i byens skyline. Bygningen har medvirket i over 100 film lige fra King Kong til Independence Day.

  Den fælles byvandring slutter her ved Empire State Building og det er op til den enkelte, hvordan resten af dagen skal forløbe. Man kan f.eks. vælge at tage elevatoren op til 102. etage, hvorfra der er den flotteste udsigt. Det kunne også være at gå retur til Times Square for at blive ”underholdt” eller gå på shopping ad 5th Avenue. Rejselederen vil naturligvis komme med gode råd og idéer.

  Dagens gåtur bliver på omtrent 6-8 km, og der vil være en del stop undervejs.

  Om aftenen mødes vi til fælles velkomstmiddag. Rejselederen møder os på hotellet, og sammen går vi til restauranten, der ligger et kvarters gang derfra.

  Rejselederen er med under byvandringen og igen ved middagen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Harlem

  Manhattan har utroligt meget at byde på og i dag er det muligt selv at planlægge sin dag.

  Dagen er på egen hånd og udstyret med den inkluderede billet til Hop On/Hop Off-busserne, er det muligt at se hele byen i ro og mag på toppen af dobbeltdækkerbusserne. De to rundstrækninger, der er inkluderet i billetten, dækker området helt nede fra Battery Park og op forbi Central Park til Harlem.

  Det er nemt og bekvemt at benytte busserne og man kan i løbet af dagen hoppe af og på ved de mange stop, så mange gange man har lyst. Blandt det mest populære stop er Times Square, Empire State Building, Soho, Central Park, Columbus Circle, Apollo Theater, China Town og One World Trade Center.

   Der er ingen rejselederservice denne dag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • 9/11 Memorial

  Dagen starter i Lower Manhattan og Financial District. Her ligger 9/11 Memorial, stedet hvor nogle af verdens største skyskrabere styrtede sammen ved terrorangrebet d. 11. september 2001. Hele verden så chokeret til på tv, da World Trade Center og symbolet på kapitalisme og handlekraft sank i grus. New York har rejst sig efter angrebet, men verdens vildeste by er ikke længere uovervindelig. Vores rejseleder fortæller om begivenhederne og også om det nye One World Trade Center, der er bygget.

  Brooklyn er den ultimative etniske oplevelse i New York med de ultraortodokse jøder. Her ses mænd med bredskyggede hatte og lange ørekrøller, og kvinder i kjoler, der var på mode for 50 år siden. De spiser kosher-mad, taler jiddisch og lever i store familier efter strenge regler. Jøderne vandrede i starten over Williamsburg Bridge for at undslippe slummen i Lower East Side, og dengang var Brooklyn en selvstændig bydel.

  Den er i dag del af New York, men tre gange større end Manhattan, og stedet har stadig sin egen rytme og atmosfære. Brooklyn er de seneste år blevet trendy, og der er bygget mange nye hoteller og luksuslejligheder i bydelen. Vi går hen over den ikoniske og historiske Brooklyn Bridge, hvor vi halvt ude på broen kan vende os rundt og nyde udsigten over Manhattans skyline.

  Efter frokost tager vi tilbage til Manhattan, hvor der er tid til at gå på egne eventyr.

  Et forslag kunne være en sejltur rundt om Manhattan. Sejladsen tager rundt om Frihedsgudinden, der for millioner af fattige europæere blev symbol på frihed og muligheder, og Ellis Island, der var USA’s mest travle immigrantstation frem til 1954. Næsten halvdelen af alle amerikanere kan spore deres familiehistorie til mindst én person, der gik gennem immigrantstationen på Ellis Island.

  Hvis man ønsker at gå tilbage til hotellet, kan man med fordel gå via bydelene Tribeca, Greenwich Village, og Chelsea Market, hvor man kan gå op på High Line. High Line er en række gamle togskinner, hævet over gadeplan, der nu er ombygget til rekreativt område med blomsterbede og bænke. Det kan anbefales at gå hele vejen fra starten i Chelsea Market og op til 34th Street. Herfra er der kun et kvarters gang hen til hotellet.

  Om aftenen arrangeres der fælles afskedsmiddag for dem der har lyst (for egen regning – rejselederen deltager ikke).

  Rejselederen er med under formiddagens byvandring.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Central Park

  Vi starter dagen med en tur til fods rundt i Central Park, der er newyorkernes grønne åndehul. Det er søndag, og den 351 hektar store park er lukket for trafik og indtages af joggere, rulleskøjteløbere, cyklister og motionister i alle aldre.

  For de kunstinteresserede vil det være en oplagt mulighed at besøge det verdensberømte kunstmuseum Metropolitan Museum of Art der er beliggende på 5th Avenue, cirka en halv times gang fra Columbus Circle gennem Central Park. Museet indeholder en overvældende mængde kunstgenstande fra hele verden og fra alle tidsperioder. Virkeligt et besøg værd. Er du til flere store museumsoplevelser, så er det også værd at lægge vejen forbi det naturhistoriske museum, der har et væld af udstillinger om verdens dyreliv både før og nu.

  Vi får lidt tid til de sidste indkøb, inden vi kører mod lufthavnen og flyver hjemad.

  Rejselederen er til rådighed hele dagen og følger med i lufthavnen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • 6 dage i New York har nået sin ende, og vi ankommer igen til Danmark.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
07. september
2022

6 dage

Maria-Leena Kerr

11.495 kr.

Billund
København

Se rejseplan
19. oktober
2022

6 dage

Maria-Leena Kerr

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
16. november
2022

6 dage

Maria-Leena Kerr

10.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

07. september 2022
6 dage

Maria-Leena Kerr
11.495kr.
Billund
København

19. oktober 2022
6 dage

Maria-Leena Kerr
11.995kr.
Billund
København

16. november 2022
6 dage

Maria-Leena Kerr
10.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning i dobbeltværelse på det 3-stjernede Courtyard New York Manhattan/Times Square West
 • 4 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag på den vaskeægte amerikaner-restaurant Bubba Gump Shrimp Co.
 • Al transport og udflugter jf. program
 • 24-timers billet til Hop On/Hop Off-bus på dag 3
 • Spændende byvandring i Midtown med blandt andet Rockefeller Centre og Empire State Building
 • Byvandring i trendy Brooklyn og Lower Manhattan med Financial District og 9/11 Memorial og det nye One World Trade Center
 • Gåtur i Central Park – newyorkernes grønne åndehul
 • Dansk rejseleder jf. program

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.495
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Tillæg ved afrejse fra Billund kr. 450

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Donaus perle – Budapest

  • Vi kender Budapest ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

4.695 kr.

Næste afgang

06. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

08. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i pragtfulde Prag

  • Vi kender Prag ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

4.295 kr.

Næste afgang

12. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

6.495 kr.

Næste afgang

08. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du kan rejse fra både Aalborg og København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

5.995 kr.

Næste afgang

26. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

5.995 kr.

Næste afgang

05. sep

Se rejsen
Istanbul
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

5.995 kr.

Næste afgang

20. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Wien & Bratislava

  • Du bor centralt i Wien i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en dejlig sejltur i katamaran til Bratislava
  • Du får mulighed for en ekstraudflugt til Den Spanske Rideskole og kaffe på en ægte Wienercafé

5-dages rundrejse

6.495 kr.

Næste afgang

04. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Dublin

  • Du bor centralt i Dublin i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en byvandring inkl. en frokost med Fish & Chips
  • Du oplever den irske folkesjæl helt tæt på til irsk aften

4-dages rundrejse

4.995 kr.

Næste afgang

08. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

6.495 kr.

Næste afgang

08. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du kan rejse fra både Aalborg og København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

5.995 kr.

Næste afgang

26. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

5.995 kr.

Næste afgang

05. sep

Se rejsen
Istanbul
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

5.995 kr.

Næste afgang

20. sep

Se rejsen

Når rejsen går til USA

Spændende artikler om USA

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke