Firma – og grupperejser

Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd – selvfølgelig med centralt beliggende hotel

STORBYFERIE I NEW YORK

6-dages rundrejse fra kr. 13995

Glæd dig til en rejse, som er den perfekte kombination af tid til egne oplevelser og oplevelser i selskab med rejselederen. Du kan også glæde dig til at udforske New York til fods, så du virkelig fornemmer storbyens puls.

Vi starter med at koncentrere os om Midtown med de ikoniske bygninger som Rockefeller Center, FN-bygningen, Grand Central Station og den berømte Empire State Building. De følgende dage skal vi blandt andet besøge området ved 9/11 Memorial og en tur over den historiske bro Brooklyn Bridge, og der bliver selvfølgelig også tid til sammen at nyde en middag en af aftenerne.

Under hele rejsen bor vi centralt på et 3-stjernet hotel med Times Square indenfor kort afstand, og der er rig mulighed for at gå på egne eventyr og udforske byens mange muligheder og seværdigheder. Du kan blandt andet glæde dig til at gøre brug af de mange Hop On/Hop Off-busser, da vi har inkluderet en 24-timers billet i denne rejse, så du kan komme vidt omkring.

Vi slutter rejsen dejligt af med et besøg i Central Park, hvor newyorkerne ofte bruger deres weekend til at løbe en tur, cykle eller bare sidde og nyde den grønne oase.

Næste ledige afgange

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Du kommer i selskab med en erfaren rejseleder
 • 1 x velkomstmiddag på den ikoniske restaurant Bubba Gump
 • Byvandring i Trendy Brooklyn og Lower Manhattan med Financial District og 9/11 Memorial og det nye One World Trade Center
 • Overnatning i dobbeltværelse på det 3-stjernede hotel Courtyard New York Manhattan/Times Square West
 • 4 x morgenmad
 • 24-timers billet til Hop On/Hop Off bus på dag 3
 • Spændende byvandring i Midtown med blandt andet Rockefeller Centre og Empire State Building
 • Tur i Central Park - New Yorkernes grønne åndehul

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Afrejse fra Billund, Aalborg og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på centralt beliggende hotel
Tallerken

Måltider

 • 4 x morgenmad
 • 1 x aftensmad

Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway

Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd

Vi har inkluderet billet til Hop On/Hop Off-bus, så du får mulighed for at opleve endnu flere af New Yorks seværdigheder

Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway

Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd

Vi har inkluderet billet til Hop On/Hop Off-bus, så du får mulighed for at opleve endnu flere af New Yorks seværdigheder

Dagsprogram

 • Times Square

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York. Fra lufthavnen kører vi til centrum af Manhattan, hvor vi skal bo de næste 4 nætter.

  Denne første aften kan du få en appetitvækker på de næste dages eventyr i New York, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse, der pirrer alle sanser. Vi går en tur op til Times Square og oplever det store lyshav og det leben, der er på pladsen.

  Courtyard New York Manhattan/Times Square West

  Læs om hotellet
 • Empire State Building

  Manhattan er for stor til, at vi kan opleve det hele på én dag, og i dag vil vi have fokus på Midtown.

  Her ligger interessante bygninger, der har skrevet sig ind i historien og fået ikon-status. Vi går fra hotellet til Rockefeller Centre. Komplekset var USA’s første, der både husede kontorer, forretninger og underholdningstilbud og repræsenterer med sin art déco-stil det bedste af 1930´ernes arkitektur. Centeret er opkaldt efter John D. Rockefeller, Jr., som udviklede området i perioden 1929-1940.

  I dag huser bygningerne bl.a. andet NBC’s hovedkvarter og Radio City Music Hall. Hvert år i december tændes USA’s højeste juletræ på Rockefeller Plaza, der om vinteren bliver omdannet til skøjtebane til stor fornøjelse for byens indbyggere. En af byens bedste udsigter får man fra toppen af GE-bygningen, der er en del af Rockefeller Centre.

  Vi fortsætter til fods til FN-bygningen ved East River. Bygningskomplekset stod færdigt i 1950 og har siden fungeret som De Forenede Nationers hovedkarter med diplomater fra 193 lande.

  Når det bliver frokosttid, går vi til Grand Central Terminal. På vejen til stationen kigger vi indenfor i Chrysler-bygningens smukke lobby og får fornemmelsen af, at tiden bliver skruet tilbage til 1930’ernes New York. Bygningen er opført i art déco-stil og er efter mange newyorkeres mening en af byens flotteste.

  Det er som om, hele verden mødes her i Grand Central Terminal. Dagligt passerer da også mere end 750.000 mennesker gennem stationen, der har flere perroner end nogen anden togstation i verden.

  Vi forlader stationens hektiske univers og går 5-10 min. ad 42. Street til New York Public Library, som regnes for et af verdens fornemste biblioteker, og ud over at betjene 17 mio. lånere opbevarer biblioteket mange vigtige historiske dokumenter. Vi kigger indenfor i bibliotekets forunderlige verden, hører om dets historie og om, hvad der findes af berømte bøger og historiske landkort.

  Turens sidste stop gør vi ved Empire State Building. Denne ikoniske bygning var engang byens højeste bygning og med sin klassiske art déco-stil nem at få øje på i byens skyline. Bygningen har medvirket i over 100 film lige fra King Kong til Independence Day.

  Den fælles byvandring slutter her ved Empire State Building og det er op til den enkelte, hvordan resten af dagen skal forløbe. Man kan f.eks. vælge at tage elevatoren op til 102. etage, hvorfra der er den flotteste udsigt. Det kunne også være at gå retur til Times Square for at blive ”underholdt” eller gå på shopping ad 5th Avenue. Rejselederen vil naturligvis komme med gode råd og idéer.

  Dagens gåtur bliver på omtrent 6-8 km, og der vil være en del stop undervejs.

  Om aftenen mødes vi til fælles velkomstmiddag. Vi går sammen til restauranten, der ligger cirka et kvarters gang fra hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Harlem

  Manhattan har utroligt meget at byde på, og i dag er det muligt selv at planlægge sin dag. Dagen er afsat til oplevelser på egen hånd, men det er også muligt at følge med rejselederen på en gåtur i byen eller få tips og tricks til den bedste shopping.

  Inkluderet i prisen er desuden billet til Hop On/Hop Off-busserne, og her er det muligt at se hele byen i ro og mag på toppen af dobbeltdækkerbusserne. De to rundstrækninger, der er inkluderet i billetten, dækker området helt nede fra Battery Park og op forbi Central Park til Harlem.

  Det er nemt og bekvemt at benytte busserne, og man kan i løbet af dagen hoppe af og på ved de mange stop, så mange gange man har lyst. Blandt det mest populære stop er Times Square, Empire State Building, Soho, Central Park, Columbus Circle, Apollo Theater, China Town og One World Trade Center.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • 9/11 Memorial

  Dagen starter i Lower Manhattan og Financial District. Her ligger 9/11 Memorial, stedet hvor nogle af verdens største skyskrabere styrtede sammen ved terrorangrebet d. 11. september 2001. Hele verden så chokeret til på tv, da World Trade Center og symbolet på kapitalisme og handlekraft sank i grus. New York har rejst sig efter angrebet, men verdens vildeste by er ikke længere uovervindelig. Vores rejseleder fortæller om begivenhederne og også om det nye One World Trade Center, der er bygget.

  Brooklyn er den ultimative etniske oplevelse i New York med de ultraortodokse jøder. Her ses mænd med bredskyggede hatte og lange ørekrøller, og kvinder i kjoler, der var på mode for 50 år siden. De spiser kosher-mad, taler jiddisch og lever i store familier efter strenge regler. Jøderne vandrede i starten over Williamsburg Bridge for at undslippe slummen i Lower East Side, og dengang var Brooklyn en selvstændig bydel.

  Den er i dag del af New York, men tre gange større end Manhattan, og stedet har stadig sin egen rytme og atmosfære. Brooklyn er de seneste år blevet trendy, og der er bygget mange nye hoteller og luksuslejligheder i bydelen. Vi går hen over den ikoniske og historiske Brooklyn Bridge, hvor vi halvt ude på broen kan vende os rundt og nyde udsigten over Manhattans skyline.

  Efter frokost tager vi tilbage til Manhattan, hvor der er tid til at gå på egne eventyr.

  Et forslag kunne være en sejltur rundt om Manhattan. Sejladsen tager rundt om Frihedsgudinden, der for millioner af fattige europæere blev symbol på frihed og muligheder, og Ellis Island, der var USA’s mest travle immigrantstation frem til 1954. Næsten halvdelen af alle amerikanere kan spore deres familiehistorie til mindst én person, der gik gennem immigrantstationen på Ellis Island.

  Hvis man ønsker at gå tilbage til hotellet, kan man med fordel gå via bydelene Tribeca, Greenwich Village, og Chelsea Market, hvor man kan gå op på High Line. High Line er en række gamle togskinner, hævet over gadeplan, der nu er ombygget til rekreativt område med blomsterbede og bænke. Det kan anbefales at gå hele vejen fra starten i Chelsea Market og op til 34th Street. Herfra er der kun et kvarters gang hen til hotellet.

  Om aftenen arrangeres der fælles afskedsmiddag for dem der har lyst (for egen regning).


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Central Park

  Vi starter dagen med en tur til fods rundt i Central Park, der er newyorkernes grønne åndehul. Den 351 hektar store park indtages af joggere, rulleskøjteløbere, cyklister og motionister i alle aldre.

  For de kunstinteresserede vil det være en oplagt mulighed at besøge det verdensberømte kunstmuseum Metropolitan Museum of Art der er beliggende på 5th Avenue, cirka en halv times gang fra Columbus Circle gennem Central Park. Museet indeholder en overvældende mængde kunstgenstande fra hele verden og fra alle tidsperioder. Virkeligt et besøg værd. Er du til flere store museumsoplevelser, så er det også værd at lægge vejen forbi det naturhistoriske museum, der har et væld af udstillinger om verdens dyreliv både før og nu.

  Vi får lidt tid til de sidste indkøb, inden vi kører mod lufthavnen og flyver hjemad.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • 6 dage i New York har nået sin ende, og vi ankommer igen til Danmark.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
27. september
2023

6 dage

Elena Plougmann

13995 kr.

Billund
København
Aalborg

UDSOLGT

Afgange

27. september 2023
6 dage

Elena Plougmann
13995kr.
Billund
København
Aalborg

UDSOLGT

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Fly t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning i dobbeltværelse på det 3-stjernede Courtyard New York Manhattan/Times Square West
 • 4 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag på den vaskeægte amerikaner-restaurant Bubba Gump Shrimp Co.
 • Al transport og udflugter jf. program
 • 24-timers billet til Hop On/Hop Off-bus på dag 3
 • Spændende byvandring i Midtown med blandt andet Rockefeller Centre og Empire State Building
 • Byvandring i trendy Brooklyn og Lower Manhattan med Financial District og 9/11 Memorial og det nye One World Trade Center
 • Gåtur i Central Park – newyorkernes grønne åndehul
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.995
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • ESTA: 21 $ (se mere under praktiske oplysninger)

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Canada i øst & vest

  • En sjældent udbudt rejse der er den ultimative kombination af Canada i øst og vest.
  • Vores erfarne rejseledere har stort kendskab og indblik i Canadas kultur og historie
  • Et omfangsrigt program med de største naturoplevelser og fransk-canadisk kultur

16-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Donaus perle – Budapest

  • Vi kender Budapest ud og ind, og har sendt gæster dertil i mere end 25 år
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

16. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Betagende Barcelona – Gaudí, kultur & tapas

  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • Du kommer på byvandring i den gotiske bydel i Barcelona med de største seværdigheder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

16. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

10. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Rom – den evige stad

  • Du får en perfekt kombination af spændende byvandringer og tid på egen hånd
  • Du kan flyve direkte fra både Billund og København
  • Rejsen giver et eksklusivt indblik i Rom takket være rejselederen, der kender de uopdagede perler

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

26. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

03. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i Wien & Bratislava

  • Du bor centralt i Wien i gåafstand til mange seværdigheder
  • Der venter en dejlig sejltur i katamaran til Bratislava
  • Du får mulighed for en ekstraudflugt til Den Spanske Rideskole og kaffe på en ægte Wienercafé

5-dages rundrejse

6895 kr.

Næste afgang

21. sep

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i swinging London

  • Direkte fly fra Billund og København
  • Du får en perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop on/Hop Off-bussen inkluderet i rejsens pris

5-dages rundrejse

6995 kr.

Næste afgang

16. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Lissabon – et portugisisk eventyr

  • Fly direkte fra København
  • Du er i trygge hænder med vores danske rejseleder
  • En skøn kombination af tid på egen hånd og fælles oplevelser

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

10. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

7995 kr.

Næste afgang

03. okt

Se rejsen

Når rejsen går til USA

Spændende artikler om USA