Firma – og grupperejser

Se Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada

DET BEDSTE AF USA’S ØSTKYST

11 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 20995

Gæsternes vurdering

4,5 ud af 5

Tag med en dansk rejseleder på en spændende rundrejse i det østlige USA. Rejsen koncentrerer sig om de to vidt forskellige storbyer New York og Washington D.C. Den ene er med sine 8,3 mio. indbyggere den største by i USA. Den anden er landets hovedstad. I New York strækker skyskraberne sig mod himlen. I Washington D.C. må ingen bygninger i centrum være højere end US Capitol. Her i magtens centrum ser du mange af de kendte bygninger og monumenter, f.eks. Det Hvide Hus, Arlington-kirkegården, US Capitol og den første præsident George Washingtons ejendom, Mount Vernon.

På vores rundrejse i det østlige USA har vi sørget for, at du også kommer til at opleve andre sider af USA, og det er bl.a. på turen gennem Pennsylvania, hvor du stifter bekendtskab med amish-folket, der af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet. Rejselederen kender området indgående og tager os med hen til sin gode amish-ven, der vil fortælle om sin gård og familiens levevis. På den historiske slagmark ved Gettysburg bliver Den Amerikanske Borgerkrig nærværende, og du kan også glæde dig til en afstikker til Canadas største by, Toronto, og Niagara Falls, der uden tvivl er rejsens største naturoplevelse.

Næste ledige afgange

14. jul. fra 22995 kr.Bestil
18. aug. fra 21995 kr.Bestil
01. sep. fra 21995 kr.Bestil
29. sep. fra 20995 kr.Bestil
13. okt. fra 21995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du ser de største highlights i New York og kommer bag facaden i selskab med en ægte newyorker
 • Der venter en spændende byrundtur blandt Washingtons mange monumenter
 • Der er god tid til shopping og oplevelser på egen hånd i New York og Washington
 • Du får en unik indsigt i amish-folkets levevis på en gård kun kendt af rejselederen
 • Du ser Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada
 • Der venter besøg i US Capitol og Mount Vernon, George Washingtons smukke plantageejendom
 • Du får et rørende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig ved Gettysburg
 • Rejselederens dansk-amerikanske baggrund gør rejsen ekstra interessant

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København, Billund og Aalborg
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på gode 3-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 9 x morgenmad

Rejseleder Remo Madsen er dansk-amerikaner og bor i dag i New York. Særdeles erfaren rejseleder, der kender det østlige USA og Canada som få.

Rejselederens lokale kontakter gør, at vi får en unik indsigt i amish-folkets levevis

Rejsens program er et af de mest omfangsrige i det østlige USA!

Rejseleder Remo Madsen er dansk-amerikaner og bor i dag i New York. Særdeles erfaren rejseleder, der kender det østlige USA og Canada som få.

Rejselederens lokale kontakter gør, at vi får en unik indsigt i amish-folkets levevis

Rejsens program er et af de mest omfangsrige i det østlige USA!


Mød din rejseleder

REMO MADSEN

Remo er bosat i New York, har en lang karriere som rejseleder bag sig og er specialist i områderne New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst. Remo har danske rødder og taler naturligvis dansk.

Læs mere om Remo

Mød din rejseleder

REMO MADSEN

Remo er bosat i New York, har en lang karriere som rejseleder bag sig og er specialist i områderne New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst. Remo har danske rødder og taler naturligvis dansk.

Læs mere om Remo

Dagsprogram

 • Udsigt over Manhattan, New York

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York. I lufthavnen bliver du modtager af rejseleder Remo Madsen. Remo er bosat i New York og har danske rødder, da hans forældre emigrerede til USA i 1947, og Remo taler naturligvis dansk. Her den første aften kan du få en appetitvækker på de næste dages eventyr i New York, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse, der pirrer alle sanser.

  Holiday Inn Manhatten Financial District

  Læs om hotellet
 • New Yorks berømte skyline med Frihedsgudinden i forgrunden

  Denne dag starter med en fire timers sightseeingtur, hvor du ser mange af de kendte seværdigheder i New York – Central Park, Times Square og Empire State Building – og undervejs er der mulighed for at nyde udsigten til Frihedsgudinden. Naturligvis kommer du også til at opleve 9/11 Memorial.  Mindeparken ligger, hvor World Trade Center lå og blev åbnet på 10-årsdagen for terrorangrebet. I mindeparken er der to Memorial Pools med navne på de personer, der mistede livet – og besøget kan ikke undgå at blive en tankevækkende oplevelse.

  Resten af dagen er fri til egne oplevelser, hvis man har mest lyst til det, men det er også muligt at tage med ud på en byvandring med Remo om eftermiddagen. Her viser han sit New York frem og de mindre kendte sider af metropolen, og fortæller undervejs om amerikanerne generelt og newyorkerne især.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Brooklyn Bridge, New York

  Udover at være rejseleder er Remo også præst, så han er i dag (søndag) af gode grunde undskyldt, da han skal forestå gudstjenesten i sin lokale kirke. Du har derfor dagen fri til at opleve byen på egen hånd, og hvad du ikke nåede i går, kan du evt. nå i dag. Måske du vil udforske nogle af de berømte kvarterer i byen, såsom Chinatown, Little Italy eller måske du vil gå over den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn.

  Er du til shopping, kan du få noget af verdens bedste (og dyreste) på 5th Avenue, der ligger på Upper East Side. Det er også her på Upper East Side, du finder Museum Mile, der bl.a. tæller de internationalt anerkendte museer Guggenheim og MoMA. På den modsatte side på Upper West Side ligger det verdensberømte naturhistoriske museum, hvis du har lyst til at gå på opdagelse blandt dinosaurskeletter og livagtige dioramaer.

  Det er også oplagt at tage ud på en sejltur og opleve Manhattan fra vandsiden, hvor du både får set alle de ikoniske bygninger, sejler under Brooklyn Bridge og kommer helt tæt på Frihedsgudinden. Du kan købe billetter igennem Circle-Line Sightseeing, der sejler fra 42nd Street og 12th Avenue. Der afgår sejlture flere gange om dagen (priser fra ca. 35 USD – du kan også bestille online hjemmefra, så du er sikret en billet).


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Niagara Falls, som faktisk består af tre vandfald: American Falls, Horseshoe Falls og det noget mindre Bridal Veil Falls.

  Vi tager afsked med storbyen New York og kommer på en flot køretur igennem New York State. Specielt om efteråret er de store løvskove en farverig oplevelse. Efter at have krydset den canadiske grænse ankommer vi til Niagara Falls.

  Der overnattes to nætter ved vandfaldet, der er et af verdens største og faktisk består af tre vandfald – Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls. Glæd dig til at opleve vandfaldene om aftenen, når de ligger badet i lys. Fra det 236 m høje udsigtstårn Skylon Tower er der en fantastisk udsigt, og hvis du har lyst, kan du nyde en dejlig middag i den roterende restaurant sammen med udsigten (kan tilkøbes direkte ved Remo, 57 USD).

  Ramada Niagara Falls Fallsview

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Torontos skyline med det ikoniske CN Tower, som er byens vartegn

  Efter morgenmaden går turen mod Toronto. Vi kører gennem et spændende landskab, først præget af vinmarker, dernæst langs Ontario-søen inden Torontos forstæder overtager. Millionbyen siges at være verdens mest multikulturelle by. Især de asiatiske befolkningsgrupper er markante i gadebilledet, da mange asiatiske arbejdere kom til Canada for at opbygge jernbanenettet i 1880’erne og siden slog sig ned i Toronto.

  På byrundturen får du et indtryk af, hvad Toronto har at byde på, og der er naturligvis tid til, at du kan komme en tur op i udsigtstårnet, CN Tower, der indtil 2007 var den højeste fritstående bygning i verden. Nu må CN Tower nøjes med en andenplads, men det gør ikke udsigten mindre spektakulær.

  Eftermiddagen byder på oplevelser ved Niagara Falls, der er smukkest set fra den canadiske side. På afgange i foråret kommer du på turen ”Journey Behind the Falls” bag vandfaldene, og sommer og efterår kommer du med på en sejltur med ”Hornblower” og kommer så tæt på vandfaldet, at du helt konkret kan mærke naturens kræfter.

  Vi kører tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen fri til egne oplevelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Amish-folket i Lancaster lever uden moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner

  Vi siger farvel til Canada og Niagara Falls og kører videre til staten Pennsylvania, hvor det er muligt at stifte bekendtskab med amish-folket, som af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner. De lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund, og eftersom en typisk amish-familie tæller 6-8 børn, er det en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper i USA.

  I området omkring byen Lancaster er der flere amish-landsbyer og stor sandsynlighed for, at vi på landevejen møder de karakteristiske sorte hestetrukne køretøjer med kaleche. Der kommer mange rejsende til området, men vi følger en mere ubetrådt sti, da Remo kender området indgående.

  Vi besøger bl.a. en ægte amish-gård, hvor vi får indblik i amish-folkets levevis og håndværk. Remo viser rundt på gården, og vi får chancen for at snakke med og stille spørgsmål til familien på gården, hvis ikke de har for travlt ude på markerne.

  Efter besøget fortsætter vi ind i hjertet af ”Amish-country”, til vi er fremme ved hotellet i Lancaster.

  Lancaster Marriott at Penn Square

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigten fra Little Roundtop i Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig

  I dag fortsætter vi videre til den amerikanske hovedstad med de mange monumenter, der dels hylder en række af landets tidligere præsidenter og dels de soldater, der er faldet i krige, som USA har været involveret i.

  Undervejs besøger vi det historiske mindesmærke ved Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig 1.-3. juli 1863. Det var et af de mest blodige slag med ca. 50.000 døde, sårede og savnede, og slaget blev et afgørende vendepunkt for borgerkrigen, da Nordstatshæren under general George G. Meade besejrede Sydstatstropperne ledet af general Robert E. Lee. Det var også her, at præsident Abraham Lincoln senere holdt sin berømte Gettysburgtale, der mindedes de faldne soldater.

  Vores besøg inkluderer adgang til besøgscenteret og til museet, hvor man finder 11 spændende udstillinger. Man kan ligeledes se landets største oliemaleri ”Gettysburg Cyclorama” – maleriet der forestiller Picketts angreb på tredjedagen af det store slag ved Gettysburg. Det er malet af den franske kunstner Paul Philippoteaux, og det er på imponerende vis med til at levendegøre slaget, når man står foran det panoramiske billede, der med sin cylindriske form sikrer et 360˚ udsyn. Der bliver også tid til at udforske selve slagmarken, hvor man finder mange monumenter over de faldne soldater fra begge hære.

  Fremme i Washington kan du slutte dagens oplevelser af med en byrundtur på ca. to timer og opleve de imponerende monumenter, når de ligger badet i lys.

  Courtyard Washington Capitol Hill/Navy Yard

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det Hvide Hus, præsidentens bolig og arbejdsplads

  Vi starter dagen med at besøge plantageejendommen Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington. Huset var oprindeligt et lille halvanden-etages gårdhus ejet af Washingtons far – men efter, at Washington overtog huset, sørgede han for over de næste 45 år at få udbygget og restaureret huset til den prægtige ejendom, den er i dag, med 21 værelser i hovedbygningen, de omkringliggende kolonistilshuse og de smukke haver, som man frit kan vandre rundt i.

  Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i caféen ved Mount Vernon, hvorefter dagens program fortsætter med en spændende sightseeing i magtens centrum, hvor du ser mange af de bygninger og monumenter, som du sikkert allerede kender fra fjernsynets nyhedsudsendelser – præsidentens bolig og arbejdsplads, Det Hvide Hus og Washington-monumentet. Du kommer også til Arlington-kirkegården, hvor mange betydningsfulde personer ligger begravet, bl.a. de tre Kennedy-brødre. Her står også flere hundredetusinde kridhvide gravsten over faldne amerikanske soldater.

  Byrundturen slutter med besøg i kongresbygningen US Capitol, der fungerer både som sæde for den amerikanske kongres, den er et imponerende stykke arkitektur og kan også fremvise en flot kunstsamling. NB – vi tager forbehold for US Capitols sikkerhedsregler, der med dags varsel kan gøre, at et evt. besøg må aflyses.

  Resten af eftermiddagen er fri til egne eventyr i Washington D.C. Mange seværdigheder ligger mellem Capitol Hill og Potomac River og kan nemt nås til fods.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt fra Lincoln Memorial til Washington Monument

  Vi siger farvel til Remo, og de næste to dage i den amerikanske hovedstad er på egen hånd. I Washington D.C. ligger nogle af USA’s mest prestigefyldte museer, og der er gratis adgang til de mange, der hører under The Smithsonian Institution. Især Museum of Natural History, Air- and Space Museum og The Newseum er populære. Og de, der er interesserede i agentfilm, historier og myter om spionage og opfindsomme gadgets, bør besøge The Spy Museum.

  Skal tiden bruges på selvforkælelse er der en del spa- og neglesaloner i byen, og er det maven, der skal sørges godt for, finder du et væld af forskellige restauranter, der byder på alt fra gourmet til klassisk amerikansk BBQ. Måske du er heldig at støde på en af byens mange politikere ved disken eller ved nabobordet!


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Tid til sightseeing i Washington DC

  Måske bliver der tid til lidt mere shopping og sightseeing, inden der er afrejse fra Washington D.C. De charmerende bydele Georgetown og Adams Morgan byder på hyggelige caféer, designbutikker og en eksklusiv stemning. Der er arrangeret samlet transport fra hotellet til lufthavnen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Fulde af oplevelser ankommer vi igen til Danmark.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
14. juli
2023

11 dage

Remo Arvid Madsen

22995 kr.

Billund
København

FÅ PLADSER

Se rejseplan
18. august
2023

11 dage

Remo Arvid Madsen

21995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
01. september
2023

11 dage

Remo Arvid Madsen

21995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
29. september
2023

11 dage

Remo Arvid Madsen

20995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
13. oktober
2023

11 dage

Remo Arvid Madsen

21995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

14. juli 2023
11 dage

Remo Arvid Madsen
22995kr.
Billund
København

FÅ PLADSER

18. august 2023
11 dage

Remo Arvid Madsen
21995kr.
Billund
København
Aalborg

01. september 2023
11 dage

Remo Arvid Madsen
21995kr.
Billund
København

29. september 2023
11 dage

Remo Arvid Madsen
20995kr.
Billund
København

13. oktober 2023
11 dage

Remo Arvid Madsen
21995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode 3-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • De største highlights i New York og Washington D.C. på spændende byrundture
 • Sejltur med "Hornblower" eller udflugten "Journey Behind the Falls" ved Niagara Falls
 • Byrundtur i den multikulturelle by Toronto
 • Besøg hos amish-folket på en ægte amish-gård, der giver indsigt i deres levevis
 • Udflugt til Gettysburg med spændende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig
 • Besøg ved Mount Vernon, George Washingtons plantageejendom
 • Besøg i kongresbygningen US Capitol
 • Dansk rejseleder (dog undtagen dag 3, 9 og 10)

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 7.695
 • Drikkepenge til chauffør, beregn ca. 3-5 $ pr. dag pr. person
 • ESTA: USD 21 (bestilles og betales direkte på nettet inden afrejse)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i New York

  • Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Du får en billet til Hop On/Hop Off bussen inkluderet i rejsens pris

6-dages rundrejse

13495 kr.

Næste afgang

27. sep

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Jubilæumsrejse til det storslåede Vilde Vesten

  • Sjældent udbudt rejse til 8 imponerende nationalparker i Det Vilde Vesten
  • Inkl. smuk togtur fra Silverton til Durango med den gamle jernbane
  • Du rejser på populære afgange i højsæsonen

16-dages rundrejse

34995 kr.

Næste afgang

09. sep

Se rejsen

Når rejsen går til USA