Firma – og grupperejser

Oplev 16 stater på 22 dage

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

USA FRA KYST TIL KYST

22 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 33.995

Gæsternes vurdering

4,6

16 stater. 7 nationalparker. 8 meget forskellige storbyer. Det er den korte version af denne USA-rundrejse, hvor du oplever mange forskellige sider af USA.

Først og fremmest kan du glæde dig til en perlerække af storbyer, der fortæller hver sin historie. Det gælder ikke mindst mormonbyen Salt Lake City, hovedstaden Washington D.C. og Philadelphia, hvor den amerikanske Uafhængighedserklæring blev underskrevet.

Du møder et andet USA i præriestaten South Dakota med de store vidder og små søvnige byer og får en ægte wildwest-oplevelse, når du kommer til Cody i Wyoming. Nationalparkerne bidrager i høj grad også til de uforglemmelige oplevelser. Der er ikke noget som farvespillet ved Grand Canyon, gejseren Old Faithful, der leverer et ”show” en gang i timen, og Yosemite Falls med et samlet fald på omkring 730 m. Du når til Stillehavskysten, og San Francisco med den vidunderlige beliggenhed, og Golden Gate afslutter den storslåede rundrejse.

Næste ledige afgange

29. sep. fra 33.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever usædvanligt mange forskellige sider af USA
 • Der er inkluderet sejlture i New York og ved Niagara Falls
 • Rejsen er et spændende møde med Obamas hjemby, Chicago
 • Du kommer til at stå ansigt til ansigt med Mount Rushmore
 • Du kommer på sporet af indianernes kultur
 • Du i Yellowstone National Park får mulighed for at se vilde bisoner
 • Du ser Grand Teton National Park, der overgår mange andre med sin skønhed
 • Der er god tid til at opleve spillebyen Las Vegas
 • San Franciscos bakkede gader indbyder til slentreture og enestående udsigter til bl.a. Golden Gate Bridge
 • Du får et kig ind i en anden verden i Beverly Hills

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller
Tallerken

Måltider

 • 20 x morgenmad

Alle udflugter er naturligvis inkluderet – glæd dig til et omfangsrigt program, bl.a. besøg i Yellowstone og Yosemite!

Du får en sjælden udbudt rejse, der fører dig gennem hele 16 stater på tværs af USA

Du oplever USA´s storbyer fra øst til vest – og naturligvis inkluderer rejsen også San Francisco og Yellowstone!

Alle udflugter er naturligvis inkluderet – glæd dig til et omfangsrigt program, bl.a. besøg i Yellowstone og Yosemite!

Du får en sjælden udbudt rejse, der fører dig gennem hele 16 stater på tværs af USA

Du oplever USA´s storbyer fra øst til vest – og naturligvis inkluderer rejsen også San Francisco og Yellowstone!

Mød din rejseleder

ELENA PLOUGMAN

Elena har arbejdet som rejseleder siden 2005 i en række lande verden over, og en rejse med Elena bag roret er en rejse, hvor du kan glæde dig til at gribe øjeblikkets fortræffelige oplevelser.

Læs mere om Elena

Mød din rejseleder

ELENA PLOUGMAN

Elena har arbejdet som rejseleder siden 2005 i en række lande verden over, og en rejse med Elena bag roret er en rejse, hvor du kan glæde dig til at gribe øjeblikkets fortræffelige oplevelser.

Læs mere om Elena

Dagsprogram

 • Udsigt over Manhattan, New York

  Velkommen til USA’s største by, hvor indbyggertallet har passeret 8,5 mio. indbyggere. Hotellet, hvor vi skal bo ligger supercentralt i nærheden af bl.a. World Trade Center og Broadway. Allerede her den første aften begynder vi New York-eventyret og går en dejlig aftentur.

  Holiday Inn Express Chelsea

  Læs om hotellet
 • Udsigt over Central Park, New York

  En dag med spændende oplevelser i ”The Big Apple”. Der er planlagt en byrundtur i bus, og vi skal bl.a. se Central Park, der er Manhattans grønne åndehul, og den mondæne shoppinggade 5th Avenue, der strækker sig langs parkens østside. Vi ser også St. Patricks Cathedral, og den imponerende gotiske domkirke er helt sin egen her i storbymiljøet, og der som genbo har Rockefeller Centre. Komplekset var USA’s første, der både husede kontorer, butikker og underholdningstilbud og repræsenterer med sin art déco stil det bedste af 1930’ernes arkitektur.

  Flere meget forskellige bydele udgør New York, og vi får et indtryk af bl.a. Chinatown, Greenwich Village og Soho. Empire State Building er en af New Yorks ikoniske skyskrabere, og vi tager elevatoren op til etage 102, hvorfra der er den flotteste udsigt.

  En anden af dagens store oplevelser er sejlturen rundt om Manhattan. Der sejles under New Yorks kendte broer, forbi Frihedsgudinden, der troner ved indsejlingen til New York, og du bliver præsenteret for Manhattans skyline i hele sin udstrækning.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Independence Hall i Philadelphia, hvor Uafhængighedserklæringen blev læst op

  Hvis der er en by, der har skrevet sig ind i amerikansk historie, så er det Philadelphia. Byen spillede en vigtig rolle i forbindelse med de 13 koloniers løsrivelse fra den engelske kolonimagt, og byen kan betegnes som nationens vugge. Her blev Uafhængighedserklæringen forfattet og underskrevet, og her blev det første amerikanske flag med de 13 stjerner og de karakteristiske røde/hvide striber syet. Vi tager på opdagelse i det centrale Philadelphia og oplever bl.a. Independence Hall, hvor Thomas Jefferson den 4. juli 1776 læste Uafhængighedserklæringen op.

  Hen på eftermiddagen når vi til den amerikanske hovedstad Washington D.C. Forkortelsen D.C. står for District of Columbia og er det område, som hovedstaden ligger indenfor. Efter indkvartering og tidlig aftensmad (på egen hånd) mødes vi til en storslået oplevelse.

  Washington D.C. er New Yorks diametrale modsætning, f.eks. må ingen bygning i centrum være højere end Capitol Hill. Her i centrum er det derimod de historiske monumenter, der dominerer, og de hylder enten tidligere præsidenter eller faldne soldater. Monumenterne ligger på en akse fra Capitol Hill til Lincoln Memorial, og at se de imponerende monumenter ligge badet i lys er en flot afslutning på dagen.

  Courtyard by Marriott Tysons Corner

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det Hvide Hus, præsidentens bolig og arbejdsplads

  Vi begynder dagens oplevelser ved The National Mall og ser bl.a. Lincoln Memorial, Vietnam Veterans
  Memorial og Jefferson Memorial. I modsatte ende af The National Mall troner US Capitol, der er USA’s parlamentsbygning, og vi går en tur forbi Det Hvide Hus på Pennsylvania Avenue og få et kig gennem jerngitteret. Vi tager også en tur til Arlington National Cemetery, hvor præsident Kennedy og hans to brødre ligger begravet.

  Eftermiddagen er afsat til oplevelser på egen hånd, og det er oplagt at blive i området. Smithsonian Institution står bag 18 prestigefyldte museer i Washington D.C., og en lang række af dem ligger i området mellem Lincoln Memorial og Capitol Hill – og der er i øvrigt gratis adgang til de fleste af dem.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Niagara Falls, som faktisk består af tre vandfald: American Falls, Horseshoe Falls og det noget mindre Bridal Veil Falls.

  Vi tager afsked med Washington D.C. og nyder landskaberne på turen nordpå gennem bjergkæden Appalacherne, der strækker sig 2.500 km fra Newfoundland i nord til Alabama i syd, og som menes at være dannet for omkring 680 mio. år siden. Dagens mål er Niagara Falls, der faktisk består af tre vandfald: Horseshoe Falls på den canadiske side og de mindre American Falls og Bridal Veil på den amerikanske side.

  Der er ingen tvivl om, at Niagara Falls er flottest fra den canadiske side, hvor der er frit udsyn til det hesteskoformede vandfald med en bredde på 750 m og et fald på 56 m. Naturligvis skal du have den bedst mulige oplevelse, så derfor ligger vores hotel på den canadiske side.

  Vi ankommer til Niagara Falls først på aftenen, og efter at være indkvarteret og spist aftensmad foreslår vi en tur til toppen af Skylon Tower, hvorfra der er en spektakulær udsigt over vandfaldene, der oplyses smukt, når mørket har sænket sig.

  Best Western Plus Cairn Croft Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • På en sejltur får du for alvor fornemmelsen af vandfaldenes enorme kræfter

  Vi står tidligt op for at opleve Niagara Falls fra både den amerikanske og den canadiske side, men den allerbedste måde at opleve vandfaldene på, er på en sejltur med ”Hornblower”. Her får du for alvor en fornemmelse af de enorme kræfter, der ligger i vandmasserne, når der sejles helt tæt på vandfaldene.

  Herefter går ruten via Cleveland til Toledo og følger af og til Lake Eire, så der bliver undervejs rig lejlighed til nyde de skiftende landskaber.

  Park Inn by Radisson Toledo

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Chicago med Navy Pier i front

  Fantasifulde skyskrabere, en betagende skyline, avantgarde arkitektur og rytmerne af jazz og blues – det er den korte beskrivelse af USA’s tredjestørste storby ved Lake Michigan.

  Denne dag får du mulighed for at opleve Chicago med de imponerende skyskrabere, og netop skyskrabere har siden 1885 været Chicagos varemærke. Den første skyskraber var på 12 etager, og siden har byen været førende inden for arkitektur. Willis Tower (tidligere Sears Tower) dominerer byens skyline med sine 110 etager, der strækker sig 443 m op mod skyerne. Skyskraberen stod færdig i 1973 og var en lang overgang verdens højeste bygning.

  I Chicago skal vi bl.a. opleve Navy Pier, der er en lang mole, som strækker sig ud i Lake Michigan, samt Magnificent Mile, som er Chicagos svar på Fifth Avenue. Vi stopper ved Grant Park og ser det kæmpestore springvand Buckingham Fountain, som hver 20. minut leverer et flot ”show” med kaskader af vand 46 meter op i luften. Byrundturen slutter i downtown Chicago, hvor der bliver mulighed for at opleve byen på egen hånd.

  Holiday Inn Chicago-North Shore

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Landskab i Midtvestens mest produktive landsbrugsstat, Iowa

  Denne dag tager vi et langt stræk gennem Midtvestens mest produktive landsbrugsstat, Iowa, og oplever et stykke USA, der sjældent finder vej til de landsdækkende amerikanske medier. Det var i denne del af USA, at mange skandinaver bosatte sig i perioden fra 1865-1914.

  Du vil opleve et landskab med endeløse majsmarker, der gennemskæres af snorlige veje, og kæmpemæssige siloer, der står som pejlemærker i det flade landskab. Dem, der har set filmen ”Broerne i Madison County” med Meryl Streep og Clint Eastwood, er ikke i tvivl om, hvilket landskab, der er i vente.

  Ramada Inn Sioux Falls

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det særprægede landskab i Badlands National Park

  Fra Sioux Falls går ruten igennem den sydlige del af staten South Dakota, og en overgang er det sparsomt med byer på strækningen. Vi når til Badlands National Park med det forblæste prærielandskab og de farverige, eroderede klippeformationer. Her vil du opleve, at selv et barskt og uvenligt landskab kan byde på skønhed, og måske er du heldig at se bisoner, prærieantiloper og prærieulve. Også fortidens dyreliv var rigt her, hvilket de porøse stenformationer vidner om med deres store indhold af fossiler. Her levede bl.a. store skildpadder, sabelkatte og forhistoriske heste.

  Derefter går turen til Mount Rushmore med de fire amerikanske præsidentansigter, der er hugget ud i bjergsiden, og som er et symbol på det amerikanske demokrati. Hvert af de fire ansigter er omkring 18 m høje. På afstand virker de udtryksfulde, og man er ikke i tvivl om, at det drejer sig om George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln. Og hvad de færreste sikkert ved, er, at det var den danske billedhugger Gutzon Borglum, der skabte monumentet.

  Howard Johnson Rapid City

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Black Hills, der tårner op i det omgivende landskab

  Dagens første naturoplevelser får vi på turen igennem The Black Hills. Det var Lakota-indianerne, der navngav bjergene, fordi de så sorte ud på afstand.

  Vi krydser grænsen til staten Wyoming og i løbet af dagen lægger vi den flade prærie bag os og kommer gennem Big Horn Mountains, der er en forløber til Rocky Mountains. Dagen slutter i Cody, der er kendt som Buffalo Bills hjemby – bisonjægeren William F. Cody, der rejste verden rundt med sit Wild West-show. Vi går en tur i byen, der er grundlagt i 1885, og ser bl.a. det historiske Irma Hotel, som Buffalo Bill navngav efter sin datter. Glæd dig til en aften med Wild West-stemning fra før, verden gik af lave!

  Buffalo Bill Village

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Græssende bisoner i Yellowstone National Park

  Rejsens flotteste naturoplevelser får du denne dag! Nationalparken Yellowstone blev oprettet i 1872 og var den første nationalpark i verden. En af årsagerne var, at her findes et af verdens mest aktive gejserområde med flere hundrede aktive gejsere, tusindvis af varme kilder og farverige landskaber. Listen over seværdigheder er naturligvis lang, når det drejer sig om en nationalpark på næsten 9.000 km² – et område, der er større end Sjælland.

  Blandt oplevelserne er den berømte gejser Old Faithful, der i gennemsnit springer hvert 91. minut, og Mammoth Hot Springs – et usædvanligt naturfænomen, som kun findes få steder i verden. Yellowstone har også sin egen Grand Canyon. Det er den 470 m dybe kløft, som Yellowstone River i tidens løb har skåret i den porøse klippeundergrund. Derved blev de gule klipper, der er årsag til navnet Yellowstone, blotlagt, og vi bliver præsenteret for en af de bedste udsigter over Grand Canyon of the Yellowstone, som er den fra udsigtspunktet Artist’s Point. Vi kører til byen Jackson for at overnatte.

  Super 8 by Wyndham Jackson Hole

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt til bjergene i Grand Teton National Park

  Grand Teton National Park har ikke Yellowstones størrelse, men bjergtinderne, der troner over de flade søer og enge, er et imponerende syn, Den højeste bjergtinde, Grand Teton, på 4.197 m hører ikke til de højeste i USA, men ingen ligger i så smukke omgivelser, og ikke sjældent ses elge og hjorte ved vandhuller og søer. Vi fortsætter til Jackson Lake – en smuk bjergsø, der imponerer med sin størrelse, og det skyldes bl.a. bygningen af Jackson Lake Dam.

  Ruten til Salt Lake City i Utah går igennem det sydlige Idaho og byder på flotte naturscenerier. Omkring 60 % af de 2,5 mio. indbyggere i Utah er mormoner, og Salt Lake City er mormonernes hellige centrum. Det hele startede i 1830, hvor Joseph Smith Jr. i Missouri grundlagde det, der skulle blive til Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, og som Brigham Young fortsatte med grundlæggelsen af Salt Lake City i 1847.

  Vi tager på en interessant byrundtur i hjertet af byen ved pladsen Temple Square, ser det seks-tårnede Salt Lake Temple og The Tabernacle med et af verdens største orgler og et verdensberømt kor med hele 360 korsangere.

  Nyd aftenen i Salt Lake City.

  Best Western Cottontree Inn

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Solopgang og farvespil i Bryce Canyon

  Turen går til det sydlige Utah, hvor vi besøger Bryce Canyon National Park, hvor klippesøjler i de mest særprægede formationer – de såkaldte ”hoodos – strækker sig mod himlen Det specielle landskab er opstået ved erosion, og det overraskende farvespil spænder fra rødt og orange til hvidt.

  Vi nyder de flotte udsigtspunkter, og hvis der er stemning for det, følger vi en af vandrestierne til fortryllende landskaber, man ikke skulle tro eksisterede. Der overnattes på Ruby’s Inn, der ligger lige udenfor nationalparken, og du vil opleve at være omgivet af det spektakulære landskab.

  Bryce View Lodge

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Par skuer ud over det spektakulære landskab i Grand Canyon

  Grand Canyon er uden tvivl det, som mange glæder sig til, og på vejen dertil stopper vi ved Lake Powell, der opstod, da man byggede dæmningen Glen Canyon. Grand Canyon er imponerende! Kløften er 30 km bred og 440 km lang og går gennem staterne Utah, Arizona og Nevada. 1,6 km nede løber Colorado River, der har skabt det spektakulære landskab. Det er ikke kun størrelsen, der imponerer, men også farvespillet, som kulminerer, når solen står op og går ned.

  En af de første oplevelser får du, når der stoppes ved udsigtspunktet Desert View. Herfra er der en storslået udsigt over Grand Canyon, hvor den slår et knæk, og man ser tydeligt Colorado-floden langt nede og langt ude i horisonten, hvor den løber ind i Painted Desert.

  Tårnet her ved Desert View er bygget i 1932 og er i øvrigt en rekonstruktion af de tårne, som pueblo-indianerne byggede i området. Fra toppen af tårnet får du en af nationalparkens bedste udsigter, og i souvenirshoppen i underetagen er det let at blive fristet af krukker, smykker og vævede ting, som navajo-indianerne har kreeret.

  Senere tager vi med nationalparkens busser, der kører langs den vestlige del af South Rim. Først på aftenen tager vi afsked med Grand Canyon og kører til Williams syd for nationalparken og overnatter.

  Ramada by Wyndham Williams

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Vi kører på legendariske Route 66 mellem byerne Seligman og Kingman

  Denne dag får du en smagsprøve på legendariske Route 66 med byerne Seligman og Kingman, der emmer af nostalgi. Man kan næsten få det indtryk, at livet har stået stille, siden Route 66 mistede sin betydning, og mange af de gamle skilte ses endnu i gadebilledet.

  Las Vegas er USA’s hurtigst voksende storby, og det er ikke småpenge, der bliver brugt på at fastholde Las Vegas som verdens forlystelses- og spillehovedstad. Der er arrangeret en aftentur, hvor du bl.a. kommer til hovedgaden The Strip og ser nogle af de berømte kasinoer og hoteller.

  Det er først i nyere tid, at The Strip er kommet til at spille en så fremtrædende rolle, som den gør i dag. I 1940’erne og 50’erne var det kasinoerne langs Fremont Street, der var omdrejningspunktet i Las Vegas, og her ser du en række af de klassiske kasinoer som Golden Nugget og Binion’s Horseshoe.

  Gadekrydset midt på Fremont Street er i dag en slags overbygget gågade, og i loftet kan du på en kæmpemæssig storskærm se det mest fantastiske lys- og lydshow, og effekten forstærkes af, at de omkringliggende kasinoer bliver “mørklagt”, inden showet begynder.

  Golden Nugget Hotel & Casino

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Las Vegas by night

  Dagen er afsat til oplevelser på egen hånd i Las Vegas, og en tur ned ad hovedgaden The Strip kan bestemt anbefales. The Strip holder sig ikke tilbage, når det gælder spektakulære oplevelser. Ved Bellagio kan du opleve verdens største springvandsshow, ved Mirage er en vulkan i udbrud, og ved Treasure Island kæmper piraterne. Kreativitet er bestemt ikke en mangelvare i Las Vegas! Kasinoerne er åbne døgnet rundt, og det er helt legalt at kigge indenfor i de fantasifulde og overdådige kasinoer, også selv om du ikke er interesseret i at satse din formue.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Klassisk ørkenlandskab i Mojave National Preserve

  Vi skal ikke langt uden for Las Vegas, før vi er i en helt anden verden i Mojave Desert. Her har man valgt at kalde et område i Mojave National Preserve for ”Devils Playground” – en meget sigende beskrivelse af ørkenområdet. Trods det tørre og uvenlige landskab er der usædvanlig mange forskellige  plantearter, der finder sig godt tilpas i ørkenområdet. Undervejs ser vi bl.a. de karakteristiske Joshua-træer, som er en palmeart, der har tilpasset sig de barske forhold.

  Først på eftermiddagen når vi til drømmenes by, som Los Angeles også bliver kaldt. Byen er uløseligt forbundet med film og stjernestøv, og sightseeingturen går naturligvis til Hollywood Boulevard med de omkring 2.350 bronzestjerner i fortovet, som foreviger filmstjerner, instruktører og musikere. Vi tager også en tur gennem Beverly Hills, hvor der er statussymboler i garagen og mondæne swimmingpools i baghaven.

  Efter indkvarteringen på hotellet i bydelen Anaheim er der mulighed for at opleve mere af LA.

  Red Lion Hotel Anaheim

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Santa Monica er en af de mest mondæne badebyer på Stillehavskysten

  Strandkulturen i Californien er noget helt specielt, og det kan du f.eks. opleve i Santa Monica, der er en af de mest mondæne badebyer på Stillehavskysten.

  Mange reklamer og film bliver optaget i området, og man kan være heldig at løbe ind i en kendt skuespiler eller instruktør, hvis du kigger forbi restauranten ”The Ivy by the Shore”– men der er også mange andre muligheder for at få en spændende formiddag. Fra Los Angeles går turen nordpå til byen Visalia, som er adgangsporten til nationalparken Yosemite.

  Wyndham Visalia

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Naturen i Yosemite National Park er overvældende

  Nationalparken Yosemite går for at være en af de smukkeste i hele USA, og vi skal tilbringe en stor del af dagen i den underskønne natur med flotte vandfald, monumentale klipper, spejlblanke søer og spektakulære udsigter.

  Fra storslået natur til San Francisco med den smukke beliggenhed ved Stillehavet. Her tager vi sidst på eftermiddagen på en kort sightseeingtur og stifter bekendtskab med storbyens forskellige kvarterer, f.eks. Chinatown, Haight-Ashbury og Little Italy.

   

  Hotel Whitcomb

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Golden Gate Bridge i San Francisco

  Fra næsten overalt i byen er der udsigt til Golden Gate Bridge, der siden 1937 har været byens vartegn. Selv de største skibe kan passere under broen, der svæver 67 m over havoverfladen, og det er faktisk muligt at gå over broen.

  Vil du underholdes, er Fisherman’s Wharf stedet at tage til, og i Chinatown er oplevelsen så kinesisk, at du nemt glemmer, at du befinder dig midt i en amerikansk storby. Der bliver tid til at opleve San Francisco på egen hånd, så overvej en tur med de kabeltrukne sporvogne, der kæmper sig op ad byens stejle bakker eller en sejltur til øen Alcatraz, hvor man finder det tidligere fængsel, som var et af USA’s bedst bevogtede fængsler.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Et besøg i San Francisco er ikke komplet uden en tur i de ikoniske sporvogne

  Det amerikanske eventyr fra kyst til kyst nærmer sig sin afslutning, og vi kører til lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
29. september
2021

22 dage

Elena Plougmann

33.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

29. september 2021
22 dage

Elena Plougmann
33.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller
 • 20 x morgenmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Alle de store nationalparker: Badlands, Yellowstone, Grand Teton, Bryce Canyon, Grand Canyon og Yosemite
 • Byrundtur i New York inkl. sejltur rundt om Manhattan
 • Byrundtur i Philadelphia
 • Byrundtur i Washington D.C. med bl.a. Lincoln Memorial
 • Sejltur ved de mægtige Niagara Falls
 • Oplevelser i Chicago med Navy Pier og Grant Park
 • Besøg ved Mt. Rushmore
 • Byrundtur i hjertet af Salt Lake City
 • Aftentur i Las Vegas og tid til egne oplevelser
 • Oplevelser i Los Angeles med Hollywood Boulevard og Beverly Hills
 • Sightseeing i San Francisco
 • Dansktalende rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 9.495
 • ESTA USD 14 (bestilles og betales direkte på nettet inden afrejse)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Kystlinjen ved Monterey i Californien
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

USA's betagende vestkyst

  • På denne tur oplever du nogle af verdens højeste træer i Sequoia National Park!
  • Rejsen giver utroligt mange oplevelser til super pris
  • Vi giver sightseeing og tid på egen hånd i San Francisco

11-dages rundrejse

16.995 kr.

Næste afgang

18. okt

Se rejsen

Når rejsen går til USA

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke