Firma – og grupperejser

Max 25 gæster

SOMMER PÅ DE VESTINDISKE ØER

15 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 32995

Vi danskere har et særligt forhold til De Vestindiske Øer, som Danmark i 1917 solgte til USA. Tag med på en rundrejse til De Vestindiske Øer, hvor det er en helt speciel oplevelse at gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie og mærke den tropiske brise eller stå dér, hvor Peter von Scholten gav slaverne deres frihed.

På denne rundrejse til De Vestindiske Øer kommer du til de tre hovedøer St. Thomas, St. John og St. Croix. Her bliver 250 års dansk kolonihistorie meget nærværende, da der er synlige spor i bybilledet og på forskellige plantager. Men rejsen byder også på caribisk atmosfære og tropiske naturoplevelser, og der er god tid til at nyde det solrige klima og de vidunderlige strande på denne rejse.

Rejselederen er med fra start til slut og bor derfor sammen med gruppen på de enkelte hoteller.

Næste ledige afgange

23. jul. fra 32995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du ser hovedøerne St. Thomas, St. John og St. Croix
 • Der er er god tid til at nyde strandene og til at snorkle og bade
 • Du besøger “Little La Grange” grundlagt af danske Carl Lawaetz
 • Der er spændende besøg ved Fort Christiansværn og Fort Frederik
 • Du oplever USA’s østligste punkt ved Point Udall
 • Vores erfarne rejseleder viser dig den unikke kultur og historie på øerne

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Fly – København – De Vestindiske Øer t/r inkl. måltider, drikkevarer, skatter og afgifter med KLM, Delta Airlines og Air France
En stor seng

Overnatning

 • 1 overnatning på lufthavnshotel i Atlanta
 • 6 overnatninger på Hotel Windward Passage i Charlotte Amalie, St. Thomas
 • 6 overnatninger på Hotel Holger Danske, Christiansted, St. Croix
Tallerken

Måltider

 • 13 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 1 x aftensmad

Du kommer på en af Danmarks mest omfangsrige rundrejser til De Vestindiske Øer

Vi har inkluderet masser af spændende udflugter på rejsen

Vores erfarne rejseleder viser dig den unikke kultur og historie på øerne

Du kommer på en af Danmarks mest omfangsrige rundrejser til De Vestindiske Øer

Vi har inkluderet masser af spændende udflugter på rejsen

Vores erfarne rejseleder viser dig den unikke kultur og historie på øerne


Dagsprogram

 • Atlantas imponerende skyline

  Om eftermiddagen flyver vi fra Danmark mod Atlanta, hvor vi overnatter ved lufthavnen, inden vi fortsætter til De Vestindiske Øer næste morgen.

 • Udsigt til Charlotte Amalie. Byen er opkaldt efter Dronning Charlotte Amalie af Danmark

  Vi lander i det caribiske paradis på St. Thomas og skal bo seks nætter på Hotel Windward Passage i Charlotte Amalie, der er den største by på De Vestindiske Øer. Charlotte Amalie var den første by, som Danmark grundlagde. Byen er opkaldt efter den tidligere danske dronning Charlotte Amalie, der var gift med Christian den 5.

  Sammen med rejselederen går vi på en orienterende byvandring i byen, og de mange danskklingende gadenavne er noget af det første, der falder i øjnene. Om aftenen spiser vi en hyggelig velkomstmiddag på hotellet i St. Thomas, så alle kan lære hinanden lidt bedre at kende.

  Hotel Windward Passage

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og velkomstmiddag
 • FORT CHRISTIAN - I CHARLOTTE AMALIE ER DANSK KOLONIHISTORIE OGSÅ SYNLIG I ARKITEKTUREN

  I Charlotte Amalie er dansk kolonihistorie også synlig i arkitekturen, og det er Fort Christian et godt eksempel på. Overfor ligger Legislature Building, som oprindelig var en dansk kaserne, indtil USA købte øerne, der siden har heddet US Virgin Islands.

  Den danske kolonitid begyndte i 1672 i Charlotte Amalie, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her, kolonitiden endte, da Dannebrog blev strøget 31. marts 1917 efter salget af øerne til USA. Vi følger Kronprinsens Gade og Dronningens Gade til det røde Christiansfort. Fortet var i 250 år forsvarsstilling, men har også fungeret som fængsel, slavemarked, guvernørbolig og kirke.

  Vi passerer Frihedsparken (Emancipation Garden) med statuen af Christian IX, tager turen op ad den berømte trappe med de 99 trin – murstenene til trappen kom hertil fra Danmark som ballast. Herfra kan vi se Crown House, hvor kolonitidens nok mest berømte dansker, generalguvernør Peter von Scholten, boede. Vi kommer også forbi Government House, som oprindeligt blev bygget til den danske generalguvernør. Turen rundt i Charlotte Amalie slutter, hvis muligt, med et besøg i den jødiske synagoge i Crystalgade, der som traditionen byder, har sand på gulvet.

  Eftermiddagen er afsat til at man på egen hånd kan gå på oplevelse i byen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Magens Bay, St. Thomas

  Denne dag venter en rundtur på St. Thomas – en naturskøn og frodig ø med dejlige strande. Vi tager op i højderne, og i løbet af dagen vil du blive præsenteret for de flotteste udsigter, f.eks. fra Crown Mountain, der med sine 473 m er det højeste punkt på St. Thomas, og her fra toppen kan man se både Det Caribiske Hav og Atlanterhavet, og hvordan de hvide sandstrande bugter sig i kanten af det azurblå hav. Vi nyder også udsigten fra Mountain Top, hvor vi får mulighed for at smage en Banana Daquiri der efter sigende blev opfundet her.

  Et fascinerende syn venter ved udsigtspunktet ”Drakes Seat”, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her kigger vi ned over den vidunderlige kridhvide strand ved Magens Bay, som er turens næste mål, hvor der bliver tid til at slappe af, få lidt at spise og evt. tage en dukkert i det krystalklare caribiske hav.

  På turen tilbage til Charlotte Amalie stopper vi ved den gamle danske kirkegård, hvor gravstenene fortæller en interessant historie helt tilbage til 1666. En stribe danske embedsmænd ligger begravet her sammen med bl.a. en dansk sømand, som kom ulykkeligt af dage på et af Fregatten Jyllands togter til De Vestindiske Øer.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • COKI BEACH ER SYNONYM MED STRANDLIV OG SNORKLING

  Turen går til oplevelsescentret Coral World Ocean Park, hvor vi får et spændende indblik i havets og koralrevets forunderlige verden, som her i troperne er ekstra farverigt. Ved den dejlige Coki Beach bliver der tid til at nyde strandlivet, og hvis du er interesseret i at snorkle, er det stedet. Tilbage i Charlotte Amalie vil resten af dagen være afsat til oplevelser på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • BOUNTY-STRANDEN TRUNK BAY, HVOR DER ER MULIGHED FOR SNORKLING I DET KLARE VAND

  Vi sejler til St. John. Øen er den mindste af de tre øer, vi besøger på rejsen. En stor del af øen er udlagt som nationalpark. Da danskerne ankom til St. John, kom der hurtigt gang i sukkerproduktionen, og vi skal denne dag besøge to tidligere sukkerplantager.

  Først ser vi den forholdsvis velbevarede sukkermølle ved  Cathrineberg og fortsætter til Annaberg Plantation, der i sin storhedstid var den største producent af sukker på St. John. Sukkerrørene blev dyrket på de stejle skråninger, og det er tankevækkende, at ikke mindre end 700 slaver var beskæftiget på markerne og i sukkermøllen. Selv om bygningerne nu er forvandlet til ruiner, giver de et godt indtryk af produktionen og livet på plantagen.

  I løbet af dagen oplever du også naturens frodighed og overdådighed, og der er ingen ende på de flotte udsigter, bl.a. til Coral Bay og Hurricane Hole. Vi holder en frokostpause undervejs, og rundturen på St. John slutter med et par timers ophold ved bounty-stranden Trunk Bay, som man ofte ser på top 10-listen over verdens bedste strande.

  Strandene er skønne på De Vestindiske Øer. Forestil dig, hvordan det er at snorkle i det krystalklare vand og komme tæt på farverige fisk og mange forskellige typer af koraller. Her ved Trunk Bay vil der være mulighed for at snorkle. Vi får demonstreret snorkle-udstyret og får information om revet. Rejselederen er i øvrigt habil til at snorkle, så du er i gode hænder. Det er gratis at låne snorkleudstyret. Senere på rejsen bliver der igen mulighed for at snorkle.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Find din egen paradisstrand på St. Thomas

  I dag er der mulighed for at opleve St. Thomas på egen hånd. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med idéer og muligheder.

  Du oplevede tidligere den underskønne Magens Bay, og måske har du lyst til at komme tilbage. Fra hotellet går der bus til Magens Bay, hvor du kan nyde livet ved den 1,6 km lange vidunderlige sandstrand. Her er sjældent høje bølger, men kun krusninger på det azurblå vand.

  En anden mulighed er en tur til Water Island. Det tager kun omkring 10 minutter at sejle fra Crown Bay til øen, der er den mindste af de fire hovedøer, der udgør US Virgin Islands. Indbyggertallet er under 200, strandene er paradisiske, og den skønneste er uden tvivl Honeymoon Beach, der ligger i nærheden af, hvor færgen lægger til. Du kan udforske øen til fods eller i golfvogn, hvis du da ikke vil nyde livet i palmernes skygge.

  Du kan naturligvis også nyde en del af dagen i de skønne omgivelser på hotellet, der bl.a. har en hyggelig gårdhave, solterrasse og swimmingpool med ferskvand.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Carambola strand på St. Croix

  Vi tager afsked med Charlotte Amalie og flyver med vandflyver eller sejler med færge til St. Croix. Ud over en række interessante historiske oplevelser med relation til Danmark, venter der oplevelser i den skønne tropiske natur. Her på St. Croix bor vi på det hyggelige Hotel Holger Danske, der ligger lige ud til havnepromenaden og Det Caribiske Hav. Vi går en kort orienterende byvandring i Christiansted.

  Hotel Holger Danske, Christiansted

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • FORT CHRISTIANVÆRN, SOM ER OPFØRT UMIDDELBART EFTER AT DANMARK KØBTE ST. CROIX AF FRANKRIG I 1733

  St. Croix var den sidste af de tre hovedøer, der blev en del af de danske besiddelser, og efter at have bygget et fort grundlagde danskerne byen Christiansted. Den dag i dag kan man tydeligt se den ”moderne” byplanlægning med snorlige gader og de karakteristiske hvælvinger, der sørger for et skyggefuldt fortov. Det var den danske guvernør, Frederik Moth, der havde store visioner og ambitioner på den danske kolonis vegne, og som er årsagen til, at ikke kun Christiansted, men hele øen den dag i dag er en spændende historiefortælling – og det får du et indtryk af på dagens byvandring i Christiansted.

  Vi går først til Fort Christiansværn, som blev opført umiddelbart efter, at Danmark havde købt St. Croix af Frankrig i 1733. Hele området ved havnen har mange levn fra kolonitiden, og vejerhuset og toldboden fortæller en interessant historie fra den periode, hvor den berømte trekanthandel med danske varer, slaver og sukker var på sit højeste. Vi studerer de danske gadenavne undervejs og kommer også forbi Government House i Kongensgade, som i mange år var rammen om Peter von Scholtens embedsførelse.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Før i tiden havde alle sukkerplantager med respekt for sig selv et eget romdestilleri

  Vi begynder dagen i St. George Botaniske Have, der ligger i forbindelse med en gammel sukkerplantage, og hvor du bliver mødt af en overdådighed af tropiske planter, blomster og træer. Her i de tropiske omgivelser bliver mange af de stueplanter, vi kender fra vores breddegrader, meterhøje. Herefter kører vi til romdestilleriet Cruzan, der ligger i en tidligere sukkerplantage – helt på samme måde som før i tiden, hvor alle plantager med respekt for sig selv havde deres eget romdestilleri.

  Om eftermiddagen besøger vi Fort Frederik. Pladsen foran fortet er stedet, hvor Peter von Scholten i 1848 gav slaverne deres frihed, dog uden først at have fået tilladelse fra Danmark. Selve fortet er i dag museum.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Der venter snorkeloplevelser i særklasse i Det Caribiske Hav

  I dag er der afsat tid til, at du på egen hånd kan nyde livet på St. Croix. Du kan også vælge at tilkøbe en spændende udflugt til Buck Island og den ene af USAs to “undervandsnationalparker”, hvor du bl.a. kommer ud at snorkle med farverige koraller og fisk.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur til Buck Island Reef National Monument og Turtle Beach

  Få endnu flere oplevelser ved at tilkøbe en sejltur til Buck Island og den ene af USAs to ”undervandsnationalparker”. Nationalparken her på St. Croix beskytter et enestående koralrev med mange truede dyrearter. Ved den eventyrlige Turtle Beach lærer du at snorkle.

 • Plantageboligen Little La Grange

  Dagens oplevelser begynder på Estate Whim museum, der giver et fint indtryk af livet på en sukkerplantage med vindmølle, hestemølle og en imponerende hovedbygning, Great House. Vi kan desværre ikke komme ind i plantageejerens bolig, da den er beskadiget af orkanerne, men vi går en tur rundt i dette  “frilandsmuseum” og får en spændende historie om plantageboliger fra det 18. århundrede helt op til 1960′ erne. Det er også stedet, hvor Peter von Scholtens samlever Anna Heegaards mindesten står.

  Derefter besøger vi gården Little La Grange, hvor vi skal opleve et stykke caribisk danmarkshistorie. Carl Lawaetz udvandrede fra Danmark i 1890, og 10 år senere havde han råd til at bygge Little La Grange og stifte familie. Plantageboligen er indrettet med danske møbler og nips og står som om, ejerne lige er gået ud ad døren. Besøget på Little La Grange er en interessant fortælling om en dansk indvandrerfamilies tilværelse, og den fredfyldte tropiske have er en dejlig naturoplevelse.

  Turen tilbage til Christiansted går langs nordkysten og bl.a. forbi Salt River Bay, hvor Columbus gik i land i 1493.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • POINT UDALL, DER ER USA'S ØSTLIGSTE PUNKT

  Helt ude på det østligste punkt af St. Croix finder du Point Udall. Det er ikke blot det østligste punkt på St. Croix, men også i  USA. I danskertiden hed området “Et stykke Land”, og det er det eneste område på St. Croix, som ikke blev inddelt i lodder til plantager. Landskabet er helt anderledes – de fine og dyre huse ligger meget spredt og diskret, og vi når ud til den fine skulptur, som blev opført ved årtusindskiftet.

  Vi ser også en af USA’s store satelitter – én af de i alt 10 amerikanske paraboler flyttet fra Hawaii i Stillehavet til St. Croix i Det Caribiske Hav. Tilsammen hedder de The National Radio Astronomy Observatory’s Very Long Baseline Array, og sammen opnår de en billedopløsning, der ikke overgås af noget andet radioteleskop i hele verden.

  Turen tager ca. 2 timer. Det betyder, at der er mulighed for at nå tilbage og nyde resten af dagen i Christiansted på egen hånd, til at købe fornødenheder, eller til at nå en sidste badetur i det dejlige vand.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • FARVEL TIL CHRISTIANSTED OG DET CARIBISKE EVENTYR

  Et dejligt caribisk eventyr er ved at være slut, og der er afrejse fra Christiansted.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • På rejsens 15. dag lander vi igen i Danmark – med kufferten fuld af skønne rejseminder.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
23. juli
2023

15 dage

32995 kr.

København

Se rejseplan

Afgange

23. juli 2023
15 dage


32995kr.
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Fly København – De Vestindiske Øer t/r inkl. måltider, drikkevarer, skatter og afgifter med KLM og Delta Airlines
 • 1 overnatning på lufthavnshotel i Atlanta
 • 6 overnatninger på Hotel Windward Passage i Charlotte Amalie, St. Thomas
 • 6 overnatninger på Hotel Holger Danske, Christiansted, St. Croix
 • 13 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Omfattende byrundture i Charlotte Amalie og Christiansted
 • Rundtur på St. Thomas med skøn natur og Magens Bay
 • Rundtur på St. John med gamle sukkerplantager
 • Besøg i Coral World Ocean Park
 • Besøg på romdestilleriet Cruzan
 • Rundtur på St. Croix i Peter von Scholtens fodspor
 • Udflugt til Point Udall – USA's østligste punkt
 • Vandflyver eller færge mellem St. Thomas og St. Croix
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 9.995
 • Drikkepenge til chauffør og lokalguide, beregn ca. 3-5 $ pr. dag pr. person
 • ESTA: 21 $ (se mere under praktiske oplysninger)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

De Vestindiske Øer

  • Danmarks længste og mest omfangsrige rundrejse til De Vestindiske Øer
  • Masser af spændende udflugter inkluderet
  • Vores erfarne rejseleder Anette Maman viser dig den unikke kultur og historie på øerne

   

15-dages rundrejse

31995 kr.

Næste afgang

09. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Malaysia – det ægte Asien

  • Du bliver bjergtaget af den fantastiske natur
  • Du oplever det ægte Asien og får et indblik i landets historie
  • Mange måltider og smagsoplevelser inkl. i rejsen

16 dage

27495 kr.

Næste afgang

11. nov

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

08. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Klassiske Mexico

  • Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!
  • Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba
  • Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

   

16-dages rundrejse

21995 kr.

Næste afgang

13. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Malaysia – det ægte Asien

  • Du bliver bjergtaget af den fantastiske natur
  • Du oplever det ægte Asien og får et indblik i landets historie
  • Mange måltider og smagsoplevelser inkl. i rejsen

16 dage

27495 kr.

Næste afgang

11. nov

Se rejsen
Udsigt over det mauritiske landskab med bjerge i baggrunden
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Paradisøen Mauritius

  • Enestående oplevelser på paradisøen Mauritius
  • Vi stikker til søs på en sejltur i luksus-katamaran til Ile Aux Cerfs
  • Vi bor på  det skønne Solana Beach Resort på Mauritius

13 dage

22995 kr.

Næste afgang

08. okt

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Klassiske Mexico

  • Rejselederen har boet i landet i 35 år – hun er endda uddannet lokalguide!
  • Unikt besøg på en kaffefarm i Córdoba
  • Utroligt veltilrettelagt rundrejse med alle de klassiske højdepunkter

   

16-dages rundrejse

21995 kr.

Næste afgang

13. okt

Se rejsen

Når rejsen går til USA