Firma – og grupperejser

Du får tid i både, Philadelphia, Washington og New York til både fælles og egne oplevelser

DET BEDSTE AF USA’S ØSTKYST

11 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 23995

Gæsternes vurdering

4,5 ud af 5

I det østlige USA ligger oplevelserne som perler på en snor. I New York strækker skyskraberne sig mod himlen, og i Washington D.C. finder du mange af de bygninger og monumenter, du kender så godt, men måske aldrig har set i virkeligheden. På den historiske slagmark ved Gettysburg bliver Den Amerikanske Borgerkrig nærværende, og du kan også glæde dig til en afstikker til Canada og Niagara Falls, der uden tvivl er rejsens største naturoplevelse. Vi besøger også plantageejendommen Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington, og i Pennsylvania kan du se frem til et møde med amish-folkets særlige levevis uden moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner.

Glæd dig til at opleve alle de største seværdigheder i det østlige USA – lige fra Frihedsgudinden og US Capitol til Liberty Bell og Niagara Falls.

Næste ledige afgange

01. maj. fra 23995 kr.Bestil
17. jul. fra 24995 kr.Bestil
14. aug. fra 24995 kr.Bestil
04. sep. fra 24995 kr.Bestil
02. okt. fra 24995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får USA´s historie ind under huden i Philadelphia
 • Du ser de største highlights i New York inkl. 9/11 museum og besøg på Ellis Island
 • Du kommer på sejlture både ved Niagara Falls og i New York
 • Der venter en spændende byrundtur blandt de mange monumenter i Washington D.C
 • Der er god tid til shopping og oplevelser på egen hånd i New York og Washington
 • Du får en unik indsigt i amish-folkets levevis
 • Du ser Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada
 • Der venter besøg i US Capitol og Mount Vernon, George Washingtons smukke plantageejendom
 • Du får et rørende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig ved Gettysburg

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på gode 3-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 9 x morgenmad

Du ser Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada

Omfangsrigt udflugtsprogram med blandt andet sejlads ved både Niagara Falls og ved Frihedsgudinden og Ellis Island i New York

Rejsens program er et af de mest omfangsrige i det østlige USA!

Du ser Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada

Omfangsrigt udflugtsprogram med blandt andet sejlads ved både Niagara Falls og ved Frihedsgudinden og Ellis Island i New York

Rejsens program er et af de mest omfangsrige i det østlige USA!

Dagsprogram

 • Udsigt over Philadelphia

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York. Fra lufthavnen kører vi mod Philadelphia, hvor vi overnatter.

  Hampton Inn Philadelphia Center City-Convention Center

  Læs om hotellet
 • Independence Hall bliver betegnet som selve fødestedet for USA

  Philadelphia bliver kaldt Amerikas fødested pga. byens store betydning for tilblivelsen af USA. På dagens byvandring bliver du klogere på byens historie og dens betydning gennem tiden.

  Dagen begynder med et besøg ved Independence National Historic Park. Dette fredede område er forbundet med den amerikanske revolution og nationens grundlæggelse, og Independence Hall bliver betegnet som selve fødestedet for USA. Det var her, de stiftende fædre debatterede og underskrev både uafhængighedserklæringen og den amerikanske forfatning, og vi får her et enestående indblik i og forståelse for nationens oprindelse og de principper, som den er bygget på.
  Nabobygningen, Congress Hall, er hjem for USA´s kongres fra 1790-1800. Vi kigger indenfor, inden vi går det korte stykke over til Liberty Bell Center – symbolet på amerikansk uafhængighed.
  Her udforsker vi den fascinerende udstilling om Liberty Bells historie og betydning og får naturligvis set selve den ikoniske, revnede klokke.

  Til frokost besøger vi det travle Reading Terminal Market. Denne historiske madhal er et kulinarisk skatkammer, der tilbyder en bred vifte af delikate udvalg, der kan tilfredsstille selv den fineste gane – prøv f.eks. en klassisk Philly cheesesteak.

  Eftermiddagen byder på flere oplevelser i byens spændende kvarterer, hvor rejselederen vil vise rundt, inden vi sidst på eftermiddagen er retur på hotellet.

  Philadelphia har mange gode restauranter, og om aftenen er der mulighed for at udforske byens hyggelige områder og spisesteder på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington

  Fra Philadelphia går rejsen sydvestover mod USA’s hovedstad Washington. Her besøger vi plantageejendommen Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington. Huset var oprindeligt et lille gårdhus ejet af Washingtons far, men efter sønnen overtog huset, sørgede han for over de næste 45 år at få udbygget og restaureret bygningen til den prægtige ejendom, den er i dag. Hovedbygningen har hele 21 værelser, og på området finder man kolonistilshuse og smukke haver, som man frit kan vandre rundt i.

  Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i caféen ved Mount Vernon, hvorefter dagens program fortsætter med en spændende sightseeing i magtens centrum. Her ser du mange af de bygninger og monumenter, som du sikkert allerede kender fra fjernsynets nyhedsudsendelser – præsidentens bolig og arbejdsplads, Det Hvide Hus og Washington-monumentet. Du kommer også til Arlington-kirkegården, hvor mange betydningsfulde personer ligger begravet, bl.a. de tre Kennedy-brødre. Her står også flere hundredetusinde kridhvide gravsten over faldne amerikanske soldater.

  Melrose Georgetown Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Kongresbygningen US Capitol, der fungerer som sæde for den amerikanske kongres

  Dagen starter med et besøg i den imponerende kongresbygning US Capitol. Stedet fungerer både som sæde for den amerikanske kongres og er samtidig et imponerende stykke arkitektur, der også kan fremvise en flot kunstsamling. NB – vi tager forbehold for US Capitols sikkerhedsregler, der med dags varsel kan gøre, at et evt. besøg må aflyses.

  Resten af dagen er afsat til at udforske byen på egen hånd. I Washington D.C. ligger nogle af USA’s mest prestigefyldte museer, og der er gratis adgang til de mange af slagsen, der hører under The Smithsonian Institution. Særligt Museum of Natural History, Air- and Space Museum og The Newseum er populære, og er man interesseret i agentfilm, historier og myter om spionage og opfindsomme gadgets, bør man besøge The Spy Museum.

  Er du til shopping, kan du med fordel besøge den charmerende bydel Georgetown, som byder på flere hyggelige caféer og designbutikker.

  For dem der gerne vil gå en tur med rejselederen, er dette også muligt. Der vil være tale om en gåtur på 5-6 km fra Capitol-bygningen, langs The National Mall med de mange museer til Washington Monumentet for til slut at ende ved ikoniske Lincoln Memorial.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigten fra Little Roundtop i Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig

  Vi forlader hovedstaden og kører nordpå til det historiske mindesmærke ved Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig 1.-3. juli 1863. Det var et af de mest blodige slag med ca. 50.000 døde, sårede og savnede, og slaget blev et afgørende vendepunkt for borgerkrigen, da Nordstatshæren under general George G. Meade besejrede Sydstatstropperne ledet af general Robert E. Lee. Det var også her, at præsident Abraham Lincoln senere holdt sin berømte Gettysburg-tale, der mindedes de faldne soldater.

  Vores besøg inkluderer adgang til besøgscenteret og til museet, hvor du finder 11 spændende udstillinger. Du kan ligeledes se landets største oliemaleri ”Gettysburg Cyclorama”, som forestiller Pickett’s angreb på tredjedagen af det store slag ved Gettysburg. Maleriet er af den franske kunstner Paul Philippoteaux, og det er på imponerende vis med til at levendegøre slaget, når man står foran det panoramiske billede, der med sin cylindriske form sikrer et 360˚ udsyn. Der bliver også tid til at udforske selve slagmarken, hvor man finder mange monumenter over de faldne soldater fra begge hære.

  I staten Pennsylvania er det også muligt at stifte bekendtskab med amish-folket, som af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner. De lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund, og eftersom en typisk amish-familie tæller 6-8 børn, er det en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper i USA.

  I området omkring byen Lancaster er der flere amish-landsbyer og stor sandsynlighed for, at vi på landevejen møder de karakteristiske sorte hestetrukne køretøjer med kaleche.
  Dagen ender i Williamsport, hvor vi overnatter.

  Bemærk venligst!

  På afgangen d. 14/8 bor vi på Radisson Corning på denne dag

  Holiday Inn Express Williamsport

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Niagara Falls, som faktisk består af tre vandfald: American Falls, Horseshoe Falls og det noget mindre Bridal Veil Falls.

  I dag går rejsen videre nordpå gennem staten New York. Vi krydser grænsen ved frokosttid og kører ind til byen Niagara Falls på den canadiske side af vandfaldene, hvorfra man får den smukkeste udsigt. Vandfaldet er et af verdens største og består faktisk samlet set af tre vandfald – Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls.

  Dagens store oplevelse er en sejltur på Niagara-floden, hvor du kommer til at befinde dig ansigt til ansigt med de kolossale vandmasser, når mere end 2000 liter vand i sekundet kastes ud over bjergsiden fra 50 meters højde. Et mildt sagt ærefrygtindgydende syn – og ikke mindst en oplevelse for øregangene med de enorme vandmassers brølen.
  Bemærk, at vi i vintersæsonen, eller hvis sejladser er aflyst, i stedet deltager i ”Journey behind the falls”, hvor man via et observationsdæk ligeledes kommer helt tæt på vandfaldene.

  Ved aftenstid ledsager rejselederen gerne dem, der til fods vil ned og se vandfaldene badet i flot lys.

  Radisson Hotel & Suites Fallsview

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • De naturskønne område omkring Watkins Glen

  I dag har vi en længere tur foran os, da vi skal køre de ca. 650 km. fra Niagara Falls til New York City. Vi kører derfor en smule tidligere end de øvrige dage. Køreturen bringer os igennem staten New York, og vi gør stop ved det naturskønne område Watkins Glen, hvor der er afsat tid til vinsmagning med mulighed for at købe lidt frokost.

  Vi ankommer til New York City om aftenen, og har du lyst, kan du gå med rejselederen en tur ned til Times Square, der er berømt for sine mange lysreklamer.

  Holiday Inn Express Manhattan Midtown West

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Manhattan, New York

  New York bliver kaldt The Big Apple og ”byen, der aldrig sover”. Her sker altid noget, og vi starter dagen med to timers sightseeing (i bus). Her kommer vi forbi mange af byens ikoniske bygninger og vartegn og får historierne, som knytter sig til.

  Turen ender ved 9/11 Memorial på Lower Manhattan, hvor World Trade Center styrtede sammen ved terrorangrebet d. 11. september 2001. Hele verden så chokeret til på tv, da bygningerne sank i grus, og mange indbyggere havde familiemedlemmer, bekendte eller kollegaer der omkom. Begivenheden har i mange år været et traume for den enkelte, men også et hårdt slag for USA, der altid har set sig som en urørlig supermagt. For at ære ofrene og deres efterladte åbnede man på 10-året for angrebet mindesmærket 9/11 Memorial. Her symboliserer to reflection pools de to tårne, og langs kanten er skrevet navnene på de 2.983 omkomne, inddelt efter hvor de befandt sig. Vi går en runde omkring de smukke bassiner, inden vi går indenfor på det tilhørende museum. Museet åbnede i 2014 og fortæller hele historien om selve angrebet, samt om de mange mennesker der gjorde alt for at redde andre menneskers liv den dag.

  Efter en bevægende oplevelse, skal vi efter frokost ud at sejle, når vi går om bord på Statue City Cruises, der sejler os ud til Frihedsgudinden. Her nyder vi det smukke syn af statuen fra skibet og fortsætter sejladsen til Ellis Island, hvor vi går i land. Ellis Island ligger ved indsejlingen til New York, og det var her, mere end 12 millioner indvandrere ankom, fra blandt andet Europa, og ligeledes her det blev afgjort, om de blev erklæret egnede til at komme ind i USA. Det er en interessant og spændende, men også barsk historie.

  Efter nogle timer på Ellis Island sejler vi retur mod The Battery. Herfra er dagen fri til at udforske byens mange kvarterer på egen hånd. Metroen er billig og let at benytte, og rejselederen følges gerne med dem, der vil retur til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Brooklyn Bridge, New York

  New York har mange spændende og meget forskelligartede oplevelser at tilbyde, og denne dag er derfor fri til at opleve byen på egen hånd. Måske du vil udforske nogle af de berømte kvarterer, såsom Chinatown og Little Italy, eller måske du vil gå over den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn.

  Er du til shopping, finder du noget af verdens bedste (og dyreste) af slagsen på 5th Avenue, der ligger på Upper East Side. Det er også på Upper East Side, du finder Museum Mile, der bl.a. tæller de internationalt anerkendte museer Guggenheim og MoMA. På den modsatte side, på Upper West Side, ligger det verdensberømte naturhistoriske museum, hvor du kan gå på opdagelse blandt dinosaurskeletter og livagtige udstillinger.

  Det er også muligt at følge med rejselederen på en byvandring med fokus på Midtown. Her ligger interessante bygninger, der har skrevet sig ind i historien og fået ikon-status. Vi går fra hotellet til Rockefeller Centre, som var USA’s første bygningskompleks, der både husede kontorer, forretninger og underholdningstilbud, og som med sin art déco-stil repræsenterer det bedste af 1930´ernes arkitektur. Centeret er opkaldt efter John D. Rockefeller Jr., som udviklede området i perioden 1929-1940.

  I dag huser bygningerne bl.a. andet NBC’s hovedkvarter og Radio City Music Hall. Hvert år i december tændes USA’s højeste juletræ på Rockefeller Plaza, der om vinteren bliver omdannet til skøjtebane til stor fornøjelse for byens indbyggere. En af byens bedste udsigter får man fra toppen af GE-bygningen, der er en del af Rockefeller Centre.

  Turen fortsætter til fods til FN-bygningen ved East River. Bygningskomplekset stod færdigt i 1950 og har siden fungeret som De Forenede Nationers hovedkvarter med diplomater fra 193 lande.

  Når det bliver frokosttid, går vi til Grand Central Terminal. På vejen til stationen kigger vi indenfor i Chrysler-bygningens smukke lobby og får fornemmelsen af, at tiden bliver skruet tilbage til 1930’ernes New York. Bygningen er opført i art déco-stil og er efter mange newyorkeres mening en af byens flotteste.

  Det er som om, hele verden mødes her i Grand Central Terminal. Dagligt passerer da også mere end 750.000 mennesker gennem stationen, der har flere perroner end nogen anden togstation i verden.

  Vi forlader stationens hektiske univers og går 5-10 min. ad 42. Street til New York Public Library, som regnes for et af verdens fornemste biblioteker, og ud over at betjene 17 mio. lånere opbevarer biblioteket mange vigtige historiske dokumenter. Vi kigger indenfor i bibliotekets forunderlige verden, hører om dets historie og om, hvad der findes af berømte bøger og historiske landkort her.

  Turens sidste stop gør vi ved Empire State Building. Denne ikoniske bygning var engang byens højeste, og med sin klassiske art déco-stil nem at få øje på i byens skyline. Bygningen har medvirket i over 100 film lige fra King Kong til Independence Day. Byvandringen slutter her, og det er op til den enkelte, hvordan resten af dagen skal forløbe. Du kan f.eks. vælge at tage elevatoren op til Empire State Buildings 102. etage, hvorfra der er den flotteste udsigt over byen. Du kan også spadsere retur til Times Square for at blive ”underholdt” eller gå på shopping ad 5th Avenue. Rejselederen vil naturligvis hjælpe med at komme med gode råd og idéer. Dagens gåtur bliver på omtrent 6-8 km, og der vil være en del stop undervejs.

  Musicals er uløseligt forbundet med New York, og denne aften er en god mulighed for selv at se et af de utallige shows. De største teatre ligger på den berømte Broadway, og flere af forestillingerne har spillet rigtig mange år. Ønsker du at se en helt bestemt musical, kan du med fordel købe billet hjemmefra på teatrenes egne hjemmesider, da du ellers godt kan risikere, at alt er udsolgt. Ønsker du blot at opleve stemningen uden et ønske omkring en bestemt forestilling, kan du med fordel besøge billetkiosken TKTS på Times Square eller oppe ved Lincoln Center. Begge steder sælger rabatterede billetter til forestillinger, der spiller samme dag.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • High Line er en række gamle togskinner hævet over gadeplan

  Alt efter afgangstidspunktet for vores fly hjem mod Danmark, har vi lidt tid til at få de sidste ferieminder i hus fra New York City.

  Et forslag kunne være at gå en tur på High Line, som er en række gamle togskinner hævet over gadeplan, der nu er ombygget til rekreativt område med blomsterbede og bænke. Det kan varmt anbefales at gå hele vejen fra starten ved Hudson Yards på 34th Street og ned til Chelsea Market.

  Der bliver evt. også lidt tid til at foretage de sidste indkøb, inden vi kører mod lufthavnen og flyver hjemad.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Fulde af oplevelser ankommer vi igen til Danmark.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
01. maj
2024

11 dage

23995 kr.

Billund

Se rejseplan
17. juli
2024

11 dage

24995 kr.

København

Se rejseplan
14. august
2024

11 dage

24995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
04. september
2024

11 dage

24995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
02. oktober
2024

11 dage

24995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

01. maj 2024
11 dage


23995kr.
Billund

17. juli 2024
11 dage


24995kr.
København

14. august 2024
11 dage


24995kr.
Billund
København

04. september 2024
11 dage


24995kr.
Billund
København

02. oktober 2024
11 dage


24995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode 3-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Byrundtur i Philadelphia inkl. Liberty Bell og Independence Hall
 • Besøg ved Mount Vernon, George Washingtons plantageejendom
 • Byrundtur i Washington inkl. besøg på kirkegården Arlington
 • Besøg i kongresbygningen US Capitol
 • Udflugt til Gettysburg med spændende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig
 • Besøg på ”Amish Farm and House”, hvor vi hører om amish-samfundet
 • Sejltur eller udflugten "Journey Behind the Falls" ved Niagara Falls
 • Sightseeingtur i New York
 • Besøg ved 9/11 Memorial og Museum
 • Sejlads ud til Frihedsgudinden og besøg på Ellis Island
 • Tid på egen hånd i New York eller byvandring med rejselederen
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 7.995
 • Drikkepenge til chauffør, beregn ca. 3-5 $ pr. dag pr. person
 • ESTA: USD 21 (bestilles og betales direkte på nettet inden afrejse)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Storbyferie i New York

  • Du bor centralt på et 3-stjernet hotel tæt ved Times Square og Broadway
  • Perfekt kombination af udflugter og tid på egen hånd
  • Vi har inkluderet sejlads til Frihedsgudinden og besøg på Ellis Island

7-dages rundrejse

15995 kr.

Næste afgang

05. maj

Se rejsen

Når rejsen går til USA