Firma – og grupperejser

Vores ultimative USA-rejse

Tyvstart dit rejseeventyr til hyggelige rejsedage i København og Vejle d. 22. og 23. april. Få skøn inspiration, gode tips til din rundrejse med dansk rejseleder, og kom jorden rundt til spændende rejseforedrag. Læs mere og tilmeld dig Risskovs Rejsedage her.

DEN STORE AMERIKA-REJSE

23 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 46995

Gæsternes vurdering

4,8 ud af 5

Vores absolutte USA-bestseller er Den store Amerika-rejse, fordi du oplever det allerbedste af USA på 23 dage. Rejsen kombinerer storbyer og natur, og rejsen inkluderer både østkysten og vestkysten og endda en afstikker til Canada, hvor du kommer til at stå ansigt til ansigt med et af verdens største vandfald, Niagara Falls.

Storbyerne ligger som perler på en snor – New York, Washington D.C. og Toronto i øst og Los Angeles, Las Vegas og San Francisco i vest. Her oplever du de mest berømte seværdigheder – alt lige fra Frihedsgudinden og US Capitol til Golden Gate og The Strip.

Nationalparkerne sørger for naturoplevelserne, og dem er der rigtig mange af på denne rejse, hvor du kommer til Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Death Valley, Seqouia og Yosemite. Der vil både være grønne, røde og golde naturlandskaber undervejs samt nogle spektakulære udsigtspunkter.

Undervejs kommer du ind under huden på de mange forskellige amerikanere, der lever i verdens tredjestørste land. Mød bl.a. amish-folket, der lever i alt andet end en moderne verden, multikulturelle mennesker med forskellige nationaliteter og religioner i Toronto og San Francisco, og de kendte millionærer i Beverly Hills. Læg hertil den amerikanske livsstil og imødekommenhed, der også bidrager til, at du kommer hjem med rigtig mange uforglemmelige oplevelser.

Næste ledige afgange

01. sep. fra 46995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får en rejse med meget inkluderet til en attraktiv pris
 • Rejsen er en enestående mulighed for at opleve mange forskellige sider af USA
 • Du oplever Niagara Falls fra den canadiske side
 • Rejselederen åbner døren til en amish-familie i Pennsylvania, som vi besøger
 • Du oplever magtens centrum i Washington
 • Du oplever nogle af verdens højeste træer i Sequoia National Park
 • Du oplever indianerkultur ved Monument Valley
 • Du ser alle de flotteste nationalparker i det vestlige USA
 • Der er inkluderet rundvisning på Hearst Castle
 • Du kører langs den smukke kyststrækning Highway 1

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller. Ved nationalparkerne kan standarden være 2-stjernet
Tallerken

Måltider

 • Morgenmad alle dage

Du er i selskab med vores to ekspert-rejseledere, der kender østkysten og vestkysten, som deres egen baghave, da de selv bor der!

Vi garanterer en livsoplevelse på denne rejse, der er den ultimative kombination af USA i øst og vest

Vi har inkluderet unikke oplevelser og besøger seks forskellige nationalparker i det vestlige USA

Du er i selskab med vores to ekspert-rejseledere, der kender østkysten og vestkysten, som deres egen baghave, da de selv bor der!

Vi garanterer en livsoplevelse på denne rejse, der er den ultimative kombination af USA i øst og vest

Vi har inkluderet unikke oplevelser og besøger seks forskellige nationalparker i det vestlige USA

Mød din rejseleder

REMO MADSEN

Remo er bosat i New York, har en lang karriere som rejseleder bag sig og er specialist i områderne New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst. Remo har danske rødder og taler naturligvis dansk.

Læs mere om Remo

Mød din rejseleder

REMO MADSEN

Remo er bosat i New York, har en lang karriere som rejseleder bag sig og er specialist i områderne New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst. Remo har danske rødder og taler naturligvis dansk.

Læs mere om Remo

Dagsprogram

 • Udsigt over Manhattan, New York

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York. I lufthavnen i New York bliver du modtaget af rejseleder Remo Madsen. Remo er bosat i New York, men har danske rødder fra sine forældre, som emigrerede til USA i 1947. Den første aften kan du få en fornemmelse af den travle metropol New York på Times Square, der ikke ligger langt fra hotellet.

  Springhill Suites by Marriott New York Manhattan/Times Square South

  Læs om hotellet
 • Udsigt over Central Park, New York

  I dag kan du opleve de mest kendte seværdigheder i New York på en fire timers sightseeingtur. I kommer blandt andet forbi Central Park, Rockefeller Center, Times Square og Empire State Building. Undervejs er det muligt at nyde udsigten til Frihedsgudinden. På turen kommer du også til at opleve 9/11 Memorial, mindeparken for World Trade Center, som blev åbnet på 10-årsdagen for terrorangrebet. I mindeparken er der to Memorial Pools med indgraverede navne på de personer, der mistede livet, så besøget kan ikke undgå at blive en rørende og tankevækkende oplevelse.

  Resten af dagen er fri til egne oplevelser, hvis man har mest lyst til det, men det er også muligt at tage med ud på en byvandring med Remo om eftermiddagen. Her viser han sit New York frem og de mindre kendte sider af metropolen, og fortæller undervejs om amerikanerne generelt og newyorkerne især.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Brooklyn Bridge, som forbinder Manhattan med den hippe bydel Brooklyn

  Udover at være rejseleder er Remo også præst, så han er i dag (søndag) af gode grunde undskyldt, da han skal forestå gudstjenesten i sin lokale kirke. Du har derfor dagen fri til at opleve byen på egen hånd, og hvad du ikke nåede i går, kan du evt. nå i dag. Måske du vil udforske nogle af de berømte kvarterer i byen, såsom Chinatown, Little Italy eller måske du vil gå over den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn. Du kan også tage en tur op i Empire State Building, hvor du får en helt fantastisk udsigt over hele Manhattan.

  Er du til shopping, kan du få noget af verdens bedste (og dyreste) på 5th Avenue, der ligger på Upper East Side. Det er også her på Upper East Side, du finder Museum Mile, der bl.a. tæller de internationalt anerkendte museer Guggenheim og MoMA. På den modsatte side på Upper West Side ligger det verdensberømte naturhistoriske museum, hvis du har lyst til at gå på opdagelse blandt dinosaurskeletter og livagtige dioramaer.

  Det er også oplagt at tage ud på en sejltur og opleve Manhattan fra vandsiden, hvor du både får set alle de ikoniske bygninger, sejler under Brooklyn Bridge og kommer helt tæt på Frihedsgudinden. Du kan købe billetter igennem Circle-Line Sightseeing nede ved Battery Park, der ligger på spidsen af Manhattan, hvorfra der afgår sejlture flere gange om dagen (priser fra ca. 35 USD – du kan også bestille online hjemmefra, så du er sikret en billet).


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Niagara Falls, som faktisk består af tre vandfald: American Falls, Horseshoe Falls og det noget mindre Bridal Veil Falls.

  En flot køretur igennem New York State til Niagara Falls, der faktisk består af tre vandfald: American Falls, Horseshoe Falls og det noget mindre Bridal Veil Falls.

  Der overnattes to nætter på den canadiske side, hvorfra der er en storslået udsigt til det 670 m brede hesteskoformede vandfald, der har et fald på 56 m. Glæd dig også til at opleve vandfaldene om aftenen, når de ligger badet i lys. Fra det 236 m høje udsigtstårn Skylon Tower er der en ubeskrivelig udsigt, og hvis du har lyst, kan du nyde en dejlig middag i restauranten sammen med udsigten (kan tilkøbes direkte ved Remo for 57 USD).

  Ramada Niagara Falls Fallsview

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Torontos skyline med det ikoniske CN Tower, som er byens vartegn

  Om morgenen går turen til Canadas største by, Toronto. Millionbyen siges også at være verdens mest multikulturelle by, og at der er mange kulturer repræsenteret i byen ses tydeligt i gadebilledet. På sightseeingturen får du et godt indtryk af, hvad Toronto har at byde på.

  Det 553 m høje CN Tower er Torontos vartegn, og hvis du vil til tops til en storslået udsigt, er der tid til det, inden turen først på eftermiddagen går tilbage til Niagara Falls – til en af rejsens store oplevelser. På afgange i foråret kommer du på turen ”Journey Behind the Falls” bag vandfaldene, og om sommeren og til efteråret kommer du med på en sejltur med “Hornblower”. Her kommer du så tæt på vandfaldet, at du helt konkret mærker naturens kræfter.

  Vi kører tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen fri til egne oplevelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Amish-folket i Lancaster lever uden moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner

  Vi siger farvel til Canada og Niagara Falls og kører videre til staten Pennsylvania, hvor det er muligt at stifte bekendtskab med Amish-folket, som af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner. De lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund, og eftersom en typisk Amish-familie tæller 6-8 børn, er det en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper i USA.

  I området omkring byen Lancaster er der flere amish-landsbyer og stor sandsynlighed for, at vi på landevejen møder de karakteristiske sorte hestetrukne køretøjer med kaleche. Der kommer mange rejsende til området, men vi følger en mere ubetrådt sti, da Remo kender området indgående.

  Vi besøger bl.a. en ægte amish-gård, hvor vi får indblik i amish-folkets levevis og håndværk. Remo viser rundt på gården, og vi får chancen for at snakke med og stille spørgsmål til familien på gården, hvis ikke de har for travlt ude på markerne.

  Efter besøget fortsætter vi ind i hjertet af ”Amish-country”, til vi er fremme ved hotellet i Lancaster.

  Lancaster Marriott at Penn Square

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigten fra Little Roundtop i Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig

  I dag fortsætter vi videre til den amerikanske hovedstad med de mange monumenter, der dels hylder en række af landets tidligere præsidenter og dels de soldater, der er faldet i krige, som USA har været involveret i.

  Undervejs besøger vi det historiske mindesmærke ved Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig 1.-3. juli 1863. Det var et af de mest blodige slag med ca. 50.000 døde, sårede og savnede, og slaget blev et afgørende vendepunkt for borgerkrigen, da Nordstatshæren under general George G. Meade besejrede Sydstatstropperne ledet af general Robert E. Lee. Det var også her, at præsident Abraham Lincoln senere holdt sin berømte Gettysburgtale, der mindedes de faldne soldater.

  Vores besøg inkluderer adgang til besøgscenteret og til museet, hvor man finder 11 spændende udstillinger. Man kan ligeledes se landets største oliemaleri ”Gettysburg Cyclorama” – maleriet der forestiller Picketts angreb på tredjedagen af det store slag ved Gettysburg. Det er malet af den franske kunstner Paul Philippoteaux, og det er på imponerende vis med til at levendegøre slaget, når man står foran det panoramiske billede, der med sin cylindriske form sikrer et 360˚ udsyn. Der bliver også tid til at udforske selve slagmarken, hvor man finder mange monumenter over de faldne soldater fra begge hære.

  Fremme i Washington kan du slutte dagens oplevelser af med en byrundtur på ca. to timer og opleve de imponerende monumenter, når de ligger badet i lys.

  Homewood Suites by Hilton Washington DC Capitol-Navy Yard

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det Hvide Hus, præsidentens bolig og arbejdsplads

  Vi starter dagen med at besøge plantageejendommen Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington. Huset var oprindeligt et lille halvanden-etages gårdhus ejet af Washingtons far – men efter Washington overtog huset, sørgede han over de næste 45 år for at få udbygget og restaureret huset til den prægtige ejendom, den er i dag, med 21 værelser i hovedbygningen, de omkringliggende kolonistilshuse og de smukke haver, som man frit kan vandre rundt i.

  Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i caféen ved Mount Vernon, hvorefter dagens program fortsætter med en spændende sightseeing i magtens centrum, hvor du ser mange af de bygninger og monumenter, som du sikkert allerede kender fra fjernsynets nyhedsudsendelser – præsidentens bolig og arbejdsplads, Det Hvide Hus og Washington-monumentet. Du kommer også til Arlington-kirkegården, hvor mange betydningsfulde personer ligger begravet, bl.a. de tre Kennedy-brødre. Her står også flere hundredetusinde kridhvide gravsten over faldne amerikanske soldater.

  Byrundturen slutter med besøg i kongresbygningen US Capitol, et imponerende stykke arkitektur, der fungerer både som sæde for den amerikanske kongres og kan fremvise en flot kunstsamling. NB! Vi tager forbehold for US Capitols sikkerhedsregler, der med dags varsel kan gøre, at et evt. besøg må aflyses.

  Resten af eftermiddagen er fri til egne eventyr i Washington D.C. Mange seværdigheder ligger mellem Capitol Hill og Potomac River og kan nemt nås til fods.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Den californiske vestkyst

  Tiden er inde til at tage afsked med den amerikanske hovedstad og flyve videre til Californien på vestkysten. Rejselederen følger med til lufthavnen, og deltagerne rejser på egen hånd til Los Angeles.

  I lufthavnen i Los Angeles bliver du modtaget af vores rejseleder, der skal være vores guide på den resterende del af rejsen.

  Hotellet i Los Angeles ligger i nærheden af lufthavnen, og de skønne strande, som Los Angeles er særligt kendt for, er inden for rækkevidde. Du kan tage med en shuttlebus fra hotellet til Manhattan Beach og opleve, hvordan livet leves på en af Californiens solrige strande. Hvis du hellere vil shoppe, stopper bussen ved det store shoppingcenter Plaza El Segundo. Du kan også vælge at slappe af på hotellet og samle kræfter til de kommende ugers store oplevelser.

  Fairfield Inn & Suites Los Angeles LAX/El Segundo

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Blomstrende Saguaro-landskab i ørkenen nær Phoenix

  Om morgenen sætter vi kursen østpå, og vi stopper bl.a. i Palm Springs. I 1930’erne var det blot en lille ørkenby som alle andre, men så fik Hollywood-stjernerne kig på byen, hvor solen skinner og der er blå himmel 330 dage om året, og hvor temperaturen om vinteren sjældent kommer under 20 grader.

  Vi fortsætter gennem ørkenen til Phoenix i staten Arizona, og i løbet af dagen kommer du til at se de karakteristiske Saguaro-kaktusser, der troner i landskabet. De vokser primært i Arizona og Californien og kan blive 15 m høje og 200 år gamle.

  Vi overnatter i Happy Valley lige nord for Phoenix.

  Hampton Inn & Suites Phoenix North/Happy Valley

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Par skuer ud over det spektakulære landskab i Grand Canyon

  Vi forlader Phoenix og kører gennem flotte landskaber nordpå mod Grand Canyon. Undervejs passerer vi Williams, som ligger på den legendariske Route 66, og helt frem til 1984 kørte al trafik på Route 66 gennem Williams. Byen var den sidste på Route 66, der fik en omfartsvej, og den gode placering har gjort byen attraktiv for besøgende.

  Dagens højdepunkt er naturligvis kløften Grand Canyon, som er en uforglemmelig oplevelse! Den spektakulære kløft er 440 km lang, 1,6 km dyb og går gennem staterne Utah, Arizona og Nevada. Farvespillet i kløften er mindst lige så imponerende som størrelsen, og at se Grand Canyon fra luften er en helt speciel oplevelse.

  Den farverige og vidtstrakte kløft er et imponerende syn oppefra, og du har mulighed for at tilkøbe en kort flyvetur (25 – 30 min.), som tager dig til de mest spektakulære områder. Du må heller ikke snyde dig selv for at se solen gå ned i de ubeskriveligt smukke omgivelser, når farvespillet er allermest imponerende, og vi bor selvfølgelig centralt ved indgangen til Grand Canyon National Park.

  Canyon Plaza Resort Grand Canyon

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Monument Valley, som har været kulisse i mange cowboyfilm

  Solopgangen er mindst lige så smuk, og lige så er køreturen langs South Rim, Grand Canyons sydside, hvor vi gør et stop ved udsigtspunktet Desert View. Herfra er der en storslået udsigt over Grand Canyon, hvor den slår et knæk, og man ser tydeligt Colorado-floden langt nede og langt ude i horisonten, hvor den løber ind i Painted Desert i indianerreservatet.

  Udsigtstårnet ved Desert View er bygget i 1932 og er i øvrigt en rekonstruktion af de tårne, som pueblo-indianerne byggede i området. Fra toppen af tårnet får man en af nationalparkens bedste udsigter, og i souvenirshoppen i underetagen er det let at blive fristet af krukker, smykker og vævede ting, som navajo-indianerne har kreeret.

  Vi fortsætter til Monument Valley, som har været kulisse i så mange cowboyfilm, at man næsten forventer at se John Wayne komme ridende mellem de karakteristiske røde klippeformationer, der rejser sig som totempæle op over landskabet. Området tilhører Navajo-indianerne, og det særprægede landskab opleves på en 1½ times tur i åbne 4WD-jeeps i selskab med en Navajo-guide, hvor du kan glæde dig til at se landskaber, som kun de færreste oplever.

  Herefter fortsætter vi til vores hotel i Page, der ligger ved den menneskeskabte sø Lake Powell.

  La Quinta Inn & Suites by Wyndham Page at Lake Powell

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Solopgang og farvespil i Bryce Canyon

  Der køres til Bryce i det sydlige Utah. Resten af dagen koncentrerer sig om naturoplevelserne i Bryce Canyon National Park, hvor klippesøjler i de mest særprægede formationer – de såkaldte ”hoodoos” – strækker sig mod himlen. Det specielle landskab er opstået ved erosion, og det overraskende farvespil spænder fra rødt og orange til hvidt. Landskabet opleves bedst fra nationalparkens udsigtspunkter – Bryce Point, Inspiration Point og Sunset Point er et par af mulighederne, og vi har god tid, da vi overnatter tæt på indgangen til Bryce National Park.

  Bryce View Lodge

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Zion National Park fra udsigtspunktet Angels Landing

  Turen går videre til endnu flere naturoplevelser – denne gang i Zion National Park, hvor Virgin River i løbet af de sidste mange millioner år har skåret sig ned i landskabet. Det var mormoner og metodister, der først opdagede landskabet i 1850’erne, og det afspejler sig i de stednavne, de valgte. Her er lokaliteter som Angels Landing og Cathedral Mountain og monolitter opkaldt efter patriarkerne Abraham, Isak og Jacob i Det Gamle Testamente.

  Vi fortsætter til spillebyen Las Vegas – byen der aldrig sover! Her er der arrangeret en aftentur, hvor du bl.a. kommer til hovedgaden The Strip og ser nogle af de berømte kasinoer og hoteller. Det er først i nyere tid, at The Strip er kommet til at spille en så fremtrædende rolle, som den gør i dag. I 1940’erne og 50’erne var det kasinoerne langs Fremont Street, der var omdrejningspunktet i Las Vegas, og her ser du en række af de klassiske kasinoer som Golden Nugget og Binion’s Horseshoe.

  Gadekrydset midt på Fremont Street er i dag en slags overbygget gågade, og i loftet kan du på en kæmpemæssig storskærm se det mest fantastiske lys- og lydshow, og effekten forstærkes af, at de omkringliggende kasinoer bliver “mørklagt”, inden showet begynder. The Strip holder sig bestemt ikke tilbage, når det gælder spektakulære oplevelser. Ved Bellagio kan du opleve verdens største springvandsshow, ved Mirage er en vulkan i udbrud og ved Treasure Island kæmper piraterne – kreativitet er bestemt ikke en mangelvare i Las Vegas!

  Excalibur Hotel & Casino

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Las Vegas og byens mange fristelser

  Om formiddagen kører vi mod sydvest til Hoover Dam, der ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona. Dæmningen er 221 m høj og 379 m lang, og opsamler vand fra Coloradofloden til Lake Mead, der er en af verdens største kunstige søer. Det er en storslået konstruktion, som blev bygget i årene 1931-36 med over 100 tabte menneskeliv, og som er navngivet efter præsident Herbert Hoover. I dag producerer de 17 store vandkraftgeneratorer strøm til Nevada, Arizona og det sydlige Californien.

  Tilbage i Las Vegas har du resten af dagen på egen hånd. Er du interesseret i at shoppe, har Las Vegas alt fra eksklusive shoppingcentre langs the Strip til outlet-butikker med mærkevarer til spotpriser, og bussen stopper ved en af de store outlet-butikker.

  Du kan tage en tur ned ad The Strip og opleve alt fra Eiffeltårnet til rutsjebanen i New York-bydelen og en sejltur i gondol i Venedig. En gåtur langs The Strip er meget underholdende, da de store kasinoer har spektakulære shows ude på gaden for at lokke kunder til. Selv om du ikke har planer om at spille hele din formue væk, er det helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer – og man tror næppe sine egne øjne! Hvis du har lyst, kan du jo prøve kræfter med BlackJack eller Rouletten.

  Selv om Las Vegas primært er en spilleby, er der også et par interessante museer – The Neon Museum, hvor byens gigantiske neonskilte ender deres dage, og The Atomic Testing Museum, der fortæller historien om atomprøvesprængningerne i Nevadas ørken.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Skilt ved Badwater Basin, som er USA's laveste punkt - og stegende hedt!

  Vi forlader Las Vegas og kører mod Death Valley, som er den varmeste, tørreste og lavest beliggende nationalpark i USA. Ja, dødens dal er faktisk det varmeste sted i hele USA med temperaturer, der om sommeren nemt når op på 55 grader. Også landskabet går til ekstremer. Her finder man det laveste punkt i USA, Badwater Basin, der ligger 86 m under havets overflade. Mange stednavne inkluderer ord som ligkiste, helvede, djævel og begravelse, og det siger lidt om det barske landskab, som vi kommer til at opleve på den fascinerende køretur gennem Death Valley.

  Vi fortsætter til Bakersfield, som blev grundlagt som guldgraverby i 1851, og her overnatter vi denne dag.

   

  Bemærk venligst!
  Om sommeren kan temperaturene blive så høje i Death Valley National Park, at turistbusser ikke må køre igennem parken. Overstiger temperaturen det tilladte for turistbusser, kører vi i stedet direkte til Bakersfield.

  Four Points by Sheraton Bakersfield

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Et glimt af verdens største træer i Sequoia National Park

  I dag skal vi tilbringe dagen i selskab med nogle af verdens højeste træer i den smukke Sequoia National Park. Parken er den næstældste nationalpark i USA efter Yellowstone og blev etableret i 1890. Parken er mest kendt for de store mammuttræer, som er nogle af de højeste i verden – heriblandt træet General Sherman, som er verdens største kendte træ i omkreds. Vi får rig mulighed for at lære mere om træerne og høre om deres historie og får ligeledes mulighed for at udforske vandrestierne i området.

  Herefter kører vi vestpå ud af parken til Fresno, hvor vi overnatter.

  La Quinta Inn & Suites by Wyndham Page at Lake Powell

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Naturen i Yosemite National Park er overvældende og parken er fuld af uforglemmelige udsigtspunkter

  Glæd dig til en hel dag med storslåede naturoplevelser i USA’s mest populære og absolut en af de smukkeste  nationalparker. Naturen er helt overvældende og med monumentale klipper og uforglemmelige udsigtspunkter – og om foråret, når smeltevandet fra Sierra Nevada-bjergene giver vandfaldene kraft, bliver sceneriet om muligt endnu flottere. Dyrelivet er også et kapitel for sig, og selv om bjørne kan være meget sky, er det ikke usædvanligt, at de dukker op i vejkanten.

  Efter besøget i parken kører vi vest på til den charmerende storby San Francisco med den smukke beliggenhed ved Stillehavet.

  Vi ankommer først på aftenen og overnatter her de næste to dage.

  Stanford Court San Francisco

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Golden Gate Bridge i San Francisco

  På formiddagens sightseeingtur ser du nogle af storbyens seværdigheder – Chinatown, Fisherman’s Wharf, Union Square og den berømte Golden Gate, der siden 1937 har været byens vartegn, og du ser den fra mange forskellige vinkler.

  Eftermiddagen er fri til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. En mulighed er en tur til fængselsøen Alcatraz, som tidligere var et af verdens bedst bevogtede fængsler. Fængslet lukkede i 1963 og er efterfølgende blevet en stor turistattraktion. Det skyldes ikke mindst, at det er tidligere fanger, der fortæller på rundturen, hvor du bl.a. bliver udstyret med en audioguide. Husk at bestille billetter til Alcatraz i god tid hjemmefra, da der i perioder bliver hurtigt udsolgt (billetterne kan købes 3 måneder inden besøget på www.alcatrazcruises.com).

  Denne aften arrangerer rejselederen en fælles middag, hvis der er stemning for det.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt til solopgang langs den berømte 17 Mile Drive

  Vi tager afsked med San Francisco og kører sydpå til Monterey. Det var her i Monterey, at forfatteren John Steinbeck fandt inspiration til en række af sine romaner, f.eks. ”Et mægtigt gilde”, hvor gaden Cannery Row spiller en vigtig rolle. Næste oplevelse bliver køreturen på 17-Mile Drive, der slynger sig igennem millionærernes paradis på den sydligste del af Monterey-halvøen, og hvor der naturligvis er tid til flere fotostop.

  Vi fortsætter ad Highway 1 og nyder de spektakulære udsigter, når vi passerer den ene bro efter den anden, der går over kløfter, som skærer sig ind i landskabet.

  Der bliver tid til stops undervejs – bl.a. til at beundre de kæmpestore søelefanter, der er den største sælart i verden, når de soler sig på stranden ved San Simeon. Her besøger vi Hearst Castle, hvor aviskongen William Randolph Hearst realiserede en næsten ufattelig drøm, der var inspireret af tidligere tiders fyrster. Han byggede det imponerende slot i 1920’erne og fyldte de 144 værelser med uvurderlige kunstskatte primært fra Europa. Slottet ligger på toppen af bjerget La Cuesta Encantada – “Den fortryllende bakke” – og her blev der holdt overdådige fester for indflydelsesrige politikere og Hollywood-stjerner. Vi får en rundvisning i og omkring slottet og hører om stedets utrolige historie.

  En lang, men spændende dag slutter, når vi kommer til vores hotel i San Luis Obispo.

  Best Western Royal Oak Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Strandpromenade i Santa Barbara

  Vi starter dagen med et besøg i Solvang – den danske koloni fra 1911, der blev grundlagt af tre danske immigranter, og sidenhen kom der mange flere til. I dag bor der ca. 5.500 mennesker i Solvang, og hver 10. har danske aner. Her finder vi kopier af Dybbøl Mølle, H.C. Andersens hus og Den lille Havfrue og en lille udgave af Rundetårn. Der bliver tid til at gåtur gennem byen og nyde en kop kaffe med wienerbrød fra den danske bagerbutik.

  Vi fortsætter turen sydpå til Santa Barbara, hvor mange Hollywoodstjerner har valgt at have adresse, og det er helt forståeligt. Her er en hyggelig atmosfære og skønne strande, så langt øjet rækker.

  Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Los Angeles, hvor turens sidste oplevelser venter.

  Fairfield Inn & Suites Los Angeles LAX/El Segundo

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Solopgang i Los Angeles

  I dag følger vi bogstaveligt talt i filmstjernernes fodspor, når vi besøger det berømte “Walk of Fame” på Hollywood Boulevard med de mere end 2.000 bronzestjerner – hvem ved, måske er din yndlingsskuespiller én af dem? Vi kommer gennem Downtown med Union Station samt Chinatown og Walt Disney Concert Hall. I Beverly Hills beundrer vi de store villaer og fashionable butikker på Rodeo Drive, før vi slutter turen i Santa Monica med den legendariske Santa Monica Pier.

  Herefter sætter vi kurs mod lufthavnen, tager afsked med Los Angeles og USA for denne gang og flyver hjem mod Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Efter 23 dages eventyr i USA er der igen dansk jord under fødderne.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
01. september
2023

23 dage

46995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

01. september 2023
23 dage


46995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller. Ved nationalparkerne kan standarden være 2-stjernet
 • Morgenmad alle dage
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • De største highlights i New York og Washington D.C. på spændende byrundture
 • Sejltur med "Hornblower" eller udflugten "Journey Behind the Falls"
 • Byrundtur i den multikulturelle by Toronto
 • Besøg hos amish-folket på en ægte amish-gård, der giver indsigt i deres levevis
 • Udflugt til Gettysburg med spændende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig
 • Besøg ved Mount Vernon, George Washingtons plantageejendom
 • Besøg i kongresbygningen US Capitol
 • Besøg i Grand Canyon National Park
 • Tur i åbne 4WD-jeeps i Monument Valley
 • Nationalparkerne Bryce og Zion
 • Aftentur med glimmer og glamour i Las Vegas
 • Udflugt til Hoover Dam
 • Death Valley National Park med Badwater Basin
 • Verdens højeste træer i Sequoia National Park
 • En dag med oplevelser i Yosemite National Park
 • Sightseeing og tid på egen hånd i San Francisco
 • Monterey og køreturen ”17-mile Drive”
 • Besøg på det imponerende Hearst Castle
 • Køretur ad den smukke kyststrækning Highway 1
 • Besøg i den danske koloni Solvang
 • Sightseeing i Los Angeles med Hollywood Boulevard og Beverly Hills
 • Dansk rejseleder (dog undtagen dag 3)

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 16.995
 • Drikkepenge til chauffør, beregn ca. 3-5 $ pr. dag pr. person
 • ESTA: 21 $ (se mere under praktiske oplysninger)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Jubilæumsrejse til det storslåede Vilde Vesten

  • Sjældent udbudt rejse til 8 imponerende nationalparker i Det Vilde Vesten
  • Inkl. smuk togtur fra Silverton til Durango med den gamle jernbane
  • Du rejser på populære afgange i højsæsonen

16-dages rundrejse

34995 kr.

Næste afgang

12. aug

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i New York

  • Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop On/Hop Off bussen inkluderet i rejsens pris

6-dages rundrejse

13495 kr.

Næste afgang

28. aug

Se rejsen

Når rejsen går til USA