Firma – og grupperejser

En unik rejse, hvor du får et fantastisk indblik i koloni-historien

DE VESTINDISKE ØER

16-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 32995

Gæsternes vurdering

4,6 ud af 5

Vi danskere har et særligt forhold til De Vestindiske Øer, som Danmark i 1917 solgte til USA. Tag med på en rundrejse til De Vestindiske Øer, hvor det er en helt speciel oplevelse at gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie og mærke den tropiske brise eller stå dér, hvor Peter von Scholten gav slaverne deres frihed.

På denne rundrejse til De Vestindiske Øer kommer du til de tre hovedøer St. Thomas, St. John og St. Croix. Her bliver 250 års dansk kolonihistorie meget nærværende, da der er synlige spor i bybilledet og på forskellige plantager. Men rejsen byder også på caribisk atmosfære og tropiske naturoplevelser, og der er god tid til at nyde det solrige klima og de vidunderlige strande på denne rejse.

Rejselederen Anette Maman har naturligvis et stort kendskab til De Vestindiske Øer, og hendes smittende passion er med til at gøre rejsen til en uforglemmelig oplevelse. Derudover er vi en af de få, der tilbyder en rundrejse til De Vestindiske Øer, hvor rejselederen er med fra start til slut, og som bor på de samme hoteller som gæsterne.

Næste ledige afgange

06. feb. fra 33995 kr.Bestil
20. feb. fra 32995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du ser hovedøerne St. Thomas, St. John og St. Croix
 • Der venter en sejltur til nationalparken Buck Island
 • Du oplever USA’s østligste punkt ved Point Udall
 • Der er er god tid til at nyde strandene og til at snorkle og bade
 • Du besøger “Little La Grange” grundlagt af danske Carl Lawaetz
 • Der er en farverig, lokal gudstjeneste på programmet
 • Du får snorkleundervisning på smukke Turtle Beach
 • Der er spændende besøg ved Fort Christiansværn og Fort Frederik
 • Vores erfarne rejseleder Anette Maman viser dig den unikke kultur og historie på øerne
 • Du oplever byerne Charlotte Amalie og Christiansted
 • Du besøger eksotiske St. George Botaniske Have

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Fly – København – De Vestindiske Øer t/r inkl. måltider, drikkevarer, skatter og afgifter med KLM, Delta Airlines og Air France
 • Mulighed for afrejse fra København, Billund og Aalborg
En stor seng

Overnatning

 • 1 overnatning på lufthavnshotel i Atlanta
 • 6 overnatninger på Hotel Windward Passage i Charlotte Amalie, St. Thomas
 • 7 overnatninger på Hotel Holger Danske, Christiansted, St. Croix
Tallerken

Måltider

 • 14 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 1 x aftensmad

Danmarks længste og mest omfangsrige rundrejse til De Vestindiske Øer

Masser af spændende udflugter inkluderet

Vores erfarne rejseleder Anette Maman viser dig den unikke kultur og historie på øerne

Danmarks længste og mest omfangsrige rundrejse til De Vestindiske Øer

Masser af spændende udflugter inkluderet

Vores erfarne rejseleder Anette Maman viser dig den unikke kultur og historie på øerne


Mød din rejseleder

ANETTE MAMAN

Anette er en yderst erfaren rejseleder og hun glæder sig til hver eneste rejse! Ingen kan være i tvivl om, at for Anette er det en livsstil at være rejseleder.

Læs mere om Anette

Mød din rejseleder

ANETTE MAMAN

Anette er en yderst erfaren rejseleder og hun glæder sig til hver eneste rejse! Ingen kan være i tvivl om, at for Anette er det en livsstil at være rejseleder.

Læs mere om Anette

Dagsprogram

 • Udsigt over Atlanta

  Vi starter dagen med, at vi flyver fra Danmark mod Atlanta, hvor vi overnatter ved lufthavnen, inden vi fortsætter til De Vestindiske Øer næste formiddag.

 • Udsigt til Charlotte Amalie. Byen er opkaldt efter Dronning Charlotte Amalie af Danmark

  Vi lander i det caribiske paradis på St. Thomas og skal bo seks nætter på Hotel Windward Passage i Charlotte Amalie, der er den største by på De Vestindiske Øer. Charlotte Amalie var den første by, som Danmark grundlagde. Byen er opkaldt efter den tidligere danske dronning Charlotte Amalie, der var gift med Christian den 5.

  Sammen med rejselederen går vi på en orienterende byvandring i byen, og de mange danskklingende gadenavne er noget af det første, der falder i øjnene. Om aftenen spiser vi en hyggelig velkomstmiddag på hotellet i St. Thomas, så alle kan lære hinanden lidt bedre at kende.

  Hotel Windward Passage

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og velkomstmiddag
 • Fort Christian - i Charlotte Amalie er dansk kolonihistorie også synlig i arkitekturen

  I Charlotte Amalie er dansk kolonihistorie også synlig i arkitekturen, og det er Fort Christian et godt eksempel på. Overfor ligger Legislature Building, som oprindelig var en dansk kaserne, indtil USA købte øerne, der siden har heddet US Virgin Islands.

  Den danske kolonitid begyndte i 1672 i Charlotte Amalie, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her, kolonitiden endte, da Dannebrog blev strøget 31. marts 1917 efter salget af øerne til USA. Vi følger Kronprindsens Gade og Dronningens Gade til det røde Christiansfort. Fortet var i 250 år forsvarsstilling, men har også fungeret som fængsel, slavemarked, guvernørbolig og kirke.

  Vi passerer Frihedsparken (Emancipation Garden) og tager turen op ad den berømte trappe med de 99 trin – murstenene til trappen kom hertil fra Danmark som ballast. Herfra kan vi se Crown House, hvor kolonitidens nok mest berømte dansker, generalguvernør Peter von Scholten, boede. Vi kommer også forbi Government House, som oprindeligt blev bygget til den danske generalguvernør. Turen rundt i Charlotte Amalie slutter, hvis muligt, med et besøg i den jødiske synagoge i Crystalgade, der som traditionen byder, har sand på gulvet.

  Eftermiddagen er afsat til at man på egen hånd kan gå på oplevelse i byen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Magens Bay, St. Thomas

  Denne dag venter en rundtur på St. Thomas – en naturskøn og frodig ø med dejlige strande. Første stop på rundturen er den gamle danske kirkegård i Charlotte Amalie, hvor gravstenene fortæller en interessant historie helt tilbage til 1666. En stribe danske embedsmænd ligger begravet her sammen med bl.a. en dansk sømand, som kom ulykkeligt af dage på et af Fregatten Jyllands togter til De Vestindiske Øer.

  Vi tager dernæst op i højderne, og i løbet af dagen vil du blive præsenteret for de flotteste udsigter, f.eks. fra Crown Mountain, der med sine 473 m er det højeste punkt på St. Thomas, og her fra toppen kan man se både Det Caribiske Hav og Atlanterhavet, og hvordan de hvide sandstrande bugter sig i kanten af det azurblå hav. Vi nyder også udsigten fra Mountain Top, hvor vi får mulighed for at smage en Banana Daquiri, der efter sigende blev opfundet her.

  Et fascinerende syn venter ved udsigtspunktet ”Drakes Seat”, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her kigger vi ned over den vidunderlige kridhvide strand ved Magens Bay, som er turens næste mål, hvor der bliver tid til at slappe af, få lidt at spise og evt. tage en dukkert i det krystalklare caribiske hav.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Coki Beach er synonym med strandliv og snorkling

  Turen går til oplevelsescentret Coral World Ocean Park, hvor vi får et spændende indblik i havets og koralrevets forunderlige verden, som her i troperne er ekstra farverigt. Ved den dejlige Coki Beach bliver der tid til at nyde strandlivet, og hvis du er interesseret i at snorkle, er det stedet. Tilbage i Charlotte Amalie vil resten af dagen være afsat til oplevelser på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Snorkling på De Vestindiske Øer - her kommer du helt tæt på korallerne og de mange farverige fisk

  Vi sejler til St. John. Øen er den mindste af de tre øer, vi besøger på rejsen. En stor del af øen er udlagt som nationalpark. Da danskerne ankom til St. John, kom der hurtigt gang i sukkerproduktionen, og vi skal denne dag besøge en tidligere sukkerplantage.

  Vi starter rundturen på Annaberg Plantation, der i sin storhedstid var den største producent af sukker på St. John. Sukkerrørene blev dyrket på de stejle skråninger, og det er tankevækkende, at ikke mindre end 700 slaver var beskæftiget på markerne og i sukkermøllen. Selv om bygningerne nu er forvandlet til ruiner, giver de et godt indtryk af produktionen og livet på plantagen.

  I løbet af dagen oplever du også naturens frodighed og overdådighed, og der er ingen ende på de flotte udsigter, bl.a. til Coral Bay og Hurricane Hole. Vi holder en frokostpause undervejs, og rundturen på St. John slutter med et par timers ophold ved bounty-stranden Trunk Bay, som man ofte ser på top 10-listen over verdens bedste strande.

  Strandene er skønne på De Vestindiske Øer. Forestil dig, hvordan det er at snorkle i det krystalklare vand og komme tæt på farverige fisk og mange forskellige typer af koraller. Her ved Trunk Bay vil der være mulighed for at snorkle. Vi får demonstreret snorkle-udstyret og får information om revet. Rejselederen er i øvrigt habil til at snorkle, så du er i gode hænder. Det er gratis at låne snorkleudstyret. Senere på rejsen bliver der igen mulighed for at snorkle.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Find din egen paradisstrand på St. Thomas

  I dag er der mulighed for at opleve St. Thomas på egen hånd. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med idéer og muligheder.

  Du oplevede tidligere den underskønne Magens Bay, og måske har du lyst til at komme tilbage. På Magens Bay kan du nyde livet ved den 1,6 km lange vidunderlige sandstrand. Her er sjældent høje bølger, men kun krusninger på det azurblå vand.

  En anden mulighed er en tur til Water Island. Det tager kun omkring 10 minutter at sejle fra Crown Bay til øen, der er den mindste af de fire hovedøer, der udgør US Virgin Islands. Indbyggertallet er under 200, strandene er paradisiske, og den skønneste er uden tvivl Honeymoon Beach, der ligger i nærheden af, hvor færgen lægger til. Du kan udforske øen til fods eller i golfvogn, hvis du da ikke vil nyde livet i palmernes skygge.

  Du kan naturligvis også nyde en del af dagen i de skønne omgivelser på hotellet, der bl.a. har en hyggelig gårdhave, solterrasse og swimmingpool med ferskvand.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Carambola strand på St. Croix

  Vi tager afsked med Charlotte Amalie og flyver med vandflyver eller sejler med færge til St. Croix. Ud over en række interessante historiske oplevelser med relation til Danmark, venter der oplevelser i den skønne tropiske natur. Her på St. Croix bor vi på det hyggelige Hotel Holger Danske, der ligger lige ud til havnepromenaden og Det Caribiske Hav. Vi går en kort orienterende byvandring i Christiansted.

  Hotel Holger Danske, Christiansted

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Fort Christianværn, som er opført umiddelbart efter at Danmark købte St. Croix af Frankrig i 1733

  St. Croix var den sidste af de tre hovedøer, der blev en del af de danske besiddelser, og efter at have bygget et fort grundlagde danskerne byen Christiansted. Den dag i dag kan man tydeligt se den ”moderne” byplanlægning med snorlige gader og de karakteristiske hvælvinger, der sørger for et skyggefuldt fortov. Det var den danske guvernør, Frederik Moth, der havde store visioner og ambitioner på den danske kolonis vegne, og som er årsagen til, at ikke kun Christiansted, men hele øen den dag i dag er en spændende historiefortælling – og det får du et indtryk af på dagens byvandring i Christiansted.

  Vi går først til Fort Christiansværn, som blev opført umiddelbart efter, at Danmark havde købt St. Croix af Frankrig i 1733. Hele området ved havnen har mange levn fra kolonitiden, og vejerhuset og toldboden fortæller en interessant historie fra den periode, hvor den berømte trekanthandel med danske varer, slaver og sukker var på sit højeste. Vi studerer de danske gadenavne undervejs og kommer også forbi Government House i Kongensgade, som i mange år var rammen om Peter von Scholtens embedsførelse.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Frederikstad med Fort Frederik i forgrunden, hvor Peter von Scholten i 1848 gave slaverne deres frihed

  Vi begynder dagen i St. George Botaniske Have, der ligger i forbindelse med en gammel sukkerplantage, og hvor du bliver mødt af en overdådighed af tropiske planter, blomster og træer. Her i de tropiske omgivelser bliver mange af de stueplanter, vi kender fra vores breddegrader, meterhøje.

  Om eftermiddagen besøger vi Fort Frederik. Pladsen foran fortet er stedet, hvor Peter von Scholten i 1848 gav slaverne deres frihed, dog uden først at have fået tilladelse fra Danmark. Selve fortet er i dag museum.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Nationalparken på St. Croix beskytter et enestående koralrev med mange truede dyrearter.

  Dagens store oplevelse er en sejltur til Buck Island og til den ene af USA’s to ”undervandsnationalparker”. Nationalparken her på St. Croix beskytter et enestående koralrev med mange truede dyrearter. Ved den eventyrlige Turtle Beach får du instruktion i at snorkle.

  Efter instruktionen forlader vi den smukke strand og sejler ud på revet, hvor der venter snorkleoplevelser i særklasse, da du her kan komme i nærkontakt farvestrålende koraller og fisk. Instruktøren er med på sejlturen og guider, når der snorkles i mindre grupper. Vi sejler derefter videre til en ny fantastisk strand, hvor der bliver serveret frokost tilberedt på grill – og der er mulighed for at bade, inden der sættes kurs tilbage til Christiansted. Alt snorkleudstyr kan lånes om bord – og det er gratis.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Plantageboligen Little La Grange, hvor Carl Lawaets boede. I dag fortæller huset en interessant historie om en dansk families tilværelse i Caribien

  Idag tager vi på rundtur på St. Croix. Dagens oplevelser begynder på gården Little La Grange, hvor vi skal opleve et stykke caribisk danmarkshistorie. Carl Lawaetz udvandrede fra Danmark i 1890, og 10 år senere havde han råd til at bygge Little La Grange og stifte familie. Plantageboligen er indrettet med danske møbler og nips og står som om, ejerne lige er gået ud ad døren. Besøget på Little La Grange er en interessant fortælling om en dansk indvandrerfamilies tilværelse, og den fredfyldte tropiske have er en dejlig naturoplevelse.

  Turen tilbage til Christiansted går langs nordkysten og bl.a. forbi Salt River Bay, hvor Columbus gik i land i 1493.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Gudstjeneste i Caribien: Af og til kan man komme ud for, at menigheden istemmer en af de gamle danske salmer

  Det er søndag, og der er gudstjeneste i den tidligere danske kirke og dermed mulighed for at begynde dagen med en speciel oplevelse. Det er aldrig til at sige, hvordan gudstjenesten kommer til at forløbe. Af og til kan man komme ud for, at menigheden istemmer en af de gamle danske salmer, og men det kan også være, at menigheden bliver revet med af gospelsangens rytmer. Modsat vores danske gudstjeneste er improvisation ret almindelig her under tropiske himmelstrøg. Vi går også en tur til den danske kirkegård, der stadigt er aktiv.

  Resten af dagen er der tid til at gå på opdagelse i Christiansted på egen hånd.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Point Udall, der er USA's østligste punkt

  Helt ude på det østligste punkt af St. Croix har vi Point Udall, ikke bare St. Croix’ østligste punkt, men også USA’s! I danskertiden hed området “Et stykke Land”, og det er det eneste område på St. Croix, som ikke blev inddelt i lodder til plantager. Landskabet er helt anderledes, de fine og dyre huse ligger meget spredt og diskret, og vi når ud til den fine skulptur, som blev sat ved årtusindskiftet.

  Vi ser også en af USA’s store satelitter, én af de i alt 10 amerikanske paraboler anbragt fra Hawaii i Stillehavet til St. Croix i Det Caribiske Hav. Tilsammen hedder de The National Radio Astronomy Observatory’s Very Long Baseline Array, og sammen opnår de en billedopløsning, der ikke overgås af noget andet radioteleskop i verden!

  Turen tager ca. 2 timer, så der er mulighed for at nå tilbage og nyde resten af dagen i Christiansted på egen hånd, evt. nå de sidste indkøb eller den sidste badetur.

   


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Farvel til Christiansted og det caribiske eventyr

  Et dejligt caribisk eventyr er ved at være slut, og der er afrejse fra Christiansted.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Eventyret på De Vestindiske Øer får sin afslutning, og vi ankommer igen til Danmark.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
23. januar
2024

16 dage

Anette de Florie Maman

33995 kr.

Billund
København

UDSOLGT

06. februar
2024

16 dage

Anette de Florie Maman

33995 kr.

Aalborg
Billund
København

Se rejseplan
20. februar
2024

16 dage

Anette de Florie Maman

32995 kr.

Billund
København
Aalborg

FÅ PLADSER

Se rejseplan

Afgange

23. januar 2024
16 dage

Anette de Florie Maman
33995kr.
Billund
København

UDSOLGT

06. februar 2024
16 dage

Anette de Florie Maman
33995kr.
Aalborg
Billund
København

20. februar 2024
16 dage

Anette de Florie Maman
32995kr.
Billund
København
Aalborg

FÅ PLADSER

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Fly København – De Vestindiske Øer t/r inkl. måltider, drikkevarer, skatter og afgifter med KLM og Delta Airlines
 • 1 overnatning på lufthavnshotel i Atlanta
 • 6 overnatninger på Hotel Windward Passage i Charlotte Amalie, St. Thomas
 • 7 overnatninger på Hotel Holger Danske, Christiansted, St. Croix
 • 14 x morgenmad, 3 x frokost og 1 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Omfattende byrundture i Charlotte Amalie og Christiansted
 • Rundtur på St. Thomas med skøn natur og Magens Bay
 • Rundtur på St. John med besøg på gammel sukkerplantage
 • Besøg i Coral World Ocean Park
 • Snorkleudstyr og instruktion i at snorkle
 • Rundtur på St. Croix i Peter von Scholtens fodspor
 • Sejltur til Buck Island National Park
 • Udflugt til Point Udall – USA's østligste punkt
 • Vandflyver eller færge til St. Croix
 • Søndagsgudstjeneste
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 9.995
 • Drikkepenge til chauffør og lokalguide, beregn ca. 5 $ pr. dag pr. person
 • ESTA: 21 $ (se mere under praktiske oplysninger)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

09. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Jungleparadiset Borneo

  • Det er DK’s eneste rundrejse med overnatning i luksustelte på skildpaddeøen Libaran Island
  • Du bor på en lodge inde midt i regnskoven, hvor der venter flodsafari og besøg hos flodfolket
  • Det er et program med rigtig fin balance mellem dyre- og naturliv

12-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Malaysia – det ægte Asien

  • Du bliver bjergtaget af den fantastiske natur
  • Du oplever det ægte Asien og får et indblik i landets historie
  • Mange måltider og smagsoplevelser inkl. i rejsen

16 dage

Næste afgang

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

09. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Klassiske Mexico

  • Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!
  • Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba
  • Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

   

16-dages rundrejse

21995 kr.

Næste afgang

19. jan

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

09. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Malaysia – det ægte Asien

  • Du bliver bjergtaget af den fantastiske natur
  • Du oplever det ægte Asien og får et indblik i landets historie
  • Mange måltider og smagsoplevelser inkl. i rejsen

16 dage

Næste afgang

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

09. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Klassiske Mexico

  • Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!
  • Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba
  • Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

   

16-dages rundrejse

21995 kr.

Næste afgang

19. jan

Se rejsen

Når rejsen går til USA