Firma – og grupperejser

Vores ultimative USA-rejse

DEN STORE AMERIKA-REJSE

24 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 49995

Gæsternes vurdering

4,8 ud af 5

Vores absolutte USA-bestseller er Den store Amerika-rejse, fordi du oplever det allerbedste af USA på 24 dage. Rejsen kombinerer storbyer og natur, og rejsen inkluderer både østkysten og vestkysten og endda en afstikker til Canada, hvor du kommer til at stå ansigt til ansigt med et af verdens største vandfald, Niagara Falls.

Storbyerne ligger som perler på en snor – New York og Washington D.C. i øst og Los Angeles, Las Vegas og San Francisco i vest. Her oplever du de mest berømte seværdigheder – alt lige fra Frihedsgudinden og US Capitol til Golden Gate og The Strip.

Nationalparkerne sørger for naturoplevelserne, og dem er der rigtig mange af på denne rejse, hvor du kommer til Grand Canyon, Antelope Canyon, Bryce Canyon, Zion, Death Valley, Seqouia og Yosemite. Der vil både være grønne, røde og golde naturlandskaber undervejs samt nogle spektakulære udsigtspunkter.

Undervejs kommer du ind under huden på de mange forskellige amerikanere, der lever i verdens tredjestørste land. Mød bl.a. amish-folket, der lever i alt andet end en moderne verden, multikulturelle mennesker med forskellige nationaliteter og religioner i San Francisco, og de kendte millionærer i Beverly Hills. Læg hertil den amerikanske livsstil og imødekommenhed, der også bidrager til, at du kommer hjem med rigtig mange uforglemmelige oplevelser.

Næste ledige afgange

04. sep. fra 49995 kr.Bestil
02. okt. fra 49995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får USA´s historie ind under huden i Philadelphia
 • Du ser de største highlights i New York inkl. 9/11 museum og besøg på Ellis Island
 • Du kommer på sejlture både ved Niagara Falls og i New York
 • Der venter en spændende byrundtur blandt de mange monumenter i Washington D.C
 • Der er god tid til shopping og oplevelser på egen hånd i New York og Washington
 • Du får indsigt i amish-folkets levevis
 • Du ser Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada
 • Der venter besøg i US Capitol og Mount Vernon, George Washingtons smukke plantageejendom
 • Du får et rørende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig ved Gettysburg
 • Du får en spændende og indholdsrig rundrejse i det vestlige USA
 • Rejsen indeholder syv forskellige og flotte nationalparker
 • Du oplever storslåede Grand Canyon på tætteste hold
 • Du ser de imponerende redwood-træer i Sequia National Park
 • Der oplever kasinobyen Las Vegas
 • Du får en hel dag i San Francisco med den smukke beliggenhed
 • Der er besøg i den danske koloniby Solvang
 • Du oplever de smukke klippeformationer i Antelope Canyon

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • Morgenmad alle dage

Vi garanterer en livsoplevelse på denne rejse, der er den ultimative kombination af USA i øst og vest

Omfangsrigt udflugtsprogram med blandt andet sejlads ved både Niagara Falls og ved Frihedsgudinden og Ellis Island i New York

Vi har inkluderet unikke oplevelser og besøger syv forskellige nationalparker i det vestlige USA

Vi garanterer en livsoplevelse på denne rejse, der er den ultimative kombination af USA i øst og vest

Omfangsrigt udflugtsprogram med blandt andet sejlads ved både Niagara Falls og ved Frihedsgudinden og Ellis Island i New York

Vi har inkluderet unikke oplevelser og besøger syv forskellige nationalparker i det vestlige USA

Dagsprogram

 • Udsigt over Philadelphia

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York. Fra lufthavnen kører vi mod Philadelphia, hvor vi overnatter.

  Hampton Inn Philadelphia Center City-Convention Center

  Læs om hotellet
 • Independence Hall bliver betegnet som selve fødestedet for USA

  Philadelphia bliver kaldt Amerikas fødested pga. byens store betydning for tilblivelsen af USA. På dagens byvandring bliver du klogere på byens historie og dens betydning gennem tiden.

  Dagen begynder med et besøg ved Independence National Historic Park. Dette fredede område er forbundet med den amerikanske revolution og nationens grundlæggelse, og Independence Hall bliver betegnet som selve fødestedet for USA. Det var her, de stiftende fædre debatterede og underskrev både uafhængighedserklæringen og den amerikanske forfatning, og vi får her et enestående indblik i og forståelse for nationens oprindelse og de principper, som den er bygget på.
  Nabobygningen, Congress Hall, er hjem for USA´s kongres fra 1790-1800. Vi kigger indenfor, inden vi går det korte stykke over til Liberty Bell Center – symbolet på amerikansk uafhængighed.
  Her udforsker vi den fascinerende udstilling om Liberty Bells historie og betydning og får naturligvis set selve den ikoniske, revnede klokke.

  Til frokost besøger vi det travle Reading Terminal Market. Denne historiske madhal er et kulinarisk skatkammer, der tilbyder en bred vifte af delikate udvalg, der kan tilfredsstille selv den fineste gane – prøv f.eks. en klassisk Philly cheesesteak.

  Eftermiddagen byder på flere oplevelser i byens spændende kvarterer, hvor rejselederen vil vise rundt, inden vi sidst på eftermiddagen er retur på hotellet.

  Philadelphia har mange gode restauranter, og om aftenen er der mulighed for at udforske byens hyggelige områder og spisesteder på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • MOUNT VERNON, DER TILHØRTE USA’S FØRSTE PRÆSIDENT GEORGE WASHINGTON

  Fra Philadelphia går rejsen sydvestover mod USA’s hovedstad Washington. Her besøger vi plantageejendommen Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington. Huset var oprindeligt et lille gårdhus ejet af Washingtons far, men efter sønnen overtog huset, sørgede han for over de næste 45 år at få udbygget og restaureret bygningen til den prægtige ejendom, den er i dag. Hovedbygningen har hele 21 værelser, og på området finder man kolonistilshuse og smukke haver, som man frit kan vandre rundt i.

  Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i caféen ved Mount Vernon, hvorefter dagens program fortsætter med en spændende sightseeing i magtens centrum. Her ser du mange af de bygninger og monumenter, som du sikkert allerede kender fra fjernsynets nyhedsudsendelser – præsidentens bolig og arbejdsplads, Det Hvide Hus og Washington-monumentet. Du kommer også til Arlington-kirkegården, hvor mange betydningsfulde personer ligger begravet, bl.a. de tre Kennedy-brødre. Her står også flere hundredetusinde kridhvide gravsten over faldne amerikanske soldater.

  Melrose Georgetown Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Kongresbygningen US Capitol, der fungerer som sæde for den amerikanske kongres

  Dagen starter med et besøg i den imponerende kongresbygning US Capitol. Stedet fungerer både som sæde for den amerikanske kongres og er samtidig et imponerende stykke arkitektur, der også kan fremvise en flot kunstsamling. NB – vi tager forbehold for US Capitols sikkerhedsregler, der med dags varsel kan gøre, at et evt. besøg må aflyses.

  Resten af dagen er afsat til at udforske byen på egen hånd. I Washington D.C. ligger nogle af USA’s mest prestigefyldte museer, og der er gratis adgang til de mange af slagsen, der hører under The Smithsonian Institution. Særligt Museum of Natural History, Air- and Space Museum og The Newseum er populære, og er man interesseret i agentfilm, historier og myter om spionage og opfindsomme gadgets, bør man besøge The Spy Museum.

  Er du til shopping, kan du med fordel besøge den charmerende bydel Georgetown, som byder på flere hyggelige caféer og designbutikker.

  For dem der gerne vil gå en tur med rejselederen, er dette også muligt. Der vil være tale om en gåtur på 5-6 km fra Capitol-bygningen, langs The National Mall med de mange museer til Washington Monumentet for til slut at ende ved ikoniske Lincoln Memorial.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • UDSIGTEN FRA LITTLE ROUNDTOP I GETTYSBURG, HVOR DET STORE SLAG STOD UNDER DEN AMERIKANSKE BORGERKRIG

  Vi forlader hovedstaden og kører nordpå til det historiske mindesmærke ved Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig 1.-3. juli 1863. Det var et af de mest blodige slag med ca. 50.000 døde, sårede og savnede, og slaget blev et afgørende vendepunkt for borgerkrigen, da Nordstatshæren under general George G. Meade besejrede Sydstatstropperne ledet af general Robert E. Lee. Det var også her, at præsident Abraham Lincoln senere holdt sin berømte Gettysburg-tale, der mindedes de faldne soldater.

  Vores besøg inkluderer adgang til besøgscenteret og til museet, hvor du finder 11 spændende udstillinger. Du kan ligeledes se landets største oliemaleri ”Gettysburg Cyclorama”, som forestiller Pickett’s angreb på tredjedagen af det store slag ved Gettysburg. Maleriet er af den franske kunstner Paul Philippoteaux, og det er på imponerende vis med til at levendegøre slaget, når man står foran det panoramiske billede, der med sin cylindriske form sikrer et 360˚ udsyn. Der bliver også tid til at udforske selve slagmarken, hvor man finder mange monumenter over de faldne soldater fra begge hære.

  I staten Pennsylvania er det også muligt at stifte bekendtskab med amish-folket, som af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner. De lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund, og eftersom en typisk amish-familie tæller 6-8 børn, er det en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper i USA.

  I området omkring byen Lancaster er der flere amish-landsbyer og stor sandsynlighed for, at vi på landevejen møder de karakteristiske sorte hestetrukne køretøjer med kaleche.
  Dagen ender i Williamsport, hvor vi overnatter.

  Holiday Inn Express Williamsport

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • NIAGARA FALLS, SOM FAKTISK BESTÅR AF TRE VANDFALD: AMERICAN FALLS, HORSESHOE FALLS OG DET NOGET MINDRE BRIDAL VEIL FALLS

  I dag går rejsen videre nordpå gennem staten New York. Vi krydser grænsen ved frokosttid og kører ind til byen Niagara Falls på den canadiske side af vandfaldene, hvorfra man får den smukkeste udsigt. Vandfaldet er et af verdens største og består faktisk samlet set af tre vandfald – Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls.

  Dagens store oplevelse er en sejltur på Niagara-floden, hvor du kommer til at befinde dig ansigt til ansigt med de kolossale vandmasser, når mere end 2000 liter vand i sekundet kastes ud over bjergsiden fra 50 meters højde. Et mildt sagt ærefrygtindgydende syn – og ikke mindst en oplevelse for øregangene med de enorme vandmassers brølen.
  Bemærk, at vi i vintersæsonen, eller hvis sejladser er aflyst, i stedet deltager i ”Journey behind the falls”, hvor man via et observationsdæk ligeledes kommer helt tæt på vandfaldene.

  Ved aftenstid ledsager rejselederen gerne dem, der til fods vil ned og se vandfaldene badet i flot lys.

  Radisson Hotel & Suites Fallsview

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det naturskønne område omkring Watkins Glen

  I dag har vi en længere tur foran os, da vi skal køre de ca. 650 km. fra Niagara Falls til New York City. Vi kører derfor en smule tidligere end de øvrige dage. Køreturen bringer os igennem staten New York, og vi gør stop ved det naturskønne område Watkins Glen, hvor der er afsat tid til vinsmagning med mulighed for at købe lidt frokost.

  Vi ankommer til New York City om aftenen, og har du lyst, kan du gå med rejselederen en tur ned til Times Square, der er berømt for sine mange lysreklamer.

  Holiday Inn Express Manhattan Midtown West

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Manhattan, New York

  New York bliver kaldt The Big Apple og ”byen, der aldrig sover”. Her sker altid noget, og vi starter dagen med to timers sightseeing (i bus). Her kommer vi forbi mange af byens ikoniske bygninger og vartegn og får historierne, som knytter sig til.

  Turen ender ved 9/11 Memorial på Lower Manhattan, hvor World Trade Center styrtede sammen ved terrorangrebet d. 11. september 2001. Hele verden så chokeret til på tv, da bygningerne sank i grus, og mange indbyggere havde familiemedlemmer, bekendte eller kollegaer der omkom. Begivenheden har i mange år været et traume for den enkelte, men også et hårdt slag for USA, der altid har set sig som en urørlig supermagt. For at ære ofrene og deres efterladte åbnede man på 10-året for angrebet mindesmærket 9/11 Memorial. Her symboliserer to reflection pools de to tårne, og langs kanten er skrevet navnene på de 2.983 omkomne, inddelt efter hvor de befandt sig. Vi går en runde omkring de smukke bassiner, inden vi går indenfor på det tilhørende museum. Museet åbnede i 2014 og fortæller hele historien om selve angrebet, samt om de mange mennesker der gjorde alt for at redde andre menneskers liv den dag.

  Efter en bevægende oplevelse, skal vi efter frokost ud at sejle, når vi går om bord på Statue City Cruises, der sejler os ud til Frihedsgudinden. Her nyder vi det smukke syn af statuen fra skibet og fortsætter sejladsen til Ellis Island, hvor vi går i land. Ellis Island ligger ved indsejlingen til New York, og det var her, mere end 12 millioner indvandrere ankom, fra blandt andet Europa, og ligeledes her det blev afgjort, om de blev erklæret egnede til at komme ind i USA. Det er en interessant og spændende, men også barsk historie.

  Efter nogle timer på Ellis Island sejler vi retur mod The Battery. Herfra er dagen fri til at udforske byens mange kvarterer på egen hånd. Metroen er billig og let at benytte, og rejselederen følges gerne med dem, der vil retur til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Brooklyn Bridge, New York

  New York har mange spændende og meget forskelligartede oplevelser at tilbyde, og denne dag er derfor fri til at opleve byen på egen hånd. Måske du vil udforske nogle af de berømte kvarterer, såsom Chinatown og Little Italy, eller måske du vil gå over den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn.

  Er du til shopping, finder du noget af verdens bedste (og dyreste) af slagsen på 5th Avenue, der ligger på Upper East Side. Det er også på Upper East Side, du finder Museum Mile, der bl.a. tæller de internationalt anerkendte museer Guggenheim og MoMA. På den modsatte side, på Upper West Side, ligger det verdensberømte naturhistoriske museum, hvor du kan gå på opdagelse blandt dinosaurskeletter og livagtige udstillinger.

  Det er også muligt at følge med rejselederen på en byvandring med fokus på Midtown. Her ligger interessante bygninger, der har skrevet sig ind i historien og fået ikon-status. Vi går fra hotellet til Rockefeller Centre, som var USA’s første bygningskompleks, der både husede kontorer, forretninger og underholdningstilbud, og som med sin art déco-stil repræsenterer det bedste af 1930´ernes arkitektur. Centeret er opkaldt efter John D. Rockefeller Jr., som udviklede området i perioden 1929-1940.

  I dag huser bygningerne bl.a. andet NBC’s hovedkvarter og Radio City Music Hall. Hvert år i december tændes USA’s højeste juletræ på Rockefeller Plaza, der om vinteren bliver omdannet til skøjtebane til stor fornøjelse for byens indbyggere. En af byens bedste udsigter får man fra toppen af GE-bygningen, der er en del af Rockefeller Centre.

  Turen fortsætter til fods til FN-bygningen ved East River. Bygningskomplekset stod færdigt i 1950 og har siden fungeret som De Forenede Nationers hovedkvarter med diplomater fra 193 lande.

  Når det bliver frokosttid, går vi til Grand Central Terminal. På vejen til stationen kigger vi indenfor i Chrysler-bygningens smukke lobby og får fornemmelsen af, at tiden bliver skruet tilbage til 1930’ernes New York. Bygningen er opført i art déco-stil og er efter mange newyorkeres mening en af byens flotteste.

  Det er som om, hele verden mødes her i Grand Central Terminal. Dagligt passerer da også mere end 750.000 mennesker gennem stationen, der har flere perroner end nogen anden togstation i verden.

  Vi forlader stationens hektiske univers og går 5-10 min. ad 42. Street til New York Public Library, som regnes for et af verdens fornemste biblioteker, og ud over at betjene 17 mio. lånere opbevarer biblioteket mange vigtige historiske dokumenter. Vi kigger indenfor i bibliotekets forunderlige verden, hører om dets historie og om, hvad der findes af berømte bøger og historiske landkort her.

  Turens sidste stop gør vi ved Empire State Building. Denne ikoniske bygning var engang byens højeste, og med sin klassiske art déco-stil nem at få øje på i byens skyline. Bygningen har medvirket i over 100 film lige fra King Kong til Independence Day. Byvandringen slutter her, og det er op til den enkelte, hvordan resten af dagen skal forløbe. Du kan f.eks. vælge at tage elevatoren op til Empire State Buildings 102. etage, hvorfra der er den flotteste udsigt over byen. Du kan også spadsere retur til Times Square for at blive ”underholdt” eller gå på shopping ad 5th Avenue. Rejselederen vil naturligvis hjælpe med at komme med gode råd og idéer. Dagens gåtur bliver på omtrent 6-8 km, og der vil være en del stop undervejs.

  Musicals er uløseligt forbundet med New York, og denne aften er en god mulighed for selv at se et af de utallige shows. De største teatre ligger på den berømte Broadway, og flere af forestillingerne har spillet rigtig mange år. Ønsker du at se en helt bestemt musical, kan du med fordel købe billet hjemmefra på teatrenes egne hjemmesider, da du ellers godt kan risikere, at alt er udsolgt. Ønsker du blot at opleve stemningen uden et ønske omkring en bestemt forestilling, kan du med fordel besøge billetkiosken TKTS på Times Square eller oppe ved Lincoln Center. Begge steder sælger rabatterede billetter til forestillinger, der spiller samme dag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Solopgang i Los Angeles

  Tiden er inde til at tage afsked med New York og flyve videre til Californien på vestkysten. Rejselederen følger med til lufthavnen, og deltagerne rejser på egen hånd til Los Angeles.

  I lufthavnen i Los Angeles bliver du modtaget af vores rejseleder, der skal være vores guide på den resterende del af rejsen. Vi kører til vores hotel, som ligger i nærheden af Palm Springs for at få det bedste udgangspunkt for morgendagens oplevelser.

  I 1930’erne var Palm Springs blot en lille ørkenby som alle andre, men så fik Hollywood-stjernerne kig på byen, hvor solen skinner og himlen er blå 330 dage om året.

  Holiday Inn Express Palm Desert

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Joshua Tree National Park med et unikt ørkenlandskab og granitklipper

  Om morgenen sætter vi kursen mod Joshua Tree National Park. Parken er kendt for sit unikke ørkenlandskab med store granitklipper og det karakteristiske Joshua-træ, som er drysset ud i landskabet, og som parken er opkaldt efter. Vi tilbringer noget tid i parken, som hvert år tiltrækker naturelskere, vandrere og klatrere fra hele verden, inden vi kører videre mod Lake Havasu, hvor vi strækker benene ved kopien af London Bridge.

  Vi overnatter i Kingman, som ligger på et autentisk stykke af Route 66. Byen emmer af nostalgi, og man kan næsten få det indtryk, at livet her har stået stille, siden den gamle færdselsåre mistede sin betydning.

  Hampton Inn & Suites Kingman

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det spektakulære landskab i Grand Canyon

  Dagens højdepunkt er kløften Grand Canyon, som er en uforglemmelig oplevelse! Den spektakulære kløft er 440 km lang, 1,6 km dyb og går gennem staterne Utah, Arizona og Nevada.

  Farvespillet i kløften er mindst lige så imponerende som størrelsen, og at se Grand Canyon fra luften er en helt speciel oplevelse. Den farverige og vidtstrakte kløft er et imponerende syn, og du har mulighed for at tilkøbe en kort flyvetur (25 – 30 min.), som tager dig til de mest spektakulære områder (beskrivelsen er af denne tilkøbsudflugt er lige på trapperne).

  Farvespillet over Grand Canyon i forbindelse med solopgang og solnedgang er exceptionelt, og hvis du får mulighed for det, må du endelig ikke snyde dig selv for dén oplevelse.

  Canyon Plaza Resort Grand Canyon

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Desert Viiew med storslået udsigt over Grand Canyon

  Vi tager et sidste kig på Grand Canyon, inden vi bevæger os østpå ud af parken og gør et stop ved udsigtspunktet Desert View. Herfra er der en storslået udsigt over Grand Canyon, hvor den slår et knæk, og man ser tydeligt Coloradofloden langt nede og langt ude i horisonten, hvor den løber ind i Painted Desert i indianerreservatet. Udsigtstårnet ved Desert View er bygget i 1932 og er i øvrigt en rekonstruktion af de tårne, som pueblo-indianerne byggede i området. Fra toppen af tårnet får man en af nationalparkens bedste udsigter, og i souvenirshoppen i underetagen er det let at blive fristet af krukker, smykker og vævede ting, som navajo-indianerne har kreeret.

  Vi fortsætter til Antelope Canyon i det nordlige Arizona. Her har vandets konstante strøm udhugget de glatte, kurvede vægge i sandstenen og formet de mest fantastiske formationer, som bølger langs væggene i den smalle kløft i forskellige farvenuancer. Det er en uforglemmelig oplevelse at gå gennem kløften, når lyset filtreres gennem de smalle sprækker og skaber et magisk spil af skygger og kontraster på de næsten skulpturelle klippevægge.

  Dagens sidste stop er hvor Colorado River snor sig i en hesteskoformet bue på næsten 270 grader omkring en klippeskråning. Vi nyder den imponerende panoramaudsigt over det dramatiske landskab, inden vi fortsætter til vores hotel i Page, ikke langt fra den menneskeskabte sø Lake Powell.

  La Quinta Inn & Suites by Wyndham Page at Lake Powell

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Solopgang og farvespil i Bryce Canyon

  Der køres til Bryce i det sydlige Utah. Resten af dagen koncentrerer sig om naturoplevelserne i Bryce Canyon National Park, hvor klippesøjler i de mest særprægede formationer – de såkaldte ”hoodoos” – strækker sig mod himlen. Det specielle landskab er opstået ved erosion, og det overraskende farvespil spænder fra rødt og orange til hvidt. Landskabet opleves bedst fra nationalparkens udsigtspunkter – Bryce Point, Inspiration Point og Sunset Point er et par af mulighederne, og vi har god tid, da vi overnatter tæt på indgangen til Bryce National Park.

  Bryce View Lodge

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Zion National Park fra udsigtspunktet Angels landing

  Rejsen går videre til endnu flere naturoplevelser – denne gang i Zion National Park, hvor Virgin River i løbet af de sidste mange millioner år har skåret sig ned i landskabet. Det var mormoner og metodister, der først opdagede landskabet i 1850’erne, og det afspejler sig i de stednavne, de valgte. Her er lokaliteter som Angels Landing og Cathedral Mountain og monolitter opkaldt efter patriarkerne Abraham, Isak og Jacob i Det Gamle Testamente.

  Efter et kig i parken fortsætter vi til spillebyen Las Vegas – byen der aldrig sover. På vejen til hotellet kommer vi forbi Fremont Street og ser den gamle del af Las Vegas. Modsat i dag, var det i 1940’erne og 50’erne var det kasinoerne langs Fremont Street, der var omdrejningspunktet i Las Vegas, og her ser vi en række af de klassiske kasinoer. Gadekrydset midt på Fremont Street er i dag en slags overbygget gågade, og i loftet kan man på en kæmpemæssig storskærm se det mest fantastiske lys- og lydshow, og effekten forstærkes af, at de omkringliggende kasinoer bliver “mørklagt”, inden showet begynder. På hovedgaden The Strip kan du se nogle af de berømte kasinoer og hoteller. Ved Bellagio kan du f.eks. opleve verdens største springvandsshow, og ved Mirage er en vulkan i udbrud – kreativitet er bestemt ikke en mangelvare i Las Vegas!

  Excalibur Hotel & Casino

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Hoover Dam, der ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona.

  Om formiddagen kører vi mod sydvest til Hoover Dam, der ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona. Dæmningen er 221 m høj og 379 m lang, og opsamler vand fra Coloradofloden til Lake Mead, der er en af verdens største kunstige søer. Det er en storslået konstruktion, som blev bygget i årene 1931-36 med over 100 tabte menneskeliv, og som er navngivet efter præsident Herbert Hoover. I dag producerer de 17 store vandkraftgeneratorer strøm til Nevada, Arizona og det sydlige Californien.

  Tilbage i Las Vegas har du resten af dagen på egen hånd. Er du interesseret i at shoppe, har Las Vegas alt fra eksklusive shoppingcentre langs the Strip til outlet-butikker med mærkevarer til spotpriser, og bussen stopper ved en af de store outlet-butikker. Du kan tage en tur ned ad The Strip og opleve alt fra Eiffeltårnet til rutsjebanen i New York-bydelen og en sejltur i gondol i Venedig. En gåtur langs The Strip er meget underholdende, da de store kasinoer har spektakulære shows ude på gaden for at lokke kunder til. Selv om du ikke har planer om at spille din formue væk, er det helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer – og man tror næppe sine egne øjne! Hvis du har lyst, kan du jo prøve kræfter med BlackJack eller Rouletten. Selv om Las Vegas primært er en spilleby, er der også et par interessante museer, bl.a. The Neon Museum, hvor byens gigantiske neonskilte ender deres dage.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Death Valley, som er USA's varmeste og laveste sted

  Vi forlader Las Vegas og kører mod Death Valley, som er den varmeste, tørreste og lavest beliggende nationalpark i USA. Ja, “dødens dal” er faktisk det varmeste sted i hele USA med temperaturer, der om sommeren nemt når op på 55 grader. Også landskabet går til ekstremer. Her finder man det laveste punkt i USA, Badwater Basin, der ligger 86 m under havets overflade. Mange stednavne inkluderer ord som ligkiste, helvede, djævel og begravelse, og det siger lidt om det barske landskab, som vi kommer til at opleve på den fascinerende køretur gennem Death Valley.

  Vi fortsætter til Bakersfield, som blev grundlagt som guldgraverby i 1851, og her overnatter vi denne dag.

  Bemærk venligst!
  Det sker, at temperaturerne i Death Valley bliver så høje, eller at vejforholdene grundet vejret bliver så dårlige i parken, at vi ikke kan køre igennem parken. Skulle det ske, vil vi i stedet forsøge at arrangere et besøg i Red Rock Canyon vest for Las Vegas.

  Four Points by Sheraton Bakersfield

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Et glimt af verdens største træer i Sequoia National Park

  I dag skal vi tilbringe dagen i selskab med nogle af verdens højeste træer i den smukke Sequoia National Park. Parken er den næstældste nationalpark i USA efter Yellowstone og blev etableret i 1890. Sequoia er mest kendt for sine store mammuttræer, som er nogle af de højeste i verden – her i blandt træet General Sherman, som er verdens største kendte træ i omkreds.

  Vi kører ind i parkens nordlige del og får undervejs rig mulighed for at lære mere om træerne og høre om deres historie. Hvis tiden tillader det, går vi en tur på Congress Trail, der starter ved General Sherman, inden vi kører vestpå ud af parken til Fresno, hvor vi overnatter.

  La Quinta Inn by Wyndham Fresno Yosemite

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Golden Gate Yosemite National Park med solopgang

  Glæd dig til storslåede naturoplevelser i USA’s mest populære og absolut en af de smukkeste nationalparker! Naturen er helt overvældende og med monumentale klipper og uforglemmelige udsigtspunkter – og om foråret, når smeltevandet fra Sierra Nevadabjergene giver vandfaldene kraft, bliver sceneriet om muligt endnu flottere. Dyrelivet er også et kapitel for sig, og selv om bjørne kan være meget sky, er det ikke usædvanligt, at de dukker op i vejkanten.

  Efter nogle timer i parken kører vi vestpå til den charmerende storby San Francisco med den smukke beliggenhed ved Stillehavet.

  Vi ankommer først på aftenen og overnatter her de næste to dage.

  Holiday Inn Express Hotel & Suites Fisherman's Wharf

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • FISHERMAN´S WHARF BYDER PÅ UDSIGT TIL GOLDEN GATE BRIDGE OG EN SØLØVE-KOLONI

  På formiddagens sightseeingtur ser du nogle af storbyens seværdigheder, som f.eks. Fisherman’s Wharf, Union Square og den berømte Golden Gate, der siden 1937 har været byens vartegn, og du ser den fra mange forskellige vinkler – og hvis vejret tillader det, går vi også en tur hen over broen.

  Eftermiddagen er fri til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. En mulighed kunne være en tur til fængselsøen Alcatraz, som tidligere var et af verdens bedst bevogtede fængsler. Fængslet lukkede i 1963 og er efterfølgende blevet en stor turistattraktion. Det skyldes ikke mindst, at det er tidligere fanger, der fortæller på rundturen, hvor du bl.a. bliver udstyret med en audioguide.
  Husk at bestille billetter til Alcatraz i god tid hjemmefra, da der i perioder bliver hurtigt udsolgt (billetterne kan købes 3 måneder inden besøget på www.alcatrazcruises.com).


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Landskabet langs den californiske kyst er enestående

  Vi tager afsked med San Francisco og kører sydpå til Monterey. Det var her i Monterey, at forfatteren John Steinbeck fandt inspiration til en række af sine romaner, f.eks. ”Et mægtigt gilde”, hvor gaden Cannery Row spiller en vigtig rolle.

  Næste oplevelse bliver køreturen på 17-Mile Drive, der slynger sig igennem millionærernes paradis på den sydligste del af Montereyhalvøen, og hvor der naturligvis er tid til flere fotostop.

  Vi fortsætter ind i landet ad hovedvej 101 til vi når Santa Maria, hvor vi overnatter. Området er kendt for sin blomstrende vinproduktion, og i løbet af dagen får vi mulighed for at smage nogle af Californiens fantastiske vine på en vinsmagning.

  Radisson Hotel Santa Maria

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Den danske koloni Solvang fra 1911

  Vi starter dagen med et besøg i Solvang – den danske koloni fra 1911, der blev grundlagt af tre danske immigranter, og sidenhen kom der mange flere til. I dag bor der ca. 5.500 mennesker i Solvang, og hver 10. har danske aner. Her finder vi kopier af Dybbøl Mølle, H.C. Andersens hus, Den lille Havfrue og en lille udgave af Rundetårnet.
  Der bliver også tid til at gåtur gennem byen og nyde en kop kaffe med wienerbrød fra den danske bagerbutik.

  Vi fortsætter turen sydpå til Santa Barbara, hvor mange Hollywoodkendisser har valgt at have adresse, og det er helt forståeligt! Her er en hyggelig atmosfære og skønne strande, så langt øjet rækker.

  Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Los Angeles, hvor vi følger i filmstjernernes fodspor. Her besøger vi det berømte “Walk of Fame” på Hollywood Boulevard, og i Beverly Hills beundrer vi de store villaer og fashionable butikker på Rodeo Drive.

  Fairfield Inn & Suites Los Angeles LAX/El Segundo

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • CHINATOWN, EN FESTLIG SPISE- OG SHOPPINGDESTINATION MED LOKAL KINESISK KULTUR

  I dag udforsker vi LA’s Downtown med Union Station, Chinatown og Walt Disney Concert Hall, inden turen slutter ved den legendariske Santa Monica Pier med udsigt over Stillehavet.

  Herefter er det er tid til at sætte kurs mod lufthavnen og tage afsked med Los Angeles og USA for denne gang.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Efter 24 dages eventyr i USA er der igen dansk jord under fødderne.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
04. september
2024

24 dage

49995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
02. oktober
2024

24 dage

49995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

04. september 2024
24 dage


49995kr.
Billund
København

02. oktober 2024
24 dage


49995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Byrundtur i Philadelphia inkl. Liberty Bell og Independence Hall
 • Besøg ved Mount Vernon, George Washingtons plantageejendom
 • Byrundtur i Washington inkl. besøg på kirkegården Arlington
 • Besøg i kongresbygningen US Capitol
 • Udflugt til Gettysburg med spændende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig
 • Besøg på ”Amish Farm and House”, hvor vi hører om amish-samfundet
 • Sejltur eller udflugten "Journey Behind the Falls" ved Niagara Falls
 • Sightseeingtur i New York
 • Besøg ved 9/11 Memorial og Museum
 • Sejlads ud til Frihedsgudinden og besøg på Ellis Island
 • Tid på egen hånd i New York eller byvandring med rejselederen
 • Besøg i Joshua Tree National Park
 • God tid i imponerende Grand Canyon National Park
 • Smukke Antelope Canyon og Horseshoe Bend
 • Nationalparkerne Bryce og Zion
 • Besøg på Freemont Street og The Strip i Las Vegas
 • Udflugt til Hoover Dam
 • Death Valley National Park med Badwater Basin (kan udgå pga. vejr-og vejforhold)
 • Verdens højeste træer i Sequoia National Park
 • Besøg i Yosemite National Park
 • Sightseeing og tid på egen hånd i San Francisco
 • Monterey og køreturen "17-mile drive"
 • Vinsmagning i Californien
 • Besøg i den danske koloni Solvang
 • Sightseeing i Los Angeles med blandt andet Hollywood Boulevard og Beverly Hills
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 19.995
 • Drikkepenge til chauffør, beregn ca. 3-5 $ pr. dag pr. person
 • ESTA: 21 $ (se mere under praktiske oplysninger)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i New York

  • Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Vi har inkluderet sejlads til Frihedsgudinden og besøg på Ellis Island

7-dages rundrejse

15995 kr.

Næste afgang

05. maj

Se rejsen

Når rejsen går til USA